Kedves Vásárlóink! A vonatkozó kormányrendelet értelmében bemutatótermünk minden nap 8 és 20 óra között tart nyitva, miközben betartjuk a 10 négyzetméterenként maximum 1 vásárló szabályt (egyszerre max. 200 vásárló tartózkodhat az üzletben).
A vásárlás jövője Aznapi kézbesítés Budapesten

Headsetek

Egy mikrofonos headset rengeteg felhasználási területen kötelező kellék, legyen az játék közbeni kommunikáció, munka megbeszélések a home office alatt, vagy magán telefonbeszélgetések lebonyolítása. Sok headset kezelőgombokat is nyújt vagy a vezetéken, vagy a fejhallgató fülkagylóján.

Tovább

Headset – mire fogom használni

Headset vásárlás elött elsősorban azt kell eldöntenünk, mire fogjuk elsősorban használni. Más paraméterek alapján választunk gamer headsetet és futáshoz tervezett bluetooth headsetet. A headset kínálat rendkívül széles, minden felhasználási területre több tucat modell közül válogathatunk.

Headset PC-hez és laptophoz

Egy ilyen headset esetében fontos a kényelem, mivel nagy valószínűséggel több órán keresztül is használhatjuk munkánk során. Azonban otthoni felhasználás esetén is, amikor hosszú internetes beszélgetéseket tartunk, fontos, hogy kényelmes legyen a headset.

Ezért elsőbbséget élveznek a headsetek fejhallgató kiadásban. A hangzás minősége esetükben nem az elsődleges szempont, a hangsúly a kényelmes viseleten van.

Headset irodai használatra

A PC headsetek egy érdekes csoportja az egy fülkagylóval rendelkező mikrofonos változatok. Csak az egyik fülünket fedi a fejhallgató, a másik szabadon van és közvetlen kapcsolatban lehetünk a munkatársakkal, érzékeljük a környezeti hanghatásokat is.

Egy call center operátor számára fontos lehet, ha a headset támogatja a hívásfogadást, szintén hasznos, ha a vezetéken, vagy a fejhallgató fülkagylóján tudjuk a hangerőt szabályozni.

Mono headset
Mono headset

Milyen az ideális PC headset?

 • Előnyben a fület befedő, on-ear változatok, fontos a könnyű, légies kialakítás.
 • Ha unjuk az asztalon kígyózó kábelrengeteget találunk vezeték nélküli headsetet is.
 • Legegyszerűbb és legelterjedtebb csatlakoztatási módszer a 3,5 mm Jack. Vezetékes megoldás esetében nem kell tartanunk a headset lemerülésétől.
 • Hasznos funkció minden felhasználási területen a hangerő szabályozás.

„Hordozható“ headset

Ha gyakran van szükségünk mikrofonos fülhallgatóra utazás során és nem egy adott helyen bonyolítjuk le beszélgetéseink zömét, jobban járunk egy kisméretű headset fülessel, akár vezeték nélküli változatban is.

Az in-ear típusú, tehát hallójáratba helyezhető headsetek alkotják a mikrofonos fej- és fülhallgatók legnépesebb csoportját. Elsősorban mobiltelefonok és tabletek kiegészítői, de tökéletesen működnek laptopokkal is.

Az ár szempontjából legvonzóbbak a vezetékes mikrofonos headsetek, a legdrágábbak az ún. True Wireless headsetek, amelyek képesek a töltést is vezeték nélküli módon megoldani.

Sport headset

A sport headsetek legfontosabb funkciója a hívásfogadás. Futás vagy kerékpározás közben nem szükséges elővenni a telefonunk, a headset segítségével tudjuk a telefonbeszélgetéseket elintézni.

Egy minőségi sport headset esetében elvárható egy bizonyos fokú vízállóság. Az izzadság és kisebb eső ellen megfelelő védelmet nyújt az IPX-4 szabvány. Szükséges, hogy a sport headset fülhallgatója biztosan üljön, ezért népszerűek a hallójáratba helyezhető, különböző méretű gumiharangokkal ellátott fülhallgatók.

Extrémebb sporttevékenység során használatosak a fülkampóval szerelt headsetek, ezek tökéletes tartást biztosítanak, nem kell tartanunk, hogy egy megerőltető akadályfutás során elhagyjuk a fülhallgatónkat. Némely sport headset, a nyak mögött húzódó vezetékkel van összekötve, tovább fokozva a biztonságérzetet.

