Shop roku 30 dnů na vrácení

E-book olvasók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Kijelző mérete
6 "
13,3 "
- 15,24 cm 33,78 cm
Felbontás - pixel
QHD 2200 × 1650
(1)
QHD 1872 × 1404
(10)
Full HD 1680 × 1264
(6)
Full HD 1448 × 1072
(8)
HD 1024 × 758
(8)
Belső memória
7,81 GB
128 GB
-
Szín
Azúrkék
(1)
Fehér
(3)
Fekete
(34)
Piros
(1)
Kék
(4)
Ezüst
(2)
Szürke
(10)
Sötétszürke
(1)

Az Ebook olvasókat az elektronikus könyvek kényelmes olvasására tervezték. Hála az elektronikus tintakijelzőnek, amely hasonló jellemzőkkel bír, mint a nyomtatott szöveg, nem terhelik meg a szemet. Tudd meg, hogyan válassz elektronikus könyvolvasót, és hogyan tedd boldoggá magadat vagy valaki mást.

Tovább

Elektronikus könyvolvasók és azok előnyei

Az esetek döntő többségében az elektronikus könyvolvasók továbbfejlesztett kijelzővel büszkélkedhetnek, amely egyáltalán nem fárasztja a szemet, a kép nagyon emlékeztet a sima papírra nyomtatott szövegre, továbbá minimális energiafelhasználás jellemzi. Mindezt egy speciális (úgy nevezett E-Ink) tintatechnológia teszi lehetővé, amelynek köszönhetően az ebook olvasók kijelzője csak akkor használ fel energiát, amikor a könyv egy másik oldalára lapozunk.

  • Alacsony tömeg.
  • Nagy memória.
  • Lehetőség a szöveg testreszabására.
  • Rendkívül kompakt.
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő.
  • Nyomtatott könyvekhez hasonló szöveg.
  • Magas beszerzési ár.
  • Rendezetlen formátumok.
  • Csak egyféle felhasználási mód.
ebook olvasó

Az elektronikus könyvolvasók ideálisak bárki számára, aki szeret olvasni, és nem szeretne állandóan súlyos, több száz oldalas könyveket a táskájában cipelni. Azonban különösen azok fogják értékelni, akik gyakran utaznak, és szeretik maguknál tartani kedvenc olvasmányukat.

Mire figyeljünk az e-book olvasó kiválasztásakor?

Számos paraméter és funkció fontos az e-book olvasó kiválasztásakor. Nézzük meg őket együtt.

A kijelző, mint az ebook olvasó alapja

Az ebook-olvasó kiválasztásakor nem szabad megfeledkeznünk a kijelző felbontásáról. Általában a nagyobb felbontás élesebb és kevésbé elmosódott képet nyújt, de általában növeli a kijelző méretét, valamint az olvasó teljes méretét és súlyát. Tehát teljes mértékben rajtad múlik, hogy mit részesítesz előnyben.

  • A HD e-book olvasók (1024 × 758 px) nagy képernyőfelbontással rendelkeznek, és elegendő éles és olvasható szöveget biztosítanak a kényelmes olvasáshoz. A kijelző átlója általában nem több mint 6″, így általában könnyen hordozhatók. Ezért alkalmasak a kisebb méretet kedvelő utazó olvasók számára.
  • A FullHD e-book olvasó (1448×1072 px vagy 1440×1080 px) kiváló képminőséget biztosít, és élesebb szöveggel kápráztat el. Képátlójuk eléri a 8″-ot, és a közepes méretű e-book olvasó modellek közé tartoznak. A FullHD e-book olvasók azoknak felelnek meg, akik kompromisszumot keresnek a méret és a kijelző minősége között.
  • A QHD e-book olvasók (1872 × 1404 px vagy 2200 × 1650 px) a legmagasabb képminőséget kínálják, és finom és éles képet biztosítanak. Ugyanakkor jóval nagyobbak, akár 13″-es képátlóval. Azok az olvasók fogják leginkább értékelni ezeket az e-book olvasó modelleket, akik szeretnek képregényeket olvasni, vagy méretüktől függetlenül maximális részletességre és minőségre vágynak.

i

Tablet vagy e-book olvasó? Mindkét készüléknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Egy elektronikus olvasó jobb választás a könyvek olvasásához. A speciális E-ink kijelzőnek köszönhetően kevésbé terhelik meg a szemet, és hosszabb akkumulátor üzemidőt garantálnak, mint egy tablet. Azonban, az olvasók nem rendelkeznek a tabletek által kínált legtöbb funkcióval (kamera, böngésző, stb.), és csak az olvasásra korlátozódnak.

