Levé ucho Alza dny Visa

Power bankok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kapacitás
900 mAh
96000 mAh
-
Kimenetek száma
1
(35)
2
(70)
3
(100)
4+
(55)
Kimenetek
(204)
USB-C
(229)
230 V-os aljzat
(9)
Lightning
(12)
Jármű indító csatlakozó
(9)
Töltési teljesítmény
5 W
240 W
-
Tulajdonságok és funkciók
LED-es állapotjelző
(167)
Gyors töltés
(150)
Vezeték nélküli töltés
(79)
Kijelző
(70)
LED lámpa
(52)
Felhasználási terület
Telefon/tablet
(252)
Laptop
(60)
Jármű indításhoz
(13)
Karóra
(51)
Tömeg
10 g
4340 g
-

A powerbank egy külső akkumulátor vagy hordozható töltő okostelefonokhoz, tabletekhez, laptopokhoz és számos egyéb eszközhöz. A külső akkumulátorok rendkívül hasznosnak bizonyulnak a természetben, repülőn - egyszerűen bárhol, ahol nincs hozzáférésed elektromos hálózathoz. Hogyan működnek a powerbankok és miben különböznek egymástól? Olvass tovább és megtudhatod!

Tovább

A powerbankok legfontosabb tulajdonsága: a kapacitás (amperóra)

A power bank amperórában (mAH) megadott kapacitása mutatja meg, hogy mekkora teljesítménnyel rendelkezik az adott külső akkumulátor, és mennyi idő alatt képes feltölteni egy eszközt. A külső akkumulátorok használható kapacitása azonban gyakran eltér a gyártók által feltüntetett értékektől. A gyakorlatban a powerbankok általában a gyártók által megadott érték 70%-ára képesek.

Milyen powerbankot vegyek? Mekkora kapacitással rendelkezik a számomra legjobb power bank?

A powerbankok kapacitás szerint különféle kategóriákba sorolhatók. Egy kisebb méretű és alacsonyabb kapacitású power bank, vagy inkább egy komolyabb power bank 50000mah kapacitással számodra az előnyösebb választás?

 • A power bank 10000 mAh és az alatti kapacitással okostelefonok, MP3/MP4 vagy Bluetooth lejátszók tartalék forrásaként szolgálhat, amelyeket néhány alkalommal képes teljesen feltölteni.
 • A powerbank 10000 mAh és 20 000 mAH között elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy feltöltse az okostelefonodat vagy a tabletedet, illetve segítségével a laptopod néhány órával tovább fogja bírni.
 • A power bank 25 000 és 50 000 mAh között gyakran különféle töltőkimenettel és magasabb kimeneti árammal rendelkezik. Egy ekkora külső akkumulátor például már könnyedén feltölti az okostelefonokat, tableteket és laptopokat is.
 • A power bank 50 000 mAh vagy annál magasabb kapacitással már töltőállomásnak számít és igazán komoly teljesítményt képes leadni, így különösen alkalmas utazás, kempingezés vagy olyan kirándulások során, ahol nem tudsz hozzáférni áramforráshoz. A power bank 50 000 mAh kapacitással a mobiltelefonok, tabletek és laptopok többszörös töltésén túl sokféle egyéb eszköz töltésére vagy működtetésére is használható, például autós hűtőhöz vagy ventilátorhoz is csatlakoztatható, de akár TV-készüléket is képes működtetni több órán át.

Power bank laptop
A power bank laptophoz laptop töltőkábelhez alkalmas kimenettel kell, hogy rendelkezzen.

Miért alacsonyabb a külső akkumulátorok valós kapacitása a gyártó által megadottnál?

A power bank kapacitását számos tényező befolyásolja. A legfontosabbak a feszültség és a töltési hatékonyság. A telefon, tablet vagy egyéb készülékek töltése veszteséget generál, amely a power bank alacsonyabb valós kapacitásában mutatkozik meg.

A power bank feszültségkülönbség miatti vesztesége

Az akkumulátor - amellyel általában az adott power bank rendelkezik - feszültsége eltér attól, amely az USB-s töltéshez szükséges. A feszültség-átvitel energiaveszteséget okoz, amely a power bank hasznos kapacitásában csapódik le.

