Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Fejhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(493)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(301)
Fülkampókkal
(1)
Kapcsolat típusa
3,5mm Jack
(502)
Bluetooth
(246)
USB Type-A
(191)
6,3mm Jack
(75)
USB-C
(85)
Funkciók
Hangerőszabályzós
(560)
Hívások fogadása
(324)
Számok közötti váltás
(252)
Játék mód
(215)
Aktív zajszűrő (ANC)
(185)
Szín
Bézs
(7)
Fehér
(72)
Bronz
(1)
Fekete
(580)
Piros
(44)
Lila
(2)
Barna
(13)
Terepmintás
(5)
Kék
(65)
Narancssárga
(1)
Rózsaszín
(23)
Ezüst
(26)
Szürke
(33)
Zöld
(25)
Arany
(2)

A fejhallgatók nagyobbak és robusztusabbak, mint a fülhallgatók, a két fülkagylót a fejen átívelő flexibilis pánt köti össze. Több órás kényelmes viseletet és remek hangminőséget biztosítanak.

Tovább

Bizonyos mutatókban jobban szerepelnek, mint a fülhallgatók, néha viszont a nagyobb méret nem előnyös. Néhány tulajdonságot és funkciót azonban csak a fejhallgatók között találhatunk.

Fejhallgató vs. fülhallgató

Első ránézésre a méretben és kialakításban keresendő a különbség, amiből rengeteg előny eredeztethető.

  • Nagyobb felületről érkezik a hang, ami jobb hangzást eredményez.
  • A kényelmes fülpárnák garantálják a kényelmes, hosszantartó viseletet.
  • Jobb zajszűrő lehetőségeket biztosítanak.
  • A nagyobb méret miatt kevésbé hordozhatók.

i

A nagyobb felületű hangszórók jobb hangminőséget nyújtanak és a nagyobb konstrukciónak hála, egyszerűbb megoldani az aktív zajszűrést.

Fejhallgató alaptípusok

A fejhallgatókat a méretek alapján két csoportba sorolhatjuk, a méret egyben meghatározza a fejhallgatók elsődleges felhasználási területét. A fülre illeszkedő fejhallgatók praktikusabbak, könnyebbek, a fület teljesen befedő fejhallgatók nagyon kényelmesek és sok egyéb funkcióval rendelkezhetnek.

On-ear fülre illeszkedő fülhallgató

Ha gyakran vagyunk mozgásban és közben is ragaszkodunk a zenehallgatáshoz, de a kényelem is nagyon fontos, akkor egyértelműen egy fülre illeszkedő fejhallgatóra van szükségünk. Esetükben a leglényegesebb szempont a fülpárnák puhasága és az anyaghasználat. Csekélyebb zajszűrő képességekkel rendelkeznek, de alacsony súlyuk miatt mindenhová magunkkal vihetjük őket. A kisebb zajkioltás hasznos is lehet, biztonságosabb velük a közlekedés, érzékeljük a környezetünk veszélyeit. Az on-ear fejhallgatók lehetnek divatos kiegészítők is, rengeteg színváltozatban, mintázatban kaphatók.

Over-ear fület teljesen befedő fejhallgató

Nagyobb méretükből fakadóan jobban képesek kizárni a környezeti zavaró hanghatásokat. A fülkagyló alakja ideális esetben picit elnyújtott, így minden fültípust képes lefedni. A kényelmes viselet nagyon fontos az over-ear fejhallgatók esetében, TV-nézés, játék során több órás használattal is számolni kell.

Gamer fejhallgató

A gamer fejhallgatók is nagyrészt az over-ear csoportba tartoznak, kulcsfontosságú esetükben a zajszűrés, egy zsúfolt játékbarlang belsejében nagyon hasznos, ha ki tudjuk zárni a környezetet és csak a játékra tudunk koncentrálni. A gamer fejhallgatók hangzási jellemzői közé tartozik a mély hangok tökéletes visszaadása, amely fokozni tudja a játékélményt. A gamer fejhallgatók zömének a mikrofon is tartozéka, így folyamatosan kapcsolatban lehetünk a csapattársakkal és streamelés közben is nélkülözhetetlen a minőségi headset.

Fejhallgató kapcsolódás

A vezeték nélküli és vezetékes kapcsolódás nagyjából 1:1 arányban fordul elő a fejhallgatók csoportjában. Némely modell akár mindkét kapcsolódási megoldással szolgálhat.

