Elektromos hálózat

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Az otthoni elektromos hálózat az olyan elektromos eszközök összességét foglalja magában, amelyek vezérlő, védelmi vagy teljesítmény elemként működnek. Így a vezetékektől és a kapcsolóktól kezdve a feszültség védelmen át egészen a készülékekig minden beletartozik az elektromos hálózat fogalomkörébe. Könnyítsd meg a háztartási folyamatokat, és nézz szét az intelligens konnektorok vagy a biztonsági rendszerek közt.

Tovább

Mi az az elektromos hálózat?

Az elektromos hálózat minden háztartás alapját képezi. Egy háztartási elektromos hálózat akkor lehet érdekes a számodra, ha új lakástulajdonos vagy, esetleg egy új építési projektet tervezel, vagy ha egyéb vezérléseket kell telepítened. A boltunkban mindent megtalálsz, amire az elektromos hálózat telepítése során szükséged lehet. Nézz körül a hosszabbító kábelek, konnektorok, kapcsolók vagy a vezérlők és megszakítók kategóriáiban. Ne felejtsd el felszerelni magad az intelligens vezetékekkel, amelyek megkönnyítik az eszközök használatát. Ezek mellett az alap termékek mellett más praktikus eszközökkel, például időjárás állomásokkal és termosztátokkal is foglalkozunk.

i

Ha egy új ház építését vagy felújítását tervezed, mindig tartsd be a folyamatokra vonatkozó műszaki szabványokat és elektromossági szabályzatokat. Ezután bízd a villamos energia kezelését az erre felhatalmazott és képzett cégekre vagy egyéni vállalkozókra.

Az elektromos hálózat szíve - az aljzatok és hosszabbítók

dugaljak, vagyis az elektromos aljzatok arra szolgálnak, hogy a segítségükkel az összes elektromos készüléket közvetlenül a hálózathoz csatlakoztathassuk. Kaphatóak fix aljzatok (fali aljzatok) és mozgatható aljzatok, amelyek közé főként a hosszabbítók sorolhatóak. Az általános dugaszoló aljzatokon és hosszabbítókon kívül különleges csatlakozókkal és egyedi funkciókkal ellátott speciális aljzatok is kaphatók.

Ha világítást szerelsz, akkor nem nélkülözheted a kapcsolót

kikapcsolók az elektromos hálózat fontos részét képezik, különösen fontosak a világítás vezérléséhez. Cseréjükhöz vagy installációjukhoz mindössze egy keretre és az általad választott burkolatra (nyomógombos, érintős vagy bölcsős) van szükség. Ha új a házad, akkor tudnod kell, hogy milyen típusú vezetékeket szereltek be. A kapcsoló hálózat kialakítása és cseréje nagyban függ ettől.

Az elektromos hálózat minden elemének, főként a poros vagy nedves és egyéb, nem standard helyiségekben magas védettségi szintet kell biztosítani. Ebben a laikusok számára is megfelelő elektromos huzalozási anyagok segíthetnek.

Az intelligens vezérlők és kapcsolók megkönnyítik az életed

Az okos otthon vezérlők segítenek abban, hogy minden berendezést egy gomb vagy okostelefon segítségével irányíthass. Használj intelligens kapcsolókat a világítás, a készülékek, az ablakok vagy a redőnyök vezérlésére, de mindenképp győződj meg arról, hogy az elektromos hálózat installációját szakértő végezze. A vezeték nélküli eszközök Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül a mobilalkalmazáshoz is csatlakoztathatók.

A termosztátok állandó szobahőmérsékletet tartanak fenn

termosztátok a fűtés szabályozására szolgálnak, segítve ezzel az állandó szobahőmérséklet fenntartását, emellett pénzt is megtakaríthatsz a használatukkal. A hagyományos termosztátot szakembernek kell csatlakoztatnia a hálózathoz, míg a konnektorba csatlakoztatható és a vezeték nélküli termosztátokat saját magad is beszerelheted. Azonban mindig ellenőrizd a készülékkel való kompatibilitást.

Az időjárás állomások minden otthonban praktikusan használhatóak. Nemcsak arról tájékoztatnak, hogy milyen az időjárás odakint, és mire számíthatsz az elkövetkezendő időszakban, hanem a levegő minőségéről is értékes információkat kaphatsz. Az eszköz számos intelligens funkcióval rendelkezik, emellett jelzi a pontos rádiós időt is.

