Ventilátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Maximális zajszint
13 dB
72 dB
-
Típus
Mennyezeti
(19)
Álló
(98)
Asztali
(67)
Oszlop
(56)
Padló
(29)
USB
(9)
Fali
(1)
Szín
Antracit
(1)
Fehér
(143)
Fekete
(111)
Piros
(1)
Fa
(5)
Barna
(9)
Króm
(3)
Krémszínű
(1)
Réz
(1)
Kék
(4)
Inox
(1)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(23)
Világoskék
(1)
Szürke
(11)
Zöld
(1)
Szűrés

Egy fém ventilátor mindig alacsonyabb költséggel szerezhető be, mint egy légkondicionáló, egyszerű a telepítése, egyszerű a kezelése és kevésbé káros az egészségre. Bár a hűtős ventilátor szezonális ügy, mivel sok éven át használható, érdemes energiát fektetni a kiválasztásba. Nézd meg, hogy milyen paraméterek alapján lehet választani.

Tovább

Fém ventilátor választása a helyiség méretének megfelelően

A legkelendőbbek és legnépszerűbbek a klasszikus álló ventilátorok, mivel könnyen mozgathatók és kedvező az áruk. Az álló fém ventilátor esetében a fej átmérője általában 40 cm körül van. A forgatható fejnek és az állítható sebességnek köszönhetően nagyobb helyiségekben is képes keringgetni a levegőt. A padlóventilátor hasonló, mint az álló fém ventilátor, csak alacsonyabb kialakítással rendelkezik.

A ventilátorok fajtái és felhasználási területei

A ventilátorok fajtái széles skálát fednek le, és attól függően választhatók, hogy milyen módon mozgatják a levegőt és milyen célokra használják őket. Állólámpa ventilátor, asztali fém ventilátor, mennyezeti hűtős ventilátor, padlóventilátor, toronyventilátor, fali nagy ventilátor közül választhatsz. Minden típusnak megvan a maga előnye és alkalmazási területe. Nézzük meg részletesebben az egyes modelleket.

Asztali hűtős ventilátor

Egy asztali ventilátor nagyszerű megoldást jelent egy kisebb helyiség, például a munkaterület hűtésére. A klasszikus, 25 cm-es fejátmérőjű asztali hűtős ventilátor mellett kapható kisebb is, amely az asztal szélére rögzíthető csíptetős tartóval rendelkezik. Az asztali hűtős ventilátor közé tartozik a számítógéphez csatlakoztatható USB ventilátor is.

Csendes asztali fém ventilátor

Az asztali hűtős ventilátor közé tartozik az USB asztali fém ventilátor is, amelyet a számítógéphez lehet csatlakoztatni.

Toronyventilátorok

A toronyventilátorok teljesítménye kissé alacsonyabb. Az átmozgatott levegő csak a talaj közelében áramlik, ezért a légcsere nem olyan intenzív. A toronyventilátor ezért kisebb helyiségekbe vagy nagyobb igényű felhasználók számára ideális választás. Különösen jó eredményeket ér el ionizátor és légtisztító készülékkel kombinálva.

Retro ventilátor

A retro ventilátor a lakberendezés egyik ikonikus elemeként szolgál, visszarepítve minket az időben és a stílusban. Ezek a ventilátorok felidézik az elmúlt évtizedek hangulatát és dizájnját, gyakran fém és faanyagokból készülve, krómozott vagy bronzos felületekkel és díszítő elemekkel ellátva. Annak érdekében, hogy az antik megjelenés összhangban legyen a modern igényekkel, a retro ventilátor gyakran energiatakarékos ventilátor is egyben, így kínálva egyedi stílust és hatékony működést egyaránt.

Mennyezeti fém ventilátor

A mennyezeti fém ventilátor bármely helyiség modern kiegészítőjévé válhat, gyakran praktikus világítással rendelkezik. Előnye a viszonylag nagy teljesítmény és a kényelmes működtetés távirányítóval. Kisebb hátránya lehet a szakszerű telepítés szükségessége, a magasabb beszerzési ár és az extra funkciók hiánya.

Fém ventilátor a lakásban
Toronyventilátor

Álló fém ventilátor
Álló hűtős ventilátor

Asztali fém ventilátor
Asztali hűtős ventilátor

Padlóventilátor
Padlóventilátor

retro ventilátor
Retro ventilátor

i

Tekintsd meg az elegáns és nagy teljesítményű Siguro nagy ventilátor minden típusát, amely három év garanciával rendelkezik.

A ventilátor típusok

A ventilátor típusok változatosak, amelyek közül nem mindegyik alkalmas lakásokba vagy irodákba.

