AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Energiatakarékos hősugárzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(39)
Fűtőventilátor
(15)
Konvektor
(8)
Infravörös
(4)
Gáz
(1)
Halogén
(1)
Alkalmas
Lakásba
(42)
Házba
(42)
Nyaralóba
(32)
Konyhába
(20)
Irodába
(20)
Anyag
Lemez
(1)
Fém
(9)
Kerámia
(3)
Acél
(5)
Alumínium
(1)
Műanyag
(10)
Edzett üveg
(6)
Tulajdonságok
Működést jelző fény
(30)
Elektronikus vezérlés
(21)
LED kijelző
(21)
Termosztát
(16)
Gyerekzár
(14)
Fűtési teljesítmény
700 W
2500 W
-
Befűthető légtér
18 m3
100 m3
-
Szűrés

Szeretnél takarékoskodni az energiaszámládon, de attól tartasz, hogy egy hősugárzó nem a legjobb megoldás? Az, hogy az elektromos hősugárzó energiazabáló, már régóta szóbeszéd tárgya. A modern energiatakarékos hősugárzók viszont már más fűtési technológiákat használnak, így nem kell aggódnod a hatalmas villanyszámla miatt. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válaszd ki a megfelelő energiatakarékos hősugárzó készüléket.

Tovább

Energiatakarékos hősugárzók és az infrafűtés

Sok háztartás a hősugárzót olyan készüléknek tekinti, amely megterheli a költségvetést. Az energiatakarékos hősugárzók azonban ma már technológiailag nagyon fejlettek és energiatakarékosak. Ezáltal jelentősen csökkenthetőek a fűtési költségek, köszönhetően a hősugárzásnak. A legfontosabb paraméter azonban mindig a fűtőberendezés energiafogyasztása.

Mitől lesz egy hősugárzó energiatakarékos hősugárzó?

A különböző típusú energiatakarékos hősugárzók hatékonysága eltérő. Tehát alaposan át kell gondolnod, hogy milyen helyiséget, mennyi ideig és hány fokra szeretnél felfűteni. Nézd meg az energiatakarékos hősugárzók különböző kategóriáit, azok előnyeit és hátrányait, és válogass olyan fontos paraméterek alapján, mint a fűtési teljesítmény, a felvett teljesítmény és a zajszint.

i

Az energiatakarékos hősugárzó energiafogyasztása egy kulcsfontosságú szempont, amely az egy időegységre (Wh) jutó energiafogyasztásról árulkodik. Fontosnak kell lennie számodra azonban a fűtési teljesítménynek is, amely a fűteni kívánt helyiség méretével függ össze. A beállított hőmérséklet szabályozhatóságával szintén pénzt tudsz spórolni.

Hőtakarékosság: fedezd fel az infra energiatakarékos hősugárzók előnyeit

A hő a szemünk számára láthatatlan sugárzás. Az infrafűtőtestek azért melegítenek, mert a bőröd, a ruháid, vagy más tárgyak elnyelik a sugarakat. Ez a módszer nagyon hatékony és gazdaságos, mivel gyorsan és intenzíven melegít. Azonban inkább kisebb helyiségekbe alkalmas, ahol a hőmérsékletet egy pillanat alatt kell megemelned, de csak rövid időre.

  • Villámgyors és hatékony hősugárzó.
  • Alkalmas beltéren és kültéren egyaránt.
  • Nagyon csendes és nem fújja a port.
  • Nem fűti a környező levegőt, így költséget takarít meg.
  • Alkalmas kis helyiségek rövid távú fűtésére, ahol nem töltesz sok időt.

Az infra energiatakarékos hősugárzó sugarai az üvegről is "visszaverődnek", így kevesebb hőveszteség keletkezik, mivel a hő áramlása megfordul.

Az energiatakarékos hősugárzók közé tartoznak a fűtőpanelek is

Az energiatakarékos fűtőpanelek ugyanolyan technológiával működnek, mint az infra energiatakarékos hősugárzók. Hasonlóan hatékonyan melegítik az embereket és a tárgyakat, és csak utána a környező levegőt. Előnyük a csendes működés és az allergiás háztartások számára is alkalmasak - nem fújják a port. Leginkább gyermekszobákba és hálószobákba alkalmasak.


Energiatakarékos infra hősugárzó
Infra hősugárzó

Ergiatakarékos fűtőpanel
Fűtőpanel

i

Az energiatakarékos hősugárzók a bekapcsolás után valamivel lassabban kezdik a hőt sugározni, valamint kiszárítják a falazatot és megakadályozzák a penészképződést. Míg egy infravörös fűtőtest hatékonyan és pillanatok alatt felmelegít, addig egy fűtőpanel inkább hosszú távú használatra alkalmas, nem pedig egy nyaralóházba.

