0% splátky mobily, notebooky LEGO AP+ hu

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rowenta-recenze_1.jpg

Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasaló (TESZT)

Ezúttal a Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasalót vettük górcső alá, amely egyszerre kínál kíméletes hajkiegyenesítést és a játékos, természetes hullámokat. Hogyan teljesített a teszt során, és milyen eredményeket értünk el vele? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-x-karl-lagerfeld.jpg

Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict hajsütővas (TESZT)

Hogyan teljesített a teszt során a Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict hajsütővas, amellyel akár 4 különböző hullámstílust is létrehozhatsz? Lehetőségünk nyílt kipróbálni ezt a hajformázó újdonságot, és csodálatos eredményeket értünk el vele. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gz3039wo-x-combo-3v1-recenze-test.jpg

Rowenta GZ3039WO X-Combo 3 az 1-ben Cordless Vacuum & Mop Allergy+ rúdporszívó (BEMUTATÓ)

A Rowenta GZ3039WO X-Combo 3 az 1-ben Cordless Vacuum & Mop Allergy+ rúdporszívó lehetővé teszi a felmosást és a porszívózást egy lépésben. Két forgó moppal rendelkezik, amelyek minden típusú kemény padlóhoz alkalmasak. Alaposan leteszteltük ezt a praktikus segítőt, a tapasztalatainkat pedig egy bemutató formájában ismertetjük veled. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-recenze-Rowenta-RR8577WH-X-PLORER-S75s.jpeg

Rowenta X-PLORER S75s Animal & Allergy 4 az 1-ben Laser HEPA robotporszívó (BEMUTATÓ)

Alaposan leteszteltük a Rowenta X-PLORER S75s robotporszívót, amely többek között lézertechnológiát használó precíz navigációval, a víznyomás beállítására képes intelligens felmosóval és rendkívül hatékony HEPA szűréssel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a háztartás különböző típusú felületein? Hogyan boldogult a háziállatok szőrének feltakarításával? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/RH1239WO-rowenta.jpeg

Rowenta X-TREM Compact Flex Essential 2 az 1-ben rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Kíváncsi vagy a háztartási takarítással kapcsolatos legfrissebb hírekre? Akkor ajánljuk figyelmedbe a Rowenta X-Trem Compact Flex Essential 2 az 1-ben RH1239 rúdporszívót bemutató cikkünket. A praktikus, kétoldalas Flex-csukló mellett ez a kompakt szépség számos egyéb olyan tulajdonsággal is rendelkezik, ami megkönnyíti a háztartás takarítását, ráadásul nagy teljesítményű és akár 40 percig is porszívózhatsz vele. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-rowenta-2.jpg

Rowenta CF9720F0 Ultimate Experience hajformázó (BEMUTATÓ)

Leteszteltük az abszolút újdonságnak számító Rowenta CF9720F0 forgókefés hajformázót, mely elsősorban az ionizációs technológiában és az extra kíméletes hajápoláshoz szükséges speciális felszerelésben jeleskedik. Ismerd meg, hogyan kell ezzel a vonzó eszközzel dolgozni, és milyen eredményeket várhatsz tőle a gyakorlatban.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta_3.jpg

Rowenta Radiance Booster arcbőr ápoló kefe (BEMUTATÓ)

Leteszteltük a Rowenta Radiance Booster arcbőr ápoló kefe kefét. Elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnek vigyázni a bőrükre és a lehető legjobb ápolással szeretnék kényeztetni az arcukat. El voltunk ragadtatva tőle, hiszen képes egy perc alatt eltávolítani minden szennyeződést, ráadásul gyengéden kisimítja és ragyogóvá teszi a bőrt. Bemutatónkból azt is megtudhatod, milyen eredmények születtek három hét rendszeres használat után. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-fen.jpg

Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító (BEMUTATÓ)

Elkészítettük a Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító bemutatóját, amely ionizáló képességével és a legtöbb hajszárítóhoz képest extra kis tömegével rögtön felhívja magára a figyelmet. Cikkünkből megtudhatod, miben volt más a hajszárítás ezzel az elegáns és szép kis készülékkel, és hogy érdemes-e beruházni rá. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vysavac-rowenta.jpg

Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua vezeték nélküli rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban, ahol két felnőtt dolgozik otthonról. Hogyan működik ez az egyedülállóan rugalmas kialakítású rúdporszívó, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni, nagy teljesítményével kiemelkedik a kínálatból, és rengeteg tartozékot tartalmaz az átfogó, padlótól a mennyezetig tartó takarításhoz? Mindezt megtudhatod bemutatónkból.

Részletek itt »

Rowenta 2024 promóció

Tudtad, hogy a Rowenta márka termékeinek megvásárlásával további előnyökben lehet részed? Az új prémium háztartási készülékek mellett kiélvezheted a vásárlásod mellé járó nagyszerű ajándékokat vagy a meghosszabbított pénzvisszafizetési garanciát.

