ApF HU Akvizice ApF HU

Fejhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(675)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(558)
Fülkampókkal
(1)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(751)
Bluetooth
(529)
USB Type-A
(220)
6,3mm Jack
(83)
USB-C
(96)
Funkciók
Hangerőszabályzás
(795)
Hívásfogadás
(500)
Számok közötti váltás
(357)
Hangsegéd
(238)
Játék mód
(184)
Szín
Bézs
(19)
Fehér
(158)
Fekete
(786)
Piros
(57)
Lila
(20)
Barna
(15)
Terepmintás
(4)
Kék
(145)
Narancssárga
(7)
Rózsaszín
(71)
Ezüst
(34)
Szürke
(49)
Zöld
(45)
Arany
(9)
Sárga
(16)

A fejhallgatók nagyobbak és robusztusabbak, mint a fülhallgatók, a két fülkagylót a fejen átívelő flexibilis pánt köti össze. Több órás kényelmes viseletet és remek hangminőséget biztosítanak.

Tovább

Bizonyos mutatókban jobban szerepelnek, mint a fülhallgatók, néha viszont a nagyobb méret nem előnyös. Néhány tulajdonságot és funkciót azonban csak a fejhallgatók között találhatunk.

Fejhallgató vs. fülhallgató

Első ránézésre a méretben és kialakításban keresendő a különbség, amiből rengeteg előny eredeztethető.

  • Nagyobb felületről érkezik a hang, ami jobb hangzást eredményez.
  • A kényelmes fülpárnák garantálják a kényelmes, hosszantartó viseletet.
  • Jobb zajszűrő lehetőségeket biztosítanak.
  • A nagyobb méret miatt kevésbé hordozhatók.

i

A nagyobb felületű hangszórók jobb hangminőséget nyújtanak és a nagyobb konstrukciónak hála, egyszerűbb megoldani az aktív zajszűrést.

Fejhallgató alaptípusok

A fejhallgatókat a méretek alapján két csoportba sorolhatjuk, a méret egyben meghatározza a fejhallgatók elsődleges felhasználási területét. A fülre illeszkedő fejhallgatók praktikusabbak, könnyebbek, a fület teljesen befedő fejhallgatók nagyon kényelmesek és sok egyéb funkcióval rendelkezhetnek.

On-ear fülre illeszkedő fülhallgató

Ha gyakran vagyunk mozgásban és közben is ragaszkodunk a zenehallgatáshoz, de a kényelem is nagyon fontos, akkor egyértelműen egy fülre illeszkedő fejhallgatóra van szükségünk. Esetükben a leglényegesebb szempont a fülpárnák puhasága és az anyaghasználat. Csekélyebb zajszűrő képességekkel rendelkeznek, de alacsony súlyuk miatt mindenhová magunkkal vihetjük őket. A kisebb zajkioltás hasznos is lehet, biztonságosabb velük a közlekedés, érzékeljük a környezetünk veszélyeit. Az on-ear fejhallgatók lehetnek divatos kiegészítők is, rengeteg színváltozatban, mintázatban kaphatók.

Over-ear fület teljesen befedő fejhallgató

Nagyobb méretükből fakadóan jobban képesek kizárni a környezeti zavaró hanghatásokat. A fülkagyló alakja ideális esetben picit elnyújtott, így minden fültípust képes lefedni. A kényelmes viselet nagyon fontos az over-ear fejhallgatók esetében, TV-nézés, játék során több órás használattal is számolni kell.

Gamer fejhallgató

A gamer fejhallgatók is nagyrészt az over-ear csoportba tartoznak, kulcsfontosságú esetükben a zajszűrés, egy zsúfolt játékbarlang belsejében nagyon hasznos, ha ki tudjuk zárni a környezetet és csak a játékra tudunk koncentrálni. A gamer fejhallgatók hangzási jellemzői közé tartozik a mély hangok tökéletes visszaadása, amely fokozni tudja a játékélményt. A gamer fejhallgatók zömének a mikrofon is tartozéka, így folyamatosan kapcsolatban lehetünk a csapattársakkal és streamelés közben is nélkülözhetetlen a minőségi headset.

Fejhallgató kapcsolódás

A vezeték nélküli és vezetékes kapcsolódás nagyjából 1:1 arányban fordul elő a fejhallgatók csoportjában. Némely modell akár mindkét kapcsolódási megoldással szolgálhat.

