Konvektorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(78)
Fűtőventilátor
(8)
Konvektor
(52)
Infravörös
(1)
Halogén
(1)
Anyag
(21)
Fém
(13)
Acéllemez
(27)
Műanyag
(36)
Edzett üveg
(2)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(33)
LED kijelző
(26)
Időzítő
(5)
Gyerekzár
(17)
Fűtési teljesítmény
425 W
2300 W
-
Befűthető légtér
20 m3
80 m3
-

A konvektor napjainkban az egyik legnépszerűbb fűtőberendezés. Ezek a készülékek a hőáramlás elvén működnek, gazdaságos fűtésként tartjuk őket számon, és bizonyos típusaik kültéri használatra is alkalmasak. Nem tudod eldönteni, melyik a legtökéletesebb konvektor lakásod fűtésére? Nézz szét nálunk, és mi segítünk a választásban!

Tovább

Hogyan működik egy konvektor és melyek az előnyei, illetve hátrányai?

A konvektor viszonylag egyszerű elven működik: alulról beszívja a levegőt, felmelegíti, majd a felső nyíláson keresztül kiengedi. Melyek az elektromos konvektor előnyei és hátrányai?

 • Széles választék
 • Gyorsan adja le a meleget
 • Alacsony vételár, kiváló hatékonyság
 • Kiemelkedő teljesítmény, alacsony zajszint és hosszú élettartam
 • Szárítja levegőt
 • Először a mennyezet melegszik fel
 • Keringeti a levegőt – nem alkalmas allergiában szenvedők számára

A konvektorok fő típusai

A konvektorok különböző kialakításokban vásárolhatók meg.

Elektromos konvektor

Az elektromos fűtőberendezések piacán az elektromos konvektorok a legelterjedtebbek. Megfizethető készülékek, amelyeket könnyű összeszerelni és szinte bárhol elférnek. Általában nem alkalmasak kültéri használatra, és a hideg időszakban ki vannak téve a fagyveszélynek. Az elektromos ventilátoros konvektor sokkal jobban szárítja a levegőt, továbbá létezik olyan típus is, amelyet nyáron szellőztetésre is lehet használni.

Gázkonvektor

A gázkonvektorok népszerűsége folyamatosan csökken. Földgázra vagy propán-bután palackra van szükség az üzemeltetésükhöz. Emiatt, és további, biztonsági okokból a gázkonvektor kültéri használatra ajánlott. Előnye lehet a sokkal nagyobb fagyállóság, amely hasznos a nyaraló-tulajdonosok számára.

Elektromos fűtőpanel

Az elektromos fűtőpanel elnevezésű fűtőberendezéseknél kombinálták a konvekciós és az infra elven történő fűtést, a hő eloszlása általában 50/50 % arányban történik. A legnagyobb előnye a sugárzó, közvetlen fűtés, amely a helyiségben azt az érzetet kelti, mintha kályha adná a meleget. A hő egyenletes eloszlatásának köszönhetően alacsony fogyasztású, közvetlen meleget is adó, elektromos fűtőtestről van szó.


Gazdaságos elektromos fűtőberendezések

Az elektromos fűtőpanelek kisebb méretükből és kétféle fűtési módjukból adódóan ideális készülékek fürdőszobákban történő használatra. Nemcsak remekül felfűtik a helyiséget, de törölközők és fürdőlepedők szárítására is alkalmasak, valamint megakadályozzák a penész kialakulását.

Segítség az elektromos konvektor kiválasztásában

Az elektromos konvektor kiválasztása során kérjük, hogy vedd figyelembe az alábbi paramétereket:

Az egyik legfontosabb, hogy a konvektor megfelelő teljesítménnyel rendelkezzen

A konvektor kiválasztásánál elsődleges szempontként tekints a teljesítményére, amelyet wattban ad meg a gyártó, és ez mutatja a készülék hatékonyságát. Az egyes helyiségek méretétől függően, általánosságban véve 40 W teljesítmény szükséges 1 mfelfűtésére. Ha az épület hőszigetelése gyengébb, akkor válaszd a nagyobb teljesítményű készüléket: ez esetben 50 W -ot elegendő kell, hogy legyen 1 m3-re.

