Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Party hangfalak (party hangszórók)

Manapság a hordozható party hangfalak beltéri és kültéri ünnepségek fontos szereplői. A klasszikus Bluetooth hangszórókhoz képest nagyobb teljesítményt, mikrofon- és hangbemeneteket (karaoke) kínálnak, és gyakran jobban ellen is állnak a környezeti hatásoknak, strapabíróak (megerősített sarkok stb.). Annak ellenére, hogy egy party hangfal nagyobb és nehezebb, mint a hagyományos telefon hangszórók, a kerekeknek és a fogantyúknak köszönhetően könnyen mozgathatók.

Tovább

Party hangfal a teljesítmény alapján

Mivel sok esetben szabadtéren használunk party hangfalat, ezért szükséges a nagy összteljesítmény. Ezenkívül fontos, hogy a party hangfal jó szórással rendelkezzen, hogy több szögből is élvezhető legyen a hangok reprodukciója. A teljesítmény alapján három csoportba oszthatók.

Party hangszóró 50 W-ig

Ezek a party hangfalak átmenetet képeznek a könnyű és hordozható bluetooth hangfalak és a komolyabb buli hangfalak között. A kisebb méretük miatt beltéri hangosításhoz, kisebb összejövetelekhez ajánlatosak. Kevés party hangfal rendelkezik fényeffektekkel ezen a szinten. Inkább kisebb grillpartik, baráti társalgások során teljesítenek jól.

Party hangfal 50-200 W

Ezek a party hangfalak már komoly hangzavart tudnak varázsolni egy nagyobb kertipartin is. Ebbe a kategóriába tartozik a JBL Boombox sorozat is, amely a party hangfalak ősmodelljének tekinthető, ikonikus, könnyen felismerhető formatervezése a popkultúra részévé tette. Ebben a teljesítménytartományban már sokkal tobb fényeffektel ellátott party hangfal található, különböző bemenetekkel.

JBL Boombox party hangfal
Ikonikus JBL Boombox party hangfal

Party hangfal 200 W felett

A nagy teljesítményű party hangfalak között már találunk professzionális felhasználásra is alkalmas modelleket. Az ilyen típusú party hangszóró esetében elvárt akár több mikrofon bemenet, vagy a hangszerbemenetek. A legtöbb esetben effektek is rendelkezésre állnak és a party hangfal LED háttérvilágítása is állítható. Ide tartoznak a legnagyobb party hangfalak, tehát a vázra több kezelőgombot lehet kivezetni és a kijelzőnek is marad hely. Kevésbé hordozható modellek, súlyuk 10 kg felett kezdődik.

Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg a party hangszórók teljesítmény értékét (DIN vs. RMS vs. PMPO, stb.). Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a party hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész party hangfal tömegét (minél nagyobb a membrán felülete, annál nagyobb az elérhető hangerő, ill. a maximális hangnyomás).

Party hangfal csatlakozás

A party hangfalak széleskörű elterjedését egyértelműen a vezeték nélküli technológiák fejlődése hozta el. Telefonról, laptopról egyenesen a party hangfalra tudjuk lőni a zenét, nincs szükség bonyolult audió rendszerekre. Elsősorban a Bluetooth technológia jellemző a party hangszórókra.

Bluetooth party hangfal

A jelenlegi kínálat alapján kijelenthető, hogy az összes party hangfal valójában bluetooth hangszóró. A bluetooth technológia itt a hangforrással való kapcsolatra utal, a legtöbb party hangfal hálózati kábelen keresztül tud csak működni. Ha lehetőségünk van, válasszunk olyan party hangszórót, amely támogatja az 5.0 és 5.1 Bluetooth szabványokat. Esetükben stabilabb a kapcsolat és nagyobb a hatótávolság is.

Egyéb party hangfal csatlakozási típusok

 • Party hangszóró wifi kapcsolattal – képes csatlakozni wifi routerhez, a hatótávolság jóval meghaladja a Bluetooth party hangfalak lehetőségeit.
 • Party hangfal és az NFC – a Bluetooth kapcsolatnál is gyorsabb és kényelmesebb csatlakozási mód, elég a hangforrást (telefon) a party hangfal közvetlen közelébe helyezni és már létre is jött a kapcsolat.

Mit lehet csatlakoztatni a hordozható party hangfalhoz?

