La Proromance Garden Table

Gázgrillek

A gázgrill kétségtelen előnyöket biztosít - azonnal használatra kész, nem termel füstöt vagy hamut, és nem függ a konnektor közelségétől. A lávaköves gázgrill vagy az acélprofilos modellek jobbak? Milyen paraméterekre kell figyelni kerti gázgrill választásakor, és milyen szempontokat kell szem előtt tartani? Leírásunkban mindenre kitérünk.

Tovább

A gázgrill előnyei és hátrányai

A gázgrill ideális gyakori grillezésekhez, és így a használata is gazdaságosabb. Nagy teljesítményű és könnyen kezelhető, amit különösen a kevésbé képzett szakácsok értékelnek. Nemcsak kültéren, hanem félig zárt területen, például teraszon is használható. Ugyanakkor a gázgrill használata nem biztosítja a tűzön sütés izgalmát és a pattogó fa aromáját és hangulatát.

 • Biztonságos és egészséges grillezés
 • Bemelegedés percek alatt
 • Könnyű tisztítás és karbantartás a csepegtető tálcának köszönhetően
 • Könnyű hőmérséklet-szabályozás a tökéletes eredmény érdekében
 • A grill gázpalack olcsó üzemanyagot biztosít a grillezéshez
 • Magasabb kezdeti beruházás, mint a faszenes grillek esetén
 • A füstös illat és aroma hiánya
 • Nagyobb és nehezebb konstrukció, mint más grillek esetén

A kerti gázgrill ideális családi grillezéshez és nagyobb rendezvényekhez is

A kerti gázgrill tágas sütőfelülettel rendelkezik, általában 3 vagy több égővel, és sok modell rendelkezik oldalsó égővel is. Míg a kisebb kerti grill modellek 1800-2500 cm² közötti grillezőfelületet és 3-7 kW közötti teljesítményt kínálnak, addig a nagyobbak 2500-5000 cm² közötti felületet és jellemzően 7,5-15 kW közötti teljesítményt nyújtanak.

Az oldalsó égővel felszerelt gázgrillek kiválóan alkalmasak mártások és szószok elkészítéséhez

Az oldalsó égős gázgrill különösen nagyobb összejövetelek vagy rendezvények esetén hasznos. Az oldalsó gázgrill égőfej szószok, levesek melegítésére, készételek újramelegítésére vagy köretek készítésére hasznos. Amikor épp nem használod, az oldalsó gázgrill égőfej könnyen lefedhető és tárolóhelyként használható.

Kerti gázgrill - oldalsó égő
Az oldalsó égővel felszerelt kerti gázgrill időt takarít meg nagyobb mennyiségű étel vagy bonyolultabb receptek elkészítésekor.

Asztali grill az erkélyre vagy teraszra

Az asztali gázgrill közvetlen grillezésre is használható. Nem foglal sok helyet, de mégis elegendő teljesítményt nyújt. Az asztali gázgrillek általában kivehető csepegtető tálcával is fel vannak szerelve, amely megakadályozza a zsiradék felhalmozódását a grill alatt, és a tisztítást is megkönnyíti. Asztali grill választásakor fontos figyelni a grillezőfelület anyagára és a gázgrill égőfejek számára is.

Ha profi gázgrillt keresel egy vendéglátóhely teraszára vagy egy ételstandra, akkor az asztali gázgrill a lehető legjobb választás.

A hordozható gáz grillsütő minden utazást élvezetesebbé tesz

A hordozható gáz grillsütő kompakt, könnyű és alkalmas gyakori szállításra. Nem foglalnak sok helyet, így könnyen szállíthatók nyaraláskor és használhatók kempingekben vagy vidéki szálláshelyeken.

A nagyobb gázpalackok nem alkalmasak a kisebb gázgrillekre. Erre a célra inkább a gázgrill palack alkalmas.

Kerti gázgrill
Kerti gázgrill

Asztali gázgrill
Asztali gázgrill

Hordozható gázgrill
Hordozható gázgrill

Gáz grillsütő választása a grillrendszer szerint - lávaköves gázgrill vagy acélrudas megoldás?

Gáz grillsütő választásakor döntő fontosságú, hogy a sütő milyen grillezési rendszerrel vezeti a hőt a grillrácsra.

