Akvizice ApF HU Rapture

Power bankok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kapacitás
2500 mAh
96000 mAh
-
Töltési teljesítmény
5 W
240 W
-
Tulajdonságok és funkciók
Gyors töltés
(220)
LED-es állapotjelző
(193)
Kijelző
(102)
Vezeték nélküli töltés
(87)
MagSafe
(60)
Felhasználási terület
Telefon/tablet
(345)
Laptop
(83)
Jármű indításhoz
(4)
Karóra
(63)
Tömeg
86 g
3300 g
-
Szűrés

A powerbank egy külső akkumulátor vagy hordozható töltő okostelefonokhoz, tabletekhez, laptopokhoz és számos egyéb eszközhöz. A külső akkumulátorok rendkívül hasznosnak bizonyulnak a természetben, repülőn - egyszerűen bárhol, ahol nincs hozzáférésed elektromos hálózathoz. Hogyan működnek a powerbankok és miben különböznek egymástól? Olvass tovább és megtudhatod!

Tovább

A powerbankok legfontosabb tulajdonsága: a kapacitás (amperóra)

A power bank amperórában (mAH) megadott kapacitása mutatja meg, hogy mekkora teljesítménnyel rendelkezik az adott külső akkumulátor, és mennyi idő alatt képes feltölteni egy eszközt. A külső akkumulátorok használható kapacitása azonban gyakran eltér a gyártók által feltüntetett értékektől. A gyakorlatban a powerbankok általában a gyártók által megadott érték 70%-ára képesek.

Milyen powerbankot vegyek? Mekkora kapacitással rendelkezik a számomra legjobb power bank?

A powerbankok kapacitás szerint különféle kategóriákba sorolhatók. Egy kisebb méretű és alacsonyabb kapacitású power bank, vagy inkább egy komolyabb power bank 50000mah kapacitással számodra az előnyösebb választás?

 • A power bank 10000 mAh és az alatti kapacitással okostelefonok, MP3/MP4 vagy Bluetooth lejátszók tartalék forrásaként szolgálhat, amelyeket néhány alkalommal képes teljesen feltölteni.
 • A powerbank 10000 mAh és 20 000 mAH között elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy feltöltse az okostelefonodat vagy a tabletedet, illetve segítségével a laptopod néhány órával tovább fogja bírni.
 • A power bank 25 000 és 50 000 mAh között gyakran különféle töltőkimenettel és magasabb kimeneti árammal rendelkezik. Egy ekkora külső akkumulátor például már könnyedén feltölti az okostelefonokat, tableteket és laptopokat is.
 • A power bank 50 000 mAh vagy annál magasabb kapacitással már töltőállomásnak számít és igazán komoly teljesítményt képes leadni, így különösen alkalmas utazás, kempingezés vagy olyan kirándulások során, ahol nem tudsz hozzáférni áramforráshoz. A power bank 50 000 mAh kapacitással a mobiltelefonok, tabletek és laptopok többszörös töltésén túl sokféle egyéb eszköz töltésére vagy működtetésére is használható, például autós hűtőhöz vagy ventilátorhoz is csatlakoztatható, de akár TV-készüléket is képes működtetni több órán át.

Power bank laptop
A power bank laptophoz laptop töltőkábelhez alkalmas kimenettel kell, hogy rendelkezzen.

Miért alacsonyabb a külső akkumulátorok valós kapacitása a gyártó által megadottnál?

A power bank kapacitását számos tényező befolyásolja. A legfontosabbak a feszültség és a töltési hatékonyság. A telefon, tablet vagy egyéb készülékek töltése veszteséget generál, amely a power bank alacsonyabb valós kapacitásában mutatkozik meg.

A power bank feszültségkülönbség miatti vesztesége

Az akkumulátor - amellyel általában az adott power bank rendelkezik - feszültsége eltér attól, amely az USB-s töltéshez szükséges. A feszültség-átvitel energiaveszteséget okoz, amely a power bank hasznos kapacitásában csapódik le.

