Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Konyhai dagasztógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Keverőtál űrtartalma
2,5 l
10 l
-
Teljesítmény
250 W
2100 W
-
Keverés típusa
Bolygóműves
(192)
Középoszlopos
(21)
Sebességfokozatok
2
13
-
Belső áttétel anyaga
Fém
(162)
Műanyag
(45)
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(8)
Fehér
(38)
Bronz
(1)
Fekete
(49)
Piros
(22)
Lila
(1)
Barna
(2)
Champagne
(1)
Kék
(6)
Rozsdamentes acél
(20)
Narancssárga
(1)
Rózsaarany
(1)
Rózsaszín
(4)
Ezüst
(51)
Szürke
(21)
Sötétszürke
(2)
Türkiz
(1)
Zöld
(10)
Arany
(1)
Sárga
(2)
Szűrés

A konyhai dagasztógép olyan sokoldalú segítőtárs, amely a legtöbb háztartásban ma már alapfelszerelésnek számít, s a különféle tészták dagasztásán túl számtalan hasznos funkciót kínál. Verhetsz velük tojást, tejszínhabot vagy puha krémet, készíthetsz smoothie-kat, kásákat, leveseket, darálhatsz velük húst, vagy bizonyos modellek esetén akár házi kolbászt is tölthetsz. Ugyanakkor könnyű elveszni a sokféle típus és funkció között, így az alábbiakban igyekszünk utat mutatni a dagasztógépek labirintusában.

Tovább

Dagasztógép - Ősrégi hagyomány modern köntösben

A kenyérdagasztás és a házi kenyérsütés művészete évezredekre nyúlik vissza. A huszadik század utolsó évtizedeiben azonban a bolti kenyér és pékáruk könnyű elérhetőségének és végtelen sokféleségének köszönhetően a legtöbb háztartásból kiszorult e régi mesterség. Az új évezred első két évtizede viszont heves újjáéledést hozott: egyre többen sütnek újra otthon kenyeret, kiflit, zsemlét, pizzát, az egyéb pékáruk, kalácsok és sütemények szédítő sokféleségéről nem is beszélve. Válaszként erre a trendre érkeztek meg a háztartásokba a dagasztók.

Spirálkaros dagasztógép
A modern dagasztógépeket sokféle névvel illetik: kenyér dagasztógép, pizza dagasztógép, dagasztó robotgép, vagy éppen konyhai dagasztógép. Mindegyik típus és márka egy dolgot biztosan kínál - multifunkcionalitást, tehát hasznos tulajdonságok és funkciók sokaságát.

A kenyér és egyéb finomságok sütésének van viszont egy mozzanata, amelyre manapság a legtöbb háziasszonynak és férfiszakácsnak nincs ideje, kedve, türelme, esetleg tehetsége: a tészta kézi dagasztása. Itt jön a képbe a konyhai dagasztógép. Több fajtája van - kenyér dagasztógép, pizza dagasztógép, tészta dagasztógép, de szinte mindegyikre jellemző a multifunkcionalitás: számos dologra használhatók a tészták dagasztásán túl: verhetsz velük tojást, tejszínhabot vagy puha krémet, készíthetsz smoothie-kat, kásákat, leveseket, darálhatsz velük húst, vagy bizonyos modellek esetén akár házi kolbászt is tölthetsz. Szóval mi mindenre jó egy ilyen dagasztó és hogyan kell használni? És melyek a fő előnyei?

  • Időt és energiát takarít meg - a kézi dagasztás vagy habverés időigényes és fáradságos
  • Nem csak dagasztásra használható - keverés, habverés, darálás, aprítás, facsarás
  • Számos tartozék és kiegészítő
  • Bizonyos dagasztógépek nehezek és aránylag sok helyet foglalnak
  • Az edény nem zárt, a hozzávalók kiszóródhatnak, kifröccsenhetnek, vagy szennyeződés kerülhet bele

A dagasztógép használata

A dagasztógép használata számos előnnyel jár. Ezek közül a legfontosabb, hogy még a legegyszerűbb kenyér dagasztógép is egyenletesebben és nagyobb erővel képes tésztát dagasztani, mint a kezünk, így pár perc alatt tökéletes és jobban eldolgozott tésztát kapunk. Így nemcsak időt spórolsz, hanem fáradságot is, hiszen a kézi gyúrás több időt vesz időbe, és eléggé fárasztó művelet tud lenni, főleg, ha kezdő az ember. Dagasztógép használatával viszont lerövidül a dagasztáshoz szükséges idő:

  • Fehér tészta - 4-6 perc
  • Teljes kiörlésű tészta - 3-4 perc
  • Egyéb tészták - A dagasztási időket a dagasztógép használati utasításában találod. A legjobb eredmény érdekében ezeket fontos betartani.

