AlzaPlus+ AlzaPlus+

Beépíthető háztartási gépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota

A beépíthető konyhai gépek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy okos és stílusos módon sok helyet takarítsunk meg otthon. Beépítheted őket közvetlenül a konyhaszekrénybe vagy akár a fürdőszobaszekrénybe, és sok esetben még csak nem is kell, hogy láthatóak legyenek. Így nem kell aggódnod a formatervezés miatt. Milyen beépíthető háztartási gépek közül válogathatunk?

Tovább

A beépíthető konyhai gépek előnyei és hátrányai

Bár a beépíthető konyhai eszközök sok esetben verhetetlen megoldást jelentenek, mégis van néhány hátrányuk, ami miatt inkább a szabadon álló készülékeket részesíthetjük előnyben. Tekintsük át a beépíthető konyhai gépek legnagyobb előnyeit és hátrányait.

 • Különösen kis lakásokban fogod értékelni a helytakarékosságot.
 • A beépíthető háztartási gépek nem zavarják a szoba formatervezését.
 • Általában valamivel magasabb a vételár.
 • Alacsonyabb kihasználható térfogat, mint a szabadon álló készülékek esetén.

Mi mindent kell beszerezni a beépíthető konyhai gépek mellé?

Mielőtt elkezdenéd kiválasztani a beépíthető konyhai eszközök közül a megfelelőt, győződj meg róla, hogy elegendő hely áll rendelkezésedre. Mivel ezeket nem lehet áthelyezni, a víz-, gáz- és villanyvezetékeket előre meg kell tervezni a konyhában vagy más helyiségekben. A kiválasztáskor alaposan nézd meg a méreteket is. Hacsak nem akarsz a készülék mellett tárolóhelyet is kialakítani, ne pazarold a helyet. A kisebb beépíthető háztartási gépek nem fognak szépen mutatni, a túl nagy készülékek pedig nem fognak beférni a szekrénybe.

i

A beépíthető konyhai gépek esetében a tervezés kulcsfontosságú. A csatlakozások elhelyezkedése mellett gondolj magukra a készülékekre is. Nem fog az egyik ajtó útban lenni a másiknak? Ha a sütőt a hűtőszekrény mellett szeretnéd elhelyezni, vedd figyelembe a hőszigetelést is. Enélkül a sütő nem kívánatos módon felmelegítheti a hűtőt.

Beépíthető konyhai gépek a könnyebb főzés érdekében

A legnépszerűbb beépíthető háztartási gépek kétségtelenül a sütők, főzőlapok és egyéb ételkészítésre szolgáló készülékek. Ha gyorsan és egyszerűen szeretnél megfőzni, nincs is jobb annál, mint amikor mindazt, amire szükséged van, kéznél találod. A beépíthető konyhai eszközök segítségével a szekrényeket, a sütőt, a főzőlapot és a szabad felületet mindig egymástól könnyedén elérhető távolságban tarthatod.

 • beépített sütőket leggyakrabban a konyhaszekrényekben helyezik el a közvetlenül fölöttük lévő főzőlappal együtt.
 • főzőlapok különböző méretű és számú főzőlapokkal rendelkeznek. Gyakran akár személyre is szabhatod a főzéshez.
 • mikrohullámú sütők beépíthetők például a konyhaszekrénybe a pult fölé, ahol mindig kéznél vannak.
 • páraelszívók gyakran nem mutatnak túl ízlésesen a konyha kialakításában. A beépített változat azonban teljesen elrejthető.
 • A melegítők inkább vendéglátóipari létesítmények számára alkalmasak. Az edények és az ételek előmelegítésére szolgálnak.

Milyen egyéb beépíthető konyhai gépek találhatóak kínálatunkban?

A beépíthető háztartási gépek messze nem érnek véget a főzésnél. Míg a sütők, főzőlapok és egyebek nem rejthetők el teljesen, egyes beépíthető konyhai eszközök az ajtóval együtt beépíthetők, így nem kell aggódnod a formatervezés miatt.

 • beépíthető mosogatógépeket teljesen beépítheted a konyhaszekrénybe, beleértve az ajtókat is. Ennek előnye többek között a csendesebb működés.
 • beépíthető hűtőszekrények általában valamivel kisebb térfogatúak, mint a szabadon állóak, de ettől függetlenül természetesen teljesen beépíthetők a konyhaszekrénybe.
 • fagyasztók gyakran a beépített hűtőszekrények részét képezik. Az önálló fagyasztók azonban jobb tulajdonságokkal rendelkeznek.
 • A beépített kávéfőzők elengedhetetlenek a kávé szerelmesei számára, akik modern stílusban szeretnék berendezni konyhájukat.

