Shop roku Shop roku

Garmin órák (Garmin watch)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Márkák
Garmin
(162)
Rendeltetés
Női
(33)
Férfi
(3)
Uniszex
(106)
Gyerek
(11)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(162)
IOS
(162)
Számlap alakja
Kerek
(134)
Szögletes
(28)
Óratok mérete
10,5 mm
51 mm
-
Tok színe
Fekete
(64)
Ezüst
(6)
Szürke
(31)
Arany
(3)
Fehér
(19)
Rózsaarany
(5)
Bézs
(4)
Rózsaszín
(3)
Kék
(7)
Zöld
(5)
Barna
(4)
Piros
(1)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(25)
Bluetooth
(157)
WiFi
(56)
ANT+
(130)
GPS
(122)
Sporttevékenységek
Futás
(146)
Kerékpározás
(145)
Séta
(140)
Úszás
(139)
Jóga
(136)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(158)
Távolság
(154)
Pulzusfrekvencia
(142)
Kalóriaszámítás
(133)
Sebesség
(129)
Szíj színe
Fekete
(56)
Fehér
(23)
Bézs
(4)
Rózsaszín
(9)
Szürke
(22)
Kék
(12)
Zöld
(8)
Sárga
(1)
Barna
(2)
Lila
(2)
Piros
(3)
Szíj anyaga
Bőr
(1)
Szilikon
(141)
Nejlon
(5)

A legkülönbözőbb életstílusokhoz és sporttevékenységekhez tervezett Garmin okosóra modellek választéka igen széles. A gyártó a GPS és a hordható elektronikai eszközök területén a legjobbak közé tartozik. A strapabíró outdoor óráktól a mindennapi viseletre alkalmas elegáns órákig mindenki számára kínál valamit. Olvass tovább, hogy megtudd, mi mindent kell figyelembe venni a számodra legmegfelelőbb Garmin okosóra kiválasztásakor.

Tovább

Garmin okosóra - mindenki számára van egy megfelelő darab

A Garmin okosóra kínálat a strapabíró outdoor óráktól a hétköznapi viseletre szánt elegáns modellekig mindenre kiterjed. Néhányat kifejezetten futóknak terveztek, mások a sport és az okos funkciók kombinációját kínálják. Vannak olyan sorozatok is, amelyekben a kemény körülményekhez tervezett daraboktól kezdve a stílust és kifinomultságot sugárzó modellek is megtalálhatók. Biztosan van olyan Garmin óra, amely az egyedi igényeidnek pontosan meg fog felelni.

  • A Garmin Fenix népszerű az ellenállóképessége, a hosszú üzemideje, a minden körülmények között leolvasható kijelzője és a rengeteg funkciója miatt. Ugyanakkor a Garmin Fenix órák elegánsak, így még társaságban sem kell megválni tőlük.
  • A Garmin Epix egy elegáns, mégis sportos óra, amelynek kijelzője minden körülmények között tökéletesen olvasható. Ez a Garmin okosóra három méretben kapható. A sporttevékenységekhez szükséges okos funkciók és a hosszú üzemidő is adott.
  • A Garmin Forerunner órák kis tömeget, sportos megjelenést, valamint nagy tartósságot és hosszú üzemidőt kínálnak, aminek köszönhetően egész nap tartják veled a kapcsolatot. A csúcsmodelleket a teljesítmény- és élsportolók is használják.
  • A Garmin Vívoactive kombinálja az eleganciát és az aktív élethez szükséges funkciókat. A vonzó megjelenés mögött hosszú akkumulátor-üzemidő és számtalan okos funkció áll, különösen a sporttevékenységekre összpontosítva, amelyekről az alkalmazásnak köszönhetően tökéletes áttekintést kaphatsz.
  • A Garmin Vívomove kialakításának köszönhetően sportoláshoz és a mindennapokban is használható. A klasszikus számlap alatt egy érintőképernyő rejtőzik. A Garmin okosóra számos intelligens funkciója és azok eredményei kényelmesen kezelhetők a telefonon lévő alkalmazásban.
  • A Garmin Venu a sorozatra jellemző ragyogó AMOLED-kijelzővel és elegáns kialakítással rendelkezik. Így nemcsak sportoláshoz, hanem társaságban is használhatod. Ezek a Garmin órák tartósak, hosszú az üzemidejük és számos sportfunkciót kínálnak. A Series 2 két méretben kapható.
  • A Garmin Instinct egy olyan okosóra, amelyet a legmostohább körülményekhez terveztek. Edzett üveggel, szokatlanul kis tömeggel és extra hosszú akkumulátor-üzemidővel minden helyzetben megállja a helyét. Természetesen okos funkciókat is biztosít a sporttevékenységekhez.
  • A Garmin Lily finom designjával - mintákkal és színekkel - minden nőnek elnyerheti a tetszését. A kis számlap a különböző sportágakhoz szükséges funkciókat rejt. Hosszú akkumulátor-üzemidővel is büszkélkedhet egyetlen töltéssel. Röviden, ez a Garmin okosóra jó választás az aktív élethez, elegáns kivitelben.
  • A Garmin Tactix egy sokoldalú óra, amelyet kifejezetten szabadtéri tevékenységekhez terveztek. A katonai kiképzésre jellemző tevékenységeket kínál, például ejtőernyőzést, navigációs funkciókat és haladó kiképzési funkciókat. Ugyanakkor elegánsak is, így ez a Garmin óra minden helyzetben elkísérhet.

Garmin órák
Garmin óra zafír üveggel

Garmin watch
Garmin okosóra

Okosóra Garmin Vivoactive 4S
Női Garmin okosóra

Garmin okosóra szögletes kijelzővel
Garmin okosóra szögletes kijelzővel

Mit kínál egy Garmin okosóra a technológia és a funkciók tekintetében?

Minden Garmin okosóra kompatibilis az iOS és az Android operációs rendszerekkel. A legtöbb modell olyan érzékelőkkel és funkciókkal rendelkezik, mint például lépésszámláló, távolságmérés, pulzusszám, kalóriaszámítás, pulzuszónák, intervallum edzés, megmászott emeletek száma és még sok más. Egyes Garmin okosóra modellek NFC-t kínálnak az érintés nélküli fizetésekhez. Ha telefonálásra alkalmas órát keresel, a mikrofonnal és hangszóróval ellátott modelleket keresd.

  • A Garmin okosóra telefonálás funkcióval lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobiltelefon nélkül, közvetlenül a csuklójukon fogadjanak és kezdeményezzenek hívásokat.
  • A Garmin óra NFC-vel az érintés nélküli fizetés lehetőségét kínálja, így könnyebbé és gyorsabbá teszi a vásárlást útközben.
    • Ha különböző csatlakozási lehetőségeket keresel, a Garmin okosóra sokféle lehetőséget kínál, többek között ANT+, WiFi, Bluetooth, NFC és USB. Egyes modellek akár 32 GB-os belső tárolóval rendelkeznek, amely ideális zene vagy térképek tárolására.

      Garmin okosóra - felhasznált anyagok és design

      A Garmin nagy hangsúlyt fektet termékeinek minőségére és tartósságára. A Garmin okosóra szíjak anyaga lehet bőr, nejlon, szilikon vagy akár titán. Az óratokok különféle anyagokból készülnek, többek között acélból, műanyagból, ötvözetből és titánból. A Garmin óra kijelzőjét védő üveg lehet zafírüveg, műanyag, Gorilla Glass, kémiailag edzett üveg vagy a napelemes modellekhez tervezett Power Glass.

      i

      Jól átlátható kijelző és kényelmes kezelőfelület - ez a Garmin okosóra

      A legtöbb Garmin óra kerek számlappal rendelkezik, bár vannak szögletes modellek is. A kijelző lehet AMOLED, OLED, TFT, LCD vagy transzflektív MIP, ez utóbbi ideális a napfényben történő leolvasáshoz. A Garmin okosóra kezelőszervei modellről modellre változnak - egyesek érintőképernyősek, mások gombokkal kezelhetők, és vannak, amelyek mindkettőt kombinálják.

      A Garmin okosóra nőknek és férfiaknak tervezett designja

      Az óra kiválasztása gyakran személyes ízlés és igények kérdése. A női Garmin okosóra az eleganciát ötvözi a funkciókkal, míg a férfi órák nagyobb hangsúlyt fektetnek az ellenállóképességre és a funkcionalitásra. A gyerek Garmin óra tervezésekor általában a szórakozás és az ütésállóság a fő szempont. Az uniszex órák igyekeznek ötvözni a két világ legjobb tulajdonságait, és olyan stílust és teljesítményt kínálnak, amely mindenkinek megfelel.


      Okosóra Garmin watch
      Elegáns Garmin óra

      Okosóra Garmin watch
      Garmin okosóra futáshoz

      Okosóra Garmin watch
      Unisex Garmin okosóra

      Garmin okosóra
      Garmin okosóra bőr szíjjal

      Garmin okosóra - női változat

      A funkciók és az elegancia kombinációjára összpontosít. A női Garmin Watch karcsúbb profillal és kisebb mérettel rendelkezik, hogy jobban alkalmazkodjon a kisebb csuklóhoz. Az összes korszerű sport- és wellnessfunkcióval felszerelve úgy tervezték őket, hogy megfeleljenek a modern nőknek - legyen szó futásról, jógáról vagy mindennapi viseletről. Számos modell, például a Garmin Lily, kifejezetten női dizájnnal és olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a menstruációs ciklus nyomon követése.

      Garmin óra - férfi változat

      Robusztus, tartós és akcióra kész. A férfi Garmin okosóra modelleket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a kemény körülményeknek, legyen szó túrázásról, kerékpározásról vagy intenzív edzésről az edzőteremben. A nagyobb és gyakran robusztusabb kialakítású órák, mint a Garmin Fenix és a Tactix, korszerű funkciókat kínálnak a szabadtéri tevékenységekhez és az extrém sportokhoz. Az óra felszereltsége és kialakítása a modern ember bátorságát és teljesítményét tükrözi.

      i

      Garmin okosóra - érzékelők és funkciók

      A Garmin a precíz mérésekről ismert, amit olyan szenzorok biztosítanak, mint a gyorsulásmérő, a pulzoximéter, a GPS, a rezgés, a Galileo, a Glonass, az iránytű, a barométer és a környezeti hőmérő. Egyes Garmin okosóra modellek napelemes töltéssel is rendelkeznek, ami meghosszabbítja az akkumulátor üzemidejét még olyan helyeken is, ahol nincs áram.

      A Garmin okosóra gondoskodik arról, hogy ne maradj le semmiről

      A Garmin okosóra nem csak az aktivitásodat követi, de a külvilággal is kapcsolatban tart. Értesítések fogadása a telefonról, például bejövő hívások, SMS-ek, értesítések olyan alkalmazásokból, mint a WhatsApp, Messenger, közösségi média, e-mailek és naptár - hogy csak néhányat említsünk. A Garmin óra alkalmazása több nyelven is elérhető, többek között angolul, magyarul, németül és franciául.

      Garmin watch

      Az outdoor Garmin órák a legnehezebb helyzetekben is helytállnak.

      A vízi sportok vagy az úszás szerelmeseinek a Garmin 50 vagy 100 méteres vízállósággal rendelkező órákat kínál, amelyek biztosítják, hogy az óra a legnagyobb megpróbáltatások között is ellenálljon.

      Garmin okosóra kiegészítők

      A Garmin okosóra kiegészítők segítenek a funkciók bővítésében és a felhasználói élmény személyre szabásában. Legyen szó cserélhető szíjakról, töltőkről vagy érzékelőkről, a Garmin a tartozékok széles választékát kínálja, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy órájukat igényeikhez és stílusukhoz igazítsák. A Garmin okosóra kiegészítők átfogó kínálata hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki órájukból.

      Mennyibe kerül egy Garmin okosóra?

      A Garmin óra a modelltől, a funkcionalitástól és a dizájntól függően jelentősen eltérő árcédulával rendelkezhet. Az alapmodellek megfizethetőbbek, és alapvető funkciókat biztosítanak a mindennapi viselethez és a sporthoz. Másrészt a prémium szériáknak magasabb az ára, de korszerű funkciókat, tartósabb konstrukciót és kifinomultabb kialakítást kínálnak. Nézd meg a Garmin okosóra modelleket Outlet oldalunkon, az ár kellemes meglepetést fog okozni.

      Még mindig nem tudod, melyiket válaszd? Olvasd el, mit mondanak a Garmin okosóra vélemények.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Garmin Venu 3 fekete, fekete kerettel, szilikon szíjjal Kérés esetén megrendeljük 4 db
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra
163 490 Ft

2.
Garmin Forerunner 965 fekete-szürke Szállításra kész 2 db
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 552 óra
214 490 Ft

3.
Garmin Forerunner 255S Music Whitestone Szállításra kész > 5 db
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 288 óra, magyar nyelvű vezérlés
138 490 Ft

Még több
162 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold - Okosóra
Típusok
4,7 78×
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,41" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra, magyar nyelvű vezérlés
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPven001b2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 69×
Garmin Forerunner 955 Black 36 hónapos garancia
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -6 %
171 490 Ft 183 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPfr955b1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 48×
Garmin Instinct 2X Solar mohazöld
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 960 óra, magyar nyelvű vezérlés
181 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPinst2X9b4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Garmin Fenix 7 Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 35×
Garmin Fenix 7 Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 528 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -3 %
299 990 Ft 309 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPfenix7prob1
Garmin Forerunner 965 fekete-szürke - Okosóra
Típusok
5,0
Garmin Forerunner 965 fekete-szürke
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 552 óra
214 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPfr965b1
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok
5,0
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPvact5a2
4,7 55×
Garmin Forerunner 255 Music Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
133 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPfr255a5
Garmin vivosmart5 Black (méret: S/M) - Okoskarkötő
Típusok
4,2 14×
Garmin vivosmart5 Black (méret: S/M)
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
52 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s1
Garmin Venu Sq 2 Music Ivory/Peach Gold - Okosóra
Típusok
4,5 35×
Garmin Venu Sq 2 Music Ivory/Peach Gold
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,41" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra, magyar nyelvű vezérlés
100 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPven002b2
Garmin vivosmart5 Mint (méret: S/M) - Okoskarkötő
Típusok
4,2 14×
Garmin vivosmart5 Mint (méret: S/M)
Okoskarkötő - női magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
50 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s3
Garmin Tactix 7 Solar Sapphire - Okosóra Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2
Garmin Tactix 7 Solar Sapphire 36 hónapos garancia
Okosóra - férfi, magyar nyelvű vezérlés, transzflektív MIP kijelző, GPS, NFC fizetési típus Garmin Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, navigáció, zenelejátszó az órában, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, integrált térképek, alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmazásbolt, napenergia-töltés, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 100 m (10 ATM), max. akkumulátor üzemidő 888 óra, tok anyaga műanyag
623 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: PPTctx7a2
4,7 20×
Garmin vívofit jr. 3 Black Cosmic
Okoskarkötő - uniszex, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr307
Garmin Venu Sq 2 Music French Gray/Cream Gold - Okosóra
Típusok
4,5 35×
Garmin Venu Sq 2 Music French Gray/Cream Gold
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,41" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra, magyar nyelvű vezérlés
102 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPven002b3
Garmin Venu2S Slate/Black Band - Okosóra
Típusok
4,5 107×
Garmin Venu2S Slate/Black Band
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
122 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPvenu2Ssb
Garmin Vívoactive 5 kék, szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok
5,0
Garmin Vívoactive 5 kék, szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra
102 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPvact5a3
Garmin Forerunner 265 fekete-szürke
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth 5, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 312 óra
168 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPfr256b1
Garmin Venu 3S szürke, szürke kerettel, szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok
Garmin Venu 3S szürke, szürke kerettel, szilikon szíjjal
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
168 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPvenu3Ssg
Garmin Venu 3S rózsa krémarany, szilikon szíjjal - Okosóra Típusok
Garmin Venu 3S rózsa krémarany, szilikon szíjjal
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
169 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPvenu3Scd
Garmin Venu 3S zsálya, ezüst kerettel, szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok
Garmin Venu 3S zsálya, ezüst kerettel, szilikon szíjjal
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
168 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPvenu3Sss
4,7 20×
Garmin vívofit jr. 3 Peach Leopard
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
32 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr308
Garmin Forerunner 265S fekete-sárga
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth 5, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra
Szuper ár
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPfr257b1
Garmin Forerunner 265S pink-homokkő
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth 5, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra
Szuper ár
159 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPfr257b3
Garmin Fenix 7X Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 35×
Garmin Fenix 7X Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth 5, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 888 óra, magyar nyelvű vezérlés
349 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPfenix7Xprob1
4,7 55×
Garmin Forerunner 255S Music Whitestone
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 288 óra, magyar nyelvű vezérlés
138 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPfr255a8

Garmin órák (Garmin watch)

SmartphoneMit csináljak a régi telefonommal? A használaton kívüli mobilt továbbadhatod, eladhatod, vagy odaadhatod egy múzeumnak. A régebbi telefonok, legyen szó okostelefonról vagy vezetékes készülékről, őskori eszközöknek tűnhetnek. De a legtöbb esetben még mindig sok mindenre képesek. Hacsak nem sérültek meg helyrehozhatatlanul, van néhány tippünk arra, hogy mihez kezdhetsz velük.
Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
mobiltelefonokA Vivo X100 Pro a legerősebb chippel és extravagáns dizájnnal érkezik Európába A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
További cikkek Összes cikk

Garmin órák (Garmin watch)

A Garmin órák (Garmin watch) kategóriában összesen 162 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó garmin órák (Garmin watch) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább garmin órák (Garmin watch) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb garmin órák (Garmin watch) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: garmin órák (Garmin watch) vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