 • Hangszer bemenet (6,3 mm jack) – gitár, billentyűs hangszerek és a többi hangszer mono audio kimenetéhez. Tovább szélesíti a party hangfal lehetőségeit, egy ilyen buli hangszóróra a zenészek is elégedetten csettintenek.
 • Mikrofon bemenet (6,3 mm jack) – bemenet az énekmikrofon számára a karaokehoz, amely sokszor az alapcsomag része. Legjobbak azok a party hangfalak, amelyek lehetővé teszik a mikrofon jelének szabályozását.
 • AUX bemenet (3,5 mm jack) – bármilyen zenei forrás, amely rendelkezik szabványos fejhallgató vagy vonal kimenettel.
 • USB – pendrive MP3 zenével és néha más formátumokkal. Nagyon hasznos és kényelmes kiegészítő egy party hangfal számára, a zenéléshez telefon sem szükséges. Ilyen esetekben nagy segítség a party hangfal kijelzője.
 • SD/SDHC kártyaolvasó – MP3 és néha más kiegészítő formátumú zenét tartalmazó Secure Digital memóriakártyákhoz. Ugyanúgy, mint az USB bemenet, okos kiegészítője egy party hangszórónak, főleg a kisebb típusoknak.
Party hangfal mikrofonbemenettel
Party hangfal mikrofon- és hangszerbemenettel

Hála a Bluetooth kapcsolatnak, a party bármelyik résztvevője szolgáltathat zenét a telefonjáról anélkül, hogy kábeleket kéne használnia.

A hordozható party hangrendszerek további tulajdonságai és funkciói

 • Beépített újratölthető akkumulátor (elem) – nélkülözhetetlen része bármelyik party hangszórónak, amit útközben és a szabadban is használni akarsz.
 • Rádió tuner (FM) – rádióadások hallgatására. Ha se pendrive, se mobil, se mobilnet, akkor is szórakoztatni tud a party hangfal.
 • Fényhatások – feldobja a partyt és az ünneplést és hozzáadja a szükséges csillogást. A party hangfalhoz tartozó alkalmazások segítségével a fények személyre szabhatók.
 • Keverőpult – keverés különböző forrásokból, scratching vagy effektek hozzáadásával közvetlenül a party hangszóró kezelőfelületén.
 • Kerekek és teleszkópos nyél – lényegesen könnyebb hordozni velük a nagyobb és nehezebb dobozokat.
 • Equalizer / Bass Boost – hozzáigazíthatod a hangszínszabályozókkal a hangzást az egyes zenei stílusokhoz, műfajokhoz vagy kiemelheted a basszusokat (mélyhang kiemelés).
Party hangfal kezelőfelület
Party hangfal jellegzetes kezelőfelülettel

A szótárunkban részletesebb magyarázatokat kaphatsz a hangszóró, a passzív vs. aktív hangsugárzó, impedancia, érzékenység (SPL [dB/W/m]), a hangnyomás (akusztikus teljesítmény), a hangszóró sávszélessége, a maximális hangszóró teljesítmény (RMS), a hangszóró membrán és az elektroakusztikus átalakító fogalmakról.

Party hangfal ár

A party hangfalak belépő szintű modelljei 12 000 Ft körül kezdődnek. Egy party hangfal árának egyik legfontosabb mozgatórugója a teljesítmény. A legolcsóbb party hangszórók összteljesítménye ritkán éri el az 50 W-t. 40 000 Ft körül elérhetőek a nagyobb teljesítményű és fényeffektekre képes party hangfalak.

Party hangszóró ár – a legdrágábbak

A legdrágább party hangfalak között találunk professzionális használatra is alkalmas modelleket. Számos bemenet mellett átlagon felüli hangzási jellemzőkkel bírnak, a bemenetek között különböző hangszer bemeneteknek is szerepelnie kell. A kapcsolódási módok közül is minden fontos csatlakozási forma elérhető.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Partybox GO Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPX4 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 6 óra akkumulátor üzemidő, 100W teljesítmény
104 990 Ft

2.
JBL Partybox 310 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPX4 védettség, vezérlés Android segítségével, 18 óra akkumulátor üzemidő, 240W teljesítmény
204 990 Ft

3.
JBL Partybox 110 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápegység, IPX4 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 160W teljesítmény
137 890 Ft

Még több
135 termék
Classic Kategória
Gogen SMILEE BPS 636
Bluetooth hangszóró - aktív, aktív mélysugárzó, 45 Hz - 15000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, 6,3 mm jack, AUX, Bluetooth 4.2, mikrofon, rádió, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 6,5 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

44 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG975f6
Arany középút
JBL Partybox 110
Bluetooth hangszóró - aktív, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápegység, IPX4 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 160W teljesítmény

137 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8q3
Premium Kategória
JBL Partybox 310
Bluetooth hangszóró - aktív, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPX4 védettség, vezérlés Android segítségével, 18 óra akkumulátor üzemidő, 240W teljesítmény

204 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8s1
JBL Partybox GO
Bluetooth hangszóró - aktív, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPX4 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 6 óra akkumulátor üzemidő, 100W teljesítmény

104 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8q2
JBL Boombox 2 fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
JBL Boombox 2 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, kijelző, 24 óra akkumulátor üzemidő, 80W teljesítmény