Műszerfalra vagy szélvédőre helyezhető kis autós fém ventilátor

Az autós fém ventilátor hatékonyan keringteti a levegőt az autóban a tikkasztó hőségben, de télen is jól jöhet, ha van meleglevegő funkciója. Egyes modellek ionizátorral is kombinálhatók a tisztább levegő érdekében. Többféle rögzítési mód közül választhatsz, leggyakrabban a műszerfalra vagy a szélvédőre helyezhetők. A tápellátás szempontjából is van választék, léteznek napelemes modellek is.

Axiális vagy radiális szellőző fém ventilátor a fürdőszobába

Fürdőszobai fém ventilátor mennyezetre, csőbe vagy falra szerelhető változatban kapható. Elengedhetetlen a fürdőszobában és WC-ben keletkező felesleges nedvesség kiszellőztetéséhez. Az axiális fürdőszobai fém ventilátor falra és mennyezetre szerelhető, míg a radiális fém ventilátor hosszabb, akár 15 m-es csőszakaszokhoz használható.

A szellőztető rendszer friss és egészséges levegőt biztosít

A szellőztető rendszer mindig frissen és egészségesen tartja a helyiség levegőjét, és megakadályozza a penész és a nedvesség kialakulását, miközben fenntartja a helyiség hőmérsékletét. Ellenőrzött szellőztetés üzemmódban működik, amely eltávolítja az elhasználódott levegőt, és friss külső levegőre cseréli azt. Végül, de nem utolsósorban segítségével a fűtési költségeken is spórolhatsz.

Időzítős fém ventilátor

Az időzítős fém ventilátor a ventilátorok különleges típusa, amely egy speciális időzítőnek köszönhetően a kikapcsolás után még egy ideig működik. Leggyakrabban fürdőszobákban és konyhákban használják, ahol a világítással együtt kapcsolják be, és csak a kikapcsolás után indul el a fém ventilátor visszaszámlálása, így nagyon gazdaságos megoldásnak mondható. Kapható olyan speciális fém ventilátor, amely időzítővel és visszatérő csappantyúval rendelkezik. Ez megakadályozza a levegő visszaáramlását.


ventilátorok fajtái - autós hűtős ventilátor
Autós ventilátor

ventilátorok fajtái - fürdőszobai fém ventilátor időzítővel
Fürdőszobai ventilátor

ventilátorok fajtái - szellőztető rendszer
Szellőztető rendszer

ventilátorok fajtái - ipari ventilátor
Ipari ventilátor

i

Ipari nagy ventilátor munkahelyekre

Ha nagy irodákban, éttermekben, sportközpontokban, nagy ipari csarnokokban vagy műhelyekben dolgozol, az ipari nagy ventilátor képes megbirkózni a nehéz levegővel és a nem kívánt szagokkal. Jobb teljesítménnyel és légáramlással rendelkezik, mint a hagyományos fém ventilátor.

Mire figyeljünk a fém ventilátor kiválasztásakor?

A fém ventilátor kiválasztásakor figyelj néhány fontos paraméterre, például a zajszintre, a funkciókra és a fogyasztásra.

Akár álló-, akár asztali fém ventilátort választasz, értékelni fogod a csendes működést

A csendes működésű fém ventilátor elengedhetetlen minden olyan helyiségben, amelyet túl nagy zaj nélkül kell lehűteni. Folyamatos működés esetén minden egyes decibel érezhető, és ez zavaró lehet. A zajmentes ventilátort ezért 30dB maximális zajszint jellemezi. Az ultracsendes fém ventilátor a hálószobában is használható, vagy akár a dolgozószobában, de bármely más helyiségben is.

Csendes hűtős ventilátor

A kevésbé zajos modellek közé elsősorban a csendes torony ventilátorok sorolhatók.

Milyen gyorsan tud egy fém ventilátor lehűteni egy helyiséget?

Minden ventilátor fontos paramétere a légáramlás. Ezt leggyakrabban m3/h mértékegységgel jelölik, és meghatározza a ventilátor által 1 óra alatt mozgatható légmennyiséget - minél magasabb az érték, annál gyorsabban hűti a helyiséget. A légáramlást elsősorban a méret befolyásolja, így egy kis fém ventilátor mindig kisebb légáramlást biztosít.

Fordulatszám - a hűtős ventilátor gyenge és erős légáramot is biztosít

A percenkénti fordulatszám (rpm) azt jelzi, hogy a hűtős ventilátor milyen gyorsan tud fújni. A választáskor mindenképpen vedd figyelembe, hogy erősebb légáramlást szeretnél-e a magasabb zajszinttel együtt, vagy gyengébb, de kellemes és egyenletes szellőt. A leggyorsabb hűtős ventilátor jellemzően eléri az 1500 fordulat/perc fordulatszámot.