A powerbank és az akkumulátor-hatékonyságból eredő veszteség

Ahhoz, hogy kiderítsd egy power bank tényleges kapacitását, az akkumulátor hatékonyságával is számolnod kell. Ez mutatja meg számodra, hogy az akkumulátor mekkora hatékonysággal tölti fel a csatlakoztatott eszközt.

i


Példa a power bank használható kapacitásának kiszámítására


 1. Egy power bank 30000 mah kapacitású akkumulátora 3,7V-os feszültséggel rendelkezik. USB csatlakozón és 5 Volton keresztül való töltés esetén a használható kapacitás 22 200 mAh-ra csökken a hatékonyság figyelembevétele nélkül. A valós kapacitás tehát: 30 000 / 3,7 * 5 = 22 200 mAh.
 2. A fent említett powerbank akkumulátorának hatékonysága 80%-os. A hatékonyság figyelembevétele után a powerbank eredményül kapott és ténylegesen használható kapacitása 17 760 mAh, amely 59,2%-a a gyártó által megadott kapacitásnak.

A kimeneti áram határozza meg a külső akkumulátor töltési sebességet

Minél nagyobb egy powerbank kimeneti árama és annak USB kimeneti portja, annál gyorsabban fogja tölteni a készülékedet. Az 1A kimeneti áramú powerbankok kisebb eszközök alacsony kapacitású akkumulátorait képesek feltölteni, míg a 2,1A-nél nagyobb kimeneti árammal bíró powerbankok telefonok, tabletek és laptopok gyorstöltéséhez alkalmasak.

A powerbank hasznos funkciói – Hogy tetszene egy vízálló vagy egy vezeték nélküli power bank?

Milyen hasznos funkciókkal és jellemzőkkel rendelkezhet egy powerbank?

 • A gyorstöltős powerbankok még gyorsabb töltést biztosítanak bármilyen eszköz számára.
 • Az power bank USB-C az ön- és kimeneti töltéshez rendkívül gyors USB–C porttal rendelkezik.
 • A powerbank vezeték nélküli töltő lehetővé teszi a támogatott eszközök feltöltését mindössze a powerbankhoz történő érintéssel.
 • A napelemes power bank a napelemes panelen keresztül, napenergia felhasználásával hajtja végre a töltést.
 • A kétkimenetes powerbankok két eszköz egyidejű töltését is lehetővé teszik.
 • Az IP védelem szintje határozza meg, hogy a powerbank milyen mértékben képes ellenállni a sérüléseknek és a folyadékoknak, nedvességnek.
 • A LED diódák és a kijelző mutatja meg a powerbank vagy a csatlakoztatott eszköz töltöttségi szintjét.

A tökéletes power bankot keresed iPhone készülékedhez? Próbáld ki a MagSafe technológiával ellátott powerbank modelleket. De a még nagyobb kényelem érdekében a beépített akkumulátorral rendelkező töltőtokok még nagyobb kényelmet kínálnak.

Alza power bank
Klasszikus powerbank

Alza napelemes powerbank
Napelemes powerbank

Powerbank iPhone
MagSafe powerbank

Ultrakönnyű powerbank / Mini powerbank
Mini powerbank

i

Még mindig bizonytalan vagy a választásban? Tekintsd meg nagy teljesítményű AlzaPower powerbank kínálatunkat.

iPhone power bank

Ha az Apple ökoszisztémában érzed otthon magad, akkor olyan powerbankre van szükséged, amely képes iPhone, iPad, MacBook, és egyéb Apple eszközök feltöltésére. Ebben az esetben az iPhone power bank a megfelelő választás, mely többféle alakot ölthet:

 • Lightning kábel powerbank - Ezeket kifejezetten iPhone, iPad és iPod eszközök töltéséhez tervezték, de rendelkeznek Micro USB vagy USB-C csatlakozással is nem-Apple eszközök töltéséhez. Egyszerre két vagy három eszköz töltésére is alkalmasak, és modelltől függően gyorstöltés vagy Qi vezeték nélküli töltés funkciót is kínálnak.
 • Apple Smart Battery Case - Ez egy szilikonból készült, különleges kialakítású és ellenálló konstrukciójú hátlapi védőburkolat, melynek különlegessége, hogy beépített akkumulátorral rendelkezik iPhone telefonok újratöltéséhez. A tok hajlékony, így felrakása pillanatokba kerül, és a telefon hatékony védelmén túl iPhone power bank funkciót is betölt azokra a pillanatokra, amikor nem tudsz más áramforráshoz férni.
 • Apple MagSafe powerbank - Elsősorban Apple eszközök töltésére szolgálnak Lightning csatlakozóval és Lightning kábellel. Bizonyos modellek USB-C kimenettel is rendelkeznek, tehát például Android telefonok töltésére is alkalmasak. A MagSafe powerbank a vezeték nélküli töltést is támogatja.