Vezeték nélküli fejhallgató

Míg a fülhallgatók esetében, csak Bluetooth alapú vezeték nélküli kapcsolatról beszélhetünk, a fejhallgatóknál már bővültek a lehetőségeink:

  • Természetesen a rendszer széleskörű használata miatt a Bluetooth fejhallgatók vannak túlsúlyban, a szabványok folyamatosan fejlődnek, ezzel együtt növekszik a hatótávolság és a kapcsolat stabilitása is.
  • A rádiófrekvenciás kapcsolat több helységen átívelő kapcsolatot biztosít, a hatótávolság a 100 m-t is elérheti, azonban szükség van egy szabad USB portra, ahová a fejhallgató adóját be tudjuk dugni.

i

A vezeték nélküli fejhallgatók lényeges tulajdonsága az akkumulátor üzemidő. A legjobb megoldást a lecsatolható vezeték nyújtja, így a töltés idejére sem kell félretenni a fejhallgatót.

Vezetékes fejhallgató

Mivel nagyobb esély van az otthoni felhasználásra, még mindig fölényben vannak a vezetékes fejhallgatók, azonban a hagyományos 3,5 mm Jack dugó mellett más csatlakozók is megjelentek.

USB fejhallgató

Mivel a legtöbb esetben számítógéphez csatlakoztatjuk a nagyobb, over-ear típusú fejhallgatókat, ezért eléggé elterjedt az USB-A csatlakozó. Ezekre a modellekre jellemző, hogy az USB csak az egyik csatlakoztatási mód, már a középkategóriás fejhallgatók is 2-3 különböző módon csatlakoztathatók különböző eszközökhöz.

USB-C fejhallgató

A kisebb, on-ear fülre illeszkedő fejhallgatóknál gyakori. Ideális megoldás, ha ultrabook vagy netbook mellé keresünk kényelmes headsetet és nem vagyunk a hallójárati fülhallgatók szerelmesei. Hosszú Skype beszélgetések, tárgyalások során kényelmesebb viselet egy USB-C fejhallgató.

USB-C fejhallgató
USB-C fejhallgató leválasztható vezetékkel

Fejhallgató – zárt vagy nyitott kialakítás?

A fejhallgató szigeteltségét illetően három fő csoportba sorolhatók a különböző modellek.

  • Nyílt fejhallgatók – legrealisztikusabb hang reprodukciót nyújtanak, kifelé is engedik a hangot és kevésbé képesek kizárni a környezeti zajokat.
  • Zárt fejhallgatók – hasznosak zajos, zavaró környezetben, teljes mértékben kizárják a beszűrődő külső hangokat és kifelé sem engednek szinte semmit.
  • Félig zárt fejhallgatók – ügyesen ötvözik a zárt és nyitott kiképzés tulajdonságait.

Fejhallgató tartozékok

Ahogy a fülhallgatók esetében a tokok, a fejhallgatóknál is vannak nagyon hasznos kiegészítők, amelyek kényelmi funkciót töltenek be vagy javítják a fejhallgató teljesítményét.

Fejhallgató állvány

Egy fejhallgató állvány nem csak simán az eszköz tárolására szolgálhat, de lehet belőle egy asztali USB-hub is, vagy egy dizájnos kiegészítő, amely játék során ugyanolyan RGB színekben ragyog, mint a többi perifériánk. A fejhallgatónk számára is jobb, ha nem csak az asztalon hever, sokkal mutatósabb, ha egy stílusos állványon pihen.

Gamer headset állvány
Gamer headset állvány fényeffektekkel

Fejhallgató erősítő

Előfordulhat, olyan szituáció, hogy több audio eszközt is csatlakoztatni szeretnénk egy számítógéphez, ilyen esetekben segít a fejhallgató erősítő. Az erősítő gondoskodik több fejhallgató meghajtásáról, a drágább modellek DAC átalakítót is tartalmaznak.

Fejhallgató ár szerint

A fejhallgatók ár szerinti rendezésének elején az ultrakönnyű, on-ear típusú headsetek és fejhallgatók foglalnak helyet. Áruk 2000 Ft körül kezdődik, túlnyomórészt vezetékes modellek 3,5mm Jack csatlakozóval. Kényelmesebbek, mint az olcsó hallójárati fülhallgatók és alacsony súlyuknak hála, kompakt, hordozható eszközök.