199 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8m1
Panasonic SC-TMAX10
Bluetooth hangszóró - aktív, optikai digi audio, 6,3 mm jack, AUX, Bluetooth 5.0, mikrofon, rádió, távirányító, 300W teljesítmény

91 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ310a1
Sonos Move - Bluetooth hangszóró
Típusok
Sonos Move
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 11 óra akkumulátor üzemidő,

156 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON002w1
Gogen ORBEE BPS 340 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 100 Hz - 16000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX, Bluetooth 5.0, IPx5 védettség, rádió, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 15 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

35 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG975f4
Panasonic SC-TMAX40
Bluetooth hangszóró - aktív, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, optikai digi audio, 6,3 mm jack, AUX, Bluetooth kijelző, 1200W teljesítmény

170 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ310a2
Anker Soundcore Rave +
Bluetooth hangszóró - aktív, 160W teljesítmény, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.0, USB flash lejátszás, USB töltés, IPX4 tanúsítás, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 24 óra akkumulátor üzemidő

123 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ANKER01a9
Panasonic SC-TMAX5 - Bluetooth hangszóró
Típusok
Panasonic SC-TMAX5
Bluetooth hangszóró - aktív, AUX, Bluetooth 4.2, SBC támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 150W teljesítmény

74 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GZ310a4
Panasonic SC-TMAX50
Bluetooth hangszóró - aktív, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, optikai digi audio, 6,3 mm jack, AUX, Bluetooth 4.2, mikrofon, kijelző, 2000W teljesítmény

213 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ310a3
JBL Partybox 710
Bluetooth hangszóró - aktív, 35 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápegység, IPX4 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 800W teljesítmény

279 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8v
Pioneer XW-SX50-B
Bluetooth hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, RCA (cinch), Bluetooth 4.2, 120W teljesítmény

139 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PIO150n7n
JBL XTREME3 kék - Bluetooth hangszóró Típusok
JBL XTREME3 kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 53,5 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 15 óra akkumulátor üzemidő, 50W teljesítmény

119 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090h7b
JBL Partybox 1000
Bluetooth hangszóró - aktív, 30 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth mikrofon, 1100W teljesítmény

379 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8t
Sony SRS-XP500B, fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, 6,3 mm jack, Bluetooth USB tápegység, IPX4 védettség, AAC, LDAC és SBC támogatása, 20 óra akkumulátor üzemidő,

146 390 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JW910b02
Niceboy PARTY Boss 200W
Bluetooth hangszóró - aktív, aktív subwoofer, 40 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 6,3 mm jack, AUX, Bluetooth 5.0, mikrofon, USB tápegység, rádió, távirányító, 8 óra akkumulátor üzemidő, 200W teljesítmény

89 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NCB045m
Gogen BPS 738
Bluetooth hangszóró - aktív, 45 Hz - 15000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, 6,3 mm jack, RCA (cinch), Bluetooth 5.0, mikrofon, rádió, 160W teljesítmény

84 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG975n5
Sonos Move fehér - Bluetooth hangszóró Típusok
Sonos Move fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 10 óra akkumulátor üzemidő,

153 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON002w2
AKAI ABTS-50
Bluetooth hangszóró - aktív, aktív subwoofer, 100 Hz - 16000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX, Bluetooth 4.2, hangsegéd, IPx5 védettség, rádió, kijelző, 7 óra akkumulátor üzemidő, 15W teljesítmény

22 790 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AKAI012j
Gogen BPS 626 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 40 Hz - 15000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, 6,3 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, FM rádió, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 6,5 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

43 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG975k
Gogen BPS 686
Bluetooth hangszóró - aktív, 40 Hz - 15000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, 6,3 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, FM rádió, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 4 óra akkumulátor üzemidő, 60W teljesítmény

52 790 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG975n
Sony SRS-XP700B, fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, 6,3 mm jack, Bluetooth USB tápegység, IPX4 védettség, AAC, LDAC és SBC támogatása, 25 óra akkumulátor üzemidő,

192 790 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JW910b03
philips Philips pénzvisszatérítés: 55 000 Ft TV és hangprojektor együttes vásárlása esetén Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük...
A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a...
Bluetooth hangszóróA nappaliban és az erdőben: A Sonos Move hangszóró hangzása mindig nagyszerű Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel...
Vezeték nélküli hangszórót keresel tizenéves gyermeked számára és nem akarsz azon aggódni, hogy mi lesz...
További cikkek

Party hangfalak (party hangszórók)

A Party hangfalak (party hangszórók) kategóriában összesen 135 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó party hangfalak (party hangszórók) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább party hangfalak (party hangszórók) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb party hangfalak (party hangszórók) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: party hangfalak (party hangszórók) vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