Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Konyhai dagasztógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Keverőtál űrtartalma
2,5 l
8 l
-
Teljesítmény
250 W
2100 W
-
Keverés típusa
Bolygóműves
(192)
Középoszlopos
(21)
Sebességfokozatok
2
13
-
Belső áttétel anyaga
Fém
(162)
Műanyag
(46)
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(8)
Fehér
(39)
Bronz
(1)
Fekete
(49)
Piros
(21)
Lila
(1)
Barna
(2)
Champagne
(1)
Kék
(6)
Rozsdamentes acél
(20)
Narancssárga
(1)
Rózsaarany
(1)
Rózsaszín
(4)
Ezüst
(55)
Szürke
(21)
Sötétszürke
(2)
Türkiz
(1)
Zöld
(10)
Arany
(1)
Sárga
(2)
Szűrés

A konyhai dagasztógép olyan sokoldalú segítőtárs, amely a legtöbb háztartásban ma már alapfelszerelésnek számít, s a különféle tészták dagasztásán túl számtalan hasznos funkciót kínál. Verhetsz velük tojást, tejszínhabot vagy puha krémet, készíthetsz smoothie-kat, kásákat, leveseket, darálhatsz velük húst, vagy bizonyos modellek esetén akár házi kolbászt is tölthetsz. Ugyanakkor könnyű elveszni a sokféle típus és funkció között, így az alábbiakban igyekszünk utat mutatni a dagasztógépek labirintusában.

Tovább

Dagasztógép - Ősrégi hagyomány modern köntösben

A kenyérdagasztás és a házi kenyérsütés művészete évezredekre nyúlik vissza. A huszadik század utolsó évtizedeiben azonban a bolti kenyér és pékáruk könnyű elérhetőségének és végtelen sokféleségének köszönhetően a legtöbb háztartásból kiszorult e régi mesterség. Az új évezred első két évtizede viszont heves újjáéledést hozott: egyre többen sütnek újra otthon kenyeret, kiflit, zsemlét, pizzát, az egyéb pékáruk, kalácsok és sütemények szédítő sokféleségéről nem is beszélve. Válaszként erre a trendre érkeztek meg a háztartásokba a dagasztók.

Spirálkaros dagasztógép
A modern dagasztógépeket sokféle névvel illetik: kenyér dagasztógép, pizza dagasztógép, dagasztó robotgép, vagy éppen konyhai dagasztógép. Mindegyik típus és márka egy dolgot biztosan kínál - multifunkcionalitást, tehát hasznos tulajdonságok és funkciók sokaságát.

A kenyér és egyéb finomságok sütésének van viszont egy mozzanata, amelyre manapság a legtöbb háziasszonynak és férfiszakácsnak nincs ideje, kedve, türelme, esetleg tehetsége: a tészta kézi dagasztása. Itt jön a képbe a konyhai dagasztógép. Több fajtája van - kenyér dagasztógép, pizza dagasztógép, tészta dagasztógép, de szinte mindegyikre jellemző a multifunkcionalitás: számos dologra használhatók a tészták dagasztásán túl: verhetsz velük tojást, tejszínhabot vagy puha krémet, készíthetsz smoothie-kat, kásákat, leveseket, darálhatsz velük húst, vagy bizonyos modellek esetén akár házi kolbászt is tölthetsz. Szóval mi mindenre jó egy ilyen dagasztó és hogyan kell használni? És melyek a fő előnyei?

  • Időt és energiát takarít meg - a kézi dagasztás vagy habverés időigényes és fáradságos
  • Nem csak dagasztásra használható - keverés, habverés, darálás, aprítás, facsarás
  • Számos tartozék és kiegészítő
  • Bizonyos dagasztógépek nehezek és aránylag sok helyet foglalnak
  • Az edény nem zárt, a hozzávalók kiszóródhatnak, kifröccsenhetnek, vagy szennyeződés kerülhet bele

A dagasztógép használata

A dagasztógép használata számos előnnyel jár. Ezek közül a legfontosabb, hogy még a legegyszerűbb kenyér dagasztógép is egyenletesebben és nagyobb erővel képes tésztát dagasztani, mint a kezünk, így pár perc alatt tökéletes és jobban eldolgozott tésztát kapunk. Így nemcsak időt spórolsz, hanem fáradságot is, hiszen a kézi gyúrás több időt vesz időbe, és eléggé fárasztó művelet tud lenni, főleg, ha kezdő az ember. Dagasztógép használatával viszont lerövidül a dagasztáshoz szükséges idő:

  • Fehér tészta - 4-6 perc
  • Teljes kiörlésű tészta - 3-4 perc
  • Egyéb tészták - A dagasztási időket a dagasztógép használati utasításában találod. A legjobb eredmény érdekében ezeket fontos betartani.