A mosógépek és szárítógépek beépíthető háztartási gépek formájában is megvásárolhatók

A beépíthető konyhai gépek nem csak a konyhába valók. A nélkülözhetetlen mosógép és szárítógép együttes is beépíthető a szekrényekbe. Az okok alapvetően ugyanazok. Helytakarékos, enyhe hangszigetelés, és megőrzi a fürdőszoba, mosókonyha vagy bármely más helyiség kialakítását, ahol a mosógép és a szárítógép elhelyezése mellett döntesz.

 • mosógépeket be lehet építeni a fürdőszobaszekrénybe, egy kis extra helyet biztosítva a mosószerek tárolására.
 • szárítógépeket általában a mosógépek közvetlen közelébe helyezik, azaz a mosógép mellé, vagy egymásra helyezve.

A konyhai készülékkészletek megkönnyítik a munkát és pénzt takarítanak meg

A konyhagép szettek olyan elektromos termékeket kínálnak, amelyeket gyakran együtt, egy csomagban használnak. A legnagyobb előny talán az alacsonyabb ár, mintha a termékeket egyenként vásárolnád meg. Gyakran ráadásul az azonos márkájú termékek hasonló vezérlőkkel rendelkeznek, ami megkönnyíti és felgyorsítja a velük való munkát.

Olcsó beépíthető konyhai gépek után nézelődsz, de a készletek nem teljesen nyerték el a tetszésedet? Nézd meg akciós ajánlatainkat.

Mindemellett a beépíthető konyhai gépek házhoz szállítását és beszerelését is vállaljuk

Beépíthető konyhai eszközök rendelése esetén igénybe veheted házhozszállítási szolgáltatásunkat is az első zárható ajtóig, vagy akár egyenesen a lakásba történő kiszállítást is. A második szállítási lehetőség (AlzaExpress) mellett a készülék beszerelését is megrendelheted. Mindkét szállítás esetében bebiztosíthatod a csomagot, és akár hagyhatod, hogy elvigyük a régi készülékedet. További információkért tekintsd meg következő cikkünket:

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Electrolux EHF6241FOK Szállításra kész > 5 db
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, Booster, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott él, keretes, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 3,8 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
78 910 Ft

2.
ELECTROLUX 600 FLEX Grill EMS4253TEX Szállításra kész 3 db
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1400 W, belső térfogat 25 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 27 cm, kiolvasztás, grill és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,8 × 59,5 × 37,7 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
114 990 Ft

3.
CANDY CDH30 Idea Szállításra kész > 5 db
Főzőlap - üvegkerámia, 2 főzőlap, automatikus kikapcsolás, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, túl-/alul feszültség védelem és maradék hőjelző, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,5 × 28,8 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
46 990 Ft

