ApF HU ApF HU

Beépíthető háztartási gépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A beépíthető konyhai gépek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy okos és stílusos módon sok helyet takarítsunk meg otthon. Beépítheted őket közvetlenül a konyhaszekrénybe vagy akár a fürdőszobaszekrénybe, és sok esetben még csak nem is kell, hogy láthatóak legyenek. Így nem kell aggódnod a formatervezés miatt. Milyen beépíthető háztartási gépek közül válogathatunk?

Tovább

A beépíthető konyhai gépek előnyei és hátrányai

Bár a beépíthető konyhai eszközök sok esetben verhetetlen megoldást jelentenek, mégis van néhány hátrányuk, ami miatt inkább a szabadon álló készülékeket részesíthetjük előnyben. Tekintsük át a beépíthető konyhai gépek legnagyobb előnyeit és hátrányait.

  • Különösen kis lakásokban fogod értékelni a helytakarékosságot.
  • A beépíthető háztartási gépek nem zavarják a szoba formatervezését.
  • Általában valamivel magasabb a vételár.
  • Alacsonyabb kihasználható térfogat, mint a szabadon álló készülékek esetén.

Mi mindent kell beszerezni a beépíthető konyhai gépek mellé?

Mielőtt elkezdenéd kiválasztani a beépíthető konyhai eszközök közül a megfelelőt, győződj meg róla, hogy elegendő hely áll rendelkezésedre. Mivel ezeket nem lehet áthelyezni, a víz-, gáz- és villanyvezetékeket előre meg kell tervezni a konyhában vagy más helyiségekben. A kiválasztáskor alaposan nézd meg a méreteket is. Hacsak nem akarsz a készülék mellett tárolóhelyet is kialakítani, ne pazarold a helyet. A kisebb beépíthető háztartási gépek nem fognak szépen mutatni, a túl nagy készülékek pedig nem fognak beférni a szekrénybe.

i

A beépíthető konyhai gépek esetében a tervezés kulcsfontosságú. A csatlakozások elhelyezkedése mellett gondolj magukra a készülékekre is. Nem fog az egyik ajtó útban lenni a másiknak? Ha a sütőt a hűtőszekrény mellett szeretnéd elhelyezni, vedd figyelembe a hőszigetelést is. Enélkül a sütő nem kívánatos módon felmelegítheti a hűtőt.

Beépíthető konyhai gépek a könnyebb főzés érdekében

A legnépszerűbb beépíthető háztartási gépek kétségtelenül a sütők, főzőlapok és egyéb ételkészítésre szolgáló készülékek. Ha gyorsan és egyszerűen szeretnél megfőzni, nincs is jobb annál, mint amikor mindazt, amire szükséged van, kéznél találod. A beépíthető konyhai eszközök segítségével a szekrényeket, a sütőt, a főzőlapot és a szabad felületet mindig egymástól könnyedén elérhető távolságban tarthatod.

  • beépített sütőket leggyakrabban a konyhaszekrényekben helyezik el a közvetlenül fölöttük lévő főzőlappal együtt.
  • főzőlapok különböző méretű és számú főzőlapokkal rendelkeznek. Gyakran akár személyre is szabhatod a főzéshez.
  • mikrohullámú sütők beépíthetők például a konyhaszekrénybe a pult fölé, ahol mindig kéznél vannak.
  • páraelszívók gyakran nem mutatnak túl ízlésesen a konyha kialakításában. A beépített változat azonban teljesen elrejthető.
  • A melegítők inkább vendéglátóipari létesítmények számára alkalmasak. Az edények és az ételek előmelegítésére szolgálnak.

Milyen egyéb beépíthető konyhai gépek találhatóak kínálatunkban?

A beépíthető háztartási gépek messze nem érnek véget a főzésnél. Míg a sütők, főzőlapok és egyebek nem rejthetők el teljesen, egyes beépíthető konyhai eszközök az ajtóval együtt beépíthetők, így nem kell aggódnod a formatervezés miatt.

  • beépíthető mosogatógépeket teljesen beépítheted a konyhaszekrénybe, beleértve az ajtókat is. Ennek előnye többek között a csendesebb működés.
  • beépíthető hűtőszekrények általában valamivel kisebb térfogatúak, mint a szabadon állóak, de ettől függetlenül természetesen teljesen beépíthetők a konyhaszekrénybe.
  • fagyasztók gyakran a beépített hűtőszekrények részét képezik. Az önálló fagyasztók azonban jobb tulajdonságokkal rendelkeznek.
  • A beépített kávéfőzők elengedhetetlenek a kávé szerelmesei számára, akik modern stílusban szeretnék berendezni konyhájukat.

