AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Headset

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(724)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(492)
Hallójárati (in-ear)
(840)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(224)
Fülkampókkal
(52)
Csontrezgéses
(73)
Handsfree modul
(17)
Kapcsolat típusa
Bluetooth
(1740)
3,5 mm Jack
(739)
USB Type-A
(260)
Rádiófrekvenciás
(177)
USB-C
(150)
Funkciók
Hívásfogadás
(1555)
Hangerőszabályzás
(1510)
Számok közötti váltás
(1295)
Hangsegéd
(800)
Játék mód
(286)
Szín
Bézs
(57)
Fehér
(450)
Fekete
(1329)
Piros
(74)
Lila
(52)
Barna
(14)
Terepmintás
(4)
Kék
(238)
Narancssárga
(18)
Rózsaszín
(116)
Ezüst
(53)
Szürke
(111)
Zöld
(75)
Arany
(26)
Sárga
(16)
Átlátszó
(4)
Szűrés

Egy mikrofonos headset rengeteg felhasználási területen kötelező kellék, legyen az játék közbeni kommunikáció, munka megbeszélések a home office alatt, vagy magán telefonbeszélgetések lebonyolítása. Használhatod a laptopoddal, a számítógépeddel és a mobiltelefonoddal is. Headset választásakor vedd figyelembe a mikrofon típusát is.

Tovább

Headset – mire fogom használni?

Válassz mikrofonnal ellátott headset típust munkához, játék közben, vagy alkalmi telefonhívásokhoz is. A vezeték nélküli headsetek a kialakítástól függően általában beépített mikrofonnal rendelkeznek, míg a vezetékes modellek mikrofonja kihajtható.

Vezetékes headset asztali számítógéphez vagy laptophoz

Egy ilyen headset esetében fontos a kényelem, mivel nagy valószínűséggel több órán keresztül is használhatjuk munkánk során. Azonban otthoni felhasználás esetén is, amikor hosszú internetes beszélgetéseket tartunk, fontos, hogy kényelmes legyen a headset.

Ezért elsőbbséget élveznek a headsetek fejhallgató kiadásban. A hangzás minősége esetükben nem az elsődleges szempont, a hangsúly a kényelmes viseleten van.

headset kihajtható mikrofonnal különösen alkalmas számítógéphez vagy laptophoz. A hasonló árú fülhallgatókhoz és fejhallgatókhoz képest kényelmesebbek és jobb hangzást biztosítanak. Lássuk, milyen számítógéphez való headset típusok léteznek:

 • A gaming headset zárt kialakítással, a lehető legjobb élményt biztosító erősített basszussal és összecsukható mikrofonmechanizmussal rendelkezik. Ez a típus kompatibilis a PC-kkel és a játékkonzolokkal is.
 • Az irodai headset általában könnyebb és kisebb fejhallgató típus. Kiválóan alkalmas olyan cégek és háztartások számára, amelyek gyakran telefonálnak az interneten keresztül. A mono, egyfüles fejhallgatók lehetővé teszik, hogy a fejhallgató használatával egyidejűleg kommunikálhass a környezeteddel.

Egy call center operátor számára fontos lehet, ha a headset támogatja a hívásfogadást, szintén hasznos, ha a vezetéken, vagy a fejhallgató fülkagylóján tudjuk a hangerőt szabályozni.

Mono headset
Mono headset

Milyen az ideális PC headset?

 • Előnyben a fület befedő, on-ear változatok, fontos a könnyű, légies kialakítás.
 • Ha unjuk az asztalon kígyózó kábelrengeteget, találunk vezeték nélküli headset típust is.
 • A legegyszerűbb és legelterjedtebb csatlakoztatási módszer a 3,5 mm Jack. Vezetékes megoldás esetében nem kell tartanunk a headset lemerülésétől.
 • Hasznos funkció minden felhasználási területen a hangerőszabályozás.