A konvektorok gyakran beállíthatók a személyes igényeink alapján, így elkerülhető, hogy túl hideg vagy túl meleg legyen a helyiségben - válassz olyan modellt, amely számodra megfelelő teljesítményszinttel rendelkezik. Így érheted el legoptimálisabb energiafelhasználást.

Szabadon álló vagy falra szerelhető konvektor?

A konvektor helyiségben történő elhelyezése általában az alábbi két módon történhet:

 1. Az elektromos falra szerelhető konvektorok segítségével helyet takaríthatsz meg, ugyanakkor nem mozgathatók.
 2. A szabadon álló konvektorok lábakkal vagy görgőkkel rendelkeznek és bármikor, bárhová áthelyezhetők. Azonban könnyen útban lehetnek egy helyiségben.

Fali konvektor
Fali konvektor

Szabadon álló konvektor
Szabadon álló konvektor

i

Bármelyik típust is választod, ne feledkezz meg a konvektor méreteiről sem. Ez főleg a szabadon álló típusnál fontos, hiszen ahhoz, hogy kihasználd az egyik legnagyobb előnyüket, és szükség esetén átvidd a készüléket a másik helyiségbe, vagy elszállítsd a nyaralóba, esetleg a kempingbe, jobb, ha könnyű maga a készülék.

A konvektor által keltett zaj időnként zavaró lehet   

A konvektorok általában rendkívül csendesek, de egyes ventilátoros modellek zavaró hangokat adhatnak ki. Nem ajánljuk ezeket a változatokat, különösen nem olyan szobákban, ahol a lehető legnagyobb csendre van szükség.

Konvektorok egyedi tulajdonságokkal és remek funkciókkal

A modern elektromos konvektorok számos remek funkcióval büszkélkedhetnek:

 • A termosztáttal rendelkező konvektorok megtartják a helyiségben beállított hőmérsékletet.
 • A gyerekzár megakadályozza, hogy a gyerekek megváltoztassák az elektromos konvektor beállításait. 
 • A WIFI-vel rendelkező konvektor lehetővé teszi a készülék kezelését okostelefonon keresztül egy alkalmazás segítségével.
 • A távirányítós konvektorok esetén egy távirányító segítségével is vezérelheted a készüléket.
 • A LED kijelző megjeleníti a legfontosabb adatokat és egyszerűsíti a fűtőberendezés beállítását.
 • Az időzítővel rendelkező konvektor abban az esetben remek választás, ha el szoktad felejteni kikapcsolni a készülékeket.
 • Az automatikus hővédelemmel rendelkező konvektor kikapcsol, ha a készülék túlmelegszik. 
 • Anti-Frost/Freeze funkció a esetén a készülék automatikusan bekapcsol, ha a környezeti hőmérséklet 0 fok alá esik.

Nem tudod eldönteni, hogy a konvektor vajon megfelelő fűtőberendezés a számodra? Olvass bele Hogyan válasszunk fűtőberendezést c. cikkünkbe, amelyben további fűtőeszközöket mutatunk be.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Home HC-B200W Addax Szállításra kész > 5 db
Konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2000 W, 3 teljesítményfokozat 750/1250/2000 W, 20 m2-ig alkalmas, túlmelegedés elleni védelem, biztonsági védelem felborulás esetén, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábbal) 38, 6 x 53,5 x 20 cm, tömege 2 kg
13 590 Ft

