Shop roku ApF HU

Fűtőtestek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(374)
Fűtőventilátor
(54)
Konvektor
(71)
Infravörös
(53)
Gáz
(16)
Halogén
(12)
Kerámia fűtőtest
(1)
Anyag
Tulajdonságok
Működést jelző fény
(162)
LED kijelző
(109)
Elektronikus vezérlés
(107)
Gyerekzár
(51)
Fűtési teljesítmény
40 W
45000 W
-
Befűthető légtér
0,02 m3
1000 m3
-

A hangulatos és meleg otthon megteremtéséhez egy jó minőségű, modern fűtőtest is szükséges. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésedre, és hogy melyik fűtőtest lehet a számodra a megfelelő választás!

Tovább

Mentsd meg az otthon melegét! A fűtőtest fontossága

A fűtőtest minden otthonban alapvető fontosságú berendezés. Sok lehetőséged és opciód van, és nem biztos, hogy könnyű eligazodni egy ilyen széles választékban. Mielőtt letennéd egy fűtőtest mellett a voksodat, tekintsd át az alábbi 4 pontot, amelyek segítségedre lesznek a döntésben:

  1. Vedd figyelembe azoknak a helyiségnek a méretét és szigetelési képességeit, amelyekbe a fűtőtest kerül majd!
  2. Fontos a használat gyakorisága: van olyan fűtőtest, amelyet alkalmanként javasolt használni, és olyan is, amelyet gyakori használatra terveztek.
  3. A fűtőtest kiválasztásakor ügyelj a rendelkezésre álló hely méretére is!
  4. Végül, de nem utolsó sorban, ne hagyd figyelmen kívül a fűtőtest megjelenését se annak érdekében, hogy ne üssön el túlságosan a berendezéstől. 

i

Ha fűtőtest beszerzését tervezed, ezt a cikket is hasznosnak fogod találni: Hogyan válasszunk fűtőberendezést.

Fűtőtest az energiaellátás módja szerint, avagy milyen fűtőtesttípusok léteznek

A fűtőtesteket energiatípus szerint is feloszthatjuk - nézd meg, milyen alaptípusokkal fogsz találkozni! 

Elektromos fűtőtest

Az elektromos fűtőtest rendkívül hatékony, környezetbarát és gazdaságos. Nem bocsát ki szagokat, füstöt és párát. Jellemzően házakban, üzletekben, pincékben és garázsokban alkalmazzák. Ha a fűtőtest áthelyezésére gyakran van szükség, válassz konnektorba dugható, elektromos fűtőtestet!

Gázzal működő fűtőtest

A gázzal működő fűtőtest sokak számára vonzó, különösen azért, mert nagyszerű áron szerezhető be. De ne feledd, hogy magasabb üzemeltetési költségekkel járhat a használatuk. A fűtéshez földgázcsatlakozás vagy propán-bután palack szükséges. A szieszta kályha hordozható, és nagy csarnokokban, illetve műhelyekben is használható. Azonban az ilyen jellegű fűtőtest használata során javasolt gyakran szellőztetni.

Infravörös fűtőpanel, infrapanel

Az infravörös fűtőtest vagy infrapanel ideális egy kisebb helyiség hatékony fűtésére. A naphoz hasonlóan infravörös sugárzás segítségével sugározza a hőt, amely a levegő helyett közvetlenül az embereket és a tárgyakat melegíti fel. 


Egyéb fűtőtesttípusok

Milyen egyéb fűtőtest érhető el a piacon?

A radiátor az egyik legelterjedtebb fűtőtest: meleg egész évben

Az olaj- és forrólevegős radiátorok alkalmasak egész évben és hosszú távú fűtésre. Csendes működés, egyszerű működtetés jellemzi őket, és a kikapcsolás után sokáig melegen tartják a hőt.

A választáskor vedd figyelembe a felfűteni kívánt helyiség méretét is. Ha fürdőszobában kell megoldani a fűtést, a törölközőszárító radiátor és a padlófűtés is igen nagy népszerűségnek örvend.

