Shop roku Akvizice ApF HU

Hajszárítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Funkciók
Ionizálás
(168)
Hideg levegő
(209)
Kétirányú forgás
(1)
Gyorsmelegítés
(24)
Automatikus kikapcsolás
(3)
Teljesítmény
550 W
2600 W
-
Sebességfokozat
1
6
-
Hőmérséklet fokozat
1
6
-
Kábel hosszúsága
1 m
3 m
-

A hajszárító azon túl, hogy megszárítja a hajat, a különféle kiegészítőknek köszönhetően segít a tökéletes frizura kialakításában is. A hajszárító kiválasztásakor összpontosíts a teljesítményre, a hőmérsékletre és a levegő sebességének beállítási lehetőségeire, melyek lehető teszik a szárítás jobb irányítását és a hajkárosodás kockázatának csökkentését.

Tovább

A hajszárító típusai

Mivel a hajszárítók kínálata meglehetősen bőséges, típus szerint az alábbi alkategóriákba soroljuk őket:

  • A klasszikus hajszárító leginkább általános, otthoni használatra alkalmas, a kevésbé igényes felhasználók számára.
  • Az utazó hajszárító kevesebb helyet foglal el a bőröndben, mégis ugyanolyan hatékony, mint egy klasszikus hajszárító.
  • A professzionális hajszárító jól bírja a gyakori működtetést, kifejezetten fodrászszalonokban való használatra tervezték.
  • A diffúzoros hajszárító gondoskodik róla, hogy a hajad mindig dús és puha legyen.
  • Az ionizátoros hajszárító hidratálja és óvja a hajat a kiszáradástól.
  • A hajformázók fújás közben speciális körkefékkel fésülik a hajat, ezáltal dús frizurát hoznak létre.
  • A hajszárító tartozékok kategóriája különféle típusú univerzális kiegészítőket és hajszárítótartókat foglal magába.

Hogyan válasszunk hajszárítót?

A hajszárító teljesítménye

A hajszárító kiválasztásakor az egyik legfontosabb paraméter a teljesítmény. Meghatározza a motor teljesítményét és az elektromos energia fogyasztását. Minél több watt a teljesítmény, annál nagyobb az energiafogyasztás, ezzel együtt az erősebb légáramlásnak köszönhetően a hajszárítás is gyorsabb. Ideális esetben legalább 1300 W kell ahhoz, hogy a hajszárítás hatékonynak számítson, és a haj ne legyen túl hosszú ideig kitéve a forró levegővel való érintkezésnek.

i

A hajnak nem tesz jót a szárítás. Minél gyorsabban megszárad, annál kevésbé károsodik.

A hőmérséklet szabályozása a hajszárító kezelőgobjaival

Lehetővé teszi a hajszárító által fújt levegő hőmérsékletének beállítását, általában 3 fokozatban. Azt ajánljuk, az alacsonyabb hőfokot használd a haj túlhevülésének és károsodásának megelőzése érdekében.

A hajszárítás közbeni hajkárosodás kockázatának minimalizálása érdekében használj hajápolási termékeket, hogy megvédjék a hajad a hőtől.

A hajszárítóból áramló levegő sebessége

Ennek a funkciónak köszönhetően beállíthatod a hajszárítás számodra optimális légáramlási sebességét. A legtöbb hajszárítón 2-3 sebességfokozat áll rendelkezésre, de a professzionális hajszárítók ennél is többet tudnak.

Milyen különleges funkciókkal rendelkezhet még egy hajszárító?

A hajszárítók egyre inkább alkalmazkodnak a követelményekhez nemcsak az egészséges haj, hanem az egyszerű kezelhetőség és a könnyű hordozhatóság szempontjából is.

  • Az ionizáció gondoskodik a haj védelméről szárítás közben. A hajszárító összegyűjti a levegőben található vízmolekulákat és elektronokkal dúsítja őket. Így negatív töltésű molekulákat kapunk, amik gondoskodnak a haj szükséges hidratálásáról, fényéről és egészségesebb kinézetéről. A negatív töltésű molekulák csökkentik a haj statikus elektromosságát és töredezését is.
  • A hideg levegős fújás rögzíti a hajat, simává és puhává varázsolva azt.

i

Retro hajszárító

A retro hajszárító mesterien ötvözi a modern technológia vívmányait az 50-es évek hangulatát idéző dizájnelemekkel, retró életérzést varázsolva ezzel a fürdőszobába.