Elektronikus könyvolvasó és nyelvi támogatás

A kínálatban található olvasók nem mindegyike nem érhető el különféle nyelveken. Néhányuk csak az alapmenüt és a készülék vezérlését tudja angolul megjeleníteni. Szóval, ha nem igazán beszélsz angolul, nehézkes lehet megérteni, hogyan is működik egy ebook olvasó. Éppen ezért a magyar nyelvű menüvel rendelkező elektronikus könyvolvasó a legjobb választás.

Az ebook olvasók funkciói

Milyen funkciókkal bír egy elektronikus könyvolvasó? Íme néhány közülük.

  • A szótár ismeretlen szavak keresésére szolgál, például, idegen nyelvű szöveg esetén.
  • A jegyzetek lehetővé teszik a szöveg különböző szakaszaira történő jegyzetelést olvasás közben.
  • A felolvasók általában hangszóróval ellátott készülékek. A sikeres lejátszáshoz, azonban, a szövegeknek TTS (text to speech) formátumban kell lenniük.
  • A beépített játékok szórakoztató időtöltést jelenthetnek, amikor éppen nem olvasol.
  • A szervező funkciók lehetővé teszik, hogy listákat hozz létre a kedvenc könyveidhez, valamint könyvjelzőket hozz létre az olvasási pozíciód elmentéséhez.
  • A zenelejátszás lehetővé teszi, hogy olvasás közben hangoskönyveket vagy zenét hallgass. Ez nagyszerű azoknak az olvasóknak, akik szeretnek multimédiás élményben részesülni.
  • A képtámogatás hasznos a képeskönyvek, képregények vagy graphic novels esetében, így még jobban elmerülhetsz a történetben, mint eddig.
  • A Wi-Fi-kapcsolat megkönnyíti a könyvek letöltését, az olvasási pozíciók szinkronizálását az eszközök között, az internet-hozzáférést és a hírek vagy cikkek letöltését.
E-book olvasó háttérvilágítással

A háttérvilágítással ellátott kijelzővel rendelkező e-könyv olvasók még gyenge fényviszonyok mellett is tökéletes olvasási feltételeket garantálnak. A beépített világításnak köszönhetően este vagy sötét helyen is kényelmesen olvashatunk könyveket, külső megvilágítás nélkül.

Ebook olvasó kiegészítők

A kiegészítő felszerelések funkcióval, lehetőségekkel és rugalmassággal bővítheted e-könyv olvasó készülékedet a különböző olvasási igényekhez. Az ebook-olvasó kiválasztásakor fontos mérlegelni, hogy ezek közül a funkciók és felszerelések közül melyek a legfontosabbak számodra, hogy az olvasás élménye a lehető legjobban testre szabható és legkényelmesebb legyen.

  • A billentyűzet tökéletes eszköz a gyors jegyzeteléshez vagy egy adott szövegrészlet kereséséhez.
  • Az érintőképernyő a legtöbb e-könyv olvasó modellhez tartozik, és lehetővé teszi a könyvben való könnyű navigálást, a szavak keresését és a különböző funkciók gyors elérését.
  • A mozgásérzékelő segítségével automatikusan válthatsz a vízszintes és függőleges olvasási módok között, attól függően, hogy hogyan tartod az olvasót.
  • Az érintőképernyős olvasókon egy stylus (érintőtoll) is jelen lehet. Jellemzője a képernyővel való pontosabb munka, és hasznos a közvetlenül a kijelzőre történő írás vagy jegyzetek rajzolása.

i

A tartozékok között mindent megtalálsz, amire szükséged van az e-book olvasó védelméhez és töltéséhez. Válogass a tokok, védőfóliák és töltők széles választékából, hogy készüléked sokáig bírja és megbízhatóan tölthető legyen.