Forrólevegős fűtőberendezés ventilátorral, azaz hősugárzó

Ha fűtőtest a téma, a hősugárzók mellett sem mehetünk el szó nélkül. Ezek a berendezések felmelegítik a levegőt és ventilátorok segítségével oszlatják el a meleget. Gyorsan meleg lesz! Azonban ventilátorral rendelkeznek, amely kellemetlenül felkavarhatja a port, és problémát okozhat az allergiásoknak. Olyan modellekkel is találkozhatsz, amelyek a hűtést is megoldják.

Fűtőpanel

A fűtőpanel a hagyományos radiátor tökéletes alternatívája. Előnye a gazdaságosság, a környezetbarát kialakítás, és az, hogy nem keringeti a levegőt. Ezért allergiások számára is alkalmas. Sugárzó hőt bocsát ki, amely közvetlenül felmelegíti az embereket és a tárgyakat. Egy fűtőpanel megvásárlása során magasabb vételárra számíthatsz.

i

Azok, akik imádják a meleget, semmiképpen se feledkezzenek meg az autós állófűtésről - ez a fűtőtest alaposan felmelegíti a jármű belsejét, miközben kíméli a motort és az üzemanyagot.

Konvektor, azaz fűtőtest a gyors felfűtéshez

A konvektorok alkalmi fűtésre használatosak. Ez a fűtőtest rendkívül gyorsan felmelegíti a helyiséget: hideg levegőt szív be a padlóról, felmelegíti, majd a felső részen kibocsátja a meleg levegőt. Azonban, akárcsak a hősugárzók esetében, ez a fűtőberendezés is felkavarja a port, ami problémát okozhat az allergiásoknak és az asztmásoknak.

A klíma, mint fűtőtest - a légkondicionáló berendezést fűtésre is használhatod!

A légkondicionáló berendezés által kínált fűtés egész évben használható kisebb helyiségekben, például irodákban. Nyáron klasszikusan hűtésre, télen fűtőberendezésként és alkalmanként történő légtisztításra is remek választás.

Kandalló vagy kályha - a klasszikus fűtőtest, hogy az otthonod még hangulatosabb legyen!

A klasszikus kialakítású kandalló garantáltan otthonossá teszi az enteriőrt. Választhatsz elektromos vagy bio fűtőanyaggal működő megoldást is. Olyan kandalló vagy kályha is található a kínálatban, amelynél a tűz üveg mögé van rejtve.

Gázkandalló

A gázkandalló egyszerűen kezelhető, és gyors felmelegedést biztosít. A levegőt éghető gázok elégetésével fűti fel, és leggyakrabban propán-butánnal működik. Elektromos fűtőtesttel is kombinálható.

Retro fűtőtest, azaz a szilárd tüzelésű kályhák újra divatba jöttek! 

A szilárd tüzelésű kályhák többcélú berendezések, amelyek újra divatba jöttek. Használhatod őket fűtésre, valamint főzésre és sütésre is. Alkalmasak családi házakba, nyaralókba és víkendházakba. Előnyük, hogy függetlenek a villamos energiától és a gáztól.

i

Ha kalandvágyó vagy, és szereted a kempingezést, a kirándulást és a túrázást, értékelni fogod a praktikus sátorba való fűtőberendezést.

Kültéri fűtőtest: amikor nem süt a nap 

Kültéri fűtőtest vagy hősugárzó: nagyra fogod értékelni, ha hűvös őszi estéken a kertben üldögélnél, vagy ha éttermed, kávézód van. A kínálatban találsz nálunk infravörös sugárzás alapján működő darabokat, vagy elektromos spirálokat, és nem utolsósorban dízel fűtőtestet is.

Ha még mindig nem döntöttél, nézz szét a többi fűtőtest között, ahol bizonyára lesz egy, a számodra is megfelelő alternatíva. Ha pedig fűtőberendezést keresel a műhelybe, nézd meg az alábbi weboldalt: fűtőtest megoldások műhelyekbe!

Fűtőberendezések és kályhák különféle tartozékai

A fűtőtest használatához különböző tartozékokra lehet igényed, többek között füstcsövekre, hamuporszívókra, ventilátorokra, kandalló tüzelőanyagra és sok más praktikus eszközre, amelyekkel otthonodat melegen és tisztán tarthatod.