A mosógépek és szárítógépek beépíthető háztartási gépek formájában is megvásárolhatók

A beépíthető konyhai gépek nem csak a konyhába valók. A nélkülözhetetlen mosógép és szárítógép együttes is beépíthető a szekrényekbe. Az okok alapvetően ugyanazok. Helytakarékos, enyhe hangszigetelés, és megőrzi a fürdőszoba, mosókonyha vagy bármely más helyiség kialakítását, ahol a mosógép és a szárítógép elhelyezése mellett döntesz.

  • mosógépeket be lehet építeni a fürdőszobaszekrénybe, egy kis extra helyet biztosítva a mosószerek tárolására.
  • szárítógépeket általában a mosógépek közvetlen közelébe helyezik, azaz a mosógép mellé, vagy egymásra helyezve.

A konyhai készülékkészletek megkönnyítik a munkát és pénzt takarítanak meg

A konyhagép szettek olyan elektromos termékeket kínálnak, amelyeket gyakran együtt, egy csomagban használnak. A legnagyobb előny talán az alacsonyabb ár, mintha a termékeket egyenként vásárolnád meg. Gyakran ráadásul az azonos márkájú termékek hasonló vezérlőkkel rendelkeznek, ami megkönnyíti és felgyorsítja a velük való munkát.

Olcsó beépíthető konyhai gépek után nézelődsz, de a készletek nem teljesen nyerték el a tetszésedet? Nézd meg akciós ajánlatainkat.

Mindemellett a beépíthető konyhai gépek házhoz szállítását és beszerelését is vállaljuk

Beépíthető konyhai eszközök rendelése esetén igénybe veheted házhozszállítási szolgáltatásunkat is az első zárható ajtóig, vagy akár egyenesen a lakásba történő kiszállítást is. A második szállítási lehetőség (AlzaExpress) mellett a készülék beszerelését is megrendelheted. Mindkét szállítás esetében bebiztosíthatod a csomagot, és akár hagyhatod, hogy elvigyük a régi készülékedet. További információkért tekintsd meg következő cikkünket:

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gorenje GI520E15X Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 9× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 81,5 cm, szélessége 44,8 cm, mélysége 57,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
118 390 Ft

2.
MIDEA MIH 653A Utolsó termék a raktáron
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6,2 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
55 990 Ft

3.
WHIRLPOOL WI 7020 P Szállításra kész > 5 db
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 82 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
148 190 Ft

