Hősugárzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(180)
Fűtőventilátor
(45)
Konvektor
(27)
Infravörös
(17)
Gáz
(8)
Halogén
(9)
Alkalmas
Lakásba
(183)
Házba
(166)
Nyaralóba
(151)
Műhelybe
(129)
Garázsba
(117)
Tulajdonságok
Működést jelző fény
(94)
Elektronikus vezérlés
(69)
LED kijelző
(54)
Termosztát
(54)
Oszcilláció
(33)
Fűtési teljesítmény
140 W
37000 W
-
Szűrés

Hősugárzó vásárlásakor számos szempontot kell figyelembe vennünk. Át kell gondolnunk, milyen méretű helyiségben fogjuk használni, mekkora teljesítményű modellre van szükségünk, illetve nem árt a biztonságra is figyelmet fordítani. Nézzük, milyen egyéb szempontokat szükséges megfontolni elektromos hősugárzó vásárlásakor.

Tovább

A hősugárzók a fűtőtestek kínálatában

Hősugárzó, gázfűtés vagy olajfűtés? A hősugárzók már régóta a leghatékonyabb önálló fűtőberendezések közé tartoznak. Fűtési teljesítményük miatt tökéletesek olyan helyekre, ahol gyorsan kell növelni a hőmérsékletet. Például a fürdőszobában, a garázsban vagy a kertben.

Hőlégbefúvó, gyors és hatékony fűtés meleg levegővel

A hőlégbefúvó a meleglevegős fűtés népszerű formája, elsősorban megbízhatóságuk miatt. Más fűtőberendezésekkel szemben a fő előnyük az, hogy rövid idő alatt képesek nagyobb helyiségeket befűteni és szárítani, amit nagy teljesítményük tesz lehetővé. Egyik hátránya azonban a magasabb vételár.

Hogyan működik a hősugárzó ventilátor?

A hősugárzó ventilátorok különösen lakások fűtésére alkalmasak, mivel nagyon gyorsak és hatékonyak. Az elektromos energia hővé alakul át, amelyet a ventilátor a helyiségben keringtet. A kompakt műanyag készülékháznak köszönhetően a hősugárzó bármelyik helyiségben akár a padlón is elhelyezhető, és nem lesz útban.

Fűtésre optimalizált klímák - meleglevegős fűtés új köntösben

A fűtésre optimalizált klímák előnyeit szinte számba se lehet venni. Arra, hogy otthonodat egész évben kellemes hőmérsékleten tartsa, nem sok termék képes. A légkondicionáló az egyik leggazdaságosabb módja otthonod fűtésének. Számos dizájn, elhelyezési lehetőség és szín közül választhatsz.

Hősugárzók - Hőlégbefúvó
Hőlégbefúvó

Hősugárzó ventilátor
Hősugárzó

Hősugárzók - fűtésre optimalizált klímák
Fűtésre optimalizált klíma

A fűtőberendezés típusa - hősugárzó vagy más?

Hősugárzó, elektromos fűtés vagy esetleg konvektoros fűtés? Nézzünk meg néhány fűtőtest típust, mit tesznek lehetővé, és hogyan kell használni őket.

 1. Az elektromos fűtőtest az egyik legnépszerűbb fűtőtest típus az egyszerű kezelhetőség, a jó teljesítmény és a megbízhatóság miatt.
 2. A hősugárzók esetében hosszabb időt vesz igénybe, amíg megfelelően felmelegszenek, de egyébként stabil teljesítményt nyújtanak, és a legolcsóbb modellek közé tartoznak.
 3. A konvektor egy olyan fűtőtest, amely a helyiség csendes és folyamatos fűtését biztosítja. Ideális kiegészítő hőforrásként.
 4. A gázolajos fűtőtest az összes fűtőberendezés közül a legnagyobb teljesítményű, így nagyobb helyiségek vagy akár épületek fűtésére is alkalmas.
 5. A halogén fűtőtestet maximális hatékonyság jellemzi, azonnali hatásfokkal. Ezen kívül fénysugarakat is termel.
 6. A gázfűtő elsősorban pavilonok, kertek vagy szabadtéri teraszok fűtésére és szárítására készült.

i

A hősugárzó helye

A hősugárzó kiválasztásánál gondold végig, hol és mire szeretnéd használni. Egyes fűtőtestek nagyobb terek, például házak vagy kertek fűtésére is alkalmasak lehetnek. Más hősugárzók kisebb helyiségekbe, például műhelybe vagy fürdőszobába alkalmasak. Ezt általában a fűtési teljesítmény határozza meg.