Headset telefonhoz, kültéri és otthoni használatra is

Tömegközlekedéshez, vonatokhoz vagy más utazásokhoz egy hagyományos headset is megfelelő, amely általában beépített mikrofonnal rendelkezik a telefonáláshoz. Ezek a modellek nem biztosítanak olyan jó átvitelt, mint a gaming- vagy irodai headsetek, de hordozhatók és könnyűek. Az ilyen célokra érdemes mikrofonos fülhallgatót választani. Választhatsz in-ear vagy earbuds típust is.

Az in-ear típusú, tehát hallójáratba helyezhető headsetek alkotják a mikrofonos fej- és fülhallgatók legnépesebb csoportját. Elsősorban mobiltelefonok és tabletek kiegészítői, de tökéletesen működnek laptopokkal is.

Az ár szempontjából legvonzóbbak a vezetékes mikrofonos headsetek, a legdrágábbak az ún. True Wireless headsetek, amelyek képesek a töltést is vezeték nélküli módon megoldani.

i

A kihangosításnak köszönhetően mindig elérhető leszel

A Handsfree kihangosító nagyszerű eszköz vezetők és olyan emberek számára, akiknek állandóan telefonálniuk kell, miközben más dolgokat is csinálnak. Nézz körül a speciális típusok között - vezetékes és vezeték nélküli készülékeket egyaránt találsz ebben a kategóriában. A leggyakoribb típusok az autóba való a kihangosítók, illetve a motorkerékpárra vagy fülbe helyezhető kihangosítók.

A sport headset nem akadályoz a tevékenységeidben

A mikrofonnal ellátott sport headset egy gombnyomással képes fogadni a hívásokat anélkül, hogy meg kellene szakítanod a tevékenységedet. Egy minőségi sport headset esetében elvárható egy bizonyos fokú vízállóság. Az izzadság és kisebb eső ellen megfelelő védelmet nyújt az IPX-4 szabvány. Szükséges, hogy a sport headset fülhallgatója biztosan üljön, ezért népszerűek a hallójáratba helyezhető, különböző méretű gumiharangokkal ellátott fülhallgatók.

Extrémebb sporttevékenység során használatosak a fülkampóval szerelt headsetek, ezek tökéletes tartást biztosítanak, nem kell attól tartanunk, hogy egy megerőltető akadályfutás során elhagyjuk a fülhallgatónkat. Némely sport headset nyak mögött húzódó vezetékkel van összekötve, tovább fokozva a biztonságérzetet.

A sport headsetek között találunk TWS típusú, teljesen vezeték nélküli eszközöket is, amelyek töltőtokját vezeték nélkül is tölthetjük. Ilyen például az AirPods Pro, amely a Transparency üzemmód segítségével segít érzékelni a külső zajokat, így városi futás mellett, sűrű forgalomban sem leszünk veszélyben.

Gaming headset mikrofonnal
Gaming headset

Irodai headset mikrofonnal
Irodai headset

Handsfree
Kihangosító

 Vezeték nélküli headset fül mögötti mikrofonnal
Sport headset

A mikrofonnal ellátott vezeték nélküli headset nem korlátoz semmiben

A mikrofonos vezeték nélküli headset olyan kialakítású, ami neked megfelel – lehet fej fölé helyezhető, fülbe helyezhető stb. Ez a típus különösen alkalmas telefonhoz és táblagéphez, de vannak játék- és irodai modellek PC-hez is. Általában nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak és beépített mikrofonnal rendelkeznek. A hívásokat egyszerűen a fülhallgató megnyomásával fogadhatod.

Minőségi mikrofonos headset választásán gondolkodsz? Ügyelj a készülék típusára

Egy jó minőségű headset esetén fontos, hogy kiváló hangátvitelt kell biztosítania, ugyanakkor kényelmes, felesleges zajok nélküli hívást kell lehetővé tennie. Szinte minden headset rendelkezik mikrofonnal, ezért győződj meg róla, hogy olyat választasz, amely kényelmes és könnyen használható.