Manapság sok fém ventilátor rendelkezik sebességbeállítási lehetőséggel is a teljesítmény és a zajszint összehangolásához.

Fém ventilátor választása a szoba méretének megfelelően - vedd figyelembe a lapátok átmérőjét

Vedd figyelembe a lapátok átmérőjét, ha a szoba mérete alapján választasz hűtős ventilátor készüléket. Minél nagyobb a hűteni kívánt helyiség, annál hatékonyabbak lesznek a nagyobb lapátok. A legnagyobb helyiségek esetében (kb. 20 m2) 130 cm átmérőjű lapátokra van szükség. A 90 cm-es ventilátor lapát átmérő olyan helyiségekbe alkalmas, amelyek 13 m2-esek, míg egy 60 cm-es lapátokkal rendelkező mini ventilátor megfelelő lehet egy 8 m2-es szobába.

i

Akár nagy, akár kicsi ventilátort választasz, az eszköznek ideális esetben illeszkednie kell a belső tér többi részéhez. Parametrikus színszűrőnk biztosan segít a megfelelő választás meghozatalában.

A fém ventilátor teljesítménye

A fém ventilátor teljesítménye általában 15-70 W között van, ami jelzi azt, hogy mennyi energiát fogyaszt a készülék. Különösen akkor fontos ezt a paraméter, ha a fém ventilátor egész évben be lesz kapcsolva.

Energiatakarékos ventilátor

Az energiatakarékos ventilátor általában kevesebb energiát használ, mivel hatékonyabb, például hatékonyabb motorral vagy légáramlási tervezéssel. Fontos, hogy az energiahatékonysági besorolást figyelembe véve válassz ventilátort, hogy a legjobb készüléket vásárold meg az adott helyiséghez. Azonban figyelned kell arra is, hogy megfelelő méretű és teljesítményű legyen a hűtős ventilátor ahhoz, hogy valóban energiatakarékos legyen.

Milyen funkciókat kínálhat még egy energiatakarékos ventilátor?

Egy energiatakarékos ventilátor a vételárától függően számos extra funkcióval is büszkélkedhet.

  • Az ionizátor javítja a levegő minőségét. Különösen az allergiások és asztmások számára hasznos.
  • A páratartalom-érzékelő automatikusan beállítja a ventilátor sebességét a páratartalomnak megfelelően.
  • Az okos ventilátor csatlakoztatható az otthoni WiFi hálózathoz, és távolról vezérelhető a mobilalkalmazásból.
  • A vízszintes és függőleges oszcillációk azt a szöget jelzik, ameddig az energiatakarékos ventilátor forogni tud vagy ameddig megdönthető.
  • Az integrált kijelző megjelenítheti az aktuális beállítást, a hőmérsékletet és más értékeket, egyszerűsítve a kezelést.
  • Az éjszakai mód biztosítja, hogy az asztali ventilátor csendes legyen, és ne zavarjon éjszaka.

Még mindig nem tudod, milyen fém ventilátor lenne számodra a megfelelő? Olvasd el részletes, Hogyan válasszunk ventilátort? című útmutatónkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Raktáron > 5 db
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, alkalmazáson keresztüli vezérlés és smart, időzítő, 58 dB zajszint, 15 W teljesítmény, 20 m³/h légáramlás, 100 sebességfokozat, 39°-os függőleges oszcilláció, 140°-os vízszintes oszcilláció, fehér kivitel
37 090 Ft

2.
Mi Smart Standing Fan 2 Lite Raktáron > 5 db
Ventilátor - álló típusú, funkciók: alkalmazáson keresztüli vezérlés, 36 cm lapát átmérő, 26,6 dB zajszint, 45 W teljesítmény, 54,71 m³/h légáramlás, 3 sebességfokozat, fehér kivitel
28 690 Ft

3.
Ventilátor - szabadonálló, zajszint: 53 dB, teljesítmény: 40 W, 3 sebesség, oszcilláció (80 fok horizontálisan), állítható dőlésszög (-10° és 16° között), érintőképernyő, időzítő, állítható magasság, a lapátok átmérője 40 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, a vezeték hossza 1,8 m, 3 év garancia
20 990 Ft