A közelmúltig csak lávaköves gázgrill létezett

A lávaköves gázgrill a gázgrill égőkre helyezett kövek melegítésének elvén működik, amelyek a hőenergiát aztán átadják a grillezett ételnek. Az előkészítés emiatt kissé hosszadalmasabb, mivel a lávaköveket először fel kell melegíteni. Ezenkívül a magas hőmérséklet miatt idővel megrepedhetnek, ezért rendszeresen cserélni kell őket.

A lávaköves gázgrillek mára kialudt vulkánokból származó lávaköveket használnak. Porózus tulajdonságaik és a zsírfelszívó képességük miatt ajánlott a köveken lévő zsírt minden grillezés után leégetni.

A fémprofilt használó gázgrillek jelenleg divatosak

Az ilyen gázgrillek esetében a gázégők felett szögacél rudakat találunk. Ez a megoldás jobb hőeloszlást biztosít, mivel megakadályozza a grillrács erősebb felmelegedését az égők feletti területeken. Szintén megakadályozza a zsírok égését, mivel a lecsöpögő zsírok és szaftok az oldalsó kivehető tálba folynak, és részben visszapárolognak az ételbe.

Lávaköves gázgrill
Lávaköves gázgrill

Gázgrill fémprofil megoldással
Gázgrill fémprofil rendszerrel

i

Kőlapos gázgrill még nem található a kínálatban. A természetes kőből készült grillezőlapot használó elektromos grillek az asztali elektromos grillek kategóriában találhatók.

A kerti gázgrill teljesítménye

Minél nagyobb a teljesítmény, a kerti gázgrill annál gyorsabban melegszik fel a kívánt hőmérsékletre, így a grillezett ételek elkészítése is gyorsabb lesz. Fontos, hogy a grill elegendő teljesítményt nyújtson az általa kínált grillezési területhez. Természetesen a gázfogyasztás a teljesítmény arányában nő.

 • A 10 kW-os teljesítmény elegendő a családi grillezéshez.
 • A 10 kW feletti teljesítmény nagy mennyiségű étel elkészítése esetén hasznos, például partik és ünnepségek alkalmával.

A gáz grillsütők anyaga - Milyen anyag a legjobb?

A gáz grillsütők anyaga fontos hatással van a grillsütő tartósságára és hőtartó képességére.

 1. Az öntöttvas gázgrill nagyon tartós és jól tartja a hőt. A legjobb minőségű gázgrillek közé tartozik.
 2. A rozsdamentes acél gázgrill könnyen tisztítható és karbantartható, nem rozsdásodik, viszont rosszabbul tartja a hőt, mint az öntöttvas gázgrill.

A grillrács minősége

Azon gondolkodsz, hogy rozsdamentes acél vagy öntöttvas grillráccsal felszerelt gázgrillt vegyél-e? Ha a grillezett húst a tipikus rácsos mintázattal szeretnéd elkészíteni, és szeretnéd elkerülni a komolyabb tisztítási munkálatokat, akkor az öntöttvas grillezőrács az ideális. A rozsdamentes acél rács karbantartása általában könnyebb, de tapadásmentes felületük miatt nem hagynak olyan jellegzetes nyomot az ételeken.

Egyes gázgrillek felszerelhetők aromarendszerrel is. Ez egy speciális sín vagy fiók a grillrács alatt (füstölő doboznak vagy aroma rácsnak is nevezik), amelybe bort, fűszernövényeket vagy akár fát is helyezhetsz.

5 hasznos gázgrill tartozék, amelyek egyetlen gázgrillből nem hiányozhatnak

A gázgrill használatához érdemes olyan praktikus tartozékokat is beszerezni, amelyekkel a gázgrill használata jóval könnyebb.

 1. A fedő védi az gázgrill égőfejeket és a grillezett ételeket rossz időjárás esetén.
 2. A beépített hőmérő segít követni az aktuális grillezési hőmérsékletet.
 3. A tárolófelületek általában minden nagy gázgrillnél megtalálhatók. Lehetővé teszik a szükséges szerszámok és tartozékok tárolását.
 4. A csepegtetőtálca felfogja a grillfelületről lecsöpögő olajokat, így megakadályozza azok égését.
 5. A piezoelektromos begyújtás egy gombnyomással történik, gyufa vagy öngyújtó nélkül.

i

Látogasd meg grill kiegészítők oldalunkat, ahol a következőket találod:

