Konyhai dagasztógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Keverőtál űrtartalma
2,1 l
8 l
-
Teljesítmény
250 W
2100 W
-
Keverés típusa
Bolygóműves
(193)
Középoszlopos
(21)
Sebességfokozatok
2
13
-
Belső áttétel anyaga
Fém
(173)
Műanyag
(36)
Szín
Antracit
(1)
Bézs
(9)
Fehér
(36)
Bronz
(1)
Fekete
(48)
Piros
(24)
Lila
(1)
Barna
(2)
Champagne
(1)
Kék
(7)
Rozsdamentes acél
(16)
Narancssárga
(1)
Rózsaarany
(1)
Rózsaszín
(4)
Ezüst
(49)
Szürke
(22)
Sötétszürke
(3)
Türkiz
(2)
Zöld
(10)
Arany
(1)
Sárga
(3)
Szűrés

A konyhai dagasztógép olyan sokoldalú segítőtárs, amely a legtöbb háztartásban ma már alapfelszerelésnek számít, s a különféle tészták dagasztásán túl számtalan hasznos funkciót kínál. Verhetsz velük tojást, tejszínhabot vagy puha krémet, készíthetsz smoothie-kat, kásákat, leveseket, darálhatsz velük húst, vagy bizonyos modellek esetén akár házi kolbászt is tölthetsz. Ugyanakkor könnyű elveszni a sokféle típus és funkció között, így az alábbiakban igyekszünk utat mutatni a dagasztógépek labirintusában.

Tovább

Dagasztógép - Ősrégi hagyomány modern köntösben

A kenyérdagasztás és a házi kenyérsütés művészete évezredekre nyúlik vissza. A huszadik század utolsó évtizedeiben azonban a bolti kenyér és pékáruk könnyű elérhetőségének és végtelen sokféleségének köszönhetően a legtöbb háztartásból kiszorult e régi mesterség. Az új évezred első két évtizede viszont heves újjáéledést hozott: egyre többen sütnek újra otthon kenyeret, kiflit, zsemlét, pizzát, az egyéb pékáruk, kalácsok és sütemények szédítő sokféleségéről nem is beszélve. Válaszként erre a trendre érkeztek meg a háztartásokba a dagasztók.

Spirálkaros dagasztógép
A modern dagasztógépeket sokféle névvel illetik: kenyér dagasztógép, pizza dagasztógép, dagasztó robotgép, vagy éppen konyhai dagasztógép. Mindegyik típus és márka egy dolgot biztosan kínál - multifunkcionalitást, tehát hasznos tulajdonságok és funkciók sokaságát.

A kenyér és egyéb finomságok sütésének van viszont egy mozzanata, amelyre manapság a legtöbb háziasszonynak és férfiszakácsnak nincs ideje, kedve, türelme, esetleg tehetsége: a tészta kézi dagasztása. Itt jön a képbe a konyhai dagasztógép. Több fajtája van - kenyér dagasztógép, pizza dagasztógép, tészta dagasztógép, de szinte mindegyikre jellemző a multifunkcionalitás: számos dologra használhatók a tészták dagasztásán túl: verhetsz velük tojást, tejszínhabot vagy puha krémet, készíthetsz smoothie-kat, kásákat, leveseket, darálhatsz velük húst, vagy bizonyos modellek esetén akár házi kolbászt is tölthetsz. Szóval mi mindenre jó egy ilyen dagasztó és hogyan kell használni? És melyek a fő előnyei?

 • Időt és energiát takarít meg - a kézi dagasztás vagy habverés időigényes és fáradságos
 • Nem csak dagasztásra használható - keverés, habverés, darálás, aprítás, facsarás
 • Számos tartozék és kiegészítő
 • Bizonyos dagasztógépek nehezek és aránylag sok helyet foglalnak
 • Az edény nem zárt, a hozzávalók kiszóródhatnak, kifröccsenhetnek, vagy szennyeződés kerülhet bele