Még több
292 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro FN-P35 Velvet Wind Black - Ventilátor Típusok
4,6 142×
Siguro FN-P35 Velvet Wind Black
Ventilátor - oszlop ventilátor, zajszint: 52 dB, teljesítménye 45 W, 3 sebesség, vízszintes oszcillálás (120°), időzítő, távirányító (AAA elemek mellékelve), 76,5 cm-es magasság, kábelhossz: 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
32 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_FN_P351B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Siguro FN-K35 Summer Wind Black - Ventilátor Típusok
4,6 164×
Siguro FN-K35 Summer Wind Black
Ventilátor - szabadonálló, zajszint: 53 dB, teljesítmény: 40 W, 3 sebesség, oszcilláció (80 fok horizontálisan), állítható dőlésszög (-10° és 16° között), érintőképernyő, időzítő, állítható magasság, a lapátok átmérője 40 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, a vezeték hossza 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_FN_K351B
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 14×
Xiaomi Smart Tower Fan EU
Ventilátor - oszlop típusú, időzítő, 63 dB zajszint, 22 W teljesítmény, 62,83 m³/h légáramlás, 100 sebességfokozat, fehér kivitel, jobb/bal irányú oszcilláció
49 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MSXI13a3
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,1 47×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Léghűtő - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
4,9 48×
Mi Smart Standing Fan 2 Lite
Ventilátor - álló típusú, funkciók: alkalmazáson keresztüli vezérlés, 36 cm lapát átmérő, 26,6 dB zajszint, 45 W teljesítmény, 54,71 m³/h légáramlás, 3 sebességfokozat, fehér kivitel
28 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAVE836
4,6 30×
DYSON AM07
Ventilátor - oszlop, forgó lapátok nélkül, időzítő, távirányító a csomag része, ezüst kivitel, zajszint 29 dB, 56 W teljesítmény, 1 sebességfokozat
129 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: EAD5031s
4,9 59×
Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, alkalmazáson keresztüli vezérlés és smart, időzítő, 58 dB zajszint, 15 W teljesítmény, 20 m³/h légáramlás, 100 sebességfokozat, 39°-os függőleges oszcilláció, 140°-os vízszintes oszcilláció, fehér kivitel
37 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSXI13a2
3,7 62×
Siguro FC-C35 Velvet Wind White
Léghűtő - teljesítmény 60 W, tartály térfogata 6 l (jégkockák használhatók a további hűtésre, vagy hűtőbetétek, amelyek a csomag részét képezik), 20 m2-es szobához, 3 sebesség, vízszintjelző, automatikus kikapcsolás vízhiány esetén, érintő panel, távirányító akkumulátorral, 1–4 óra időzítő (1 óra után), maximális légáramlási sebesség 2100(+-100)/perc, 360°-os rezgés, zajszint ≤57 dB, vízszűrő 627 cm2 (19×33×2,5 cm), méretek 69×30×38,5 cm, súly 7,3 kg, kábel hossza 1,8 m, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándékba 3-hónapos előfizetés értékben melynek értéke 2 990 Ft
Szuper ár
58 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_FC_C350W
Siguro FN-K35 Summer Wind White - Ventilátor Típusok
4,6 164×
Siguro FN-K35 Summer Wind White
Ventilátor - szabadonálló, zajszint: 53 dB, teljesítmény: 40 W, 3 sebesség, , oszcilláció (80° horizontálisan), állítható dőlésszög (-10° és 16° között), érintőképernyő, időzítő, állítható magasság, a lapátok átmérője 40 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, a vezeték hossza 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_FN_K350W
Siguro FN-S470W Silent Wind - Ventilátor Típusok
4,8 136×
Siguro FN-S470W Silent Wind
Ventilátor - álló, 35 dB zajszint, 35 W teljesítmény, 12 sebesség, oszcilláció (85 fok horizontálisan), állítható dőlésszög (-6° és 18° között), érintőképernyő, időzítő, távirányító (AAA elem mellékelve), állítható magasság, lapátátmérő: 40 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, kábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
49 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FN_S470W
Siguro FN-P35 Velvet Wind White - Ventilátor Típusok
4,6 142×
Siguro FN-P35 Velvet Wind White
Ventilátor - oszlop ventilátor, zajszint: 52 dB, teljesítménye 45 W, 3 sebesség, vízszintes oszcillálás (120°), időzítő, távirányító (AAA elemek mellékelve), 76,5 cm-es magasság, kábelhossz: 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
32 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_FN_P350W
4,8 26×
Home FN-C30 Glade Breeze Black
Ventilátor - szabadonálló, zajszint 50 dB, teljesítmény 40 W, 3 sebesség, állítható oszcilláció (függőlegesen -8°-tól 16°-ig, vízszintesen 80°), állítható magasság, penge átmérője 35 cm, kábel hossza 1,5 m
Szuper ár
9 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOME_FN_C301B
4,9 24×
Rohnson R-8600 Silent Breezer + 5 év kiterjesztett garancia
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, időzítő, 40 cm lapát átmérő, 28 dB zajszint, 28 W teljesítmény, 26 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