Mi minden befolyásolja egy e-könyv olvasó tartósságát?

Az e-könyv olvasók nagyon alacsony energiaigényű eszközök, és gyakran több napig is kibírják egyetlen töltéssel. Az akkumulátor kapacitását mAh-ban adják meg, és természetesen minél nagyobb a kapacitás, annál hosszabb az üzemidő. De ez függ az extra funkcióktól és a kijelző méretétől is, amelyek csökkenthetik az akkumulátor élettartamát.

Milyen formátumokat támogatnak az e-book olvasók?

Az e-book olvasók már több éve jelen vannak a piacon, és ez idő alatt számos különböző támogatott formátumot fejlesztettek ki. A leggyakrabban használtak a MOBI, a PDF és az EPUB.

  • A MOBI formátumot elsősorban az Amazon használja. Más olvasók is képesek megjeleníteni ezt a formátumot, de csak szöveggel és képek nélkül.
  • A PDF egy univerzális formátum, amelyet a legtöbb gyártó támogat. Másrészt viszont a kis kijelzőméret miatt ez a legkevésbé alkalmas az olvasók számára.
  • Az EPUB egy nagyon elterjedt formátum, amelyet főként a PocketBook ebook-olvasók használnak, és a legtöbb könyv is ezt a formátumot használja.
  • A DOC/DOCX, a jól ismert Word formátumot az olvasók tudják kezelni, de sokkal rosszabb formában jelenítik meg, mint ahogyan az a számítógépen megjelenik. Ugyanez vonatkozik a .jpg vagy .png kiterjesztésű képekre is.
  • A TXT egy nagyon egyszerű formátum, amely csak szöveget tartalmaz, formázás nélkül, ezért alacsony technikai színvonalú szöveges dokumentumok és e-könyvek számára alkalmas.
  • A TTS vagy Text-To-Speech formátum biztosítja, hogy a könyvet beszélt szövegként hallgasd meg.

Hány könyv fér el egy e-book olvasón?

A belső memória kapacitása befolyásolja az e-book olvasóban tárolható könyvek maximális számát. Ma már minden készülék korlátozott belső tárolóval rendelkezik, de némelyiknél lehetőség van annak külső memóriakártyával történő bővítésére is. Egy 8 GB tárhellyel rendelkező e-book olvasó körülbelül 2000 tiszta szövegkönyv tárolására alkalmas. Ha képregényeket olvasol vagy hangoskönyveket hallgatsz, mindenképpen nagyobb kapacitású vagy SD-kártyát támogató készüléket ajánlunk.

A legnépszerűbb könyvolvasók

Az elektronikus könyvolvasó az elmúlt években nagyrészt az emberek tudatába került. Az Amazon Kindle és a PocketBook a legkelendőbb olvasók közé tartozik.

i

Még mindig nem tudod, hogyan válassz e-könyv olvasót? A vásárlói vélemények vagy a választásról szóló cikkünk biztosan segít.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Amazon Kindle 2022, 16 GB, fekete Szállításra kész > 5 db
Ebook olvasó - 6" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, Full HD 1448 × 1072 felbontás, 15,625 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 1040mAh akkumulátor
52 990 Ft

2.
ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB Szállításra kész > 5 db
Ebook olvasó - 10,3" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, QHD 2480 × 1860 felbontás, 64 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, micro SD és micro SDHC memóriakártya, USB-C csatlakozó, 3700mAh akkumulátor, hangszóró, mikrofon a csomag része, zenelejátszás, webböngésző
202 390 Ft

3.
Ebook olvasó - 6" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, Full HD 1448 × 1072 felbontás, 15,625 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 1040mAh akkumulátor
58 990 Ft