A háztartás biztonsági szintjének növeléséhez számtalan eszköz kapható

Az otthoni biztonsági rendszerek megvédik az otthonod a különféle negatív hatásoktól. Ebben a kategóriában hagyományos és okos eszközöket is találsz, amelyeket könnyedén összekapcsolhatsz a mobiltelefonoddal. Fedezd fel a komplett kamerarendszereket, riasztókat, zárakat és még sok más hasznos biztonsági eszközt, amelyek segítségével az otthonod és a saját biztonságodat mindig kézben tarthatod.

i

Az intelligens elektromos hálózat biztosan a segítségedre lesz

Az intelligens elektromos hálózat soha nem látott kényelmet nyújt majd az összes készülék és folyamat vezérlésében. Rendelkezel néhány okos eszközzel? Elég egy mobilalkalmazás, amelynek segítségével távolról is kezelheted a fűtést, a világítást vagy az egyéb mechanizmusokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Outdoor Camera CW400 EU Raktáron > 5 db
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 360° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és google Home segítségével, mérete 146 × 103,5 × 187 mm (Ma×Sz×Mé)
-3 %
24 890 Ft
23 990 Ft

2.
Xiaomi Outdoor Camera AW300 Raktáron > 5 db
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, 101,7° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 10 × 10,5 × 21,5 cm (Ma×Sz×Mé)
14 990 Ft

3.
Xiaomi Smart Camera C200 Raktáron > 5 db
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, mozgás és hang érzékelése, beépített hangszóró, értesítés mobilra, hangriasztás, mérete 109 × 8,1 × 75 mm (Ma×Sz×Mé)
10 990 Ft

Még több
4 554 termék
4,0
Meross Smart Wi-Fi Plug Mini with Energy Monitor, Matter
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Google Home, Gyártó saját alkalmazása és Apple home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, Android és iOS támogatása,
8 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mer24_01
Meross Smart Wi-Fi Garage Door Opener, wireless, for 3 doors
WiFi kapcsoló - ablak, ajtó, és kapu számára, WiFi 2,4 GHz, hálózati, Samsung SmartThings és Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS támogatása, angol nyelvű
29 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mer24_05
Meross Smart Wi-Fi Socket with Thermostat
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Samsung SmartThings és Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, alkalmazás: angol, cseh, német és lengyel, Android és iOS támogatása,
23 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mer24_06
Meross Smart Temperature and Humidity Sensor Kit
Érzékelő - hőmérsékletmérés °C-ban vagy °F-ban, a páratartalom mérése %-ban, csak a Meross Hub (tartozék) segítségével működik, mobilalkalmazás, értesítések, elemes működés (CR2477), integrált napelem az önálló tápellátáshoz
15 590 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mer24_09
AVATTO N-WOT10-EU - WiFi, USB, fehér - Okos konnektor Típusok
AVATTO N-WOT10-EU - WiFi, USB, fehér
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya és Smartlife kompatibilis, USB port a töltéshez, alkalmazás: angol, Android és iOS támogatása,
12 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT027a
Meross Smart Temperature and Humidity Sensor
Érzékelő - hőmérsékletmérés °C-ban vagy °F-ban, a páratartalom mérése %-ban, funkcionalitás csak a Meross Hub központi egységgel, mobilalkalmazás, értesítések, elemes működés (CR2477), integrált napelem az önálló tápellátáshoz
10 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mer24_10
AVATTO ZWT100-WH-3A Zigbee for Water Heating
Termosztát - szobai, csatlakozás WiFi 2,4 GHz segítségével, okos, programozható heti lebontásban, digitális, 230 V bemeneti feszültség, touch kijelző, automatikus és kézi üzemmód, állítható hőmérséklet 5 - 60 °C, önállóan működő, Android és iOS támogatás, kompatibilis rendszerek Tuya, Smartlife, Google Assistant és Amazon Alexa, hálózati töltés
16 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT002a
6 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT029a
AVATTO N-WOT10-EU - WiFi, USB, fekete - Okos konnektor Típusok
AVATTO N-WOT10-EU - WiFi, USB, fekete
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya és Smartlife kompatibilis, USB port a töltéshez, alkalmazás: angol, Android és iOS támogatása,
12 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT028a
Meross Smart Water Leak Sensor Kit
Érzékelő - vízszivárgás érzékelő, a biztonságos otthonért, non-stop működés, cserélhető CR123A elemmel működik (élettartam 18 hónap), akkumulátor kijelző, IP67 vízálló, riasztások az alkalmazáson keresztül, 60 dB riasztás, Meross Hub központi egység szükséges az érzékelő működéséhez
14 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mer24_13
1,0
AVATTO WHS20S Temp/Humidity sensor with IR Remote
Érzékelő - hőmérsékletmérés °C-ban vagy F-ben, a páratartalom mérése %-ban, érintőképernyő, Wi-Fi kapcsolat, mobilalkalmazás, értesítések, a hangalapú asszisztensek támogatása, Kompatibilis eszközök IR távirányítója, okos jelenetek, USB-C tápellátás vagy akkumulátoros működés (3×AA)
12 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT039a
2,0
AVATTO ZDS16 Zigbee Door sensor
Érzékelő - ajtóra vagy ablakra szerelhető, 3V CR2032 elemmel működik, mobiltelefonos értesítés és akkumulátorjelzés, központi Zigbee egység szükséges a működéshez, intelligens jelenetbeállítások
5 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT038a
5,0
AVATTO-W WiFi Termostat, Boiler (410-BH-3A-gas, Wifi Gas Boiler Heating Smart Thermostat)
Termosztát - szobai, csatlakozás WiFi 2,4 GHz segítségével, okos, programozható, kazánhoz, digitális, 230 V bemeneti feszültség, touch és háttérvilágításos kijelző, automatikus és kézi üzemmód, állítható hőmérséklet 15 - 95 °C, önállóan működő, Android és iOS támogatás, kompatibilis rendszerek Tuya, Smartlife, Google Assistant és Amazon Alexa, hálózati töltés
12 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT004a
5,0
AVATTO WT410-16A-W WiFi for Electric Heating
Termosztát - szobai, csatlakozás WiFi 2,4 GHz segítségével, okos, programozható, padlófűtéshez, digitális, 230 V bemeneti feszültség, touch és háttérvilágításos kijelző, automatikus és kézi üzemmód, állítható hőmérséklet 15 - 95 °C, önállóan működő, Android és iOS támogatás, kompatibilis rendszerek Tuya, Smartlife, Google Assistant és Amazon Alexa, hálózati töltés
12 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT006a
AVATTO T6E Smart home Control Panel
Központi egység - ZigBee kommunikációs protokoll, Google Assistant és Amazon Alexa hangasszisztens, kompatibilis alkalmazás Tuya és Smartlife, Android és iOS támogatás, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, vezérelhető elektromos hálózat, világítás, fűtés és hűtés, kijelző és óra, 1 db mikrofon a környezeti hangok észlelésére, kijelző átmérője 4", kijelző felbontása 480 × 480, érintéses vezérlés, akár 80 eszköz vezérlésére
64 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT035a
AVATTO IPC06 WiFi Camera
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, klasszikus éjjellátás 8 m maximális hatótávval, 105° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás és hang érzékelése, kétirányú hang, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció tuya és smartlife segítségével, tartó, szerelési anyag és tápkábel a csomag része, mérete 113,5 × 81 × 67,8 mm (Ma×Sz×Mé)
12 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT040a
Meross Smart Door and Window Sensor
Nyitásérzékelő - vezeték nélküli, Samsung SmartThings és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, csatlakozási mód: WiFi 2,4 GHz, ajtóra vagy ablakra szerelhető és értesítések a mobilra, 100 m hatótávolság, működéséhez központi egység szükséges, támogatott operációs rendszer: Android és iOS, angol nyelvű alkalmazás
9 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mer24_12
8 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT034a
5 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT032a
AVATTO LZTS02-EU-220V Zigbee Switch, fekete (1-gang, No Neutral)
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, központi egységgel, Tuya és Smartlife kompatibilis, hálózati tápellátás, WiFi 2,4 GHz, Android és iOS támogatása, angol nyelvű alkalmazás
11 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT022a
AVATTO LZTS02-EU-220V Zigbee Switch, fehér (2-gang, No Neutral)
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, központi egységgel, Tuya és Smartlife kompatibilis, hálózati tápellátás, WiFi 2,4 GHz, Android és iOS támogatása, angol nyelvű alkalmazás
12 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT023a
AVATTO ZTS02-EU Zigbee Switch, fekete (3-gang)
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, központi egységgel, Tuya és Smartlife kompatibilis, hálózati tápellátás, WiFi 2,4 GHz, Android és iOS támogatása, angol nyelvű alkalmazás
9 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT020a
AVATTO TRV06 Zigbee for Electric thermostat
Termosztátfej - okos, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, Tuya és Smartlife kompatibilis, elemes tápellátás, heti programozás, WiFi 2,4 GHz csatlakoztatás, működés központi egységgel, M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás
14 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT014a
AVATTO ZTS02-EU Zigbee Switch, fekete (1-gang)
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, központi egységgel, Tuya és Smartlife kompatibilis, hálózati tápellátás, WiFi 2,4 GHz, Android és iOS támogatása, angol nyelvű alkalmazás
8 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT016a

Elektromos hálózat

SmartOkosotthon vezérlő - Milyen központi egységet vegyek? A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba...
A házi időjárás állomás egy igazán hasznos eszköz – és még csak nem is kell megszállott időjárás-elemzőnek lenned ahhoz, hogy figyelemmel kísérd az időjárást. A hőmérsékletre, páratartalomra, légnyomásra és még az időjárás-előrejelzésre vonatkozó információk is...
Az új Philips Hue világítástechnikai termékek a fény, a színek és a hang tökéletes összjátékára specializálódtak, így még intenzívebben finomhangolhatja az otthoni környezetet. Fedezd fel az új Hue Gradient termékcsalád világítási lehetőségeit, tapasztald meg a Philips...

Elektromos hálózat

A Elektromos hálózat kategóriában összesen 4550 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