Akvizice ApF HU Shop roku

Elektromos fűtőpanelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(120)
Fűtőventilátor
(5)
Konvektor
(22)
Infravörös
(29)
Gáz
(1)
Halogén
(4)
Anyag
(19)
Fém
(31)
Acéllemez
(11)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(44)
LED kijelző
(59)
Időzítő
(24)
Gyerekzár
(29)
Fűtési teljesítmény
140 W
2500 W
-
Befűthető légtér
0,06 m3
90 m3
-

Az elektromos fűtőpanelek vagy infrapanelek tökéletes megoldást jelentenek olyan helyiségekben, ahol ritkán fűtenek, vagy ahol nincs más fűtési lehetőség. Olyankor is jól jönnek, amikor a nyaralóból visszatérve a hideg házban kell várakoznunk arra, hogy bekapcsoljon az elsődleges fűtés. Többféle típusú és különböző paraméterekkel rendelkező elektromos fűtőpanel létezik. Lássuk, melyek ezek.

Tovább

Mire jók az elektromos fűtőpanelek?

A fűtőpanelek nem igazán praktikusak elsődleges fűtési módszerként, hiszen magas az áramfogyasztásuk. Az elektromos fűtőpanelek azonban számos olyan előnnyel is rendelkeznek, amelyek miatt bizonyos helyzetekben érdemes megfontolni az alkalmazásukat.

  • Egy nagyobb teljesítményű infrapanel akár egy nagyobb helyiséget is képes néhány perc alatt felfűteni.
  • Csatlakoztasd a fűtőpaneleket egyszerűen a hálózathoz. A kevésbé beépített helyiségekben nem kell foglalkoznod a radiátorokkal.
  • A villany fűtőpanelek rendelkeznek falra, padlóra vagy akár mennyezetre szerelhető változatokkal.

Hogyan működik az infrapanel, és miben különbözik az elektromos konvektortól?

Az elektromos fűtőtestek két fő típusa az infrapanelek és a konvektoros fűtőtestek. Miben különbözik ez a két típus egymástól? Míg a konvektoros vagy közvetlen fűtésű készülékek kizárólag a levegőt melegítik, addig az infrapanelek, amelyeket sugárzó paneleknek is nevezünk, egy kicsit összetettebb eszközök. Infravörös sugárzást bocsátanak ki, amely csak akkor alakul át hővé, ha valamely felülettel érintkezik (például emberekkel vagy bútorokkal).

Az infrapanel elsősorban nem a levegőt, hanem téged melegít. Egy azonos méretű helyiség fűtéséhez azonban nagyobb fűtőpanel szükséges, mint a konvektoros fűtőtestek esetében, mivel kisebb a légáramlás.

Az elektromos fűtőpanelek gyakran energiaigényesek

A fűtőpanelek alkalmazása könnyen drágává válhat, és a rosszul megválasztott fűtőteljesítmény az utolsó dolog, amire vágysz. Régebbi, szigetelés nélküli házak esetében fűtőpanelek és infrapanelek használatakor körülbelül 30 W/m³ bemeneti energiával számolj. Az új építésű épületeket és a jól szigetelt házakat sugárzó panelek és konvektorok segítségével fűtik, amelyek bemeneti teljesítménye körülbelül 20 W/m³.

i

Segítünk megtalálni a legjobb infrapaneleket vásárlóink véleménye alapján.

Infrapanelek és elektromos fűtőpanelek elhelyezése

Az infrapanelek és elektromos panelek három kategóriába sorolhatók, attól függően, hogy hová szerelik őket:

  • Fali elektromos fűtőpanel: Gyakori megoldás, ahol a fűtőpanel a szoba bármely szabad részére felszerelhető.
  • Mennyezetre szerelés: nagyobb helyiségekben a mennyezetre szerelés segít az egyenletes hőeloszlásban.
  • Álló kivitel: saját állvánnyal rendelkező hordozható elektromos fűtőpanelek,
  • Mobil használat: Hordozható kisebb fűtőpanelek, amelyeket bárhova el lehet helyezni elektromos csatlakozás mellett.

Bár általában a falra szerelhető fűtőpanelek a leghatékonyabbak, a mennyezetre szerelhető infrapanelek helyet takarítanak meg, ezért ideálisak kis helyiségekbe. A szabadon álló villanypanel pedig egy mindenki által jól ismert megoldás.

Az elektromos fűtőpanelek ritkábban előforduló változatai:

  • Üveg és tükör fűtőpanelek: fürdőszobákba tervezett speciális melegítő panel, segítségével a tükör nem párásodik be.
  • Kültéri használat: infravörös fűtőpanelek, amelyek kifejezetten kültéri, pl. teraszfűtésre lettek tervezve.
  • Mobil használat: hordozható kisebb fűtőpanelek, amelyeket bárhova el lehet helyezni elektromos csatlakozás mellett.