Mini power bank

Powerbankok számtalan méretben kaphatók, s általános szabály, hogy minél méretesebb egy powerbank, annál nagyobb a kapacitása. Néha azonban nem a minél nagyobb kapacitás a legelső szempont, hanem az, hogy a powerbank minél könnyebb legyen és minél kevesebb helyet foglaljon, például a táskádban. Ez különösen fontos, ha vészhelyzet esetére minden nap magaddal hordod - elvégre mi haszna egy powerbanknak, ha épp akkor nincs nálad, amikor szükséged lenne rá?

A mini power bank akár a zsebedben is könnyen elfér, s a legtöbb modell tömege csak 50-200 g körül mozog, tehát szinte észre sem veszed. Egyetlen hátrányuk lehet az aránylag alacsony kapacitás, mely többnyire 5000 mAh körül mozog, bár bizonyos modellek kapacitása ennél alacsonyabb vagy némileg magasabb is lehet. Ez a kapacitás azonban tökéletesen elegendő például mobiltelefonok vagy MP3/MP4 lejátszók akár többszöri feltöltésére.

Az indítássegítő külső akkumulátor nemcsak a mobilt, hanem az autót is beindítja

Az indítássegítő külső akkumulátorok hagyományos hordozható tápegységként is használhatók mobiltelefonok, táblagépek és más elektronikus eszközök töltéséhez. Azonban lemerült autó vagy motorkerékpár akkumulátor esetén is használhatók az autó vagy motorkerékpár beindítására. Ezek a külső akkumulátorok teljesítményükkel és kapacitásukkal felülmúlják a legtöbb hagyományos powerbank teljesítményét.

Az USB kábelek csatlakoztatják a powerbankot a feltölteni kívánt készülékhez. Mindig ellenőrizd, hogy a powerbank és a készülék milyen típusú bemenettel és kimenettel rendelkezik.

Töltőállomások – Powerbank szteroidon

A töltőállomás tulajdonképpen egy hordozható áramforrás. Rendkívüli teljesítménye lehetővé teszi, hogy olyan energiaigényes eszközöket is ellásson energiával, mint a televíziók, kéziszerszámok, pénztárgépek vagy akár hűtőszekrények. Ugyanakkor klasszikus powerbank funkciót is ellát iPhone, tablet, elektronikus cigaretta vagy MP3-lejátszó töltéséhez.

i

Power bank ár
Kínálatunkban rengetegféle power bank található. A legolcsóbbak már akár 2-3 ezer forinttól beszerezhetők. Az aranyközéputas powerbankok 10-15 ezer forint között mozognak, a legprofibb modellek ára viszont elérheti a 100 ezres nagyságrendet is.

Powerbank a repülőre? Csak a kézipoggyászban!

Repülővel fogsz utazni? Jusson eszedbe, hogy powerbank csak akkor lehet nálad, ha a kézipoggyászodban tartod. A powerbankok megengedett maximális kapacitása légitársaságtól függően eltérő lehet. Tehát, ha magaddal akarod vinni a gépre, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy jó helyre raktad-e a hordozható telefontöltő vagy gyorsindító powerbank készülékedet.

i

Kíváncsi vagy, hogy jól döntöttél? A felhasználói vélemények adnak egy kis támpontot. Vagy olvasd el a Hogyan válassz powerbankot című cikkünket, amely végigvezet a folyamaton.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatással, teljesítmény akár 22,5 W (5 V/4,5 A) - kimenet / 18 W (9 V/2 A) - bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, a csatlakoztatott eszközök automatikus felismerése, optimális energiaelosztás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-polimer akkumulátor 20.000 mAh kapacitással, digitális kijelző az akkumulátor állapotáról, feltöltési idő 6 óra, mellékelt USB-C kábel
14 790 Ft

2.
Power bank 10000 mAh - teljes teljesítmény 25 W, 2 kimenet: 1× USB-A, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 2,7 A, LED állapotjelző, USB-C bemenet, tömege 210 g
9 490 Ft