Tárcsás hajszárító - hajszárító diffúzorral

A tárcsás hajszárító a göndör tincsek megszelídítésére és csodás fürtök kialakítására lett kitalálva. Tárcsás hajszárító segítéségvel a nehezebben alakítható hullámos hajkoronából is könnyedén trendi frizura varázsolható. A haj sűrűségének és hosszának megfelelően többféle méretű diffúzor használható.

Professzionális hajszárító

Professzionális hajszárítók használata leginkább a fodrászszalonokra jellemező, ám a különleges tulajdonságoknak köszönhetően otthon is kifogástalan minőségű gondoskodást biztosít. Akkor sem vall kudarcot, ha többen is használják a háztartásban, hiszen kimondottan gyakori igénybevételre tervezték. A prémium kategóriás modellek pedig olyan hasznos funkciókat is kínálnak, mint a infravörös hőmérsékletérzékelés, ionizálás, fejmasszázs stb.

A hajszárító egyéb tulajdonságai

A kábel hossza

A hajszárítók elektromos kábelének hossza általában 1,3-3,5 méter között van. A hosszabb kábel jobb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé, különösen, ha a konnektor messze van. Néhány hajszárító kampóval is el van látva, amivel fel lehet akasztani valahová.

A hajszárító tömege

Amikor új hajszárítót választasz, ne feledkezz meg a készülékek tömegének összehasonlításáról. Ha hosszú a hajad, és a szárítás eltart egy ideig, akkor egy könnyebb modellt ajánlunk, melyet kényelmesebb használni.

Hajszárító kiegészítők

A legtöbb hajszárító rendelkezik különböző kiegészítőkkel, melyek segítségedre lehetnek a hajformázásban.

  • Hajszárító diffúzor - a természetesen hullámos haj kialakításához. Ez a kiegészítő dúsabbá és hullámosabbá teszi a hajat.
  • Szűkítő - nagyon keskeny és széles nyílása lehetővé teszi, hogy oda irányítsd a meleg levegőt, ahová szeretnéd. Ennek köszönhetően könnyebben formázhatod a frizurádat.
  • Hajszárító kefe - fújás közben felemeli és fésüli a hajat a gyökerektől kezdve, dús frizurát eredményezve ezzel.
  • Hajszárító tartó - biztonságos, praktikus és kényelmes tárolást tesz lehetővé. Falra szerelhető vagy gumitalppal ellátott állvány változatok közül válogathasz.

Ha egy teljes készletet szeretnél a magadénak tudni, válassz hajszárító szettet, mely mindent magába foglal, amire csak szükséged lehet a hajszárítás során: hajszárító, szűkítő, hajkefe, tok stb.

Milyen hajkefét ajánlott használni hajszárításkor?

Dús hajviselet elérése érdekében hajszárításkor használj lapos hajkefét vagy körkefét, melyek amellett, hogy remek megjelenést kölcsönöznek a hajadnak, felgyorsítják a hajszárítás folyamatát is.

  • Ha hajszárítás közben lapos hajkefét használsz, a meleg levegő áramlása a sörték között felgyorsítja a szárítást és segít a hajformázásban is.
  • Kör hajkefe használata hajszárítás közben dús frizurát eredményez. Különböző méretű körkefékkel különféle hullámokat hozhatsz létre. Minél hosszabb a hajad, annál szélesebb körkefét válassz.

Hogyan válasszunk gyermek hajszárítót?

Gyermek hajszárító kiválasztásakor összpontosíts elsősorban a következő három paraméterre:

  1. A könnyű konstrukció és könnyebb tömeg jobb kezelhetőséget biztosít.
  2. A hosszú kábel szintén fontos a könnyű kezelhetőség szempontjából.
  3. A hideg levegő és a hőmérséklet-szabályozó funkció megelőzi az égési sérüléseket, a langyos levegő pedig kevésbé irritálja a gyermekek bőrét.