A powerbank és az akkumulátor-hatékonyságból eredő veszteség

Ahhoz, hogy kiderítsd egy power bank tényleges kapacitását, az akkumulátor hatékonyságával is számolnod kell. Ez mutatja meg számodra, hogy az akkumulátor mekkora hatékonysággal tölti fel a csatlakoztatott eszközt.

i


Példa a power bank használható kapacitásának kiszámítására


 1. Egy power bank 30000 mah kapacitású akkumulátora 3,7V-os feszültséggel rendelkezik. USB csatlakozón és 5 Volton keresztül való töltés esetén a használható kapacitás 22 200 mAh-ra csökken a hatékonyság figyelembevétele nélkül. A valós kapacitás tehát: 30 000 / 3,7 * 5 = 22 200 mAh.
 2. A fent említett powerbank akkumulátorának hatékonysága 80%-os. A hatékonyság figyelembevétele után a powerbank eredményül kapott és ténylegesen használható kapacitása 17 760 mAh, amely 59,2%-a a gyártó által megadott kapacitásnak.

A kimeneti áram határozza meg a külső akkumulátor töltési sebességet

Minél nagyobb egy powerbank kimeneti árama és annak USB kimeneti portja, annál gyorsabban fogja tölteni a készülékedet. Az 1A kimeneti áramú powerbankok kisebb eszközök alacsony kapacitású akkumulátorait képesek feltölteni, míg a 2,1A-nél nagyobb kimeneti árammal bíró powerbankok telefonok, tabletek és laptopok gyorstöltéséhez alkalmasak.

A powerbank hasznos funkciói – Hogy tetszene egy vízálló vagy egy vezeték nélküli power bank?

Milyen hasznos funkciókkal és jellemzőkkel rendelkezhet egy powerbank?

 • A gyorstöltős powerbankok még gyorsabb töltést biztosítanak bármilyen eszköz számára.
 • Az power bank USB-C az ön- és kimeneti töltéshez rendkívül gyors USB–C porttal rendelkezik.
 • A powerbank vezeték nélküli töltő lehetővé teszi a támogatott eszközök feltöltését mindössze a powerbankhoz történő érintéssel.
 • A napelemes power bank a napelemes panelen keresztül, napenergia felhasználásával hajtja végre a töltést.
 • A kétkimenetes powerbankok két eszköz egyidejű töltését is lehetővé teszik.
 • Az IP védelem szintje határozza meg, hogy a powerbank milyen mértékben képes ellenállni a sérüléseknek és a folyadékoknak, nedvességnek.
 • A LED diódák és a kijelző mutatja meg a powerbank vagy a csatlakoztatott eszköz töltöttségi szintjét.

A tökéletes power bankot keresed iPhone készülékedhez? Próbáld ki a MagSafe technológiával ellátott powerbank modelleket. De a még nagyobb kényelem érdekében a beépített akkumulátorral rendelkező töltőtokok még nagyobb kényelmet kínálnak.

Alza power bank
Klasszikus powerbank

Alza napelemes powerbank
Napelemes powerbank

Powerbank iPhone
MagSafe powerbank

Ultrakönnyű powerbank / Mini powerbank
Mini powerbank

i

Még mindig bizonytalan vagy a választásban? Tekintsd meg nagy teljesítményű AlzaPower powerbank kínálatunkat.

iPhone power bank

Ha az Apple ökoszisztémában érzed otthon magad, akkor olyan powerbankre van szükséged, amely képes iPhone, iPad, MacBook, és egyéb Apple eszközök feltöltésére. Ebben az esetben az iPhone power bank a megfelelő választás, mely többféle alakot ölthet:

 • Lightning kábel powerbank - Ezeket kifejezetten iPhone, iPad és iPod eszközök töltéséhez tervezték, de rendelkeznek Micro USB vagy USB-C csatlakozással is nem-Apple eszközök töltéséhez. Egyszerre két vagy három eszköz töltésére is alkalmasak, és modelltől függően gyorstöltés vagy Qi vezeték nélküli töltés funkciót is kínálnak.
 • Apple Smart Battery Case - Ez egy szilikonból készült, különleges kialakítású és ellenálló konstrukciójú hátlapi védőburkolat, melynek különlegessége, hogy beépített akkumulátorral rendelkezik iPhone telefonok újratöltéséhez. A tok hajlékony, így felrakása pillanatokba kerül, és a telefon hatékony védelmén túl iPhone power bank funkciót is betölt azokra a pillanatokra, amikor nem tudsz más áramforráshoz férni.
 • Apple MagSafe powerbank - Elsősorban Apple eszközök töltésére szolgálnak Lightning csatlakozóval és Lightning kábellel. Bizonyos modellek USB-C kimenettel is rendelkeznek, tehát például Android telefonok töltésére is alkalmasak. A MagSafe powerbank a vezeték nélküli töltést is támogatja.

