ApF HU 30 dnů na vrácení

Uzsonnás doboz

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alak
Téglalap
(91)
Négyzet
(26)
Kör
(26)
Ovális
(15)
Atipikus
(3)
Anyag
Rozsdamentes acél
(1)
Műanyag
(70)
Tritan
(1)
Szilikon
(52)
Polipropilén
(61)
Teljes térfogat
0,08 l
6,3 l
-
Belső elrendezés
Integrált
(43)
Kivehető
(56)
Állítható
(17)
Belső elrendezés nélkül
(50)
Alkalmas
Mosogatógépbe
(109)
Sütőbe
(1)
Mikrohullámú sütőbe
(67)
Fagyasztóba
(64)
Tulajdonságok
Hőszigetelt
(9)
Vízálló
(72)
Gyerek
(63)
Joghurthoz
(3)
Felszerelés
Hordozó fül
(26)
Védőszelep
(6)
Gyermekkezekhez alakított nyél
(7)
Készletben található dobozok száma
1 db
12 db
-
Szín
Antracitszürke
(4)
Bézs
(2)
Fehér
(6)
Fekete
(4)
Piros
(20)
Világos
(1)
Lila
(14)
Barna
(2)
Mentol
(1)
Kék
(48)
Narancssárga
(11)
Átlátszó
(2)
Rózsaszín
(26)
Szürke
(19)
Türkizkék
(5)
Többszínű
(11)
Zöld
(43)
Sárga
(12)

Az uzsonnás doboz ma már szinte mindenki háztartásában megtalálható. A mindennapok elengedhetetlen része, mivel, ha a munkahelyedre, az iskolába vagy egy kirándulásra szeretnél magadnak ételt készíteni szükséged lesz legalább egy darabra. Könnyű, tartós és kényelmes. Pontosan azt nyújtja, amit elvársz és megkövetelsz egy az ételek tárolására szolgáló edénytől. Milyen uzsonnás doboz lesz a megfelelő választás a Te szempontodból?

Tovább

Miért érdemes beszerezned egy uzsonnás dobozt? Tökéletes az iskolába és a munkahelyedre egyaránt

Az uzsonnás doboz egy olyan doboz, amely felnőtteknek és iskolásoknak egyaránt alkalmas ebédre (vagy bármely más napi étkezésre). Egy uzsonnás doboz használata számos tagadhatatlan előnnyel jár.

  • A munkahelyeden, az iskolában és a kirándulásokon is van saját ételed.
  • Pénzt tudsz spórolni, mert nem kell rendelned az ételt.
  • Egy saját doboz kiváló hulladékmentes megoldás.
  • Könnyű, kompakt és nagyszerű kialakítással büszkélkedhet.
  • Az osztott uzsonnás doboz megakadályozza, hogy az ételek összekeveredjenek.

Szilikon, üveg, műanyag vagy rozsdamentes acél? Többféle anyagból készül az uzsonnás doboz

A legfontosabb tényező a kiválasztásnál az, hogy milyen anyagból készül. A rozsdamentes acél, a szilikon, a műanyag vagy a bambusz az egymással kombinálható alapanyagok közé tartoznak. Mi jellemző az egyes dobozokra?

  • A rozsdamentes acélból készült uzsonnás doboz erős, tartós, minden hőmérsékletnek ellenáll és könnyű. Hosszú élettartamra és magas vízállóságra számíthatsz.
  • Az üveg uzsonnás doboz jobban használható az élelmiszerek otthoni tárolására, mivel edzett üvegből készül, ebből adódóan a súlya nehezebb (bár nagyon tartós). Ez a legszélesebb körűen felhasználható, akár sütni is lehet benne.
  • A szilikon uzsonnás doboz nagyon népszerű, mert rugalmas, könnyen kezelhető és hajtogatható. Mosogatógépben is mosható, mikrohullámú sütőben is használható, és le is fagyasztható.
  • Manapság a műanyag uzsonnás doboz már többnyire újrahasznosítható anyagból készül és mentes a káros anyagoktól (BPA, BPS). Az ételeket közvetlenül felmelegítheted benne és akár le is fagyaszthatod kedvenc ételed.
  • A bambusz uzsonnás doboz mindenekelőtt a dizájnjával vonzza a figyelmed. Letisztult, gyakran alkalmazzák együtt üveggel vagy rozsdamentes acéllal (bambuszfedéllel), és kedvező klímával rendelkezik az élelmiszerek számára.

