ApF HU Pravé ucho Alza dny

Fűtőpanelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(26)
Konvektor
(2)
Infravörös
(6)
Halogén
(1)
Anyag
Fém
(5)
Hőálló üveg
(1)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(7)
LED kijelző
(9)
Időzítő
(4)
Gyerekzár
(1)
Fűtési teljesítmény
350 W
2000 W
-
Befűthető légtér
18 m3
75 m3
-

A fűtőpanelek vagy infrapanelek tökéletes megoldást jelentenek olyan helyiségekben, ahol ritkán fűtenek, vagy ahol nincs más fűtési lehetőség. Olyankor is jól jönnek, amikor a nyaralóból visszatérve a hideg házban kell várakoznunk arra, hogy bekapcsoljon az elsődleges fűtés. Többféle típusú és különböző paraméterekkel rendelkező elektromos fűtőpanel létezik. Lássuk, melyek ezek.

Tovább

Mire jók az elektromos fűtőpanelek?

A fűtőpanelek nem igazán praktikusak elsődleges fűtési módszerként, hiszen magas az áramfogyasztásuk. Az elektromos fűtőpanelek azonban számos olyan előnnyel is rendelkeznek, amelyek miatt bizonyos helyzetekben érdemes megfontolni az alkalmazásukat.

  • Egy nagyobb teljesítményű infrapanel akár egy nagyobb helyiséget is képes néhány perc alatt felfűteni.
  • Csatlakoztasd a fűtőpaneleket egyszerűen a hálózathoz. A kevésbé beépített helyiségekben nem kell foglalkoznod a radiátorokkal.
  • A radiátorpanelek és más típusok rendelkeznek falra, padlóra vagy akár mennyezetre szerelhető változatokkal.

Hogyan működik az infrapanel, és miben különbözik a konvekciós fűtőtestektől?

Az elektromos fűtőtestek két fő típusa az infrapanelek és a konvektoros fűtőtestek. Miben különbözik ez a két típus egymástól? Míg a konvektoros vagy közvetlen fűtésű készülékek kizárólag a levegőt melegítik, addig az infrapanelek, amelyeket sugárzó paneleknek is nevezünk, egy kicsit összetettebb eszközök. Infravörös sugárzást bocsátanak ki, amely csak akkor alakul át hővé, ha valamely felülettel érintkezik (például emberekkel vagy bútorokkal).

Az infrapanel elsősorban nem a levegőt, hanem téged melegít. Egy azonos méretű helyiség fűtéséhez azonban nagyobb fűtőpanel szükséges, mint a konvektoros fűtőtestek esetében, mivel kisebb a légáramlás.

A fűtőpanelek gyakran energiaigényesek

A fűtőpanelek alkalmazása könnyen drágává válhat, és a rosszul megválasztott fűtőteljesítmény az utolsó dolog, amire vágysz. Régebbi, szigetelés nélküli házak esetében fűtőpanelek és infrapanelek használatakor körülbelül 30 W/m³ bemeneti energiával számolj. Az új építésű épületeket és a jól szigetelt házakat sugárzó panelek és konvektorok segítségével fűtik, amelyek bemeneti teljesítménye körülbelül 20 W/m³.

i

Segítünk megtalálni a legjobb infrapaneleket ügyfeleink véleménye alapján.

Infrapaneleket és konvektorokat kínálunk három különböző kivitelben

Az infrapanelek és konvektorok három kategóriába sorolhatók, attól függően, hogy hová szerelik őket. Bár általában a falra szerelhető fűtőpanelek a leghatékonyabbak, a mennyezetre szerelhető infrapanelek helyet takarítanak meg, ezért ideálisak kis helyiségekbe. A padlófűtéses panel pedig egy mindenki által jól ismert megoldás.

Infrapanel falfűtéshez
Falon

Fűtőpanel padlóra
Padlón

Infrapanelek a mennyezeten
Mennyezeten

Könnyedén kiválaszthatod a célnak megfelelő fűtőpanelt

Megkönnyítheted a választást, ha tudod, hová szeretnéd elhelyezni a fűtőpanelt. Válaszd ki egyszerűen a számodra legmegfelelőbbet paramétereink közül. Látni fogod az összes, adott helyiséghez legideálisabb teljesítményű, méretű és anyagú fűtőpanel lehetőséget.

