Beépíthető mosogatógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A
(9)
B
(26)
C
(42)
D
(35)
E
(43)
F
(2)
Mosogatógép típusa
Keskeny
(50)
Szabvány
(107)
Mosogatógép elhelyezése
Beépített
(156)
Szabadon álló
(3)
Aláépíthető
(8)
Mosogatógép vezérlése
Elülső vezérlőpanellel
(36)
Teljesen integrált
(121)
Mosogatás funkciók
Késleltetett indítás
(134)
Automata mosogatószeradagoló
(8)
Vízérzékelő
(46)
Töltöttség érzékelő
(3)
Hőcserélő
(25)
Mosogató programok
Gyors
(101)
Üvegvédelem
(69)
ECO
(55)
Automatikus
(35)
Intenzív
(33)
Szűrés

A beépíthető mosogatógép különösen az egységes konyha kialakításában segít. Mennyi energiát fogyasztanak ciklusonként, milyen méretben kaphatók, és mi a különbség a félig és a teljesen beépíthető mosogatógép változat között? Igyekszünk segíteni a választásban.

Tovább

A beépíthető mosogatógép minden modern konyha nélkülözhetetlen eszköze

A beépíthető mosogatógép modelleket úgy tervezték, hogy szépen illeszkedjenek a konyhaszekrénybe. Ugyanazokat a funkciókat és programokat kínálják, mint szabadon álló társaik, de a konyhabelsőt a design harmóniájával egészítik ki. A beépíthető mosogatógép egy személyre szabott konyhapultban találja meg a helyét. Ezért először is válaszd ki a megfelelő szekrényt a leendő mosogatógép méreteinek megfelelően. A termékleírásban szereplő méretek alapján megtudhatod, hogy az általad kiválasztott készülék megfelelő-e. Ne felejtsd el figyelembe venni a víz-, lefolyó- és villanycsatlakozásokat.

i

Melyek a legjobb beépíthető mosogatógépek? Számos kritérium közül lehet választani

A legjobb beépíthető mosogatógépek szemrevalóak, egyszerűen kezelhetők, alacsony az energiafogyasztásuk, és természetesen tökéletesen mosogatnak. Ez a készülék azonban számos funkciót és jellemzőt kínál. Ha még mindig nem vagy biztos benne, melyiket válaszd, olvasd el hogyan válasszunk beépíthető készülékeket cikkünket.

A beépíthető mosogatógép megfelelő energiaosztállyal időt és pénzt takarít meg

A beépíthető mosogatógépek különböző energiaosztályokkal rendelkezhetnek. Ez azt jelzi, hogy a mosogatógép működése során mennyire hatékonyan használja fel az energiát. Az energiaosztályok általában A (leghatékonyabb) és F (legkevésbé hatékony) között mozognak, míg az újabb modellek olyan címkével is rendelkezhetnek, mint az A+, A++ vagy A+++, amely még magasabb hatékonyságot jelez. A magasabb energiaminősítésű beépíthető mosogatógép általában drágább, de pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlákon.

 • A beépíthető mosogatógép 100 mosási ciklusonként mindössze 47 kWh-t fogyaszt ECO programmal.
 • A mosogatási idő ennél a gazdaságos programnál legalább 175 perc.
 • A beépíthető mosogatógép minimális vízfogyasztása 6,5 l mosogatásonként.

A legtöbb modell zajszintje ma általában 50 dB körül van. Ez a zaj hasonló egy viszonylag csendes dolgozószoba zajához. Van azonban olyan beépíthető mosogatógép, amely alacsonyabb, 40 dB-es zajszinttel büszkélkedhet. Ezt a csendes működést mind a konyhai munka, mind az éjszakai mosogatás során értékelni fogod. A legtöbb ilyen készülék tehát megfelel a B csoportba tartozó légköri zajkibocsátási szabványnak.