Rozsdamentes acélból készült uzsonnás doboz
Rozsdamentes acélból készült uzsonnás doboz

Műanyag uzsonnás doboz elválasztóval
Műanyag uzsonnás doboz rekeszekkel

Uzsonnás doboz bambusz fedéllel
Uzsonnás doboz bambusz fedéllel

A textilszalvéták vagy a viaszos zacskók, amelyeket újra lehet használni, szintén előtérbe kerülnek. Ezek különösen alkalmasak pékárukhoz, de zöldségek vagy gyümölcsök tárolására is.

Az uzsonnás doboz különböző térfogattal rendelkezik

A térfogatot úgy érdemes kiválasztanod, hogy például pár szem zöldséget szeretnél vinni magaddal, vagy egy fő étkezést. A kisebb falatkákhoz már 220 ml-es dobozok is léteznek, de a nagyobb, 1,5 l-nél nagyobb dobozok is megtalálhatóak kínálatunkban. Egy tipikus ebédhez elegendő egy körülbelül 1 literes uzsonnás doboz. Ha egész napra csomagolsz, akkor érdemes változatos, különböző méretű dobozokat beszerezned, hogy az ételek ne "úszkáljanak" feleslegesen a dobozodban.

Szeretnéd, hogy az uzsonnás doboz rendezett legyen belülről? Próbáld ki a rekeszekkel ellátott uzsonnás dobozt

Ha szereted a változatos, több összetevőből álló ételeket, akkor egy rekeszes uzsonnás doboz biztosan jól jön neked. A doboz többféleképpen is elrendezhető, de leggyakrabban 3 rekeszes, a hús, a köretek és a zöldségek számára. Az elválasztóval ellátott osztott ételhordozó általában variálható, így a rekeszeket tetszés szerint mozgathatod.

i

Egy másik lehetőség arra, hogy ne keveredjenek össze az ételek, a több rekeszes uzsonnás doboz, amely két külön tárolóedényt tartalmaz. Így több ételt is vihetsz a dobozban.

Egy rosszul záródó uzsonnás doboz nagy galibát okozhat

A jó tömítés az uzsonnás doboz alfája és omegája, mert ha a tető nem zár megfelelően, akkor az étel mindenhol ott lehet - csak nem ott, ahol lennie kellene. Leggyakrabban szilikon tömítéssel találkozhatsz a perem körül, vagy egy speciális levegőztető szelepekkel ellátott tokkal. Néha az ételhordozó kiegészül extra kapcsokkal vagy szigetelőszalagokkal is.

Uzsonnás doboz rekeszekkel

Mindenki, aki szereti a joghurtot gabonapehellyel, értékelni fogja a dobozt, amely külön tárolóedényt tartalmaz a joghurtnak és külön van uzsonnás doboz a müzlinek, gabonapehelynek vagy gyümölcsnek. Egy ilyen dobozba például salátát, öntetet vagy húst is tehetünk.

Mi a helyzet a gyerekekkel? A rekeszes uzsonnás doboz ideális az ő számukra is

A gyermek uzsonnás doboz több kritériumnak is meg kell hogy feleljen, mivel minden nap az iskolába viszik. Az alapelvek közé tartozik, hogy könnyűnek, nem túl nagynak, könnyen zárhatónak és strukturáltnak kell lennie. A legmegfelelőbb uzsonnás doboz az, amelyiknek rekeszei vannak (lehetőleg csúsztathatók), így minden nap változatos uzsonnát készíthetsz gyermekednek anélkül, hogy az összes étel összekeveredne. Arra is ügyelj, hogy a záródása nagyon szoros legyen.

Az uzsonnás doboz számos nagyszerű tulajdonsággal büszkélkedhet

Az uzsonnás doboz számos más funkciót is kínál, amely kellemesen meglephet téged.

  • A hőszigetelés több órán át melegen tartja az ételt. A a termo uzsonnás doboz előnyeire elsősorban a szabad levegőn fogunk felfigyelni.
  • Értékelni fogod a légtelenítés lehetőségét, ha hosszabb ideig szeretnéd frissen tartani az élelmiszereket (különösen a szalámit és a sajtot).
  • Az Integrált evőeszközök nagyon praktikusak, mert nem kell sehova semmit sem extra cipelni - mindig kéznél vannak.