A fejhallgatók ár szerinti rangsorának másik oldalán a speciális Hi-Res típusú professzionális fejhallgatók vannak, amelyek az audiofil felhasználók igényeit is kielégítik. Szélesebb frekvenciatartomány és magasabb impedancia jellemző rájuk, az ár akár 700 000 Ft-ig felkúszhat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Tune 520BT fekete Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 33 mm-es hangszóró, 57 óra akkumulátor üzemidő
24 490 Ft

2.
Marshall Major IV BT Fekete Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
42 890 Ft

3.
Sony Noise Cancelling WH-CH720N, fekete Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
38 790 Ft

Még több
1 234 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
JBL Tune 520BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 197×
JBL Tune 520BT fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 33 mm-es hangszóró, 57 óra akkumulátor üzemidő
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1a9d05
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 60×
SteelSeries Arctis 7+ fekete
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, USB-A, USB-C, kompatibilitás PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch, játék mód, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró,
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS23a1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
HyperX Cloud III Wireless - Black - Gamer fejhallgató Típusok
4,3 24×
HyperX Cloud III Wireless - Black
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, True Wireless fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-C, PC, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, hangerőszabályzás, 10-21000 Hz frekvenciatartomány, 111,94 dB/mW érzékenység, 64 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, levehető 0,5 m -es kábel, 120 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
64 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993l5
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,6 192×
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt konstrukció, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 AAC, LDAC és SBC támogatás, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es meghajtó, 40 órás akkumulátor-üzemidő
121 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0d1
4,1 15×
SteelSeries Arctis Pro Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, USB-A, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, Hi-Res audio, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 10 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX043o24
Razer Barracuda X - Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 42×
Razer Barracuda X - Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, rációfrekvenciás kapcsolat, PC konzolhoz, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR090d8
Marshall Major IV BT Fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 329×
Marshall Major IV BT Fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
42 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS010y8
Apple AirPods Max Space Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 115×
Apple AirPods Max Space Grey
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i5
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 321×
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, PC konzolhoz, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, NFC, számok közötti váltás, hívásfogadás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor üzemidő
100 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0b1
JBL Tune 720BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 89×
JBL Tune 720BT fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 101 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 76 óra akkumulátor üzemidő
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1i6
Marshall Major IV BT Brown - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 329×
Marshall Major IV BT Brown
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, számok közötti váltás, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
47 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS010y8a
4,4 44×
SteelSeries Arctis Nova 7
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-C, PC konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor üzemidő
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0602a
4,6
Jabra Evolve 65 SE MS Stereo
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth, Bluetooth dongle, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 28 mm-es hangszóró
54 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JAB800a4
SteelSeries Arctis Nova 1 Black - Gamer fejhallgató
Típusok
4,3 29×
SteelSeries Arctis Nova 1 Black
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
Leárazás -13 %
23 490 Ft 26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0603a
4,7 319×
PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset - Midnight Black
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC és PlayStation 5 konzolhoz, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005PU2
4,2 11×
AKG K72
Fej-/fülhallgató - fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, 16-20000 Hz frekvenciatartomány, 112 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 3 m-es kábel
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKG042x2
4,1 10×
SteelSeries Arctis Nova 3
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC és Xbox One konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
Szuper ár
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0605
4,5 181×
Xbox Wireless Headset
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 4.2, USB-C, PC, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, SBC kodek támogatás, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 15 óra akkumulátor üzemidő
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO009d
Sony Hi-Res WH-1000XM4, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 321×
Sony Hi-Res WH-1000XM4, kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, NFC, számok közötti váltás, hívásfogadás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 38 óra akkumulátor üzemidő
99 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0b3
Skullcandy Crusher Evo Wireless Over - Ear True Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 25×
Skullcandy Crusher Evo Wireless Over - Ear True Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 óra akkumulátor üzemidő
58 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KK02012a
JBL Tune 520BT fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 197×
JBL Tune 520BT fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 33 mm-es hangszóró, 57 óra akkumulátor üzemidő
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1a9d05c
4,4 28×
Jabra Evolve2 65 MS Stereo USB-A Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Bluetooth dongle, USB-A, PC konzolhoz, SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 117 dB/mW érzékenység, 40 mm-es hangszóró, 37 óra akkumulátor üzemidő
75 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ445t06
4,5 120×
HyperX CloudX Silver
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 15-25000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 41 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1,3 m -es kábel
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993s1
4,7 319×
PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC és PlayStation 5 konzolhoz, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005PU1

Fejhallgatók

audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Korábban a fejhallgató vagy fülhallgató csatlakoztatására egyetlen egyszerű csatlakozó szolgált. Az utóbbi években a vezeték nélküli fülhallgatók nagy szabadságot hoztak magukkal, csatlakoztatásuk azonban kissé trükkös lehet. Cikkünkben tanácsokkal látunk el arra...
beatsAz új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
További cikkek Összes cikk

Fejhallgatók

A Fejhallgatók kategóriában összesen 1233 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fejhallgatók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fejhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fejhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fejhallgatók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