Bluetooth fejhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(360)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(281)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(301)
Bluetooth
(641)
USB Type-A
(41)
6,3mm Jack
(7)
USB-C
(43)
Rádiófrekvenciás
(78)
Bluetooth dongle
(36)
Funkciók
Ambient sound
(60)
Játék mód
(27)
Hi-Res audio
(72)
Hangsegéd
(242)
Multipoint
(49)
Szín
Bézs
(21)
Fehér
(88)
Fekete
(329)
Piros
(15)
Lila
(15)
Barna
(7)
Kék
(90)
Narancssárga
(2)
Rózsaszín
(41)
Ezüst
(17)
Szürke
(31)
Zöld
(23)
Arany
(8)
Sárga
(3)
Szűrés

A Bluetooth fejhallgató könnyen párosítható akármilyen Bluetooth eszközzel, s szinte korlátlan, kábel nélküli mozgást biztosít akár több tíz méterre a csatlakoztatott eszköztől. Bluetooth fejhallgató csatlakoztatható mobiltelefonhoz, tablethez és egyéb, Bluetooth technológiát használó eszközökhöz. De hogyan válasszunk vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatót? Tanácsot adunk.

Tovább

Bluetooth fejhallgatók

Nem vagy benne biztos, hogy a vezeték nélküli fejhallgató a megfelelő választás számodra? Vessünk egy pillantást a Bluetooth fejhallgatók előnyeire:

  • A legtöbb intelligens eszköz és zenelejátszó rendelkezik Bluetooth technológiával.
  • Adapter segítségével a Bluetooth fejhallgatót TV-hez vagy egyéb Bluetooth technológiával nem rendelkező eszközhöz is csatlakoztathatod.
  • A Bluetooth fejhallgatók a klasszikus vezetékes fejhallgatóval összehasonlítva kevésbé korlátozzák a használó mozgását.
  • Hosszabb, akár több órás használat során is kényelmesek maradnak, főleg, ha fület teljesen befedő BT fejhallgatóról van szó.
  • Bluetooth fejhallgató Sony Hi-Res WH-1000XM3
    Sony Hi-Res WH-1000XM3 Bluetooth fejhallgató

i

A Bluetooth fejhallgatók újratölthető akkumulátorral vannak felszerelve, amely működésükhöz elengedhetetlen. Lemerült akkumulátorú vezeték nélküli fejhallgatót nem lehet a lejátszóhoz csatlakoztatni.

A Bluetooth fejhallgató típusai

A Bluetoothos fejhallgatókat alapvetően két csoportra osztjuk: fülre illeszkedő (on-ear) és fület befedő (over-ear).

A fülre illeszkedő (on-ear) BT fejhallgatók előnye, hogy hosszabb használat során is kényelmesek maradnak, mivel könnyebbek és nem szorítják annyira a fület. Hangzásuk lágyabb, természetesebb, mivel a hangszórók nincsenek leszigetelve. A szigetelés hiánya miatt viszont fontos átgondolni, hogy hol akarjuk használni őket: otthon, csendes körülmények között, vagy esetleg irodai környezetben, ahol a Bluetoothfejhallgatóból kiszökő hang zavarhatja környezetünket.

A fület befedő (over-ear) modellek szigetelésüknek köszönhetően nagy vagy teljes mértékben kizárják a külvilág zajait, illetve a Bluetooth fejhallgatóból kiszivárgó hang is minimális vagy akár nulla. Ugyanezen okból hangzásukat tekintve teltebb basszust is nyújtanak mint az on-ear BT fejhallgató modellek.

i

Mind a fülre illeszkedő, mind a fület befedő Bluetooth fejhallgatók esetében léteznek olyan – drágább – modellek, amelyek a szigetelésen túl aktív zajszűréssel is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a Bluetooth fejhallgató külső részén egy mikrofon van elhelyezve, amely összegyűjti a külvilágból érkező hangokat, majd egy speciális frekvenciát küld a fülbe a külső hanghatások kiküszöbölésére.