Headset mikrofon jellemzők

A headset mikrofon legfontosabb tulajdonsága az irányjellemző, amely meghatározza milyen szögből veszi a mikrofon a különböző hangokat.

 • Szűk irányjellemző – egy irányból, éles szögben érzékeli a hangot, ennek köszönhetően kiszűri a környezeti mikrofon zajokat. Elsősorban gamer és irodai headsetek esetében hasznos, amikor a nem kívánatos beszűrődő hangokat ki tudjuk zárni.
 • Kör irányjellemző – inkább az olcsóbb headsetekre jellemző, azonban nagyon hasznos lehet, ha több beszédhangot, több irányból kell érzékelni. Nem képes hatásosan kiszűrni a környezeti zajokat.

Headset beépített vagy felhajtható mikrofonnal

Összecsukható és felhajtható mikrofonok leginkább a gamer- és irodai headset modellekben találhatók. Könnyen összecsukhatók vagy behúzhatók, így nem lesznek útban. A kábelen lévő mikrofon főleg az in-ear fülhallgatók esetén jellemzők, ezeknél azonban a hangátvitelhez a szádhoz kell emelned a vezetéket. A vezeték nélküli headsetek általában beépített mikrofonnal rendelkeznek.

Ha iPhone-od van, válassz vezeték nélküli Apple AirPods fülhallgatót. Ezek az okos eszközök mindig tudják, mikor beszélsz, és hogy viseled-e őket.

Headset vezetékes és vezeték nélküli módon is csatlakoztatható

A vezetékes headset típusok általában megbízhatóbbak, mivel a jelátvitel során nem tapasztalható minőségromlás vagy kisülés. A vezeték nélküli headset azonban nem korlátoz a mindennapi tevékenységek és a sportolás során.

 • A vezetékes headset típusok (3,5mm Jack, USB-C, USB-A) a hasonló árkategóriájú vezeték nélküli headset modellekhez képest jobban lejátsszák és továbbítják a hangot, viszont nem biztosítanak akkora mozgásszabadságot, mint egy vezeték nélküli darab.
 • A vezeték nélküli headset (Bluetooth, rádiófrekvenciás) típusok a kábel hiányának köszönhetően nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak. A Bluetooth és a rádiófrekvenciás fejhallgatók hatótávolsága a lejátszótól számítva körülbelül 10 méter.

i

A headset kialakítása

Annak függvényében, hogy mennyire képes a fejhallgató kiszűrni a környezeti zajokat, három csoportba soroljuk őket:

 • Zárt headsetek – teljesen kizárják a környezeti zajokat, a mikrofonos fejhallgatók között a leggyakoribbak.
 • Nyitott headsetek – valósághűbb hangszínt nyújtanak, kevésbé túlvezéreltek, használatuk viszont kevésbé kellemes zajos környezetben.
 • Félig zárt headsetek – részlegesen a környezetében is érzékelni a fejhallgatóból érkező hangot és kevésbé szűri a környezeti zajokat.

A headset hasznos jellemzői, funkciói és technológiája

Lássuk, milyen tulajdonságokkal rendelkezhetnek az egyes headset modellek.

