Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Výprodej Amazfit GTS 2 - ucho

Huawei okosórák (Huawei watch)

0
Márka/modell

A Huawei Watch GT okosóra után a kínai cég piacra dobta a Huawei Watch GT2 és a Huawei Watch GT2e okosórákat. Már első pillantásra látszik, hogy a gyártó az új órák tervezésekor igyekezett magasra tenni a lécet, s közelebbi vizsgálat során kiderül, hogy sikerrel is jártak. Nézzük, mit várhatunk az új Huawei okosóráktól.

Tovább

Manapság az okosórák, az úgynevezett smart watch-ok, óriási fejlődésen mennek keresztül és egyre növekvő népszerűségnek örvendenek. Első látásra gyakran kevésbé különböznek a hagyományos óráktól, de természetesen számos extra funkciót és szolgáltatást kínálnak. Akár Huawei okosórád segítségével is csatlakozhatsz az Internetre, elolvashatod az üzeneteidet, pulzust mérhetsz, vagy akár GPS navigációt is igénybe vehetsz. Manapság egy Huawei okosóra telefonnal történő párosítása szintén alapfunkciónak számít.

A sport okosórák alapvetően a klasszikus okosórák altípusainak tekinthetők, de teljesen egyedi, sportolók számára elengedhetetlen funkciókkal rendelkeznek.

Huawei okosórák - kiváló funkcionalitás elegáns formatervezésben

A Huawei Watch GT okosóra után a kínai cég piacra dobta a Huawei Watch GT2 és a Huawei Watch GT2e okosórákat. Már első pillantásra látszik, hogy a gyártó az új órák tervezésekor igyekezett magasra tenni a lécet, s közelebbi vizsgálat során kiderül, hogy sikerrel is jártak. A GT2 42 és 46 mm-es átmérővel érkezik, míg a GT2e 46 mm-es. A nagyobb méretű modellek képviselik a megszokott, kissé sportos formatervezést, míg a 42 mm-es átmérőjű Huawei okosórák elegánsabbak és természetesen jobban illeszkednek vékonyabb csuklóra.

Huawei Watch GT2e Lava Red
Huawei Watch GT2e Lava Red

Huawei okosóra választásakor az első, legfontosabb kérdés, amelyre választ kell adnunk, hogy számunkra a GT2 vagy a GT2e modell a megfelelő.

Huawei Watch GT2 - A jövő okosórája két méretben is

Egyre több gyártó igyekszik változatosabbá tenni kínálatát, így az új Huawei okosóra, a Huawei GT2, két méretben érkezik. A női és unisex modellek 42 mm-es átmérőt kaptak, míg a férfi Huawei GT2 modellek 46 mm-es átmérővel rendelkeznek.

Watch GT2 - Huawei okosóra AMOLED kijelzővel

Az AMOLED kijelzők egyik fontos tulajdonsága, hogy a képernyő egy része mindig bekapcsolva lehet, mégsem meríti az akkumulátort jelentős mértékben. Így van ez a Watch GT2-nél is, ahol mindegyik modell AMOLED kijelzőt kapott. A nagyobb változat 1.39" méretű AMOLED kijelzővel rendelkezik, míg a kisebbik GT2 Huawei okosóra esetén a kijelző mérete 1,2".

Huawei Watch GT2 - Hardver és szoftver

Csakúgy, mint minden elektronikus eszköznél, a Huawei okosórák esetében is rengeteg múlik a beépített hardver és a telepített szoftverek teljesítményén. A Huawei GT2 lelke az új Kirin A1 processzor, mely alacsonyabb energiafogyasztást tesz lehetővé és támogatja az adatok továbbítását Bluetooth 5.1 és Bluetooth Low Energy (LE) 5.1-en keresztül. A Huawei GT2 4 GB-os belső tárhellyel rendelkezik, amely bőséges zene és egyéb adatok tárolására.

Huawei Watch GT 2 42 mm Black
Huawei Watch GT 2 42 mm Black

Huawei Watch GT2 - Funkciók

Elmondható, hogy még az alap Huawei okosórák is számos olyan előnyt nyújtanak, amelyek lényegében függetlenek attól, hogy milyen konkrét funkciókat támogatnak. Ilyen előny például, hogy telefonunk üzemideje meghosszabbodik, hiszen bizonyos dolgokat a Huawei órán keresztül is végre tudunk hajtani. Edzés, esetleg autóvezetés során egyszerűbb és gyorsabb a Huawei Watch kijelzőjére pillantani, míg telefonunkat egyáltalán nem ajánlott vezetés közben használni. Huawei okosóránk esztétikai funkciót is betölt, például a női Huawei okosórák csinosak, szemrevalók, s az óraszíjak hihetetlenül széles választékának köszönhetően Huawei okosóránkat úgy tudjuk ízlésünkre szabni, hogy az egyszerre elegáns és sportos. De nézzük, hogy e számos előnyön túl milyen konkrét funkciókat kínál a Huawei GT2.