Még több
56 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
PocketBook 634 Verse Pro Azure - kék - Ebook olvasó
Típusok
4,4 15×
PocketBook 634 Verse Pro Azure - kék
Ebook olvasó - 6" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, Full HD 1448 × 1072 felbontás, 16 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 1500mAh akkumulátor, zenelejátszás, IPX8 védelemmel
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050i69
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 15×
PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver
Ebook olvasó - 7,80" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, QHD 1872 × 1404 felbontás, 31,25 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 2000mAh akkumulátor, hangszóró a csomag része, zenelejátszás, webböngésző, IPX8 védelemmel
113 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050m1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,9
PocketBook 743K3 InkPad Color 3 Stormy Sea
Ebook olvasó - 7,80" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, QHD 1872 × 1404 felbontás, 32 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 2900mAh akkumulátor, hangszóró a csomag része
126 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050j2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
ONYX BOOX NOTE AIR 3 , 10.3" háttérvilágítással, 64GB, Android 12
Ebook olvasó - 10,3" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, QHD 1872 × 1404 felbontás, 64 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya, USB-C csatlakozó, 3700mAh akkumulátor, hangszóró, mikrofon a csomag része, zenelejátszás, webböngésző
Szuper ár
184 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ON003x
4,3
Bemi Cognita X, fekete
Ebook olvasó - 6" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, HD 1024 × 758 felbontás, 8 GB belső memória, micro SD memóriakártya, micro USB csatlakozó, 1900mAh akkumulátor
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELbmi002b1
4,4
Bemi Cognita Light 2, fekete
Ebook olvasó - 6" háttérvilágítású E Ink kijelző, HD 1024 × 758 felbontás, 8 GB belső memória, micro SD memóriakártya, micro USB csatlakozó, 1900mAh akkumulátor
30 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELbmi001b1
4,7 11×
ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB
Ebook olvasó - 10,3" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, QHD 2480 × 1860 felbontás, 64 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, micro SD és micro SDHC memóriakártya, USB-C csatlakozó, 3700mAh akkumulátor, hangszóró, mikrofon a csomag része, zenelejátszás, webböngésző
202 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ON003t
Amazon Kindle 2022, 16 GB, fekete - Ebook olvasó
Típusok
4,6 44×
Amazon Kindle 2022, 16 GB, fekete
Ebook olvasó - 6" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, Full HD 1448 × 1072 felbontás, 15,625 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 1040mAh akkumulátor
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050c172a1
Pocketbook 629 Verse Mist Grey, szürke - Ebook olvasó
Típusok
4,5 27×
Pocketbook 629 Verse Mist Grey, szürke
Ebook olvasó - 6" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, HD 1024 × 758 felbontás, 8 GB belső memória, WiFi csatlakozás, micro SD memóriakártya, USB-C csatlakozó, 1500mAh akkumulátor, webböngésző
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050i67
Pocketbook 629 Verse Bright Blue, kék - Ebook olvasó
Típusok
4,5 27×
Pocketbook 629 Verse Bright Blue, kék
Ebook olvasó - 6" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, HD 1024 × 758 felbontás, 8 GB belső memória, WiFi csatlakozás, micro SD memóriakártya, USB-C csatlakozó, 1500mAh akkumulátor, webböngésző
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050i68
4,8 34×
Amazon Kindle 2022, 16GB, fekete, hirdetések nélkül
Ebook olvasó - 6" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, Full HD 1448 × 1072 felbontás, 15,625 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 1040mAh akkumulátor
58 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050c172a3
PocketBook 700 Era Stardust Silver - Ebook olvasó
Típusok
4,9 64×
PocketBook 700 Era Stardust Silver
Ebook olvasó - 7" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, Full HD 1680 × 1264 felbontás, 16 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 1700mAh akkumulátor, hangszóró a csomag része, zenelejátszás, webböngésző, IPX8 védelemmel
84 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050l102
4,3 15×
PocketBook 618 Basic Lux 4
Ebook olvasó - 6" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, HD 1024 × 758 felbontás, 8 GB belső memória, WiFi csatlakozás, micro SD memóriakártya, micro USB csatlakozó, 1300mAh akkumulátor, webböngésző