Vezeték nélküli fejhallgató

Míg a fülhallgatók esetében, csak Bluetooth alapú vezeték nélküli kapcsolatról beszélhetünk, a fejhallgatóknál már bővültek a lehetőségeink:

  • Természetesen a rendszer széleskörű használata miatt a Bluetooth fejhallgatók vannak túlsúlyban, a szabványok folyamatosan fejlődnek, ezzel együtt növekszik a hatótávolság és a kapcsolat stabilitása is.
  • A rádiófrekvenciás kapcsolat több helységen átívelő kapcsolatot biztosít, a hatótávolság a 100 m-t is elérheti, azonban szükség van egy szabad USB portra, ahová a fejhallgató adóját be tudjuk dugni.

i

A vezeték nélküli fejhallgatók lényeges tulajdonsága az akkumulátor üzemidő. A legjobb megoldást a lecsatolható vezeték nyújtja, így a töltés idejére sem kell félretenni a fejhallgatót.

Vezetékes fejhallgató

Mivel nagyobb esély van az otthoni felhasználásra, még mindig fölényben vannak a vezetékes fejhallgatók, azonban a hagyományos 3,5 mm Jack dugó mellett más csatlakozók is megjelentek.

USB fejhallgató

Mivel a legtöbb esetben számítógéphez csatlakoztatjuk a nagyobb, over-ear típusú fejhallgatókat, ezért eléggé elterjedt az USB-A csatlakozó. Ezekre a modellekre jellemző, hogy az USB csak az egyik csatlakoztatási mód, már a középkategóriás fejhallgatók is 2-3 különböző módon csatlakoztathatók különböző eszközökhöz.

USB-C fejhallgató

A kisebb, on-ear fülre illeszkedő fejhallgatóknál gyakori. Ideális megoldás, ha ultrabook vagy netbook mellé keresünk kényelmes headsetet és nem vagyunk a hallójárati fülhallgatók szerelmesei. Hosszú Skype beszélgetések, tárgyalások során kényelmesebb viselet egy USB-C fejhallgató.

USB-C fejhallgató
USB-C fejhallgató leválasztható vezetékkel

Fejhallgató – zárt vagy nyitott kialakítás?

A fejhallgató szigeteltségét illetően három fő csoportba sorolhatók a különböző modellek.

  • Nyílt fejhallgatók – legrealisztikusabb hang reprodukciót nyújtanak, kifelé is engedik a hangot és kevésbé képesek kizárni a környezeti zajokat.
  • Zárt fejhallgatók – hasznosak zajos, zavaró környezetben, teljes mértékben kizárják a beszűrődő külső hangokat és kifelé sem engednek szinte semmit.
  • Félig zárt fejhallgatók – ügyesen ötvözik a zárt és nyitott kiképzés tulajdonságait.

Fejhallgató tartozékok

Ahogy a fülhallgatók esetében a tokok, a fejhallgatóknál is vannak nagyon hasznos kiegészítők, amelyek kényelmi funkciót töltenek be vagy javítják a fejhallgató teljesítményét.

Fejhallgató állvány

Egy fejhallgató állvány nem csak simán az eszköz tárolására szolgálhat, de lehet belőle egy asztali USB-hub is, vagy egy dizájnos kiegészítő, amely játék során ugyanolyan RGB színekben ragyog, mint a többi perifériánk. A fejhallgatónk számára is jobb, ha nem csak az asztalon hever, sokkal mutatósabb, ha egy stílusos állványon pihen.

Gamer headset állvány
Gamer headset állvány fényeffektekkel

Fejhallgató erősítő

Előfordulhat, olyan szituáció, hogy több audio eszközt is csatlakoztatni szeretnénk egy számítógéphez, ilyen esetekben segít a fejhallgató erősítő. Az erősítő gondoskodik több fejhallgató meghajtásáról, a drágább modellek DAC átalakítót is tartalmaznak.

Fejhallgató ár szerint

A fejhallgatók ár szerinti rendezésének elején az ultrakönnyű, on-ear típusú headsetek és fejhallgatók foglalnak helyet. Áruk 2000 Ft körül kezdődik, túlnyomórészt vezetékes modellek 3,5mm Jack csatlakozóval. Kényelmesebbek, mint az olcsó hallójárati fülhallgatók és alacsony súlyuknak hála, kompakt, hordozható eszközök.