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Grill - gázzal működő, oldalsó gázégővel, 3090 cm2-es, rozsdamentes acél grillezőfelület, grill mérete: 109 x 132 x 55 cm, anyaga: acél, 5 gázégővel, 14,5 kW teljesítmény, tömege: 27,6 kg
109 160 Ft

2.
Landmann XXL HIT 6.0 Gázgrill, fekete, 12990 Beszállítás alatt 1 db Várható 2022. 08. 17.
Grill - gázzal működő, 3520 cm2-es, zománc grillezőfelület, grill mérete: 171 x 115 x 55 cm, anyaga: öntöttvas, 6 gázégővel, tömege: 58 kg
198 590 Ft

3.
Q 2000, Titan Szállításra kész > 5 db
Grill - gázzal működő, zománc grillezőfelület, grill mérete: 66,1 x 130,6 x 61,8 cm, anyaga: alumínium, 3,51 kW teljesítmény, tömege: 17 kg
177 590 Ft

Még több
62 termék
Classic Kategória
La Proromance Barbeque GB04-B
Grill - gázzal működő, oldalsó gázégővel, 3090 cm2-es, rozsdamentes acél grillezőfelület, grill mérete: 109 x 132 x 55 cm, anyaga: acél, 5 gázégővel, 14,5 kW teljesítmény, tömege: 27,6 kg

Szuper ár
109 160 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Most akciós
Termékkód: ver021
Arany középút
Cattara MANHATTAN
Grill - gázzal működő, oldalsó gázégővel, 2960 cm2-es, fém grillezőfelület, grill mérete: 106,5 x 160,5 x 51 cm, anyaga: rozsdamentes acél, 7 gázégővel, 18,2 kW teljesítmény, tömege: 37 kg

189 490 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Cattara010
Premium Kategória
G21 Florida BBQ Premium Line + ingyen redukciós szelep
Grill - gázzal működő, oldalsó gázégővel, 4050 cm2-es, rozsdamentes acél grillezőfelület, grill mérete: 121 x 159 x 62 cm, anyaga: rozsdamentes acél, 7 gázégővel, 28 kW teljesítmény, tömege: 74 kg

337 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PENSK003
La Proromance Barbeque GB03-B
Grill - gázzal működő, oldalsó gázégővel, 2472 cm2-es, rozsdamentes acél grillezőfelület, grill mérete: 109 x 121 x 55 cm, anyaga: acél, 4 gázégővel, 11,6 kW teljesítmény, tömege: 23 kg

Szuper ár
95 080 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ver020
CAMPINGAZ Plancha Blue Flame LX
Grill - gázzal működő, 2400 cm2-es, öntöttvas grillezőfelület, grill mérete: 15,5 x 65 x 49 cm, anyaga: acél, tömege: 20,6 kg

Leárazás -17 %
102 990 Ft 123 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMGCHL020
Fieldmann FZG 3005
Grill - gázzal működő, 2520 cm2-es, öntöttvas grillezőfelület, grill mérete: 112 x 122 x 57 cm, anyaga: fém, 3 gázégővel, 9 kW teljesítmény, tömege: 35 kg

124 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FIELD047
La Proromance Barbeque GB05-B
Grill - gázzal működő, oldalsó gázégővel, 3553,5 cm2-es, rozsdamentes acél grillezőfelület, grill mérete: 109 x 141 x 55 cm, anyaga: acél, 6 gázégővel, 17,4 kW teljesítmény, tömege: 28,7 kg

Szuper ár
148 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ver022
CAMPINGAZ 2 Series Classic L
Grill - gázzal működő, 2100 cm2-es, acél grillezőfelület, grill mérete: 109 x 127 x 54 cm, anyaga: acél, 2 gázégővel, 7,5 kW teljesítmény, tömege: 31 kg

95 490 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMGCHL072
CAMPINGAZ ATTITUDE 2go
Grill - gázzal működő, 1200 cm2-es, öntöttvas grillezőfelület, grill mérete: 52 x 65 x 36 cm, 2,5 kW teljesítmény, tömege: 24,5 kg

Leárazás -9 %
82 790 Ft 91 090 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMGCHL058
Q 2000, Titan
Grill - gázzal működő, zománc grillezőfelület, grill mérete: 66,1 x 130,6 x 61,8 cm, anyaga: alumínium, 3,51 kW teljesítmény, tömege: 17 kg

