Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Headset

Egy mikrofonos headset rengeteg felhasználási területen kötelező kellék, legyen az játék közbeni kommunikáció, munka megbeszélések a home office alatt, vagy magán telefonbeszélgetések lebonyolítása. Sok headset kezelőgombokat is nyújt vagy a vezetéken, vagy a fejhallgató fülkagylóján.

Tovább

Headset – mire fogom használni

Headset vásárlás elött elsősorban azt kell eldöntenünk, mire fogjuk elsősorban használni. Más paraméterek alapján választunk gamer headsetet és futáshoz tervezett bluetooth headsetet. A headset kínálat rendkívül széles, minden felhasználási területre több tucat modell közül válogathatunk.

Headset PC-hez és laptophoz

Egy ilyen headset esetében fontos a kényelem, mivel nagy valószínűséggel több órán keresztül is használhatjuk munkánk során. Azonban otthoni felhasználás esetén is, amikor hosszú internetes beszélgetéseket tartunk, fontos, hogy kényelmes legyen a headset.

Ezért elsőbbséget élveznek a headsetek fejhallgató kiadásban. A hangzás minősége esetükben nem az elsődleges szempont, a hangsúly a kényelmes viseleten van.

Headset irodai használatra

A PC headsetek egy érdekes csoportja az egy fülkagylóval rendelkező mikrofonos változatok. Csak az egyik fülünket fedi a fejhallgató, a másik szabadon van és közvetlen kapcsolatban lehetünk a munkatársakkal, érzékeljük a környezeti hanghatásokat is.

Egy call center operátor számára fontos lehet, ha a headset támogatja a hívásfogadást, szintén hasznos, ha a vezetéken, vagy a fejhallgató fülkagylóján tudjuk a hangerőt szabályozni.

Mono headset
Mono headset

Milyen az ideális PC headset?

 • Előnyben a fület befedő, on-ear változatok, fontos a könnyű, légies kialakítás.
 • Ha unjuk az asztalon kígyózó kábelrengeteget találunk vezeték nélküli headsetet is.
 • Legegyszerűbb és legelterjedtebb csatlakoztatási módszer a 3,5 mm Jack. Vezetékes megoldás esetében nem kell tartanunk a headset lemerülésétől.
 • Hasznos funkció minden felhasználási területen a hangerő szabályozás.

„Hordozható“ headset

Ha gyakran van szükségünk mikrofonos fülhallgatóra utazás során és nem egy adott helyen bonyolítjuk le beszélgetéseink zömét, jobban járunk egy kisméretű headset fülessel, akár vezeték nélküli változatban is.

Az in-ear típusú, tehát hallójáratba helyezhető headsetek alkotják a mikrofonos fej- és fülhallgatók legnépesebb csoportját. Elsősorban mobiltelefonok és tabletek kiegészítői, de tökéletesen működnek laptopokkal is.

Az ár szempontjából legvonzóbbak a vezetékes mikrofonos headsetek, a legdrágábbak az ún. True Wireless headsetek, amelyek képesek a töltést is vezeték nélküli módon megoldani.

Sport headset

A sport headsetek legfontosabb funkciója a hívásfogadás. Futás vagy kerékpározás közben nem szükséges elővenni a telefonunk, a headset segítségével tudjuk a telefonbeszélgetéseket elintézni.

Egy minőségi sport headset esetében elvárható egy bizonyos fokú vízállóság. Az izzadság és kisebb eső ellen megfelelő védelmet nyújt az IPX-4 szabvány. Szükséges, hogy a sport headset fülhallgatója biztosan üljön, ezért népszerűek a hallójáratba helyezhető, különböző méretű gumiharangokkal ellátott fülhallgatók.

Extrémebb sporttevékenység során használatosak a fülkampóval szerelt headsetek, ezek tökéletes tartást biztosítanak, nem kell tartanunk, hogy egy megerőltető akadályfutás során elhagyjuk a fülhallgatónkat. Némely sport headset, a nyak mögött húzódó vezetékkel van összekötve, tovább fokozva a biztonságérzetet.

A sport headsetek között találunk TWS típusú, teljesen vezeték nélküli eszközöket is, amelyek töltőtokját vezeték nélkül is tölthetjük. Ilyen például az AirPods Pro, amely a Transparency üzemmód segítségével segít érzékelni a külső zajokat, így városi futás mellett, sűrű forgalomban sem leszünk veszélyben.

