DNY LEGO DNY LEGO

Party hangfalak (party hangszórók)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(113)
2.0
(4)
2.1
(2)
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack
(61)
AUX
(53)
6,3 mm Jack
(50)
RCA - Cinch
(19)
USB
(19)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(141)
Wi-Fi
(10)
Multiroom
(6)
AirPlay
(6)
Chromecast
(4)
NFC
(1)
Szín
Bézs
(4)
Fehér
(8)
Fekete
(116)
Piros
(3)
Barna
(4)
Terepmintás
(2)
Kék
(3)
Narancssárga
(2)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(1)
Szürke
(3)

Manapság a hordozható party hangfalak beltéri és kültéri ünnepségek fontos szereplői. A klasszikus Bluetooth hangszórókhoz képest nagyobb teljesítményt, mikrofon- és hangbemeneteket (karaoke) kínálnak, és gyakran jobban ellen is állnak a környezeti hatásoknak, strapabíróak (megerősített sarkok stb.). Annak ellenére, hogy egy party hangfal nagyobb és nehezebb, mint a hagyományos telefon hangszórók, a kerekeknek és a fogantyúknak köszönhetően könnyen mozgathatók.

Tovább

Party hangfal a teljesítmény alapján

Mivel sok esetben szabadtéren használunk party hangfalat, ezért szükséges a nagy összteljesítmény. Ezenkívül fontos, hogy a party hangfal jó szórással rendelkezzen, hogy több szögből is élvezhető legyen a hangok reprodukciója. A teljesítmény alapján három csoportba oszthatók.

Party hangszóró 50 W-ig

Ezek a party hangfalak átmenetet képeznek a könnyű és hordozható bluetooth hangfalak és a komolyabb buli hangfalak között. A kisebb méretük miatt beltéri hangosításhoz, kisebb összejövetelekhez ajánlatosak. Kevés party hangfal rendelkezik fényeffektekkel ezen a szinten. Inkább kisebb grillpartik, baráti társalgások során teljesítenek jól.

Party hangfal 50-200 W

Ezek a party hangfalak már komoly hangzavart tudnak varázsolni egy nagyobb kertipartin is. Ebbe a kategóriába tartozik a JBL Boombox sorozat is, amely a party hangfalak ősmodelljének tekinthető, ikonikus, könnyen felismerhető formatervezése a popkultúra részévé tette. Ebben a teljesítménytartományban már sokkal tobb fényeffektel ellátott party hangfal található, különböző bemenetekkel.

JBL Boombox party hangfal
Ikonikus JBL Boombox party hangfal

Party hangfal 200 W felett

A nagy teljesítményű party hangfalak között már találunk professzionális felhasználásra is alkalmas modelleket. Az ilyen típusú party hangszóró esetében elvárt akár több mikrofon bemenet, vagy a hangszerbemenetek. A legtöbb esetben effektek is rendelkezésre állnak és a party hangfal LED háttérvilágítása is állítható. Ide tartoznak a legnagyobb party hangfalak, tehát a vázra több kezelőgombot lehet kivezetni és a kijelzőnek is marad hely. Kevésbé hordozható modellek, súlyuk 10 kg felett kezdődik.

Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg a party hangszórók teljesítmény értékét (DIN vs. RMS vs. PMPO, stb.). Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a party hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész party hangfal tömegét (minél nagyobb a membrán felülete, annál nagyobb az elérhető hangerő, ill. a maximális hangnyomás).

Party hangfal csatlakozás

A party hangfalak széleskörű elterjedését egyértelműen a vezeték nélküli technológiák fejlődése hozta el. Telefonról, laptopról egyenesen a party hangfalra tudjuk lőni a zenét, nincs szükség bonyolult audió rendszerekre. Elsősorban a Bluetooth technológia jellemző a party hangszórókra.

