30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Kerékpár lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Világítás típusa
Első
(95)
Hátsó
(65)
Fejlámpa
(3)
Szett
(38)
Elhelyezés
Sisakra
(9)
Csomagtartóra
(7)
Kormányra
(128)
Nyeregre
(79)
Hátizsákra
(13)
Max. akkumulátor élettartam
3 óra
216000 óra
-
Fényáram
4 lm
2000 lm
-
Áramforrás típusa
AA
(3)
AAA
(24)
CR2032
(29)
CR2025
(2)
Tölthető akkumulátor
(118)
Szín
Fehér
(8)
Fekete
(138)
Piros
(35)
Világos
(1)
Lila
(2)
Fémes
(1)
Kék
(8)
Ezüst
(11)
Szürke
(6)
Zöld
(1)
Sárga
(3)

A bicikli lámpa a kerékpáros felszerelés kötelező része. Az első és hátsó kerékpár lámpa elengedhetetlen a gyenge fényviszonyok között, de ha terepen is jól kell látnod, akkor egy fejlámpa és egy nagy fényerejű első lámpa is szükséges lesz. Miben különböznek az egyes bicikli lámpa típusok és hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Tovább

Kerékpár lámpa a biztonságosabb biciklizésért

A bicikli lámpa a kerékpáros felszerelés nagyon fontos része, és nem hiányozhat egyetlen kerékpárról sem. A kerékpár világítás növeli a kerékpáros és a többi közlekedő biztonságát. Még ha nem is közlekedsz sötétben, a kerékpár lámpa biztonságosabbá teszi a kerékpározást esőben vagy ködben.

Milyen legyen a bicikli lámpa?

A kerékpár lámpa kiválasztásakor fontos tisztázni, hogy azt szeretnéd-e, hogy téged lássanak vagy te szeretnél jobban látni. A kisebb fényerejű első és hátsó lámpák vagy villogók segíthetnek abban, hogy a többi közlekedő észrevegyen téged. A második esetben azonban jobb lesz egy nagyobb fényerejű első kerékpár lámpa.

Az első és hátsó kerékpár lámpa elengedhetetlen gyenge fényviszonyok mellett

Minden bicikli kötelező felszereltége egy első és egy hátsó kerékpár lámpa. Ezen túlmenően a használatuk gyenge fényviszonyok között erősen ajánlott.

  • A kerékpár hátsó lámpa legtöbbször klasszikus villogókat használ, amely gyenge fényviszonyok között is bekapcsolható, és jelentősen növeli a láthatóságot.
  • A kerékpár első lámpa az első fényvisszaverő helyett használatos, és megvilágítja a bicikli előtti területet. Az alapmodell nem kínál semmilyen különleges funkciót, a komolyabb modellek több fokozatú fényerősséggel vagy villogó funkcióval rendelkeznek.

i

Az első kerékpár lámpa általában a kormányra szerelhető, de sisaklámpa is kapható. Ezért vásárlás előtt ellenőrizd a lámpa rögzítési módját.

A kerékpár lámpa szett a hobbi kerékpárosok számára ideális

Kerékpár lámpa szett is kapható, amely inkább a hobbi bringások számára alkalmas. Ezek a készletek olcsók, de a bennük lévő lámpák gyenge fényerősségűek. Emiatt nagyszerűek a városban, de terepen a fényerejük nem biztos, hogy elegendő lesz.

Igazán erős bicikli lámpa kellene? A fejlámpa lesz a megfelelő választás

Ha nemcsak arra van szükséged, hogy a kerékpáron látható legyél, hanem arra is, hogy jól láss, a fejlámpa jó választás lehet. Az első bicikli lámpa tökéletes kiegészítője lesz, és sokkal jobban megvilágítja az előtted lévő területet. A fejlámpa azonban nem minden sisakra illeszkedik, és ahhoz, hogy sisakkal lehessen használni, levehető középső pánttal kell rendelkeznie, vagy olyan modellt kell választani, amelyen egyáltalán nincs középső pánt.

hátsó kerékpár lámpa
Kerékpár hátsó lámpa

első bicikli lámpa
Kerékpár első lámpa

kerékpár világítás
Kerékpár lámpa szett

Fejlámpa kerékpározáshoz
Fejlámpa

A bicikli lámpa kiválasztása

Ha már tisztában vagy azzal, hogy melyik kerékpár lámpa a legjobb számodra, akkor a lámpák fontos paramétereire összpontosíthatsz. A fényerő és a láthatóság alapvető fontosságú, de a teljesítményt, a vízállóságot és a funkciókat is figyelembe kell venni.

Mi az a fényáram, és milyen fényerővel rendelkezzen egy bicikli lámpa?

A fényáram a bicikli lámpa által kibocsátott fény mennyiségét jelzi, tehát a fényerősség mutatója. A fényáramot lumenben (lm) fejezik ki, és minél magasabb, annál jobban világít a lámpa. A LED-ek száma is adhat támpontot, minél több van belőlük, annál nagyobb fényáramot biztosít a LED bicikli lámpa.