Konyhai dagasztógép - Méret

Dagasztó robotgép választásakor az egyik legfontosabb szempont a gép és a keverőtál mérete.

  • 2,5 - 5 liter - Ezek a legkisebb keverőtálak, de méretük elegendő a legtöbb konyhába. Ideálisak kenyér, kifli, zsemle, kalácsok, sütemények tésztájának dagasztásához. Rendkívül széles kínálatból válogathatsz.
  • 5 - 7 liter - E nagyobb űrtartalmú keverőtálak ideálisak, ha egyszerre nagyobb adag tésztát szeretnél dagasztani. Nagy a család, sok a rokon, gyakori a vendég? A nagyobb keverőtállal ellátott dagasztó a megoldás.
  • 7 - 10 liter - Ezek már félprofesszionális felhasználásra is alkalmas dagasztógépek. Gyakori és nagymennyiségű dagasztásnál jól jöhet az akár 10 literes keverőtál.
  • 10 liter felett - 10 liternél nagyobb űrtartalmú keverőtálat az átlag háztartás nem tud kihasználni. Ezek már inkább nagykonyhákba, éttermekbe, cukrászdákba vagy egyéb gasztronómiai felhasználásra alkalmas professzionális dagasztók.

i

A keverőtál anyagának is érdemes némi figyelmet szentelni. A dagasztógép modellek túlnyomó többsége rozsdamentes acél keverőtállal rendelkezik, mely szilárd és erős, ütésálló, és megjelenésre esztétikus. Az üveg keverőtálak vastag üvegből készülnek, mely szintén esztétikus megjelenésű és megfelelő nehézségű, de óvatosabb bánásmódot igényel, hiszen nem törésálló. A műanyag keverőtál előnye, hogy könnyebb és nem törik, viszont idővel kopásra hajlamos.

Pizza dagasztógép

A pizza dagasztógép leggyakrabban 10-50 literes keverőtállal rendelkezik, így leginkább ipari felhasználásra alkalmas. Otthoni körülmények között 1-3 pizza tésztájának egyidejű megdagasztásához bőségesen elég egy néhány literes keverőtálat használó dagasztó robotgép.

Tészta dagasztógép
Sokan nem is gondolnák, hogy egy konyhai dagasztógép húsdarálásra vagy akár házikolbász készítésére is használható.

Konyhai dagasztógép - Leggyakoribb funkciók és tartozékok

A modern dagasztógépek a tészták dagasztásán túl számos hasznos funkciót kínálnak, így teljes joggal multifunkciós robotgépeknek tekinthetők. Melyek a legfontosabb tulajdonságok és funkciók?

  • Dagasztó kampó - Ez az alapfelszerelés közé tartozik, mely nélkül nem dagasztógép a dagasztógép. Ideális a nagyon nehéz tészták, pl. kenyér, pizza, tésztafélék, stb. dagasztására.
  • Ballon habverő - Ideális tojás vagy tojásfehérje felveréséhez, de tökéletes tejszínhab és puha krém is készíthető vele.
  • Keverőszár vagy keverőlapát - A dagasztás során elegendő levegőt hagy a tésztában, így könnyű tészták készítéséhez alkalmas.
  • Flexi dagasztólapát - A legfinomabb konzisztenciájú tésztákhoz. Tekercsek, könnyű sütemények, öntetek elkészítéséhez.
  • Turmix feltét - Ez igazi bónusz, hiszen a dagasztógép mellé egy turmixgépet is kapsz, amelyet a dagasztógép tetejére helyezve működtethetsz. Használható turmixok, smoothie-k, levesek, vagy akár jégkása készítéséhez.
  • Húsdaráló - Gyakori funkció, általában több tartozékkal az összes hústípus ledarálásához, legyen az pulyka, csirke, sertés vagy marha. Így már nem lehet akadálya az otthoni hamburger vagy húsgombóc elkészítésének.
  • Kolbászkészítés - A húsdarálóval és a kolbásztöltéshez szükséges feltét használatával a házi kolbász elkészítése gyerekjáték.
  • Turbo Pulse gomb - Segítségével bármikor maximális sebességre kapcsolhatsz
Dagasztógép ár
A dagasztógépek ára rendkívül széles skálán mozog, így érdemes alaposan megfontolni, hogy mely funkciókra van igazán szükséged.