3.
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltési támogatással, 60 W teljesítményig (20 V/3 A) - kimenet és bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Intelligens IC technológia, a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése, optimális energiaelosztás, egyszerre akár 3 készüléket is feltölthet, 30 000 mAh Li-polimer akkumulátor, digitális kijelző, amely az akkumulátor állapotát mutatja, feltöltési idő 10 óra, USB kábel mellékelve
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
30 790 Ft

Még több
348 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,6 542×
AlzaPower Parade 20000 mAh Power Delivery (22,5 W) - fekete
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatással, teljesítmény akár 22,5 W (5 V/4,5 A) - kimenet / 18 W (9 V/2 A) - bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, a csatlakoztatott eszközök automatikus felismerése, optimális energiaelosztás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-polimer akkumulátor 20.000 mAh kapacitással, digitális kijelző az akkumulátor állapotáról, feltöltési idő 6 óra, mellékelt USB-C kábel
Szuper ár
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB220
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 75×
Romoss PEA40PF 40000mAh
Power bank 40000 mAh - teljes teljesítmény 22,5 W, 3 kimenet: 2× USB-A, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 3 A, max. kimeneti feszültség 12 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol és Huawei Super Charger Protocol, LED állapotjelző, kijelző, Micro USB, USB-C és Lightning bemenet, tömege 916 g
14 170 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RMS012m35
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 589×
AlzaPower Metal 40000mAh Fast Charge + PD3.0 (100 W) - fekete
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatással, akár 100 W teljesítmény (20 V/5 A) - kimenet / 100 W (20 V/5 A) - bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, csatlakoztatott eszköz automatikus észlelése, optimális teljesítmény eloszlás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-ion akkumulátor 148 Wh kapacitással, töltési idő 2-12 óra (a felhasznált töltőtől függ), USB kábel mellékelve
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
40 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB280
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 10×
Viking VIDAR I, kültéri
Power bank 36000 mAh - teljes teljesítmény 160 W, 4 vagy több kimenet: 1× USB-A, 1× USB-C, DC és 12 V-os csatlakozó, max. kimeneti áramerősség 10 A, max. kimeneti feszültség 24 V, kijelző, fokozottan ellenálló konstrukció, Pass Through Charging, DC bemenet, tömege 837 g
49 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNG034
Viking PN-964PD 27000 mAh
Power bank 27000 mAh - teljes teljesítmény 145 W, 3 kimenet:, USB-A, USB-C, max. kimeneti áramerősség 5 A, max. kimeneti feszültség 20 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0 és Battery Charging 1.2, kijelző, USB-C bemenet, tömege 560 g
41 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNG043
4,7 20×
Samsung 10 000mAh USB-C, szupergyors töltés (25W) - bézs
Power bank 10000 mAh - teljes teljesítmény 25 W, 2 kimenet: 1× USB-A, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 2,7 A, LED állapotjelző, USB-C bemenet, tömege 210 g
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAB0118a16
4,7 18×
Xiaomi Mi 50W Power Bank 20000
Power bank 20000 mAh - teljes teljesítmény 50 W, 3 kimenet: 2× USB-A, USB-C, max. kimeneti áramerősség 4 A, max. kimeneti feszültség 5 V, USB-C bemenet
Leárazás -5 %
20 490 Ft 21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI3000f58
AlzaPower Parade 30000 mAh Power Delivery (60 W) - fekete - Power bank
Típusok
3,4 81×
AlzaPower Parade 30000 mAh Power Delivery (60 W) - fekete
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltési támogatással, 60 W teljesítményig (20 V/3 A) - kimenet és bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Intelligens IC technológia, a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése, optimális energiaelosztás, egyszerre akár 3 készüléket is feltölthet, 30 000 mAh Li-polimer akkumulátor, digitális kijelző, amely az akkumulátor állapotát mutatja, feltöltési idő 10 óra, USB kábel mellékelve
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
30 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB260
4,4 73×
FIXED MagZen 2 10000mAh, vezeték nélküli töltés és MagSafe támogatás, fekete
Power bank 10000 mAh - teljes teljesítmény 20 W, 1 kimenet:, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 2,22 A, max. kimeneti feszültség 12 V, LED állapotjelző, vezeték nélküli töltés, MagSafe, USB-C bemenet, tömege 219 g
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD095c24
4,2 43×
Eloop EW52 15W 10000mAh Magsafe, Black
Power bank 10000 mAh - teljes teljesítmény 20 W, 1 kimenet:, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 3 A, max. kimeneti feszültség 12 V, vezeték nélküli töltés, MagSafe, USB-C bemenet, tömege 189 g
15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PBELP09a8
4,9 17×
Anker 737 GaNPrime 140W PD 24K Power Bank
Power bank 24000 mAh - teljes teljesítmény 140 W, 3 kimenet: 1× USB-A, 2× USB-C, max. kimeneti áramerősség 5 A, max. kimeneti feszültség 28 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, kijelző, USB-C bemenet, tömege 635 g
68 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker22_29
4,6 542×
AlzaPower Parade 10000 mAh Power Delivery (22,5 W) - fekete
