ApF HU ApF HU

Huawei okosórák (Huawei watch)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Márkák
HUAWEI
(57)
Rendeltetés
Női
(7)
Férfi
(8)
Uniszex
(37)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(32)
IOS
(57)
Android GMS-el
(25)
Számlap alakja
Kerek
(38)
Szögletes
(19)
Óratok mérete
30 mm
51 mm
-
Tok színe
Fekete
(19)
Ezüst
(8)
Szürke
(9)
Arany
(7)
Rózsaszín
(5)
Zöld
(4)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(9)
Bluetooth
(57)
LTE
(6)
WiFi
(12)
GPS
(54)
Sporttevékenységek
Futás
(57)
Kerékpározás
(57)
Fitnesz
(57)
Séta
(57)
Outdoor
(56)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(51)
Pulzusfrekvencia
(51)
Távolság
(51)
Kalóriaszámítás
(51)
Sebesség
(51)
Szíj színe
Fekete
(22)
Fehér
(5)
Arany
(1)
Rózsaszín
(5)
Ezüst
(8)
Szürke
(3)
Zöld
(5)
Barna
(8)
Szíj anyaga
Rozsdamentes acél
(3)
Bőr
(17)
Gumi
(4)
Titánium
(5)
Szilikon
(25)
Egyéb fémek
(1)
Nejlon
(2)

Akár stílusos városi kiegészítőt keresel, amellyel nem maradsz le egy értesítésről sem, akár megbízható sporttársat, vagy olyan órát, amely segít az egészségi állapotod nyomon követésében, a Huawei okosórák mindenki számára kínálnak valamit. A Huawei a technológiához való innovatív hozzáállásáról ismert, amit az okosóra-iparágban is bizonyít. A Huawei okosóra termékcsaládok számos lehetőséget kínálnak a különböző felhasználói preferenciáknak. Hogyan válasszuk ki a legjobb modellt? Olvass tovább.

Tovább

Huawei okosóra - modern társ a csuklódon

A Huawei okosórák az elmúlt években igazán népszerűvé váltak a kiváló ár/teljesítmény arányuknak köszönhetően. A Huawei nemcsak versenyképes árakat kínál, hanem a legújabb technológiát és funkciókat is beépíti az óráiba, így azok a mindennapi életben és a sportolásban is használható, multifunkcionális eszközök. A precíz kivitelezés és a minőségi anyagok hosszú élettartamot és tartósságot garantálnak. Ráadásul a felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy kényelmes és megbízható élményben lesz részed. Ha olyan órát keresel, amely ötvözi az innovációt, a stílust és az értéket, a Huawei okosóra remek választás.

i

Uniszex Huawei okosórák széles választéka, amelyek mindenkinek megfelelnek

A megfelelő Huawei okosóra kiválasztása a dizájntól is függ, amely a legtöbb esetben férfiaknak és nőknek egyaránt megfelel. A férfi Huawei okosóra elegáns, robusztus és kifinomult, a hagyományos óra esztétikáját ötvözi a modern technológiával. A női Huawei okosórák finomabb és kifinomultabb kialakítást kínálnak, amely megfelel a modern nők igényeinek.

Huawei Watch Ultimate okosóra

A Huawei Watch Ultimate okosóra a prémium termékcsaládok közül is kiemelkedik, ami természetesen a legmagasabb árcédulában is megmutatkozik. Prémium minőségű anyagokat és designt, kiváló minőségű zafírüveg kijelzőt, valamint a legfejlettebb technológiát és funkciókat kínálja. A Huawei Ultimate Watch okosóra azoknak készült, akik a luxus és a technológia kombinációjára vágynak, és mindkét területről a legjobbat szeretnék.


Huawei Watch Ultimate okosóra

Az Ultimate sorozat egyesíti a Huawei okosórák legjobb tulajdonságait, beleértve az EKG-mérést, a 100 méteres (10 ATM) vízállóságot, a tartós fémszerkezetet és az akár 336 órás akkumulátor-üzemidőt.

Huawei Watch GT Pro okosóra

A Huawei Watch GT Pro okosóra a teljesítményre és a hosszú akkumulátor-üzemidőre helyezi a hangsúlyt, gyakran több mint két hétig bírja egy töltéssel. Emellett korszerű sport- és egészségügyi funkciókat tartalmaznak, és stílusos kialakítással rendelkeznek a mindennapi viselethez. Mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekkel kompatibilisek. A mobiltelefonhoz csatlakoztatva teljes mértékben kihasználhatod a telefonhívások, az összes értesítés és a média vezérlés lehetőségét a Huawei okosóra kezelőfelületén keresztül.

i

Kedvezőbb ár, de még mindig elég erős - a Huawei GT okosóra

A Huawei Watch GT okosóra a "Pro" változat számos funkciójával büszkélkedhet, de a teljesítmény és a technológia terén valamelyest visszafogottabb. Azok számára készültek, akik minőségi okosórát szeretnének mindennapi használatra, megfizethetőbb áron.