Gaming headset

A headsetek jelentős hányadát képezik a különböző gamer mikrofonos fejhallgatók. A sport és TWS headsetekkel ellentétben, ezek a legtöbb esetben over-ear, tehát a fület teljesen befedő, zárt, vagy félig zárt kialakítású fejhallgatók. A gamer headsetek esetében megállapítható pár fontos tulajdonság.

Lényeges, hogy a nagyobb méretek mellett könnyű legyen a headset, több órás használattal kell számolni, nem jó, ha a gamer headset viselése hosszútávon fájdalmas. A kialakítást illetően legkényelmesebbek a nem tökéletes kör, hanem a picit ellipszis alakú headsetek, amelyek több fúlformához is passzolnak.

A dizájn terén a gaming headsetek sajátossága az RGB fényeffektek, amelyek szinkronizálhatóak a szintén világítós billentyűzetekkel vagy egyéb PC komponensekkel. Olyan jól ismert gamer szériákkal találkozhatunk a headsetek között, mint az Asus ROG, Asus TUF vagy Acer Predator, így a sorozatok laptopjait, monitorjait hasonló kialakítású gamer headsetekkel tudjuk ellátni.

Gaming headset
Gamer headset

Mire figyeljünk headset vásárlás során?

Headset vásárlás során nem elég csak a hangzási jellemzőkre koncentrálni, fontos, hogy a mikrofon tulajdonságai is kielégítsék igényeinket. Ezenkívül a másik lényeges szempont, hogy vezeték vagy vezeték nélküli headsetre van-e szükségünk.

Headset mikrofon jellemzők

A headset mikrofon legfontosabb tulajdonsága az irányjellemző, amely meghatározza milyen szögből veszi a mikrofon a különböző hangokat.

 • Szűk irányjellemző – egy irányból, éles szögben érzékeli a hangot, ennek köszönhetően kiszűri a környezeti mikrofon zajokat. Elsősorban gamer és irodai headsetek esetében hasznos, amikor a nem kívánatos beszűrődő hangokat ki tudjuk zárni.
 • Kör irányjellemző – inkább az olcsóbb headsetekre jellemző, azonban nagyon hasznos lehet, ha több beszédhangot, több irányból kell érzékelni. Nem képes hatásosan kiszűrni a környezeti zajokat.

Headset csatlakozás

A headseteket, ugyanúgy, mint a többi fej- és fülhallgatót vezetékes és vezeték nélküli modellekre osszuk.

Vezetékes headset Jack csatlakozóval

Még mindig a legyakoribb csatlakozási forma a 3,5 mm Jack. Ha nincs szükségünk a bluetooth headset által nyújtott mozgási szabadságra, egy Jack dugós headset tökéletes univerzális választás lehet. Jack dugót találunk televízión, laptopon, tableten de még a különböző játék kontrollereken is és nem elhanyagolható az alacsonyabb áruk is.

Vezetékes USB headset

Folyamatosan nő az USB headsetek kínálata is, köszönhető ez elsősorban az USB-C szabvány térhódításának. USB-C csatlakozót már rengeteg laptop oldalán találhatunk, de egyre több mobiltelefon is támogatja ezt az új USB szabványt.

Vezeték nélküli headset

A vezeték nélküli mikrofonos fulhallgatók között dominálnak a Bluetooth headsetek. Párosíthatóak több eszközzel, hosszútávon garantált a kompatibilitás, nem kell rettegnünk, hogy álmaink telefonjáról épp milyen csatlakozó fog lekerülni.

A Bluetooth headsetek alternatíváját a rádiófrekvenciás modellek alkotják, amelyek hatótávolsága többszöröse, mint a Bluetooth headsetek esetében.

Csatlakozás PC¹ és laptop Telefon MP3 lejátszó Televízió
3,5mm Jack
USB
Bluetooth
Rádiófrekvenciás USB-vel
Lightning MacBook Air Retina iPhone², iPad³

¹ Abban az esetben, ha a számítógép nem támogatja a Bluetooth kapcsolatot, segíthet egy Bluetooth adapter.
²iPhone 7 és újabb
³iPad 4 és újabb

Headset kialakítása

Annak függvényében, hogy mennyire képes a fejhallgató kiszűrni a környezeti zajokat, három csoportba soroljuk őket:

 • Zárt headsetek – teljesen kizárják a környezeti zajokat, a mikrofonos fejhallgatók között a leggyakoribbak.
 • Nyitott headsetek – valósághűbb hangszínt nyújtanak, kevésbé túlvezéreltek, használatuk viszont kevésbé kellemes zajos környezetben.
 • Félig zárt headsetek – részlegesen a környezetében is érzékelni a fejhallgatóból érkező hangot és kevésbé szűri a környezeti zajokat.

