MEGA Výprodej březen AP+ plus nový vizuál

Gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(351)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(51)
Hallójárati (in-ear)
(22)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(7)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(261)
Bluetooth
(110)
USB Type-A
(112)
6,3mm Jack
(3)
USB-C
(59)
Funkciók
Hangerőszabályzás
(328)
Játék mód
(167)
7.1-es térhangzás
(92)
Hívásfogadás
(69)
Számok közötti váltás
(43)
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(83)
Fekete
(296)
Piros
(20)
Lila
(8)
Terepmintás
(4)
Kék
(44)
Narancssárga
(1)
Rózsaszín
(14)
Ezüst
(3)
Szürke
(17)
Zöld
(23)
Sárga
(1)

A gamer fejhallgatókat kifejezetten úgy tervezték, hogy minden játékos igényeinek megfeleljenek. Hosszú ideig viselve is kényelmesek maradnak, gyakran mikrofonnal is felszereltek, és a zenei reprodukciójuk általában a mélyebb basszusra összpontosít a még intenzívebb játékélmény érdekében. Nem tudod, hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb gamer fülhallgatót? Na aggódj! Segítsünk Neked a választásban.

Tovább

Hogy miért érdemes beszerezned egy gamer fejhallgatót?

Gyakran merül fel a kérdés bizonyos körökben, hogy van-e egyáltalán bármiféle értelme a gamer fülhallgatóknak, és miért nem elegendőek a hagyományos fejhallgatók. Nos, a legjobb válasz erre talán az, hogy a mai gamer modellek számos olyan előnyt kínálnak, amelyeket a közönséges fülhallgatóknál egyszerűen nem találsz meg, éppen ezért kezdték nagyra értékelni őket az alkalmi, de még a leglelkesebb játékosok is. Győződj meg róla magad, és tekintsd át velünk a 6 okot, amiért érdemes lehet beszerezned egy ilyen gamer fejhallgatót.

 • A jól kidolgozott térhatású hangzás előnyhöz juttat az ellenfeleiddel szemben.
 • A szerkezetük úgy lett kialakítva, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák a játékosok számára.
 • A mikrofonnal ellátott gamer fülhallgató megkönnyíti a kommunikációt a többi játékossal és a barátaiddal.
 • Az erős basszus és a magas hangok segítségével minden hanghatást tökéletesen élvezni fogsz, méghozzá úgy, ahogyan azt a fejlesztők megálmodták.
 • A nagyszerű hangreprodukálásnak köszönhetően filmek, tévéműsorok vagy videók nézéséhez is tökéletesek.
 • A számítógépes gamer fejhallgatók gyakran kompatibilisek más konzolokkal, amit leginkább a multiplatform rajongói szoktak nagyra értékelni.
2020 legjobb gamer fülhallgatói

Milyen gamer fejhallgatót érdemes választanod?

A gamer fülhallgatók ma már számos különböző kialakításban elérhetők, amely mind a hangzást, mind a kényelmet befolyásolja.

Fül körüli gamer fejhallgatók

A leggyakoribb típusuk kétségtelenül a fül körüli gamer fülhallgatók. A fülkagylók nagyobb méretének köszönhetően nagyon kényelmesek, jól illeszkednek a fejformához, és remekül lejátsszák a hangokat, valamint szűrik a környezeti zajokat. A jobb hangszigetelés a 3D hang minőségét és pontosságát is növeli, így egy ilyen gamer fejhallgató valóban előny jelent számodra másokkal szemben. A nagyobb méretük azonban nehezebbé és nehezebben tárolhatóvá, illetve hordozhatóvá teszi őket.

Fülre helyezhető gamer fejhallgatók

A fülre helyezhető gamer fejhallgatók egy könnyített változatot képviselnek. Ezek általában könnyebbek és kisebb kialakításúak, ezért hordozhatóbbak és egyszerűbben tárolhatók. A hasonlóan drága fülhallgatókhoz képest viszont nem annyira kényelmesek, kevésbé hangszigetelőek, és viselés közben leeshetnek.