Dagasztógép ár

A dagasztógép ár szempontjából nem feltétlenül tartozik a legkönnyebben beszerezhető konyhai eszközök közé, hiszen a drágább modellek ára a 2-300 ezer forintot is meghaladhajta. Ezek átlagon felüli anyagminőséget és dizájnt kínálnak, valamint funkciók és tartozékok szinte végeláthatatlan listáját. Ezeket a dagasztó modelleket valóban nem lehet egyszerűen konyhai dagasztógép névvel illetni - a multifunkciós robotgép elnevezés jobban illik rájuk.

Ugyanakkor jó hír, hogy az olcsóbb modellek már néhány tízezer forintért is beszerezhetők. A 20-50 ezer forint, illetve az 50-100 ezer forint közötti árkategóriába tartozó dagasztógép modellek kínálata igazán széles, s ez is mutatja, hogy a vásárlók többsége innen választ dagasztógépet. Az ide tartózó dagasztó robotgépek megbízható tervezést is időtálló kialakítást kínálnak, illetve sokféle funkciót és tartozékot, bár egyértelműen nem annyit, mint a drágább gépek. A legnépszerűbb modellek közé tartoznak:

Ha az ár fontos szempont és szeretnél biztosra menni, akkor tekintsd meg olcsó konyhai dagasztógép kínálatunkat, ahol biztosan a legelőnyösebb áron találod meg a neked tetsző konyhai dagasztógép modellt. Ha pedig még mindig nem vagy biztos benne, hogy milyen modellre van szükséged, Hogyan válasszunk konyhai robotgépet cikkünk további információkat nyújt a témában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
215 termék
4,8 29×
Bosch MUM58M59
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege 7,4 kg, mérete 43,3 × 33,7 × 22,2 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
Szuper ár
147 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSRB004
4,2 25×
SENCOR STM 3700WH
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, 5,5 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, húsdaráló, kávédaráló és daráló, tömege 9,8 kg, mérete 34 × 23 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
74 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4136j10
4,4 26×
Tefal QB813D38 Masterchef Grande
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1500 W teljesítményfelvétel, 6,7 l űrtartalmú tál, tál anyaga: rozsdamentes acél, burkolat anyaga: fém, 8 sebességfokozat, Pulse gomb (turbó), dagasztókar, habverő fej, keverőlapát, húsdaráló, keverő, szeletelő és reszelő tartozék, színe: rozsdamentes acél, 15 év javíthatósági garancia
203 700 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFKR238
Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI
Konyhai robotgép Kenwood Titanium Chef Baker - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő és keverőtál, tömege 13,71 kg, mérete 37 × 40 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR354
Kenwood KM Cooking Chef XL KCL95.424SI - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KM Cooking Chef XL KCL95.424SI
Konyhai robotgép Kenwood Cooking Chef - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 6,7 l-es keverőtál, 13 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő, spatula, keverőtál és food processor, tömege 12 kg, mérete 37,8 × 41,3 × 33,6 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
511 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR127
4,6 195×
SENCOR STM 6351GR
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 9,6 kg, mérete 32,3 × 24,5 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), zöld kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENST632
4,7 16×
ETA Gratus Max III 0028 90061
Konyhai robotgép Eta Gratus - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, keverőtál anyaga műanyag, 5,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, dagasztószár, turmix feltét és húsdaráló, 3 szeletelő korong, tömege 9,11 kg, mérete 35,5 × 39 × 29 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Szuper ár
181 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETHR001n
Bosch MUM9BX5S22 - Konyhai robotgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Bosch MUM9BX5S22
Konyhai robotgép Bosch OptiMUM - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, alumínium burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5,5 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, dagasztószár és turmix feltét, tömege 13,1 kg, mérete 33,7 × 22,2 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
299 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOSRB003
Bosch MUM9BX5S65 - Konyhai robotgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2
Bosch MUM9BX5S65
Konyhai robotgép Bosch OptiMUM - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5,5 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, 5 szeletelő korong, tömege 16,1 kg, mérete 43,3 × 33,7 × 22,2 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék Bosch melynek értéke 20 790 Ft
381 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSRB002
4,3
BOSCH MUMS2ER01
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 3,8 l-es keverőtál, 4 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét és habverő kar, 3 szeletelő korong, tömege 5,2 kg, mérete 26,6 × 26,6 × 27,7 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
63 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MUMKR329
Kenwood KM Titanium Chef Patissier XL KWL90.244SI - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KM Titanium Chef Patissier XL KWL90.244SI
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1400 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 7 l-es keverőtál, 13 sebességfokozat, előre beállított programok, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő, keverőtál és food processor, tömege 9,9 kg, mérete 38,5 × 39,5 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