Hajszárító árak

A rendkívül széles választéknak köszönhetően kínálatunkban mindenki könnyen megtalálhatja a pénztárcájának leginkább megfelelő készüléket. A legolcsóbb hajszárítók már kevesebb, mint 3 ezer forintért is megvásárolhatók. Egy átlagos hajszárító ára 15 ezer forint körül mozog, azonban a legdrágább modellek ára eléri a 160 ezer forintos árat is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Rowenta CV5831F0 Studio Dry Glow Szállításra kész > 5 db
Hajszárító - ionizáló, 2100 W teljesítményfelvétel, energiatakarékos Effiwats technológia 2300 W teljesítménnyel, 2 sebességfokozat, 3 hőfokozat, ionizálás, hideg levegő, diffúzor, koncentrátor, levehető hátsó rács, akasztó pánt, tápkábel hossza: 1,8 m, színe: fekete és kasmír fém, 15 év javíthatósági garancia
11 990 Ft

2.
Remington D3015 Power Volume Szállításra kész > 10 db
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fehér kivitel
9 790 Ft

3.
Philips BHD500/00 Series 5000 Szállításra kész > 5 db
Hajszárító - ionizáló, 2100 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fehér kivitel
17 690 Ft

Még több
239 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Rowenta CV5831F0 Studio Dry Glow - Hajszárító
Típusok
4,8 212×
Rowenta CV5831F0 Studio Dry Glow
Hajszárító - ionizáló, 2100 W teljesítményfelvétel, energiatakarékos Effiwats technológia 2300 W teljesítménnyel, 2 sebességfokozat, 3 hőfokozat, ionizálás, hideg levegő, diffúzor, koncentrátor, levehető hátsó rács, akasztó pánt, tápkábel hossza: 1,8 m, színe: fekete és kasmír fém, 15 év javíthatósági garancia
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWFV201
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 32×
Valera SXJ 8600 RC Swiss Silent Jet 8600 Ionic
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2400 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 3 m hosszú kábel, ezüst kivitel
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT4222f
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 23×
Philips Series 7000 BHD720/10
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, kefe kiegészítő, 1800 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 4 hőmérséklet fokozat, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, lila kivitel
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIfv95
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Panasonic EH-NA98-K825
Hajszárító ionizátorral, egyedi nanoeTM rendszerrel, amely biztosítja a szükséges nedvességet a hajszerkezethez, Double Mineral technológia, amely cinkionokat szolgáltat a hajnak, automatikus üzemmódok: forró, meleg / hideg, intelligens hőmérséklet, fejbőrápolás, bőrápolás) - LED-jelző, 3 sebesség és 4 hőmérsékleti szint, 1800 W energiafogyasztás, beépített rögzítőelem a gyors száradáshoz + szabványos kiegészítő tartozékok, fekete-réz.
62 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PANFV922
4,7 45×
Remington D3015 Power Volume
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fehér kivitel
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMVV003
5,0 10×
Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 1600 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 3 sebességfokozat, 4 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 2,7 m hosszú kábel, ezüst kivitel
Szuper ár
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DYSFV644
5,0
Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 EU
Hajszárító - ionizáló, 1800 W teljesítmény, hideg levegő fújás, kétirányú forgás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 1,7 m hosszú kábel, fehér és ezüst kivitel
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAROe03
4,7 253×
Sencor SHD 108VT
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 1,7 m hosszú kábel, fekete kivitel
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT3223d
4,8 93×
Remington D5220 PRO-Air Turbo
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2400 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, fekete kivitel
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMVV008
4,7 60×
Remington D5000 Compact
Hajszárító - utazáshoz, 1800 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMVV004
5,0
Tesla Foldable Ionic
Hajszárító - utazáshoz, ionizáló, diffúzoros, 1500 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 2,8 m hosszú kábel, szürke kivitel
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESfn39