Füljárathoz tehető vagy füljáratba dugható gamer fülhallgatók

A legkompaktabb gamer fülhallgatók a füljárathoz tehető vagy füljáratba dugható változatok, amelyeket közvetlenül a fülbe kell helyezni. Ezek a fülhallgatók nagyon könnyűek és könnyen hordozhatók, de a hangminőségükkel és különösen a mikrofonjukkal általában nem nyűgöznek le annyira. Ráadásul a különböző kialakítású formák miatt nem biztos, hogy kényelmesek, hiszen ez az adott fül formájától függ.

Egyoldalas gamer fejhallgatók

A kevésbé népszerű gamer fejhallgatók közé tartoznak az egyoldalas modellek. Ezek leginkább a fül körüli változatokhoz hasonlóak, ám csak egy fülhallgatóval rendelkeznek. Emiatt nem képesek 3D-s hangzást vagy jó hangszigetelést biztosítani, vagyis sokkal nehezebb megfelelően elmerülnöd a játékban. Másrészt viszont valamivel könnyebben hordozhatóak, és játék közben is jól hallhatod a körülötted lévő környezetet.


Gamer fejhallgatók
Fül körüli gamer fejhallgatók

PS4 gamer fülhallgatók
Fülre helyezhető gamer fejhallgatók

Yenkee gamer fejhallgatók
Fülbe dugható gamer fülhallgatók

HyperX gamer fülhallgatók
Egyoldalas gamer fejhallgatók

i

A gamer fülhallgatók kialakítása mellett a felépítésüket is figyelembe kell venned a választás során. E tekintetben konkrétan 3 típust különböztetünk meg:

 1. A zárt szerkezet szinte alig enged ki hangokat a fülhallgatóból és elnyomja a környezeti zajt.
 2. A nyitott szerkezet megbízhatóbb zenei reprodukciót jelent, viszont rosszabb környezeti hangelnyomást biztosít.
 3. A félig zárt szerkezet egy arany középút a nyitott és zárt fülhallgatók között.

Gamer fülhallgatók – vezeték nélküli vagy hagyományos kábeles változat?

A gamer fejhallgatót kábel segítségével vagy vezeték nélkül csatlakoztathatod a készülékekhez. Milyen előnyei és hátrányai vannak ezeknek a módszernek?

Vezetékes gamer fülhallgatók

A vezetékes gamer fejhallgatók piaci uralma egyre inkább növekvő félben van. Az azonnali csatlakoztathatóság, a magas hangminőség még az olcsóbb modellek esetében is népszerűek, az akkumulátor végtelen élettartamáról nem is beszélve. Ami azonban az előnyük, az pontosan a hátrányuk is: maga a kábel, amely játék közben zavaró lehet. A vezetékes gamer fülhallgatók leggyakrabban 3,5 mm-es jack-csatlakozón, USB-A, de akár USB-C portokon keresztül is csatlakoztathatók.

Vezeték nélküli gamer fülhallgatók

A vezeték nélküli gamer fejhallgatók egyáltalán nincsenek útban játék közben, így tökéletesek a kanapéról irányított konzolok mellé. Az olcsóbb modelleknél azonban előfordulhat, hogy a hangminőség rosszabb vagy túl hosszú a válaszidő. További hátrányuk a töltés szükségessége, ami tönkre teheti a játékélményt. A vezeték nélküli gamer fülhallgatók kétféleképpen csatlakoztathatók.

 1. A Bluetooth gamer fejhallgatók Bluetooth-technológiával ellátott készüléket igényelnek, amelyhez párosítani kell őket.
 2. A rádiófrekvenciás gamer fülhallgatók USB-dongle-on keresztül csatlakoznak, ami fontos bemenetet foglalhat el.
Gamer fejhallgatók

Mindkét kapcsolattípusnak megvannak a maga fontos paraméterei. A vezeték nélküli fülhallgatók esetében különösen az akkumulátor élettartamára érdemes figyelned, míg a vezetékes fejhallgatók esetében a kábel hossza lehet mérvadó.

