Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Billentyűzetek tablethez és mobilhoz

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(171)
Vezetékes
(33)
Mágneses
(14)
Billentyűzet típus
Irodai
(116)
Gamer
(37)
Ergonomikus
(1)
Kompakt
(61)
Numerikus
(7)
Lokalizáció
Cseh
(31)
Szlovák
(19)
Angol
(35)
US
(53)
Amerikai (nemzetközi)
(63)
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú)
(47)
Alacsony profilú
(107)
Chiclet
(23)
Billentyűzet felszerelése
Multimédiás gombok
(94)
Világító gombok
(90)
Mechanikus kapcsolók
(58)
Mechanikus billentyűk
(47)
Dinamikus háttérvilágítás
(28)
Szín
Fekete
(96)
Fehér
(27)
Szürke
(21)
Grafit
(11)
Titánium
(11)

Az egér és a monitor mellett a billentyűzet az egyik leggyakrabban használt periféria nemcsak a számítógéppel végzett munka során. Manapság egyre többen végzik mindennapi ügyeik nagy részét okostelefon vagy tablet segítségével, de ezen eszközök egyik nagy hátránya a jóval lassabb és kényelmetlenebb adatbevitel. Ezen képes segíteni a külső billentyűzet csatlakoztatása. Nézzük, mely billentyűzetek a legalkalmasabbak okostelefonhoz vagy tablethez történő csatlakoztatásra és milyen előnyöket kínálnak?

Tovább

Billentyűzet tablethez és okostelefonhoz

Bár napjainkban egyre többen használnak munkához vagy ügyeik intézéséhez tabletet vagy okostelefont, sokan szenvednek a lassabb és körülményesebb adatbeviteltől, melyet az ilyen eszközök érintős billentyűzete kínál. Ezt a hátrányt tudjuk kiküszöbölni külső billentyűzet és akár egér csatlakoztatásával. Mivel a gyártók számtalan billentyűzet modellt öntenek a piacra nap mint nap, néha nehéz kiismerni magunkat a kínálatban és eldönteni, hogy a rengeteg irodai, gamer, kompakt (mini), numerikus, világító, mechanikus, esetleg multimédiás billentyűzet közül melyik a legmegfelelőbb számunkra. Ha figyelembe vesszük, hogy a billentyűzetek ára 2-3000 Ft-tól akár 100 000 Ft-tól feljebb is terjedhet, akkor láthatjuk, hogy fontos olyan modellt választani, amely minden igényünknek megfelel, ugyanakkor nem fizetünk magasabb árat számunkra felesleges funkciókért.

Logitech billentyűzet tablethez vagy telefonhoz
Logitech billentyűzet tablethez vagy telefonhoz

Billentyűzet telefonhoz vagy tablethez - melyek a legalkalmasabbak?

Tablet billentyűzet csatlakoztatásával már csaknem olyan kényelmesen dolgozhatunk, mintha laptopot használnánk. Tablethez vagy okostelefonhoz lényegében bármilyen billentyűzet csatlakoztatható, de mégis elmondható, hogy legalkalmasabb erre a célra az irodai billentyűzet vagy a kompakt (mini) billentyűzet.

i

Léteznek olyan tablet billentyűzetek is, amelyek egyúttal tablet tokként is szolgálnak. Ha ilyet választunk, fontos figyelembe venni tabletünk átmérőjét.

Billentyűzet telefonhoz vagy tablethez - Irodai billentyűzet

Az irodai billentyűzetek rendkívül sokoldalúak, s szinte minden igényt kielégítenek, amely általános irodai vagy otthoni munkához kötődik. Gépeléshez tökéletesen megfelelnek. A mechanikus billentyűzetek komolyabb minőséget és nagyfokú tartósságot képviselnek, de az áruk is jóval magasabb.

Billentyűzet telefonhoz vagy tablethez - Kompakt (mini) billentyűzet

A kompakt billentyűzetek kialakításánál az elsődleges cél a lehető legkisebb méret biztosítása. Ezt leginkább a felesleges felületek és műanyagok kiküszöbölésével, alacsony profilú gombokkal, és kompakt elrendezéssel érik el. A gyártók gyakran elhagyják a speciális gombokat, s néha a numerikus billentyűzet is hiányzik a lehető legkisebb méret érdekében. A kompakt billentyűzetek is kaphatók vezetékes és vezeték nélküli kialakításban.

Kompakt (mini) billentyűzet tablethez vagy telefonhoz
Kompakt (mini) billentyűzet tablethez vagy telefonhoz

Billentyűzet telefonhoz vagy tablethez - Gamer billentyűzet

Amennyiben nem csak alapfunkciókra vágysz, hanem játszani is szeretsz a telefonodon vagy tableteden, csatlakoztathatsz gamer billentyűzetet is. A gamer billentyűzetek gyakran magasabb minőséget, vonzó dizájnt, állítható színű háttérvilágítást, és extra funkciógombokat kínálnak. Természetesen ezek az extra tulajdonságok a fogyasztói árukban is megmutatkoznak.