Mit kell még figyelembe venni egy fűtőtest megvásárlása előtt?

A fűtőtest kiválasztásánál a legfontosabb paraméter a teljesítmény, a bemeneti teljesítmény és a biztonsági jellemzők. A fűtőtest mérete és súlya, valamint a fűteni kívánt helyiség mérete is lényeges.

Egy fűtőtest által kínált lehetséges, praktikus funkciók

A fűtőtest rendelkezhet:

  • teljesítményszabályozásra alkalmas gombbal
  • termosztátottal
  • túlmelegedés és borulás elleni védelemmel
  • távirányítóval

i

Fűtőtest olcsón - hol keresgélj?

Ha jó áron keresel radiátort, fűtőtestet és egyéb fűtőberendezést, nézd meg olcsó fűtőtest kínálatunkat, ahol a legolcsóbb termékeket találod. További megfizethető darabokra bukkanhatsz az Outlet oldalunkon, ahol használt, újszerű, vagy éppen kicsomagolt fűtőberendezéseket vásárolhatsz meg. 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro HC-P200W Oryx Szállításra kész > 5 db
Elektromos konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2300 W, 3 teljesítményfokozat 1000/1300/2300 W, 30 m2-ig alkalmas, termosztát, hőmérséklet beállítás 5 - 37 °C tartományban 1 °C pontossággal, 24 -óra időzítő, funkció Fagyálló (5 °C hőmérsékletet tart), digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, borulás elleni védelem, távirányító, távirányító elemmel, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábakkal) 41 × 68 × 18 cm , tömege 6,1 kg, 3 év garancia
41 890 Ft

2.
Imetec 4034 Szállításra kész > 5 db
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 44,2 × 63 × 12 cm (ma × sz × mé), fehér és fekete színű
27 990 Ft

3.
SENCOR SFH 7057WH Szállításra kész > 10 db
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, konyhába és irodába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 790 Ft