 • Összecsukható kialakítás – a nagyobb fejhallgatók esetében hasznos, utazás során kevés helyet foglal.
 • Hangerőszabályozás – vagy a vezetéken, vagy valamelyik fülkagylón kerül elhelyezésre, megoldható digitális vagy analóg formában.
 • Forgatható fülkagylók – a profi DJ fejhallgatók számára hasznos tulajdonság, azonban nem árt, ha a gamer headset is rendelkezik ilyen jellemzőkkel.
 • Az aktív zajszűrés megakadályozza a környezetből származó nemkívánt hangok behatolását.
 • Az Ambient sound segít a környezeti hangok jobb érzékelésében, különösen az enyhe halláskárosodásban szenvedők számára.
 • A hívás fogadása történhet a headset megérintésével, vagy a hangalapú asszisztens segítségével.
 • 7.1 térhangzás – szintén a gaming vonalon keresett paraméter. Érzékelni tudjuk, honnan közelít az ellenségünk.
 • AptX és AAC codec – a Bluetooth headsetek esetében jobb hangzást biztosít.
 • NFC – szintén a Bluetooth headsetek használatát tudja megkönnyíteni, a csatlakozáshoz, elég a fülhallgatót az eszköz közelébe helyezni és máris kapcsolódnak.

Headset kiegészítők

 • A Jack átalakítók elsősorban az Apple által elindított folyamatokra jelentenek orvosságot. Az iPhone telefonokon kívül, más gyártók készülékein is egyre ritkábban fordul elő a 3,5 mm Jack bemenet. Ezen segíthet egy Jack átalakító, így a régi, de minőségi headset tovább szolgálhat minket.
 • Headset tartó – nem mutat jól, ha a profi gamer headset csak úgy az asztalon hever, sokkal mutatósabb, ha egy stílusos RGB tartón pihen. A headset tartó rendelkezhet praktikus USB bemenetekkel is.
 • Ha pénzt spórolnál, és nem feltétlenül kiváló minőségű eszközre van szükséged, nézz körül az olcsó headset kategóriánkban.

  A leírás elrejtése
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
  Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
  Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

  Legtöbbet eladott

  1.
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
  103 390 Ft

  2.
  JBL Wave Beam fekete Raktáron > 5 db
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
  20 990 Ft

  3.
  Huawei FreeBuds SE 2, fehér Raktáron > 5 db
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), passzív zajcsökkentés, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC és SBC kodek támogatás, hívásfogadás, IP54 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor üzemidő (9 óra+31 óra)
  -3 %
  15 290 Ft
  14 690 Ft