Huawei Watch okosóra

A Huawei Watch okosóra azoknak tökéletes választás, akik egy olyan alapmodellt keresnek, amely rendelkezik az összes alapvető okosóra-funkcióval, mint például az értesítések, az egészségi állapot nyomon követése és néhány sportfunkció. Elsősorban olyan hétköznapi felhasználók számára készültek, akik megbízható kiegészítőt keresnek okostelefonjukhoz.


Huawei okosórák - Huawei Watch 4 Pro Elite
Huawei Watch 4 Pro Elite

Huawei okosórák - Huawei Watch GT 3 Pro
Huawei Watch GT 3 Pro

Az okos funkciók között megtaláljuk a telefonról érkező értesítéseket, az üzenetekre adott válaszokat, a navigációt és még sok mást. A Huawei okosórák mérik az alvásminőséget, a pulzusszámot és a nők számára menstruációs ciklus figyelést kínálnak. Természetesen különböző sportágakat is követhetnek, például futást, úszást és kerékpározást.

A fittségre összpontosít: Huawei okosórák aktív embereknek

Olyan okosórát vagy okos karkötőt keresel, amely egyetlen értesítést sem hagy ki, de az egészségi állapotodat és a sportteljesítményedet is nyomon követi helyetted? Két olyan Huawei okosóra jelöltünk van számodra, amelyek megbízható társak lesznek az aktív életmódban, és nem hagynak cserben.

Huawei Watch FIT okosóra

A Huawei Watch FIT okosóra egy hosszúkás, téglalap alakú kijelzővel rendelkezik, amely egyszerre több információt jelenít meg. A fittségre és az egészségi állapot nyomon követésére összpontosít a különböző edzésprogramokkal. Nem fog csalódást okozni a viszonylag jónak mondható akkumulátor-üzemidő és a drágább modellek korszerű funkciói, például a telefonálás. Ezáltal ezek a Huawei okosórák ideálisak az olyan felhasználók számára, akik most kezdenek el fittebben élni, és segítséget keresnek az edzésekhez, miközben az okosóra alapvető funkcióit is megkapják.

Huawei Band okoskarkötő

A Huawei Band okoskarkötő egy diszkrét fitneszedző, egyszerű konstrukcióval, designnal és egyszerűbb funkciókkal. Fő feladataik közé tartozik az alapvető egészségügyi mutatók mérése, az alvásfigyelés, a lépésszámláló és az értesítések megjelenítése. Előnye a hosszú akkumulátor-üzemidő, a jól átlátható, négyzet alakú kijelző, amelyen minden információ megjelenik, és a kompakt kialakítás, amelynek köszönhetően szinte észre sem fogod venni, hogy a Huawei okoskarkötő a kezeden van. Ideális azok számára, akik szeretnének mozgásban maradni.


Huawei okosórák - Huawei Watch FIT 2 Active
Huawei Watch FIT 2 Active

Huawei Band 8 okoskarkötő
Huawei Band 8

i

A Huawei okosórák minőségi konstrukciója és kivitelezése biztosítja a hosszú élettartamot

A Huawei nagy hangsúlyt fektet óráinak minőségi kivitelezésére. Legyen szó rozsdamentes acélról, kerámiáról vagy műanyagról, minden anyagot gondosan választanak ki, hogy a Huawei okosórák ne csak az esztétikai követelményeknek feleljenek meg, hanem a mindennapi igénybevételnek is ellenálljanak. Egy kiváló minőségű okosóra kijelzővédő fólia segít abban, hogy a Huawei okosóra még jobban védve legyen.

Más kiegészítők is érdekelhetnek. Egy Huawei okosóra szíj új megjelenést kölcsönözhet a már meglévő órának.

Utolsó szempont a Huawei okosóra kiválasztásához - életmód, sport vagy egészség?

A megfelelő Huawei okosóra kiválasztása könnyen leegyszerűsíthető - az életmódot, a sporttevékenységet vagy az egészségügyi mutatókat nyomon követő modellt keresel?

  • Életmód: Ez a Huawei okosóra típus a mindennapokra megfelelő dizájnra és funkcionalitásra fekteti a hangsúlyt.
  • Sport: Ezek a Huawei okosórák azok számára ideálisak, akik rendszeresen sportolnak, és ehhez a fizikai aktivitásukat monitorozó funkciókkal rendelkező órát keresnek.
  • Egészség: Ez a Huawei okosóra a viselője egészségügyi mutatóinak, például a pulzusszámnak vagy az alvásminőségnek a nyomon követésére összpontosít.