Billentyűzet telefonhoz vagy tablethez - Csatlakoztatás

Csatlakoztatás szempontjából a billentyűzetek két alapvető típusa létezik:

  • Vezetékes - csatlakoztatásuk leggyakrabban USB csatlakozón keresztül történik.
  • Vezeték nélküli - csatlakoztatásuk leggyakrabban Bluetooth kapcsolat segítségével történik.

Az okostelefonok és tabletek általában nem rendelkeznek hagyományos USB bemenettel, így ha vezetékes billentyűzetet kívánunk hozzájuk csatlakoztatni, szükségünk lesz egy USB átalakítóra, mely lehetővé teszi, hogy a billentyűzet USB csatlakozóját a telefon vagy tablet microUSB vagy USB-C bemenetéhez csatlakoztassuk.

Tablet billentyűzet touchpad-del

A vezetékes és Bluetooth csatlakozáson túl létezik a billentyűzetek olyan csoportja, amelyek mágnesesen csatlakoztathatók. Ezek általában egy adott tablet típushoz gyártott billentyűzetek, például Ipad-hez vagy Microsoft Surface-hez. Ezek a billentyűzetek gyakran touchpad-del vannak felszerelve, mert céljuk, hogy csatlakoztatásukkal a tabletünket szinte teljes értékű laptopként használhassuk.

Telefon vagy tablet billentyűzet egérrel

Számos előnnyel jár, ha a billentyűzetet és egeret egy csomagban vásároljuk meg, s a kedvezményesebb ár csak ezek egyike. További előnyük, hogy a billentyűzet és az egér közös vevőegységet használnak, így nem lesz szükséged két külön USB portra, továbbá a megjelenésük is egyforma, működésük összehangolt. Ha ezek számodra nem elhanyagolható tényezők, itt tekintheted meg billentyűzet+egér szett választékunkat.

Billentyűzet+egér szett vezeték nélküli
Billentyűzet+egér szett vezeték nélküli

Telefon vagy tablet billentyűzet árak

A billentyűzetek ára minőségüktől és extra funkcióiktól függően rendkívül változó. Ha tablethez vagy telefonhoz keresünk billentyűzetet, a legolcsóbb modellek ára 3000 Ft körül kezdődik. Ebbe a legalacsonyabb árkategóriába leginkább az olyan tablet tokok tartoznak, melyek alapminőségű billentyűzetet tartalmaznak. Ezek a billentyűzetek alapminőséget és alapfunkciókat nyújtanak, de könnyű vagy alkalmi használatra tökéletesen megfelelnek. 4000 Ft-tól felfelé már szélesedik a kínálat, s megéri gondosan átolvasni a számunkra tetszetős billentyűzetek paramétereit. Az 50 000 Ft feletti kategóriát szinte kizárólag vezeték nélküli, adott tablet modellekhez gyártott billentyűzetek képviselik, például Ipad, Microsoft Surface, Lenovo.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech Keyboard K120 Business HU Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
Billentyűzet - membrán, vezetékes, magyar kiosztás, USB, fekete
5 460 Ft

2.
Logitech MX Keys - US INTL Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Billentyűzet - irodai, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, grafit
47 990 Ft

3.
Keychron K4 Gateron Hot-Swappable Blue Switch - US Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gamer billentyűzet - irodai és gamer, vezeték nélküli, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Gateron Blue kapcsolók, us kiosztás, Bluetooth és USB, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete
53 590 Ft

Még több
200 termék
Classic Kategória
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, sötétszürke - Billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, sötétszürke
Billentyűzet - irodai és kompakt, membrán, vezeték nélküli, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, AAA elemmel működik, szürke

19 190 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC055v2a
Arany középút
Keychron K4 Gateron Hot-Swappable Blue Switch - US - Gamer billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Keychron K4 Gateron Hot-Swappable Blue Switch - US
Gamer billentyűzet - irodai és gamer, vezeték nélküli, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Gateron Blue kapcsolók, us kiosztás, Bluetooth és USB, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete

53 590 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KCHRON002a11
Premium Kategória
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer BLACKWIDOW V3 MINI HyperSpeed Wireless (Yellow Switch) - US
Gamer billentyűzet - gamer és Tenkeyless, vezeték nélküli, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Razer Yellow kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth és USB, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete

97 590 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR071c2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai és mini, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, grafit

46 590 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC050c22f8a
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Keyboard K120 Business HU
Billentyűzet - membrán, vezetékes, magyar kiosztás, USB, fekete

5 460 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MC061a1b
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys - US INTL
Billentyűzet - irodai, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, grafit

38 390 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
47 990 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC050c22f5
Logitech MK850 US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, us kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 8 gomb, jobbkezeseknek