  Még több
  2 420 termék
  Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
  JBL Wave Flex fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  4,4 101×
  JBL Wave Flex fehér
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
  24 590 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JJ092q1c6d
  Arany középút Kiváló ár/érték arány
  4,7 324×
  Apple AirPods (3. generáció) Lightning töltőtokkal
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
  71 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JA940i3d0
  Arany középút Kiváló ár/érték arány
  SteelSeries Arctis 7+ fekete - Gamer fejhallgató
  Típusok
  4,5 69×
  SteelSeries Arctis 7+ fekete
  Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, USB-A, USB-C, kompatibilitás PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch, játék mód, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró,
  59 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MXS23a1
  Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
  4,8 326×
  Apple AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
  103 390 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JA940i4bms
  Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  4,6 221×
  Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt konstrukció, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 AAC, LDAC és SBC támogatás, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es meghajtó, 40 órás akkumulátor-üzemidő
  134 890 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: RO972j0d1
  4,4 810×
  APW Fülhallgató fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülbe, True Wireless, 20Hz-20kHz frekvenciatartomány, A2DP támogatása, 4 óra akkumulátor üzemidő (tokkal akár 15 óra), EasyPairing, Bluetooth 5.0, hangasszisztens támogatása, 98dB/mW érzékenység, 16 Oh impedancia, 6mm-es hangszóró, súly 4g
  Szuper ár
  7 290 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: APWBTE040
  4,3
  QCY H4 Black ANC
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), hibrid zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.3, A2DP, AAC, AVRCP, HFP és SBC kodek támogatás, Ambient sound, Hi-Res audio, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 116 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 70 óra akkumulátor üzemidő
  22 290 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: QCY300h4
  QCY T20 - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
  3,5
  QCY T20
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, A2DP, AAC, AVRCP, HFP, HSP és SBC kodek támogatás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 35 Ohm impedancia, 13 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5,5 óra+14,5 óra)
  13 190 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: QCY190t20
  Acefast T9 Obsidian Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
  4,8
  Acefast T9 Obsidian Black
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 106 dB/mW érzékenység, 9 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő (7 óra+23 óra)
  17 690 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: ACEF01b1
  Acefast T6 White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
  Acefast T6 White
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 104 dB/mW érzékenység, 6 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (4 óra+16 óra)
  16 990 Ft
  Raktáron 3 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: ACEF01a1
  Sony Noise Cancelling WH-CH720N, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  4,6 195×
  Sony Noise Cancelling WH-CH720N, fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
  34 890 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: RO980h720a
  JBL Wave Beam fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  4,4 197×
  JBL Wave Beam fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
  20 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JJ092q1c3b
  Huawei FreeBuds SE 2, fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
  4,6 92×
  Huawei FreeBuds SE 2, fehér
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), passzív zajcsökkentés, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC és SBC kodek támogatás, hívásfogadás, IP54 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor üzemidő (9 óra+31 óra)
  Leárazás -3 %
  14 690 Ft 15 290 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: HU5012a2a1
  Apple AirPods Max Space Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  4,7 125×
  Apple AirPods Max Space Grey
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
  232 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JA940i5
  Sony WH-1000XM5 Noise Cancelling, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  4,6 221×
  Sony WH-1000XM5 Noise Cancelling, kék
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 48 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 40 óra akkumulátor üzemidő
  Szuper ár
  134 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: RO972j0d3
  4,2 28×
  SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless
  Gamer fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Hi-Res audio, 7.1-es térhangzás, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 44 óra akkumulátor üzemidő
  147 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MX0601b
  4,8 334×
  Apple EarPods 3,5mm csatlakozóval
  Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, számok közötti váltás, hangerőszabályzás, 1,2 m-es kábel
  Szuper ár
  7 990 Ft
  Raktáron > 10 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JA934h2
  Marshall Major IV BT Fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  4,8 370×
  Marshall Major IV BT Fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
  40 590 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MRS010y8
  Apple AirPods Max Silver - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  4,7 125×
  Apple AirPods Max Silver
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
  232 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JA940i6
  SteelSeries Arctis 7P+ White - Gamer fejhallgató
  Típusok
  4,5 69×
  SteelSeries Arctis 7P+ White
  Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-A, USB-C, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 40 mm-es hangszóró
  57 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MXS23a2
  3,3
  Samsung Galaxy Buds2 Pro Gray
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx7 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 29 óra akkumulátor üzemidő
  54 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: SAAW0010f1h
  4,4 13×
  SteelSeries Arctis Nova 3
  Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC és Xbox One konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
  41 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MX0605
  Xiaomi Redmi Buds 5 Pro-Midnight Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  4,4 34×
  Xiaomi Redmi Buds 5 Pro-Midnight Black
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, LDAC kodek támogatás, Ambient sound, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 16 Ohm impedancia, 11 mm-es hangszóró, 35 óra akkumulátor üzemidő (10 óra+25 óra)
  25 000 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: HUXIAhe49
  JBL Endurance Peak 3 fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  4,4 39×
  JBL Endurance Peak 3 fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPx8 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő (10 óra+40 óra)
  36 690 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JJ090e1pk

  Headset

  audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
  A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
  Korábban a fejhallgató vagy fülhallgató csatlakoztatására egyetlen egyszerű csatlakozó szolgált. Az utóbbi években a vezeték nélküli fülhallgatók nagy szabadságot hoztak magukkal, csatlakoztatásuk azonban kissé trükkös lehet. Cikkünkben tanácsokkal látunk el arra...
  beatsAz új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
  A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
  A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
  További cikkek Összes cikk

  Headset

  A Headset kategóriában összesen 2422 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
  Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó headset Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább headset A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb headset A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: headset vélemények
  P-DC1-WEB05
  30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Több infó
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket
  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
  További információ Kevesebb információ