349 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR141
4,4 21×
SENCOR STM 7878BK
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét és húsdaráló, fekete kivitel
91 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SENKR878
Kenwood KWL90.124SI - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
4,4 19×
Kenwood KWL90.124SI
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1400 W teljesítmény, 7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, feltét habveréshez, flexi habverő és habverő kar, tömege 11 kg, mérete 49 × 68,5 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
337 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR158
Kenwood KM Chef KVL4100S - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
4,8
Kenwood KM Chef KVL4100S
Konyhai robotgép Kenwood Chef - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 6,7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege 7,66 kg, mérete 34,5 × 38,5 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
168 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR1324
Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.224SI - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KM Titanium Chef Baker XL KVL85.224SI
Konyhai robotgép Kenwood Titanium Chef Baker - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő, húsdaráló és keverőtál, tömege 15,3 kg, mérete 37 × 40 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
267 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR361
4,8
BOSCH MUM5XL72
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló, kétoldalas korong, keverőtál, habverő, habverő kar, beöntő karima és keksz készítő, 3 szeletelő korong, tömege 8,8 kg, mérete 28,2 × 28 × 27,1 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
241 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSKR406
4,6 195×
SENCOR STM 6355VT
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 9,6 kg, mérete 32,3 × 24,5 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), lila kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENST636
5,0
BOSCH MUM9B34S27
Konyhai robotgép Bosch OptiMUM - bolygóműves keverés, 1400 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 5,5 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, PULSE gomb, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 13,2 kg, mérete 39,5 × 31,7 × 22,2 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
298 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV3145l
4,0
BOSCH MUM9A66R00
Konyhai robotgép Bosch OptiMUM - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1600 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 5,5 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő és beöntő karima, tömege 9,629 kg, mérete 31,7 × 22,2 × 39,5 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
208 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSKR009
Kenwood KWL90.004.SI KM Titanium Chef Patissier - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KWL90.004.SI KM Titanium Chef Patissier
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1400 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 7 l-es keverőtál, érintésvezérlés, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, időzítő, automatikus receptek, habverés, keverés, dagasztás, melegítés, tömeg, megvilágítás és tisztítás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő és spatula, kábel hossza 0,13 m, tömege 8,5 kg, mérete 38,5 × 20 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
330 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR097
4,4 12×
KitchenAid Robot Artisan 175 királypiros
Konyhai robotgép - a csomagban egy 4.83 literes edény is található, habverő, krémkeverő, dagasztókar, 3 literes rozsdamentes acél edény, krémkeverő spatulával és védőkarima
269 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAAKR286
Kenwood KVL85.004.SI KM Titanium Chef Baker - Konyhai robotgép Típusok A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KVL85.004.SI KM Titanium Chef Baker
Konyhai robotgép Kenwood Titanium Chef Baker - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, időzítő, habverés, keverés, dagasztás, tömeg és tisztítás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő és spatula, kábel hossza 0,15 m, tömege 9,5 kg, mérete 31,5 × 22,5 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
221 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR019
KitchenAid Artisan 5KSM175 - matt rózsaszín, 4,8l - Konyhai robotgép Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 12×
KitchenAid Artisan 5KSM175 - matt rózsaszín, 4,8l
Konyhai robotgép KitchenAid - teljesen fém ház, középoszlopos keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,8 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, keverőtál és habverő kar, kábel hossza 1,22 m, tömege 10,65 kg, mérete 34,3 × 22,2 × 36,2 cm (Ma×Sz×Mé), rózsaszín kivitel
326 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KIArob15
5,0
G21 Promesso Iron Grey
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, dagasztószár, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 8,7 kg, mérete 17,5 × 37,5 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
141 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: G21PR001

Konyhai dagasztógépek

A Konyhai dagasztógépek kategóriában összesen 215 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyhai dagasztógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyhai dagasztógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyhai dagasztógépek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