A hősugárzók fajtái

A hagyományos hősugárzók infravörös fűtőszálat használnak a levegő felmelegítéséhez, bár léteznek egyéb megoldások is. Előnyük, hogy a hagyományos hősugárzók fogyasztása alacsony, így olcsó megoldást jelentenek. Arra viszont érdemes figyelni, hogy sok modell nyitott kialakítású, így nagyobb tűzveszélyt jelenthetnek, mint egyéb típusú modellek. Az elektromos hősugárzók másik nagy csoportja a ventilátoros hősugárzó. E modelleknél a ventilátor fújja át a hideg levegőt a fűtőszálakon, majd tovább a fűtendő helyiségbe. A ventilátoros hősugárzók gyorsan képesek felfűteni a helyiséget, illetve a hőt egyenletesen oszlatják el.

i

A ventilátoros hősugárzók hátránya, hogy a ventilátor miatt üzemeltetésük némileg zajosabb, főleg magasabb fokozatokon. A ventilátoros hősugárzók fogyasztása nagyobb, így állandó fűtésre nem igazán alkalmasak.

Mire figyeljünk hősugárzó választásánál?

Ha hősugárzó vásárlása mellett döntesz, több tényezőt is figyelembe kell venni. Például, hogy milyen típusú fűtőtestre van szükséged, hova szeretnéd elhelyezni, milyen funkciókkal és jellemzőkkel kell rendelkeznie, milyen legyen a fűtési teljesítménye és a zajszintje.

A hősugárzók számos színben kaphatók, így nem kell aggódnod amiatt, hogy nem találsz neked tetszőt.

Elektromos hősugárzók - a befűtendő helyiség típusa, mérete

A hősugárzó kiválasztásakor az egyik legfontosabb kérdés, hogy mekkora helyiséget szeretnénk befűteni és milyen gyorsan. A legolcsóbb hősugárzók csak kisebb helyiségek fűtésére alkalmasak vagy kiegészítő, alkalmankénti fűtésre. A helyiség méretén kívül számít a helyiség kialakítása is. A fűtés jóval hatékonyabb egy olyan helyiségben, ahol a hő egyenletesen tud eloszlani. Nagy belmagasságú helyiség esetén a hő a magasba szökik, amit mennyezeti ventilátorral orvosolhatunk. Általánosságban elmondható, hogy megfelelő szigeteléssel és modern nyílászárókkal nagyban javíthatjuk az elektromos hősugárzók hatásfokát.

i

Hősugárzó fürdőszobába

Ha az elektromos hősugárzó fürdőszobába kerül, vásárlás előtt mindenképpen nézd meg, milyen IP védelemmel rendelkezik. Mivel a második számjegy jelöli a víz behatolása elleni védelmet, elsősorban erre kell figyelni. Az IPX4 besorolású hősugárzó fürdőszobába történő elhelyezése nem okozhat problémát, ahol a 4-es szám a fröccsenő víz elleni védelmet jelenti. Nézd meg az infravörös hősugárzók kínálatát, ahol nemcsak álló és fali hősugárzó, hanem még mennyezetre rögzíthető is található.

Álló hősugárzó vagy fali hősugárzó - melyiket válasszam?

 • Az álló hősugárzó a földre helyezhető, ezért inkább a nagyobb helyiségek, úgymint nappali vagy hálószoba, fűtésére használatos. Az álló hősugárzó esetében hasznos funkció az oszcilláció, amely az egyenletesebb hőeloszlásról gondoskodik. A felborulás elleni védelem jelenléte különösen fontos, amely azonnal leállítja az álló hősugárzó működését, ha az felborul vagy 45°-nál jobban megdől.
 • A fali hősugárzó olyan helyen jelenthet megoldást, ahol az álló hősugárzó nem férne el vagy útban lenne. Nagyon hasznos jellemzője lehet a kijelző és a távirányító, ami nélkül nehézkes lenne a vezérlése. Ha a fali hősugárzó designja sem mellékes, nézz körül a fűtőpanelek között, ahol akár világtérkép vagy híres festmény bőrébe bújtatott fűtőtestet is találhatsz.

i

Tanácsok hősugárzó, illetve fűtőberendezés választásához

Hogyan válasszunk fűtőtestet című útmutatónkban részletesen megismerheted a fűtőtestek, azon belül a hősugárzók kínálatát és azok jellemzőit.

