ApF HU ApF HU

Hősugárzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(108)
Fűtőventilátor
(33)
Konvektor
(5)
Infravörös
(1)
Gáz
(6)
Halogén
(1)
Alkalmas
Házba
(105)
Lakásba
(103)
Nyaralóba
(99)
Garázsba
(70)
Műhelybe
(68)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(43)
LED kijelző
(27)
Időzítő
(1)
Termosztát
(25)
Gyerekzár
(9)
Fűtési teljesítmény
400 W
37000 W
-

Hősugárzó vásárlásakor számos szempontot kell figyelembe vennünk. Át kell gondolnunk, milyen méretű helyiségben fogjuk használni, mekkora teljesítményű modellre van szükségünk, illetve nem árt a biztonságra is figyelmet fordítani. Nézzük, milyen egyéb szempontokat szükséges megfontolni elektromos hősugárzó vásárlásakor.

Tovább

A hősugárzók a fűtőtestek kínálatában

Hősugárzó, gázfűtés vagy olajfűtés? A hősugárzók már régóta a leghatékonyabb önálló fűtőberendezések közé tartoznak. Fűtési teljesítményük miatt tökéletesek olyan helyekre, ahol gyorsan kell növelni a hőmérsékletet. Például a fürdőszobában, a garázsban vagy a kertben.

Hőlégbefúvó, gyors és hatékony fűtés meleg levegővel

A hőlégbefúvó a meleglevegős fűtés népszerű formája, elsősorban megbízhatóságuk miatt. Más fűtőberendezésekkel szemben a fő előnyük az, hogy rövid idő alatt képesek nagyobb helyiségeket befűteni és szárítani, amit nagy teljesítményük tesz lehetővé. Egyik hátránya azonban a magasabb vételár.

Hogyan működik a hősugárzó ventilátor?

A hősugárzó ventilátorok különösen lakások fűtésére alkalmasak, mivel nagyon gyorsak és hatékonyak. Az elektromos energia hővé alakul át, amelyet a ventilátor a helyiségben keringtet. A kompakt műanyag készülékháznak köszönhetően a hősugárzó bármelyik helyiségben akár a padlón is elhelyezhető, és nem lesz útban.

Fűtésre optimalizált klímák - meleglevegős fűtés új köntösben

A fűtésre optimalizált klímák előnyeit szinte számba se lehet venni. Arra, hogy otthonodat egész évben kellemes hőmérsékleten tartsa, nem sok termék képes. A légkondicionáló az egyik leggazdaságosabb módja otthonod fűtésének. Számos dizájn, elhelyezési lehetőség és szín közül választhatsz.

Hősugárzók - Hőlégbefúvó
Hőlégbefúvó

Hősugárzó ventilátor
Hősugárzó

Hősugárzók - fűtésre optimalizált klímák
Fűtésre optimalizált klíma

A fűtőberendezés típusa - hősugárzó vagy más?

Hősugárzó, elektromos fűtés vagy esetleg konvektoros fűtés? Nézzünk meg néhány fűtőtest típust, mit tesznek lehetővé, és hogyan kell használni őket.

 1. Az elektromos fűtőtest az egyik legnépszerűbb fűtőtest típus az egyszerű kezelhetőség, a jó teljesítmény és a megbízhatóság miatt.
 2. A hősugárzók esetében hosszabb időt vesz igénybe, amíg megfelelően felmelegszenek, de egyébként stabil teljesítményt nyújtanak, és a legolcsóbb modellek közé tartoznak.
 3. A konvektor egy olyan fűtőtest, amely a helyiség csendes és folyamatos fűtését biztosítja. Ideális kiegészítő hőforrásként.
 4. A gázolajos fűtőtest az összes fűtőberendezés közül a legnagyobb teljesítményű, így nagyobb helyiségek vagy akár épületek fűtésére is alkalmas.
 5. A halogén fűtőtestet maximális hatékonyság jellemzi, azonnali hatásfokkal. Ezen kívül fénysugarakat is termel.
 6. A gázfűtő elsősorban pavilonok, kertek vagy szabadtéri teraszok fűtésére és szárítására készült.