Bluetooth party hangfal

A jelenlegi kínálat alapján kijelenthető, hogy az összes party hangfal valójában bluetooth hangszóró. A bluetooth technológia itt a hangforrással való kapcsolatra utal, a legtöbb party hangfal hálózati kábelen keresztül tud csak működni. Ha lehetőségünk van, válasszunk olyan party hangszórót, amely támogatja az 5.0 és 5.1 Bluetooth szabványokat. Esetükben stabilabb a kapcsolat és nagyobb a hatótávolság is.

Egyéb party hangfal csatlakozási típusok

 • Party hangszóró wifi kapcsolattal – képes csatlakozni wifi routerhez, a hatótávolság jóval meghaladja a Bluetooth party hangfalak lehetőségeit.
 • Party hangfal és az NFC – a Bluetooth kapcsolatnál is gyorsabb és kényelmesebb csatlakozási mód, elég a hangforrást (telefon) a party hangfal közvetlen közelébe helyezni és már létre is jött a kapcsolat.

Mit lehet csatlakoztatni a hordozható party hangfalhoz?

 • Hangszer bemenet (6,3 mm jack) – gitár, billentyűs hangszerek és a többi hangszer mono audio kimenetéhez. Tovább szélesíti a party hangfal lehetőségeit, egy ilyen buli hangszóróra a zenészek is elégedetten csettintenek.
 • Mikrofon bemenet (6,3 mm jack) – bemenet az énekmikrofon számára a karaokehoz, amely sokszor az alapcsomag része. Legjobbak azok a party hangfalak, amelyek lehetővé teszik a mikrofon jelének szabályozását.
 • AUX bemenet (3,5 mm jack) – bármilyen zenei forrás, amely rendelkezik szabványos fejhallgató vagy vonal kimenettel.
 • USB – pendrive MP3 zenével és néha más formátumokkal. Nagyon hasznos és kényelmes kiegészítő egy party hangfal számára, a zenéléshez telefon sem szükséges. Ilyen esetekben nagy segítség a party hangfal kijelzője.
 • SD/SDHC kártyaolvasó – MP3 és néha más kiegészítő formátumú zenét tartalmazó Secure Digital memóriakártyákhoz. Ugyanúgy, mint az USB bemenet, okos kiegészítője egy party hangszórónak, főleg a kisebb típusoknak.
Party hangfal mikrofonbemenettel
Party hangfal mikrofon- és hangszerbemenettel

Hála a Bluetooth kapcsolatnak, a party bármelyik résztvevője szolgáltathat zenét a telefonjáról anélkül, hogy kábeleket kéne használnia.

A hordozható party hangrendszerek további tulajdonságai és funkciói

 • Beépített újratölthető akkumulátor (elem) – nélkülözhetetlen része bármelyik party hangszórónak, amit útközben és a szabadban is használni akarsz.
 • Rádió tuner (FM) – rádióadások hallgatására. Ha se pendrive, se mobil, se mobilnet, akkor is szórakoztatni tud a party hangfal.
 • Fényhatások – feldobja a partyt és az ünneplést és hozzáadja a szükséges csillogást. A party hangfalhoz tartozó alkalmazások segítségével a fények személyre szabhatók.
 • Keverőpult – keverés különböző forrásokból, scratching vagy effektek hozzáadásával közvetlenül a party hangszóró kezelőfelületén.
 • Kerekek és teleszkópos nyél – lényegesen könnyebb hordozni velük a nagyobb és nehezebb dobozokat.
 • Equalizer / Bass Boost – hozzáigazíthatod a hangszínszabályozókkal a hangzást az egyes zenei stílusokhoz, műfajokhoz vagy kiemelheted a basszusokat (mélyhang kiemelés).
Party hangfal kezelőfelület
Party hangfal jellegzetes kezelőfelülettel

A szótárunkban részletesebb magyarázatokat kaphatsz a hangszóró, a passzív vs. aktív hangsugárzó, impedancia, érzékenység (SPL [dB/W/m]), a hangnyomás (akusztikus teljesítmény), a hangszóró sávszélessége, a maximális hangszóró teljesítmény (RMS), a hangszóró membrán és az elektroakusztikus átalakító fogalmakról.

