ApF HU AP+ plus nový vizuál

Energiatakarékos készülékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

Próbálsz energiát megtakarítani, vagy szeretnéd elkerülni az energiapazarlást? Támaszkodj az energiatakarékos készülékekre, hogy kíméld a pénztárcádat és védd a környezetet. A régebbi hűtőszekrények, mosógépek és televíziók a legnagyobb energiafalók közé tartoznak, ezért lehet, hogy itt az ideje lecserélni őket. Tanácsokat adunk a megfelelő energiatakarékos készülékek kiválasztásához.

Tovább

Miért érdemes energiatakarékos készülékekre építeni?

Ne hagyd, hogy az ár befolyásoljon. Gondold át alaposan, és számolj utána. Az energiatakarékos készülékek általában valamivel többe kerülnek, mint a hagyományos készülékek, de a különbség többszörösen megtérül néhány év alatt. Miben jobbak még az energiatakarékos készülékek?

  • Kímélik a pénztárcádat.
  • Energiatakarékosabbak és víztakarékosabbak.
  • Segítenek a környezet védelmében.
  • Fejlett technológiát és biztonsági funkciókat kínálnak.
  • Modern dizájnnal rendelkeznek.
  • Gyakran garantálják a hosszú élettartamot vagy a könnyű javítást.

Kitalálod, mi fogyasztja a legtöbb energiát otthon?

Így van, a legtöbb otthonban a villanykörte jelenti a legnagyobb problémát. Mindössze néhány percet vesz igénybe, ha kicseréled a villanykörtéket a házadban vagy a lakásodban, és évente akár több ezret is megtakaríthatsz. Tekintsd meg energiatakarékos lámpatestjeinket és izzóinkat.

Régi hűtőszekrények - itt az energiatakarékos készülékek igazán kifizetődőek

A hűtőszekrény az egyik olyan készülék, amely a nap 24 órájában, a hét minden napján folyamatosan üzemel. Amikor új energiatakarékos hűtőszekrényt vásárolsz, ne csak az energiacímkét nézd meg, hanem a készülék teljesítményét és zajkibocsátását is.

A befagyott fagyasztó egy vagyonba kerül

Győződj meg róla, hogy rendszeresen leolvasztod a fagyasztót. Tudtad, hogy már 3 mm fagy 30%-kal, 1 cm pedig akár 75%-kal növeli az energiafogyasztást? A modern energiatakarékos fagyasztók fagyásvédelemmel rendelkeznek. Ezzel pénzt és időt takaríthatsz meg.

A tiszta ruháknak energiahatékonyabb módja

A régi mosógépek nem környezetbarátok és nagyon energiaigényesek. Az energiatakarékos mosógépek gondolnak a környezetre és a pénztárcádra. Amikor kiválasztod, alaposan nézd meg az összes paramétert. Ne feledd, nem biztos, hogy a legdrágább mosógép a legjobb.

i

Energiatakarékos fűtőtestek

A kisméretű, energiatakarékos fűtőtestek alkalmasak kisebb helyiségekbe, ahol jól jönne néhány plusz fok. Ne felejtsd el, hogy a fűtőtesteket nem lakások vagy házak hosszú távú fűtésére tervezték.

A napenergia ingyenes

Szerezz be napenergiával működő készülékeket otthonodba. Szeretsz esténként elolvasni egy könyvet vagy megoldani néhány keresztrejtvényt? Napközben töltsd fel napelemes lámpádat, este pedig ingyen olvasd el kedvenc könyvedet.

Érdekel a háztartási gépek kiárusíása és a felújított áruk? Nézd meg Outlet oldalunkat, ahol remek áron találsz felbontott árukat. Természetesen minden termékre garanciát vállalunk.

A televíziók mint energiatakarékos készülékek

Egy új televíziómodellt érdemes lehet az energiatakarékos készülékek közé sorolni. Akár a filmek, akár a tévéműsorok szerelmese vagy a hírek kedvelője, a hosszú tévézési órák már biztosan megterhelték az energiaszámládat. Szerezz be egy energiatakarékos tévét, hogy elkerüld a kellemetlen meglepetést az újévi számládon, különösen az ünnepi szezon után.

Az elektromos készülékek jelölése

Az elektromos készülékek címkézése régebben nagyon zavaros volt. Az A+++ jelölés általában nem volt a leggazdaságosabb, ezért új címkézési rendszert vezettek be. A leghatékonyabb terméket A, míg a legkevésbé hatékony terméket G jelöléssel látták el.

Energiaosztályok

A régi energiacímke a bal oldalon látható. Jobbra az új címke. A QR-kód segítségével ellenőrizhető, hogy a termék valóban megfelel-e az energiaosztályba sorolásnak. További információ az "Új energiacímkék 2021 márciusától" című cikkünkben olvasható.

Hogyan lehet azonnali megtakarításokat elérni?

Ha otthon teszel némi erőfeszítést, havonta elég sok pénzt megspórolhatsz. Van még néhány tippünk, hogyan tarthatod meg otthon a pénzedet:

  • Szárítsd a ruháidat fogason.
  • Szereljen fel LED izzókat.
  • Részesítsd előnyben a zuhanyzót a káddal szemben.
  • Kapcsold lejjebb azokat a radiátorokat, amelyekre nincs rendkívül nagy szükséged.
  • Főzz fedővel, és fontold meg egy indukciós tűzhely beszerzését.
  • Kapcsold lejjebb a nem használt készülékeket, és húzd ki a konnektorból.
  • Csak annyi vizet melegíts fel a vízforralóban, amennyire valóban szükséged van.
  • Ne mosogass folyó víz alatt, és ha van mosogatógéped, próbáld meg teljesen megtölteni, mielőtt bekapcsolod.