i

A hősugárzó helye

A hősugárzó kiválasztásánál gondold végig, hol és mire szeretnéd használni. Egyes fűtőtestek nagyobb terek, például házak vagy kertek fűtésére is alkalmasak lehetnek. Más hősugárzók kisebb helyiségekbe, például műhelybe vagy fürdőszobába alkalmasak. Ezt általában a fűtési teljesítmény határozza meg.

A hősugárzók fajtái

A hagyományos hősugárzók infravörös fűtőszálat használnak a levegő felmelegítéséhez, bár léteznek egyéb megoldások is. Előnyük, hogy a hagyományos hősugárzók fogyasztása alacsony, így olcsó megoldást jelentenek. Arra viszont érdemes figyelni, hogy sok modell nyitott kialakítású, így nagyobb tűzveszélyt jelenthetnek, mint egyéb típusú modellek. Az elektromos hősugárzók másik nagy csoportja a ventilátoros hősugárzó. E modelleknél a ventilátor fújja át a hideg levegőt a fűtőszálakon, majd tovább a fűtendő helyiségbe. A ventilátoros hősugárzók gyorsan képesek felfűteni a helyiséget, illetve a hőt egyenletesen oszlatják el.

i

A ventilátoros hősugárzók hátránya, hogy a ventilátor miatt üzemeltetésük némileg zajosabb, főleg magasabb fokozatokon. A ventilátoros hősugárzók fogyasztása nagyobb, így állandó fűtésre nem igazán alkalmasak.

Mire figyeljünk hősugárzó választásánál?

Ha hősugárzó vásárlása mellett döntesz, több tényezőt is figyelembe kell venni. Például, hogy milyen típusú fűtőtestre van szükséged, hova szeretnéd elhelyezni, milyen funkciókkal és jellemzőkkel kell rendelkeznie, milyen legyen a fűtési teljesítménye és a zajszintje.

A hősugárzók számos színben kaphatók, így nem kell aggódnod amiatt, hogy nem találsz neked tetszőt.

Elektromos hősugárzók - a befűtendő helyiség típusa, mérete

A hősugárzó kiválasztásakor az egyik legfontosabb kérdés, hogy mekkora helyiséget szeretnénk befűteni és milyen gyorsan. A legolcsóbb hősugárzók csak kisebb helyiségek fűtésére alkalmasak vagy kiegészítő, alkalmankénti fűtésre. A helyiség méretén kívül számít a helyiség kialakítása is. A fűtés jóval hatékonyabb egy olyan helyiségben, ahol a hő egyenletesen tud eloszlani. Nagy belmagasságú helyiség esetén a hő a magasba szökik, amit mennyezeti ventilátorral orvosolhatunk. Általánosságban elmondható, hogy megfelelő szigeteléssel és modern nyílászárókkal nagyban javíthatjuk az elektromos hősugárzók hatásfokát.

i

Hősugárzó fürdőszobába

Ha az elektromos hősugárzó fürdőszobába kerül, vásárlás előtt mindenképpen nézd meg, milyen IP védelemmel rendelkezik. Mivel a második számjegy jelöli a víz behatolása elleni védelmet, elsősorban erre kell figyelni. Az IPX4 besorolású hősugárzó fürdőszobába történő elhelyezése nem okozhat problémát, ahol a 4-es szám a fröccsenő víz elleni védelmet jelenti. Nézd meg az infravörös hősugárzók kínálatát, ahol nemcsak álló és fali hősugárzó, hanem még mennyezetre rögzíthető is található.

Álló hősugárzó vagy fali hősugárzó - melyiket válasszam?