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050i18
PocketBook 634 Verse Pro Passion Red - piros - Ebook olvasó
Típusok
4,4 15×
PocketBook 634 Verse Pro Passion Red - piros
Ebook olvasó - 6" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, Full HD 1448 × 1072 felbontás, 16 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 1500mAh akkumulátor, zenelejátszás, IPX8 védelemmel
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050i70
4,7 23×
Amazon Kindle Paperwhite 5 2021 32GB Signature Edition (reklámmentes)
Ebook olvasó - 6,8" érintős háttérvilágítású kijelző, 32 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, IPX8 védelemmel
92 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050c170v
4,4
Amazon Kindle Scribe 2022 64GB szürke, prémium tollal
Ebook olvasó - 10,2" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, QHD 2480 × 1860 felbontás, 64 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 3000mAh akkumulátor, hangszóró, mikrofon és stylus érintőtoll a csomag része, zenelejátszás
209 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050c173a4
4,4
Amazon Kindle Scribe 2022 32GB szürke, prémium tollal
Ebook olvasó - 10,2" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, QHD 2480 × 1860 felbontás, 32 GB belső memória, WiFi csatlakozás, USB-C csatlakozó, 3000mAh akkumulátor és stylus érintőtoll a csomag része, zenelejátszás
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050c173a3
5,0
Amazon Kindle Scribe 2022 16GB szürke, standard tollal
Ebook olvasó - 10,2" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, QHD 2480 × 1860 felbontás, 16 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 3000mAh akkumulátor, hangszóró, mikrofon és stylus érintőtoll a csomag része, zenelejátszás
Szuper ár
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050c173a1
4,9
ONYX BOOX TAB MINI C, 7,8", 64GB - fekete
Ebook olvasó - 7,8" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, QHD 1872 × 1404 felbontás, 64 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, micro SD és micro SDHC memóriakártya, USB-C csatlakozó, 5000mAh akkumulátor, hangszóró, mikrofon a csomag része, zenelejátszás, webböngésző
170 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ON003q
4,7 14×
ONYX BOOX PAGE, 7", 32 GB - fekete
Ebook olvasó - 7" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, Full HD 1680 × 1264 felbontás, 32 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, micro SD és micro SDHC memóriakártya, USB-C csatlakozó, 2300mAh akkumulátor, hangszóró, mikrofon a csomag része, zenelejátszás, webböngésző
100 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ON003p
Kobo Libra 2 White - Ebook olvasó
Típusok
4,7 26×
Kobo Libra 2 White
Ebook olvasó - 7" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, Full HD 1680 × 1264 felbontás, 32 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó
Leárazás -7 %
82 990 Ft 89 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KOBOb14
PocketBook 700 Era Sunset Copper - Ebook olvasó
Típusok
4,9 64×
PocketBook 700 Era Sunset Copper
Ebook olvasó - 7" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, Full HD 1680 × 1264 felbontás, 64 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 1700mAh akkumulátor, hangszóró a csomag része, zenelejátszás, webböngésző, IPX8 védelemmel
97 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050l103
4,3 22×
PocketBook 970 InkPad Lite, sötét szürke
Ebook olvasó - 9,7" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, 7,81 GB belső memória, WiFi csatlakozás, micro SD memóriakártya, USB-C csatlakozó, 2200mAh akkumulátor, webböngésző
93 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050l99
5,0
Amazon Kindle Paperwhite 5 2021 16GB kék (reklámmal)
Ebook olvasó - 6,8" érintős háttérvilágítású kijelző, 16 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, IPX8 védelemmel
72 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD050c170y2

E-book olvasók

HonorA verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra. Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
mobiltelefonokEgy feltörekvő középosztálybeli sztár? A Samsung Galaxy A55 5G prémium dizájnt és 4 nm-es chipsetet kínál A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is...
További cikkek Összes cikk

E-book olvasók

A E-book olvasók kategóriában összesen 56 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó e-book olvasók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább e-book olvasók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb e-book olvasók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: e-book olvasók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