42 990 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC049d3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Surface Pro Signature Keyboard Platinum ENG
Billentyűzet - kompakt, mágneses, alacsony profilú billentyűzet, angol kiosztás, Bluetooth, ezüst

90 490 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MCS330e1f
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 US fekete - Billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 US fekete
Billentyűzet - irodai, membrán, vezeték nélküli, us kiosztás, Bluetooth, AAA elemmel működik, fekete

23 490 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC055v1a
Keychron K3 75% Layout Ultra-Slim Low Profile Hot-Swappable Optical Blue Switch - US - Gamer billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Keychron K3 75% Layout Ultra-Slim Low Profile Hot-Swappable Optical Blue Switch - US
Gamer billentyűzet - irodai és mac kompatibilis, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, Keychron Optical Blue kapcsolók, us kiosztás, Bluetooth és USB-C, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fém váz, fekete

49 990 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KCHRON002a14
Keychron K12 Hot-Swappable Red Switch - US - Gamer billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Keychron K12 Hot-Swappable Red Switch - US
Gamer billentyűzet - mechanikus, vezeték nélküli, Gateron Red kapcsolók, us kiosztás, Bluetooth, cserélhető kapcsolók, fém váz, fekete

53 590 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KCHRON006b1
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, fehér - US INTL - Billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, fehér - US INTL
Billentyűzet - irodai, membrán, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, AAA elemmel működik, fehér

19 190 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC055v2a2
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, rózsaszín - US INTL - Billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, rózsaszín - US INTL
Billentyűzet - irodai, membrán, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, AAA elemmel működik, rózsaszín

19 190 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC055v2a1
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, Lavender and Lemonade - US INTL - Billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, Lavender and Lemonade - US INTL
Billentyűzet - irodai, membrán, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, AAA elemmel működik, levendula

22 690 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC055v2a4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Wireless Number Pad fekete
Numerikus billentyűzet - numerikus blokk kompakt billentyűzeted vagy laptopod kiegészítéséhez, vékony és ergonomikus kialakítás, Bluetooth csatlakozás

11 290 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MA075d2
TESLA Device D8mini
Billentyűzet - PC/TV távirányításhoz, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, Bluetooth és USB, fekete

11 890 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JT837f1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
EVOLVEO WK-180, fehér-szürke
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb, szimmetrikus

5 990 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
7 490 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ML022d2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Apple Magic Keyboard - EN Int.
Billentyűzet - irodai és mac kompatibilis, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth és USB, fehér

42 690 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA068c14
Logitech Pop Keyboard Daydream - Billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Pop Keyboard Daydream
Billentyűzet - irodai, kompakt, mini, mobilhoz és táblagéphez, mac kompatibilis és Tenkeyless, mechanikus, vezeték nélküli, programozható makró gombok, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth és Vezeték nélküli USB vevőegység, cserélhető gombok, AAA elemmel működik, türkiz

31 890 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC055v2d1c
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Mechanical Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai, mobilhoz és táblagéphez és mac kompatibilis, mechanikus, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, Logitech GL Tactile kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth és Vezeték nélküli USB vevőegység, csendes, fém váz, grafit

69 990 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC050c22f71
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Rose - US INTL
Billentyűzet - irodai és mini, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, rózsaszín

42 490 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: MC050c22f8c
Keychron K12 Hot-Swappable Blue Switch - US - Gamer billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Keychron K12 Hot-Swappable Blue Switch - US
Gamer billentyűzet - mechanikus, vezeték nélküli, Gateron Blue kapcsolók, us kiosztás, Bluetooth, cserélhető kapcsolók, fém váz, fekete

53 590 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KCHRON006b2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys Plus - US INTL
Billentyűzet - irodai, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth és Vezeték nélküli USB vevőegység, grafit

48 790 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC050c22f6
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
OZONE TACTICAL Wireless Mini Mechanical Keyboard - US
Gamer billentyűzet - gamer, kompakt és Tenkeyless, vezeték nélküli, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Outemu Red kapcsolók, us kiosztás, Bluetooth és USB, fekete

25 990 Ft
Átvehető: ma 7:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OZ514

Billentyűzetek tablethez és mobilhoz

cikkJelek, szimbólumok és hangulatjelek: Hogyan írjuk ezeket? (ÚTMUTATÓ) Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a billentyűzeten....
Ezt a cikket azzal a céllal készítettük, hogy segítsünk eligazodni a billentyűzetek színes világában,...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése...

Billentyűzetek tablethez és mobilhoz

A Billentyűzetek tablethez és mobilhoz kategóriában összesen 200 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó billentyűzetek tablethez és mobilhoz Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább billentyűzetek tablethez és mobilhoz A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb billentyűzetek tablethez és mobilhoz A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: billentyűzetek tablethez és mobilhoz vélemények