 • Az álló hősugárzó a földre helyezhető, ezért inkább a nagyobb helyiségek, úgymint nappali vagy hálószoba, fűtésére használatos. Az álló hősugárzó esetében hasznos funkció az oszcilláció, amely az egyenletesebb hőeloszlásról gondoskodik. A felborulás elleni védelem jelenléte különösen fontos, amely azonnal leállítja az álló hősugárzó működését, ha az felborul vagy 45°-nál jobban megdől.
 • A fali hősugárzó olyan helyen jelenthet megoldást, ahol az álló hősugárzó nem férne el vagy útban lenne. Nagyon hasznos jellemzője lehet a kijelző és a távirányító, ami nélkül nehézkes lenne a vezérlése. Ha a fali hősugárzó designja sem mellékes, nézz körül a fűtőpanelek között, ahol akár világtérkép vagy híres festmény bőrébe bújtatott fűtőtestet is találhatsz.

i

Tanácsok hősugárzó, illetve fűtőberendezés választásához

Hogyan válasszunk fűtőtestet című útmutatónkban részletesen megismerheted a fűtőtestek, azon belül a hősugárzók kínálatát és azok jellemzőit.

A hősugárzók teljesítménye

Az elektromos hősugárzó teljesítményéből következtethetünk arra, hogy nagyjából mekkora helyiség fűtésére lesz készülékünk alkalmas. Általánosságban számolhatunk úgy, hogy 100 Watt teljesítmény nagyjából 100 négyzetméter felfűtésére elegendő. Tehát ha például egy 20 négyzetméteres helyiség fűtését szeretnénk megoldani, akkor legalább 2000 W teljesítményre lesz szükségünk. Természetesen ez csak egy hozzávetőleges érték, és az egyes hősugárzó modellek ettől nagyban eltérhetnek, illetve a fűtés hatékonyságát is sok tényező befolyásolja, például a fűtendő helyiség elrendezése, magassága, szigetelése és nyílászáróinak minősége.

A hősugárzók fogyasztása

A hősugárzók fogyasztása, éppúgy mint a teljesítmény és a hatékonyság, számos tényező függvénye. Ilyen például a fűtendő helyiség elrendezése, hogy mennyire szellősen vagy zsúfoltan van berendezve, milyen a szigetelése, milyen a magassága, légmozgása, és mennyire nyitott további helyiségek felé. Ha energiatakarékos hősugárzó érdekel, a következő szempontokat érdemes megfontolni:

 • A drágább elektromos hősugárzók általában gazdaságosabban fűtenek. Sajnos ez nem minden esetben igaz, mint ahogy az egyes hősugárzó típusokon belül is eltér a különböző modellek gazdaságossága.
 • A ventilátoros hősugárzók gyorsabban és hatékonyan melegítenek, viszont többet is fogyasztanak.
 • A ventilátor nélküli hősugárzók gazdaságosabban működnek, viszont lassabban melegednek fel és kevésbé egyenletesen oszlatják el a hőt.
 • Az elektromos hősugárzók nagy előnye, hogy a felvett energia csaknem 100%-át hőenergiává alakítják.

i

Ha igazán fontos számodra a megjelenés, akkor kétségtelenül az elektromos kandallók lesznek a legérdekesebbek számodra, amelyek a hagyományos hősugárzók elvén működnek, viszont a valódi kandallók lángját és hangulatát idézik. Ha nincs kedved egy valódi kandalló begyújtásával és állandó tisztításával bajlódni, akkor az elektromos kandalló lehet az ideális megoldás.

Mennyire zajos egy hősugárzó?

A hősugárzók és más modern fűtőtestek tervezésénél arra is gondolnak, hogy a pihenésre használt helyiségek (hálószoba, konyha) csendesek és nyugodtak maradjanak. Minden azonban a szóban forgó fűtőberendezés teljesítményétől függ, minél nagyobb a teljesítmény, annál zajosabb. Azonban még a legerősebb hősugárzók sem haladják meg a 61 dB-es zajszintet.