A keskeny beépíthető mosogatógép kevesebb helyet foglal, a normál mosogatógép nagyobb kapacitást kínál

A beépíthető mosogatógép általában két méretben kapható. A szabványos beépített mosogatógépek 60 cm széles, akár 16 edénykészlet is elfér. Egy teríték tartalma: lapostányér, mélytányér, kistányér, vizespohár, csésze, csészealj, egy teljes evőeszközkészlet. Ezért alkalmas nagyobb családok vagy olyan háztartások számára, ahol sokat főznek. A keskeny beépíthető mosogatógép 45 cm széles, és általában 8-10 teríték fér bele. Ezért alkalmas kisebb háztartásokba, kisebb konyhákba vagy olyan helyekre, ahol nem sokat főznek.

i

Milyen méretekkel rendelkezik a beépíthető mosogató? Alaposan gondold végig

Kínálatunkban 65 cm széles beépíthető mosogatógépek is találhatók, de ez a nem szabványos méret valószínűleg nem fér el egy normál konyhaszekrényben. Nézze meg tehát alaposan a méreteket, fontos a szélesség, a magasság és a mélység. Ha nem szeretnél túlságosan tervezni, nézd meg, hogy mely készülékek alkalmasak az IKEA metod konyhákba, amely segít a konyhatervezésben.

Talapzaton álló, szabadonálló vagy beépíthető mosogatógép?

Akár talapzaton álló, szabadonálló vagy beépíthető mosogatógép típusról van szó, gondosan mérlegelje a helyét. A beépíthető mosogatógépek ideálisak egy újonnan tervezett konyhába, míg egy szabadon álló modellt könnyebb beszerezni a meglévő konyhába. Természetesen ez tőled és konyha adottságaitól függ. A hely megtervezésekor ne felejtsd el figyelembe venni a csövek hosszát sem. Mind a víz-, mind a lefolyó hossza 1,8 m.

 • A beépíthető mosogatógép teljesen integrálódik a konyhaszekrénybe, így a konyha többi részével megegyező kialakítású bútorajtóval van felszerelve.
 • Az aláépíthető mosogatógép saját rozsdamentes acél ajtóval rendelkezik, de a mosogatógép tetejét ki lehet cserélni a konyhai munkalapra.
 • A szabadonálló mosogatógépek olyan készülékek, amelyet a konyhában egy kényelmes helyen helyezhetők el. Bár nem fog illeszkedni a konyhához, szabad elhelyezése bizonyos előnyt jelent, például takarítás vagy javítás esetén.

AEG beépíthető mosogatógépek

bosh beépíthető mosogatógép

SIGURO beépíthető mosogatógép

A beépített és beépíthető mosogatógépek súlya általában 30 kg körül van. Hogy ne kelljen aggódni a szállítás és a csatlakoztatás miatt, vedd igénybe háztartási nagygépek kiszállítása szolgáltatásunkat. Bízd ránk, és élvezd a tiszta edényeket.

A beépíthető mosogatógép működtetése

A beépíthető mosogatógép rendelkezhet elülső kezelőpanellel vagy teljesen beépített mosogatógéppel. Rajtad múlik, melyik típust választod.

 • A frontpaneles beépíthető mosogatógép kezelőpanele a készülék elején található és a beépítés után is látható marad. Nagyobb áttekintést nyújt a mosogatási ciklus egyes szakaszairól. Másrészt a vezérlőpanel megbonthatja a konyha egységes megjelenését.
 • A teljesen beépíthető mosogatógép esetében a kezelőpanel az ajtó felső szélén kap helyet, így kívülről nem látható. Letisztult és egységes megjelenést biztosít a konyhában. A kezelőpanel csak akkor érhető el, ha a mosogatógép ki van nyitva. Egyes beépíthető mosogatógépek a kijelző hiányát a padlóra vetített információkkal kompenzálják. Ez egységes kialakítást biztosít, ugyanakkor nem maradsz le a mosogatási folyamat áttekintéséről.

