Bluetooth headset

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(354)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(271)
Hallójárati (in-ear)
(752)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(211)
Fülkampókkal
(47)
Csontrezgéses
(68)
Handsfree modul
(12)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(295)
Bluetooth
(1715)
USB Type-A
(44)
6,3mm Jack
(2)
USB-C
(45)
Rádiófrekvenciás
(89)
Bluetooth dongle
(46)
Funkciók
Hívásfogadás
(1358)
Számok közötti váltás
(1197)
Hangerőszabályzás
(1058)
Hangsegéd
(760)
Ambient sound
(201)
Szín
Bézs
(54)
Fehér
(339)
Fekete
(829)
Piros
(32)
Lila
(44)
Barna
(11)
Kék
(175)
Narancssárga
(13)
Rózsaszín
(89)
Ezüst
(34)
Szürke
(99)
Zöld
(53)
Arany
(24)
Sárga
(12)
Átlátszó
(4)
Szűrés

A bluetooth headsetek történelme nagyjából 20 évvel ezelőtt kezdődött, azóta a jellegzetes kék ikonnal ellátott mikrofonos fülhallgatók rengeteg változáson estek át.

Tovább

A bluetooth headsetek történelme

A bluetooth headset születését bizonyos professzionális igényeknek köszönhetjük. Szükség volt egy olyan megoldásra, ami lehetővé teszi hívások lebonyolítását úgy, hogy kezeink szabadon maradhatnak.

Bluetooth headsetek Mono kiadásban

Az első változatok helyesebb megnevezése inkább a bluetooth kihangosító, az ilyen típusú headsetek még mindig jelen vannak a piacon, de az évek folyamán szinte teljesen kiszorították őket a stereo bluetooth headsetek.

Egy mono bluetooth headset csak az egyik fülbe csatlakozik, a biztos tartásról egy fülkampó gondoskodik és az eszköz részét kepézi a mikrofon szár is. A testen találhatóak a kezelőgombok, vagy töltöttséget jelző LED diódák.

Mono bluetooth headset
Mono bluetooth headset

Bluetooth headsetek stereo kiadásban

A kétoldali bluetooth headset manapság a mikrofonos fülhallgató szinonimája. Szinte lehetetlen őket első ránézésre megkülönböztetni a hagyományos fülhallgatóktól, eltűnt a mikrofon megnyújtott szára és integrálva lett a fülhallgató testébe. A mikrofon szár alakú egysége a gamer és irodai headsetek néhány modelljénél megmaradt, ami javítja a bluetooth headset mikrofonjának irányjellemzőit.

Hogy kezdjük a bluetooth headset vásárlást?

A fej- és fülhallgatók teljes családjának nagyjából felét alkotják a bluetooth headsetek. Ez azt jelenti, hogy nem könnyű a választás és több irányból kell megközelíteni az eszközök szűrését.

Bluetooth headset típusok

Az az idő végetért, amikor a bluetooth headsetek egyfüles handsfree rendszerek voltak. Ma már bármilyen típusú fej- és fülhallgató között találunk mikrofonos változatot, amely Bluetooth kapcsolattal csatlakozik az eszközünkhöz.

In-ear hallójárati bluetooth headset

A leggyakoribb a hallójáratba helyezhető bluetooth headset, amely cserélhető gumiharangokkal biztosítja a kényelmes viseletet. Meglepő módon a hallójárati bluetooth headsetek között is előfordulnak vezetékes modellek, azonban esetükben csak a két fülhallgató egységet köti össze a kábel és el lehet helyezni rajta a távirányítót kezelőgombokkal. Az ilyen megoldás nagyon hasznos a sport bluetooth headsetek esetében, mivel kisebb az esélye, hogy sportolás közben elhagyjuk a fülhallgatónkat.

Earbuds típusú hallójárat bejáratához illeszkedő bluetooth headset

Meglehetősen ritka típus, azon felhasználók számára, akiknek kényelmetlen a dugós változat. Az earbuds típusú bluetooth headset használata utcán, közlekedés közben biztonságosabb, nem zárja ki teljes mértékben a külső zajokat, érzékeljük mi zajlik a környezetünkben.

Fület teljesen befedő és fülre illeszkedő bluetooth headset

Az on-ear és over-ear bluetooth fejhallgatók a tökéletes példák arra, hogy változtak át a bluetooth headsetek unalmas, gépkocsivezetők által használt mono kihangosítókból modern, divatos, az önkifejezést támogató minőségi audio eszközökké. Rengeteg forma, szín és funkció között válogathatunk.