Még több
439 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 15×
Siguro HC-P200W Oryx
Elektromos konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2300 W, 3 teljesítményfokozat 1000/1300/2300 W, 30 m2-ig alkalmas, termosztát, hőmérséklet beállítás 5 - 37 °C tartományban 1 °C pontossággal, 24 -óra időzítő, funkció Fagyálló (5 °C hőmérsékletet tart), digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, borulás elleni védelem, távirányító, távirányító elemmel, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábakkal) 41 × 68 × 18 cm , tömege 6,1 kg, 3 év garancia
Szuper ár
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HC_P200W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 29×
Siguro HO-A309W Coelodonta 9 borda
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2000 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HO_A309W
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9
Xiaomi Mi Smart Space Heater S
Hősugárzó -, 6 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, időzítő, termosztát, WiFi
52 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAROi1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Légkondi - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
4,5
Cattara Fali infravörös hősugárzó + távirányító 2000 W 230 V
Infra hősugárzó - 2 állítható fűtési szint: 1000/2000 W, falra és mennyezetre szerelhető, legfontosabb jellemzők és előnyök: távirányító és teljesítményszabályozó, 10,6 × 62,3 × 7,2 cm (ma × szé × mé), ezüst szín
26 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP1311
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,4 30×
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7041
4,3 29×
SENCOR SFH 7057WH
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, konyhába és irodába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHT443
4,4 15×
TRISTAR KA-5037
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 22,5 × 17 × 13,5 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
8 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRITO001b
4,4
ROHNSON R-0520WT
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző és hőmérséklet szabályozás, mérete: 40 × 83 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO238
4,4 40×
Danfoss Eco BT fehér
Termosztátfej - okos programozható, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, heti programozás, bluetooth csatlakoztatás, működés önállóan, RA, RAV, RAVL és M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DNFS18d
4,3 28×
TRISTAR KA-5061
Ventilátoros hősugárzó - hőmérsékletbeállítás három fokozatban, állítható termosztát, hőálló kivitelezés, teljesítményfelvétel: 3000 W, 25 fokos szögben állítható, PTC kerámia fűtőtest, ventilátor funkció, IPX4 védettség - nedves környezetben is elhelyezhető, max. 35 négyzetméteres helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű mozgatás érdekében
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT014
4,5 44×
TRISTAR KA-5060
Ventilátoros hősugárzó - 3 hőmérséklet-beállítás, állítható termosztát, hőálló kivitel, teljesítmény: 2000 W, állítható szög: 25°, PTC kerámia fűtőtest, legfeljebb 25 m²-es helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű hordozhatóságért
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT013
4,6 60×
TRISTAR KA-5065
Ventilátoros hősugárzó - 1500 W teljesítmény, PTC kerámiatest, oszcilláció a fokozott hőeloszlatásért, 3 teljesítményfokozat, elhelyezhető padlón, túlmelegedés elleni védelem, beépített fogantyú, termosztát, hőszabályozás
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT006
4,7 16×
SENCOR SFH 8050SL
Ventilátoros hősugárzó - földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, zajszint 56 dB, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és ventilátor, mérete 42 × 18 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTT297
4,3 51×
SENCOR SCF 2001
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete: 49,5 × 68 × 20 cm (ma × sz × mé), fehér és szürke színű
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAD6300c
Concept KS4000 - Elektromos konvektor Típusok
4,1 23×
Concept KS4000
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, időzítő, led kijelző, termosztát és távirányító, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS883
4,7 24×
TRISTAR KA-5039
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, garázsba és műhelybe, földre helyezhető, 3 fűtési fokozat, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 27 × 13,5 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
8 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRITO001c
3,2
Tristar KA-5070
Elektromos konvektor - fali, teljesítmény: 2000 W, PTC kerámia test, távirányító, szobahőmérsékletet megjelenítő LED kijelző, hőmérséklet-beállítás, időzítő, ventilátor funkció, méretek: 42 x 12 x 17 cm
24 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIEO836
4,7 39×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló, állítható dőlésszög, túlmelegedés elleni védelem, kijelző és rezgéscsillapító lábak, időzítő, távirányító a csomag része, fehér és fekete kivitel, zajszint 55 dB, 40 W teljesítmény, légáramlás 900 m³/h, 5 sebességfokozat, vízszintes oszcilláció 90°
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_V750W
AENO GH1S - Hősugárzó
Típusok
4,4 17×
AENO GH1S - 3 év garancia
Hősugárzó - csak alkalmazással vezérelhető, alkalmas lakóhelyiségekbe, fűtési teljesítmény 700 W, elhelyezhető falon vagy padlón, felborulás elleni biztosíték, hőszabályozás és WiFi, akár 30 m² méretű helyiség kifűtésére, méretek 36,5 × 100 × 2,5 cm (M×Sz×Mé), fehér
75 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENET257
4,3 46×
Rohnson R-6065
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTO240
4,4 11×
ELÍZ EQH 12 W
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 25 m³, működésjelző lámpa, mérete 16 × 61 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIET415
4,2
Tristar KA-5819 WiFi
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító és WiFi, 60 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 60,5 × 67,5 × 21 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRIKO807
3,8
TRISTAR KA-5090
Infrapanel - alkalmas lakásba, irodába, konyhába, 425 W fűtési teljesítmény, elhelyezés földre, mérete 60 × 60 × 1,1 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
32 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: TRItpp183

Fűtőtestek

tippek és trükkökKlíma fűtés - Gazdaságos és kényelmes fűtés otthonodban Tudtad, hogy a fűtés klímával télen is lehetséges? Bár térségünkben még nem igazán terjedt el, a klíma fűtés gazdaságos hőforrásként is használható a lakásokban. Ezenkívül az adott helyiség levegőjét is nagyon gyorsan fel tudja melegíti. Cikkünkben megvizsgáljuk a...
Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.
Hogyan válasszunk fűtőberendezést kisebb vagy nagyobb helyre, vagy akár fűtőtestet kültéri használatra? Vajon a radiátor, konvektor, fűtőpanel, infravörös fűtő, kandalló vagy hőlégfűtés az alkalmasabb-e? Hasznos tanácsokkal és információkkal szolgálunk mindazok számára,...

Fűtőtestek

A Fűtőtestek kategóriában összesen 440 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fűtőtestek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fűtőtestek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fűtőtestek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fűtőtestek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