Ebből a cikkből megismerheted a Rowenta márka jelenlegi akcióit, amelyeket a márka számodra tartogat.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/clanek-opravitelnost.jpg

Pótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek

Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS márkákat, már közel 10 éve ellenzi az ilyen termékek kiadását, és 2021 óta olyan termékeket fejleszt, amelyek a lehető legegyszerűbbek és legkönnyebben javíthatóak. A termékek akár 95%-a 15 évig is rendelkezik tartalék alkatrészekkel, és már ez megéri. A 15 éves javíthatóság működéséről bővebben a cikkben olvashatsz. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roboticky-vysavac-rowenta-s95-total-care-recenze.jpg

Rowenta X-plorer Serie 95 Total Care robotporszívó (TESZT)

Kisgyermekes háztartásokban a takarítás több mint sok, ezért többféle porszívó is megtalálható nálunk. Több, mint 5 éve van robotporszívónk otthonunkban. A Rowenta robotporszívó újdonságának tesztelése során összehasonlítottuk, hogyan fejlődött a technológia - hogy a robotporszívó hogyan teljesített a nyaralóban és mennyire voltunk elégedettek vele a lakásunkban, megtudhatod az alábbi értékelésből. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/row bannery range TNxx styl CZ fb post 1080x1080.jpg

Rowenta nyírógépek új sorozata minden férfi egyedi stílusához

A Rowenta három új nyírógép-sorozatot mutat be minden férfi szakállának és hajának tökéletes kezeléséhez. Fedezze fel, hogy mennyire egyszerű, gyors és pontos a használata, amely biztosítja a tökéletes megjelenésedet és aláhúzza a saját stílusodat. Válasszon az Easy, a Style vagy az Xpert nyírógépek közül, és egyedi szolgáltatást nyújtson arcának és testének. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-cv9240f0-recenze-test.jpg

Rowenta CV9240F0 Ultimate Experience Scalp Care hajszárító (ÉRTÉKELÉS)

Mint szinte minden nő fürdőszobájában, az enyémben is van hajszárító, amelyet rendszeresen használok hajszárításra. A hajszárítóm azonban meglehetősen régi, és soha nem is vártam tőle többet, minthogy megszárítsa a hajam. Ezért, amikor lehetőséget kaptam a Rowenta Ultimate Experience Scalp Care tesztelésére, kíváncsi voltam, vajon tud-e többet nyújtani. Érdekel, hogy a hajszárító hogyan teljesített, amikor otthon teszteltem, és megtérül-e a befektetés? Olvasd el az értékelésemet, és mindent megtudhatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-tn9460f4-test-recenze.jpg

Rowenta Selectium Xpert 14 az 1-ben többfunkciós haj– és szakállvágó (ÉRTÉKELÉS)

Kipróbáltuk a Rowenta Selectium Xpert 14 az 1-ben többfunkciós szakállvágót, amely számos eszközzel rendelkezik, amelyek a szakáll és a testszőrzet pontos kiigazítására, valamint hajvágásra is alkalmasak. Hogyan teljesített a tesztünk során? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Náhled Rowenta.jfif

Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care hajsütővas (ÉRTÉKELÉS)

A Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care hajsütővas a haj gyengéd formázásához alkalmas, amelynek során néhány percen belül természetesen göndör fürtöket hoz létre. Nemcsak innovatív alakjával hívja fel magára a figyelmet, amely megkönnyíti a göndörítés egész folyamatát, hanem a Fresh Flow technológiával is, amely védi a hajat a kezelés során. Hogyan működött a hajsütővas a gyakorlatban, és mennyire voltam elégedett a végeredménnyel?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-cisticka-nahled.jpg

Rowenta QU5030F0 Eclipse 2in1 légtisztító és ventilátor (ÉRTÉKELÉS)

Az otthoni értékelés során a Rowenta QU5030F0 Eclipse légtisztítót és ventilátort teszteltük. Ez a multifunkciós berendezés nemcsak szokatlan kialakítása miatt lehet vonzó, hanem kiváló minőségű szűrőrendszerének és alacsony zajszintjének köszönhetően is. Hogyan állta meg a helyét egy olyan háztartásban, ahol a folyamatban lévő átépítés miatt magas a porszint? Olvasd el értékelésünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-rr7975wh-x-plorer-recenze-test.jpg

Rowenta X-plorer Serie 95 Animal robotporszívó (ÉRTÉKELÉS)

Ahol kisgyermekek vannak, ott a takarításnak sosincs vége, ezért a takarításhoz szükséges felszereléseink között többféle porszívó is található. Több mint 5 éve van robotporszívó az otthonunkban. A Rowenta új robotporszívójának tesztelése remek módja annak, hogy összehasonlítsuk, mennyit fejlődött a technológia. Hogy a robotporszívó hogyan állt helyt a nyaralóban, és mennyire voltunk elégedettek vele a prágai lakásunkban, ebből az értékelésből megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-explorer-serie-60-recenze.jpg

Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH robotporszívó (RECENZIÓ)

A Rowenta Explorer Serie 60 2 az 1-ben robotporszívó rendkívül alacsony konstrukciójával, nagy szívóerejével, giroszkópos navigációjával és több mozgásérzékelő kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Otthonunkban teszteltük a képességeit, ahol egy háziállat is él. Hogyan kezelte a robotporszívó a mindenütt jelen lévő állatszőrt vagy más csapdákat? Recenziónkból ezt is megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-tn6000f4-forever-sharp-recenze-test.jpg

Rowenta TN6000F5 Forever Sharp (TESZT) – Tökéletes frizurához tökéletes szakáll – könnyedén!

Jó ha tudod, hogy a szakáll, sőt a borosta is egyfajta frizura, amit be kell lőni és ápolni kell. Ehhez nyújt ideális segítséget a Rowenta TN6000F4 Forever Sharp trimmelő. Összeszedtük minden fontos jellemzőjét, hogy kedvet kapj hozzá. Részletek itt »
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