177 590 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBR015
CATTARA MASTER CHEEF
Grill - gázzal működő, oldalsó gázégővel, 2430 cm2-es, zománc grillezőfelület, grill mérete: 98 x 133 x 51 cm, anyaga: rozsdamentes acél, 5 gázégővel, 14,1 kW teljesítmény, tömege: 25 kg

126 290 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP191a
Enders San Diego 3
Grill - gázzal működő, króm grillezőfelület, grill mérete: 102 x 52 x 97 cm, anyaga: zománc, 3 gázégővel, 7,05 kW teljesítmény, tömege: 18 kg

91 250 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HHO019
Enders Chicago 3
Grill - gázzal működő, zománc grillezőfelület, grill mérete: 108 x 51 cm, anyaga: rozsdamentes acél, 3 gázégővel, tömege: 25 kg

142 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HHO018
CATTARA PARTY POINT - Grill
Típusok
CATTARA PARTY POINT
Grill - gázzal működő, 1770 cm2-es, fém grillezőfelület, grill mérete: 102 x 98 x 51 cm, anyaga: rozsdamentes acél, 2 gázégővel, 5,5 kW teljesítmény, tömege: 16 kg

64 790 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP190a
MEVA PLANCHA
Grill - gázzal működő, 2210 cm2-es, zománc grillezőfelület, grill mérete: 27,5 x 71 x 46 cm, anyaga: fém, 3 gázégővel, 7,5 kW teljesítmény, tömege: 15 kg

47 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHT371
Napoleon Legend 485
Grill - gázzal működő, 3128 cm2-es, öntöttvas grillezőfelület, grill mérete: 54,5 x 75,5 x 54 cm, anyaga: alumínium, 4 gázégővel, 18,4 kW teljesítmény, tömege: 43 kg

396 670 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HiLi0031
Fieldmann FZG 3102
Grill - gázzal működő, 2016 cm2-es, acél grillezőfelület, grill mérete: 112 x 110 x 57 cm, anyaga: fém, 2 gázégővel, 6 kW teljesítmény, tömege: 22 kg

74 990 Ft 76 490 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FIELD046
Weber Q 1000 Stand, Black
Grill - gázzal működő, 1376 cm2-es, öntöttvas grillezőfelület, grill mérete: 100,3 x 68,6 x 41,9 cm, anyaga: öntöttvas, 1 gázégővel, 2,49 kW teljesítmény, tömege: 13,154 kg

164 690 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBR180
CAMPINGAZ 2 Series Classic LX Vario
Grill - gázzal működő, 2100 cm2-es, acél grillezőfelület, grill mérete: 109 x 127 x 54 cm, anyaga: acél, 2 gázégővel, 7,5 kW teljesítmény, tömege: 32 kg

99 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMGCHL073
Enders Boston Black 3K Turbo
Grill - gázzal működő, oldalsó gázégővel, rozsdamentes acél grillezőfelület, grill mérete: 115 x 59 cm, anyaga: rozsdamentes acél, 3 gázégővel, 11,2 kW teljesítmény, tömege: 39 kg

209 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HHO020
OUTDOORCHEF COMPACTCHEF 480 G
Grill - gázzal működő, 1600 cm2-es, acél grillezőfelület, grill mérete: 103 x 95 x 65 cm, anyaga: zománc, 1 gázégővel, 5,6 kW teljesítmény, tömege: 23,8 kg

206 170 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HHO042
MEVA RASCAL
Grill - gázzal működő, 3612 cm2-es, króm grillezőfelület, grill mérete: 25 x 70 x 56 cm, anyaga: rozsdamentes acél, 3 gázégővel, 10 kW teljesítmény, tömege: 20,5 kg

64 990 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHT370
Enders Boston Black 6KR Turbo
Grill - gázzal működő, oldalsó gázégővel, rozsdamentes acél grillezőfelület, grill mérete: 115 x 60 cm, anyaga: rozsdamentes acél, 6 gázégővel, 23,4 kW teljesítmény, tömege: 53 kg

259 290 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HHO021
FIELDMANN FZG 2001
Grill - gázzal működő, fém grillezőfelület, grill mérete: 56 x 24 x 43 cm, anyaga: fém, 1 gázégővel, 3,5 kW teljesítmény, tömege: 7,5 kg

32 290 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOJ114k1

Gázgrillek

faszenes grillező5 tökéletes tipp a nyári grillezéshez A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás...
Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy...

Gázgrillek

A Gázgrillek kategóriában összesen 62 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gázgrillek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gázgrillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gázgrillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gázgrillek vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