Gamer füllhalgatót választunk – mire érdemes figyelnünk?

A számodra megfelelő gamer fejhallgatót a következő paraméterek alapján válasz ki.

Az ideális fülhallgatót a konzolodhoz igazítsad

A gamer fejhallgatónak mindenekelőtt kompatibilisnek kell lennie a készülékkel, amelyhez használni szeretnéd. Számítógépek és laptopok esetében ehhez csak a megfelelő csatlakozóra vagy Bluetooth-technológiára van szükség. A konzolokhoz alkalmas gamer fülhallgatóknak azonban kompatibilitási tanúsítvánnyal is kell rendelkezniük. Ellenkező esetben fennáll a veszélye, hogy a megvásárolt modell nem fog megfelelően működni.

i

Nem vagy biztos abban, hogy mely fejhallgatók kompatibilisek a konzoloddal? Kategóriánkban a következő modellekhez találsz megfelelő gamer fülhallgatókat: Xbox One, PS4, Xbox Series, PS5 és Nintendo Switch.

A gamer fejhallgatóknak jól kell szólniuk

A választás során mindenképpen tartsd szem előtt a gamer fülhallgató hangtechnikai jellemzőit.

 • A frekvencia meghatározza azt a tartományt, amelyet a gamer fejhallgató képes reprodukálni, és ennek ideális esetben 15 és 20 000 Hz között kell lennie. Ez a tartomány garantálja az erős basszust és magas hangokat, és minden, ami ezen felül van, már nem érzékelhető az emberi fül számára.
 • Az érzékenység befolyásolja az akusztikai teljesítményt - minél magasabb ez az érték, annál jobb a reprodukció és annál nagyobb a hangerő. Gamer fülhallgatók esetében általában 90 és 105 dB/mW közötti értéket javasolnak a gyártók.
 • A hangátalakítók mérete szintén befolyásolja a hangreprodukciót. Minél nagyobb a méretük, annál jobb hangzást biztosítanak.

Tiszta és érthető kommunikáció – gamer fejhallgatók kiváló minőségű mikrofonnal

A mikrofonnal ellátott gamer fülhallgatók lehetővé teszik a kommunikációt a barátaiddal és más játékosokkal. Milyen paraméterekre érdemes koncentrálnod?

 • A fejhallgató mikrofonjának kialakítása meghatározza a minőséget és mindenekelőtt a viselkedését.
  • A kábelen lévő mikrofont leginkább a fülbe dugható fülhallgatókon találod és nem kifejezetten jó minőségűek.
  • A dönthető mikrofont legtöbbször elegendő kihajtanod a fejhallgató szerkezetéből az éppen aktuális igényeidnek megfelelően.
  • A kihúzható mikrofont elrejtheted a fülhallgató szerkezetében a fül körül. Ez a legelegánsabb megoldás.
  • A beépített mikrofon a fejhallgató része, vagyis nem tudsz megszabadulni tőle, de sok esetben szinte feltünésmentes.
 • Az irányjellemzők nagyban befolyásolják a környezeti hangok feldolgozását.
  • Az omnidirekcionális mikrofonok minden irányból veszik a hangokat, így a környezeti zajokat is felfoghatják.
  • Az orientált mikrofonok népszerűbbek a játékosok körében. Ezek egy irányból veszik a hangokat, és csak kis mértékben érzékelik a környezetet.
 • A frekvencia azt mutatja, hogy a mikrofon milyen széles tartományt képes befogni. Itt ismét elmondhatjuk, hogy a 15-20 000 Hz közötti tartomány elegendő.
 • Az érzékenység befolyásolja a hangerőt és a kis változások rögzítését. Minél több a dB, annál jobb a minőség és kevesebb a súgás.
Gamer fülhallgatók mikrofonnal

A mikrofonnal ellátott gamer fejhallgatók természetesen hagyományos hívások lebonyolítására is használhatók.

Egyes gamer fülhallgatók különböző kommunikációs alkalmazásokhoz, például Discordhoz, TeamSpeakhez vagy Skype-hoz is rendelkeznek tanúsítvánnyal. Az ilyen modellek esetében biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen együttműködnek ezekkel a programokkal, sőt még ajánlott beállításokat is kínálnak a készülékhez.