Kérd ki a már tapasztalattal rendelkező felhasználók tanácsát, és nézd meg, milyen vélemények fogalmazódnak meg az egyes Huawei okosóra modellekről.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Huawei Watch GT 3 46mm Active Black Szállításra kész 4 db
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
98 590 Ft

2.
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White Szállításra kész > 5 db
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft

3.
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Black Strap Szállításra kész 2 db
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, EKG mérés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
130 390 Ft

Még több
57 termék
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
52 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b1
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b3
Huawei Watch Fit SE Forest Green - Okoskarkötő
Típusok
4,2
Huawei Watch Fit SE Forest Green
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
37 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s3
Huawei Watch Fit 2 Active Sakura Pink - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Active Sakura Pink
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b2
Huawei Watch GT 4 46mm Brown Leather Strap - Okosóra
Típusok
4,7 62×
Huawei Watch GT 4 46mm Brown Leather Strap
Okosóra - uniszex, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUWGT46b
Huawei Watch GT 4 46mm Green Composite Strap - Okosóra
Típusok
4,7 62×
Huawei Watch GT 4 46mm Green Composite Strap
Okosóra - uniszex, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
98 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUWGT46d
Huawei Watch Fit SE Starry Black - Okoskarkötő
Típusok
4,2
Huawei Watch Fit SE Starry Black
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
37 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s1
4,6 72×
HUAWEI Band 8 Emerald Green
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, akadálymentesség fogyatékkal élők számára, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, szilikon tok
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUB8b3
3,9
HUAWEI WATCH 4 Sport
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 96 óra, magyar nyelvű vezérlés
167 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU80585b1
4,8 109×
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUWGT32a
4,5 69×
Huawei Watch GT 3 46mm Active Black
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
98 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HUWGT36a
4,6 17×
Huawei Watch D Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,64" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
164 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80583b1
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Black Strap - Okosóra Típusok
4,5 78×
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Black Strap
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, EKG mérés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
130 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HUWGTpr46a
4,5 13×
HUAWEI WATCH 4 Pro Elite
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 144 óra, magyar nyelvű vezérlés
250 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80585b3
5,0
HUAWEI WATCH 4 Pro Classic
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 144 óra, magyar nyelvű vezérlés
250 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80585b2
HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 10×
HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
369 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUWw002b2
HUAWEI WATCH Ultimate EXPEDITION BLACK - Okosóra Típusok
4,6 10×
HUAWEI WATCH Ultimate EXPEDITION BLACK
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
279 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HUWw002b1
3,7 11×
Huawei Watch 3 Brown
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
121 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HUW3br
4,8 109×
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
69 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HUWGT32a
4,8 109×
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
73 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HUWGT32a
4,5 69×
Huawei Watch GT 3 46mm Active Black
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
83 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HUWGT36a
4,6 17×
Huawei Watch D Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,64" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
131 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HU80583b1
4,6 17×
Huawei Watch D Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,64" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
156 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HU80583b1
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
50 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HU80582b1

Huawei okosórák (Huawei watch)

mobilokSamsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd? Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az...
Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Az új, felturbózott Google Pixel 8 okostelefonok továbbfejlesztett kamerát és új kijelzőt hoznak magukkal. A páros tagjai közül a magasabb szintűt, a Google Pixel 8 Pro-t vettük közelebbről szemügyre áttekintésünkben. Mi mindent tud a legújabb modell és hogyan teljesít...
mobiltelefonok5 nagyszerű ár-érték arányú telefon Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az...
A Sony Xperia 1 V egyike azon okostelefonoknak, amelyek egy lépéssel mindig közelebb állnak a professzionális kamerákhoz. Hogyan teljesített ez a Sony telefon a teszt során? A kamera mellett a látszólag nagyon szép készülék egyéb funkcióit is kipróbáltuk.
A Samsung One UI 6 az Android operációs rendszer legújabb kiterjesztése a Samsung készülékekhez. Jelenlegi formájában 2023 októberében jelent meg, és szinte mindent kínál, amit egy modern kezelőfelületnek tartalmaznia kell. A kialakítás elsősorban a testreszabási...
További cikkek Összes cikk

Huawei okosórák (Huawei watch)

A Huawei okosórák (Huawei watch) kategóriában összesen 57 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó huawei okosórák (Huawei watch) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább huawei okosórák (Huawei watch) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb huawei okosórák (Huawei watch) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: huawei okosórák (Huawei watch) vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