Konyhai dagasztógép - Méret

Dagasztó robotgép választásakor az egyik legfontosabb szempont a gép és a keverőtál mérete.

  • 2,5 - 5 liter - Ezek a legkisebb keverőtálak, de méretük elegendő a legtöbb konyhába. Ideálisak kenyér, kifli, zsemle, kalácsok, sütemények tésztájának dagasztásához. Rendkívül széles kínálatból válogathatsz.
  • 5 - 7 liter - E nagyobb űrtartalmú keverőtálak ideálisak, ha egyszerre nagyobb adag tésztát szeretnél dagasztani. Nagy a család, sok a rokon, gyakori a vendég? A nagyobb keverőtállal ellátott dagasztó a megoldás.
  • 7 - 10 liter - Ezek már félprofesszionális felhasználásra is alkalmas dagasztógépek. Gyakori és nagymennyiségű dagasztásnál jól jöhet az akár 10 literes keverőtál.
  • 10 liter felett - 10 liternél nagyobb űrtartalmú keverőtálat az átlag háztartás nem tud kihasználni. Ezek már inkább nagykonyhákba, éttermekbe, cukrászdákba vagy egyéb gasztronómiai felhasználásra alkalmas professzionális dagasztók.

i

A keverőtál anyagának is érdemes némi figyelmet szentelni. A dagasztógép modellek túlnyomó többsége rozsdamentes acél keverőtállal rendelkezik, mely szilárd és erős, ütésálló, és megjelenésre esztétikus. Az üveg keverőtálak vastag üvegből készülnek, mely szintén esztétikus megjelenésű és megfelelő nehézségű, de óvatosabb bánásmódot igényel, hiszen nem törésálló. A műanyag keverőtál előnye, hogy könnyebb és nem törik, viszont idővel kopásra hajlamos.

Pizza dagasztógép

A pizza dagasztógép leggyakrabban 10-50 literes keverőtállal rendelkezik, így leginkább ipari felhasználásra alkalmas. Otthoni körülmények között 1-3 pizza tésztájának egyidejű megdagasztásához bőségesen elég egy néhány literes keverőtálat használó dagasztó robotgép.

Tészta dagasztógép
Sokan nem is gondolnák, hogy egy konyhai dagasztógép húsdarálásra vagy akár házikolbász készítésére is használható.

Konyhai dagasztógép - Leggyakoribb funkciók és tartozékok

A modern dagasztógépek a tészták dagasztásán túl számos hasznos funkciót kínálnak, így teljes joggal multifunkciós robotgépeknek tekinthetők. Melyek a legfontosabb tulajdonságok és funkciók?

  • Dagasztó kampó - Ez az alapfelszerelés közé tartozik, mely nélkül nem dagasztógép a dagasztógép. Ideális a nagyon nehéz tészták, pl. kenyér, pizza, tésztafélék, stb. dagasztására.
  • Ballon habverő - Ideális tojás vagy tojásfehérje felveréséhez, de tökéletes tejszínhab és puha krém is készíthető vele.
  • Keverőszár vagy keverőlapát - A dagasztás során elegendő levegőt hagy a tésztában, így könnyű tészták készítéséhez alkalmas.
  • Flexi dagasztólapát - A legfinomabb konzisztenciájú tésztákhoz. Tekercsek, könnyű sütemények, öntetek elkészítéséhez.
  • Turmix feltét - Ez igazi bónusz, hiszen a dagasztógép mellé egy turmixgépet is kapsz, amelyet a dagasztógép tetejére helyezve működtethetsz. Használható turmixok, smoothie-k, levesek, vagy akár jégkása készítéséhez.
  • Húsdaráló - Gyakori funkció, általában több tartozékkal az összes hústípus ledarálásához, legyen az pulyka, csirke, sertés vagy marha. Így már nem lehet akadálya az otthoni hamburger vagy húsgombóc elkészítésének.
  • Kolbászkészítés - A húsdarálóval és a kolbásztöltéshez szükséges feltét használatával a házi kolbász elkészítése gyerekjáték.
  • Turbo Pulse gomb - Segítségével bármikor maximális sebességre kapcsolhatsz
Dagasztógép ár
A dagasztógépek ára rendkívül széles skálán mozog, így érdemes alaposan megfontolni, hogy mely funkciókra van igazán szükséged.

Dagasztógép ár

A dagasztógép ár szempontjából nem feltétlenül tartozik a legkönnyebben beszerezhető konyhai eszközök közé, hiszen a drágább modellek ára a 2-300 ezer forintot is meghaladhajta. Ezek átlagon felüli anyagminőséget és dizájnt kínálnak, valamint funkciók és tartozékok szinte végeláthatatlan listáját. Ezeket a dagasztó modelleket valóban nem lehet egyszerűen konyhai dagasztógép névvel illetni - a multifunkciós robotgép elnevezés jobban illik rájuk.