Fontos paraméterek Bluetooth fejhallgató választásakor

A Bluetoothos fejhallgató kiválasztásakor az első és legfontosabb kérdés az, hogy mire fogjuk használni. Gyakori választás a PC Bluetoothos fejhallgató. E modellek általában kényelmesen viselhető és megfelelő hangminőséget nyújtó BT fejhallgatók, így kiválóan alkalmasak médialejátszáshoz, pl. zenehallgatásra, videók vagy filmek nézésére.

Bluetooth fejhallgató Turtle Beach ELITE 800
Turtle Beach ELITE 800 Bluetooth Gamer fejhallgató

Bluetooth fejhallgató gamerek számára

A számítógéphez csatlakoztatható Bluetooth fejhallgatókat további csoportokra oszthatjuk. A Bluetooth gamer fejhallgatók gyakran a legjobb hangminőséget nyújtják, hiszen a számítógépes játékosoknak fontos, hogy a játékban a legapróbb zörejeket, neszeket is meghallják. A gamer Bluetooth fejhallgatók mély basszus visszaadása javítja a lövöldözés és a robbanások hangminőségét is.

Asztali számítógéped nem rendelkezik Bluetooth funkcióval? Ezen könnyen segíthetsz Bluetooth adapterrel.

Irodai Bluetooth fejhallgató Jabra Stereo Evolve 65
Jabra Stereo Evolve 65 irodai Bluetooth fejhallgató

Irodai Bluetooth fejhallgató

Az irodai Bluetoothos fejhallgatók könnyebb kialakítással rendelkeznek, s leginkább irodákba, telefonos központokba és internetes hívásokhoz alkalmasak. Egy irodai BT fejhallgató esetében a hangminőség kevésbé fontos, hiszen többnyire csak hanghívásokra, nem pedig zene vagy egyéb média minőségi lejátszására használatosak.

A Bluetooth fejhallgató és a mikrofon

Ha Bluetoothos fejhallgatónkat a telefonunkhoz akarjuk csatlakoztatni, vagy a számítógéphez és szeretnénk internetes hívásokat kezdeményezni és fogadni, akkor fontos, hogy mikrofonnal rendelkező fejhallgatót válasszunk. A BT fejhallgatókon található mikrofonoknak több fajtája van: összecsukható, a fejhallgató kábelén található, illetve integrált, tehát a Bluetooth fejhallgatóba beépített. Ezek közül egyértelműen a beépített mikrofon a leggyakoribb változat.

A mikrofonok által nyújtott hangminőség változó, s számos paramétert vehetünk figyelembe a megfelelő mikrofon kiválasztásakor – frekvencia, érzékenység és impedancia – illetve számos funkció közül választhatunk – zajkioltás, visszhang visszaszorítása, mikrofon némítása – de az átlagos felhasználónak nem szükséges túl sok időt töltenie a paraméterek böngészésével. A kiválasztott Bluetoothos fejhallgató hangszórója minden bizonnyal megfelelő hangminőséget fog nyújtani általános használathoz.

A Bluetooth fejhallgatók ár szerint

Csakúgy, mint minden fülhallgatónál, a Bluetoothos fülhallgatók esetében is elmondható, hogy a magasabb ár általában jobb minőséget tükröz. Választáskor az első dolog, amit meg kell fontolnunk, hogy mekkora összeget kívánunk a BT fejhallgatóra költeni. Ha ez megvan, akkor döntsük el, hogy a fülre illeszkedő vagy a fület teljesen befedő modellek a szimpatikusabbak számunkra,majd innen folytatva, a különféle számunkra fontos paraméterek és funkciók figyelembe vételével közelítsünk rá azokra a modellekre, amelyek leginkább megfelelnek kívánalmainkak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
-5 %
34 590 Ft
32 790 Ft

