Energiatakarékos hősugárzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(44)
Fűtőventilátor
(15)
Konvektor
(8)
Infravörös
(4)
Gáz
(1)
Halogén
(1)
Alkalmas
Lakásba
(47)
Házba
(47)
Nyaralóba
(38)
Konyhába
(22)
Irodába
(20)
Anyag
Lemez
(1)
Fém
(10)
Kerámia
(3)
Acél
(6)
Alumínium
(1)
Műanyag
(12)
Edzett üveg
(6)
Tulajdonságok
Működést jelző fény
(33)
Elektronikus vezérlés
(24)
LED kijelző
(23)
Termosztát
(16)
Gyerekzár
(14)
Fűtési teljesítmény
700 W
3000 W
-
Befűthető légtér
18 m3
100 m3
-
Szűrés

Szeretnél takarékoskodni az energiaszámládon, de attól tartasz, hogy egy hősugárzó nem a legjobb megoldás? Az, hogy az elektromos hősugárzó energiazabáló, már régóta szóbeszéd tárgya. A modern energiatakarékos hősugárzók viszont már más fűtési technológiákat használnak, így nem kell aggódnod a hatalmas villanyszámla miatt. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válaszd ki a megfelelő energiatakarékos hősugárzó készüléket.

Tovább

Energiatakarékos hősugárzók és az infrafűtés

Sok háztartás a hősugárzót olyan készüléknek tekinti, amely megterheli a költségvetést. Az energiatakarékos hősugárzók azonban ma már technológiailag nagyon fejlettek és energiatakarékosak. Ezáltal jelentősen csökkenthetőek a fűtési költségek, köszönhetően a hősugárzásnak. A legfontosabb paraméter azonban mindig a fűtőberendezés energiafogyasztása.

Mitől lesz egy hősugárzó energiatakarékos hősugárzó?

A különböző típusú energiatakarékos hősugárzók hatékonysága eltérő. Tehát alaposan át kell gondolnod, hogy milyen helyiséget, mennyi ideig és hány fokra szeretnél felfűteni. Nézd meg az energiatakarékos hősugárzók különböző kategóriáit, azok előnyeit és hátrányait, és válogass olyan fontos paraméterek alapján, mint a fűtési teljesítmény, a felvett teljesítmény és a zajszint.

i

Az energiatakarékos hősugárzó energiafogyasztása egy kulcsfontosságú szempont, amely az egy időegységre (Wh) jutó energiafogyasztásról árulkodik. Fontosnak kell lennie számodra azonban a fűtési teljesítménynek is, amely a fűteni kívánt helyiség méretével függ össze. A beállított hőmérséklet szabályozhatóságával szintén pénzt tudsz spórolni.

Hőtakarékosság: fedezd fel az infra energiatakarékos hősugárzók előnyeit

A hő a szemünk számára láthatatlan sugárzás. Az infrafűtőtestek azért melegítenek, mert a bőröd, a ruháid, vagy más tárgyak elnyelik a sugarakat. Ez a módszer nagyon hatékony és gazdaságos, mivel gyorsan és intenzíven melegít. Azonban inkább kisebb helyiségekbe alkalmas, ahol a hőmérsékletet egy pillanat alatt kell megemelned, de csak rövid időre.

  • Villámgyors és hatékony hősugárzó.
  • Alkalmas beltéren és kültéren egyaránt.
  • Nagyon csendes és nem fújja a port.
  • Nem fűti a környező levegőt, így költséget takarít meg.
  • Alkalmas kis helyiségek rövid távú fűtésére, ahol nem töltesz sok időt.

Az infra energiatakarékos hősugárzó sugarai az üvegről is "visszaverődnek", így kevesebb hőveszteség keletkezik, mivel a hő áramlása megfordul.

Az energiatakarékos hősugárzók közé tartoznak a fűtőpanelek is

Az energiatakarékos fűtőpanelek ugyanolyan technológiával működnek, mint az infra energiatakarékos hősugárzók. Hasonlóan hatékonyan melegítik az embereket és a tárgyakat, és csak utána a környező levegőt. Előnyük a csendes működés és az allergiás háztartások számára is alkalmasak - nem fújják a port. Leginkább gyermekszobákba és hálószobákba alkalmasak.


Energiatakarékos infra hősugárzó
Infra hősugárzó

Ergiatakarékos fűtőpanel
Fűtőpanel

i

Az energiatakarékos hősugárzók a bekapcsolás után valamivel lassabban kezdik a hőt sugározni, valamint kiszárítják a falazatot és megakadályozzák a penészképződést. Míg egy infravörös fűtőtest hatékonyan és pillanatok alatt felmelegít, addig egy fűtőpanel inkább hosszú távú használatra alkalmas, nem pedig egy nyaralóházba.