A beépíthető mosogatógépek számos funkciót kínálnak

A beépíthető mosogatógépek ma már számos funkciót kínálnak, hogy tökéletesen tisztán tartsák az edényeket. Míg a szennyeződésérzékelő, a vízérzékelő, a gőztisztítás vagy az automatikus mosogatószer-adagolás gondoskodik edényeid tisztaságáról, addig a beépíthető mosogatógép késleltetett indítása, töltésérzékelője vagy öntisztítása hozzájárul a zökkenőmentes működéshez. De gyerekzár, túlfolyásvédelem és automatikus ajtószabályozás is létezik.

i

Melyek a beépíthető mosogatógépek általános mosogatóprogramjai?

A beépíthető mosogatógép általában több mosási programmal rendelkezik, amelyeket a tartalom aktuális szennyezettségének vagy az aktuális töltetnek megfelelően választhatsz ki. A legtöbb program a vízhőmérsékletet illetően változik, de vannak olyanok is, amelyek gyors vagy környezetbarát programot, csendes mosási funkciót vagy fél töltet mosását kínálják.

A beépíthető mosogatógép extra funkciói - mit takarnak a megnevezések?

A beépíthető mosogatógép funkcióinak nevéből legtöbbször egyből lehet tudni, mit is takarnak. Előfordulnak azonban olyan megnevezések, amelyek esetleg magyarázatra szorulnak. Először ezeket nézzük meg.

 • Az Aquastop meghibásodás esetén megelőzi a vízszivárgást. A beépíthető mosogatógép akkor is bekapcsolva maradhat, ha elmész otthonról.
 • Az AutoOpen funkció automatikusan kinyitja a beépíthető mosogatógép ajtaját a program végeztével, így távozhat a felesleges gőz és az edények gyorsabban megszáradnak.
 • A perfect GlassCare üvegvédő program a törékeny edények mosogatásához áll rendelkezésre. Kíméletesen tisztít, a program végére az üvegpoharak cseppfoltoktól mentesek és ragyogóan tiszták lesznek.
 • A varioSpeed Plus lehetőség kiválasztásával a mosogatási idő akár a felére is csökkenhet. A rövidebb idő nem jelenti a mosogatás minőségének romlását. Az edények ugyanolyan tiszták és szárazak lesznek.

További hasznos funkciók, amelyekre érdemes figyelni beépíthető mosogatógép választásánál

A már eddig megismert lehetőségeken kívül is több olyan funkció van, amely hatékonyabbá vagy éppen kényelmesebbé teszi a beépíthető mosogatógép használatát.

 • A gyors program akkor jöhet jól, ha rövid időn belül ismét szükséged van az edényekre.
 • Ha nem telik meg a beépíthető mosogatógép, mégis szeretnéd elmosogatni a benne lévő edényt, a féltöltet funkciónak veheted hasznát, ami kevesebb vizet, mosogatószert és áramot fogyaszt.
 • A vízérzékelő a víz minősége alapján beállítja a mosogatószer mennyiségét, a hőmérsékletet, az öblítések számát és a nyomást. Ennek köszönhetően csökken a beépíthető mosogatógép mosogatószer-, energia- és vízfogyasztása.
 • A Wi-Fi és Bluetooth csatlakozást lehetővé tevő beépíthető mosogatógép párosítható a mobiltelefonnal. Távolról is beindíthatod a mosogatást, ellenőrizheted a folyamatot. Meghibásodás esetén jelzést kaphatsz. A mobilapplikáció sokszor hasznos tanácsokat és útmutatókat is kínál.
 • A hőcserélő funkció legfontosabb feladata a "melléktermékként" keletkező hőenergia hasznosítása. A távozó, meleg, szennyezett víz segítségével valamelyest felmelegíti az érkező vizet, amelyet a mosogatás következő szakaszában felhasznál. Ennek az is eredménye, hogy a beépíthető mosogatógép belsejében nem lesznek akkora hőmérsékleti különbségek, amivel megelőzhető az üveg edények repedezése.
 • A beépíthető mosogatógép öntisztító szűrője felaprítja az ételdarabokat, amelyek így a vízzel együtt a lefolyóba távozhatnak. Sok időt és fáradságot takaríthat meg.
 • A beépíthető mosogatógép az okos otthon részévé válik

