ApF HU DNY LEGO

Beépíthető mosogatógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Energiaosztály
B
(7)
C
(12)
D
(18)
E
(23)
F
(7)
Típus
Keskeny (45 cm)
(22)
Standard (60 cm)
(45)
Beépített
(67)
Paneles
(14)
Teljesen integrált
(52)
Jellemzők
Evőeszközkosár
(26)
Evőeszköztartó fiók
(26)
Késleltetett indítás
(53)
AutoOpen szárítás
(28)
Automata mosogatószeradagoló
(3)
Alkalmas IKEA METOD konyhákhoz
Igen
(2)
Nem
(62)

A beépíthető mosogatógép különösen az egységes konyha kialakításában segít. Mennyi energiát fogyasztanak ciklusonként, milyen méretben kaphatók, és mi a különbség a félig és a teljesen beépíthető mosogatógép változat között? Igyekszünk segíteni a választásban.

Tovább

Mennyi helyet foglal el egy beépíthető mosogatógép?

A beépíthető mosogatógép egy személyre szabott konyhapultban találja meg a helyét. Ezért először is válaszd ki a megfelelő szekrényt a leendő mosogatógép méreteinek megfelelően. A termékleírásban szereplő méretek alapján megtudhatod, hogy az általad kiválasztott készülék megfelelő-e. Ne felejtsd el figyelembe venni a víz-, lefolyó- és villanycsatlakozásokat.

 1. A 60 cm széles beépíthető mosogatógép többszemélyes háztartások számára alkalmas, akár 16 teríték is belefér.
 2. A 45 cm-es beépíthető mosogatógép kevésbé helyigényes, és általában 8-10 terítéket lehet benne elmosogatni.

A kapacitást a terítékek számában adják meg. Egy teríték tartalma: lapostányér, mélytányér, kistányér, vizespohár, csésze, csészealj, egy teljes evőeszközkészlet.

A beépíthető mosogatógép kezelőpanele - láthatónak kell lennie?

A konyhaszekrény egységes megjelenése mindennél fontosabb számodra, vagy inkább a beépíthető mosogatógép kényelmes kezelése és a mosogatási folyamat áttekintése a prioritás? A választáskor vedd figyelembe a vezérlőpanel helyét.

 • A félig beépíthető mosogatógép kezelőpanele a készülék elején található és a beépítés után is látható marad. Nagyobb áttekintést nyújt a mosogatási ciklus egyes szakaszairól. Másrészt a vezérlőpanel megbonthatja a konyha egységes megjelenését.
 • A teljesen beépíthető mosogatógép esetében a kezelőpanel az ajtó felső szélén kap helyet, így kívülről nem látható. Letisztult és egységes megjelenést biztosít a konyhában. A kezelőpanel csak akkor érhető el, ha a mosogatógép ki van nyitva.

i

Kompromisszum lehet egy teljesen beépíthető mosogatógép, amely az adatokat a padlóra vetíti. Egységes kialakítást biztosít, ugyanakkor nem maradsz le a mosogatási folyamat áttekintéséről.

Nem lesz túl zajos a beépíthető mosogatógép?

A legtöbb modell zajszintje ma általában 50 dB körül van. Ez a zaj hasonló egy viszonylag csendes dolgozószoba zajához. Van azonban olyan beépíthető mosogatógép, amely alacsonyabb, 40 dB-es zajszinttel büszkélkedhet. Ezt a csendes működést mind a konyhai munka, mind az éjszakai mosogatás során értékelni fogod.

A beépíthető mosogatógép extra funkciói - mit takarnak a megnevezések?

A beépíthető mosogatógép funkcióinak nevéből legtöbbször egyből lehet tudni, mit is takarnak. Előfordulnak azonban olyan megnevezések, amelyek esetleg magyarázatra szorulnak. Először ezeket nézzük meg.

 • Az Aquastop meghibásodás esetén megelőzi a vízszivárgást. A beépíthető mosogatógép akkor is bekapcsolva maradhat, ha elmész otthonról.
 • Az AutoOpen funkció automatikusan kinyitja a beépíthető mosogatógép ajtaját a program végeztével, így távozhat a felesleges gőz és az edények gyorsabban megszáradnak.
 • A perfect GlassCare üvegvédő program a törékeny edények mosogatásához áll rendelkezésre. Kíméletesen tisztít, a program végére az üvegpoharak cseppfoltoktól mentesek és ragyogóan tiszták lesznek.
 • A varioSpeed Plus lehetőség kiválasztásával a mosogatási idő akár a felére is csökkenhet. A rövidebb idő nem jelenti a mosogatás minőségének romlását. Az edények ugyanolyan tiszták és szárazak lesznek.