 • Általános funkciók: stopper, ébresztés, iránytű, légnyomás mérés, lámpa, időjárás, gyorsulásmérő, magasságmérő, barométer.
 • Sport: számos sportot támogat, például séta, futás, terepfutás, kerékpározás, úszás, triatlon. Saját beépített GPS-e segítségével távolságot és sebességet is mér. A lépésszámláló szintén a funkciók közé tartozik.
 • Egészség: stressz szint mérés, légzőgyakorlatok, folyamatos pulzusmérés, alvásfigyelés, mozgásra emlékeztetés.
 • Értesítés funkciók: bejövő hívás jelzése, hívás elutasítása, bejövő üzenetek kijelzése, értesítések és SMS jelzése.
 • Bluetooth hívás: Telefonhívások lebonyolítása Bluetooth-on keresztül, akár 150 m távolságra a telefontól.
 • TruRelax technológia, amely lehetővé teszi a stressz szint mérését.
 • 4 GB belső tárhely, melynek köszönhetően nem lesz szükség a telefonodra zene lejátszásához. Vezetéknélküli fejhallgató csatlakoztatható az Huawei okosórához.
Huawei Watch GT2 42 mm Khaki Leather
Huawei Watch GT2 42 mm Khaki Leather

Huawei Watch GT2 - az akkumulátor üzemideje

A Huawei GT2 maximális üzemideje egy feltöltéssel elérheti akár a 14 napot is, de célszerűbb maximum 10 napos átlagos üzemidővel számolni. Intenzívebb használat esetén természetesen ez az időtartam jelentősen csökkenhet.

Huawei Watch GT2e - Alacsonyabb ár, kiváló funkciók

Funkcióit tekintve a Huawei Watch GT2e szinte ugyanazt nyújtja, mint a GT2, de alacsonyabb áron. A legfontosabb különbség a Bluetooth hívás hiánya a GT2e okosóránál. Formatervezését tekintve a GT2e Huawei okosóra lezserebb, sportosabb, amely sok vásárlónak szimpatikus lehet, főleg az alacsonyabb árcédulával kombinálva. Külön említést érdemelnek a gombok, melyek formájuknak köszönhetően védettek a véletlen megnyomás ellen, és a Huawei óra fémháza, mely erős, mégis kellemes méretű és kialakítású, viselése cseppet sem zavaró.

Watch GT2e - Huawei okosóra AMOLED kijelzővel és AOD támogatással

A Huawei GT2e 1,39"-es AMOLED kijelzőt kapott, melynek fényereje 5 fokozatban állítható, esetleg támaszkodhatunk az automatikus fényerő beállításra, mely az aktuális viszonyoknak megfelelően állítja be a kijelző fényerejét. Az Always On (AOD) mód támogatásnak köszönhetően a képernyő egy része mindig bekapcsolva lehet anélkül, hogy az akkumulátor üzemideje komolyan csökkenne.

Huawei Watch GT2e - Funkciók

A Huawei GT2e funkciói nagyjából ugyanazok, mint a GT2 esetében, tehát az okosóra általános funkciói mellett (stopper, ébresztés, iránytű, légnyomás mérés, lámpa, időjárás, gyorsulásmérő, magasságmérő, stb.) megtalálhatók a sporthoz és egészségünk nyomon követéséhez szükséges funkciók is, mint például a lépésszámláló, beépített GPS, távolság és sebesség mérése, stressz szint mérés, légzőgyakorlatok, folyamatos pulzusmérés, alvásfigyelés, mozgásra emlékeztetés. Egyéb érvek a Huawei GT2e mellett:

 • Vízálló. Vízállósági érték: 50 m (5 ATM).
 • Kijelző. Megfelelő méretű, minden szögből jól látható.
 • Cserélhető szíj. Szilikon, fém szövet, bőr és egyéb szíjak széles kínálatából választhatunk.
 • 4 GB belső tárhely, melynek köszönhetően nem lesz szükség a telefonodra zene lejátszásához. Vezetéknélküli fejhallgató csatlakoztatható a Huawei okosórához. Adatátvitel Bluetooth-on keresztül.
 • Üzemidő. A GT2e akkumulátorának üzemideje akár 20 nap is lehet, bár átlagos használat esetén ajánlatos inkább 14 napos üzemidővel számolni. Üzemidő tekintetében a Huawei okosórák kiemelkednek a konkurens modellek közül.