Mini power bank

Powerbankok számtalan méretben kaphatók, s általános szabály, hogy minél méretesebb egy powerbank, annál nagyobb a kapacitása. Néha azonban nem a minél nagyobb kapacitás a legelső szempont, hanem az, hogy a powerbank minél könnyebb legyen és minél kevesebb helyet foglaljon, például a táskádban. Ez különösen fontos, ha vészhelyzet esetére minden nap magaddal hordod - elvégre mi haszna egy powerbanknak, ha épp akkor nincs nálad, amikor szükséged lenne rá?

A mini power bank akár a zsebedben is könnyen elfér, s a legtöbb modell tömege csak 50-200 g körül mozog, tehát szinte észre sem veszed. Egyetlen hátrányuk lehet az aránylag alacsony kapacitás, mely többnyire 5000 mAh körül mozog, bár bizonyos modellek kapacitása ennél alacsonyabb vagy némileg magasabb is lehet. Ez a kapacitás azonban tökéletesen elegendő például mobiltelefonok vagy MP3/MP4 lejátszók akár többszöri feltöltésére.

Az indítássegítő külső akkumulátor nemcsak a mobilt, hanem az autót is beindítja

Az indítássegítő külső akkumulátorok hagyományos hordozható tápegységként is használhatók mobiltelefonok, táblagépek és más elektronikus eszközök töltéséhez. Azonban lemerült autó vagy motorkerékpár akkumulátor esetén is használhatók az autó vagy motorkerékpár beindítására. Ezek a külső akkumulátorok teljesítményükkel és kapacitásukkal felülmúlják a legtöbb hagyományos powerbank teljesítményét.

Az USB kábelek csatlakoztatják a powerbankot a feltölteni kívánt készülékhez. Mindig ellenőrizd, hogy a powerbank és a készülék milyen típusú bemenettel és kimenettel rendelkezik.

Töltőállomások – Powerbank szteroidon

A töltőállomás tulajdonképpen egy hordozható áramforrás. Rendkívüli teljesítménye lehetővé teszi, hogy olyan energiaigényes eszközöket is ellásson energiával, mint a televíziók, kéziszerszámok, pénztárgépek vagy akár hűtőszekrények. Ugyanakkor klasszikus powerbank funkciót is ellát iPhone, tablet, elektronikus cigaretta vagy MP3-lejátszó töltéséhez.

i

Power bank ár
Kínálatunkban rengetegféle power bank található. A legolcsóbbak már akár 2-3 ezer forinttól beszerezhetők. Az aranyközéputas powerbankok 10-15 ezer forint között mozognak, a legprofibb modellek ára viszont elérheti a 100 ezres nagyságrendet is.

Powerbank a repülőre? Csak a kézipoggyászban!

Repülővel fogsz utazni? Jusson eszedbe, hogy powerbank csak akkor lehet nálad, ha a kézipoggyászodban tartod. A powerbankok megengedett maximális kapacitása légitársaságtól függően eltérő lehet. Tehát, ha magaddal akarod vinni a gépre, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy jó helyre raktad-e a hordozható telefontöltő vagy gyorsindító powerbank készülékedet.

i

Kíváncsi vagy, hogy jól döntöttél? A felhasználói vélemények adnak egy kis támpontot. Vagy olvasd el a Hogyan válassz powerbankot című cikkünket, amely végigvezet a folyamaton.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 20000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés, 3 kimenet, akár kimeneti feszültség és 5 A kimeneti áramerősség, LED állapotjelző
26 990 Ft

2.
Power bank - mobiltelefonok és tabletek töltéséhez, 20000 mAh, USB-C, gyorstöltés támogatása, QI vezeték nélküli töltés, 3 kimenet, akár 12 V és 3 A, LED töltésjelző,
16 790 Ft

3.
Anker 737 GaNPrime 140W PD 24K Power Bank Szállításra kész > 5 db
Power bank - telefon/tablet és laptop töltéséhez, 24000 mAh kapacitás, gyorstöltés 140W, akár 28 V kimeneti feszültség és 5 A kimeneti áramerősség, kijelzős
75 190 Ft