Elektromos hősugárzó - biztonság

A szigorú szabályozásnak köszönhetően a mai hősugárzók biztonságosabbak, mint valaha, így tűzveszély leginkább csak a helytelen használatból adódhat. Ezért használat előtt mindig gondosan olvassuk el a használati utasítást és általánosságban tartsuk be a következő szabályokat:

 • A hősugárzó körül mindig hagyjunk elegendő szabad helyet.
 • Az elektromos hősugárzó közelében ne hagyjunk gyúlékony vagy éghető tárgyakat.
 • A hősugárzót soha ne takarjuk le.
 • Ha nem használjuk, a hősugárzó csatlakozóját mindig húzzuk ki a hálózatból.
 • Ha a hősugárzó fürdőszobába kerül, a helyét gondosan válasszuk meg és óvjuk a vízcseppektől és a ráfröccsenő víztől.

A hősugárzó biztonsági funkciói

A mai hősugárzók számos biztonsági funkcióval rendelkeznek. Nézzük, melyek ezek.

 • Hőálló külső borítás.
 • Biztonsági kapcsoló - automatikusan kikapcsol a hősugárzó, ha véletlenül felborul.
 • Túlmelegedés elleni védelem.
 • Gyerekzár.

Ha a hősugárzó fürdőszobába kerül, akkor érdemes lehet falra helyezhető modellt választani.

Egyéb funkciók a különböző hősugárzó modellek esetében

A különböző hősugárzók a biztonsági funkciókon túl további hasznos funkciókat nyújtanak, amelyek használatukat könnyebbé, kényelmesebbé teszik.

 • Elektronikus vezérlés - A távirányító hasznos extra, mert nem kell mindig felugrálnod, ha az esti pihenéskor állítani szeretnél a szoba hőmérsékletén.
 • Időzítő - E funkcióval beállíthatod, hogy a hősugárzó mikor kapcsoljon be és hány fokra fűtse fel a helyiséget. Így kellemes meleg vár, mire hazaérsz.
 • Termosztát - Rengeteg modell termosztáttal van felszerelve, amely a beállított hőmérsékletet szinten tartja. A legjobb hősugárzók esetén a hőmérséklet digitálisan szabályozható és fokra pontosan beállítható.
 • LED kijelző - Áttekintést nyújt a hősugárzó beállításairól.
 • Wifi kapcsolat - Bizonyos hősugárzók Wifi segítségével okostelefonhoz csatlakoztathatóak. A letölthető alkalmazás így kényelmes vezérlést biztosít, akár a távolból is. Segítségével be- és kikapcsolható a hősugárzó, módosítható a hőmérséklete vagy beállítható az időzítő.
 • Állítható ventilátor sebesség - Segítségével a légmozgás a hőmérséklettől függetlenül szabályozható.

i

Az olajradiátorok és a konvekciós hősugárzók általában gazdaságosabban működnek, mint a ventilátoros modellek. Ha számodra fontos a stílusos megjelenés, a konvekciós és infravörös panelek általában ízléses, de szolid megjelenést kínálnak, amellyel könnyedén belesimulnak otthonod berendezésébe.

A hősugárzók ára

A legolcsóbb hősugárzók ára már 6 000 Ft körül kezdődik. Természetesen ezeknél hátrány az alacsonyabb teljesítmény és a minimális funkcionalitás. Azonban, ha csak egy apró helyiség időnkénti felfűtését szeretnénk megoldani, ezen modellek valamelyike tökéletesen megfelelhet céljainknak. 10 000 Ft-tól felfelé már nagyobb teljesítményt és több hasznos funkciót várhatunk. A legdrágább hősugárzók ára 50-100 ezer forint is lehet. Ezeknél érdemes komoly figyelmet fordítani minden paraméterre, hogy ne fizessünk feleslegesen olyan funkciókért, amelyekre nincs szükségünk.