A dagasztógép használata

A dagasztógép használata számos előnnyel jár. Ezek közül a legfontosabb, hogy még a legegyszerűbb kenyér dagasztógép is egyenletesebben és nagyobb erővel képes tésztát dagasztani, mint a kezünk, így pár perc alatt tökéletes és jobban eldolgozott tésztát kapunk. Így nemcsak időt spórolsz, hanem fáradságot is, hiszen a kézi gyúrás több időt vesz időbe, és eléggé fárasztó művelet tud lenni, főleg, ha kezdő az ember. Dagasztógép használatával viszont lerövidül a dagasztáshoz szükséges idő:

 • Fehér tészta - 4-6 perc
 • Teljes kiörlésű tészta - 3-4 perc
 • Egyéb tészták - A dagasztási időket a dagasztógép használati utasításában találod. A legjobb eredmény érdekében ezeket fontos betartani.

Konyhai dagasztógép - Méret

Dagasztó robotgép választásakor az egyik legfontosabb szempont a gép és a keverőtál mérete.

 • 2,5 - 5 liter - Ezek a legkisebb keverőtálak, de méretük elegendő a legtöbb konyhába. Ideálisak kenyér, kifli, zsemle, kalácsok, sütemények tésztájának dagasztásához. Rendkívül széles kínálatból válogathatsz.
 • 5 - 7 liter - E nagyobb űrtartalmú keverőtálak ideálisak, ha egyszerre nagyobb adag tésztát szeretnél dagasztani. Nagy a család, sok a rokon, gyakori a vendég? A nagyobb keverőtállal ellátott dagasztó a megoldás.
 • 7 - 10 liter - Ezek már félprofesszionális felhasználásra is alkalmas dagasztógépek. Gyakori és nagymennyiségű dagasztásnál jól jöhet az akár 10 literes keverőtál.
 • 10 liter felett - 10 liternél nagyobb űrtartalmú keverőtálat az átlag háztartás nem tud kihasználni. Ezek már inkább nagykonyhákba, éttermekbe, cukrászdákba vagy egyéb gasztronómiai felhasználásra alkalmas professzionális dagasztók.

i

A keverőtál anyagának is érdemes némi figyelmet szentelni. A dagasztógép modellek túlnyomó többsége rozsdamentes acél keverőtállal rendelkezik, mely szilárd és erős, ütésálló, és megjelenésre esztétikus. Az üveg keverőtálak vastag üvegből készülnek, mely szintén esztétikus megjelenésű és megfelelő nehézségű, de óvatosabb bánásmódot igényel, hiszen nem törésálló. A műanyag keverőtál előnye, hogy könnyebb és nem törik, viszont idővel kopásra hajlamos.

Pizza dagasztógép

A pizza dagasztógép leggyakrabban 10-50 literes keverőtállal rendelkezik, így leginkább ipari felhasználásra alkalmas. Otthoni körülmények között 1-3 pizza tésztájának egyidejű megdagasztásához bőségesen elég egy néhány literes keverőtálat használó dagasztó robotgép.

Tészta dagasztógép
Sokan nem is gondolnák, hogy egy konyhai dagasztógép húsdarálásra vagy akár házikolbász készítésére is használható.

Konyhai dagasztógép - Leggyakoribb funkciók és tartozékok

A modern dagasztógépek a tészták dagasztásán túl számos hasznos funkciót kínálnak, így teljes joggal multifunkciós robotgépeknek tekinthetők. Melyek a legfontosabb tulajdonságok és funkciók?

 • Dagasztó kampó - Ez az alapfelszerelés közé tartozik, mely nélkül nem dagasztógép a dagasztógép. Ideális a nagyon nehéz tészták, pl. kenyér, pizza, tésztafélék, stb. dagasztására.
 • Ballon habverő - Ideális tojás vagy tojásfehérje felveréséhez, de tökéletes tejszínhab és puha krém is készíthető vele.
 • Keverőszár vagy keverőlapát - A dagasztás során elegendő levegőt hagy a tésztában, így könnyű tészták készítéséhez alkalmas.
 • Flexi dagasztólapát - A legfinomabb konzisztenciájú tésztákhoz. Tekercsek, könnyű sütemények, öntetek elkészítéséhez.
 • Turmix feltét - Ez igazi bónusz, hiszen a dagasztógép mellé egy turmixgépet is kapsz, amelyet a dagasztógép tetejére helyezve működtethetsz. Használható turmixok, smoothie-k, levesek, vagy akár jégkása készítéséhez.
 • Húsdaráló - Gyakori funkció, általában több tartozékkal az összes hústípus ledarálásához, legyen az pulyka, csirke, sertés vagy marha. Így már nem lehet akadálya az otthoni hamburger vagy húsgombóc elkészítésének.
 • Kolbászkészítés - A húsdarálóval és a kolbásztöltéshez szükséges feltét használatával a házi kolbász elkészítése gyerekjáték.
 • Turbo Pulse gomb - Segítségével bármikor maximális sebességre kapcsolhatsz
Dagasztógép ár
A dagasztógépek ára rendkívül széles skálán mozog, így érdemes alaposan megfontolni, hogy mely funkciókra van igazán szükséged.