Esetükben lényeges szempont a súly és a fülpárnák anyaghasználata, mivel elsősorban a gamer bluetooth headsetnél számolni kell több órás megszakítás nélküli használattal is. Szintén fontos paraméter a fejhallgató zártsága, milyen arányban engedi ki a hangokat a környezetbe és mennyire képes megszűrni a beszűrődő környezeti zajokat.

A fület befedő bluetooth headsetek között még megtalálható a mikrofon szár, ez segíti a hangminőség javulását és befolyásolja a bluetooth headset mikrofon irányjellemzőit. Azonban elsősorban az on-ear headsetek között túlsúlyban van az integrált, tehát a fülkagylóba épített mikrofon.

Csontrezgéses bone-conduction bluetooth headset

A sport bluetooth headsetek között számít abszolút újdonságnak, működésének lényege, hogy nem a fülre vagy fülbe illeszkedik, hanem a fül körüli arccsontokra és azokon keresztül érzékeljük a hanghatásokat. A hallójárat így szabadon marad és tovább érzékeljük a környezeti zajokat és kevésbé vagyunk izolálva, mint egy in-ear bluetooth headset esetében.

Csontrezgéses bluetooth headset
Csontrezgéses (bone-conduction) bluetooth headset

i

True wireless bluetooth headset – a bluetooth megjelölés már jelzi, hogy vezeték nélküli kapcsolatról van szó, azonban a töltéshez, vagy a két fülhallgató egység összekötéséhez (sport headset) még mindig kábelt használnak a gyártók. Azonban a TWS bluetooth headsetek esetében a töltés is vezeték nélkül történhet és a kezelőgombok is a fülhallgatóra kerültek. Tökéletes példa az AirPods Pro, amely a hangvezérlést (Hey Siri) is támogatja.

Mi alapján választunk Bluetooth headsetet?

Nem elég a csak a hangzási jellemzőkre koncentrálni, szükséges megvizsgálni a mikrofon jellemzőit is.

Bluetooth headset mikrofon

A mikrofon esetében legfontosabb tényező az irányjellemző:

  • Kör irányjellemző – széles környezetből, több irányból veszi a hangot, kevésbé képes kiszűrni a környezeti zajokat. Nem alkalmas zajos környezetben telefonbeszélgetések lebonyolítására, a másik oldalon a beszédhangunkat elnyomják a környezeti hanghatások.
  • Szűk irányjellemző – jellemző a prémium gamer bluetooth headsetekre, szűkebb környezetből veszi a hangot és ezáltal zajszűrőként funkcionál. Szintén hasznos irodai bluetooth headsetek esetében, amikor többen beszélnek környezetünkben, de a szűk irányjellemzőnek hála ez picit sem zavaró.

Bluetooth headset mikrofon integrálás

Esett már szó a mikrofon beépítéséről a fejhallgató testébe, a mikrofon helyzetét illetően három alap változatot tudunk megkülönböztetni:

  • Bluetooth headset integrált mikrofonnal – leggyakrabban előforduló típus, nem csak az on-ear headsetek között. Szinte kivétel nélkül a kör irányjellemző érvényesül.
  • Bluetooth headset mikrofon vezetéken – a sport headsetek között gyakori, amikor a két fülhallgató egységet összekötő vezetékre kerül ki a mikrofon és legtöbb esetben a kezelőgombok is itt foglalnak helyet.
  • Bluetooth headset mikrofon szárral – gaming és irodai bluetooth headsetek közt elterjedt, a mikrofon lehet leválasztható is és a legtöbb esetben szűk irányjellemzővel rendelkezik.

Headset Bluetooth szabvány

A technológia folyamatosan fejlődik és folyamatosan új bluetooth szabványok kerülnek a headsetek szoftveres fegyvertárába.

Bluetooth headset 5.0 szabvánnyal

A leggyakoribb jelenleg használatos szabvány, a régebbi 4.2 standarddal szemben rengeteg újdonságot hozott. Növekedett a hatótávolság és rövidült a kapcsolódási idő. Először volt lehetőség több eszköz csatlakoztatására például mobiltelefonhoz, ez a Dual Audio funkció, ami lehetővé teszi, hogy ugyanazon eszközhöz két headsettel is csatlakozzunk.

