ApF HU ApF HU

Fűtőtestek és radiátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(324)
Fűtőventilátor
(40)
Konvektor
(62)
Infravörös
(32)
Gáz
(26)
Halogén
(9)
Anyag
Tulajdonságok
Működést jelző fény
(144)
Elektronikus vezérlés
(110)
LED kijelző
(74)
Oszcilláció
(34)
Gyerekzár
(32)
Fűtési teljesítmény
40 W
40000 W
-
Befűthető légtér
0,02 m3
1000 m3
-

A hangulatos és meleg otthon megteremtéséhez egy jó minőségű, modern fűtőtest is szükséges. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésedre, és hogy melyik fűtőtest lehet a számodra a megfelelő választás!

Tovább

Mentsd meg az otthon melegét! A fűtőtest fontossága

A fűtőtest minden otthonban alapvető fontosságú berendezés. Sok lehetőséged és opciód van, és nem biztos, hogy könnyű eligazodni egy ilyen széles választékban. Mielőtt letennéd egy fűtőtest mellett a voksodat, tekintsd át az alábbi 4 pontot, amelyek segítségedre lesznek a döntésben:

  1. Vedd figyelembe azoknak a helyiségnek a méretét és szigetelési képességeit, amelyekbe a fűtőtest kerül majd!
  2. Fontos a használat gyakorisága: van olyan fűtőtest, amelyet alkalmanként javasolt használni, és olyan is, amelyet gyakori használatra terveztek.
  3. A fűtőtest kiválasztásakor ügyelj a rendelkezésre álló hely méretére is!
  4. Végül, de nem utolsó sorban, ne hagyd figyelmen kívül a fűtőtest megjelenését se annak érdekében, hogy ne üssön el túlságosan a berendezéstől. 

i

Ha fűtőtest beszerzését tervezed, ezt a cikket is hasznosnak fogod találni: Hogyan válasszunk fűtőberendezést

Fűtőtest az energiaellátás módja szerint, avagy milyen fűtőtesttípusok léteznek

A fűtőtesteket energiatípus szerint is feloszthatjuk - nézd meg, milyen alaptípusokkal fogsz találkozni! 

Elektromos fűtőtest

Az elektromos fűtőtest rendkívül hatékony, környezetbarát és gazdaságos. Nem bocsát ki szagokat, füstöt és párát. Jellemzően házakban, üzletekben, pincékben és garázsokban alkalmazzák. Ha a fűtőtest áthelyezésére gyakran van szükség, válassz konnektorba dugható, elektromos fűtőtestet!

Gázzal működő fűtőtest

A gázzal működő fűtőtest sokak számára vonzó, különösen azért, mert nagyszerű áron szerezhető be. De ne feledd, hogy magasabb üzemeltetési költségekkel járhat a használatuk. A fűtéshez földgázcsatlakozás vagy propán-bután palack szükséges. A szieszta kályha hordozható, és nagy csarnokokban, illetve műhelyekben is használható. Azonban az ilyen jellegű fűtőtest használata során javasolt gyakran szellőztetni.

Infravörös fűtőpanel, infrapanel

Az infravörös fűtőtest vagy infrapanel ideális egy kisebb helyiség hatékony fűtésére. A naphoz hasonlóan infravörös sugárzás segítségével sugározza a hőt, amely a levegő helyett közvetlenül az embereket és a tárgyakat melegíti fel. 


Egyéb fűtőtesttípusok

Milyen egyéb fűtőtest érhető el a piacon?

A radiátor az egyik legelterjedtebb fűtőtest: meleg egész évben

Az olaj- és forrólevegős radiátorok alkalmasak egész évben és hosszú távú fűtésre. Csendes működés, egyszerű működtetés jellemzi őket, és a kikapcsolás után sokáig melegen tartják a hőt.

A választáskor vedd figyelembe a felfűteni kívánt helyiség méretét is. Ha fürdőszobában kell megoldani a fűtést, a törölközőszárító radiátor és a padlófűtés is igen nagy népszerűségnek örvend.