  A beépíthető mosogatógép egyike azoknak a készülékeknek, amelyekkel az egész háztartást kézben tarthatod. Általában egyszerűen csatlakoztathatod a Wi-Fi-hez, de egyes típusok Bluetooth-on keresztül is csatlakoztathatók. A csatlakozás kompatibilitása az adott márkától függ. A gyakori okos funkciók közé tartozik a hangvezérlés, a távirányítás, az energiafigyelés, a hibadiagnosztika vagy a mobilalkalmazásban található utasítások.

  Milyen színű a beépíthető mosogatógép?

  Figyelj a beépíthető mosogatógép színére is. Míg ez a készülék a konyhád dizájnos alapdarabjává válik, addig a talapzaton álló modell színe a klasszikus fehértől a modern rozsdamentes acélon át a titokzatos feketéig terjedhet. A beépíthető mosogatógép esetében viszont nem kell aggódnod a szín miatt.

  Beépíthető mosogatógép Siemens 60 cm

  Beépíthető mosogatógép Beko 60 cm

  Vess egy pillantást legjobb beépíthető mosogatógépek kínálatunkra. Válaszd ki azt, amelyik a legjobban kiegészíti okos otthonodat.

  Milyen egyéb funkciókat kínál egy beépíthető mosogatógép? Fontos a kosarak elhelyezkedése, valamint a színük

  A beépíthető mosogatógép a különböző funkciói mellett számos hasznos funkcióval is rendelkezik. A legfontosabb funkciók közé tartozik a mosogatógép kosarainak beállítási lehetősége, az emelhető alsó kosár vagy a mosogatógép melegvíz-ellátáshoz való csatlakoztatásának lehetősége. Mit kínál még a beépíthető mosogatógép?

  • Az evőeszköz tároló kosár praktikusan egymásra helyezhető, és kényelmesen eltávolítható, de felesleges helyet foglal.
  • A beépíthető mosogatógép evőeszközös fiókkal több helyet kínál más edények számára, a fiók kényelmesen a mosogatógép tetején található.