További hasznos funkciók, amelyekre érdemes figyelni beépíthető mosogatógép választásánál

A már eddig megismert lehetőségeken kívül is több olyan funkció van, amely hatékonyabbá vagy éppen kényelmesebbé teszi a beépíthető mosogatógép használatát.

 • A gyors program akkor jöhet jól, ha rövid időn belül ismét szükséged van az edényekre.
 • Ha nem telik meg a beépíthető mosogatógép, mégis szeretnéd elmosogatni a benne lévő edényt, a féltöltet funkciónak veheted hasznát, ami kevesebb vizet, mosogatószert és áramot fogyaszt.
 • A vízérzékelő a víz minősége alapján beállítja a mosogatószer mennyiségét, a hőmérsékletet, az öblítések számát és a nyomást. Ennek köszönhetően csökken a beépíthető mosogatógép mosogatószer-, energia- és vízfogyasztása.
 • A Wi-Fi és Bluetooth csatlakozást lehetővé tevő beépíthető mosogatógép párosítható a mobiltelefonnal. Távolról is beindíthatod a mosogatást, ellenőrizheted a folyamatot. Meghibásodás esetén jelzést kaphatsz. A mobilapplikáció sokszor hasznos tanácsokat és útmutatókat is kínál.
 • A hőcserélő funkció legfontosabb feladata a "melléktermékként" keletkező hőenergia hasznosítása. A távozó, meleg, szennyezett víz segítségével valamelyest felmelegíti az érkező vizet, amelyet a mosogatás következő szakaszában felhasznál. Ennek az is eredménye, hogy a beépíthető mosogatógép belsejében nem lesznek akkora hőmérsékleti különbségek, amivel megelőzhető az üveg edények repedezése.
 • A beépíthető mosogatógép öntisztító szűrője felaprítja az ételdarabokat, amelyek így a vízzel együtt a lefolyóba távozhatnak. Sok időt és fáradságot takaríthat meg.

Ismerkedjünk meg a beépíthető mosogatógép új energiacímkéjével

A 2021-ben az EU által bevezetett új energiacímke elsődleges célja az volt, hogy a vásárlók gyorsan és megbízhatóan összehasonlíthassák az egyes háztartási gépeket. A beépíthető mosogatógép energiacímkéje sok praktikus tudnivalót tartalmaz.

Beépíthető mosogatógép energiacímke
 1. A fejlécben a gyártó és a modellszám mellett egy QR kód található - az energiacímke-köteles termékek európai adatbázisához vezet, ahol részletesen tájékozódhatsz az adott beépíthető mosogatógép modellről.
 2. Energiaosztály* - a mosogatógépeket az EEI (összesített energiaindex) alapján sorolják osztályokba. Az EEI számításakor összehasonlításra kerül a beépíthető mosogatógép ECO programjának energiafogyasztása a normál program energiafogyasztásával. A leggazdaságosabb A-tól a legkevésbé gazdaságos G-ig kerülnek besorolásra a mosogatógépek.
 3. 100 ciklusra vonatkozó energiafogyasztás kWh-ban megadva - az energiacímke közepén feltüntetett érték szintén az ECO programra vonatkozik.
 4. Terítékek maximális száma - a beépíthető mosogatógép kapacitását adja meg.
 5. Vízfogyasztás - literben megadva egy ciklusra vetítve (ECO program).
 6. ECO program időtartama - ÓRA:PERC formátumban megadva, teljes töltet esetén.
 7. Zajszint és zajkibocsátási osztály - zajszint dB-ben, zajkibocsátási osztály A-tól D-ig terjedő skálán feltüntetve.

* Jelenleg még egyáltalán nincs olyan beépíthető mosogatógép, amely megkaphatná az A besorolást. Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gyártók a következő 10 éven belül tudják majd annyira korszerűsíteni a készülékeket, hogy a legjobb hatékonyság elérhető legyen.

Ha úgy érzed, mégsem a beépíthető mosogatógép jelenti számodra a megoldást, nézd meg a szabadonálló mosogatógép kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL WSIC 3M17 Szállításra kész > 5 db
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály F, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközkosár, késleltetett indítás, túlcsordulás elleni védelem, kijelző, AquaStop, perfect GlassCare, melegvizes csatlakozás és mosás végét jelző hangjelzés, méretek 82 × 44,8 × 55,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
134 390 Ft

2.
BOSCH SMV6ECX51E Szállításra kész 1 db
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály C, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközkosár, AutoOpen szárítás, automata mosogatószeradagoló, állítható kosarak, kijelző, vízérzékelő, AquaStop, perfect GlassCare és gyors mosás, méretek 81,5 × 59,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
260 690 Ft

3.
BOSCH SMV40C10EU Szállításra kész 2 db
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály F, akár 12 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközkosár, állítható kosarak, vario Speed Plus és mosási fázis jelzése, méretek 81,5 × 59,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
118 990 Ft

Még több
67 termék
Classic Kategória
5,0
WHIRLPOOL WSIC 3M17
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály F, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközkosár, késleltetett indítás, túlcsordulás elleni védelem, kijelző, AquaStop, perfect GlassCare, melegvizes csatlakozás és mosás végét jelző hangjelzés, méretek 82 × 44,8 × 55,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
134 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHIMY059
Arany középút
4,8 19×
Electrolux 600 SatelliteClean EES48200L
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, túlcsordulás elleni védelem, állítható kosarak, kijelző, vízérzékelő, perfect GlassCare és információk kivetítése a padlóra, méretek 81,8 × 59,6 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXMY081
Arany középút
4,9 12×
ELECTROLUX 700 FLEX MaxiFlex EEM48320L
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, túlcsordulás elleni védelem, állítható kosarak, kijelző, vízérzékelő, AquaStop, perfect GlassCare, érintéses vezérlés és mosási fázis jelzése, méretek 81,8 × 59,6 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
227 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXMY053
Premium Kategória
BOSCH SMV6ECX51E
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály C, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközkosár, AutoOpen szárítás, automata mosogatószeradagoló, állítható kosarak, kijelző, vízérzékelő, AquaStop, perfect GlassCare és gyors mosás, méretek 81,5 × 59,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
260 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOMY234
BOSCH SMV8YCX03E - Mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 17×
BOSCH SMV8YCX03E
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály B, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, túlcsordulás elleni védelem, állítható kosarak, kijelző, AquaStop, töltöttség érzékelő, perfect GlassCare, melegvizes csatlakozás, gyors mosás, információk kivetítése a padlóra, hőcserélő, mosás végét jelző hangjelzés, extra szárítás, érintéses vezérlés és mosási fázis jelzése, méretek 81,5 × 59,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
423 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY204
5,0
WHIRLPOOL WBC 3C34 PF X
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és paneles, energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, állítható kosarak, kijelző, AquaStop, gyerekzár, perfect GlassCare, gyors mosás és mosás végét jelző hangjelzés, méretek 82 × 59,8 × 55,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
171 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHIMY090
4,3
GORENJE GV520E10
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály E, akár 11 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, állítható kosarak, kijelző, AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés és féltöltet, méretek 81,5 × 44,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
131 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY23
4,4 20×
MIDEA MID60S121-CZ
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály E, akár 12 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközkosár, késleltetett indítás és kijelző, méretek 81,5 × 59,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MIDMYV002
3,9 23×
MIDEA MID45S201-CZ
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, állítható kosarak, kijelző, perfect GlassCare, gyors mosás és mosás végét jelző hangjelzés, méretek 81,5 × 44,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
159 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MIDMYVU002
4,8
Gorenje GI520E15X
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és paneles, energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, gyors mosás és mosás végét jelző hangjelzés, méretek 81,5 × 45 × 58 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
119 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY35
4,4
GORENJE GV520E15
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, gyors mosás, mosás végét jelző hangjelzés és féltöltet, méretek 81,5 × 44,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY41
4,9 20×
WHIRLPOOL WBC 3C26 X
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és paneles, energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközkosár, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, túlcsordulás elleni védelem, állítható kosarak, kijelző, vízérzékelő, AquaStop, gyors mosás, mosás végét jelző hangjelzés és féltöltet, méretek 82 × 59,5 × 57 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
157 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: FBM7001m
4,8 11×
GORENJE GV541D10
