Levé ucho Alza dny ApF HU

Hősugárzó ventilátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(105)
Fűtőventilátor
(32)
Konvektor
(5)
Infravörös
(1)
Gáz
(4)
Halogén
(1)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(42)
LED kijelző
(26)
Időzítő
(1)
Gyerekzár
(8)
Fűtési teljesítmény
400 W
35000 W
-

A ventilátoros hősugárzó lakások vagy nyaralók gyors és hatékony fűtésére szolgál. Röviden, bárhol használhatóak, ahol növelni kell a hőmérsékletet. Különösen népszerűek a fürdőszobai ventilátor hősugárzó modellek. Nem tudod, hogy melyik a megfelelő számodra? Hadd adjunk tanácsot.

Tovább

Ventilátoros hősugárzó kiválasztása a helyszínnek megfelelően

A ventilátoros hősugárzó minden olyan területre alkalmas, ahol a levegőt gyorsan és hatékonyan kell felmelegíteni. Az elektromos energia hővé alakul át, amelyet a nagy teljesítményű ventilátor tovább keringtet a helyiségben. A ventilátoros hősugárzók általában kiegészítő fűtés biztosítására szolgálnak olyan helyiségekben, ahol nincs állandó fűtés, vagy ahol gyorsan szeretnénk megemelni a hőmérsékletet. A ventilátoros hősugárzó falra szerelhető, a padlóra és az asztalra helyezhető, vagy hordozható fűtőberendezésként szinte bárhol használható, mivel kompakt és rendkívül mobilis.

Ventilátoros hősugárzó padlóra

A padlóra helyezhető ventilátoros hősugárzó gyakran alkalmas arra is, hogy az asztalra helyezzük, méretei és fűtőteljesítménye függvényében. Természetesen általában van billenés- és túlmelegedés elleni védelem, így stabilitása miatt nem kell aggódnod. Biztonsági vagy esztétikai okokból azonban választhatsz falra szerelhető modellt is.


Siguro ventilátoros hősugárzó padlóra

Szinte minden modell hordozható meleglevegő-ventilátorként működik. Az állványnak vagy a lábaknak köszönhetően bárhová mozgatható, ahol szükség van rá.

Falra szerelhető ventilátoros hősugárzó

A falra szerelhető ventilátoros hősugárzók speciális fogantyúkkal vannak ellátva, így könnyen a falhoz rögzíthetők. Ideális választás azok számára, akik a ventilátort egy meghatározott helyre szeretnék felszerelni, és nem akarják tovább mozgatni, vagy olyan helyiségekben, ahol nincs elég hely a padlóra szerelhető hősugárzó ventilátor számára.

i

Falra szerelhető fürdőszobai hősugárzó ventilátor

A fürdőszobába való fali meleglevegős ventilátor a magasabb páratartalmú helyiségekbe való, ezért általában vízálló. Biztosítékkal is rendelkezik arra az esetre, ha lefröccsenne. Azonban mindig biztonságos távolságra kell elhelyezni a vízforrástól.

A ventilátoros hősugárzó számára megfelelő teljesítményt kell biztosítani

Mielőtt ventilátoros hősugárzó modellt vásárolnál, tudnod kell, hogy mekkora teret tervezel fűteni. Ennek megfelelően válaszd ki a megfelelő teljesítményű hősugárzó ventilátort, ami nemcsak a teljesítményt, hanem az áramfogyasztást is befolyásolja. A magasabb wattérték hatékonyabb fűtést, de magasabb fogyasztást is jelent. Ez attól függ, hogy irodai vagy nagyméretű belső terek számára van-e szüksége fűtőventilátorra:

  • Egy 400-800 W teljesítményű kis ventilátor hősugárzó felmelegíti a közeli helyiségeket körülötted vagy egy kis irodában.
  • Egy nagyobb, 1 000-2 000 W-os bemeneti teljesítményű nagyobb ventilátor hősugárzó alkalmas a nagyobb helyiségek fűtésére.

Siguro ventilátoros hősugárzó padlóra

A ventilátoros hősugárzók gyakran több teljesítményszintet kínálnak, így nem a maximális teljesítményen működnek. Saját igényeidhez igazíthatod őket.

Ventilátoros hősugárzó számos praktikus funkcióval

Egy olcsóbb, alkalmi fűtésre szánt ventilátor hősugárzó nem kínál sok funkciót a hő pörgetésén túl. Ha azonban napi rendszerességgel használod, akkor olyan speciális funkciókat és tulajdonságokat igényelsz, amelyek a következő szintre emelik a képességeit. A legmodernebb ventilátoros hősugárzó okos vezérléssel rendelkezik a mobiltelefonon vagy más okoseszközön található alkalmazáson keresztül.