Ha számodra a Huawei okosóra elsősorban sportoláshoz, edzéshez nélkülözhetetlen kellék, akkor elképzelhető, hogy szükséged lesz további kiegészítőre okosórádhoz. Tekintsd meg sportóra kiegészítők kínálatunkat.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Huawei Watch GT 2 46 mm-es fekete fluorelasztomer heveder Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, GPS, barométer, magasságmérő, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, vízállóság: 50 m (5 ATM), Lite OS, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém, szíj anyaga: szilikon
-18%
69 990 Ft
57 290 Ft

2.
Huawei Watch GT 2 46 mm-es barna bőrszíj Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, GPS, barométer, magasságmérő, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, vízállóság: 50 m (5 ATM), Lite OS, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém, szíj anyaga: bőr
-18%
69 990 Ft
57 290 Ft

3.
Huawei Watch Fit grafit fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, giroszkóp, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, szíj anyaga: fluoroelastomer
-28%
43 490 Ft
31 490 Ft

Még több
21 tétel
Huawei Watch GT 2 46 mm-es fekete fluorelasztomer heveder - Okosóra
-18%
Típusok
Huawei Watch GT 2 46 mm-es fekete fluorelasztomer heveder
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, GPS, barométer, magasságmérő, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, vízállóság: 50 m (5 ATM), Lite OS, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém, szíj anyaga: szilikon

-18% 69 990 Ft
57 290 Ft áfa nélkül 45 110 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU4692b1
Huawei Watch GT 2 46 mm-es barna bőrszíj - Okosóra
-18%
Típusok
Huawei Watch GT 2 46 mm-es barna bőrszíj
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, GPS, barométer, magasságmérő, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, vízállóság: 50 m (5 ATM), Lite OS, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém, szíj anyaga: bőr

-18% 69 990 Ft
57 290 Ft áfa nélkül 45 110 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU4692b2
Huawei Watch Fit grafit fekete - Okosóra
-28%
Típusok
Huawei Watch Fit grafit fekete
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, giroszkóp, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, szíj anyaga: fluoroelastomer

-28% 43 490 Ft
31 490 Ft áfa nélkül 24 800 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU8057gb
Huawei Watch GT 2e 46 mm mentazöld - Okosóra Típusok
Huawei Watch GT 2e 46 mm mentazöld
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, GPS, giroszkóp, iránytű, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: rozsdamentes acél, szíj anyaga: szilikon

-3% 44 410 Ft
42 990 Ft áfa nélkül 33 850 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU4692c3
Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red - Okosóra Típusok
Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, GPS, giroszkóp, iránytű, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: rozsdamentes acél, szíj anyaga: szilikon

-3% 44 130 Ft
42 990 Ft áfa nélkül 33 850 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU4692c2
Huawei Watch GT 2e 46 mm grafitfekete - Okosóra Típusok
Huawei Watch GT 2e 46 mm grafitfekete
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, GPS, giroszkóp, iránytű, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, zenelejátszó, értesítés a mobilról, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: rozsdamentes acél, szíj anyaga: szilikon

-2% 44 080 Ft
42 990 Ft áfa nélkül 33 850 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU4692c1
Huawei Watch Fit Mint Green - Okosóra Típusok
Huawei Watch Fit Mint Green
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, giroszkóp, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, szíj anyaga: fluoroelastomer

-5% 33 040 Ft
31 490 Ft áfa nélkül 24 800 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: csütörtök 1.28. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HU8057mg
Huawei Watch GT 2 42 mm Black - Okosóra
-8%
Típusok
Huawei Watch GT 2 42 mm Black
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém, szíj anyaga: szilikon

-8% 59 990 Ft
54 990 Ft áfa nélkül 43 300 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: K 1.26. - Sze 1.27.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU4692b5
Huawei Watch GT Active Dark Green - Okosóra
Típusok
Huawei Watch GT Active Dark Green
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, GPS, barométer, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, átlagsebesség mérése, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Lite OS, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 128 MB, tok anyaga: fém, szíj anyaga: szilikon

-2% 40 990 Ft
39 990 Ft áfa nélkül 31 490 Ft
Kosárba
Átvehető: K 1.26. - Sze 1.27.
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HU4691b2
Huawei Watch GT 2 42 mm Black - Okosóra
-12%
Huawei Watch GT 2 42 mm Black
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém, szíj anyaga: szilikon

-12% 59 990 Ft
52 970 Ft áfa nélkül 41 710 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Felbontott raktáron
Termékkód: HU4692b5
Huawei Watch GT 2 46 mm-es fekete fluorelasztomer heveder - Okosóra
-24%
Huawei Watch GT 2 46 mm-es fekete fluorelasztomer heveder
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, GPS, barométer, magasságmérő, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, vízállóság: 50 m (5 ATM), Lite OS, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém, szíj anyaga: szilikon