Még több
378 termék
4,8 39×
Electrolux EHF6241FOK
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, Booster, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott él, keretes, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 3,8 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
78 910 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FBV3105u
4,5 17×
Siguro HB-G35 Gas Cooktop
Főzőlap - gáz, 4 főzőlap, elektromos gyújtás, WOK égő dupla lánggal, elektromos gyújtás a gombokban, gázégő biztonsági szeleppel, öntöttvas rács, edzett üveglap, 220-240V csatlakozás, fúvókák propán-bután (G30-30 mbar LPG), földgáz (G20-20 mbar NG), össz teljesítmény 8,2 kW, méretek 10,5 x 59 x 51,5 cm, súly 14,87 kg, 3 év garancia
Szuper ár
49 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRVD001
4,8 16×
WHIRLPOOL WS Q2160 NE
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, 6, érzék, Booster, időzítő, kijelző, érintésvezérlés, maradék hőjelző, KeepWarm és EasyMelt, csiszolt élek, keret nélküli, munkalapba süllyeszthető, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,4 × 59 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
113 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHVD013
3,7
Siguro SGR-HB-C250B Oval
Főzőlap - üvegkerámia mechanikus termosztáttal, főzőlapok száma 4, + ovális és kétzónás, automatikus kikapcsolás, időzítő minden egyes zónához, ferde él, biztonsági gyerekzár, érintésvezérlés és maradékhő-jelző, keret nélkül, fekete üveg megjelenés, üvegfelület, 2 × 230V-os csatlakozás, Ma×Szé×Mé: 5,2 × 59 × 52 cm, fekete szín, 3 év garancia
Szuper ár
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HB_C250B
4,2
Siguro SGR-HB-I150B Dual
Főzőlap - indukciós, főzőlapok száma 2, Booster és időzítő minden zónához, gyermek biztonsági zár, stop & go funkció, érintésvezérlés és maradékhő-jelző, edényérzékelés, elülső ferde él, keret nélkül, fekete üveg megjelenés, üvegfelület, 220 - 240 V-os csatlakozás, Ma×Szé×Mé: 5,6 × 28,8 × 52cm, fekete szín, 3 év garancia
Leárazás
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_HB_I150B
GUZZANTI ZRW 50 fehér - Páraelszívó Típusok
4,2 19×
GUZZANTI ZRW 50 fehér
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 181 m³/h, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400l2
4,8
Siguro BO-G35 Built-in Oven Black
Beépíthető sütő - A energiaosztály, űrtartalom: 65 l, gyors előmelegítés funkció, grill, felső sütés, kiolvasztás, alsó sütés, pizza-fokozat, légkeverés és statikus sütés, sütő tisztítás: vízzel, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, kijelző, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, termosztát és belső világítás, Ma×Sz×Mé 59,5 × 59,5 × 57 cm, 3 év garancia
Szuper ár
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRTR001
4,0
MIDEA AG820A3A
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1250 W, belső térfogat 20 l, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 24,5 cm, kiolvasztás, grill, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,55 × 34,35 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
69 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MIDMW052
5,0
CANDY CTP6SC4 / E14U Moderna
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, flexi zóna , maradék hőjelző, központi SLIDER vezérlés és power management, beépített, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 6,2 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
95 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD052
BOSCH PVQ611FC5E
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster és gyerekzár, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 12,6 × 60,8 × 75,3 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Szuper ár
174 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BOVD81
FAGOR 3MCF-2GSTA
Főzőlap - gáz, 2 főzőlap, automatikus gyújtás, öntöttvas rácsok, égésbiztosító és gázszivárgás elleni védelem, lekerekített élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, FÖLDGÁZ és PROPÁN-BUTÁN, mérete 9,77 × 30 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges, beszereléséhez gázszerelő szükséges
59 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAGVD012
4,5
ELECTROLUX 600 FLEX Grill EMS4253TEX
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1400 W, belső térfogat 25 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 27 cm, kiolvasztás, grill és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,8 × 59,5 × 37,7 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
Szuper ár
114 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ELXMW006
INDESIT IFWS 4841 JH BL - Beépíthető sütő Típusok
5,0 10×
INDESIT IFWS 4841 JH BL
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 55,1 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 2900 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, belső világítás és mechanikus vezérlés, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
106 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: INDTR011
4,0
CANDY CDH30 Idea
Főzőlap - üvegkerámia, 2 főzőlap, automatikus kikapcsolás, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, túl-/alul feszültség védelem és maradék hőjelző, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,5 × 28,8 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
46 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD048
4,8
Gorenje GI520E15X
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és paneles, energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, gyors mosás és mosás végét jelző hangjelzés, méretek 81,5 × 45 × 58 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
119 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY35
4,4
GORENJE GV520E15
Mosogatógép - keskeny (45 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, gyors mosás, mosás végét jelző hangjelzés és féltöltet, méretek 81,5 × 44,8 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY41
4,3 13×
GORENJE ECT641BSC StayWarm
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, csiszolt élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,1 × 59,5 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
60 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORVD003
5,0
Siguro HD-T310B
Páraelszívó - teleszkópos, A energiaosztály, szélesség 60 cm, zajszint 69dB, elszívási kapacitás 750 m3/h, 2 teljesítményszintek száma, 2× háromrétegű zsírszűrő fekete színben, 2× szénszűrő - választható keringtetés, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, kettős visszacsapó szelep, 2W LED világítás, fekete színben, méretei 29 × 59,5 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7 kg, a tápkábel hossza 1,2 m, tartalmazza a szereléshez szükséges készletet is, 3 év garancia
Szuper ár
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HD_T310B
5,0
CANDY CVG74WPB
Főzőlap - gáz, 5 főzőlap, elektromos gyújtás, wok égő, öntöttvas rácsok és gázszivárgás elleni védelem, lekerekített élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás PROPÁN-BUTÁN, mérete 5 × 75 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges, beszereléséhez gázszerelő szükséges
103 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CANVD034
4,8 20×
Electrolux 600 SatelliteClean EES48200L
Mosogatógép - standard (60 cm), beépített és teljesen integrált, energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, túlcsordulás elleni védelem, állítható kosarak, kijelző, vízérzékelő, perfect GlassCare és információk kivetítése a padlóra, méretek 81,8 × 59,6 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXMY081
5,0
CANDY FIDCP N615 L Idea
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 65 l, felszereltség grill, alsó sütés, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, függő rácsok, kétrétegű ajtóüveg, kijelző, nagyméretű grill és belső világítás, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
84 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANTR051
WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX - Beépíthető sütő Típusok
5,0 26×
WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3650 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, csillapított ajtózárás, belső világítás és 6, érzék, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHTR004
GUZZANTI GSL 60 Black - Páraelszívó Típusok
4,5 17×
GUZZANTI GSL 60 Black
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 196 m³/h, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400j
4,2
CANDY FCS 100 W/E
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,7 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 70 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, oldalrácsok, 2100 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg és belső világítás, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, A energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANTRO29

Beépíthető háztartási gépek

Beépíthető háztartási gépek

A Beépíthető háztartási gépek kategóriában összesen 378 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető háztartási gépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább beépíthető háztartási gépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető háztartási gépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető háztartási gépek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