Üzleteink az augusztus 20-i nemzeti ünnep alatt zárva tartanak, de továbbra is kényelmesen vásárolhatsz online.

Počítače a NTB - EU ucho

Powerbank

A powerbank egy külső akkumulátor vagy hordozható töltő okostelefonokhoz, tabletekhez, laptopokhoz és számos egyéb eszközhöz. A külső akkumulátorok rendkívül hasznosnak bizonyulnak a természetben, repülőn - egyszerűen bárhol, ahol nincs hozzáférésed elektromos hálózathoz. Hogyan működnek a powerbankok és miben különböznek egymástól? Olvass tovább és megtudhatod!

Tovább

A powerbankok legfontosabb tulajdonsága: a kapacitás (amperóra)

A power bank amperórában (mAH) megadott kapacitása mutatja meg, hogy mekkora teljesítménnyel rendelkezik az adott külső akkumulátor, és mennyi idő alatt képes feltölteni egy eszközt. A külső akkumulátorok használható kapacitása azonban gyakran eltér a gyártók által feltüntetett értékektől. A gyakorlatban a powerbankok általában a gyártók által megadott érték 70%-ára képesek.

Milyen powerbankot vegyek? Mekkora kapacitással rendelkezik a számomra legjobb power bank?

A powerbankok kapacitás szerint különféle kategóriákba sorolhatók. Egy kisebb méretű és alacsonyabb kapacitású power bank, vagy inkább egy komolyabb power bank 50000mah kapacitással számodra az előnyösebb választás?

 • A power bank 10000 mAh és az alatti kapacitással okostelefonok, MP3/MP4 vagy Bluetooth lejátszók tartalék forrásaként szolgálhat, amelyeket néhány alkalommal képes teljesen feltölteni.
 • A powerbank 10000 mAh és 20 000 mAH között elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy feltöltse az okostelefonodat vagy a tabletedet, illetve segítségével a laptopod néhány órával tovább fogja bírni.
 • A power bank 25 000 és 50 000 mAh között gyakran különféle töltőkimenettel és magasabb kimeneti árammal rendelkezik. Egy ekkora külső akkumulátor például már könnyedén feltölti az okostelefonokat, tableteket és laptopokat is.
 • A power bank 50 000 mAh vagy annál magasabb kapacitással már töltőállomásnak számít és igazán komoly teljesítményt képes leadni, így különösen alkalmas utazás, kempingezés vagy olyan kirándulások során, ahol nem tudsz hozzáférni áramforráshoz. A power bank 50 000 mAh kapacitással a mobiltelefonok, tabletek és laptopok többszörös töltésén túl sokféle egyéb eszköz töltésére vagy működtetésére is használható, például autós hűtőhöz vagy ventilátorhoz is csatlakoztatható, de akár TV-készüléket is képes működtetni több órán át.

Power bank laptop
A power bank laptophoz laptop töltőkábelhez alkalmas kimenettel kell, hogy rendelkezzen.

Miért alacsonyabb a külső akkumulátorok valós kapacitása a gyártó által megadottnál?

A power bank kapacitását számos tényező befolyásolja. A legfontosabbak a feszültség és a töltési hatékonyság. A telefon, tablet vagy egyéb készülékek töltése veszteséget generál, amely a power bank alacsonyabb valós kapacitásában mutatkozik meg.

A power bank feszültségkülönbség miatti vesztesége

Az akkumulátor - amellyel általában az adott power bank rendelkezik - feszültsége eltér attól, amely az USB-s töltéshez szükséges. A feszültség-átvitel energiaveszteséget okoz, amely a power bank hasznos kapacitásában csapódik le.

A powerbank és az akkumulátor-hatékonyságból eredő veszteség

Ahhoz, hogy kiderítsd egy power bank tényleges kapacitását, az akkumulátor hatékonyságával is számolnod kell. Ez mutatja meg számodra, hogy az akkumulátor mekkora hatékonysággal tölti fel a csatlakoztatott eszközt.

i


Példa a power bank használható kapacitásának kiszámítására


 1. Egy power bank 30000mah kapacitású akkumulátora 3,7V-os feszültséggel rendelkezik. USB csatlakozón és 5 Volton keresztül való töltés esetén a használható kapacitás 22 200 mAh-ra csökken a hatékonyság figyelembevétele nélkül. A valós kapacitás tehát: 30 000 / 3,7 * 5 = 22 200 mAh.
 2. A fent említett powerbank akkumulátorának hatékonysága 80%-os. A hatékonyság figyelembevétele után a powerbank eredményül kapott és ténylegesen használható kapacitása 17 760 mAh, amely 59,2%-a a gyártó által megadott kapacitásnak.