Megfizethető energiatakarékos hősugárzó gázkonvektorok

Az energiatakarékos konvektorok teljesen más elven működnek. A kondenzáció áramlást jelent - hideg levegőt szívnak be, amelyet egy forró spirál felmelegít, majd visszaengedi a helyiségbe. Hátránya a levegő pörgetése, előnye a megfizethetőség és a viszonylag csendes működés. Ez egy nagyszerű gazdaságos fűtőberendezés alkalmi fűtésre, például egy nyaraló számára.

  • Megfizethető megoldás.
  • Azonnal felmelegíti a levegőt.
  • Könnyen kezelhető és használható.
  • Felkavarja a porszemcséket.
  • Alkalmas hirtelen, gyors fűtésre.
  • Alacsony hőmegtartó képességgel rendelkezik.

Az energiatakarékos konvektorok közé elsősorban a legfeljebb 700 W bemeneti teljesítményűek tartoznak.

Az energiatakarékos hősugárzó radiátorok (olajos) megtartják a meleget

Az energiatakarékos hősugárzó radiátorok a radiátor belsejében található olajközeget melegítik. A többi közvetlen hősugárzóhoz képest nagy akkumulációs képességgel rendelkeznek - a kikapcsolás után még jó ideig élvezheted a tőlük származó meleget. Ezért alkalmasak hosszú távú fűtésre is. Az infrasugárzókhoz vagy a fűtőpanelekhez képest igényesebbek.

  • Hőmegtartó képessége kiváló
  • Hosszú ideig érezhető a meleg.
  • Nem kavarják fel a port és csendesek.
  • Nehezebb konstrukció.
  • Nagyobb energiafogyasztás.

Mit tud egy energiatakarékos hősugárzó?

Az energiatakarékos hősugárzók közé tartoznak a meleglevegős ventilátorok és a fűtési funkcióval ellátott léghűtők. Több készüléket is kaphatsz egyben, amelyek hűtenek, szellőztetnek vagy akár tisztítanak is. Könnyen hordozhatóak és megfizethetőek, de inkább kisebb helyiségek fűtésére alkalmasak, és nincs tárolási lehetőségük.

  • Alacsony ár.
  • Kompakt.
  • Hűtési és szellőztetési funkciókkal felszerelt.
  • Nem alkalmas nagyobb helyiség fűtésére.
  • Felkavarja a port és zajos.
  • Alacsony hőmegtartó képesség.