  • A termosztáttal ellátott ventilátoros hősugárzó az egyik alapmodell. Ennek köszönhetően a helyiség hőmérsékletét a saját igényeidnek megfelelően állíthatod be. A fűtőberendezés intelligensen alkalmazkodik az aktuális környezeti feltételekhez.
  • Az oszcilláció a ventilátoros hősugárzó testének forgását jelenti. A meleg levegő egyenletesen fog áramlani, ami akkor is jól jön, ha a ventilátoros hősugárzó hideg levegővel is tud működni, mint egy normál ventilátor.
  • Az időzítővel ellátott hősugárzó ventilátor mind biztonsági, mind gyakorlati szempontból célszerű. Egyszerűen beállíthatod, hogy mennyi ideig szeretnéd fűteni a helyiséget. Ezen idő letelte után a készülék kikapcsol.
  • A LED kijelző tájékoztat a készülék aktuális beállításairól. Gyakran tartalmaz egy érintőgombos vezérlőpanelt, amely megkönnyíti az eszközök gombnyomásra történő váltását. Ez helyettesíti a kevésbé esztétikus gombokat.
  • A távvezérlés távirányító segítségével nagyon hasznosnak bizonyulhat, mivel sok lépést spórolhatunk meg. A hősugárzó ventilátor a kanapé kényelméből is beállítható. Az okosabb eszközök egy mobilalkalmazáson keresztül, Wi-Fi kapcsolaton keresztül vezérelhetők.

i

Csendes ventilátoros hősugárzó

Egy porszívó zajához hasonlítható zajos készülék helyett egy csendes ventilátoros hősugárzó berendezést biztosan jobban fog tetszeni. A legfeljebb 40-50 decibeles zajszintet csendesebbnek ítéljük, ami egy enyhe esőhöz hasonló. A halk üzemmódú ventilátoros hősugárzó 20 dB zajszintet ér el, ami a lehulló leveleket imitálja. Ha pihentető tevékenységek közben fogod bekapcsolva tartani, mindenképpen vedd figyelembe ezt a paramétert.

Hogyan használjuk biztonságosan a hősugárzó ventilátorokat

A ventilátoros hősugárzók elsősorban beltéri környezetre lettek tervezve. Óvakodj a túl magas páratartalmú helyektől, például a fürdőszobáktól, hacsak a ventilátort nem kifejezetten ezekre a területekre tervezték. A leesés, a túlmelegedés és a gyermekek elleni biztosítékok segítenek megelőzni a veszélyeket és az égési sérüléseket.

Nézd meg, mit mondanak a tapasztalt vásárlói vélemények az általad választott ventilátoros hősugárzókról.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SENCOR SFH 7057WH Szállításra kész > 10 db
Hősugárzó ventilátor - lakásba, konyhába és irodába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 990 Ft

2.
TRISTAR KA-5065 Szállításra kész > 5 db
Hősugárzó ventilátor - 1500 W teljesítmény, PTC kerámiatest, oszcilláció a fokozott hőeloszlatásért, 3 teljesítményfokozat, elhelyezhető padlón, túlmelegedés elleni védelem, beépített fogantyú, termosztát, hőszabályozás
-14 %
15 390 Ft
13 190 Ft