A kimeneti áram határozza meg a külső akkumulátor töltési sebességet

Minél nagyobb egy powerbank kimeneti árama és annak USB kimeneti portja, annál gyorsabban fogja tölteni a készülékedet. Az 1A kimeneti áramú powerbankok kisebb eszközök alacsony kapacitású akkumulátorait képesek feltölteni, míg a 2,1A-nél nagyobb kimeneti árammal bíró powerbankok telefonok, tabletek és laptopok gyorstöltéséhez alkalmasak.

A powerbank hasznos funkciói – Hogy tetszene egy vízálló vagy egy vezeték nélküli power bank?

Milyen hasznos funkciókkal és jellemzőkkel rendelkezhet egy powerbank?

 • A gyorstöltős powerbankok még gyorsabb töltést biztosítanak bármilyen eszköz számára.
 • Az power bank USB-C az ön- és kimeneti töltéshez rendkívül gyors USB–C porttal rendelkezik.
 • A powerbank vezeték nélküli töltő lehetővé teszi a támogatott eszközök feltöltését mindössze a powerbankhoz történő érintéssel.
 • A napelemes power bank a napelemes panelen keresztül, napenergia felhasználásával hajtja végre a töltést.
 • A kétkimenetes powerbankok két eszköz egyidejű töltését is lehetővé teszik.
 • Az IP védelem szintje határozza meg, hogy a powerbank milyen mértékben képes ellenállni a sérüléseknek és a folyadékoknak, nedvességnek.
 • A LED diódák és a kijelző mutatja meg a powerbank vagy a csatlakoztatott eszköz töltöttségi szintjét.

iPhone power bank

Ha az Apple ökoszisztémában érzed otthon magad, akkor olyan powerbankre van szükséged, amely képes iPhone, iPad, MacBook, és egyéb Apple eszközök feltöltésére. Ebben az esetben az iPhone power bank a megfelelő választás, mely többféle alakot ölthet:

 • Lightning kábel powerbank - Ezeket kifejezetten iPhone, iPad és iPod eszközök töltéséhez tervezték, de rendelkeznek Micro USB vagy USB-C csatlakozással is nem-Apple eszközök töltéséhez. Egyszerre két vagy három eszköz töltésére is alkalmasak, és modelltől függően gyorstöltés vagy Qi vezeték nélküli töltés funkciót is kínálnak.
 • Apple Smart Battery Case - Ez egy szilikonból készült, különleges kialakítású és ellenálló konstrukciójú hátlapi védőburkolat, melynek különlegessége, hogy beépített akkumulátorral rendelkezik iPhone telefonok újratöltéséhez. A tok hajlékony, így felrakása pillanatokba kerül, s a telefon hatékony védelmén túl iPhone power bank funkciót is betölt azokra a pillanatokra, amikor nem tudsz más áramforráshoz férni.
 • Apple MagSafe powerbank - Elsősorban Apple eszközök töltésére szolgálnak Lightning csatlakozóval és Lightning kábellel. Bizonyos modellek USB-C kimenettel is rendelkeznek, tehát például Android telefonok töltésére is alkalmasak. A MagSafe powerbank a vezeték néküli töltést is támogatja.

Mini power bank

Powerbankok számtalan méretben kaphatók, s általános szabály, hogy minél méretesebb egy powerbank, annál nagyobb a kapacitása. Néha azonban nem a minél nagyobb kapacitás a legelső szempont, hanem az, hogy a powerbank minél könnyebb legyen és minél kevesebb helyet foglaljon, például a táskádban. Ez különösen fontos, ha vészhelyzet esetére minden nap magaddal hordod - elvégre mi haszna egy powerbanknak, ha épp akkor nincs nálad, amikor szükséged lenne rá?