Megfizethető energiatakarékos hősugárzó gázkonvektorok

Az energiatakarékos konvektorok teljesen más elven működnek. A kondenzáció áramlást jelent - hideg levegőt szívnak be, amelyet egy forró spirál felmelegít, majd visszaengedi a helyiségbe. Hátránya a levegő pörgetése, előnye a megfizethetőség és a viszonylag csendes működés. Ez egy nagyszerű gazdaságos fűtőberendezés alkalmi fűtésre, például egy nyaraló számára.

  • Megfizethető megoldás.
  • Azonnal felmelegíti a levegőt.
  • Könnyen kezelhető és használható.
  • Felkavarja a porszemcséket.
  • Alkalmas hirtelen, gyors fűtésre.
  • Alacsony hőmegtartó képességgel rendelkezik.

Az energiatakarékos konvektorok közé elsősorban a legfeljebb 700 W bemeneti teljesítményűek tartoznak.

Az energiatakarékos hősugárzó radiátorok (olajos) megtartják a meleget

Az energiatakarékos hősugárzó radiátorok a radiátor belsejében található olajközeget melegítik. A többi közvetlen hősugárzóhoz képest nagy akkumulációs képességgel rendelkeznek - a kikapcsolás után még jó ideig élvezheted a tőlük származó meleget. Ezért alkalmasak hosszú távú fűtésre is. Az infrasugárzókhoz vagy a fűtőpanelekhez képest igényesebbek.

  • Hőmegtartó képessége kiváló
  • Hosszú ideig érezhető a meleg.
  • Nem kavarják fel a port és csendesek.
  • Nehezebb konstrukció.
  • Nagyobb energiafogyasztás.

Mit tud egy energiatakarékos hősugárzó?

Az energiatakarékos hősugárzók közé tartoznak a meleglevegős ventilátorok és a fűtési funkcióval ellátott léghűtők. Több készüléket is kaphatsz egyben, amelyek hűtenek, szellőztetnek vagy akár tisztítanak is. Könnyen hordozhatóak és megfizethetőek, de inkább kisebb helyiségek fűtésére alkalmasak, és nincs tárolási lehetőségük.

  • Alacsony ár.
  • Kompakt.
  • Hűtési és szellőztetési funkciókkal felszerelt.
  • Nem alkalmas nagyobb helyiség fűtésére.
  • Felkavarja a port és zajos.
  • Alacsony hőmegtartó képesség.

Energiatakarékos konvektor
Konvektor

Energiatakarékos radiátor
Radiátor

Energiatakarékos ventilátor
Meleglevegős ventilátor

i

A választáskor keress további okos funkciókat, például LED-kijelzőt, intelligens vezérlést vagy gyermekzárat. A kialakítás és a beállítások is érdekelhetnek - néhány hősugárzóról talán nem is tudsz. Tudj meg többet a Hogy válasszunk fűtőberendezést című cikkünkből.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro HO-A309W Coelodonta 9 borda Szállításra kész > 5 db
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2000 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé)
33 490 Ft

2.
Ardes 4F09 Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 45 dB(A), funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, fehér és világosszürke kivitel
8 290 Ft

3.
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
27 790 Ft

43 termék
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Léghűtő - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
4,7 39×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés, rezgéscsillapító lábak, túlterhelés elleni védelem és hőmérséklet érzékelő, időzítő, beállított hőmérséklet fenntartása, magassága 70 cm, 23 cm lapát átmérő, 55 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 900 m³/h légáramlás, 5 sebességfokozat, 75°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_V750W
SENCOR SCF 4240WH - Elektromos konvektor
Típusok
4,0
SENCOR SCF 4240WH
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 55 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 51,5 × 78 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fehér színű
49 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENkn01
4,7 31×
Siguro HO-A309W Coelodonta 9 borda
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2000 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HO_A309W
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér - Hősugárzó Típusok
4,0 30×
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4000
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó Típusok
4,0 30×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
4,5 10×
Black+Decker BXWSH2000E Fali kerámia panel
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe és fürdőszobába, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés falra, zajszint 50 dB(A), túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 18,5 × 56 × 11,7 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
41 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDET014
4,6
Siguro HS-K500W Lemming
Ventilátoros hősugárzó - elektromos, max. 15 m2 helyiségekhez, teljesítmény 1300 - 2000 W, időzítő 1 - 24 óra, távirányító, digitális kijelző, érintőképernyős kezelőpanel, fokozatmentes hőmérséklet-szabályozás, 80°-os oldalirányú elfordulás, automatikus kikapcsolás felborulás esetén, hőbiztosíték, zajszint 42 dB, kábel hossza 1,4 m, méretek 66 × 18,7 × 23,3 cm, súly 2,8 kg, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HS_K500W
SENCOR SCF 4241BK - Elektromos konvektor Típusok
4,0
SENCOR SCF 4241BK
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 55 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 51,5 × 78 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fekete színű
49 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENkn18
4,5
Ardes 4P20
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 45 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás, forgó talp és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér max. mérete 60 m³, fehér és szürke kivitel
41 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARDTV904
4,5
Ardes 4R11BTE
Hősugárzó - 2500W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, időzítő, termosztát, automatikus kikapcsolás
40 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARDET034
5,0
Rohnson R-8021
Elektromos konvektor - 2200 W fűtési teljesítmény, földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, 60 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 58,5 × 53,5 × 27,5 cm (ma × sz × mé), fekete színű
37 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ROHKO329
4,0
Ardes 4P18
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 45 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, ventilátor, automatikus kikapcsolás, forgó talp és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér max. mérete 60 m³, mérete 38,5 × 17,5 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
26 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARDTV874
Mill Instant Max Mec 2200 W
Elektromos konvektor - 2200 W fűtési teljesítmény, földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és automatikus kikapcsolás, mérete: 38,5 × 62 × 24,5 cm (ma × sz × mé), fehér színű
Szuper ár
54 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MILET861
4,7 31×
Siguro HO-A309W Coelodonta 9 borda
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2000 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé)
31 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_HO_A309W
4,7 31×
Siguro HO-A309W Coelodonta 9 borda
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2000 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé)
30 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_HO_A309W
4,0 30×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
30 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
4,6
Siguro HS-K500W Lemming
Ventilátoros hősugárzó - elektromos, max. 15 m2 helyiségekhez, teljesítmény 1300 - 2000 W, időzítő 1 - 24 óra, távirányító, digitális kijelző, érintőképernyős kezelőpanel, fokozatmentes hőmérséklet-szabályozás, 80°-os oldalirányú elfordulás, automatikus kikapcsolás felborulás esetén, hőbiztosíték, zajszint 42 dB, kábel hossza 1,4 m, méretek 66 × 18,7 × 23,3 cm, súly 2,8 kg, 3 év garancia
49 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SGR_HS_K500W
4,6
Siguro HS-K500W Lemming
Ventilátoros hősugárzó - elektromos, max. 15 m2 helyiségekhez, teljesítmény 1300 - 2000 W, időzítő 1 - 24 óra, távirányító, digitális kijelző, érintőképernyős kezelőpanel, fokozatmentes hőmérséklet-szabályozás, 80°-os oldalirányú elfordulás, automatikus kikapcsolás felborulás esetén, hőbiztosíték, zajszint 42 dB, kábel hossza 1,4 m, méretek 66 × 18,7 × 23,3 cm, súly 2,8 kg, 3 év garancia
58 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_HS_K500W
4,7 39×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés, rezgéscsillapító lábak, túlterhelés elleni védelem és hőmérséklet érzékelő, időzítő, beállított hőmérséklet fenntartása, magassága 70 cm, 23 cm lapát átmérő, 55 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 900 m³/h légáramlás, 5 sebességfokozat, 75°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
75 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_FN_V750W
4,7 39×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés, rezgéscsillapító lábak, túlterhelés elleni védelem és hőmérséklet érzékelő, időzítő, beállított hőmérséklet fenntartása, magassága 70 cm, 23 cm lapát átmérő, 55 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 900 m³/h légáramlás, 5 sebességfokozat, 75°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
71 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_FN_V750W
4,0
SENCOR SCF 4240WH
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 55 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 51,5 × 78 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fehér színű
47 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SENkn01
4,5
Ardes 4R11BTE
Hősugárzó - 2500W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, időzítő, termosztát, automatikus kikapcsolás
32 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ARDET034
5,0
Rohnson R-8021
Elektromos konvektor - 2200 W fűtési teljesítmény, földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, 60 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 58,5 × 53,5 × 27,5 cm (ma × sz × mé), fekete színű
36 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROHKO329

Energiatakarékos hősugárzók

Energiatakarékos hősugárzók

A Energiatakarékos hősugárzók kategóriában összesen 43 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó energiatakarékos hősugárzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb energiatakarékos hősugárzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: energiatakarékos hősugárzók vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