83 termék
Classic Kategória
4,5
Siguro HC-P200W Oryx
Konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2300 W, 3 teljesítményfokozat 1000/1300/2300 W, 30 m2-ig alkalmas, termosztát, hőmérséklet beállítás 5 - 37 °C tartományban 1 °C pontossággal, 24 -óra időzítő, funkció Fagyálló (5 °C hőmérsékletet tart), digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, borulás elleni védelem, távirányító, távirányító elemmel, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábakkal) 41 × 68 × 18 cm , tömege 6,1 kg, 3 év garancia
Szuper ár
30 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HC_P200W
Arany középút
4,9
Xiaomi Mi Smart Space Heater S
Hősugárzó -, 6 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, időzítő, termosztát, WiFi
42 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: XIAROi1
Premium Kategória
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury - Ventilátor A kiszállítás
ingyenes
4,7 28×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló, állítható dőlésszög, rezgéscsillapító lábak, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, távirányító a csomag része, fehér és fekete kivitel, zajszint 55 dB, 40 W teljesítmény, 5 sebességfokozat, vízszintes oszcilláció 90°
Szuper ár
90 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_V750W
4,2
Home HC-B200W Addax
Konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2000 W, 3 teljesítményfokozat 750/1250/2000 W, 20 m2-ig alkalmas, túlmelegedés elleni védelem, biztonsági védelem felborulás esetén, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábbal) 38, 6 x 53,5 x 20 cm, tömege 2 kg
Szuper ár
13 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_HC_B200W
4,4
ROHNSON R-0520WT
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző és hőmérséklet szabályozás, mérete: 40 × 83 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO238
3,4
Tristar KA-5070
Konvektor - fali, teljesítmény: 2000 W, PTC kerámia test, távirányító, szobahőmérsékletet megjelenítő LED kijelző, hőmérséklet-beállítás, időzítő, ventilátor funkció, méretek: 42 x 12 x 17 cm
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIEO836
4,0 19×
Concept KS4000
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, időzítő, led kijelző, termosztát és távirányító, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fehér színű
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS883
SENCOR SCF 2101BK - Konvektor
Típusok
3,8 12×
SENCOR SCF 2101BK
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, anti-freeze, időzítő és termosztát, mérete: 39 × 61,8 × 26 cm (ma × sz × mé), fekete színű
18 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SENKO303
4,0
Concept KS3018 2000 W
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete: 40 × 62 × 20 cm (ma × sz × mé), fehér színű
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKO026
5,0
Rohnson R-0515WT
Konvektor - 1500 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát és hőmérséklet szabályozás, mérete: 40 × 59,5 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ROHKO297
5,0
Rohnson R-8021
Konvektor - 2200 W fűtési teljesítmény, földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, 60 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 58,5 × 53,5 × 27,5 cm (ma × sz × mé), fekete színű
41 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHKO329
4,4
Concept KS3014bc 2000W
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, termosztát, mérete: 40 × 68 × 13 cm (ma × sz × mé), szürke színű
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKO019
4,8
ELIZ EL 2000 INV WIFI
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, teljesítményszabályozó, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 55 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 43,4 × 111,6 × 5,9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
82 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ELITO198
4,7
ELÍZ ECW 200
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, 55 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 40 × 83 × 80 cm (ma × sz × mé), fehér színű
50 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELITO203
4,6
ELÍZ ECW 100
Konvektor - 1000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, 35 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 40 × 46 × 80 cm (ma × sz × mé), fehér színű
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELITO201
4,1
Rohnson R-077 Genius Wi-Fi
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, led kijelző, termosztát, néma üzemmód és WiFi, mérete: 45,5 × 92,2 × 18 cm (ma × sz × mé), fehér színű
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO383
Tristar KA-5819 WiFi
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító és WiFi, 60 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 60,5 × 67,5 × 21 cm (ma × sz × mé), fehér színű
45 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRIKO807
Tesla Smart Heater HTR300
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre és asztalra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, ventilátor és WiFi, 20 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 70 × 23 × 23 cm (ma × sz × mé), fehér színű
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESKO078
Imetec 4034
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 44,2 × 63 × 12 cm (ma × sz × mé), fehér és fekete színű
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMEKO345
2,3
ELÍZ EL 1000 INV WIFI
Konvektor - 1000 W fűtési teljesítmény, falra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, teljesítményszabályozó, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 35 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 43,4 × 71,6 × 5,9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
72 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELITO196
ELÍZ ECW 150
Konvektor - 1500 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, 45 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 40 × 59,5 × 80 cm (ma × sz × mé), fehér színű
47 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ELITO202
ARGO 191061053 JAZZ
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 43,5 × 59,6 × 10 cm (ma × sz × mé), fehér színű
19 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ARGKO310
4,6 20×
ETA 0624 90000
Konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és hőmérséklet szabályozás, mérete: 43,5 × 64 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fehér színű
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKO495
5,0
Tristar KA-5911
Konvektor - 1500 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, 40 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 38,5 × 535 × 19,6 cm (ma × sz × mé), fehér színű
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT007
forró levegős melegítőtestMilyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ) Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál...
Hogyan válasszunk fűtőberendezést kisebb vagy nagyobb helyre, vagy akár fűtőtestet kültéri használatra? Vajon...

Konvektorok

A Konvektorok kategóriában összesen 83 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konvektorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább konvektorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konvektorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konvektorok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