A mini power bank akár a zsebedben is könnyen elfér, s a legtöbb modell tömege csak 50-200 g körül mozog, tehát szinte észre sem veszed. Egyetlen hátrányuk lehet az aránylag alacsony kapacitás, mely többnyire 5000 mAh körül mozog, bár bizonyos modellek kapacitása ennél alacsonyabb vagy némileg magasabb is lehet. Ez a kapacitás azonban tökéletesen elegendő például mobiltelefonokk vagy MP3/MP4 lejátszók akár többszöri feltöltésére.

Az indítássegítő külső akkumulátor nemcsak a mobilt, hanem az autót is beindítja

Az indítássegítő külső akkumulátorok hagyományos hordozható tápegységként is használhatók mobiltelefonok, táblagépek és más elektronikus eszközök töltéséhez. Azonban lemerült autó vagy motorkerékpár akkumulátor esetén is használhatók az autó vagy motorkerékpár beindítására. Ezek a külső akkumulátorok teljesítményükkel és kapacitásukkal felülmúlják a legtöbb hagyományos powerbank teljesítményét.

Töltőállomások – Powerbank szteroidon

A töltőállomás tulajdonképpen egy hordozható áramforrás. Rendkívüli teljesítménye lehetővé teszi, hogy olyan energiaigényes eszközöket is ellásson energiával, mint a televíziók, kéziszerszámok, pénztárgépek vagy akár hűtőszekrények. Ugyanakkor klasszikus powerbank funkciót is ellát iPhone, tablet, elektronikus cigaretta vagy MP3-lejátszó töltéséhez.

i

Power bank ár
Kínálatunkban rengetegféle power bank található. A legolcsóbbak már akár 2-3 ezer forinttól beszerezhetők. Az aranyközéputas powerbankok 10-15 ezer forint között mozognak, a legprofibb modellek ára viszont elérheti a 100 ezres nagyságrendet is.

Powerbank a repülőre? Csak a kézipoggyászban!

Repülővel fogsz utazni? Jusson eszedbe, hogy powerbank csak akkor lehet nálad, ha a kézipoggyászodban tartod. A powerbankok megengedett maximális kapacitása légitársaságtól függően eltérő lehet. Tehát, ha magaddal akarod vinni a gépre, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy jó helyre raktad-e a hordozható telefontöltő vagy gyorsindító powerbank készülékedet.

Még mindig nem tudod, melyik hordozható töltő vagy bikázó powerbank számodra az ideális választás? Nézz szét a nagy teljesítményű AlzaPower powerbankjaink között és válogass kedvedre! Ha pedig azt szeretnéd tudni, hogy más vásárlók szerint melyik a legjobb power bank: a power bank teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a külső akkumulátor termékeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AlzaPower Carbon 20000mAh Fast Charge + PD3.0 Black Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Powerbank -, telefon/tablet és laptop töltéséhez, 20000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 2 kimenet, akár 12 V és 3 A, LED töltésjelző
12 090 Ft

2.
AlzaPower Onyx 20000mAh Fast Charge + PD3.0 - fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest Zugló átvevőhelyen
Powerbank - gyorstöltés támogatással, 2x USB-A (max. 3 A), 1x USB-C bemenet / kimenet (max. 3 A), 1x MicroUSB bemenet, gyorstöltés támogatás: QC 3.0 + PD 3.0, 6-szoros biztonsági védelem, akkumulátor állapotjelző LED, 18 W teljesítmény, Li-Polymer - kapacitás 74Wh, akár 3 készülék egyidejű töltése, USB kábel a csomagban, rögzítőpánt
11 190 Ft

3.
Apple MagSafe Battery Pack Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, QI vezeték nélküli töltés, Lightning kimenet
31 690 Ft

Még több
188 termék
Classic Kategória
Apple MagSafe Battery Pack
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, QI vezeték nélküli töltés, Lightning kimenet

31 690 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA067a02
Arany középút
NOCO GENIUS BOOST PLUS GB40
Indításrásegítő - járművek indításához tervezték, 5000 mAh, USB kimenet 5 V-ig és 2,1 A-ig, 1000 A indítási áram, benzinmotorok indítása 6 l-ig, dízelmotorok indítása 3 l-ig