Dagasztógép ár

A dagasztógép ár szempontjából nem feltétlenül tartozik a legkönnyebben beszerezhető konyhai eszközök közé, hiszen a drágább modellek ára a 2-300 ezer forintot is meghaladhajta. Ezek átlagon felüli anyagminőséget és dizájnt kínálnak, valamint funkciók és tartozékok szinte végeláthatatlan listáját. Ezeket a dagasztó modelleket valóban nem lehet egyszerűen konyhai dagasztógép névvel illetni - a multifunkciós robotgép elnevezés jobban illik rájuk.

Ugyanakkor jó hír, hogy az olcsóbb modellek már néhány tízezer forintért is beszerezhetők. A 20-50 ezer forint, illetve az 50-100 ezer forint közötti árkategóriába tartozó dagasztógép modellek kínálata igazán széles, s ez is mutatja, hogy a vásárlók többsége innen választ dagasztógépet. Az ide tartózó dagasztó robotgépek megbízható tervezést is időtálló kialakítást kínálnak, illetve sokféle funkciót és tartozékot, bár egyértelműen nem annyit, mint a drágább gépek. A legnépszerűbb modellek közé tartoznak:

Ha az ár fontos szempont és szeretnél biztosra menni, akkor tekintsd meg olcsó konyhai dagasztógép kínálatunkat, ahol biztosan a legelőnyösebb áron találod meg a neked tetsző konyhai dagasztógép modellt. Ha pedig még mindig nem vagy biztos benne, hogy milyen modellre van szükséged, Hogyan válasszunk konyhai robotgépet cikkünk további információkat nyújt a témában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BOSCH MUMS2VM00 Raktáron > 5 db
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 3,8 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár és habverő kar, zajszint 76 dB, tömege 4,4 kg, mérete 27,7 × 26,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és ezüst kivitel
69 900 Ft

2.
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 4,83 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő és ballon habverő, tömege 10,65 kg, mérete 36,2 × 22,2 × 34,3 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
238 690 Ft

3.
Siguro KM-M321 Kitchen Machine Raktáron > 5 db
Konyhai robotgép - teljesen fém, bolygómozgású dagasztás, teljesítmény 1800 W, teljesen fém fogaskerekek, rozsdamentes tál fogantyúval, 6 l térfogat, 8 sebesség, digitális kijelző, időzítő, PULSE gomb, biztonsági zár, habverő, keverő és dagasztó funkciók, fedél mellékelve, keverő, dagasztó kampó és habverő, max. zajszint 75 dB, kábel hossza 1 m, tömeg 8,2 kg, méretek 37 × 40 × 23,5 cm (Ma × M × M), szürke
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
79 990 Ft