Gamer fejhallgatók - a világító modellek mindenkinek stílust kölcsönöznek

Napjainkban egyre több a megvilágított típusú gamer fülhallgató, amelyek ugyan nem biztosítanak új funkciókat, mint például a háttérvilágítással ellátott billentyűzetek, viszont egyedi stílust igen. Választhatsz egyszínű, RGB vagy akár többszínű modellt is, amelyet legtöbbször más berendezésekhez vagy a hangulatodhoz igazítva programozhatsz.

A gamer fejhallgatók modern jellemzőkkel és funkciókkal büszkélkedhetnek

A luxuskivitelű gamer fülhallgatók hasznos funkciókkal és technológiákkal is rendelkezhetnek a még jobb játékélmény érdekében.

 • Az elforgatható kagylók és összecsukható szerkezet könnyíti a fejhallgató hordozását.
 • A 7.1-es hangtechnológia hihetetlenül precíz térhangzást biztosít.
 • A vezérlés általában a hangerőszabályozásra, a zeneszámok közötti váltásra vagy a hívások fogadására szolgál.
 • Az alkalmazás lehetővé teszi különféle profilok beállítását vagy létrehozását.
 • Az aktív környezeti zajszűrés (ANC) biztosítja a játék hangjaiba történő teljes elmerülést.
 • A vízálló védelem jól jöhet, ha magaddal viszed a gamer fejhallgatódat az otthonodon kívülre.
 • A mikrofonzaj- és visszhangszűrés garantálja a tiszta és világos kommunikációt a többi játékossal.

A csomag nem feltétlenül csak magát a gamer fülhallgatót tartalmazza

Manapság sok gamer fejhallgató speciális extra felszerelést is kínál. Melyek lehetnek ezek?

 • A tok praktikus a fülhallgató és tartozékainak hordozásához.
 • A cserélhető fülhallgatógyűrűk megkönnyítik a fülhallgatók fülcsatornához való igazítását.
 • A cserélhető kagylógyűrűk legtöbbször más anyagból készülnek, ha netán az eredeti változat nem megfelelő a számodra.

i

Nem találtad meg a keresett információt? Akkor olvasd el a Hogyan válasszunk gamer fejhallgatót című útmutatásunkat is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HyperX Cloud II Red Szállításra kész > 5 db
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, AAC és SBC kodek támogatás, játék mód, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 15-25000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 60 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1 m -es kábel
több darab vásárlása esetén 40 460 Ft-tól

2.
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, USB-A, USB-C, kompatibilitás PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch, játék mód, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró,
-12 %
59 990 Ft
52 990 Ft

3.
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, 7.1-es térhangzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 87,8 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,8 m -es kábel, 50 óra akkumulátor üzemidő
96 190 Ft