Ha kedvező áron szeretnél vásárolni, akkor tekintsd meg olcsó hősugárzó kínálatunkat, ahol a legolcsóbbtól a legdrágábbig listázva találhatók elektromos hősugárzók. Ha szereted más vásárlók véleményét figyelembe venni, akkor tekintsd meg hősugárzó vélemények és tesztek kínálatunkat, ahol számos szempont alapján rendeztük sorrendbe termékeinket, például értékelés, népszerűség, stb.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SENCOR SFH 7057WH Szállításra kész > 10 db
Hősugárzó ventilátor - lakásba, konyhába és irodába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 990 Ft

2.
Rohnson R-6065 Szállításra kész > 5 db
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft

3.
SENCOR SFH 8050SL Szállításra kész > 5 db
Hősugárzó ventilátor - földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, zajszint 56 dB, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és ventilátor, mérete 42 × 18 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
25 690 Ft

Még több
128 termék
Classic Kategória
4,9 42×
Siguro HS-H100W Warmito
Hősugárzó ventilátor - elektromos, legfeljebb 10 m2-es helyiségekhez, 1500 W teljesítmény, fokozatmentes hőszabályozás, oldalirányba fordítható, automatikus kikapcsolás felborulás estén, hőbiztosíték, 60 dB zajszint, kábel hossza: 1,83 m, méretek: 28,5 × 10 × 25,8 cm, tömeg: 2 kg, 3 év garancia
Szuper ár
21 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_HS_H100W
Arany középút
5,0
G3Ferrari G6002601
Hősugárzó ventilátor - lakásba és házba, földre helyezhető, 600 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, túlmelegedés elleni védelem, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 23 × 63 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: G3FTV811
Arany középút
4,4 24×
Rohnson R-6065
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Szuper ár
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTO240
Premium Kategória
5,0
SENCOR SFH 8019WH
Hősugárzó ventilátor - lakásba, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 50 dB, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, LED kijelző, távirányító, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 50 × 21 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENET194
4,1
Siguro HS-K500W Lemming
Hősugárzó ventilátor - elektromos, max. 15 m2 helyiségekhez, teljesítmény 1300 - 2000 W, időzítő 1 - 24 óra, távirányító, digitális kijelző, érintőképernyős kezelőpanel, fokozatmentes hőmérséklet-szabályozás, 80°-os oldalirányú elfordulás, automatikus kikapcsolás felborulás esetén, hőbiztosíték, zajszint 42 dB, kábel hossza 1,4 m, méretek 66 × 18,7 × 23,3 cm, súly 2,8 kg, 3 év garancia
Szuper ár
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HS_K500W
4,5 39×
TRISTAR KA-5060
Hősugárzó ventilátor - 3 hőmérséklet-beállítás, állítható termosztát, hőálló kivitel, teljesítmény: 2000 W, állítható szög: 25°, PTC kerámia fűtőtest, legfeljebb 25 m²-es helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű hordozhatóságért
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT013
3,6
Tristar KA-5084
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, LED kijelző és termosztát, fehér és fekete kivitel
Leárazás -94 %
8 790 Ft 145 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIHA656
4,3 24×
TRISTAR KA-5061
Hősugárzó ventilátor - hőmérsékletbeállítás három fokozatban, állítható termosztát, hőálló kivitelezés, teljesítményfelvétel: 3000 W, 25 fokos szögben állítható, PTC kerámia fűtőtest, ventilátor funkció, IPX4 védettség - nedves környezetben is elhelyezhető, max. 35 négyzetméteres helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű mozgatás érdekében
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT014
4,4 15×
SENCOR SFH 7057WH
Hősugárzó ventilátor - lakásba, konyhába és irodába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHT443
5,0
SENCOR SFH 8050SL
Hősugárzó ventilátor - földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, zajszint 56 dB, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és ventilátor, mérete 42 × 18 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTT297
4,7 48×
TRISTAR KA-5065
Hősugárzó ventilátor - 1500 W teljesítmény, PTC kerámiatest, oszcilláció a fokozott hőeloszlatásért, 3 teljesítményfokozat, elhelyezhető padlón, túlmelegedés elleni védelem, beépített fogantyú, termosztát, hőszabályozás
Leárazás -14 %
13 190 Ft 15 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT006