Még több
218 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro KM-M321 Kitchen Machine - Konyhai robotgép Típusok
4,4 25×
Siguro KM-M321 Kitchen Machine
Konyhai robotgép - teljesen fém, bolygómozgású dagasztás, teljesítmény 1800 W, teljesen fém fogaskerekek, rozsdamentes tál fogantyúval, 6 l térfogat, 8 sebesség, digitális kijelző, időzítő, PULSE gomb, biztonsági zár, habverő, keverő és dagasztó funkciók, fedél mellékelve, keverő, dagasztó kampó és habverő, max. zajszint 75 dB, kábel hossza 1 m, tömeg 8,2 kg, méretek 37 × 40 × 23,5 cm (Ma × M × M), szürke
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
79 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KM_M321B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Siguro KM-M320 Kitchen Machine - Konyhai robotgép Típusok
4,4 25×
Siguro KM-M320 Kitchen Machine
Konyhai robotgép - teljesen fém, bolygómozgású dagasztás, teljesítmény 1800 W, teljesen fém fogaskerekek, rozsdamentes tál fogantyúval, 6 l térfogat, 8 sebesség, digitális kijelző, időzítő, PULSE gomb, biztonsági zár, habverő, keverő és dagasztó funkciók, fedél mellékelve, keverő, dagasztó kampó és habverő, max. zajszint 75 dB, kábel hossza 1 m, tömeg 8,2 kg, méretek 37 × 40 × 23,5 cm (Ma × M × M), fehér szín
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
79 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KM_M320W
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
KitchenAid Robot Artisan 175 ezüst
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 4,83 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő és ballon habverő, tömege 10,65 kg, mérete 36,2 × 22,2 × 34,3 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
238 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAAKR641
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
KitchenAid Heavy Duty 5KPM5EER - Konyhai robotgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
KitchenAid Heavy Duty 5KPM5EER
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 325 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, 4,83 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, automatikus receptek, habverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, habverő kar és beöntő karima, tömege 12,3 kg, mérete 41,1 × 26,4 × 3,38 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
330 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KICKR309
4,7 25×
BOSCH MUMS2VM00
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 3,8 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár és habverő kar, zajszint 76 dB, tömege 4,4 kg, mérete 27,7 × 26,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és ezüst kivitel
69 900 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MUMKR350
3,8 33×
Tefal QB516D38 Masterchef Gourmet
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1100 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,6 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, habverés, keverés és dagasztás, tömege: 9 kg, ezüst szín, 15 év javíthatósági garancia
99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFKR382
4,6 198×
SENCOR STM 6351GR
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 9,6 kg, mérete 32,3 × 24,5 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), zöld kivitel
69 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENST632
4,8 69×
BOSCH MUM55761
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, 4 szeletelő korong, tömege 7,8 kg, mérete 27,1 × 28,2 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
114 900 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV3145a
Sencor Paul STM 7900 - Konyhai robotgép
Típusok
4,5 33×
Sencor Paul STM 7900
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, 6 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál, habverő kar és beöntő karima, 4 szeletelő korong, tömege 10,5 kg, mérete 56 × 42 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
185 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKR5876
4,1 32×
SENCOR STM 6377CH
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, flexi habverő, mixerfej, daráló, keverőtál, habverő kar és beöntő karima, tömege 9,8 kg, mérete 56,2 × 31,2 × 44,2 cm (Ma×Sz×Mé), arany kivitel
104 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKR965
Siguro KM-M351 Kitchen Machine Maxi - Konyhai robotgép Típusok
4,4 25×
Siguro KM-M351 Kitchen Machine Maxi
Konyhai robotgép - teljesen fém, bolygómozgás, teljesítmény 1800 W, teljesen fém fogaskerekek, edény rozsdamentes acél fogantyúkkal, űrtartalom 6 l, 8 sebesség, digitális kijelző, időzítő, PULSE gomb, biztonsági biztosíték, habverés, dagasztás, keverés, húsdarálás, reszelés, fedél mellékelve, keverő, dagasztóhorog, habverő, mixer, húsdaráló és reszelő, max. zajszint 75 dB, kábelhossz 1 m, súly 8,2 kg, méretek 37 × 40 × 23,5 cm (Ma×Szé×Mé), szürke
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
114 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_KM_M351B
Kenwood KVL4110S KM Chef - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KVL4110S KM Chef
Konyhai robotgép Kenwood Chef - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 6,7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés, dagasztás és keverés funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét és spatula, kábel hossza 0,1 m, tömege 7,7 kg, mérete 34,5 × 28 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
156 090 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: KENKR539
4,7 27×
ETA Gratussino Maxo II 0023 90080
Konyhai robotgép Eta Gratussino - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, turmix feltét, húsdaráló és mákdaráló , 4 szeletelő korong, tömege 10,06 kg, mérete 34,5 × 39,5 × 27,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Szuper ár
129 890 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: ETAGR002
Kenwood Prosper+ KHC29.X0SI - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood Prosper+ KHC29.X0SI
Konyhai robotgép Kenwood Prospero - multifunkciós, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,3 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés, dagasztás, tömeg, őrlés és keverés funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés, daráló, kétoldalas korong, vágó kés szett és food processor, 3 szeletelő korong, tömege 4,4 kg, mérete 29,5 × 26,2 × 35,7 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst és szürke kivitel
132 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: KENkrb64
Kenwood KVC3100S KM Chef - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KVC3100S KM Chef
Konyhai robotgép Kenwood Chef - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,6 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és spatula, kábel hossza 0,1 m, tömege 7,3 kg, mérete 30 × 28 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
123 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR485
Siguro KM-M350 Kitchen Machine Maxi - Konyhai robotgép Típusok
4,4 25×
Siguro KM-M350 Kitchen Machine Maxi
Konyhai robotgép - teljesen fém, bolygómozgás, teljesítmény 1800 W, teljesen fém fogaskerekek, edény rozsdamentes acél fogantyúkkal, űrtartalom 6 l, 8 sebesség, digitális kijelző, időzítő, PULSE gomb, biztonsági biztosíték, habverés, dagasztás, keverés, húsdarálás, reszelés, fedél mellékelve, keverő, dagasztóhorog, habverő, mixer, húsdaráló és reszelő, max. zajszint 75 dB, kábelhossz 1 m, súly 8,2 kg, méretek 37 × 40 × 23,5 cm (Ma×Szé×Mé), fehér színű
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
114 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_KM_M350W
4,4 13×
KitchenAid Artisan 5KSM175 - matt rózsaszín, 4,8l
Konyhai robotgép KitchenAid - teljesen fém ház, középoszlopos keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,8 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, keverőtál és habverő kar, kábel hossza 1,22 m, tömege 10,65 kg, mérete 34,3 × 22,2 × 36,2 cm (Ma×Sz×Mé), rózsaszín kivitel
Leárazás -25 %
242 690 Ft 325 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: KIArob15
4,6 198×
SENCOR STM 6350WH
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 9,6 kg, mérete 32,3 × 24,5 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
69 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENST635
SENCOR STM 3780GG - Konyhai robotgép Típusok
4,3 41×
SENCOR STM 3780GG
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, előre beállított programok, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, mixerfej, habverő, smoothie tartály és keksz készítő, 4 szeletelő korong, zajszint 85 dB, kábel hossza 1,2 m, tömege 8,65 kg, mérete 55 × 50 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), zöld kivitel
69 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKR347
SENCOR STM 4467CH - Konyhai robotgép Típusok
4,5 25×
SENCOR STM 4467CH
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 8,2 kg, fehér és bronz szín
110 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SENCH467
4,8 31×
Bosch MUM58M59
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege 7,4 kg, mérete 43,3 × 33,7 × 22,2 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
Szuper ár
147 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSRB004
ETA Gratus Storio Retro 0028 90064 - Konyhai robotgép Típusok
4,8 33×
ETA Gratus Storio Retro 0028 90064
Konyhai robotgép Eta Gratus - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5,5 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, flexi habverő, turmix feltét és húsdaráló, 5 szeletelő korong, tömege 14,97 kg, mérete 35 × 39 × 28,5 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
206 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ETAKR922
Tefal QB813D38 Masterchef Grande - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
4,4 26×
Tefal QB813D38 Masterchef Grande
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1500 W teljesítményfelvétel, 6,7 l űrtartalmú tál, tál anyaga: rozsdamentes acél, burkolat anyaga: fém, 8 sebességfokozat, Pulse gomb (turbó), dagasztókar, habverő fej, keverőlapát, húsdaráló, keverő, szeletelő és reszelő tartozék, színe: rozsdamentes acél, 15 év javíthatósági garancia
203 700 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: TEFKR238
3,5 24×
SENCOR STM 3750WH-EUE3
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, 4 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár és mixerfej, fehér kivitel
Szuper ár
34 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKR246
választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Konyhai dagasztógépek

A Konyhai dagasztógépek kategóriában összesen 218 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyhai dagasztógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyhai dagasztógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyhai dagasztógépek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