Forrólevegős fűtőberendezés ventilátorral, azaz hősugárzó

Ha fűtőtest a téma, a hősugárzók mellett sem mehetünk el szó nélkül. Ezek a berendezések felmelegítik a levegőt és ventilátorok segítségével oszlatják el a meleget. Gyorsan meleg lesz! Azonban ventilátorral rendelkeznek, amely kellemetlenül felkavarhatja a port, és problémát okozhat az allergiásoknak. Olyan modellekkel is találkozhatsz, amelyek a hűtést is megoldják.

Fűtőpanel

A fűtőpanel a hagyományos radiátor tökéletes alternatívája. Előnye a gazdaságosság, a környezetbarát kialakítás, és az, hogy nem keringeti a levegőt. Ezért allergiások számára is alkalmas. Sugárzó hőt bocsát ki, amely közvetlenül felmelegíti az embereket és a tárgyakat. Egy fűtőpanel megvásárlása során magasabb vételárra számíthatsz.

i

Azok, akik imádják a meleget, semmiképpen se feledkezzenek meg az autós állófűtésről - ez a fűtőtest alaposan felmelegíti a jármű belsejét, miközben kíméli a motort és az üzemanyagot.

Konvektor, azaz fűtőtest a gyors felfűtéshez

A konvektorok alkalmi fűtésre használatosak. Ez a fűtőtest rendkívül gyorsan felmelegíti a helyiséget: hideg levegőt szív be a padlóról, felmelegíti, majd a felső részen kibocsátja a meleg levegőt. Azonban, akárcsak a hősugárzók esetében, ez a fűtőberendezés is felkavarja a port, ami problémát okozhat az allergiásoknak és az asztmásoknak.

A klíma, mint fűtőtest - a légkondicionáló berendezést fűtésre is használhatod!

A légkondicionáló berendezés által kínált fűtés egész évben használható kisebb helyiségekben, például irodákban. Nyáron klasszikusan hűtésre, télen fűtőberendezésként és alkalmanként történő légtisztításra is remek választás.

Kandalló vagy kályha - a klasszikus fűtőtest, hogy az otthonod még hangulatosabb legyen!

A klasszikus kialakítású kandalló garantáltan otthonossá teszi az enteriőrt. Választhatsz elektromos vagy bio fűtőanyaggal működő megoldást is. Olyan kandalló vagy kályha is található a kínálatban, amelynél a tűz üveg mögé van rejtve.

Gázkandalló

A gázkandalló egyszerűen kezelhető, és gyors felmelegedést biztosít. A levegőt éghető gázok elégetésével fűti fel, és leggyakrabban propán-butánnal működik. Elektromos fűtőtesttel is kombinálható.

Retro fűtőtest, azaz a szilárd tüzelésű kályhák újra divatba jöttek! 

A szilárd tüzelésű kályhák többcélú berendezések, amelyek újra divatba jöttek. Használhatod őket fűtésre, valamint főzésre és sütésre is. Alkalmasak családi házakba, nyaralókba és víkendházakba. Előnyük, hogy függetlenek a villamos energiától és a gáztól.

i

Ha kalandvágyó vagy, és szereted a kempingezést, a kirándulást és a túrázást, értékelni fogod a praktikus sátorba való fűtőberendezést.

Kültéri fűtőtest: amikor nem süt a nap 

Kültéri fűtőtest vagy hősugárzó: nagyra fogod értékelni, ha hűvös őszi estéken a kertben üldögélnél, vagy ha éttermed, kávézód van. A kínálatban találsz nálunk infravörös sugárzás alapján működő darabokat, vagy elektromos spirálokat, és nem utolsósorban dízel fűtőtestet is.

Ha még mindig nem döntöttél, nézz szét a többi fűtőtest között, ahol bizonyára lesz egy, a számodra is megfelelő alternatíva. Ha pedig fűtőberendezést keresel a műhelybe, nézd meg az alábbi weboldalt: fűtőtest megoldások műhelyekbe!

Fűtőberendezések és kályhák különféle tartozékai

A fűtőtest használatához különböző tartozékokra lehet igényed, többek között füstcsövekre, hamuporszívókra, ventilátorokra, kandalló tüzelőanyagra és sok más praktikus eszközre, amelyekkel otthonodat melegen és tisztán tarthatod.

Mit kell még figyelembe venni egy fűtőtest megvásárlása előtt?