Infrapanel falfűtéshez
Falon

Fűtőpanel padlóra
Padlón

Infrapanelek a mennyezeten
Mennyezeten

Könnyedén kiválaszthatod a célnak megfelelő fűtőpanelt

Megkönnyítheted a választást, ha tudod, hová szeretnéd elhelyezni az elektromos fűtőpanelt. Válaszd ki egyszerűen a számodra legmegfelelőbbet paramétereink közül. Látni fogod az összes, adott helyiséghez legideálisabb teljesítményű, méretű és anyagú fűtőpanel lehetőséget.

  • Az infrapanel a fürdőszobában is elfér. Alacsonyabb hőmérsékleten működik, mint a konvektor, így nem melegíti túl a levegőt.
  • A nappaliban elhelyezett fűtőpanelek teljesítményének nagyjából ugyanolyannak kell lennie, mint amit fentebb említettünk.
  • Válassz infrapanelt a műhelyedbe – energiát takaríthatsz meg, hiszen alacsonyabb hőmérséklet is elegendő.

Az infrapanel vagy az elektromos fűtőpanel anyaga elhanyagolható hatással van a funkcionalitásra. Az, hogy kerámia vagy más anyagú infrapanelt választasz, csupán tervezés kérdése.

Mi az a norvég panel?

A norvég fűtőpanelek konvekciós fűtési elv alapján működnek. Van bennük egy kerámia betét, amely fémötvözetet tartalmaz, soha nincsenek izzásban, ezért használatuk biztonságos. Rendkívül dekoratív fűtési megoldásnak számítanak, a norvég panelek vékonyak és legtöbb esetben fajra szerelhetőek. Azonban hasznosak a hordozható, szabadon álló változataik is. A WiFi-vel ellátott változatok további előnye az interneten keresztüli vezérlés.

Az elektromos fűtőpanelek számos további funkcióval is rendelkezhetnek

Ha néhány fűtőpanel első pillantásra egyformának tűnik, lehet, hogy elsiklottál néhány hasznos funkció felett.

  • A termosztáttal ellátott elektromos fűtőpanelek és infrapanelek lehetővé teszik a kívánt hőmérséklet fenntartását.
  • Az elektronikus vezérlés lehetővé teszi az infrapanelek távoli indítását, mobiltelefonon keresztül vagy akár a lakáson kívül is.
  • A LED-kijelző mutatja az elektromos fűtőpanelen jelenleg beállított hőmérsékletet, a helyiségre vonatkozó információkat és még sok mást is.
  • Az időzítő segítségével beállíthatod, mikor kapcsoljon be az elektromos fűtőpanel. Beállíthatod, hogy a berendezés közvetlenül a munkából való hazaérkezés előtt kapcsoljon be.
  • A wifis elektromos fűtőpanel okosotthonod szerves része tud lenni. Mielőtt hazaérkeznél, fel tudod fűteni a kívánt helységet, mérni tudod a fogyasztást vagy időzítőt tudsz beállítani.

i

Kedvező árú fűtőpanelekre van szükséged? Nézd meg az outlet oldalunk kínálatát. Itt különféle felbontott és használt árut találsz, amelyek még mindig hasznodra lehetnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Black+Decker BXWSH2000E Fali kerámia panel Utolsó termék a raktáron
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe és fürdőszobába, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés falra, zajszint 50 dB(A), túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 18,5 × 56 × 11,7 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
41 590 Ft

2.
Dirt Devil DD6001 Szállításra kész 1 db
Olajradiátor - lakásba, házba és fürdőszobába, elhelyezés falra, földre, időzítő, anyaga alumínium, időzítő, 150 W energiafelhasználás, szürke kivitel, mérete 93 × 56 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
36 090 Ft

3.
SENCOR SCF 3200WH Szállításra kész > 5 db
Elektromos konvektor - 1500 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, termosztát, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete: 51 × 70 × 26 cm (ma × sz × mé), fehér színű
45 290 Ft