  • Az infrapanel a fürdőszobában is elfér. Alacsonyabb hőmérsékleten működik, mint a konvektor, így nem melegíti túl a levegőt.
  • A nappaliban elhelyezett fűtőpanelek teljesítményének nagyjából ugyanolyannak kell lennie, mint amit fentebb említettünk.
  • Válassz infrapanelt a műhelyedbe – energiát takaríthatsz meg, hiszen alacsonyabb hőmérséklet is elegendő.

Az infrapanel vagy a fűtőpanel anyaga elhanyagolható hatással van a funkcionalitásra. Az, hogy kerámia vagy más anyagú infrapanelt választasz, csupán tervezés kérdése.

A fűtőpanelek számos további funkcióval is rendelkezhetnek

Ha néhány fűtőpanel első pillantásra egyformának tűnik, lehet, hogy elsiklottál néhány hasznos funkció felett.

  • A termosztáttal ellátott fűtőpanelek és infrapanelek lehetővé teszik a kívánt hőmérséklet fenntartását.
  • Az elektronikus vezérlés lehetővé teszi az infrapanelek távoli indítását, mobiltelefonon keresztül vagy akár a lakáson kívül is.
  • A LED-kijelző mutatja a fűtőpanelen jelenleg beállított hőmérsékletet, a helyiségre vonatkozó információkat és még sok mást is.
  • Az időzítő segítségével beállíthatod, mikor kapcsoljon be az elektromos fűtőpanel. Beállíthatod, hogy a berendezés közvetlenül a munkából való hazaérkezés előtt kapcsoljon be.

i

Kedvező árú fűtőpanelekre van szükséged? Nézd meg az outlet oldalunk kínálatát. Itt különféle felbontott és használt árut találsz, amelyek még mindig hasznodra lehetnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 390 Ft