Még több
431 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 119×
HyperX CloudX Silver
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 15-25000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 41 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1,3 m -es kábel
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993s1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 59×
SteelSeries Arctis 7+ fekete
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, USB-A, USB-C, kompatibilitás PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch, játék mód, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró,
Leárazás -12 %
52 990 Ft 59 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS23a1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 43×
SteelSeries Arctis Nova 7
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-C, PC konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -12 %
60 990 Ft 68 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0602a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset, fekete - Gamer fejhallgató Típusok
4,3 44×
Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset, fekete
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, 7.1-es térhangzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 87,8 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,8 m -es kábel, 50 óra akkumulátor üzemidő
96 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL289e2a4b1
4,7 708×
HyperX Cloud II Red
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, AAC és SBC kodek támogatás, játék mód, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 15-25000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 60 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1 m -es kábel
40 460 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993l2
4,5 132×
HyperX Cloud Alpha Red
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás, 13-27000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 65 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,3 m -es kábel
Szuper ár
40 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993d1
HyperX Cloud III Red - Gamer fejhallgató
Típusok
4,1 24×
HyperX Cloud III Red
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, USB-C, PC, PlayStation 5 és Xbox Series konzolhoz, játék mód, 10-21000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 64 Ohm impedancia, 1,2 m -es kábel
Leárazás -9 %
35 490 Ft 39 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993l8
HyperX Cloud III Black - Gamer fejhallgató
Típusok
4,1 24×
HyperX Cloud III Black
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, USB-C, PC, PlayStation 5 és Xbox Series konzolhoz, játék mód, 10-21000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 64 Ohm impedancia, 1,2 m -es kábel
Leárazás -9 %
35 490 Ft 39 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993l9
4,1 15×
SteelSeries Arctis Pro Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, USB-A, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, Hi-Res audio, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 10 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -9 %
84 990 Ft 92 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX043o24
4,7 311×
PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset - Gray Camo
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, 12 óra akkumulátor üzemidő
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005PU3
4,9 17×
SteelSeries Arctis Nova 7X
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, rádiófrekvenciás kapcsolat, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -14 %
62 990 Ft 72 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0602c
4,5 178×
Xbox Wireless Headset
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 4.2, USB-C, PC, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, SBC kodek támogatás, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 15 óra akkumulátor üzemidő
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO009d
Logitech G435 Lightspeed Black - Gamer fejhallgató Típusok
4,3 101×
Logitech G435 Lightspeed Black
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 83,1 dB/mW érzékenység, 45 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 18 óra akkumulátor üzemidő
27 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL288g6a
Razer Barracuda X - Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 42×
Razer Barracuda X - Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, rációfrekvenciás kapcsolat, PC konzolhoz, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR090d8
4,3 23×
Razer Blackshark V2 Pro - White Ed.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, rációfrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolhoz, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 12-28000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,3 m-es kábel, 24 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -9 %
59 990 Ft 65 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR087a4
Razer Barracuda X (2022) - Mercury White - Gamer fejhallgató
Típusok
4,6 42×
Razer Barracuda X (2022) - Mercury White
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, USB-C, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, játék mód, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,5 m -es kábel, 50 óra akkumulátor üzemidő
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR094a10
4,4 43×
SteelSeries Arctis 1 Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-A, PC, PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolhoz, játék mód, Hi-Res audio, számok közötti váltás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -10 %
35 190 Ft 38 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX060a2
5,0
Audio-Technica ATH-M50xSTS
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 6,3 mm Jack, PC konzolhoz, 50-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 45 mm-es hangszóró, 2 m-es kábel
79 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADT007bx1
4,6 73×
JBL Quantum 350 Wireless fekete
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 115 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 22 óra akkumulátor üzemidő
36 170 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ097q350
4,4 109×
Logitech G PRO X Gaming Headset
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, PC konzolhoz, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 91,7 dB/mW érzékenység, 35 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 2 m -es kábel
52 460 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL289e2a4
5,0
Logitech G Astro A10 XB Black
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 2 m -es kábel
22 720 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL400a1
Logitech G435 Lightspeed White - Gamer fejhallgató
Típusok
4,3 101×
Logitech G435 Lightspeed White
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 83,1 dB/mW érzékenység, 45 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 18 óra akkumulátor üzemidő
27 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL288g6b
4,1 37×
Corsair HS80 RGB Wireless
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rációfrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 116 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,8 m-es kábel, 20 óra akkumulátor üzemidő
55 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CORhs80rw
3,4
Corsair HS80 MAX Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Bluetooth dongle, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 116 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 65 óra akkumulátor üzemidő
68 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CORhs80mw1

Gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók)

audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Korábban a fejhallgató vagy fülhallgató csatlakoztatására egyetlen egyszerű csatlakozó szolgált. Az utóbbi években a vezeték nélküli fülhallgatók nagy szabadságot hoztak magukkal, csatlakoztatásuk azonban kissé trükkös lehet. Cikkünkben tanácsokkal látunk el arra...
beatsAz új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
További cikkek Összes cikk

Gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók)

A Gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók) kategóriában összesen 429 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer fejhallgatók (gaming fejhallgatók) vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