  • A legfeljebb 20 lm-es hátsó kerékpár lámpa a hobbi kerékpárosok számára alkalmas, a 20-50 lm-es fényáramú lámpák még a nagyobb igényeket támasztó kerékpárosokat is kielégítik. Azok számára, akik gyakran vannak úton, az 50 lm vagy annál nagyobb fényerejű lámpák alkalmasak.
  • A legfeljebb 300 lm-es első lámpák biztosítják, hogy mások lássanak téged, míg a 300-500 lm-esek a kormány előtti területet világítják meg. Az 500 lm-es és annál nagyobb fényerejű bicikli lámpa a teljesítménytúrákhoz is alkalmas.

i

A megfelelő kerékpár világítás különösen hasznos terepen, ahol elegendő fényre van szükség az út megvilágításához. A 2000 lumenes és annál nagyobb fényerejű bicikli lámpa modellek a legerősebbek közé tartoznak.

A hatótávolság és a láthatóság a bicikli lámpa további fontos paraméterei

A kerékpár lámpa kiválasztásakor a hatótávolságot és a láthatóságot is meg kell vizsgálni. A láthatóság azt jelzi, hogy milyen messziről látszol az úton vagy a terepen, és 20 és 1600 méter között mozog. Ha többnyire közúton közlekedsz, jobb, ha nagyobb láthatóságot választasz. A hatótávolság viszont azt jelzi, hogy milyen messzire látsz a fénycsóva segítségével, ez az érték 6 és 700 méter között mozog.

A nagyobb hatótávolságot különösen akkor fogod értékelni, ha terepen tekersz, ahol jobban kell tudni tájékozódni.

A kerékpár lámpa lehet elemes vagy újratölthető

A bicikli világítás kiválasztásakor azt is figyelembe kell venni, hogy hogyan működik. Az olcsóbb lámpák általában gombelemmel, míg az erősebb modellek ceruzaelemmel működnek. Ezek azonban fokozatosan gyengülnek, és a feltöltésükhöz ki kell őket venni a lámpából, vagy újakat kell a helyükre tenni. A legkényelmesebb és környezetbarát megoldás az akkumulátoros tápellátás, amely leggyakrabban USB-n keresztül tölthető.

i

A bicikli lámpa üzemideje lehet 3 óra, de akár körülbelül 250 óra is. Ha hosszú utakra mész, cserélhető akkumulátorral ellátott lámpát válassz, vagy vigyél magaddal két lámpát.

A bicikli lámpa funkciói

A bicikli lámpa rendelkezhet olyan praktikus funkciókkal, amelyek növelik a hatékonyságot és a használat kényelmét.

  • Az olcsóbb modellek is többféle fényerősséget kínálnak. A fényerősség változtatásának lehetősége nemcsak praktikus, hanem hozzájárul a kerékpár lámpa hosszabb akkumulátor üzemidejéhez is.
  • A villogó funkció növeli a láthatóságot a közúti forgalomban. Egyes modellek többféle intenzitású villogást kínálnak.
  • A kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, az aktuális beállításokat és egyéb fontos információkat.
  • A Burst mód néhány másodpercre extrém szintre növeli a fényerősséget.
  • Az állítható fénykúp lehetővé teszi, hogy a fénykúp szélességét az aktuális igényekhez igazítsd.

i

Az okos bicikli lámpa számos praktikus funkciót is kínál, például mozgásérzékelés vagy Bluetooth kapcsolat.

A fényvisszaverő elemek szintén növelik a láthatóságot

A bicikli világítás kiegészítéseként fényvisszaverő elemek is használhatók, amelyek növelik a láthatóságot. Különösen népszerűek a fényvisszaverő mellények és fényvisszaverő pántok, amelyeket magadra, a kerékpárra, a hátizsákra vagy a sisakodra tehetsz.

Melyik a legjobb kerékpár lámpa? A vásárlói vélemények támpontot adhatnak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Moon Rigel Pro Szállításra kész > 5 db
Kerékpár lámpa - első, kormányra, 1000 lm fényáram, 145 m láthatóság, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 54,5 óra, IPx7 védettségi fok, fekete és szürke kivitel
13 890 Ft

2.
Force Shark USB Szállításra kész > 5 db
Kerékpár lámpa - első, kormányra, 500 lm fényáram, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 9 óra, IPX4 védettségi fok, fekete kivitel
6 290 Ft

3.
Moon Nova 100 Plus + Pulsar Szállításra kész > 10 db
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 100 lm fényáram, 3 AA elem 3 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 115 óra, IPX4 védettségi fok, fekete és piros kivitel
5 790 Ft