Még több
129 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,0
Dirt Devil DD6001
Olajradiátor - lakásba, házba és fürdőszobába, elhelyezés falra, földre, időzítő, anyaga alumínium, időzítő, 150 W energiafelhasználás, szürke kivitel, mérete 93 × 56 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
36 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DIDER986
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9
Xiaomi Mi Smart Space Heater S
Hősugárzó -, 6 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, időzítő, termosztát, WiFi
52 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAROi1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,7
ELÍZ EGH 24 Smart
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, kertbe, garázsba, műhelybe és pergolához, fűtési teljesítmény 2400 W, 4 fűtési fokozat, elhelyezhető mennyezetre, falra, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, néma üzemmód és WiFi, befűthető légtér mérete 45 m³, gyerekzár, elektronikus vezérlés, mérete 16 × 97 × 8 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
73 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ELIET024
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Melegvizes alumínium radiátor FINESA, FN2-100M, 1000*404, 500W, fehér
Melegvizes radiátor - lakásba, házba és nyaralóba, 500 W fűtési teljesítmény, 20 fűtési fokozat, elhelyezés falra, anyaga alumínium, 410 W energiafelhasználás, fehér kivitel, mérete 100 × 40,4 × 6 cm (Ma×Sz×Mé)
94 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MTRtop0210
4,4
ROHNSON R-0520WT
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző és hőmérséklet szabályozás, mérete: 40 × 83 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO238
Concept KS4000 - Elektromos konvektor Típusok
4,1 23×
Concept KS4000
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, időzítő, led kijelző, termosztát és távirányító, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS883
3,2
Tristar KA-5070
Elektromos konvektor - fali, teljesítmény: 2000 W, PTC kerámia test, távirányító, szobahőmérsékletet megjelenítő LED kijelző, hőmérséklet-beállítás, időzítő, ventilátor funkció, méretek: 42 x 12 x 17 cm
24 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIEO836
AENO GH1S - Hősugárzó
Típusok
4,4 17×
AENO GH1S - 3 év garancia
Hősugárzó - csak alkalmazással vezérelhető, alkalmas lakóhelyiségekbe, fűtési teljesítmény 700 W, elhelyezhető falon vagy padlón, felborulás elleni biztosíték, hőszabályozás és WiFi, akár 30 m² méretű helyiség kifűtésére, méretek 36,5 × 100 × 2,5 cm (M×Sz×Mé), fehér
73 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENET257
4,3 46×
Rohnson R-6065
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTO240
4,4 11×
ELÍZ EQH 12 W
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 25 m³, működésjelző lámpa, mérete 16 × 61 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIET415
4,2
Tristar KA-5819 WiFi
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító és WiFi, 60 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 60,5 × 67,5 × 21 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRIKO807
3,8
TRISTAR KA-5090
Infrapanel - alkalmas lakásba, irodába, konyhába, 425 W fűtési teljesítmény, elhelyezés földre, mérete 60 × 60 × 1,1 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
32 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: TRItpp183
SENCOR SCF 4240WH - Elektromos konvektor
Típusok
4,0
SENCOR SCF 4240WH
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 55 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 51,5 × 78 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fehér színű
49 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENkn01
4,5
Black+Decker BXWSH2000E Fali kerámia panel
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe és fürdőszobába, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés falra, zajszint 50 dB(A), túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 18,5 × 56 × 11,7 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
41 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDET014
4,0
ARGO 191070187 GHOST
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, hőmérséklet szabályozás
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARGET678
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó Típusok
4,0 29×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
4,0
SENCOR SCF 3200WH
Elektromos konvektor - 1500 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, termosztát, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete: 51 × 70 × 26 cm (ma × sz × mé), fehér színű
45 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKO327
Concept KS4010 - Elektromos konvektor Típusok
4,1 23×
Concept KS4010
Elektromos konvektor - falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fekete színű
38 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS890
4,2
Tesla Smart Heater HTR300
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre és asztalra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, ventilátor és WiFi, 20 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 70 × 23 × 23 cm (ma × sz × mé), fehér színű
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESKO078
3,0
Princess 348200 SMART
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe, fürdőszobába, műhelybe és garázsba, 2000 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, WiFi, befűthető légtér 0,06 m³, mérete 38 × 92 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
81 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PRITP882
4,2 13×
Rohnson R-028 Wi-Fi
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, led kijelző, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 42,6 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fekete színű
45 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO382
3,0
ELÍZ EBR 750
Olajradiátor - fürdőszobába, 750 W fűtési teljesítmény, 1 fűtési fokozat, elhelyezés falra, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, időzítő, LED kijelző, termosztát és hőmérséklet szabályozás, anyaga fém, elektronikus vezérlés, LED kijelző és működést jelző fény, 750 W energiafelhasználás, fehér kivitel, mérete 105 × 50 × 5 cm (Ma×Sz×Mé)
74 590 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: ELIEBR750
5,0
Rohnson R-0515WT
Elektromos konvektor - 1500 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát és hőmérséklet szabályozás, mérete: 40 × 59,5 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
34 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ROHKO297
5,0
ROHNSON R-0524WT
Elektromos konvektor - 2400 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 40 × 95 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
Szuper ár
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO239

Elektromos fűtőpanelek

forró levegős melegítőtestMilyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ) Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.
Hogyan válasszunk fűtőberendezést kisebb vagy nagyobb helyre, vagy akár fűtőtestet kültéri használatra? Vajon a radiátor, konvektor, fűtőpanel, infravörös fűtő, kandalló vagy hőlégfűtés az alkalmasabb-e? Hasznos tanácsokkal és információkkal szolgálunk mindazok számára,...

Elektromos fűtőpanelek

A Elektromos fűtőpanelek kategóriában összesen 129 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos fűtőpanelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos fűtőpanelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos fűtőpanelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos fűtőpanelek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