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatással, teljesítmény akár 22,5 W (5 V/4,5 A) - kimenet / 18 W (9 V/2 A) - bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, a csatlakoztatott eszközök automatikus felismerése, optimális energiaelosztás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-polimer akkumulátor 10.000 mAh kapacitással, digitális kijelző az akkumulátor állapotáról, feltöltési idő 4 óra, mellékelt USB-C kábel
Szuper ár
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB200
Epico 5000mAh, alumínium, MagSafe - asztroszürke - Power bank
Típusok
3,8 47×
Epico 5000mAh, alumínium, MagSafe - asztroszürke
Power bank 5000 mAh - 1 kimenet:, 1× USB-C, MagSafe, USB-C bemenet
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO95b11
4,9 55×
Eloop E45 20000mAh PD 45W Black
Power bank 20000 mAh - teljes teljesítmény 45 W, 3 kimenet: 2× USB-A, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 4 A, max. kimeneti feszültség 20 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery és Qualcomm Quick Charge 3.0, LED állapotjelző, USB-C bemenet, tömege 410 g
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PBELP09a1
4,6 542×
AlzaPower Parade 30000 mAh Power Delivery (20 W) - fekete
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatással, teljesítmény akár 20 W (9 V/2,2 A) - kimenet / 20 W (9 V/2,2 A) - bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, a csatlakoztatott eszközök automatikus felismerése, optimális energiaelosztás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-polimer akkumulátor 30.000 mAh kapacitással, digitális kijelző az akkumulátor állapotáról, feltöltési idő 12 óra, mellékelt USB-C kábel
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
24 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB240
4,6 715×
AlzaPower Metal 20000mAh Fast Charge + PD3.0 - fekete
Power bank - gyorstöltés támogatással, 2x USB-A (max. 3 A), 1x USB-C bemenet / kimenet (max. 3 A), 1x MicroUSB bemenet, gyorstöltés támogatás: QC 3.0 + PD 3.0, 6-szoros biztonsági védelem, akkumulátor állapotjelző LED, 18 W teljesítmény, Li-Polymer - kapacitás 74Wh, akár 3 készülék egyidejű töltése, USB kábel a csomagban
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB160q
4,6 542×
AlzaPower Parade 20000mAh Power Delivery (22,5 W) - fehér
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatással, teljesítmény akár 22,5 W (5 V/4,5 A) - kimenet / 18 W (9 V/2 A) - bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, a csatlakoztatott eszközök automatikus felismerése, optimális energiaelosztás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-polimer akkumulátor 20.000 mAh kapacitással, digitális kijelző az akkumulátor állapotáról, feltöltési idő 6 óra, tartozék USB-C kábel
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB230
AlzaPower Onyx 10000mAh USB-C - fekete - Power bank
Típusok
4,6 433×
AlzaPower Onyx 10000mAh USB-C - fekete
Power bank - 2x USB-A (max. 2 A), 1x MicroUSB bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, akkumulátor állapotjelző LED, 10 W teljesítmény, Li-Polymer - kapacitás 37Wh, akár 2 készülék egyidejű töltése, USB kábel a csomagban, rögzítőpánt
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB161j
4,8
Anker 533 (PowerCore 30W)
Power bank 10000 mAh - teljes teljesítmény 30 W, 3 kimenet:, USB-A, USB-C, max. kimeneti áramerősség 3 A, max. kimeneti feszültség 20 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, kijelző, USB-C bemenet, tömege 211 g
27 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker23_013
5,0
AlzaPower Garnet 20000mAh Power Delivery (22,5W) - fekete
Power bank - QC 3.0, PD 3.0 gyorstöltés támogatása, 1x USB-A kimenet (max. 22,5 W), 2x USB-C bemenet / kimenet (max. 20 W), LED kijelző PD charging jelzéssel, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése, optimális áramelosztás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-Polymer akkumulátor 74 Wh kapacitással, USB-C kábel mellékelve, tömege 415 g
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB173
4,2 12×
Viking TYR II 20000mAh + összecsukható napelemek
Power bank 20000 mAh - napelemes, teljes teljesítmény 22,5 W, napelemes töltés max. teljesítménye 8 W, 3 kimenet: 2× USB-A, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 5 A, max. kimeneti feszültség 12 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0 és Battery Charging 1.2, LED lámpa, kijelző, vezeték nélküli töltés, fokozottan ellenálló konstrukció, összecsukható, Pass Through Charging, USB-C bemenet, IP54 védettségi fok, tömege 775 g
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNG041
4,7 194×
AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 - fekete
Power bank 20000 mAh - teljes teljesítmény 18 W, 3 kimenet: 2× USB-A, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 3 A, max. kimeneti feszültség 12 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol, MediaTek Pump Express+, Apple 2.4 és Battery Charging 1.2, LED állapotjelző, Micro USB és USB-C bemenet, tömege 430 g
Szuper ár
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPBI003b
4,7 14×
Swissten Power Bank 20 000 mAh 100W Power Delivery laptopokhoz
Power bank 20000 mAh - teljes teljesítmény 100 W, 3 kimenet:, USB-A, USB-C, max. kimeneti áramerősség 5 A, max. kimeneti feszültség 20 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, kijelző, USB-C bemenet, tömege 394 g
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSg25
4,6 715×
AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 - ezüst
Power bank - gyorstöltés támogatással, 2x USB-A (max. 3 A), 1x USB-C bemenet / kimenet (max. 3 A), 1x MicroUSB bemenet, gyorstöltés támogatás: QC 3.0 + PD 3.0, 6-szoros biztonsági védelem, akkumulátor állapotjelző LED, 18 W teljesítmény, Li-Polymer - kapacitás 37 Wh, akár 3 készülék egyidejű töltése, USB kábel a csomagban
Szuper ár
11 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB160o