Érdekes és hasznos headset tulajdonságok

 • Hangerőszabályozás – vagy a vezetéken, vagy valamelyik fülkagylón kerül elhelyezésre, megoldható digitális vagy analóg formában.
 • Összecsukható kialakítás – a nagyobb fejhallgatók esetében hasznos, utazás során kevés helyet foglal.
 • Forgatható fülkagylók – a profi DJ fejhallgatók számára hasznos tulajdonság, azonban nem árt, ha a gamer headset is rendelkezik ilyen jellemzőkkel.
 • 7.1 térhangzás – szintén a gaming vonalon keresett paraméter. Érzékelni tudjuk, honnan közelít az ellenségünk.
 • AptX és AAC codec – a Bluetooth headsetek esetében jobb hangzást biztosít.
 • NFC – szintén a Bluetooth headsetek használatát tudja megkönnyíteni, a csatlakozáshoz, elég a fülhallgatót az eszköz közelébe helyezni és máris kapcsolódnak.

Headset kiegészítők

 • Jack átalakítók – elsősorban az Apple által elindított folyamatokra jelentenek orvosságot. Az iPhone telefonokon kívül, más gyártók készülékein is egyre ritkábban fordul elő a 3,5 mm Jack bemenet. Ezen segíthet egy Jack átalakító, így a régi, de minőségi headset tovább szolgálhat minket.
 • Headset tartó – nem mutat jól, ha a profi gamer headset csak úgy az asztalon hever, sokkal mutatósabb, ha egy stílusos RGB tartón pihen. A headset tartó rendelkezhet praktikus USB bemenetekkel is.
 • A leírás elrejtése
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
  Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
  Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

  Legtöbbet eladott

  1.
  Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, hangsegéd, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 160 Ohm impedancia, 12 óra akkumulátor-üzemidő (4 óra+12 óra)
  7 690 Ft

  2.
  Apple EarPods Lightning csatlakozóval Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
  Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Lightning, hangerőszabályzós, 1,2 m-es kábel,
  7 290 Ft

  3.
  Apple AirPods Max Space Grey Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear) zárt, Bluetooth 5.0, aktív zajszűrő (ANC), Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor-üzemidő
  179 890 Ft

  Még több
  2 474 termék
  Classic Kategória
  JBL Tune 510BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  JBL Tune 510BT fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear) zárt, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

  16 190 Ft áfa nélkül 12 750 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1a9d01
  Arany középút
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Apple AirPods
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, 24 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+19 óra)

  52 990 Ft áfa nélkül 41 720 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JA940i1a
  Premium Kategória
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Apple AirPods 2021
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 30 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+24 óra)

  74 990 Ft áfa nélkül 59 050 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JA940i3d
  Apple AirPods Max Space Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Apple AirPods Max Space Grey
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear) zárt, Bluetooth 5.0, aktív zajszűrő (ANC), Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor-üzemidő

  179 890 Ft áfa nélkül 141 650 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JA940i5
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Apple AirPods Pro 2021
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, aktív zajszűrő (ANC), Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 24 óra akkumulátor-üzemidő (4,5 óra+19,5 óra)

  99 990 Ft áfa nélkül 78 730 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JA940i4a
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Xiaomi Redmi Buds 3
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.2, aptX támogatása, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPx5 védelem, 12 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+15 óra)

  12 890 Ft áfa nélkül 10 150 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: XI300m23
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Apple EarPods Lightning csatlakozóval
  Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Lightning, hangerőszabályzós, 1,2 m-es kábel,

  7 290 Ft áfa nélkül 5 740 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: JA934i
  Xiaomi Redmi Buds Pro (black) - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Xiaomi Redmi Buds Pro (black)
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, aktív zajszűrő (ANC), IPX4 védelem, 32 Ohm impedancia, 28 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+28 óra)

  21 490 Ft áfa nélkül 16 920 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: XIAhe25
  JBL Tune 230NC TWS fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  JBL Tune 230NC TWS fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+30 óra)