2.
Marshall Major IV BT Fekete Raktáron > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
40 690 Ft

3.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
-7 %
35 390 Ft
32 790 Ft

Még több
641 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Sony Noise Cancelling WH-CH720N, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 192×
Sony Noise Cancelling WH-CH720N, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -5 %
32 790 Ft 34 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980h720a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 218×
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt konstrukció, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 AAC, LDAC és SBC támogatás, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es meghajtó, 40 órás akkumulátor-üzemidő
Leárazás -11 %
119 990 Ft 134 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0d1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 336×
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, PC konzolhoz, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, NFC, számok közötti váltás, hívásfogadás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -5 %
98 790 Ft 103 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0b1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Bowers & Wilkins PX7S2e Cloud Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,7
Bowers & Wilkins PX7S2e Cloud Grey
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC, aptX, aptX HD és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 33 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1 m-es kábel, 30 óra akkumulátor üzemidő
171 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: BW009b
4,3
QCY H4 Black ANC
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), hibrid zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.3, A2DP, AAC, AVRCP, HFP és SBC kodek támogatás, Ambient sound, Hi-Res audio, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 116 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 70 óra akkumulátor üzemidő
22 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QCY300h4
Apple AirPods Max Space Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 124×
Apple AirPods Max Space Grey
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i5
Sony WH-CH720N Noise Cancelling, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 192×
Sony WH-CH720N Noise Cancelling, kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -7 %
32 790 Ft 35 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980h720b
Marshall Major IV BT Fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 368×
Marshall Major IV BT Fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
40 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS010y8
Sony WH-CH720N Noise Cancelling, fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 192×
Sony WH-CH720N Noise Cancelling, fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -6 %
32 790 Ft 34 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980h720c
Sony Bluetooth WH-CH520, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 234×
Sony Bluetooth WH-CH520, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -6 %
15 990 Ft 16 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980b1p
Apple AirPods Max Silver - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 124×
Apple AirPods Max Silver
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i6
JBL Tune 720BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 109×
JBL Tune 720BT fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 101 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 76 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -8 %
29 990 Ft 32 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1i6
Sony WH-1000XM5 Noise Cancelling, ezüst - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 218×
Sony WH-1000XM5 Noise Cancelling, ezüst
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -11 %
119 990 Ft 134 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0d2
Sony WH-CH520 Bluetooth, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 234×
Sony WH-CH520 Bluetooth, kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -6 %
15 990 Ft 16 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980b1s
Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset, fekete - Gamer fejhallgató
Típusok
4,4 61×
Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset, fekete
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, 7.1-es térhangzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 87,8 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,8 m -es kábel, 50 óra akkumulátor üzemidő
96 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL289e2a4b1
4,7
Jabra Evolve 65 SE MS Stereo
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth, Bluetooth dongle, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 28 mm-es hangszóró
88 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JAB800a4
Sony ULT WEAR fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,9 13×
Sony ULT WEAR fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 5-20000 Hz frekvenciatartomány, 50 óra akkumulátor üzemidő
76 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j1a
Sony WH-CH520 Bluetooth, fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 234×
Sony WH-CH520 Bluetooth, fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -6 %
15 990 Ft 16 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980b1r
Sony Hi-Res WH-1000XM4, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 336×
Sony Hi-Res WH-1000XM4, kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, NFC, számok közötti váltás, hívásfogadás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 38 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -5 %
98 790 Ft 103 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0b3
4,5 192×
Xbox Wireless Headset
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 4.2, USB-C, PC, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, SBC kodek támogatás, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 15 óra akkumulátor üzemidő
37 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO009d
Razer Barracuda X - Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 50×
Razer Barracuda X - Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, rációfrekvenciás kapcsolat, PC konzolhoz, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
40 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR090d8
4,3 29×
JBL Tune760NC fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 50 óra akkumulátor üzemidő
34 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1j7
4,3 15×
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, PC és Xbox One konzolhoz, Hi-Res audio, 10-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m -es kábel, 44 óra akkumulátor üzemidő
128 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0601c
OneOdio A70 Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 42×
OneOdio A70 Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, Bluetooth 5.2, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, AAC és SBC kodek támogatás, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 110 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 72 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -10 %
18 490 Ft 20 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONOD70a
audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
audióSony WH-1000XM5 (BEMUTATÓ): az év fejhallgatója a népszerű japán gyártótól? A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
Ne maradj le a MAXimális LAMAX kedvezményekről. Páratlan lehetőség fülhallgató, akciókamera, hangszóró, fedélzeti kamera vagy powerbank beszerzésére akár 60% kedvezménnyel. Ne hagyd ki!
További cikkek

Bluetooth fejhallgatók

A Bluetooth fejhallgatók kategóriában összesen 640 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bluetooth fejhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bluetooth fejhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bluetooth fejhallgatók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