Ugyanakkor jó hír, hogy az olcsóbb modellek már néhány tízezer forintért is beszerezhetők. A 20-50 ezer forint, illetve az 50-100 ezer forint közötti árkategóriába tartozó dagasztógép modellek kínálata igazán széles, s ez is mutatja, hogy a vásárlók többsége innen választ dagasztógépet. Az ide tartózó dagasztó robotgépek megbízható tervezést is időtálló kialakítást kínálnak, illetve sokféle funkciót és tartozékot, bár egyértelműen nem annyit, mint a drágább gépek. A legnépszerűbb modellek közé tartoznak:

Ha az ár fontos szempont és szeretnél biztosra menni, akkor tekintsd meg olcsó konyhai dagasztógép kínálatunkat, ahol biztosan a legelőnyösebb áron találod meg a neked tetsző konyhai dagasztógép modellt. Ha pedig még mindig nem vagy biztos benne, hogy milyen modellre van szükséged, Hogyan válasszunk konyhai robotgépet cikkünk további információkat nyújt a témában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
215 termék
Kenwood KVL85.004.SI KM Titanium Chef Baker - Konyhai robotgép Típusok A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KVL85.004.SI KM Titanium Chef Baker
Konyhai robotgép Kenwood Titanium Chef Baker - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, időzítő, habverés, keverés, dagasztás, tömeg és tisztítás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő és spatula, kábel hossza 0,15 m, tömege 9,5 kg, mérete 31,5 × 22,5 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
221 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR019
5,0
G21 Promesso Iron Grey
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, dagasztószár, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 8,7 kg, mérete 17,5 × 37,5 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
141 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: G21PR001
ETA Gratus Storio Retro 0028 90063 - Konyhai robotgép Típusok
4,8 31×
ETA Gratus Storio Retro 0028 90063
Konyhai robotgép Eta Gratus - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, flexi habverő, turmix feltét és húsdaráló, 5 szeletelő korong, tömege 14,97 kg, mérete 35 × 39,5 × 28,5 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
204 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKR915
4,8
BOSCH MUM5X720
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, turmix feltét, kétoldalas korong, habverő, habverő kar és beöntő karima, 3 szeletelő korong, zajszint 76 dB, kábel hossza 1,1 m, tömege 7 kg, mérete 28,2 × 28 × 27,1 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
144 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSKR420
4,5
BOSCH MUMS2EW40
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 3,8 l-es keverőtál, 4 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés és habverő kar, 3 szeletelő korong, tömege 6,785 kg, mérete 26,6 × 26,6 × 27,7 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
90 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MUMKR343
Kenwood KVL4110S KM Chef - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KVL4110S KM Chef
Konyhai robotgép Kenwood Chef - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 6,7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés, dagasztás és keverés funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét és spatula, kábel hossza 0,1 m, tömege 7,7 kg, mérete 34,5 × 28 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
156 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR539
5,0
TESCOMA PRESIDENT 909060.00
Konyhai robotgép Tescoma President - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 6 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, habverő kar, szeletelő korong és keksz készítő, 3 szeletelő korong, tömege 10,24 kg, mérete 34 × 40 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
191 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESKR157
Kenwood KMX760GD KM kMix - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
Kenwood KMX760GD KM kMix
Konyhai robotgép Kenwood kMix - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és spatula, tömege 9,1 kg, mérete 35,3 × 24 cm (Ma×Sz), rózsaarany és ezüst kivitel
147 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR188
4,6 16×
ETA Gustus IV Gulliver 4128 90010
Konyhai robotgép Eta Gustus - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, fordulat stabilizátor, biztosíték, habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál és habverő kar, tömege 10,15 kg, mérete 36 × 36 × 42 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és szürke kivitel
88 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKR111
Kenwood KVC3100S KM Chef - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KVC3100S KM Chef
Konyhai robotgép Kenwood Chef - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,6 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és spatula, kábel hossza 0,1 m, tömege 7,3 kg, mérete 30 × 28 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
123 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR485
4,3
BOSCH MUM5XW20
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, habverés, keverés, dagasztás és tömeg funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár és turmix feltét, zajszint 76 dB, kábel hossza 1,1 m, fehér kivitel
141 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSKR207
GORENJE MMC1005RW - Konyhai robotgép Típusok
5,0
GORENJE MMC1005RW
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,8 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, turmix feltét, húsdaráló és habverő kar, tömege 5,5 kg, mérete 34,4 × 38,2 × 28,4 cm (Ma×Sz×Mé), rózsaszín kivitel
74 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORKR351