A fűtőtest kiválasztásánál a legfontosabb paraméter a teljesítmény, a bemeneti teljesítmény és a biztonsági jellemzők. A fűtőtest mérete és súlya, valamint a fűteni kívánt helyiség mérete is lényeges.

Egy fűtőtest által kínált lehetséges, praktikus funkciók

A fűtőtest rendelkezhet:

  • teljesítményszabályozásra alkalmas gombbal
  • termosztátottal
  • túlmelegedés és borulás elleni védelemmel
  • távirányítóval

i

Fűtőtest olcsón - hol keresgélj?

Ha jó áron keresel radiátort, fűtőtestet és egyéb fűtőberendezést, nézd meg olcsó fűtőtest kínálatunkat, ahol a legolcsóbb termékeket találod. További megfizethető darabokra bukkanhatsz az Outlet oldalunkon, ahol használt, újszerű, vagy éppen kicsomagolt fűtőberendezéseket vásárolhatsz meg. 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
33 290 Ft

2.
Concept KS4000 Szállításra kész > 5 db
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, időzítő, led kijelző, termosztát és távirányító, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 890 Ft

3.
SENCOR SFH 7057WH Szállításra kész > 10 db
Hősugárzó ventilátor - lakásba, konyhába és irodába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 990 Ft

Még több
390 termék
Classic Kategória
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó Típusok
4,0 15×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
33 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
Arany középút
Concept KS4000 - Konvektor Típusok
4,0 20×
Concept KS4000
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, időzítő, led kijelző, termosztát és távirányító, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS883
Arany középút
4,8
Black+Decker BXWSH2000E Fali kerámia panel
Fűtőpanel - alkalmas lakóterekbe és fürdőszobába, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés falra, zajszint 50 dB(A), túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 18,5 × 56 × 11,7 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
43 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDET014
Premium Kategória
3,1 44×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Légkondi - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
4,7 14×
Siguro HO-A309W Coelodonta 9 borda
Elektromos radiátor - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2000 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HO_A309W
4,4 15×
SENCOR SFH 7057WH
Hősugárzó ventilátor - lakásba, konyhába és irodába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHT443
SENCOR SCF 2100WH - Konvektor
Típusok
3,8 12×
SENCOR SCF 2100WH
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, időzítő, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód
Leárazás -10 %
19 790 Ft 21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKO310
4,9 42×
Siguro HS-H100W Warmito
Hősugárzó ventilátor - elektromos, legfeljebb 10 m2-es helyiségekhez, 1500 W teljesítmény, fokozatmentes hőszabályozás, oldalirányba fordítható, automatikus kikapcsolás felborulás estén, hőbiztosíték, 60 dB zajszint, kábel hossza: 1,83 m, méretek: 28,5 × 10 × 25,8 cm, tömeg: 2 kg, 3 év garancia
Szuper ár
21 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_HS_H100W
5,0
G3Ferrari G6002601
Hősugárzó ventilátor - lakásba és házba, földre helyezhető, 600 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, túlmelegedés elleni védelem, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 23 × 63 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
26 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: G3FTV811
3,4
Tristar KA-5070
Konvektor - fali, teljesítmény: 2000 W, PTC kerámia test, távirányító, szobahőmérsékletet megjelenítő LED kijelző, hőmérséklet-beállítás, időzítő, ventilátor funkció, méretek: 42 x 12 x 17 cm
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIEO836
4,1
Siguro HS-K500W Lemming
Hősugárzó ventilátor - elektromos, max. 15 m2 helyiségekhez, teljesítmény 1300 - 2000 W, időzítő 1 - 24 óra, távirányító, digitális kijelző, érintőképernyős kezelőpanel, fokozatmentes hőmérséklet-szabályozás, 80°-os oldalirányú elfordulás, automatikus kikapcsolás felborulás esetén, hőbiztosíték, zajszint 42 dB, kábel hossza 1,4 m, méretek 66 × 18,7 × 23,3 cm, súly 2,8 kg, 3 év garancia
Szuper ár
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HS_K500W
4,5 37×
Danfoss Eco BT fehér
Termosztátfej - okos programozható, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, heti programozás, bluetooth csatlakoztatás, működés önállóan, RA, RAV, RAVL és M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
23 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DNFS18d
4,5 39×
TRISTAR KA-5060