Az uzsonnás doboz lenyűgöz dizájnnal rendelkezik

Természetesen a praktikum a legfontosabb, de az uzsonnás doboz formatervezését is meg kell szeretned. Ma már nem kell az átlátszó vagy egyszínű darabokra hagyatkoznod, sokkal többféle van a kínálatban. Népszerű például a nyomatokkal (gyermekmotívumokkal, virágokkal, absztrakt mintákkal) ellátott uzsonnás doboz vagy a többszínű doboz.

Hogyan tartsuk újszerű állapotban az uzsonnás dobozt?

Ami az uzsonnás doboz karbantartását illeti, a gyártó utasításainak megfelelően használd, csak így kerülheted el a véletlen károkat. Különösen ügyelj arra, hogy mosogatógépben, mikrohullámú sütőben vagy fagyasztóban mosható legyen. Ha nem mosható el a mosogatógépben, csak mosd el úgy, ahogy más típusú edényeket szoktál mosogatni.

Előfordulhat, hogy egy uzsonnás doboz mosogatógépben mosható, de a fedele nem (a tömítés miatt).

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 1 l, mérete 6,7 × 17 × 18,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, narancssárga és rózsaszín kivitel
7 890 Ft

2.
B.Box Uzsonnás doboz, nagy - kék/zöld Szállításra kész > 10 db
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 2 l, mérete 6,5 × 21,5 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, kék és zöld kivitel
9 090 Ft

3.
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 1 l, mérete 6,7 × 17 × 18,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, zöld kivitel
7 590 Ft

Még több
159 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Sistema Ribbon Lunch To Go 1,1 l
Uzsonnás doboz - osztott, fedél klippes rögzítéssel, alkalmas mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe, anyaga műanyag, tok a csomagban, mentol kivitel
3 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SISsbx55
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 15×
B.Box Kis uzsonnás doboz barackszínű
Uzsonnás doboz - osztott, űrtartalma 0,35 l, mérete 5,7 × 16,5 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), rápattintható fedél, alkalmas mosogatógépbe, anyaga szilikon és polipropilén, kék és narancssárga kivitel
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi020
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
BADABULLE Maxi Fun Colors 250 ml, 12 db
Gyerek étkészlet - műanyag, tál és fedél a csomag része, úti kivitel, alkalmas mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba és mosogatógépbe, ajánlott Újszülött kortól, kék, narancssárga, átlátszó, rózsaszín, zöld és sárga kivitel
6 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4936
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 56×
B.Box Uzsonnás doboz, nagy - kék/zöld
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 2 l, mérete 6,5 × 21,5 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, kék és zöld kivitel
9 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22273
4,8 77×
B.Box Uzsonnás doboz, közepes - rózsaszín/narancsszín
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 1 l, mérete 6,7 × 17 × 18,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, narancssárga és rózsaszín kivitel
7 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22281
4,8 77×
B.Box Uzsonnás doboz, közepes - smaragdzöld erdő
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 1 l, mérete 6,7 × 17 × 18,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, zöld kivitel
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22285
4,9 56×
B.Box Uzsonnás doboz, nagy - lilac pop
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 2 l, mérete 6,5 × 21,5 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, lila és zöld kivitel
9 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22279
4,8 77×
B.Box Snack box, közepes - Blue Blaze
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló és gyerek, űrtartalma 1 l, mérete 6,7 × 17 × 18,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, alkalmas mikrohullámú sütőbe, anyaga szilikon és polipropilén, többszínű
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4701
4,8 74×
TEFAL MasterSeal TO GO szögletes ebédtartó doboz 1.2 l, 3 belső tárolóval
Tárolóedény - műanyag, 100%-os szigetelés, 100%-os higiénia, mikrohullámú sütőben használható (fedél nélkül), tárolható hűtőszekrényben és fagyasztóban, mosogatógépben elmosható, tanúsítvány bébiétel tárolásához, 100%-ig ártalmatlan anyag, Németországban készült, 30 év garancia
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSM010
4,9 56×
B.Box Nagy uzsonnás doboz barackszínű
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 2 l, mérete 21,5 × 23,5 × 6,5 cm (Ma×Sz×Mé), rápattintható fedél, alkalmas mosogatógépbe, anyaga szilikon és polipropilén, kék kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi016
4,8 77×
B.Box Uzsonnás doboz, közepes - sárga/szürke
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 1 l, mérete 6,7 × 17 × 18,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, szürke és sárga kivitel
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22282
4,8 77×
B.Box Uzsonnás doboz, közepes - indigó/rózsaszín
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 1 l, mérete 6,7 × 17 × 18,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, kék és rózsaszín kivitel
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22284
4,9 15×
B.Box Snack box, kicsi - Flamingo Fizz
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló és gyerek, űrtartalma 0,35 l, mérete 5,7 × 16,5 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, alkalmas mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe, anyaga szilikon és polipropilén, többszínű
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4704
4,9 15×
B.Box Uzsonnás doboz, kicsi - indigó/rózsaszín
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 0,35 l, mérete 5,7 × 16,5 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, alkalmas mosogatógépbe és fagyasztóba, anyaga szilikon és polipropilén, kék és rózsaszín kivitel
5 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22292
4,9 56×
B.Box Uzsonnás doboz, nagy - rózsaszín/narancsszín
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 2 l, mérete 6,5 × 21,5 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, narancssárga és rózsaszín kivitel
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22274
4,9 56×
B.Box Snack box, nagy - Flamingo Fizz
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló és gyerek, űrtartalma 2 l, mérete 23,5 × 21,5 × 6,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, alkalmas mikrohullámú sütőbe, anyaga szilikon és polipropilén, többszínű
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4700
4,9 56×
B.Box Snack box, nagy - Blue Blaze
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló és gyerek, űrtartalma 2 l, mérete 23,5 × 21,5 × 6,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, alkalmas mikrohullámú sütőbe, anyaga szilikon és polipropilén, többszínű
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4699
4,9 56×
B.Box Uzsonnás doboz, nagy- sárga/szürke
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 2 l, mérete 6,5 × 21,5 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, szürke és sárga kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22275
5,0
CURVER LUNCH & GO bögre - L, zöld
- élelmiszerekhez, élelmiszerek és italok szállítására alkalmas - mint pl. joghurt, tészta, shake, a speciálisan gumírozott fedele abszolút szigetelést biztosít, a LUNCH & GO bögrék mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használhatók, méretek 110x110x155mm
1 690 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CURLU050
4,8 77×
B.Box Uzsonnás doboz, közepes - lilac pop
Uzsonnás doboz - osztott, vízálló, űrtartalma 1 l, mérete 6,7 × 17 × 18,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, hordozó fül a csomag része, anyaga szilikon és polipropilén, lila és zöld kivitel
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22286
5,0
Brabantia Make & Take, közepes - Dark Grey
Uzsonnás doboz - űrtartalma 1,1 l, mérete 5,5 × 20 × 13,5 cm (Ma×Sz×Mé), fedél klippes rögzítéssel, alkalmas mosogatógépbe, mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, anyaga műanyag, antracitszürke kivitel
Leárazás -6 %
4 590 Ft 4 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAB059
4,8 74×
TEFAL MasterSeal TO GO szögletes ebédtartó doboz 1.2 l, tálcával és 3 belső tárolóval
Tárolóedény - műanyag, 100%-os szigetelés, 100%-os higiénia, mikrohullámú sütőben használható (fedél nélkül), tárolható hűtőszekrényben és fagyasztóban, mosogatógépben elmosható, tanúsítvány bébiétel tárolásához, 100%-ig ártalmatlan anyag, Németországban készült, 30 év garancia
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSM008
4,8 74×
TEFAL MasterSeal TO GO 1.0 L négyszögletes ételtároló 2 belső tárolóval
Tárolóedény - 100% -ban higiénikus, mikrohullámú sütőben (fedél nélkül) alkalmazható, hűtőszekrényben és fagyasztóban való tárolásra is alkalmas, mosogatógép tisztítható, 100% -ban biztonságos, Németországban gyártva, bébiétel tárolására vonatkozó tanúsítvány, 30 év garancia
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSM011
4,8 74×
TEFAL MasterSeal TO GO kerek salátás tál 1,0L
Tárolóedény - 100%-ig higiénikus, mikrohullámú sütőben is használható (fedél nélkül), hűtőszekrényben és fagyasztóban való tárolásra alkalmas, mosogatógépben mosható, 100%-ig biztonságos, Németországban készült, tanúsítottan gyermekek számára készült élelmiszer tárolására is alkalmas, 30 év garancia
Leárazás -17 %
3 990 Ft 4 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSM007

Uzsonnás doboz

Uzsonnás doboz

A Uzsonnás doboz kategóriában összesen 159 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó uzsonnás doboz Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább uzsonnás doboz A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb uzsonnás doboz A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: uzsonnás doboz vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