Power bankok

PowerbankMekkora a power bank valós kapacitása? Valószínűleg észrevetted már, hogy amikor power bankot vásárolsz, az állítólagos és a tényleges kapacitás észrevehetően eltér egymástól. Ez nem egy gyártási trükk, ahogyan az elsőre tűnhet. Ez egyszerűen a power bankok működésének módjáról szól. Miért és mennyire tér el...
2023 októberében a Qualcomm bemutatta a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsetek következő generációját. Nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot kínál minden téren, és most először közvetlenül a hardver szintjén támogatott generatív AI-t is. Milyen specifikációkkal...
Már több évtizede használunk eldobható elemeket. Hosszú fejlődésüknek köszönhetően számos elemtípus létezik, amelyek összetételükben, feszültségükben és méretükben is különböznek egymástól. Cikkünkből megtudhatod, hogyan ismerheted ki magad a különféle eldobható elemek...
mobiltelefonok5G hálózat Magyarországon (AKTUALIZÁLVA): sebesség, előnyök, lefedettség és minden, ami ezzel kapcsolatos A mobilhálózatok ötödik generációja, az úgynevezett 5G egy új szabvány, amelynek paraméterei jelentősen meghaladják a jelenlegi 4G hálózatét. Akár tízszeres sebességnövekedést is eredményezhet, ami a válaszidő csökkenésével együtt gyakorlatilag minden eszköz számára...
A TOP kütyük következő részében praktikus kiegészítőket mutatunk töltéshez, videókészítéshez vagy személyes tárgyak kereséséhez. Vajon kínálatunk melyik darabja kelti fel most a figyelmedet?
A Quick Charge technológia jelentősen lecsökkenti a mobiltelefonod töltéséhez szükséges időt. A legújabb Quick Charge 4+ szabvány a speciális technológiának köszönhetően szintén nagyban felgyorsítja a töltés. Szeretnél többet megtudni róla?
További cikkek Összes cikk

Power bankok

A Power bankok kategóriában összesen 348 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó power bankok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább power bankok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb power bankok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: power bankok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