A sport headsetek között találunk TWS típusú, teljesen vezeték nélküli eszközöket is, amelyek töltőtokját vezeték nélkül is tölthetjük. Ilyen például az AirPods Pro, amely a Transparency üzemmód segítségével segít érzékelni a külső zajokat, így városi futás mellett, sűrű forgalomban sem leszünk veszélyben.

Gaming headset

A headsetek jelentős hányadát képezik a különböző gamer mikrofonos fejhallgatók. A sport és TWS headsetekkel ellentétben, ezek a legtöbb esetben over-ear, tehát a fület teljesen befedő, zárt, vagy félig zárt kialakítású fejhallgatók. A gamer headsetek esetében megállapítható pár fontos tulajdonság.

Lényeges, hogy a nagyobb méretek mellett könnyű legyen a headset, több órás használattal kell számolni, nem jó, ha a gamer headset viselése hosszútávon fájdalmas. A kialakítást illetően legkényelmesebbek a nem tökéletes kör, hanem a picit ellipszis alakú headsetek, amelyek több fúlformához is passzolnak.

A dizájn terén a gaming headsetek sajátossága az RGB fényeffektek, amelyek szinkronizálhatóak a szintén világítós billentyűzetekkel vagy egyéb PC komponensekkel. Olyan jól ismert gamer szériákkal találkozhatunk a headsetek között, mint az Asus ROG, Asus TUF vagy Acer Predator, így a sorozatok laptopjait, monitorjait hasonló kialakítású gamer headsetekkel tudjuk ellátni.

Gaming headset
Gamer headset

Mire figyeljünk headset vásárlás során?

Headset vásárlás során nem elég csak a hangzási jellemzőkre koncentrálni, fontos, hogy a mikrofon tulajdonságai is kielégítsék igényeinket. Ezenkívül a másik lényeges szempont, hogy vezeték vagy vezeték nélküli headsetre van-e szükségünk.

Headset mikrofon jellemzők

A headset mikrofon legfontosabb tulajdonsága az irányjellemző, amely meghatározza milyen szögből veszi a mikrofon a különböző hangokat.

 • Szűk irányjellemző – egy irányból, éles szögben érzékeli a hangot, ennek köszönhetően kiszűri a környezeti mikrofon zajokat. Elsősorban gamer és irodai headsetek esetében hasznos, amikor a nem kívánatos beszűrődő hangokat ki tudjuk zárni.
 • Kör irányjellemző – inkább az olcsóbb headsetekre jellemző, azonban nagyon hasznos lehet, ha több beszédhangot, több irányból kell érzékelni. Nem képes hatásosan kiszűrni a környezeti zajokat.

Headset csatlakozás

A headseteket, ugyanúgy, mint a többi fej- és fülhallgatót vezetékes és vezeték nélküli modellekre osszuk.

Vezetékes headset Jack csatlakozóval

Még mindig a legyakoribb csatlakozási forma a 3,5 mm Jack. Ha nincs szükségünk a bluetooth headset által nyújtott mozgási szabadságra, egy Jack dugós headset tökéletes univerzális választás lehet. Jack dugót találunk televízión, laptopon, tableten de még a különböző játék kontrollereken is és nem elhanyagolható az alacsonyabb áruk is.

Vezetékes USB headset

Folyamatosan nő az USB headsetek kínálata is, köszönhető ez elsősorban az USB-C szabvány térhódításának. USB-C csatlakozót már rengeteg laptop oldalán találhatunk, de egyre több mobiltelefon is támogatja ezt az új USB szabványt.

Vezeték nélküli headset

A vezeték nélküli mikrofonos fulhallgatók között dominálnak a Bluetooth headsetek. Párosíthatóak több eszközzel, hosszútávon garantált a kompatibilitás, nem kell rettegnünk, hogy álmaink telefonjáról épp milyen csatlakozó fog lekerülni.

A Bluetooth headsetek alternatíváját a rádiófrekvenciás modellek alkotják, amelyek hatótávolsága többszöröse, mint a Bluetooth headsetek esetében.