2.
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
27 790 Ft

30 termék
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó
Típusok
4,0 15×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
4,8
Black+Decker BXWSH2000E Fali kerámia panel
Fűtőpanel - alkalmas lakóterekbe és fürdőszobába, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés falra, zajszint 50 dB(A), túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 18,5 × 56 × 11,7 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
43 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDET014
4,1
AENO GH1S
Hősugárzó - 700 W-os infravörös fűtőtest, falra vagy padlóra szerelhető, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztonsági biztosíték, gyermekvédelem, automatikus kikapcsolás.
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENET257
5,0
AENO GH2S
Hősugárzó - 700 W-os infravörös fűtőtest, falra vagy padlóra szerelhető, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztonsági biztosíték, gyermekvédelem, automatikus kikapcsolás.
99 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AENET264
4,0
Princess 348035 SMART
Fűtőpanel - elektromos, 350 W fűtési teljesítmény, alkalmas lakásba, házba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, falra, talajra helyezhető, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás
65 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PRITP124
4,0
ARGO 191070184 CHIC SILVER
Fűtőpanel - alkalmas lakásba, irodába, konyhába, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér 60 m³, mérete 20,2 × 61,5 × 12,3 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
40 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARGET630
3,3
Rohnson R-0420 Ionic
Hősugárzó - ellenálló acél konstrukció, gyors és hatékony melegítés, takarékos működtetés, távirányítás, hőmérséklet beállítás: 5-35°C, 9 előre beállított program, 2 fűtési teljesítmény: 1000/2000 W, Anti-frost, 100%-osan zajtalan, 2000 W teljesítményfelvétel
66 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHET273
4,2 27×
Rohnson R-057
Fűtőpanel - extra vékony, 1,1 cm-es panel, 425 W teljesítmény az akár 50%-os energiamegtakarításért, LED kijelző hőmérséklet-érzékelővel, 24 órás és heti digitális időzítő, túlmelegedés elleni védelem, szabadon álló vagy fali, lábak és fúrószár a csomagban, a panel a kívánt színre festhető, tápkábel hossza: 1,5 m, méretek: 60 x 60 x 1,1 cm
35 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO236
1,0
Princess 348200 SMART
Fűtőpanel - alkalmas lakóterekbe, fürdőszobába, műhelybe és garázsba, elhelyezés falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, gyerekzár, időzítő, LED kijelző, termosztát, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, befűthető légtér 60 m³, mérete 38 × 92 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
83 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PRITP882
Mill WiFi 1200 W
Konvektor - 1200 W fűtési teljesítmény, falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 18 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 40 × 105 × 8,6 cm (ma × sz × mé), fehér színű
91 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MILET557
1,0
Princess 348054 SMART
Fűtőpanel - elektromos, 540 W fűtési teljesítmény, alkalmas lakásba, házba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, falra, talajra helyezhető, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi
84 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PRITP186
Princess 348070 SMART
Fűtőpanel - alkalmas lakóterekbe, fürdőszobába, műhelybe és garázsba, 700 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, befűthető légtér 42 m³, mérete 60 × 120 × 1,8 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Leárazás -21 %
99 290 Ft 125 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: PRITP209
ARGO 191070199 CHIC BERRY
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, hőmérséklet szabályozás
40 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARGET913
ARGO 191070181 KOMPASS
Fűtőpanel - alkalmas lakóterekbe, műhelybe és garázsba, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete 18,5 × 56 × 11,7 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
32 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARGET586
4,7
DOMO Mica DO7317M
Fűtőpanel - alkalmas lakóterekbe és fürdőszobába, 1500 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete 76,5 × 51 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
66 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: DOMTOP03
5,0
Rohnson R-0415 Ionic
Hősugárzó - ellenálló acél konstrukció, gyors és hatékony melegítés, takarékos működtetés, távirányítás, hőmérséklet beállítás: 5-35°C, 9 előre beállított program, 2 fűtési teljesítmény: 750/1500 W, Anti-frost, 100%-osan zajtalan, 1500 W teljesítményfelvétel
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHET266
4,0
ARGO 191070184 CHIC SILVER
Fűtőpanel - alkalmas lakásba, irodába, konyhába, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér 60 m³, mérete 20,2 × 61,5 × 12,3 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
34 200 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ARGET630
3,3
Rohnson R-0420 Ionic
Hősugárzó - ellenálló acél konstrukció, gyors és hatékony melegítés, takarékos működtetés, távirányítás, hőmérséklet beállítás: 5-35°C, 9 előre beállított program, 2 fűtési teljesítmény: 1000/2000 W, Anti-frost, 100%-osan zajtalan, 2000 W teljesítményfelvétel
41 280 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ROHET273
DOMO DO7326M
Fűtőpanel - alkalmas lakásba, irodába, konyhába, 1500 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és néma üzemmód, mérete 49,5 × 90 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Szuper ár
58 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: DOMET7326
ARGO 191070199 CHIC BERRY
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, hőmérséklet szabályozás
34 200 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ARGET913
Black+Decker BXMRA1500E MICA panel
Fűtőpanel - alkalmas lakásba, irodába, konyhába, 1500 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 29 × 65 × 19,5 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BLDET083
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér - Hősugárzó Típusok
4,0 15×
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
Szuper ár
27 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2023. 10. 03.
Termékkód: CONET4000
Princess 348254 SMART
Fűtőpanel - alkalmas lakásba, irodába, konyhába, 540 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, mérete 60 × 90 × 2 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
95 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2023. 10. 03.
Termékkód: PRItpp98
Princess 348235 SMART
Fűtőpanel - alkalmas lakásba, irodába, konyhába, 350 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, mérete 60 × 60 × 2 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
75 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2023. 10. 03.
Termékkód: PRItpp74
forró levegős melegítőtestMilyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ) Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.
Hogyan válasszunk fűtőberendezést kisebb vagy nagyobb helyre, vagy akár fűtőtestet kültéri használatra? Vajon a radiátor, konvektor, fűtőpanel, infravörös fűtő, kandalló vagy hőlégfűtés az alkalmasabb-e? Hasznos tanácsokkal és információkkal szolgálunk mindazok számára,...

Fűtőpanelek

A Fűtőpanelek kategóriában összesen 30 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fűtőpanelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fűtőpanelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fűtőpanelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fűtőpanelek vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