Még több
1 001 termék
CIARRA Table Hood - Black - Páraelszívó Típusok
3,0
CIARRA Table Hood - Black
Páraelszívó - aláépíthető, asztali, szélessége 13,8 cm, műanyag, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 120 m³/h, 2 teljesítményszint, 3 szűrő, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
53 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIADGTH03
CANDY CH64CCB/4U2 Idea - Főzőlap
A kiszállítás
ingyenes
3,0
CANDY CH64CCB/4U2 Idea
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, központi érintésvezérlés, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 4,5 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Szuper ár
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD054
4,0 11×
SIGURO MO-B150B Cook
Mikrohullámú sütő - 1200 W teljesítményfelvétel, 20 l űrtartalom, mikrohullámú teljesítmény: 700 W, 8 program, 24,5 cm átmérőjű tányér, egyenletes mikrohullám eloszlás, elegáns akril felület, súly szerinti kiolvasztás funkció, max. 95 perces időzítő, forgótányér, hangjelzés, gyorsan felmelegedő 100%-os teljesítmény 30 másodperc alatt, időzítő funkció, rozsdamentes acél belső - könnyű karbantartás, gyerekzár, balra nyíló ajtó - nyomással, 600 × 362 × 300 mm-es nyílásba alkalmas, belső méretek: 315 × 198 × 297 mm, külső méretek: 595 × 315 × 382 mm (kerettel), kábel hossza 100 cm, tömeg: 12,5 kg, 3 év garancia
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_MO_B150B
CANDY CID 30/G3 - Főzőlap
A kiszállítás
ingyenes
4,3
CANDY CID 30/G3
Főzőlap - indukciós, 2 főzőlap, automatikus edényfelismerés, automatikus kikapcsolás, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, túl-/alul feszültség védelem és maradék hőjelző, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,5 × 28,8 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
51 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD047
4,7 18×
CANDY MIC 201 EX
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 20 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 24,5 cm, meleg levegő, kiolvasztás, grill, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,5 × 34,35 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
49 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMW007
4,7 28×
WHIRLPOOL WS Q2160 NE
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, 6, érzék, Booster, időzítő, kijelző, érintésvezérlés, maradék hőjelző, KeepWarm és EasyMelt, csiszolt élek, keret nélküli, munkalapba süllyeszthető, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,4 × 59 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
113 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHVD013
4,8 12×
CANDY CBT6130/3X
Páraelszívó - recirkulációs, beépíthető, szélesség 60 cm, ezüst szín, B energiaosztály, zajszint min/max 46/ 53 dB, elszívási kapacitás min/max 211/329 m³/h, 2 teljesítményszint, 2× alumínium zsírszűrő, szénszagszűrő, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, LED világítással, rozsdamentes, alkalmas kisebb konyhákhoz (20 m²-ig), méretek 175 × 600 × 280 - 430 mm
28 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANDG012
3,4 14×
Siguro SGR-HB-I230B Boost
Főzőlap - indukciós, főzőlapok száma 4, Booster és időzítő minden zónához, biztonsági gyerekzár, stop & go funkció, érintésvezérlés és maradékhő-kijelző, edényérzékelés, elülső ferde él, keret nélkül, fekete üveg megjelenés, üvegfelület, 2 × 230V-os csatlakozás, Ma×Szé×Mé: 5,6 × 52 × 59cm, fekete szín, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HB_I230B
3,1 17×
Siguro SGR-HB-C250B Oval
Főzőlap - üvegkerámia mechanikus termosztáttal, főzőlapok száma 4, + ovális és kétzónás, automatikus kikapcsolás, időzítő minden egyes zónához, ferde él, biztonsági gyerekzár, érintésvezérlés és maradékhő-jelző, keret nélkül, fekete üveg megjelenés, üvegfelület, 2 × 230V-os csatlakozás, Ma×Szé×Mé: 5,2 × 59 × 52 cm, fekete szín, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HB_C250B
4,7 18×
CANDY CFT610/4W/1 Idea
Páraelszívó - aláépíthető, 60 cm széles, évi fogyasztása: 44,2, 3 sebesség, elszívásra és recirkulációra alkalmas változat, 209,7 m3/óra szívási teljesítmény, mechanikus csúszókapcsolós vezérlés, 1 akril zsírszűrő, papír szagszűrő a csomag része - 1x CF152 modell, vezeték átmérője: 120 mm, méretei: 80 × 600 × 465 mm (ma × sz × m), fehér színben
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANDI012
Guzzanti ZRW 60 fehér - Páraelszívó Típusok
3,7 34×
Guzzanti ZRW 60 fehér
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 181 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400k2
GUZZANTI ZRW 60 fekete - Páraelszívó Típusok
3,7 34×
GUZZANTI ZRW 60 fekete
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 181 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400m1
GUZZANTI ZRW 50 fehér - Páraelszívó Típusok
4,2 24×
GUZZANTI ZRW 50 fehér
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 181 m³/h, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400l2
GUZZANTI ZRW 50 Inox - Páraelszívó Típusok
4,2 24×
GUZZANTI ZRW 50 Inox
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400l
AMICA DI 6415 SBB
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, flexi zóna és maradék hőjelző, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 4,9 × 59,2 × 52,2 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
163 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AMIVD078
4,5 39×
MIDEA MIH 653A
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6,2 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
55 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: MIDVDI001
4,8 10×
WHIRLPOOL WI 7020 P
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 82 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
Szuper ár
148 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHIMY078
5,0
GORENJE BOS6747A11BGX
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, tányérmelegítő program, pizza program, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, időzítő, hűtőrendszer, csillapított ajtózárás, nagyméretű grill és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
131 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORTR090
5,0
Electrolux EOF3H50BK 600 SurroundCook
Beépíthető sütő - mérete 59,4 × 59,4 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 65 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, 2090 W teljesítmény, időzítő, kijelző és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, A energiaosztály
99 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXTR044
4,3
WHIRLPOOL WMF250G
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 25 l, 9 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 28,4 cm, kiolvasztás és grill, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 39 × 59,4 × 37,9 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22 × 34 × 37,9 cm (Ma×Sz×Mé)
99 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMW053
5,0
WHIRLPOOL BI WDWG 751482 EU N
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 648 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 69 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, 6, érzék és FreshCare+, 82 cm × 59,5 cm × 53,8 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
242 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHPS002
BOSCH SMI6ZCS49E - Beépíthető mosogatógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
BOSCH SMI6ZCS49E
Beépíthető mosogatógép - C energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), extra szárítás, magassága 87 cm, szélessége 66 cm, mélysége 67 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
345 350 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOMY227
5,0
BEKO HIC64100W
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, maradék hőjelző, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fehér üveg megjelenés, üveg felület, mérete 3,7 × 58 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Szuper ár
62 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEVD030
CANDY FIDCP N615 L Idea - Beépíthető sütő
A kiszállítás
ingyenes
4,4
CANDY FIDCP N615 L Idea
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 65 l, felszereltség grill, alsó sütés, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, függő rácsok, kétrétegű ajtóüveg, kijelző, nagyméretű grill és belső világítás, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Leárazás -5 %
79 990 Ft 83 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANTR051

Beépíthető háztartási gépek

Beépíthető háztartási gépek

A Beépíthető háztartási gépek kategóriában összesen 1001 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető háztartási gépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább beépíthető háztartási gépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető háztartási gépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető háztartási gépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