Csatlakozás PC¹ és laptop Telefon MP3 lejátszó Televízió
3,5mm Jack
USB
Bluetooth
Rádiófrekvenciás USB-vel
Lightning MacBook Air Retina iPhone², iPad³

¹ Abban az esetben, ha a számítógép nem támogatja a Bluetooth kapcsolatot, segíthet egy Bluetooth adapter.
²iPhone 7 és újabb
³iPad 4 és újabb

Headset kialakítása

Annak függvényében, hogy mennyire képes a fejhallgató kiszűrni a környezeti zajokat, három csoportba soroljuk őket:

 • Zárt headsetek – teljesen kizárják a környezeti zajokat, a mikrofonos fejhallgatók között a leggyakoribbak.
 • Nyitott headsetek – valósághűbb hangszínt nyújtanak, kevésbé túlvezéreltek, használatuk viszont kevésbé kellemes zajos környezetben.
 • Félig zárt headsetek – részlegesen a környezetében is érzékelni a fejhallgatóból érkező hangot és kevésbé szűri a környezeti zajokat.

Érdekes és hasznos headset tulajdonságok

 • Hangerőszabályozás – vagy a vezetéken, vagy valamelyik fülkagylón kerül elhelyezésre, megoldható digitális vagy analóg formában.
 • Összecsukható kialakítás – a nagyobb fejhallgatók esetében hasznos, utazás során kevés helyet foglal.
 • Forgatható fülkagylók – a profi DJ fejhallgatók számára hasznos tulajdonság, azonban nem árt, ha a gamer headset is rendelkezik ilyen jellemzőkkel.
 • 7.1 térhangzás – szintén a gaming vonalon keresett paraméter. Érzékelni tudjuk, honnan közelít az ellenségünk.
 • AptX és AAC codec – a Bluetooth headsetek esetében jobb hangzást biztosít.
 • NFC – szintén a Bluetooth headsetek használatát tudja megkönnyíteni, a csatlakozáshoz, elég a fülhallgatót az eszköz közelébe helyezni és máris kapcsolódnak.

Headset kiegészítők

 • Jack átalakítók – elsősorban az Apple által elindított folyamatokra jelentenek orvosságot. Az iPhone telefonokon kívül, más gyártók készülékein is egyre ritkábban fordul elő a 3,5 mm Jack bemenet. Ezen segíthet egy Jack átalakító, így a régi, de minőségi headset tovább szolgálhat minket.
 • Headset tartó – nem mutat jól, ha a profi gamer headset csak úgy az asztalon hever, sokkal mutatósabb, ha egy stílusos RGB tartón pihen. A headset tartó rendelkezhet praktikus USB bemenetekkel is.
 • A leírás elrejtése
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
  Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
  Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

  Legtöbbet eladott

  1.
  Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Lightsync Gaming Headset Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, PC,PlayStation 4 és Xbox One -hez, 7.1-es térhangzás, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 39 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró,
  -30%
  62 380 Ft
  43 390 Ft

  2.
  JBL Tune 500BT fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear) zárt, Bluetooth 4.1, hangerőszabályzós, hívások fogadása, számok közötti váltás, hangsegéd, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 mm-es hangszóró, 16 óra akkumulátor-üzemidő
  -12%
  14 990 Ft
  13 190 Ft

  3.
  EarPods Lightning csatlakozóval Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Lightning, hangerőszabályzós, 1,2 m-es kábel,
  -5%
  7 990 Ft
  7 590 Ft

  Még több
  2 254 tétel
  Classic Kategória
  HyperX CloudX Headset fekete (2020)
  Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, PC,PlayStation 4,PlayStation 5,Xbox One és Xbox Series -hez, hangerőszabályzós, 15 Hz-25000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 41 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1,3 m-es kábel,

  -1% 24 740 Ft
  24 490 Ft áfa nélkül 19 280 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: DS992d6a
  Arany középút
  Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Lightsync Gaming Headset - Gamer fejhallgató
  -30%
  Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Lightsync Gaming Headset
  Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, PC,PlayStation 4 és Xbox One -hez, 7.1-es térhangzás, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 39 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró,

  -30% 62 380 Ft
  43 390 Ft áfa nélkül 34 170 Ft
  Kosárba
  Különleges ajánlat
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JL288z2
  Premium Kategória
  Apple AirPods Pro
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, aktív zajszűrő (ANC), hívások fogadása, számok közötti váltás, hangsegéd, IPX4 védelem, 24 óra akkumulátor-üzemidő (4,5 óra+19,5 óra)

  -2% 85 490 Ft
  83 590 Ft áfa nélkül 65 820 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JA940i4
  Huawei FreeBuds 4i Ceramic White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  -11%
  Új
  Típusok
  Huawei FreeBuds 4i Ceramic White
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, AAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hívások fogadása, számok közötti váltás, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 10 mm-es hangszóró, 22 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+12 óra)