Aggódsz amiatt, hogy mennyibe kerülnek otthon a dolgok, és igyekszel a lehető legkisebbre csökkenteni a magas költségeket? Olvasd el a megtakarításról szóló cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL TDLR 6240SS EU/N Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Mosógép - felültöltős, C energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, 6. érzék, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
134 890 Ft

2.
GORENJE WNHPI72SCS SteamTech Szállításra kész > 5 db
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 59 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
126 390 Ft

3.
BOSCH WQG14500BY Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB becsült éves energiafogyasztás 258 kWh, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer, mérete 89 × 63 × 67 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 57,4 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
254 990 Ft

Még több
595 termék
TCL FF0814WA0CZ
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és ruhadarab hozzáadása, Méhsejt szerkezetű dob, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 56 cm (Sz×Ma×Mé)
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCLPR001
4,6 60×
WHIRLPOOL FFB 8469 BV EE
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
156 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR110
Siguro BF-O120S Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,8 24×
Siguro BF-O120S Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, C energiaosztály, hűtőtérfogat 219 l, fagyasztó 104 l, 4 polc, 3 rekesz a fagyasztóban, rozsdamentes acél palacktartó, érintőképernyő, No Frost, szuperfagyasztás, Multi Air 360°, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nulla zóna, LED világítás, hűtőajtó nyitva hagyásának jelzése, nyaralás üzemmód, gyermekzár, 1 hűtőkör, ezüst szín, SN, N, ST és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 75 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
Szuper ár
204 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120S
Siguro BF-O120W Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,8 24×
Siguro BF-O120W Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 219 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, gyerekzár, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
204 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120W
4,9 31×
BOSCH WGG24201BY Serie 6
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 46 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aquaoverflow, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,8 × 84,8 × 59 cm (Sz×Ma×Mé)
229 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR042
4,0
WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 175 kWh, 6. érzék, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és gyerekzár, mérete 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 44 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU010
5,0
GORENJE WNEI14AS
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 10 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 50 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és ruhadarab hozzáadása, Power Wash és Steam Refresh, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 61 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
157 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GORPR057
4,9
GORENJE WNHPI72SCS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 59 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
126 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR051
BOSCH WQG233D0BY - Szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 33×
BOSCH WQG233D0BY
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 56,163 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
318 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU025
4,8
BEKO WUE8726XST
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 46 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 84 × 55 cm (Sz×Ma×Mé)
120 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEPR130
4,6 59×
WHIRLPOOL TDLRBX 6252BS EU
Mosógép - felültöltős, B energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 48 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
160 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR104
4,7 29×
CANDY RO41274DWMST/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
132 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR155
4,5 31×
WHIRLPOOL FFL 7259 W EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék és FreshCare+, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
114 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR114
4,9 27×
WHIRLPOOL FFB 9469 BV EE
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
153 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR108
4,7
HOOVER HW 48AMC/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, inverter motor, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 53 cm (Sz×Ma×Mé)
142 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVPR034
4,4 81×
Whirlpool FFB 8458 BV EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR072
4,5
Haier HW80-B14959S8U1S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1330 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 49 cm (Sz×Ma×Mé)
216 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPR015
4,7 32×
GORENJE WNEI84BS SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé)
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR040
5,0
GORENJE BOS6747A11BGX
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, tányérmelegítő program, pizza program, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, időzítő, hűtőrendszer, csillapított ajtózárás, nagyméretű grill és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
131 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORTR090
4,3 11×
Siguro WM-T711W Wash Master - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosógép - gőzölős, felültöltős, A energiaosztály, mosógép kapacitása (ECO program 40 - 60 °C) 7 kg, energiafogyasztás 44 kWh/100 ciklus, vízfogyasztás ciklusonként 45 l, AquaStop, Fuzzy Logic, SteamCare, inverteres motor, gyorsprogram, kijelző, LED kijelzők, gyermekzár, Soft Opening, 1200 rpm csavartatás, méretek 40 × 87,5 × 61 cm (Szé×Ma×Mé), súly 56 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a motorra
154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_WM_T711W
4,7 34×
GORENJE NRC61CSXL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, ionizáló, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, gyerekzár, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
234 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL199
Siguro DW-F453S Efficlean - Mosogatógép Típusok
4,8 14×
Siguro DW-F453S Efficlean - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosogatógép - keskeny (45 cm), szabadonálló, panellel, C energiaosztály, ciklusonként akár 10 edénykészletet is elmosogat (ECO program), multifunkcionális evőeszköz fiók, zónamosás, késleltetett indítás, antibakteriális szűrő, Turbo speed+ gyorsmosás, kíméletes üvegtisztító program, állítható magasságú felső kosár, kijelző, automatikus ajtónyitás, kettős karok, AquaStop, méretek 84,5 × 44,8 × 60 cm (Ma×Szé×Mé), tömege 39 kg, 3 év garancia a mosogatógépre, 12 év garancia az inverteres motorra
Szuper ár
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_DW_F453S
4,5 11×
INDESIT BTW S6240P EU/N
Mosógép - felültöltős, C energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
119 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: INDPR042
5,0 10×
CANDY RP4 476BWMBC/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
139 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR143

Energiatakarékos készülékek

Energiatakarékos készülékek

A Energiatakarékos készülékek kategóriában összesen 596 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