A hősugárzók teljesítménye

Az elektromos hősugárzó teljesítményéből következtethetünk arra, hogy nagyjából mekkora helyiség fűtésére lesz készülékünk alkalmas. Általánosságban számolhatunk úgy, hogy 100 Watt teljesítmény nagyjából 100 négyzetméter felfűtésére elegendő. Tehát ha például egy 20 négyzetméteres helyiség fűtését szeretnénk megoldani, akkor legalább 2000 W teljesítményre lesz szükségünk. Természetesen ez csak egy hozzávetőleges érték, és az egyes hősugárzó modellek ettől nagyban eltérhetnek, illetve a fűtés hatékonyságát is sok tényező befolyásolja, például a fűtendő helyiség elrendezése, magassága, szigetelése és nyílászáróinak minősége.

A hősugárzók fogyasztása

A hősugárzók fogyasztása, éppúgy mint a teljesítmény és a hatékonyság, számos tényező függvénye. Ilyen például a fűtendő helyiség elrendezése, hogy mennyire szellősen vagy zsúfoltan van berendezve, milyen a szigetelése, milyen a magassága, légmozgása, és mennyire nyitott további helyiségek felé. Ha energiatakarékos hősugárzó érdekel, a következő szempontokat érdemes megfontolni:

 • A drágább elektromos hősugárzók általában gazdaságosabban fűtenek. Sajnos ez nem minden esetben igaz, mint ahogy az egyes hősugárzó típusokon belül is eltér a különböző modellek gazdaságossága.
 • A ventilátoros hősugárzók gyorsabban és hatékonyan melegítenek, viszont többet is fogyasztanak.
 • A ventilátor nélküli hősugárzók gazdaságosabban működnek, viszont lassabban melegednek fel és kevésbé egyenletesen oszlatják el a hőt.
 • Az elektromos hősugárzók nagy előnye, hogy a felvett energia csaknem 100%-át hőenergiává alakítják.

i

Ha igazán fontos számodra a megjelenés, akkor kétségtelenül az elektromos kandallók lesznek a legérdekesebbek számodra, amelyek a hagyományos hősugárzók elvén működnek, viszont a valódi kandallók lángját és hangulatát idézik. Ha nincs kedved egy valódi kandalló begyújtásával és állandó tisztításával bajlódni, akkor az elektromos kandalló lehet az ideális megoldás.

Mennyire zajos egy hősugárzó?

A hősugárzók és más modern fűtőtestek tervezésénél arra is gondolnak, hogy a pihenésre használt helyiségek (hálószoba, konyha) csendesek és nyugodtak maradjanak. Minden azonban a szóban forgó fűtőberendezés teljesítményétől függ, minél nagyobb a teljesítmény, annál zajosabb. Azonban még a legerősebb hősugárzók sem haladják meg a 61 dB-es zajszintet.

Elektromos hősugárzó - biztonság

A szigorú szabályozásnak köszönhetően a mai hősugárzók biztonságosabbak, mint valaha, így tűzveszély leginkább csak a helytelen használatból adódhat. Ezért használat előtt mindig gondosan olvassuk el a használati utasítást és általánosságban tartsuk be a következő szabályokat:

 • A hősugárzó körül mindig hagyjunk elegendő szabad helyet.
 • Az elektromos hősugárzó közelében ne hagyjunk gyúlékony vagy éghető tárgyakat.
 • A hősugárzót soha ne takarjuk le.
 • Ha nem használjuk, a hősugárzó csatlakozóját mindig húzzuk ki a hálózatból.
 • Ha a hősugárzó fürdőszobába kerül, a helyét gondosan válasszuk meg és óvjuk a vízcseppektől és a ráfröccsenő víztől.

A hősugárzó biztonsági funkciói

A mai hősugárzók számos biztonsági funkcióval rendelkeznek. Nézzük, melyek ezek.

 • Hőálló külső borítás.
 • Biztonsági kapcsoló - automatikusan kikapcsol a hősugárzó, ha véletlenül felborul.
 • Túlmelegedés elleni védelem.
 • Gyerekzár.

Ha a hősugárzó fürdőszobába kerül, akkor érdemes lehet falra helyezhető modellt választani.

Egyéb funkciók a különböző hősugárzó modellek esetében

A különböző hősugárzók a biztonsági funkciókon túl további hasznos funkciókat nyújtanak, amelyek használatukat könnyebbé, kényelmesebbé teszik.