47 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHVE789
Siguro FN-S471B Silent Wind - Ventilátor Típusok
4,8 136×
Siguro FN-S471B Silent Wind
Ventilátor - szabadonálló, 35 dB zajszint, 35 W teljesítmény, 12 sebesség, oszcilláció (85 fok horizontálisan), állítható dőlésszög (-6° és 18° között), érintőképernyő, időzítő, távirányító (AAA elem mellékelve), állítható magasság, lapátátmérő: 40 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, kábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
49 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FN_S471B
4,6 39×
Siguro FT-V70 360° Air Comfort
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés és túlterhelés elleni védelem, időzítő, magassága 37,5 cm, 23 cm lapát átmérő, 56 dB zajszint, 26 W teljesítmény, 1200 m³/h légáramlás, 32 sebességfokozat, 90°-os függőleges oszcilláció, 360°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
Szuper ár
44 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FT_V700W
Siguro FN-T570W West Wind - Ventilátor Típusok
4,7 88×
Siguro FN-T570W West Wind
Ventilátor szabadonálló, zajszint 40dB, teljesítmény 19W, 10 sebesség, állítható oszcilláció (függőlegesen -6° - 90°, vízszintesen a 60° / 90° / 120° tartományban), érintőképernyő, időzítő, távirányító (AAA elemekkel együtt), állítható magasság, penge átmérője 35 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, kábel hossza 1,2 m, 3 év garancia
Szuper ár
59 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_FN_T570W
4,2 24×
Home FT-A30 Forest Breeze White
Ventilátor - asztali, zajszint 54 dB, teljesítmény 25 W, 2 sebesség, állítható oszcilláció (függőlegesen -8°-tól 20°-ig, vízszintesen 80°), magasság 275 cm, penge átmérője 23 cm, kábel hossza 1,5 m
Szuper ár
6 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOME_FT_A300W
4,7
SENCOR SFE 3027WH-EUE3
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, 30 cm lapát átmérő, 50 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 90°-os vízszintes oszcilláció, fehér kivitel
9 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNCven91
Home FT-A55 Meadow Breeze White - Ventilátor
Típusok
4,8 80×
Home FT-A55 Meadow Breeze White
Ventilátor - asztali, zajszint 50 dB, teljesítmény 30 W, 3 sebesség, állítható oszcilláció (függőlegesen -8°-tól 26°-ig, vízszintesen 80°), állítható magasság, penge átmérője 25 cm, kábel hossza 1,5 m
Szuper ár
8 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOME_FT_A550W
ORCIO-Car Fan - Ventilátor
Típusok
4,4
ORCIO-Car Fan
Ventilátor - funkciók: állítható dőlésszög, léghűtés, 10,9 cm lapát átmérő, 5 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, fehér kivitel
3 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0964
Xiaomi Smart Standing Fan 2 Pro EU
Ventilátor - padló típusú, akkumulátoros működés, 58 dB zajszint, 24 W teljesítmény, 34,46 m³/h légáramlás, 100 sebességfokozat, fehér kivitel, jobb/bal irányú oszcilláció
49 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUMSXI13a4
4,8 40×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés, rezgéscsillapító lábak, túlterhelés elleni védelem és hőmérséklet érzékelő, időzítő, beállított hőmérséklet fenntartása, magassága 70 cm, 23 cm lapát átmérő, 55 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 900 m³/h légáramlás, 5 sebességfokozat, 75°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
79 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_FN_V750W
1,0
Rohnson R-869
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, túlmelegedés elleni védelem és állítható magasság, időzítő, 110 - 125 cm közötti magasság, 40 cm lapát átmérő, 35 dB zajszint, 45 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 80°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és lapátok a csomag része, fekete és ezüst kivitel
19 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RHNven26
ORCIO-Car Fan - Ventilátor
Típusok
4,4
ORCIO-Car Fan
Ventilátor - funkciók: állítható dőlésszög, léghűtés, 10,9 cm lapát átmérő, 5 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, fekete kivitel
5 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0965

Ventilátorok

fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
A ventilátor az egyik leghatékonyabb módja a nyári forróságokban való lehűlésnek. A piacon számos ventilátor-típus találató különböző árkategóriákban. Útmutatónkban segítünk az igényeidnek megfelelő venilátort választani, emellett kifejtjük, hogy milyen paraméterekre...

Ventilátorok

A Ventilátorok kategóriában összesen 292 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ventilátorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ventilátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ventilátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ventilátorok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