Sencor SHD 6600 - Hajszárító
Típusok
4,6 194×
Sencor SHD 6600
Hajszárító - 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 2,6 m hosszú kábel, piros kivitel
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT3223c
Rowenta CV8830F0 Pro Expert - Hajszárító Típusok
4,7 26×
Rowenta CV8830F0 Pro Expert
Hajszárító - ionizátorral, teljesítmény 2200 W, sebességek száma 2, hőmérsékletfokozatok száma 3, ionizálás, hideg levegő, diffúzor, koncentrátor, levehető hátsó rács, tápkábel hossza 1,8 m, akasztóhurok, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWFV635
Xiaomi Compact Hair Dryer H101 pink - Hajszárító
Típusok
4,8 14×
Xiaomi Compact Hair Dryer H101 pink
Hajszárító - utazáshoz, ionizáló, kefe kiegészítő, 1600 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 2 sebességfokozat, 2 hőmérséklet fokozat, 1 m hosszú kábel, rózsaszín kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAROe05
4,7 263×
Remington D5219 Your Style Dryer Kit
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2300 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, lila kivitel
Szuper ár
12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMVV010
4,7 29×
Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria
Hajszárító ionizátorral, bemeneti teljesítmény 2000 W, nagy teljesítményű BLDC motor, sebességek száma 3, a hőmérsékletek száma 3, Air to Care technológia, amely megvédi a hajat a portól és a szennyeződésektől, beállítások mentése funkció, ionizálás, hideg levegő, diffúzor, koncentrátor 5 és 9 mm-es szélességgel, kompakt méret, levehető hátsó rács, a tápkábel hossza 1,8 m, szín fekete és réz, 15 év javíthatósági garancia
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWFV867
4,8 98×
Philips BHD514/00 Series 5000
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2300 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, lila kivitel
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFV193
Xiaomi Compact Hair Dryer H101 white - Hajszárító
Típusok
4,8 14×
Xiaomi Compact Hair Dryer H101 white
Hajszárító - utazáshoz, ionizáló, kefe kiegészítő, 1600 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 2 sebességfokozat, 2 hőmérséklet fokozat, 1 m hosszú kábel, fehér kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAROe04
Rowenta x KARL LAGERFELD CV591LF0 Powerline - Hajszárító
Típusok
4,7 95×
Rowenta x KARL LAGERFELD CV591LF0 Powerline
Hajszárító ionizátorral, teljesítmény 2100 W, energiatakarékos Effiwats technológia 2300 W teljesítménnyel, 3 hőmérséklet-beállítás, 2 sebességfokozat, Thermo Control beállítások, ionizáció és hideg levegő, diffúzor, koncentrátor, levehető hátsó rács, kábel hossza 1,8 m, akasztóhurok, Karl Lagerfeld ikonos dizájn, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWFV073
4,6 70×
Sencor SHD 6600W
Hajszárító - 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 2,6 m hosszú kábel, fehér és fekete kivitel
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT3223m
Philips BHD530/00 Series 5000 - Hajszárító
Típusok
4,8 59×
Philips BHD530/00 Series 5000
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2300 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, rózsaarany kivitel
28 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFV209
4,8 34×
SENCOR SHD 7100BK
Hajszárító - utazáshoz, ionizáló, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENFV398
Rowenta CV5830F0 Studio Dry Glow - Hajszárító
Típusok
4,8 212×
Rowenta CV5830F0 Studio Dry Glow
Hajszárító - ionizálóval, diffúzorral, 2100 W teljesítményfelvétel, ionizálás és hideg levegő, sebességfokozatok száma 2, hőmérséklet-fokozatok száma 3, diffúzor, koncentrátor és akasztó pánt, tápkábel hossza 1,8 m, fehér színű, 15 év garancia a javíthatóságra
Leárazás -7 %
11 590 Ft 12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWFE044
Rowenta CV5940F0 Powerline Premium Care - Hajszárító
Típusok
4,7 95×
Rowenta CV5940F0 Powerline Premium Care
Hajszárító - ionizátorral, 2100 W teljesítmény, energiatakarékos Effiwats technológia 2400 W teljesítménnyel, Kasmír & Keratin felület, Advance Care beállítás, 3 hőmérséklet-beállítás, 2 sebességfokozat, ionizáció és hideg levegő, diffúzor, koncentrátor, levehető hátsó rács, kábel hossza: 1,8 m, akasztókampó, szín: fekete és metál rózsaszín, a Powerline CV5090F0 modell utódja, 15 év javíthatósági garancia
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWFV641