Hősugárzó ventilátor - 3 hőmérséklet-beállítás, állítható termosztát, hőálló kivitel, teljesítmény: 2000 W, állítható szög: 25°, PTC kerámia fűtőtest, legfeljebb 25 m²-es helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű hordozhatóságért
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT013
4,8 18×
Siguro HO-A311W Elasmotherium 11 borda
Elektromos radiátor - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, kertbe, garázsba, udvarra, műhelybe, pergolához és üvegházba, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2300 W energiafelhasználás, befűthető légtér 80 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 50,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
40 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HO_A311W
4,2 27×
ELÍZ EHH 120
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 40 m³, oszcilláció funkció, működésjelző lámpa, mérete 56,5 × 38 × 27,5 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
17 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELIET422
5,0
La Proromance RedHeat CarbonV 2000 W
Infravörös hősugárzó - asztali vagy padlóra állítható, szabadonálló, modern karbontechnológia, a szénszálas fűtőcső hosszú élettartama több mint 10000 óra, anyaga acél, fogantyú a könnyű hordozáshoz, 1 teljesítményszint, ki- és bekapcsolás egy kapcsolóval, túlmelegedés és borulás elleni védelem, 7 m-es hőtartomány, teljesítmény 2000 W, sugárzási hatékonyság 90%, méret 800 × 200 × 200 mm, tömeg 3,8 kg, kábel hosszúsága 2 m
Szuper ár
48 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LPRGT67
SENCOR SCF 2101BK - Konvektor
Típusok
3,8 12×
SENCOR SCF 2101BK
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, anti-freeze, időzítő és termosztát, mérete: 39 × 61,8 × 26 cm (ma × sz × mé), fekete színű
19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKO303
4,7 38×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló, állítható dőlésszög, túlmelegedés elleni védelem, kijelző és rezgéscsillapító lábak, időzítő, távirányító a csomag része, fehér és fekete kivitel, zajszint 55 dB, 40 W teljesítmény, légáramlás 900 m³/h, 5 sebességfokozat, vízszintes oszcilláció 90°
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_V750W
3,1
EVOLVEO Heat M30
Termosztátfej - okos, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, WiFi 2,4 GHz és ZigBee csatlakoztatás, működés központi egységgel, RA, RAV és M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
17 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVolv10
Xiaomi Smart Tower Heater Lite
Hősugárzó -, 4 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, asztalra, gyerekzár, időzítő, termosztát, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, WiFi, dönthető
24 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HUBertop01
3,6
Tristar KA-5084
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, LED kijelző és termosztát, fehér és fekete kivitel
Leárazás -93 %
9 990 Ft 145 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIHA656
4,4 24×
Rohnson R-6065
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Szuper ár
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTO240
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete - Hősugárzó ventilátor Típusok
4,3 14×
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7041
4,6 13×
La Proromance Heater SPH-12-B
Kültéri fűtés - 13 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, csőszabályozó és teljesítményszabályozó, anyaga: acél, mérete: 222,2 × 81,3 × 81,3 cm (ma×sz×mé), fekete színű
Szuper ár
84 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ver016

Fűtőtestek és radiátorok

tippek és trükkökKlíma fűtés - Gazdaságos és kényelmes fűtés otthonodban Tudtad, hogy a fűtés klímával télen is lehetséges? Bár térségünkben még nem igazán terjedt el, a klíma fűtés gazdaságos hőforrásként is használható a lakásokban. Ezenkívül az adott helyiség levegőjét is nagyon gyorsan fel tudja melegíti. Cikkünkben megvizsgáljuk a...
Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.
Hogyan válasszunk fűtőberendezést kisebb vagy nagyobb helyre, vagy akár fűtőtestet kültéri használatra? Vajon a radiátor, konvektor, fűtőpanel, infravörös fűtő, kandalló vagy hőlégfűtés az alkalmasabb-e? Hasznos tanácsokkal és információkkal szolgálunk mindazok számára,...

Fűtőtestek és radiátorok

A Fűtőtestek és radiátorok kategóriában összesen 390 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fűtőtestek és radiátorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fűtőtestek és radiátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fűtőtestek és radiátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fűtőtestek és radiátorok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