Energiatakarékos konvektor
Konvektor

Energiatakarékos radiátor
Radiátor

Energiatakarékos ventilátor
Meleglevegős ventilátor

i

A választáskor keress további okos funkciókat, például LED-kijelzőt, intelligens vezérlést vagy gyermekzárat. A kialakítás és a beállítások is érdekelhetnek - néhány hősugárzóról talán nem is tudsz. Tudj meg többet a Hogy válasszunk fűtőberendezést című cikkünkből.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
48 termék
4,5
Ardes 4R11BTE
Hősugárzó - 2500W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, időzítő, termosztát, automatikus kikapcsolás
32 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ARDET034
4,5
Ardes 4R11BTE
Hősugárzó - 2500W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, időzítő, termosztát, automatikus kikapcsolás
38 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ARDET034
4,5
Ardes 4R11BTE
Hősugárzó - 2500W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, időzítő, termosztát, automatikus kikapcsolás
36 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ARDET034
Clatronic RA 3737
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba és teraszra, 2300 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, teljesítmény szabályozó és automatikus kikapcsolás, elektronikus vezérlés és gyerekzár, fehér kivitel
38 690 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: CLAER087
2,5
Rohnson R-2511-23 Genius Wi-Fi
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba és irodába, 2500 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, gyerekzár, időzítő, LED kijelző, termosztát, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, néma üzemmód és WiFi, anyaga fém, LED kijelző, időzítő, termosztát, gyerekzár, működést jelző fény, intelligens vezérlés alkalmazás segítségével és wi Fi, 2500 W energiafelhasználás, befűthető légtér 90 m³, fehér és fekete kivitel, mérete 63 × 24,5 × 49,5 cm (Ma×Sz×Mé)
43 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ROHelr64
4,8
Rohnson R-8070
Ventilátoros hősugárzó - gyors felmelegedés és nagyobb hatékonyság, nagy teljesítmény és csendes működés, 90 fokos dőlésszög, 80 fokos oszcilláció, hideg levegő funkció, 18 és 45°C között állítható hőmérséklet, távirányító, időzítő, túlmelegedés elleni védelem és védelem felborulás ellen, 3000 W teljesítmény
20 390 Ft
Használt raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHHV408
Mill WiFi 1200 W
Elektromos konvektor - 1200 W fűtési teljesítmény, falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 18 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 40 × 105 × 8,6 cm (ma × sz × mé), fehér színű
92 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MILET557
4,9 52×
Siguro HS-H100W Warmito
Ventilátoros hősugárzó - elektromos, legfeljebb 10 m2-es helyiségekhez, 1500 W teljesítmény, fokozatmentes hőszabályozás, oldalirányba fordítható, automatikus kikapcsolás felborulás estén, hőbiztosíték, 60 dB zajszint, kábel hossza: 1,83 m, méretek: 28,5 × 10 × 25,8 cm, tömeg: 2 kg, 3 év garancia
20 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_HS_H100W
3,8 17×
Home AF1838KH 5 az 1-ben HEPA szűrővel
Léghűtő - 5 funkció - hűt, felmelegít, tisztít, ventilál és párásít, felfűt meghatározott hőmérsékletre, és fenn is tartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőkonténerek, amelyeket le lehet fagyasztani fagyasztóban és ezután a vízbe bele lehet tenni, méretei 346 × 314 × 823 mm
54 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: szli05
2,5
Rohnson R-2511-23 Genius Wi-Fi
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba és irodába, 2500 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, gyerekzár, időzítő, LED kijelző, termosztát, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, néma üzemmód és WiFi, anyaga fém, LED kijelző, időzítő, termosztát, gyerekzár, működést jelző fény, intelligens vezérlés alkalmazás segítségével és wi Fi, 2500 W energiafelhasználás, befűthető légtér 90 m³, fehér és fekete kivitel, mérete 63 × 24,5 × 49,5 cm (Ma×Sz×Mé)
48 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ROHelr64
4,6 33×
Siguro HO-A309W Coelodonta 9 borda
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2000 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
33 490 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: SGR_HO_A309W
4,8 27×
Ardes 4F09
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 45 dB(A), funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, fehér és világosszürke kivitel
8 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 17.
Termékkód: ARDTV836
5,0
Ardes 4P16
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 45 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás, forgó talp és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér max. mérete 60 m³, mérete 63,5 × 21 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
30 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ARDTV089
4,0 21×
SENCOR SOH 2107BK
Olajradiátor - lakásba és házba, 700 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, 700 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 39,1 × 14 × 31,2 cm (Ma×Sz×Mé)
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SENSO210
4,8 22×
Siguro HO-A311W Elasmotherium 11 borda
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, kertbe, garázsba, udvarra, műhelybe, pergolához és üvegházba, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2300 W energiafelhasználás, befűthető légtér 80 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 50,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
40 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SGR_HO_A311W
5,0
ARGO 191070208 CLOE
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, LED kijelző, termosztát, ventilátor, automatikus kikapcsolás, forgó talp és hőmérséklet szabályozás, mérete 39,6 × 24 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
32 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ARGHV064
SENCOR SCF 4240WH - Elektromos konvektor Típusok
4,0
SENCOR SCF 4240WH
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 55 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 51,5 × 78 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fehér színű
49 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SENkn01
SENCOR SCF 4241BK - Elektromos konvektor Típusok
4,0
SENCOR SCF 4241BK
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 55 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 51,5 × 78 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fekete színű
49 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SENkn18
4,0
Immax NEO LITE Smart 2300 W/230 V, kijelző + DO, fehér, WiFi, TUYA
Elektromos konvektor - 2300 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, mérete: 41,5 × 69 × 18 cm (ma × sz × mé), fehér színű
Előrendelési ár
35 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: IMXX2321a
3,0
Ardes 4P19
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, kertbe, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 40 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás, forgó talp és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér max. mérete 60 m³, mérete 44 × 13,5 × 13,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
31 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ARDTV898
5,0
Argo 191070220 SEVENTY ICE
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 1000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, termosztát, teljesítmény szabályozó és automatikus kikapcsolás, mérete 36,5 × 49 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ARGTV286
Black+Decker BXMRA1500E MICA panel
Infrapanel - alkalmas lakásba, irodába, konyhába, 1500 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 29 × 65 × 19,5 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
37 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BLDET083
Orava EK-2009
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, biztosíték, időzítő, led kijelző, termosztát, teljesítmény szabályozó és automatikus kikapcsolás, mérete: 43 × 62 × 23 cm (ma × sz × mé), fehér színű
37 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ORAKO837
4,0
G3Ferrari G6001901
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, földre és asztalra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, ventilátor és automatikus kikapcsolás, mérete 29,2 × 22,5 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
15 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: FERHV240

Energiatakarékos hősugárzók

Energiatakarékos hősugárzók

A Energiatakarékos hősugárzók kategóriában összesen 48 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó energiatakarékos hősugárzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb energiatakarékos hősugárzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: energiatakarékos hősugárzók vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