 • Elektronikus vezérlés - A távirányító hasznos extra, mert nem kell mindig felugrálnod, ha az esti pihenéskor állítani szeretnél a szoba hőmérsékletén.
 • Időzítő - E funkcióval beállíthatod, hogy a hősugárzó mikor kapcsoljon be és hány fokra fűtse fel a helyiséget. Így kellemes meleg vár, mire hazaérsz.
 • Termosztát - Rengeteg modell termosztáttal van felszerelve, amely a beállított hőmérsékletet szinten tartja. A legjobb hősugárzók esetén a hőmérséklet digitálisan szabályozható és fokra pontosan beállítható.
 • LED kijelző - Áttekintést nyújt a hősugárzó beállításairól.
 • Wifi kapcsolat - Bizonyos hősugárzók Wifi segítségével okostelefonhoz csatlakoztathatóak. A letölthető alkalmazás így kényelmes vezérlést biztosít, akár a távolból is. Segítségével be- és kikapcsolható a hősugárzó, módosítható a hőmérséklete vagy beállítható az időzítő.
 • Állítható ventilátor sebesség - Segítségével a légmozgás a hőmérséklettől függetlenül szabályozható.

i

Az olajradiátorok és a konvekciós hősugárzók általában gazdaságosabban működnek, mint a ventilátoros modellek. Ha számodra fontos a stílusos megjelenés, a konvekciós és infravörös panelek általában ízléses, de szolid megjelenést kínálnak, amellyel könnyedén belesimulnak otthonod berendezésébe.

A hősugárzók ára

A legolcsóbb hősugárzók ára már 6 000 Ft körül kezdődik. Természetesen ezeknél hátrány az alacsonyabb teljesítmény és a minimális funkcionalitás. Azonban, ha csak egy apró helyiség időnkénti felfűtését szeretnénk megoldani, ezen modellek valamelyike tökéletesen megfelelhet céljainknak. 10 000 Ft-tól felfelé már nagyobb teljesítményt és több hasznos funkciót várhatunk. A legdrágább hősugárzók ára 50-100 ezer forint is lehet. Ezeknél érdemes komoly figyelmet fordítani minden paraméterre, hogy ne fizessünk feleslegesen olyan funkciókért, amelyekre nincs szükségünk.