KitchenAid Robot Artisan 175 mandulaszínű - Konyhai robotgép Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 12×
KitchenAid Robot Artisan 175 mandulaszínű
Konyhai robotgép KitchenAid - középoszlopos keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,8 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, keverőtál és habverő kar, kábel hossza 1,22 m, tömege 10,65 kg, mérete 34,3 × 22,2 × 36,2 cm (Ma×Sz×Mé), bézs kivitel
329 900 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAAKR627
Kenwood KVL85.004.BK KM Titanium Chef Baker - Konyhai robotgép Típusok A kiszállítás
ingyenes
5,0
Kenwood KVL85.004.BK KM Titanium Chef Baker
Konyhai robotgép Kenwood Titanium Chef Baker - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, időzítő, habverés, keverés, dagasztás, tömeg és tisztítás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő és spatula, kábel hossza 0,15 m, tömege 9,5 kg, mérete 31,5 × 22,5 cm (Ma×Sz), fekete kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 38 990 Ft
246 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR591
KitchenAid Artisan 175 metálpiros - Konyhai robotgép Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 12×
KitchenAid Artisan 175 metálpiros
Konyhai robotgép KitchenAid - középoszlopos keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, keverőtál és habverő kar, kábel hossza 1,22 m, tömege 11 kg, mérete 34,3 × 22,2 × 36,2 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
300 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KITKR020
5,0
Electrolux E5KM1-4BPT
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő és habverő kar, tömege 7,3 kg, mérete 33 × 24,5 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
104 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELEKR327
4,8 35×
ETA Gratussino Bravo II 0023 90070
Konyhai robotgép Eta Gratussino - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, turmix feltét és húsdaráló, 4 szeletelő korong, tömege 9,5 kg, mérete 37 × 19 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAGR003
4,0
KitchenAid Robot Artisan 175 ezüst
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 4,83 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő és ballon habverő, tömege 10,65 kg, mérete 36,2 × 22,2 × 34,3 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
247 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAAKR641
4,0
Russell Hobbs 24732-56 Matte Black Food Processor
Konyhai robotgép - középoszlopos keverés, 600 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga műanyag, 2,5 l-es keverőtál, 2 sebességfokozat, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, turmix feltét, s alakú késrendszer és kétoldalas korong, 1 szeletelő korong, tömege 3,16 kg, mérete 40,1 × 20,5 × 24,8 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
35 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RUHKR580
5,0
SMEG 50's Retro Style 4,8 l, pasztellzöld, rozsdamentes acél keverőtállal
Konyhai robotgép SMEG 50's Retro Style - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, 4,8 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő és beöntő karima, tömege 9,18 kg, mérete 37,8 × 40,5 × 22,1 cm (Ma×Sz×Mé), zöld kivitel
161 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMEKR173
CONCEPT RM7500 1200W ELEMENT DIGI Black - Konyhai robotgép Típusok
4,2
CONCEPT RM7500 1200W ELEMENT DIGI Black
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál, habverő kar és keksz készítő, 5 szeletelő korong, tömege 5,72 kg, mérete 37 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
164 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONKR579
4,4
CATLER KM 8013
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, habverés, dagasztás és tömeg funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, ballon habverő, húsdaráló és reszelő dob, 3 szeletelő korong, kábel hossza 0,9 m, mérete 48 × 21 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
138 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkr800
4,3
CONCEPT RM9000 INSPIRO
Konyhai robotgép - multifunkciós, teljesen fém ház, középoszlopos keverés, 1300 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 3,5 l-es keverőtál, 2 sebességfokozat, főzés, érintésvezérlés, előre beállított programok, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, biztosíték, automatikus receptek, új receptek letöltése, Wi-Fi, habverés, keverés, dagasztás, melegítés, tömeg, őrlés és keverés funkció, tartozékok keverőszár, nyomóprés, dagasztószár, szeletelő feltét, spatula, keverőtál, habverő kar, keverőkés, pároló kosár, fedél és mérőedény, 2 szeletelő korong, tömege 7,53 kg, mérete 45 × 36 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
178 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONKR615
ETA Gratus Kuliner II 0038 90020 - Konyhai robotgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
ETA Gratus Kuliner II 0038 90020
Konyhai robotgép Eta Gratus - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 6,7 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés, mákdaráló , s alakú késrendszer és keverőtál, 6 szeletelő korong, tömege 21,49 kg, mérete 40 × 59 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
397 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: ETAKR394

Konyhai dagasztógépek

A Konyhai dagasztógépek kategóriában összesen 216 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyhai dagasztógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyhai dagasztógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyhai dagasztógépek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