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály D, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközkosár, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, AquaStop, perfect GlassCare, gyors mosás, mosás végét jelző hangjelzés, féltöltet és öntisztító szűrőrendszer, méretek 81,5 × 44,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
142 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY22
4,3 18×
WHIRLPOOL WIO 3O540 PELG
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály B, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, állítható kosarak, kijelző, AquaStop, perfect GlassCare, melegvizes csatlakozás, gyors mosás, mosás végét jelző hangjelzés és mosási fázis jelzése, méretek 82 × 59,8 × 55,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
212 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHIMY087
5,0
WHIRLPOOL WCIO 3T341 PE
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály C, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközkosár, késleltetett indítás, túlcsordulás elleni védelem, állítható kosarak, kijelző, AquaStop és melegvizes csatlakozás, méretek 82 × 59,8 × 55,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
179 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHIMY076
BOSCH SMV2HVX20E
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály E, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), késleltetett indítás, extra szárítás és mosási fázis jelzése, méretek 88 × 66 × 67 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
147 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOMY229
BOSCH SMV40C10EU
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály F, akár 12 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközkosár, állítható kosarak, vario Speed Plus és mosási fázis jelzése, méretek 81,5 × 59,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
118 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOMY228
5,0
CANDY CDIH 2D949
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), késleltetett indítás, kijelző, AquaStop és mosás végét jelző hangjelzés, méretek 81,6 × 44,8 × 55,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
145 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMY64
4,3
Siguro SGR-DW-B601W Profi Care - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosogatógép - szabványos (60 cm), beépíthető és teljesen integrált, B energiaosztály, ciklusonként akár 14 edénykészletet is elmosogat (ECO program), zajkibocsátás: B, evőeszköz fiók, késleltetett indítás, extra szárítás, fél ciklus, automatikus ajtónyitás, túlcsordulás elleni védelem, állítható felső kosár még megrakott állapotban is, maximális edénymagaság: 31 cm, kijelző, vízérzékelő, üveget védő program és a program folyamatának kivetítése a padlóra, kettős kar, AquaStop, három év garancia a mosogatógépre és 12 év garancia az inverter motorra, méretek: 82 × 59,8 × 55 cm (Ma×Szé×Mé), a tápkábel hossza: 165 cm
Szuper ár
197 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_DW_B601S
BOSCH SPV6EMX11E
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály D, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, extra szárítás és mosási fázis jelzése, méretek 81,5 × 44,8 × 57,3 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Leárazás
223 970 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOMY242
BOSCH SPH4EMX28E
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály D, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, kijelző, extra szárítás és mosási fázis jelzése, méretek 81,5 × 44,8 × 57,3 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Leárazás
199 900 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOMY241
4,7 11×
AMICA MI 438 BLDC
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály C, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, túlcsordulás elleni védelem, állítható kosarak, kijelző, vízérzékelő, információk kivetítése a padlóra, mosás végét jelző hangjelzés és mosási fázis jelzése, méretek 81,5 × 44,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIDW58
Siguro SGR-DW-B602W Home Care - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosogatógép - szabvány (60 cm), beépített és teljesen integrált, D energiaosztály, ciklusonként akár 12 edénykészletet is elmosogat (ECO program), zajkibocsátás B, evőeszközkosár, késleltetett indítás, extra szárítás, fél ciklus, túlcsordulás elleni védelem, állítható felső kosár még megrakott állapotban is, maximális tányérmagasság 31 cm, kijelző, vízérzékelő, üvegvédelmi program és a program előrehaladásának kivetítése a padlóra, AquaStop, három év garancia a mosogatógépre és 12 év garancia az inverteres motorra, méretei 82 × 59,8 × 55 cm (Ma, Szé, Mély), a tápkábel hossza 165 cm
Szuper ár
132 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_DW_B602W
4,4
ETA 239490001E + 5 év kompresszor jótállás regisztráció után
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, túlcsordulás elleni védelem, állítható kosarak, kijelző és perfect GlassCare, méretek 81,5 × 59,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
145 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETMY014

Beépíthető mosogatógépek

Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) A mosogatógép azért van, hogy elmosogassunk helyettünk. Ám ha igazán tiszta edényekre vágyunk, a mosogatógépet magunknak kell tisztán tartanunk. Minden ételmaradéktól, zsírtól és vízkőtől képes eldugulni. Idővel ez nem megfelelően elmosott edényeket, magasabb működési...
Az Európai Bizottság nemrégiben hagyta jóvá a háztartási készülékek új energiacímkéit. Az üzletekben 2021-től találkozhatsz majd velük. Milyen készülékeket érintenek a változások? Mire kell felkészülnie a fogyasztónak, és hogyan fognak kinézni az új energiacímkék?...

Beépíthető mosogatógépek

A Beépíthető mosogatógépek kategóriában összesen 67 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető mosogatógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább beépíthető mosogatógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető mosogatógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető mosogatógépek vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