-24% 69 990 Ft
52 970 Ft áfa nélkül 41 710 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Felbontott raktáron
Termékkód: HU4692b1
Huawei Watch GT 2 46 mm-es barna bőrszíj - Okosóra
-20%
Huawei Watch GT 2 46 mm-es barna bőrszíj
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, GPS, barométer, magasságmérő, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, vízállóság: 50 m (5 ATM), Lite OS, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém, szíj anyaga: bőr

-20% 69 990 Ft
55 990 Ft áfa nélkül 44 090 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Felbontott raktáron
Termékkód: HU4692b2
HUAWEI Watch 2 Classic Okosóra - Okosóra
-9%
HUAWEI Watch 2 Classic Okosóra
Okosóra - 1,38" POLED 390 x 390 kijelző, Qualcomm Snapdragon Wear 2100 processzor, 768 MB RAM, 4 GB belső memória, pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, barométer, iránytű, GPS, Bluetooth, NFC, Android Play, IP68 szabványú por- és vízállóság, Android Wear 2.0, 420 mAh-s akkumulátor

-9% 155 290 Ft
141 140 Ft áfa nélkül 111 140 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Újszerű raktáron
Termékkód: HU4691a2
Huawei Watch Fit Mint Green - Okosóra
-9%
Huawei Watch Fit Mint Green
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, giroszkóp, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, szíj anyaga: fluoroelastomer

-9% 33 040 Ft
29 990 Ft áfa nélkül 23 620 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Felbontott raktáron
Termékkód: HU8057mg
Huawei Watch Fit grafit fekete - Okosóra
-31%
Huawei Watch Fit grafit fekete
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, giroszkóp, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, szíj anyaga: fluoroelastomer

-31% 43 490 Ft
29 990 Ft áfa nélkül 23 620 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Felbontott raktáron
Termékkód: HU8057gb
Huawei Watch GT 2 42 mm Rose Gold - Okosóra
-23%
Típusok
Huawei Watch GT 2 42 mm Rose Gold
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, intervallum edzés, GPS, giroszkóp, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, vízállóság: 50 m (5 ATM), Lite OS, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém,

-23% 83 990 Ft Várható ár
64 490 Ft áfa nélkül 50 780 Ft
Lefoglalás
Különleges ajánlat
Várható időpont: január 26, 2021
Termékkód: HU4692b4
Huawei Watch Fit Sakura Pink - Okosóra
-5%
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
Huawei Watch Fit Sakura Pink
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, giroszkóp, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, szíj anyaga: fluoroelastomer

-5% 33 290 Ft Várható ár
31 490 Ft áfa nélkül 24 800 Ft
Lefoglalás
Különleges ajánlat
Várható időpont: január 28, 2021
Termékkód: HU8057sp
Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport Night Black - Okosóra
-17%
Típusok
Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport Night Black
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, üveg anyaga: zafír, tok anyaga: titán, szíj anyaga: fluoroelastomer

-17% 113 000 Ft Várható ár
93 390 Ft áfa nélkül 73 540 Ft
Lefoglalás
Különleges ajánlat
Várható időpont: január 25, 2021
Termékkód: HU8056sn
Huawei Watch GT 2 42 mm Khaki Leather - Okosóra
-14%
Típusok
Huawei Watch GT 2 42 mm Khaki Leather
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, intervallum edzés, GPS, giroszkóp, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, vízállóság: 50 m (5 ATM), Lite OS, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém,

-14% 64 990 Ft
55 990 Ft áfa nélkül 44 090 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Beszállítás alatt > 5 db
Várható 2021. 02. 03.
Termékkód: HU4692b3
Huawei Watch GT 2 Frosty White 42mm - Okosóra
-30%
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
Huawei Watch GT 2 Frosty White 42mm
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, GPS, giroszkóp, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tok anyaga: rozsdamentes acél, szíj anyaga: szilikon

-30% 81 990 Ft
57 290 Ft áfa nélkül 45 110 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Beszállítás alatt > 5 db
Várható 2021. 02. 08.
Termékkód: HU4692b6
Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Classic Nebula Gray - Okosóra
-17%
Típusok
Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Classic Nebula Gray
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, üveg anyaga: zafír, tok anyaga: titán, szíj anyaga: bőr

-17% 113 000 Ft Várható ár
93 390 Ft áfa nélkül 73 540 Ft
Lefoglalás
Különleges ajánlat
Várható időpont: január 25, 2021
Termékkód: HU8056cn

Huawei okosórák (Huawei watch)

Huawei okosórák (Huawei watch)

A Huawei okosórák (Huawei watch) kategóriában összesen 21 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Huawei okosórák (Huawei watch) – megbízható márkák

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó huawei okosórák (Huawei watch) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb huawei okosórák (Huawei watch) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: huawei okosórák (Huawei watch) vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB5
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket