AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Fali hősugárzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(9)
Fűtőventilátor
(1)
Konvektor
(4)
Alkalmas
Lakásba
(13)
Házba
(13)
Nyaralóba
(10)
Teraszra
(3)
Konyhába
(5)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(9)
LED kijelző
(11)
Időzítő
(1)
Termosztát
(1)
Működést jelző fény
(2)
Oszcilláció
(4)
Fűtési teljesítmény
1400 W
2200 W
-
Szűrés

A fali hősugárzó népszerű fűtési megoldás, és több okból is érdemes lehet ezt választani. Fontos azonban megjegyezni, hogy a fali melegítő hatékonysága és alkalmazhatósága attól függ, milyen típusú helyiségekben, milyen körülmények között és milyen igényekkel használják. Érdemes alaposan átgondolni az egyes modellek specifikációit és funkcióit a választás előtt. Olvass tovább, és tudj meg többet ezekről a termékekről.

Tovább

Milyen előnyökkel jár a fali hősugárzó használata?

Fali hősugárzó számos okból hasznos választás lehet. Lássuk, miért éri meg egy ilyen készüléket beszerezni.

  • Helytakarékos kialakítás: A fali hősugárzó falra szerelhető, így nem foglal helyet a padlón vagy más felületeken. Ez különösen előnyös kisebb helyiségekben, ahol a padlótér fontos lehet.
  • Egyszerű telepítés: A fali hősugárzók általában könnyen telepíthetők, és a falra rögzíthetők. Ez egyszerűvé teszi a fűtési rendszer bővítését vagy a meglévő fűtési rendszer kiegészítését.
  • Igény szerinti fűtés: Az elektromos fali hősugárzó gyorsan felmelegszik, és könnyen szabályozható. Ez lehetővé teszi az igény szerinti fűtést, amely segít energiahatékonyan üzemeltetni a fűtési rendszert.
  • Csendes működés: A legtöbb fali melegítő elektromos változata csendesen működik, ami kényelmes környezetet teremt a fűtött helyiségekben.

A fali hősugárzó eszközök típusai

A fali fűtőtest készülékeknek három alapvető típusát különböztetjük meg. Ezek mindegyike különböző előnyökkel jár. Érdemes az adott helyiség méretének és használati módjának figyelembevételével kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Elektromos fali hősugárzó

A fali melegítő elektromos változatai közvetlenül használják az elektromos energiát a hőtermeléshez, gyakran egy fűtőszállal vagy kerámia elemmel. Általában beállítható hőmérséklettel, időzítővel és egyéb funkciókkal rendelkeznek.

Konvektor fali melegítő

A konvektorok levegőáramlást használnak a hideg levegő felmelegítésére és a meleg levegő kibocsátására a helyiségbe. Általában falra szerelhetők vagy padlóra állíthatók. Néhány modell beépített ventilátort is tartalmaz. Könnyen telepíthetők, általában csendesek és egyenletes hőeloszlást biztosítanak.

Fűtőventilátor, mint fali fűtőtest

A fűtőventilátorok egy fűtőszálat használnak a levegő felmelegítésére, majd egy ventilátorral segítik a meleg levegő gyors kibocsátását a környezetbe. Gyorsan felmelegíthetik a szobát, és általában hordozhatók.

Hová lehet elhelyezni a fali hősugárzó eszközöket?

A fali melegítő készülékek számos helyen használhatók. Választhatsz a lakásba, házba vagy a nyaralóba való modellek közül, de akár a teraszon, a garázsban vagy a műhelyben is használhatsz fali hősugárzó eszközt. A benti készülékek különböző helyiségek felfűtéséhez lehetnek ideálisak – más-más modell való például a konyhába, az irodába, a hálószobába vagy a fürdőszobába.

A fali hősugárzó elhelyezésének módja

A fali melegítő készülékek, ahogy a nevük is mutatja, leginkább falra szerelhető változatban kaphatók. Kínálatunkban azonban olyan modellt is találsz, amelyet a földre téve is lehet használni.

A fali fűtő ventilátor fűtési teljesítménye

A kínálatunkban található fali melegítő eszközök fűtési teljesítménye modellenként eltérő. Általában 1400 W és 2200 W közötti értékkel érdemes számolni.

A fali hősugárzó főbb tulajdonságai

A fali melegítő készülékek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek együttesen növelik az eszközök hatékonyságát és kényelmét. Lássuk, melyek a legfontosabbak.

  • A fali hősugárzó készülékek gyakran elektronikus vezérléssel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a pontos hőmérséklet beállítását és a kívánt üzemmód kiválasztását.
  • A LED kijelző segít a felhasználóknak könnyen nyomon követni az elektromos fali hősugárzó beállításait és az aktuális hőmérsékletet. Ez növeli a kényelmet és a vezérelhetőséget.
  • A beépített termosztát lehetővé teszi, hogy a készülék önállóan szabályozza a hőmérsékletet, ami energiatakarékosabbá teszi a fűtést. Amikor elérte a beállított hőmérsékletet, a fali fűtőtest automatikusan kikapcsol, majd újraindul, amikor szükség van rá.
  • A működést jelző fény egy kis lámpa vagy LED, amely jelzi, hogy a fali fűtőtest be van kapcsolva.
  • Az oszcillációs funkció lehetővé teszi, hogy a fali hősugárzó oldalirányba mozogjon, így egyenletesebben eloszlassa a meleget a helyiségben. Ez különösen hasznos lehet nagyobb területeken vagy olyan esetekben, amikor fontos az egyenletes hőeloszlás.

A fali melegítő eszközök további fontos funkciói

A fali hősugárzó készülékek számos kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezhetnek, amelyek növelik azok hatékonyságát és felhasználóbarátságát. Íme néhány a legfontosabbak közül.

  • Az időzítő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre beállítsák, mikor kapcsoljon ki vagy be a fali fűtőtest. Ez segít az energiahatékonyság növelésében és a kényelmes vezérlésben.
  • A beépített termosztát segítségével a fali melegítő elektromos változata automatikusan szabályozza a hőmérsékletet, fenntartva a kívánt komfortszintet.
  • A teljesítményszabályozó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy állítsák a fali hősugárzó teljesítményét.
  • A biztosíték védelmet nyújthat a rövidzárlatok vagy elektromos túlfeszültségek ellen.
  • A hőmérséklet szabályozás lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók manuálisan állítsák be a kívánt hőmérsékletet.
  • A túlmelegedés elleni védelem funkciója érzékeli, ha a fali fűtő ventilátor túlhevült, és automatikusan lekapcsolja azt.
  • A ventilátor funkció lehetővé teszi, hogy a fali hősugárzó ne csak sugározza, hanem keringesse is a meleg levegőt a helyiségben.
  • A LED kijelző könnyen olvasható és megjeleníti a fali melegítő aktuális beállításait vagy hőmérsékletét.
  • A távirányító segítségével a felhasználók vezeték nélkül vezérelhetik a fali hősugárzó készüléket.
  • A felborulás elleni védelem érzékeli, ha a készülék elveszíti az egyensúlyát, és automatikusan kikapcsolja azt, hogy megelőzze a baleseteket.
  • Az anti-freeze (fagyvédelem) funkció megakadályozza, hogy a fali hősugárzó hőmérséklete a fagypont alá süllyedjen, ami különösen hasznos lehet hidegebb környezetekben.

Még mindig nem vagy biztos benne, melyik fali hősugárzó lenne a legjobb választás számodra? Nézz körül legnépszerűbb fali melegítő kínálatunkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ARGO 191070187 GHOST Szállításra kész > 5 db
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, hőmérséklet szabályozás
36 990 Ft

2.
Rohnson R-6065 Szállításra kész > 5 db
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft

13 termék
4,3 49×
Rohnson R-6065
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTO240
4,2
ARGO 191070187 GHOST
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, hőmérséklet szabályozás
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARGET678
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó Típusok
4,0 30×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
4,4 10×
ELÍZ EWH 220 ERP
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2200 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 25 × 65,5 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIHV453
5,0
Argo 191061058 FANCY
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, falra és földre helyezhető, 1400 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, időzítő, LED kijelző, termosztát, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér max. mérete 48 m³, mérete 43 × 64,5 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARGTV372
G3Ferrari G6002201
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, időzítő, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 50 × 19 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és szürke kivitel
32 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: G3FTV736
G3Ferrari G6002501
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, falra és földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 79 × 44,5 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
33 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: G3FTV774
4,0 30×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
30 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
4,4 10×
ELÍZ EWH 220 ERP
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2200 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 25 × 65,5 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
32 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ELIHV453
4,4 10×
ELÍZ EWH 220 ERP
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2200 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 25 × 65,5 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
38 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ELIHV453
4,4 10×
ELÍZ EWH 220 ERP
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2200 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 25 × 65,5 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
36 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ELIHV453
5,0
Argo 191061058 FANCY
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, falra és földre helyezhető, 1400 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, időzítő, LED kijelző, termosztát, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér max. mérete 48 m³, mérete 43 × 64,5 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
46 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ARGTV372
Concept QH4100 Smart - Hősugárzó Típusok
4,0 30×
Concept QH4100 Smart
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, távirányító, WiFi
37 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONel45

Fali hősugárzók

A Fali hősugárzók kategóriában összesen 13 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fali hősugárzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fali hősugárzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fali hősugárzók vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