Party hangfal ár

A party hangfalak belépő szintű modelljei 12 000 Ft körül kezdődnek. Egy party hangfal árának egyik legfontosabb mozgatórugója a teljesítmény. A legolcsóbb party hangszórók összteljesítménye ritkán éri el az 50 W-t. 40 000 Ft körül elérhetőek a nagyobb teljesítményű és fényeffektekre képes party hangfalak.

Party hangszóró ár – a legdrágábbak

A legdrágább party hangfalak között találunk professzionális használatra is alkalmas modelleket. Számos bemenet mellett átlagon felüli hangzási jellemzőkkel bírnak, a bemenetek között különböző hangszer bemeneteknek is szerepelnie kell. A kapcsolódási módok közül is minden fontos csatlakozási forma elérhető.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Partybox 310 Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 240W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, IPX4 védettségi fok, vezérlés Android eszközzel, 18 óra akkumulátor üzemidő
220 000 Ft

2.
Marshall Woburn III Black Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 150W teljesítmény, 30 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, RCA (cinch), HDMI, Bluetooth 5.2, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
214 990 Ft

3.
Marshall Emberton II BT Cream Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IP67 védettségi fok, SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 30 óra akkumulátor üzemidő
66 990 Ft

Még több
146 termék
Classic Kategória
Marshall Emberton II BT Cream - Bluetooth hangszóró
Típusok
5,0 10×
Marshall Emberton II BT Cream
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IP67 védettségi fok, SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 30 óra akkumulátor üzemidő
66 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS029n9b
Arany középút
4,8 29×
JBL Partybox 110
Bluetooth hangszóró - aktív, 160W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
150 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8q3
Arany középút
4,9 14×
JBL PartyBox Encore
Bluetooth hangszóró - aktív, 100W teljesítmény, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, IPX4 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 10 óra akkumulátor üzemidő
138 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g8w
Premium Kategória
5,0
Marshall Woburn III Black
Bluetooth hangszóró - aktív, 150W teljesítmény, 30 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, RCA (cinch), HDMI, Bluetooth 5.2, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
214 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MRS022p
JBL Boombox 3 fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 27×
JBL Boombox 3 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 180W teljesítmény, 40 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth, IP67 védettségi fok, 24 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -7 %
174 990 Ft 187 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ120a12
5,0 21×
JBL Partybox 310
Bluetooth hangszóró - aktív, 240W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, IPX4 védettségi fok, vezérlés Android eszközzel, 18 óra akkumulátor üzemidő
220 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8s1
JBL Partybox 710 - Bluetooth hangszóró
Ingyen
Alzabox szállítás
4,7
JBL Partybox 710
Bluetooth hangszóró - aktív, 800W teljesítmény, 35 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
313 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8v
JBL Boombox 3 terepmintás - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 27×
JBL Boombox 3 terepmintás
Bluetooth hangszóró - aktív, 180W teljesítmény, 40 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.3, IP67 védettségi fok, 24 óra akkumulátor üzemidő
189 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ120a13
Sonos Era 300 Black - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,7
Sonos Era 300 Black
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
211 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON003s7
Marshall Emberton II BT Black & Brass - Bluetooth hangszóró
Típusok
5,0 10×
Marshall Emberton II BT Black & Brass
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IP67 védettségi fok, SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 30 óra akkumulátor üzemidő
66 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS029n9a
Sonos Era 100 black - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 14×
Sonos Era 100 black
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
118 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s2
JBL XTREME3 kék - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 42×
JBL XTREME3 kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 50W teljesítmény, 53,5 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 15 óra akkumulátor üzemidő
119 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090h7b
Marshall Acton III Black - Bluetooth hangszóró
Típusok
5,0
Marshall Acton III Black