  -11% 29 240 Ft
  26 090 Ft áfa nélkül 20 540 Ft
  Kosárba
  Különleges ajánlat
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: HU5012a1f1
  HyperX Cloud Stinger Core Wireless - Gamer fejhallgató
  -16%
  HyperX Cloud Stinger Core Wireless
  Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, PC és PlayStation 4 -hez, hangerőszabályzós, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 40 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 17 óra akkumulátor-üzemidő

  -16% 34 110 Ft
  28 590 Ft áfa nélkül 22 510 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: DS992e18a1
  JBL Tune 500BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  -12%
  Típusok
  JBL Tune 500BT fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear) zárt, Bluetooth 4.1, hangerőszabályzós, hívások fogadása, számok közötti váltás, hangsegéd, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 mm-es hangszóró, 16 óra akkumulátor-üzemidő

  -12% 14 990 Ft
  13 190 Ft áfa nélkül 10 390 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1g5
  Logitech G PRO X Gaming Headset
  Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, USB-A, PC-hez, hangerőszabályzós, hívások fogadása, számok közötti váltás, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 91,7 dB/mW érzékenység, 35 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 2 m-es kábel,

  41 590 Ft áfa nélkül 32 750 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JL289e2a4
  Corsair HS70 PRO Wireless Carbon
  Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, USB-A, PC és PlayStation 4 -hez, hangerőszabályzós, 7.1-es térhangzás, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 111 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,8 m-es kábel,

  40 390 Ft áfa nélkül 31 800 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: COR20a16
  Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete, 2020-as modell - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  -16%
  Típusok
  Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete, 2020-as modell
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear) zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, PC-hez, AAC, LDAC és SBC támogatása, NFC, aktív zajszűrő (ANC), hívások fogadása, számok közötti váltás, hangsegéd, 4 Hz-40000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor-üzemidő

  -16% 137 860 Ft
  116 190 Ft áfa nélkül 91 490 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: RO972j0b1
  HyperX Cloud Core 7.1 - Gamer fejhallgató
  -10%
  HyperX Cloud Core 7.1
  Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, PC,PlayStation 4,PlayStation 5,Xbox One és Xbox Series -hez, hangerőszabályzós, 7.1-es térhangzás, 15 Hz-25000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 60 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 2 m-es kábel,

  -10% 34 290 Ft
  30 690 Ft áfa nélkül 24 170 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: DS992d4
  EarPods Lightning csatlakozóval - Fej-/fülhallgató
  -5%
  EarPods Lightning csatlakozóval
  Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Lightning, hangerőszabályzós, 1,2 m-es kábel,

  -5% 7 990 Ft
  7 590 Ft áfa nélkül 5 980 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JA934i
  JBL Tune 115TWS fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  -5%
  Típusok
  JBL Tune 115TWS fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, hívások fogadása, számok közötti váltás, hangsegéd, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 14 Ohm impedancia, 5,8 mm-es hangszóró, 21 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+15 óra)

  -5% 26 320 Ft
  24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1a89
  Apple AirPods - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Apple AirPods
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.0, hívások fogadása, számok közötti váltás, hangsegéd, 24 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+19 óra)

  66 290 Ft áfa nélkül 52 200 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JA940i1a
  HyperX CloudX Stinger
  Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, PC,PlayStation 4,PlayStation 5,Xbox One és Xbox Series -hez, hangerőszabályzós, 18 Hz-23000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 1,3 m-es kábel,

  17 890 Ft áfa nélkül 14 090 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: DS992d5a2
  Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, hangerőszabályzós, hangsegéd, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 160 Ohm impedancia, 12 óra akkumulátor-üzemidő

  -4% 7 290 Ft
  6 990 Ft áfa nélkül 5 500 Ft
  Kosárba
  Különleges ajánlat
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: XIAhe23
  HyperX Cloud Stinger Core mikrofonos fejhallgató
  Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, PC,PlayStation 4,PlayStation 5,Xbox One és Xbox Series -hez, hangerőszabályzós, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,3 m-es kábel,

  -5% 14 150 Ft
  13 490 Ft áfa nélkül 10 620 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: DS992e2a1
  Logitech G332 - Gamer fejhallgató
  -7%
  Logitech G332
  Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, PC,PlayStation 4,Xbox One és Nintendo Switch -hez, hangerőszabályzós, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 107 dB/mW érzékenység, 39 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 2 m-es kábel,