50 290 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Moto12279
Premium Kategória
NOCO GENIUS BOOST HD GB70
Indításrásegítő - járművek indításához tervezték, 10000 mAh, USB kimenet 5 V-ig és 2,1 A-ig, 12 V DC szivargyújtó aljzat, 2000 A indítási áram, benzinmotorok indítása 8 l-ig, dízelmotorok indítása 6 l-ig

86 790 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Moto12280
AlzaPower Carbon 20000mAh Fast Charge + PD3.0 Black - Powerbank
Típusok
AlzaPower Carbon 20000mAh Fast Charge + PD3.0 Black
Powerbank -, telefon/tablet és laptop töltéséhez, 20000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 2 kimenet, akár 12 V és 3 A, LED töltésjelző

Szuper ár
12 090 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: APWPB154
AlzaPower Onyx 20000mAh Fast Charge + PD3.0 - fekete - Powerbank
Típusok
AlzaPower Onyx 20000mAh Fast Charge + PD3.0 - fekete
Powerbank - gyorstöltés támogatással, 2x USB-A (max. 3 A), 1x USB-C bemenet / kimenet (max. 3 A), 1x MicroUSB bemenet, gyorstöltés támogatás: QC 3.0 + PD 3.0, 6-szoros biztonsági védelem, akkumulátor állapotjelző LED, 18 W teljesítmény, Li-Polymer - kapacitás 74Wh, akár 3 készülék egyidejű töltése, USB kábel a csomagban, rögzítőpánt

Szuper ár
11 190 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: APWPB161r
Baseus Amblight 65W Quick Charge Power Bank 30000mAh Black + Type-C (USB-C) 100W Cable 1m
Powerbank -, telefon/tablet és laptop töltéséhez, 30000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 4+ kimenet, akár 20 V és 5 A, LED töltésjelző, kijelző

Szuper ár
34 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BASEf7
AlzaPower Carbon 20000mAh Fast Charge + PD3.0 White - Powerbank
Típusok
AlzaPower Carbon 20000mAh Fast Charge + PD3.0 White
Powerbank -, telefon/tablet és laptop töltéséhez, 20000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 2 kimenet, akár 12 V és 3 A, LED töltésjelző

+ INGYEN Adatkábel Vention

Szuper ár
12 090 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: APWPB154w
Swissten Black Core 30000 mAh
Powerbank -, telefon/tablet és laptop töltéséhez, 30000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 3 kimenet, akár 5 V és 3 A, kijelző

24 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SWISSg6
Baseus Bipow Digital Display Powerbank 20000mAh 15W fekete
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, 20000 mAh, USB-C, 3 kimenet, akár 5 V és 3 A, kijelző

12 090 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BASEf42
Samsung EB-P3300 Powerbank 10 000mAh
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, 10000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 2 kimenet, akár 12 V és 2,1 A, LED töltésjelző

14 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAAB0118a11
Epico E29 30.000mAh Space Grey
Powerbank -, telefon/tablet és laptop töltéséhez, 30000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 3 kimenet, LED töltésjelző

24 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EPICO95b2
Baseus Qpow Digital Display Quick Charging Power Bank 20000 mAh 20 W Black + IP Cable
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, 20000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 3 kimenet, akár 12 V és 5 A, kijelző

18 830 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BASEf54
AlzaPower Onyx 20000mAh Fast Charge + PD3.0 - fehér - Powerbank
Típusok
AlzaPower Onyx 20000mAh Fast Charge + PD3.0 - fehér
Powerbank - gyorstöltés támogatással, 2x USB-A (max. 3 A), 1x USB-C bemenet / kimenet (max. 3 A), 1x MicroUSB bemenet, gyorstöltés támogatás: QC 3.0 + PD 3.0, 6-szoros biztonsági védelem, akkumulátor állapotjelző LED, 18 W teljesítmény, Li-Polymer - kapacitás 74Wh, akár 3 készülék egyidejű töltése, USB kábel a csomagban, rögzítőpánt

Szuper ár
11 190 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: APWPB161t
Baseus Super Energy Air Car Jump Starter 10000mAh 1000A Black
Indításrásegítő - 500 A indítóáram, 10000 mAh akkumulátor kapacitás, 4 l-es benzinmotorhoz és 2,5 l-es dízelmotorhoz, USB-A, USB-C és Jármű indító csatlakozó kimenet, 2 kimenet, powerbank és Elemlámpa