Bluetooth headset 5.1 szabvánnyal

Az 5.0 után kisebb javításokat hozott, legérdekesebb közülük a helymeghatározás, ha nem tudjuk hová tettük el a headsetet, a mobiltelefon nyilakkal jelzi a kapcsolódott eszköz helyzetét és szinte cm pontossággal jelzi a két eszköz közötti távolságot. Energiatakarékosabb lett a kapcsolat is, ami megnövelte a headsetek üzemidejét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
103 490 Ft

2.
JBL Wave Beam fekete Raktáron > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
21 190 Ft

3.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
-5 %
34 590 Ft
32 790 Ft

Még több
1 718 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
JBL Wave Flex fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 100×
JBL Wave Flex fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
Leárazás -7 %
22 790 Ft 24 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c6d
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 319×
Apple AirPods (3. generáció) Lightning töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
71 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i3d0
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,8
Marshall Motif II A.N.C. Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 108 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 9 óra akkumulátor üzemidő (9 óra+43 óra)
Leárazás -19 %
65 490 Ft 80 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS016b1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 218×
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt konstrukció, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 AAC, LDAC és SBC támogatás, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es meghajtó, 40 órás akkumulátor-üzemidő
Leárazás -11 %
119 990 Ft 134 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0d1
4,3
QCY H4 Black ANC
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), hibrid zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.3, A2DP, AAC, AVRCP, HFP és SBC kodek támogatás, Ambient sound, Hi-Res audio, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 116 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 70 óra akkumulátor üzemidő
22 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QCY300h4
3,6
QCY T20
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, A2DP, AAC, AVRCP, HFP, HSP és SBC kodek támogatás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 35 Ohm impedancia, 13 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5,5 óra+14,5 óra)
13 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QCY190t20
Acefast T9 Obsidian Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,8
Acefast T9 Obsidian Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 106 dB/mW érzékenység, 9 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő (7 óra+23 óra)
17 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACEF01b1
Acefast T6 White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
Acefast T6 White
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 104 dB/mW érzékenység, 6 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (4 óra+16 óra)
16 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACEF01a1
4,4 808×
APW Fülhallgató fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülbe, True Wireless, 20Hz-20kHz frekvenciatartomány, A2DP támogatása, 4 óra akkumulátor üzemidő (tokkal akár 15 óra), EasyPairing, Bluetooth 5.0, hangasszisztens támogatása, 98dB/mW érzékenység, 16 Oh impedancia, 6mm-es hangszóró, súly 4g
Szuper ár
7 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBTE040
4,9 319×
Apple AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
103 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i4bms
Sony Noise Cancelling WH-CH720N, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 192×
Sony Noise Cancelling WH-CH720N, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -5 %
32 790 Ft 34 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980h720a
JBL Wave Beam fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 191×
JBL Wave Beam fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
21 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c3b
Apple AirPods Max Space Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 124×
Apple AirPods Max Space Grey
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i5
Sony WH-CH720N Noise Cancelling, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 192×
Sony WH-CH720N Noise Cancelling, kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -7 %
32 790 Ft 35 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980h720b
Huawei FreeBuds SE 2, fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,6 92×
Huawei FreeBuds SE 2, fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), passzív zajcsökkentés, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC és SBC kodek támogatás, hívásfogadás, IP54 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor üzemidő (9 óra+31 óra)
15 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU5012a2a1
Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 133×
Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 5 mm-es hangszóró, 15 óra akkumulátor üzemidő (7,5 óra+7,5 óra)
Leárazás -6 %
32 790 Ft 34 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980e1p
Marshall Major IV BT Fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 368×
Marshall Major IV BT Fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
40 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS010y8
Sony WH-CH720N Noise Cancelling, fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 192×
Sony WH-CH720N Noise Cancelling, fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -6 %
32 790 Ft 34 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980h720c
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 336×
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, PC konzolhoz, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, NFC, számok közötti váltás, hívásfogadás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -5 %
98 790 Ft 103 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0b1
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro-Midnight Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 33×
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro-Midnight Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, LDAC kodek támogatás, Ambient sound, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 16 Ohm impedancia, 11 mm-es hangszóró, 35 óra akkumulátor üzemidő (10 óra+25 óra)
25 000 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAhe49
Sony Bluetooth WH-CH520, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 234×
Sony Bluetooth WH-CH520, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -6 %
15 990 Ft 16 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980b1p
Sony True Wireless WF-C500, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 195×
Sony True Wireless WF-C500, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20 óra akkumulátor üzemidő (10 óra+10 óra)
Leárazás -5 %
23 690 Ft 25 000 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980e1a
Apple AirPods Max Silver - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 124×
Apple AirPods Max Silver
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i6
JBL Endurance Peak 3 fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 39×
JBL Endurance Peak 3 fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPx8 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő (10 óra+40 óra)
36 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090e1pk

Bluetooth headset

A Bluetooth headset kategóriában összesen 1715 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bluetooth headset A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bluetooth headset A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bluetooth headset vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