  -7% 15 440 Ft
  14 390 Ft áfa nélkül 11 330 Ft
  Kosárba
  Különleges ajánlat
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JL289e2a2
  Razer Kraken BT Kitty Edition - Quartz
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear) zárt, Bluetooth PC-hez, aptX támogatása, hangerőszabályzós, számok közötti váltás, 12 Hz-28000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor-üzemidő

  43 490 Ft áfa nélkül 34 240 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: MR070x10a1
  Logitech G432 - Gamer fejhallgató
  -18%
  Logitech G432
  Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, PC-hez, hangerőszabályzós, 7.1-es térhangzás, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 107 dB/mW érzékenység, 39 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 2 m-es kábel,

  -18% 24 680 Ft
  20 190 Ft áfa nélkül 15 900 Ft
  Kosárba
  Különleges ajánlat
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JL289e2a1
  JBL Tune 500BT fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  -12%
  Típusok
  JBL Tune 500BT fehér
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear) zárt, Bluetooth 4.1, hangerőszabályzós, hívások fogadása, számok közötti váltás, hangsegéd, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 mm-es hangszóró, 16 óra akkumulátor-üzemidő

  -12% 14 990 Ft
  13 190 Ft áfa nélkül 10 390 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1g8
  JBL Tune500BT kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
  -12%
  Típusok
  JBL Tune500BT kék
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear) zárt, Bluetooth 4.1, hangerőszabályzós, hívások fogadása, számok közötti váltás, hangsegéd, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 mm-es hangszóró, 16 óra akkumulátor-üzemidő

  -12% 14 990 Ft
  13 190 Ft áfa nélkül 10 390 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JJ092q1g6
  HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless
  Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, PC,PlayStation 4 és PlayStation 5 -hez, hangerőszabályzós, 7.1-es térhangzás, 50 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 103 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 17 óra akkumulátor-üzemidő

  -3% 34 780 Ft
  33 690 Ft áfa nélkül 26 530 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: DS992e18
  AlzaPower BENDERS fekete
  Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, fülkampókkal zárt, Bluetooth 5.0, AAC és SBC támogatása, hangerőszabályzós, hívások fogadása, számok közötti váltás, hangsegéd, IPx5 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 103 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 25,5 óra akkumulátor-üzemidő (5,5 óra+20 óra)

  14 490 Ft áfa nélkül 11 410 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: APWBTG050
  HyperX Cloud II Headset piros - Gamer fejhallgató Típusok
  HyperX Cloud II Headset piros
  Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, USB-A, PC,PlayStation 4,PlayStation 5,Xbox One és Xbox Series -hez, hangerőszabályzós, hívások fogadása, számok közötti váltás, 15 Hz-25000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 60 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1 m-es kábel,

  -3% 32 130 Ft
  31 190 Ft áfa nélkül 24 560 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: DS992d1

  Headsetek

  vezeték nélküli fejhallgatóHogyan válasszunk fejhallgatót? Nézzük meg, hogyan lehet a saját igényeinknek megfelelő fejhallgatót választani. Tanácsot adunk, hogyan...
  Ne maradj le a MAXimális LAMAX kedvezményekről. Páratlan lehetőség fülhallgató, akciókamera, hangszóró...

  Headsetek

  A Headsetek kategóriában összesen 2257 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

  Termék neve:

  Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

  Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó headsetek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább headsetek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb headsetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: headsetek vélemények

  27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
  Szállítás ide:
  P-DC1-WEB15
  27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Több infó
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket

  Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

  További információk

  Háromféle sütit használunk weboldalunkon:

  1. Nélkülözhetetlen sütik Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.
  2. Analitikai sütik Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása.

  A sütik feldolgozásának elfogadásával funkcionális és analitikai sütik kerülnek telepítésre arra az eszközére, amelyet a weboldal megtekintésére használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy a "Beállítások" gombra kattintva a kategóriák közül kiválaszthatja az egyiket). A nélkülözhetetlen sütiket mindig telepítjük az eszközére, azaz még az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.

  Itt visszavonhatja hozzájárulását a sütik használatához. Társaságunk által használt sütik kapcsán Önnek joga van: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a NAIH-hoz. A jogairól itt talál további információt.

  Az Adatvédelmi feltételek között még részletesebb információkat találhat a sütik feldolgozásáról.