Még több
182 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4 14×
Moon Rigel Pro
Kerékpár lámpa - első, kormányra, 1000 lm fényáram, 145 m láthatóság, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 54,5 óra, IPx7 védettségi fok, fekete és szürke kivitel
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmoon034
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Sigma Aura 80 USB + Nugget II.
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra, 90 m fénytáv, 400 m láthatóság, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 15 óra, IPX4 védettségi fok, fekete kivitel
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsig057
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Sigma Aura 100 + Blaze Link
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 30 óra, IPX4 védettségi fok, fekete kivitel
31 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsig091
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8
Fenix BC26R
Kerékpár lámpa - első, kormányra, 1600 lm fényáram, 169 m fénytáv, 350 m láthatóság, konstrukció anyaga alumínium, 1 elem, töltési idő 3,89 óra, max. akkumulátor üzemidő 65 óra, 5 üzemmód, 1 LED izzó, IPx8 védettségi fok, túlmelegedés elleni védelem, állítható világítási szög, fényintenzitás szabályozása és akkumulátor állapotjelzés, a felszerelés része kikapcsoló, 1 lámpa, töltőkábel, tartó és akkumulátor a csomag része, tömege 155 g, fekete kivitel
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfen56
4,2
Sigma Buster 400 + Blaze Flash
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra, 400 lm fényáram, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 30 óra, IPX4 védettségi fok, fekete kivitel
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsig090
4,3 20×
Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 100 lm fényáram, 3 AA elem 3 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 115 óra, IPX4 védettségi fok, fekete és piros kivitel
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SptMoon016b
4,6 31×
Force Shark USB
Kerékpár lámpa - első, kormányra, 500 lm fényáram, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 9 óra, IPX4 védettségi fok, fekete kivitel
6 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce364
4,8 61×
Moon Nebula első + hátsó
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 400 lm fényáram, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 23 óra, IPX4 védettségi fok, ezüst kivitel
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SptMoon015
4,8
One Alien 7.0 SET
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 250 m láthatóság, 4 CR2032 elem, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, fekete és piros kivitel
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTone117
4,7 31×
Moon Nebula első
Kerékpár lámpa - első, kormányra, 400 lm fényáram, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 23 óra, IPX4 védettségi fok, ezüst kivitel
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SptMoon006
4,9 72×
Moon Orion első + hátsó
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 100 lm fényáram, tölthető akkumulátor, IPx5 védettségi fok, fekete kivitel
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SptMoon017
4,7 60×
Just One Alien 5.1 Set kerékpárlámpa
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 15 lm fényáram, 500 m fénytáv, 4 CR2032 elem, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, fehér, fekete és piros kivitel
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0751
4,9
Moon X-Power 1300
Kerékpár lámpa - első, kormányra, 1300 lm fényáram, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 9,33 óra, IPX4 védettségi fok, fekete kivitel
35 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SptMoon010
4,6 25×
Force Double Elemes első + hátsó lámpa
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra, 2 CR2032 elem, fekete kivitel
1 790 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa2564
4,8 41×
Fenix BC25R
Kerékpár lámpa - első, kormányra, 600 lm fényáram, 106 m fénytáv, 250 m láthatóság, konstrukció anyaga alumínium, tölthető akkumulátor vagy, töltési idő 2,5 óra, max. akkumulátor üzemidő 36 óra, 5 üzemmód, 1 LED izzó, IPX6 védettségi fok, túlmelegedés elleni védelem, állítható világítási szög, fényintenzitás szabályozása és akkumulátor állapotjelzés, a felszerelés része kikapcsoló, 1 lámpa, töltőkábel, tartó és akkumulátor a csomag része, tömege 155 g, fekete kivitel
22 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkn2121
5,0
Moon ADJ-950
Kerékpár lámpa - első, kormányra, 950 lm fényáram, konstrukció anyaga alumínium, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 9 óra, 6 üzemmód, 2 LED izzó, IPX4 védettségi fok, 1 lámpa, tartó a csomag része, fekete kivitel
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SptMoon009
4,4 74×
Force Cage fehér első + piros hátsó fény
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 20 lm fényáram, 4 CR2032 elem, max. akkumulátor üzemidő 45 óra, fehér és piros kivitel
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms2474
4,8 12×
Force Optic 8 lm 2X LED + akkumulátor
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, 8 lm fényáram, 2 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 8 óra, fekete kivitel
2 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce0072
4,4 16×
Force Twist elemes, első + hátsó
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 2 CR2032 elem, fekete kivitel
1 990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce0073
4,8
Force Cob Elemes lámpa - 16× LED
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, 16 lm fényáram, 2 AAA elem, piros kivitel
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce377
5,0 74×
Garmin Varia RTL 515
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 65 lm fényáram, 140 m fénytáv, 1000 m láthatóság, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 16 óra, IPx7 védettségi fok, fekete kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTvari004
4,5 10×
Garmin Varia UT 800 - Urban Edition
Kerékpár lámpa - első, kormányra, 800 lm fényáram, 1600 m láthatóság, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 6 óra, IPx7 védettségi fok, fekete kivitel
60 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTvari001
4,6 31×
Force Glare USB Első + hátsó
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 400 lm fényáram, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 23 óra, IPX4 védettségi fok, fekete kivitel
9 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTforce379
4,0
Lezyne STRIP DRIVE HÁTSÓ FEKETE
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, 150 lm fényáram, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 57 óra, IPx7 védettségi fok, fekete kivitel
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTle0132

Kerékpár lámpák

Kerékpár lámpák

A Kerékpár lámpák kategóriában összesen 183 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpár lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpár lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpár lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpár lámpák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