  i

  Nem tudod eldönteni, melyik a legjobb beépíthető mosogatógép számodra? Vásárlóink véleménye segíthet a választásban. Kérj tanácsot azoktól, akik már élvezik a beépíthető mosogatógép használatát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
157 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,2 12×
SIGURO DW-B453S Inno Saver
Beépíthető mosogatógép - keskeny (45 cm), beépíthető és teljesen integrált, C energiaosztály, ciklusonként akár 10 edénykészletet is elmosogat (ECO program), multifunkcionális evőeszköz fiók, zónamosás, késleltetett indítás, antibakteriális szűrő, turbósebesség+ gyorsmosás, kíméletes üvegtisztító program, a felső kosár állítható magasságú, kijelző, automatikus ajtónyitás, kettős karok, AquaStop, méretek 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Szé×Mé), tömege 34,5 kg, 3 év garancia a mosogatógépre, 12 év garancia az inverteres motorra, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
139 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_DW_B453S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 34×
WHIRLPOOL WBC 3C26 X
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, mosás végét jelző hangjelzés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző és állítható kosarak, mérete 82 × 60 × 57 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
139 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: FBM7001m
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0 10×
Whirlpool W8I HT40 T
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés, információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése kosárba és fiókba, kijelző, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
257 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY092
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
LG DB475TXS - Beépíthető mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
LG DB475TXS
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály A, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosási fázis jelzése, evőeszközök elhelyezése kosárba, mérete 81,5 × 59,8 × 55,4 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
322 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: LGMY011
4,3
Beko DIS35020
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), érintéses vezérlés, kijelző, az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
100 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BEMY110
4,6 19×
WHIRLPOOL WI 7020 P
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző és állítható kosarak, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
149 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY078
4,4 19×
Gorenje GI520E15X
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, evőeszközök elhelyezése kosárba, állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
117 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY35
4,6 28×
BEKO DIS35023
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, érintéses vezérlés, kijelző, az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
124 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BEMY111
4,5 34×
GORENJE GV663C60 UltraClean
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, állítható kosarak, mérete 81,6 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
184 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY49
4,2
CANDY CDIH 2D949
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, kijelző, mérete 81,6 × 44,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
Leárazás -7 %
125 190 Ft 135 690 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: CANMY64
BOSCH SMV8YCX03E - Beépíthető mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 25×
BOSCH SMV8YCX03E
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály B, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés, mosási fázis jelzése és információk kivetítése a padlóra, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 81,5 × 59,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
428 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BOMY204
4,6
AMICA MI 436 BB
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé)
139 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMIMY003
5,0
Beko DSN26420X Semi Integrated Built-in dishwasher
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, kijelző és állítható kosarak, mérete 60 × 57 cm (Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
Leárazás -5 %
132 990 Ft 139 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BEMY004
5,0
SAMSUNG DW50R4060BB/EO
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,5 × 45 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
173 390 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: SAMWM006
4,2 12×
GORENJE GV520E10
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 11 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
137 890 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: GORMY23
4,9 23×
WHIRLPOOL WBC 3C34 PF X
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé)
169 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY090
3,0
GORENJE GI642E90X
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), mosás végét jelző hangjelzés, mérete 81,6 × 59,8 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
146 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY67
3,6 21×
Siguro SGR-DW-B601W Profi Care - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Beépíthető mosogatógép - szabványos (60 cm), beépíthető és teljesen integrált, B energiaosztály, ciklusonként akár 14 edénykészletet is elmosogat (ECO program), zajkibocsátás: B, evőeszköz fiók, késleltetett indítás, extra szárítás, fél ciklus, automatikus ajtónyitás, túlcsordulás elleni védelem, állítható felső kosár még megrakott állapotban is, maximális edénymagaság: 31 cm, kijelző, vízérzékelő, üveget védő program és a program folyamatának kivetítése a padlóra, kettős kar, AquaStop, három év garancia a mosogatógépre és 12 év garancia az inverter motorra, méretek: 82 × 59,8 × 55 cm (Ma×Szé×Mé), a tápkábel hossza: 165 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
164 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_DW_B601S
5,0
AEG 6000 AirDry FSS5261XZ
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), mosási fázis jelzése, információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, IKEA METOD konyhához megfelelő kialakítás, mérete 81,8 × 59,6 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
217 190 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: AEGMY076
4,2 16×
GORENJE GI561D10S PowerDrive
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 11 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés és AutoOpen szárítás, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
149 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY17
3,3
WHIRLPOOL WSBO 3O34 PF X
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 82 × 45 × 57 cm (Ma×Sz×Mé)
166 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY052
4,8 11×
WHIRLPOOL WSIC 3M27 C
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 82 × 44,8 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
139 900 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY035
4,6 71×
WHIRLPOOL WIO 3O540 PELG
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály B, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, mosási fázis jelzése és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
218 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY087
4,4 13×
GORENJE GV520E15
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, állítható kosarak, mérete 82 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
139 000 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY41

Beépíthető mosogatógépek

Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) A mosogatógép azért van, hogy elmosogassunk helyettünk. Ám ha igazán tiszta edényekre vágyunk, a mosogatógépet magunknak kell tisztán tartanunk. Minden ételmaradéktól, zsírtól és vízkőtől képes eldugulni. Idővel ez nem megfelelően elmosott edényeket, magasabb működési...

Beépíthető mosogatógépek

A Beépíthető mosogatógépek kategóriában összesen 157 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető mosogatógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább beépíthető mosogatógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető mosogatógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető mosogatógépek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