  -17% 38 990 Ft
  32 490 Ft áfa nélkül 25 580 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1a9g1
  Huawei FreeBuds 4i Ceramic White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Huawei FreeBuds 4i Ceramic White
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, AAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 10 mm-es hangszóró, 22 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+12 óra)

  23 290 Ft áfa nélkül 18 340 Ft
  Kosárba
  Különleges ajánlat
  Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: HU5012a1f1
  JBL Tune 225TWS fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  JBL Tune 225TWS fehér
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 25 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+20 óra)

  24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1a9b8
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Haylou GT3 TWS Black
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, SBC támogatása, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 7,2 mm-es hangszóró, 28 óra akkumulátor-üzemidő (4 óra+24 óra)

  7 490 Ft áfa nélkül 5 900 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: HAYg8a
  Bang & Olufsen Beoplay HX Black Anthracite - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Bang & Olufsen Beoplay HX Black Anthracite
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear) zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.1, AAC, aptX és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20 Hz-22000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 24 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,25 m-es kábel, 40 óra akkumulátor-üzemidő

  179 990 Ft áfa nélkül 141 720 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: BEO015j1
  JBL Tune 510BT rózsaszín - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  JBL Tune 510BT rózsaszín
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear) zárt, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

  16 190 Ft áfa nélkül 12 750 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1a9d03
  JBL Tune 230NC TWS fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  JBL Tune 230NC TWS fehér
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+30 óra)

  -17% 38 990 Ft
  32 490 Ft áfa nélkül 25 580 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1a9g4
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  HyperX Cloud Alpha Blackout
  Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, kompatibilitás: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzós, 13 Hz-27000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 65 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1 m-es kábel,

  28 290 Ft áfa nélkül 22 280 Ft
  Kosárba
  Különleges ajánlat
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: DS992e4a1
  Bang & Olufsen Beoplay EQ fekete antracit - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Bang & Olufsen Beoplay EQ fekete antracit
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.2, AAC, aptX és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 107 dB/mW érzékenység, 17 Ohm impedancia, 6,8 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor-üzemidő

  144 990 Ft áfa nélkül 114 170 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: BEO015j4a
  Haylou MoriPods TWS kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  Haylou MoriPods TWS kék
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.2, AAC, aptX, aptX HD és SBC támogatása, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 97 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+18 óra)

  10 990 Ft áfa nélkül 8 650 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: HAYm01
  JBL Tune 510BT kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  JBL Tune 510BT kék
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear) zárt, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

  16 190 Ft áfa nélkül 12 750 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1a9d02
  JBL Tune 115TWS fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  JBL Tune 115TWS fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 14 Ohm impedancia, 5,8 mm-es hangszóró, 21 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+15 óra)

  24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1a89
  JBL Tune 230NC TWS kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  JBL Tune 230NC TWS kék
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+30 óra)

  -17% 38 990 Ft
  32 490 Ft áfa nélkül 25 580 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1a9g2
  JBL Tune 510BT fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  JBL Tune 510BT fehér
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear) zárt, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

  16 190 Ft áfa nélkül 12 750 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1a9d04
  JBL Tune 225TWS fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Típusok
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  JBL Tune 225TWS fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 25 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+20 óra)

  24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1a9b1
  Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
  JBL Under Armour True Wireless Flash X
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPx7 védelem - vízálló és izzadságálló, 20 Hz-22000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 14 Ohm impedancia, 5,8 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+40 óra)

  59 990 Ft áfa nélkül 47 240 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ094c1x

  Headset

  AppleAz Apple AirPods 3 új megjelenéssel és Spatial Audio-val érkezik A népszerű Apple AirPods 3 fülhallgató új generációjáról régóta szólnak a találgatások, de most végre...
  Nézzük meg, hogyan lehet a saját igényeinknek megfelelő fejhallgatót választani. Tanácsot adunk, hogyan...
  Ne maradj le a MAXimális LAMAX kedvezményekről. Páratlan lehetőség fülhallgató, akciókamera, hangszóró...

  Headset

  A Headset kategóriában összesen 2475 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

  Termék neve:

  Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

  Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó headset Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább headset A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb headset A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: headset vélemények

  Azonnal elérhető termékek gyors kiszállítással

  Kedvezőbb árú termékek és prémium szolgáltatások cégek számára

  Felbontott, újszerű és használt termékek

  Ajándékutalványok minden alkalomra


  27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  P-DC1-WEB34
  27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Több infó
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket
  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
  További információ Kevesebb információ