Ha kedvező áron szeretnél vásárolni, akkor tekintsd meg olcsó hősugárzó kínálatunkat, ahol a legolcsóbbtól a legdrágábbig listázva találhatók elektromos hősugárzók. Ha szereted más vásárlók véleményét figyelembe venni, akkor tekintsd meg hősugárzó vélemények és tesztek kínálatunkat, ahol számos szempont alapján rendeztük sorrendbe termékeinket, például értékelés, népszerűség, stb.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
209 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,1 54×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Léghűtő - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
Szuper ár
81 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4
InnovaGoods elektromos törölközőszárító, 65 W, 5 bar
Olajradiátor - fürdőszobába, elhelyezés falra, anyaga alumínium, 65 W energiafelhasználás, fehér és szürke kivitel, mérete 43 × 60 cm (Ma×Sz)
Szuper ár
16 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INNES369
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 20×
Siguro HC-P200W Oryx
Elektromos konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2300 W, 3 teljesítményfokozat 1000/1300/2300 W, 30 m2-ig alkalmas, termosztát, hőmérséklet beállítás 5 - 37 °C tartományban 1 °C pontossággal, 24 -óra időzítő, funkció Fagyálló (5 °C hőmérsékletet tart), digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, borulás elleni védelem, távirányító, távirányító elemmel, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábakkal) 41 × 68 × 18 cm , tömege 6,1 kg, 3 év garancia
Szuper ár
41 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_HC_P200W
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7
Siguro HS-K500W Lemming
Ventilátoros hősugárzó - elektromos, max. 15 m2 helyiségekhez, teljesítmény 1300 - 2000 W, időzítő 1 - 24 óra, távirányító, digitális kijelző, érintőképernyős kezelőpanel, fokozatmentes hőmérséklet-szabályozás, 80°-os oldalirányú elfordulás, automatikus kikapcsolás felborulás esetén, hőbiztosíték, zajszint 42 dB, kábel hossza 1,4 m, méretek 66 × 18,7 × 23,3 cm, súly 2,8 kg, 3 év garancia
Szuper ár
61 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_HS_K500W
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,4 35×
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
8 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7041
SENCOR SFH 6020BL - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,3 39×
SENCOR SFH 6020BL
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, irodába és hálószobába alkalmas, földre és asztalra helyezhető, 600 W fűtési teljesítmény, zajszint 49 dB(A), funkciók: biztosíték, mérete 18,5 × 12 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), kék kivitel
5 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtpl72
SENCOR SFH 6021RD - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,3 39×
SENCOR SFH 6021RD
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, irodába és hálószobába alkalmas, földre és asztalra helyezhető, 600 W fűtési teljesítmény, zajszint 49 dB(A), funkciók: biztosíték, mérete 18,5 × 12 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
5 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtpl96
CONCEPT VT7040 Forrólevegős ventilátor, fehér - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,4 35×
CONCEPT VT7040 Forrólevegős ventilátor, fehér
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
8 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7040
4,5 12×
ELÍZ EWH 220 ERP
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2200 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 25 × 65,5 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
40 690 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: ELIHV453
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér - Hősugárzó
Típusok
3,9 32×
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
27 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4000
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó Típusok
3,9 32×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: CONET4001
4,7 26×
TRISTAR KA-5039
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, garázsba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 3 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 27 × 13,5 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
8 390 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRITO001c
4,4
ROHNSON R-0520WT
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző és hőmérséklet szabályozás, mérete: 40 × 83 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
37 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: ROHTO238
Concept KS4010 - Elektromos konvektor Típusok
4,2 25×
Concept KS4010
Elektromos konvektor - falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fekete színű
38 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CONKS890
4,6 49×
TRISTAR KA-5060
Ventilátoros hősugárzó - 3 hőmérséklet-beállítás, állítható termosztát, hőálló kivitel, teljesítmény: 2000 W, állítható szög: 25°, PTC kerámia fűtőtest, legfeljebb 25 m²-es helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű hordozhatóságért
16 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT013
4,5 67×
TRISTAR KA-5065
Ventilátoros hősugárzó - 1500 W teljesítmény, PTC kerámiatest, oszcilláció a fokozott hőeloszlatásért, 3 teljesítményfokozat, elhelyezhető padlón, túlmelegedés elleni védelem, beépített fogantyú, termosztát, hőszabályozás
13 190 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT006
3,0
Princess 348200 SMART
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe, fürdőszobába, műhelybe és garázsba, 2000 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, WiFi, befűthető légtér 0,06 m³, mérete 38 × 92 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
81 890 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: PRITP882
4,8 28×
Ardes 4F09
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 45 dB(A), funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, fehér és világosszürke kivitel
8 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARDTV836
3,3
ELÍZ EBR 750
Olajradiátor - fürdőszobába, 750 W fűtési teljesítmény, 1 fűtési fokozat, elhelyezés falra, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, időzítő, LED kijelző, termosztát és hőmérséklet szabályozás, anyaga fém, elektronikus vezérlés, LED kijelző és működést jelző fény, 750 W energiafelhasználás, fehér kivitel, mérete 105 × 50 × 5 cm (Ma×Sz×Mé)
84 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: ELIEBR750
4,7 24×
Güde GEH 2000 P
Ventilátoros hősugárzó - nyaralóba, garázsba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 21,7 × 16 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és kék kivitel
11 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUDE003
4,7 10×
SENCOR SFH 7021BK
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, konyhába és irodába alkalmas, földre helyezhető, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 24 × 21 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
8 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHT745
4,9
Ardes 451C
Ventilátoros hősugárzó - 2000 W fűtési teljesítmény, 2 állítható fűtési fokozat, elhelyezés: földre, fontos jellemzői és előnyei: termosztát és ventilátor, 28 × 24 × 16 cm (ma×sz×mé), fehér színű
6 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARDTOP32
4,3
Cattara HEAT&COOK Gázfűtés + Tűzhely
Gáz fűtőtest - teraszra, kertbe és pergolához, földre helyezhető, 1700 W fűtési teljesítmény, termosztát és teljesítményszabályozó, mérete 27,5 × 27,5 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
19 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1331
3,9 37×
ELÍZ EHH 120
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 40 m³, oszcilláció funkció, működésjelző lámpa, mérete 56,5 × 38 × 27,5 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
17 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELIET422

Hősugárzók

forró levegős melegítőtestMilyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ) Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.
Hogyan válasszunk fűtőberendezést kisebb vagy nagyobb helyre, vagy akár fűtőtestet kültéri használatra? Vajon a radiátor, konvektor, fűtőpanel, infravörös fűtő, kandalló vagy hőlégfűtés az alkalmasabb-e? Hasznos tanácsokkal és információkkal szolgálunk mindazok számára,...

Hősugárzók

A Hősugárzók kategóriában összesen 209 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hősugárzók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hősugárzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hősugárzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hősugárzók vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