Bluetooth hangszóró - aktív, 60W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth 5.2, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS023f1
Sonos Era 100 White - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 14×
Sonos Era 100 White
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
118 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s1
3,8
JBL Boombox 3 WIFI
Bluetooth hangszóró - aktív, 180W teljesítmény, 40 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, USB tápellátás, IP67 védettségi fok, Dolby Atmos, Spotify, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 24 óra akkumulátor üzemidő
259 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ120a14
Sony SRS-XG300 szürke - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,4 10×
Sony SRS-XG300 szürke
Bluetooth hangszóró - aktív, aktív mélynyomó, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.2, USB tápellátás, IPX6 védettségi fok, AAC, LDAC és SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 25 óra akkumulátor üzemidő
117 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS476f33b
Sonos Era 300 White - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,7
Sonos Era 300 White
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.2, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
211 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s6
5,0
Bigben PARTYBTHPS
Bluetooth hangszóró - aktív, 30W teljesítmény, 6,3mm jack, AUX, Bluetooth 5.0, 4 óra akkumulátor üzemidő
13 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DENV01m1
Sony SRS-XE200 narancssárga - Bluetooth hangszóró
Típusok
2,9
Sony SRS-XE200 narancssárga
Bluetooth hangszóró - aktív, aktív mélynyomó, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.2, IPX6 védettségi fok, AAC, LDAC és SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 16 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás
34 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GS476f30b
JBL XTREME3 terepmintás - Bluetooth hangszóró Típusok
4,9 42×
JBL XTREME3 terepmintás
Bluetooth hangszóró - aktív, 50W teljesítmény, 53,5 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 15 óra akkumulátor üzemidő
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090h7c
5,0
JBL Charge 5 WIFI
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, true Wireless Stereo, USB tápellátás, IP67 védettségi fok, Spotify, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 20 óra akkumulátor üzemidő
99 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9n09a
5,0 20×
Toshiba TY-ASC66
Bluetooth hangszóró - aktív, 60W teljesítmény, 50 Hz - 60000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, 6,3mm jack, AUX, Bluetooth 5.0, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápellátás, IPX2 védettségi fok, rádio, kijelző, 6 óra akkumulátor üzemidő
56 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WB290b
Marshall Stanmore III Brown - Bluetooth hangszóró Típusok
5,0
Marshall Stanmore III Brown
Bluetooth hangszóró - aktív, 80W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, RCA (cinch), Bluetooth 5.2
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS021g1
3,7
Marshall Tufton Black & Brass
Bluetooth hangszóró - aktív, 80W teljesítmény, 40 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.0, IPX2 védettségi fok, SBC kodekek támogatása, 20 óra akkumulátor üzemidő
150 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS030a1tuf
4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit kell tenned, hogy mindkét készüléket egyszerre és a folyamatban lévő pénzvisszatérítési akció keretein belül vásárolod meg. Cikkünkből megismerheted az ajánlat...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan?
különleges ajánlatA Xiaomi ökoszisztémia az élet minden területén jelen van A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a termékeiből egy nagyon is jól működő ökoszisztémát alakított ki. A Xiaomi az óráktól a rollereken át egészen a fülhallgatókig számos terméket gyárt.
Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az okos otthon kényelmével. Mindezt egy kellemesen kompakt csomagban, amelyet bárhová magaddal vihetsz. Ehhez még vedd hozzá a hosszú akkumulátor-élettartamot és...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel ellentétben tartóssága nem olyan erős, így nem ajánlott kirándulásokhoz, de a jobb minőségű hangzása ellensúlyozza ezt a hiányosságot. Melyek a hangszóró fő előnyei és...
További cikkek Összes cikk

Party hangfalak (party hangszórók)

A Party hangfalak (party hangszórók) kategóriában összesen 146 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó party hangfalak (party hangszórók) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább party hangfalak (party hangszórók) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb party hangfalak (party hangszórók) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: party hangfalak (party hangszórók) vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