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete - Hősugárzó ventilátor Típusok
4,3 14×
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7041
4,0
SENCOR SFH 7601BK
Hősugárzó ventilátor - lakásba és konyhába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, zajszint 60 dB, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 23,1 × 16,4 × 12,3 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
12 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHV806
4,5
Black+Decker BXSH2002E
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 499 × 187 × 205 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
28 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDHV010
CONCEPT VT7040 Forrólevegős ventilátor, fehér - Hősugárzó ventilátor Típusok
4,3 14×
CONCEPT VT7040 Forrólevegős ventilátor, fehér
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7040
4,6
TRISTAR KA-5037
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 22,5 × 17 × 13,5 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Leárazás -3 %
8 290 Ft 8 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRITO001b
5,0
Black+Decker BXSH2000E
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete 24 × 20 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
12 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDHV027
4,3
Cattara HEAT&COOK Gázfűtés + Tűzhely
Hősugárzó ventilátor - teraszra, kertbe és pergolához, földre helyezhető, 1700 W fűtési teljesítmény, termosztát és teljesítményszabályozó, mérete 27,5 × 27,5 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
21 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CMP1331
4,3 14×
Rohnson R-8063
Hősugárzó ventilátor - 3 hideg levegő beállítás 1000 W / 1500 W, gazdaságos működés, biztonságos kerámia fűtőelem, túlmelegedés elleni védelem, hőmérséklet-szabályozó, 70° széles oszcilláló mozgás, automatikus kikapcsolás felborulás esetén, integrált fogantyú, energiafogyasztás 1500 W
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ROHHV415
5,0
Tristar KA-5059
Hősugárzó ventilátor - 2000 W teljesítmény, oszcilláció a fokozott hőeloszlatásért, 3 teljesítményfokozat, IP21 védettség vízlecsapódás ellen, túlmelegedés elleni biztosíték, beépített fogantyú, hőszabályozás
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIHV496
5,0
Tristar KA-5074 LED
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, földre helyezhető, 1800 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 56 dB(A), túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, ventilátor, teljesítményszabályozó és automatikus kikapcsolás, befűthető légtér max. mérete 45 m³, mérete 29 × 14 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
21 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRITV175
4,8
G3Ferrari G6001901
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, földre és asztalra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, ventilátor és automatikus kikapcsolás, mérete 29,2 × 22,5 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
16 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FERHV240
4,0
Einhell GE-HG 18/370 Niro Li-Solo Akkus hőlégbefúvó
Hőlégbefúvó - garázsba, műhelybe és pergolához, gáz, 37000 W fűtési teljesítmény, 1 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, ventilátor és nyomásszabályozó, anyaga lemez, befűthető légtér 1000 m³, rozsdamentes acél kivitel
62 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOF161
4,4
Black+Decker BXSH2001E
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, földre és asztalra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete 28 × 25 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
Szuper ár
21 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDHV058

Hősugárzók

forró levegős melegítőtestMilyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ) Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.
Hogyan válasszunk fűtőberendezést kisebb vagy nagyobb helyre, vagy akár fűtőtestet kültéri használatra? Vajon a radiátor, konvektor, fűtőpanel, infravörös fűtő, kandalló vagy hőlégfűtés az alkalmasabb-e? Hasznos tanácsokkal és információkkal szolgálunk mindazok számára,...

Hősugárzók

A Hősugárzók kategóriában összesen 128 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hősugárzók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hősugárzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hősugárzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hősugárzók vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