Hajszárítók

valeraPróbálj ki 4 egyszerű nyári frizurát a Valera hajformázókkal Nem tudod eldönteni, hogy milyen frizurát válassz a nyári időjáráshoz? A hőség, az izzadság, a szél, a víz, a hajadnak mindezt ki kell bírnia ebben az évszakban. Ezért ideális esetben úgy kell megformázni, hogy jól tartsa a formáját és ne essen az arcodba. A trópusi...
A Dyson bemutatja innovatív hajápolási termékeit, melyek segítségével könnyedén elkészítheted magadnak a kívánt frizurát. Válaszd a számodra leginkább megfelelő modellt - varázsolj tökéletes hajkoronát az egyedülálló Dyson Corrale hajvasalóval, a Dyson Airwrap...
Elkészítettük a Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító bemutatóját, amely ionizáló képességével és a legtöbb hajszárítóhoz képest extra kis tömegével rögtön felhívja magára a figyelmet. Cikkünkből megtudhatod, miben volt más a hajszárítás ezzel az...
RowentaRowenta CV9240F0 Ultimate Experience Scalp Care hajszárító (ÉRTÉKELÉS) Mint szinte minden nő fürdőszobájában, az enyémben is van hajszárító, amelyet rendszeresen használok hajszárításra. A hajszárítóm azonban meglehetősen régi, és soha nem is vártam tőle többet, minthogy megszárítsa a hajam. Ezért, amikor lehetőséget kaptam a Rowenta...
A Rowenta Ultimate Experience egy csúcsminőségű hajvasaló, amelyet professzionális fodrászok is szívesen használnak. Kipróbáltuk otthon, és nagyon kíváncsiak voltunk, hogy el tudjuk-e érni ugyanazt az eredményt, mint a fodrásznál tett látogatás után. Hogyan működik a...
A hajszárító nagy jelentőséggel bír a haj minőségére és összességében a haj stílusára. Éppen ezért egy jó hajszárító minden nőnek és a hajának igazi kincset ér. Olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy kipróbálhattam a piac egyik legújabb termékét, a Rowenta Ultimate...
További cikkek Összes cikk

Hajszárítók

Régebben a hajszárító egy meglehetősen veszélyes tárgynak számított, otthoni használata nem igazán volt elterjedt. Folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már a hajszárító használata gyakori, teljesen biztonságos és kíméletes a hajhoz. Hogyan fejlődött a hajszárító technológiája a történelem során és hogyan vigyázhatsz legjobban a hajadra?

A hajszárító története

Az első hajszárítót 1890-ben Alexander F. Godefroyer találta fel. Egy otthoni porszívó inspirálta, melynek motorjából meleg levegő áramlott ki. Találmánya, a hajszárító, a porszívóhoz hasonlóan, nehéz és túl nagy volt egy normál háztartásba. Ezenkívül gyakori használata hamar roncsolni kezdte a hajszálakat.

Mi a helyzet a modern hajszárítókkal?

Manapság már olyan hajszárítók vannak jelen a piacon, amelyek sokkal gyengédebbek a hajhoz és persze biztonságosak is. A modern hajszárítók arra is lehetőséget kínálnak, hogy beállítsd a légfúvás sebességét és azt az optimális hőmérséklet, amely a legjobban megfelel a hajtípusodnak. Bár a mai hajszárítók már sokkal biztonságosabbak és kíméletesebbek, próbáld elkerülni a túlzottan gyakori hajszárítást.

A hajszárító használata

Nem szabad alábecsülni a mindennapi hajápolás fontosságát, különösképpen akkor, ha gyakran van hőnek vagy szárításnak kitéve. A hajszárító megfoszthatja a hajszálakat a természetes olajoktól, melynek következtében hajlamosabbá válhatnak a töredezésre és a kopásra. Ha azonban rendszeresen gondoskodsz fürtjeid egészségéről, könnyen megelőzheted ezeket a károsodási tüneteket, még gyakori hajszárítás mellett is.

Óvd a hajkoronádat akkor is, ha nem szárítod túl gyakran. A napsugárzás hatására a haj könnyen kiszárad és sokkal több tápanyagot veszít, mintha hajszárítóval szárítanád. A hajvédelem nyáron ugyanolyan fontos, mint a bőrvédelem.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajszárítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajszárítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajszárítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajszárítók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