A fejhallgatók ár szerinti rangsorának másik oldalán a speciális Hi-Res típusú professzionális fejhallgatók vannak, amelyek az audiofil felhasználók igényeit is kielégítik. Szélesebb frekvenciatartomány és magasabb impedancia jellemző rájuk, az ár akár 700 000 Ft-ig felkúszhat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Tune 510BT kék Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő
18 990 Ft

2.
Bang & Olufsen BeoPlay H95 Nordic ICE Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.1 AAC, aptX és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 101,5 dB/mW érzékenység, 12 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor-üzemidő
355 890 Ft

3.
JBL Tune 510BT fehér Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő
18 990 Ft

Még több
794 termék
Classic Kategória
JBL Tune710BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune710BT fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 104 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 50 óra akkumulátor-üzemidő

26 950 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
33 690 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1i5h
Arany középút
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete, 2020-as modell - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete, 2020-as modell
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 PC-hez, AAC, LDAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, NFC, számok közötti váltás, hívások fogadása, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor-üzemidő

82 720 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
103 400 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RO972j0b1
Premium Kategória
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete, 2022-es modell - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete, 2022-es modell
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt konstrukció, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 AAC, LDAC és SBC támogatás, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

110 400 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Szuper ár
138 000 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RO972j0d1
Sony WH-1000XM5, ezüst (2022) - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Sony WH-1000XM5, ezüst (2022)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 AAC, LDAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor-üzemidő

110 400 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Szuper ár
138 000 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RO972j0d2
JBL Tune 510BT kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 510BT kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

18 990 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9d02
Bang & Olufsen BeoPlay H95 Nordic ICE - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Bang & Olufsen BeoPlay H95 Nordic ICE
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.1 AAC, aptX és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 101,5 dB/mW érzékenység, 12 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor-üzemidő

284 710 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
355 890 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEO015i4
Xbox Wireless Headset
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, Bluetooth 4.2, USB-C, kompatibilitás PC, Xbox One és Xbox Series, SBC támogatása, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány,, 15 óra akkumulátor-üzemidő

31 110 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
38 890 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MXO009d
PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset - Gamer fejhallgató
Típusok
PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, kompatibilitás PC és PlayStation 5, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzós,

31 190 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
38 990 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSX005PU1
JBL Tune 510BT fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 510BT fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

15 190 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
18 990 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9d04
Marshall Major IV BT Fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Marshall Major IV BT Fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor-üzemidő

41 350 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
51 690 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MRS010y8
JBL Tune 510BT rózsaszín - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 510BT rózsaszín
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

18 990 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9d03
JBL Tune500 fekete - Fej-/fülhallgató
Típusok
JBL Tune500 fekete
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, 3,5 mm Jack hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 1,18 m-es kábel,

7 580 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Leárazás -7 %
9 470 Ft 10 190 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1g1
Audio-Technica ATH-M50xBT2
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, Bluetooth 5.0 USB-C, AAC, LDAC és SBC támogatása, játék mód, Hi-Res audio, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 15-28000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 45 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 50 óra akkumulátor-üzemidő

65 190 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
81 490 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADT028d2
HyperX Cloud II Gunmetal - Gamer fejhallgató
Típusok
HyperX Cloud II Gunmetal
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, USB-A, kompatibilitás PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series, játék mód, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 15-25000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 60 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1 m-es kábel

26 470 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
33 090 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DS993l1
JBL JR 460NC fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL JR 460NC fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, levehető 1 m-es kábel, 30 óra akkumulátor-üzemidő

23 030 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Leárazás -7 %
28 790 Ft 30 890 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: JJ090x3c
HyperX Cloud Alpha Red - Gamer fejhallgató
Típusok
HyperX Cloud Alpha Red
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, kompatibilitás PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series, játék mód, hangerőszabályzós, 13-27000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 65 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,3 m-es kábel

26 630 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
33 290 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DS993d1
Audio-Technica M20xBT
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, Bluetooth 5.0 AAC és SBC támogatása, 5-32000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 60 óra akkumulátor-üzemidő

29 590 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
36 990 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADT009x2
Logitech USB Headset H650e
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt USB-A, PC-hez, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 50-10000 Hz frekvenciatartomány, 90 dB/mW érzékenység, 10 mm-es hangszóró,

19 350 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
24 190 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JL289e7
Sennheiser MOMENTUM Wireless 3 - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Sennheiser MOMENTUM Wireless 3
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear) zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, AAC, aptX és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), Hi-Res audio, NFC, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 6 Hz-23000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 100 Ohm impedancia, levehető 1,4 m-es kábel, 17 óra akkumulátor-üzemidő

87 830 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
109 790 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JM165b4
CCorsair HS80 RGB Wireless White
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), nyitott, rádiófrekvenciás, USB-C, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzós, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,8 m-es kábel

46 630 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
58 290 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CORhs80rww
Jabra Evolve 30 II MS Stereo USB-A
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, 3,5 mm Jack USB-A, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 93,6 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 28 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel,

25 350 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Szuper ár
31 690 Ft
Átvehető: ma 6:10-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JAB7200b1a