31 090 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BASEf4a1
AlzaPower Carbon 10000mAh Fast Charge + PD3.0 Black - Powerbank
Típusok
AlzaPower Carbon 10000mAh Fast Charge + PD3.0 Black
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, 10000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 2 kimenet, akár 12 V és 3 A, LED töltésjelző

Szuper ár
8 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: APWPB153
Baseus Magnetic vezeték nélküli gyorstöltő 10000mAh 20W kék
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, 10000 mAh, USB-C, QI vezeték nélküli töltés, 2 kimenet, akár 12 V és 3 A, kijelző

17 290 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BASEf40
FIXED MagZen vezeték nélküli töltéssel és Magsafe támogatással 10 000 mAh fekete
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, 10000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, QI vezeték nélküli töltés, 2 kimenet, akár 5 V és 3 A, LED töltésjelző, kompakt méret

17 250 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FXD095c18
AlzaPower Carbon 10000mAh Fast Charge + PD3.0 White - Powerbank
Típusok
AlzaPower Carbon 10000mAh Fast Charge + PD3.0 White
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, 10000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 2 kimenet, akár 12 V és 3 A, LED töltésjelző

Szuper ár
8 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: APWPB153w
Epico 5000mAh alumínium MagSafe power bank - asztroszürke - Powerbank
Típusok
Epico 5000mAh alumínium MagSafe power bank - asztroszürke
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, 5000 mAh, USB-C kimenet

38 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EPICO95b11
Baseus Bipow Digital Display Powerbank 10000mAh 20W fekete
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, 10000 mAh, USB-C, 3 kimenet, akár 12 V és 3 A, kijelző

8 640 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BASEf41
AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 - ezüst - Powerbank
Típusok
AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 - ezüst
Powerbank - gyorstöltés támogatással, 2x USB-A (max. 3 A), 1x USB-C bemenet / kimenet (max. 3 A), 1x MicroUSB bemenet, gyorstöltés támogatás: QC 3.0 + PD 3.0, 6-szoros biztonsági védelem, akkumulátor állapotjelző LED, 18 W teljesítmény, Li-Polymer - kapacitás 37 Wh, akár 3 készülék egyidejű töltése, USB kábel a csomagban

Szuper ár
8 590 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: APWPB160o
Eloop Orsen W5 vezeték mentes töltőállomás + Powerbank 10000mAh Black
Hálózati adapter gyors töltés támogatása, teljesítménye 60 W, kimenetek: 3× USB-A, 1× USB-C és 1× USB-A, USB Power Delivery, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol, Huawei Super Charger Protocol és Oppo VOOC gyorstöltési technológia, töltésjelzés, a csomag része

17 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELOOPb6
Swissten All in One 10 000mA
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, 10000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 3 kimenet, akár 5 V és 3 A, kijelző

16 790 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SWISSg2
Baseus Qpow Digital Display Quick Charging Power Bank 20000 mAh 20 W White + IP Cable
Powerbank -, telefon/tablet töltéséhez, 20000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, 4+ kimenet, akár 12 V és 5 A, kijelző

18 830 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BASEf55

Powerbank

akkumulátorElemek | Ceruza elemek fajtái Már több évtizede használunk eldobható elemeket. Hosszú fejlődésüknek köszönhetően számos elemtípus...
A mobilhálózatok ötödik generációja, az úgynevezett 5G egy új szabvány, amelynek paraméterei jelentősen...
A TOP kütyük következő részében praktikus kiegészítőket mutatunk töltéshez, videókészítéshez vagy...
Quick ChargeA Quick Charge gyorstöltés megkönnyebbülés az okostelefon tulajdonosok számára A Quick Charge technológia jelentősen lecsökkenti a mobiltelefonod töltéséhez szükséges időt. A legújabb...
Powerbankot keresel és nem vagy biztos abban, hogy melyik lenne ideális a számodra? Számos típus létezik...
A telefont vagy a laptopot helyesn tölteni igazán kemény dió. Biztosan van otthon jó pár olyan töltőd, ami...
További cikkek

Powerbank

A Powerbank kategóriában összesen 188 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó powerbank Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább powerbank A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb powerbank A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: powerbank vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