3.
Rohnson R-6065 Szállításra kész > 5 db
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft

Még több
123 termék
Classic Kategória
4,4 15×
SENCOR SFH 7057WH
Hősugárzó ventilátor - lakásba, konyhába és irodába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHT443
Arany középút
4,4 24×
Rohnson R-6065
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTO240
Arany középút
5,0
G3Ferrari G6002601
Hősugárzó ventilátor - lakásba és házba, földre helyezhető, 600 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, túlmelegedés elleni védelem, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 23 × 63 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: G3FTV811
Premium Kategória
5,0
SENCOR SFH 8019WH
Hősugárzó ventilátor - lakásba, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 50 dB, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, LED kijelző, távirányító, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 50 × 21 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENET194
4,9 42×
Siguro HS-H100W Warmito
Hősugárzó ventilátor - elektromos, legfeljebb 10 m2-es helyiségekhez, 1500 W teljesítmény, fokozatmentes hőszabályozás, oldalirányba fordítható, automatikus kikapcsolás felborulás estén, hőbiztosíték, 60 dB zajszint, kábel hossza: 1,83 m, méretek: 28,5 × 10 × 25,8 cm, tömeg: 2 kg, 3 év garancia
Szuper ár
21 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_HS_H100W
4,1
Siguro HS-K500W Lemming
Hősugárzó ventilátor - elektromos, max. 15 m2 helyiségekhez, teljesítmény 1300 - 2000 W, időzítő 1 - 24 óra, távirányító, digitális kijelző, érintőképernyős kezelőpanel, fokozatmentes hőmérséklet-szabályozás, 80°-os oldalirányú elfordulás, automatikus kikapcsolás felborulás esetén, hőbiztosíték, zajszint 42 dB, kábel hossza 1,4 m, méretek 66 × 18,7 × 23,3 cm, súly 2,8 kg, 3 év garancia
+Ajándék Service AlzaPlus+ quarterly membership, gift melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HS_K500W
4,0
SENCOR SFH 7601BK
Hősugárzó ventilátor - lakásba és konyhába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, zajszint 60 dB, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 23,1 × 16,4 × 12,3 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHV806
4,5 39×
TRISTAR KA-5060
Hősugárzó ventilátor - 3 hőmérséklet-beállítás, állítható termosztát, hőálló kivitel, teljesítmény: 2000 W, állítható szög: 25°, PTC kerámia fűtőtest, legfeljebb 25 m²-es helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű hordozhatóságért
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT013
CONCEPT VT7040 Forrólevegős ventilátor, fehér - Hősugárzó ventilátor
Típusok
4,3 14×
CONCEPT VT7040 Forrólevegős ventilátor, fehér
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7040
3,6
Tristar KA-5084
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, LED kijelző és termosztát, fehér és fekete kivitel
Leárazás -94 %
8 790 Ft 145 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIHA656
SENCOR SFH 7600WH
Hősugárzó ventilátor - lakásba és fürdőszobába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, zajszint 60 dB, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 23,1 × 16,4 × 12,3 cm (Ma×Sz×Mé)
11 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SENHV783
4,3 24×
TRISTAR KA-5061
Hősugárzó ventilátor - hőmérsékletbeállítás három fokozatban, állítható termosztát, hőálló kivitelezés, teljesítményfelvétel: 3000 W, 25 fokos szögben állítható, PTC kerámia fűtőtest, ventilátor funkció, IPX4 védettség - nedves környezetben is elhelyezhető, max. 35 négyzetméteres helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű mozgatás érdekében
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT014
5,0
SENCOR SFH 8050SL
Hősugárzó ventilátor - földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, zajszint 56 dB, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és ventilátor, mérete 42 × 18 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTT297
4,7 48×
TRISTAR KA-5065
Hősugárzó ventilátor - 1500 W teljesítmény, PTC kerámiatest, oszcilláció a fokozott hőeloszlatásért, 3 teljesítményfokozat, elhelyezhető padlón, túlmelegedés elleni védelem, beépített fogantyú, termosztát, hőszabályozás
Leárazás -14 %
13 190 Ft 15 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT006
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete - Hősugárzó ventilátor Típusok
4,3 14×
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7041
4,5
Black+Decker BXSH2002E
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 499 × 187 × 205 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
28 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDHV010
5,0
Black+Decker BXSH2000E
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete 24 × 20 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
12 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDHV027
4,3
Cattara HEAT&COOK Gázfűtés + Tűzhely
Hősugárzó ventilátor - teraszra, kertbe és pergolához, földre helyezhető, 1700 W fűtési teljesítmény, termosztát és teljesítményszabályozó, mérete 27,5 × 27,5 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
21 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1331
4,3 14×
Rohnson R-8063
Hősugárzó ventilátor - 3 hideg levegő beállítás 1000 W / 1500 W, gazdaságos működés, biztonságos kerámia fűtőelem, túlmelegedés elleni védelem, hőmérséklet-szabályozó, 70° széles oszcilláló mozgás, automatikus kikapcsolás felborulás esetén, integrált fogantyú, energiafogyasztás 1500 W
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ROHHV415
5,0
Tristar KA-5059
Hősugárzó ventilátor - 2000 W teljesítmény, oszcilláció a fokozott hőeloszlatásért, 3 teljesítményfokozat, IP21 védettség vízlecsapódás ellen, túlmelegedés elleni biztosíték, beépített fogantyú, hőszabályozás
10 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIHV496
5,0
Tristar KA-5074 LED
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, földre helyezhető, 1800 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 56 dB(A), túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, ventilátor, teljesítményszabályozó és automatikus kikapcsolás, befűthető légtér max. mérete 45 m³, mérete 29 × 14 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
21 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRITV175
4,8
G3Ferrari G6001901
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, földre és asztalra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, ventilátor és automatikus kikapcsolás, mérete 29,2 × 22,5 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
16 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FERHV240
4,4
Black+Decker BXSH2001E
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, földre és asztalra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete 28 × 25 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
Szuper ár
21 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDHV058
4,8
ELÍZ EWH 220 ERP
Hősugárzó ventilátor - lakásba, házba és nyaralóba, falra helyezhető, 2200 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 25 × 65,5 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIHV453

Hősugárzó ventilátorok

A Hősugárzó ventilátorok kategóriában összesen 123 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hősugárzó ventilátorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hősugárzó ventilátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hősugárzó ventilátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hősugárzó ventilátorok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