Még több
275 termék
Classic Kategória
4,8 17×
Samsung Powerbank 20000mAh USB-C-vel sötétszürke színben
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 20000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés, 3 kimenet, akár kimeneti feszültség és 5 A kimeneti áramerősség, LED állapotjelző
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAB0118a13
Arany középút
4,7 59×
NOCO GENIUS BOOST PLUS GB40
Indításrásegítő - járművek indításához tervezték, 5000 mAh, USB kimenet 5 V-ig és 2,1 A-ig, 1000 A indítási áram, benzinmotorok indítása 6 l-ig, dízelmotorok indítása 3 l-ig
67 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Moto12279
Arany középút
4,6 528×
AlzaPower Metal 40000mAh Fast Charge + PD3.0 (100 W) fekete
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatással, akár 100 W teljesítmény (20 V/5 A) - kimenet / 100 W (20 V/5 A) - bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, csatlakoztatott eszköz automatikus észlelése, optimális teljesítmény eloszlás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-Polymer akkumulátor 148 Wh kapacitással, töltési idő 2-12 óra (a felhasznált töltőtől függ), USB kábel mellékelve
+Ajándék Adatkábel AlzaPower melynek értéke 2 990 Ft
Szuper ár
41 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB280
Premium Kategória
4,9 11×
Anker 737 GaNPrime 140W PD 24K Power Bank
Power bank - telefon/tablet és laptop töltéséhez, 24000 mAh kapacitás, gyorstöltés 140W, akár 28 V kimeneti feszültség és 5 A kimeneti áramerősség, kijelzős
75 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker22_29
4,7 11×
Xiaomi Mi 50W Power Bank 20000
Power bank - telefon/tablet, laptop és karóra töltéséhez, 20000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás 50W, 3 kimenet, akár 5 V kimeneti feszültség és 4 A kimeneti áramerősség
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI3000f58
4,7 34×
Topdon Car Jump Starter JumpSurge 1200
Indításrásegítő - 1200 A indítóáram, 10000 mAh akkumulátor kapacitás, 6,5 l-es benzinmotorhoz és 4 l-es dízelmotorhoz, USB-A, Jármű indító csatlakozó és DC kimenet, 4+ kimenet, powerbank és Elemlámpa - 2 004,50 Ft/db
40 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNG004d10
5,0 20×
Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000 mAh
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 10000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás 22,5W, QI vezeték nélküli töltés 10W, 2 kimenet
9 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XI3000f59
4,7 33×
AlzaPower Style 20000 mAh Power Delivery (65W) fekete
Power bank - 65 W-os gyorstöltés támogatással, 2x USB-C (max. 65 és 18 W), 1x USB-A kimenet (max. 18 W), QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatása, alacsony fogyasztású töltés támogatása okosórákhoz, 6-szoros biztonsági védelem, LED-es akkumulátor állapotjelző, Li-Ion kapacitás 20000 mAh (74Wh), akár három eszköz egyidejű töltése, USB kábel tartozék
+Ajándék Adatkábel AlzaPower melynek értéke 2 990 Ft
25 190 Ft kedvezményes kóddal  ALZANAPOK10
Szuper ár
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB170
4,6 12×
Romoss PEA60 60000mAh
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 60000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés 22,5W, 4+ kimenet, akár 12 V kimeneti feszültség és 5 A kimeneti áramerősség, kijelzős
Leárazás -11 %
21 440 Ft 23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RMS012m39
4,6 15×
FIXED MagZen 2 10000mAh, vezeték nélküli töltés és MagSafe támogatás, fekete
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 10000 mAh kapacitás, gyorstöltés 20W, QI vezeték nélküli töltés 15W, USB-C kimenet, akár 12 V kimeneti feszültség és 2,22 A kimeneti áramerősség, LED állapotjelző
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD095c24
4,4
Anker PowerCore Mag-Go 5K White
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 5000 mAh kapacitás, QI vezeték nélküli töltés 7,5W, akár 5 V kimeneti feszültség és 2,4 A kimeneti áramerősség, LED állapotjelző, kis tömeg
24 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker22_14
5,0
Baseus Adaman Metal Digital Display Quick Charge 10000mAh 22.5W Black
Power bank - telefon/tablet és karóra töltéséhez, 10000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás 22,5W, 3 kimenet, akár 12 V kimeneti feszültség és 5 A kimeneti áramerősség, kijelzős
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BASEf60
4,8 38×
Eloop E45 20000mAh PD 45W Fekete
Power bank - telefon/tablet és laptop töltéséhez, 20000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés 45W, 3 kimenet, akár 20 V kimeneti feszültség és 4 A kimeneti áramerősség, LED állapotjelző
25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PBELP09a1
4,6 528×
AlzaPower Metal 20000mAh Fast Charge + PD3.0 - fekete
Power bank - gyorstöltés támogatással, 2x USB-A (max. 3 A), 1x USB-C bemenet / kimenet (max. 3 A), 1x MicroUSB bemenet, gyorstöltés támogatás: QC 3.0 + PD 3.0, 6-szoros biztonsági védelem, akkumulátor állapotjelző LED, 18 W teljesítmény, Li-Polymer - kapacitás 74Wh, akár 3 készülék egyidejű töltése, USB kábel a csomagban
+Ajándék Adatkábel AlzaPower melynek értéke 2 990 Ft
Szuper ár
15 280 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB160q
4,8 15×
Trust Primo Powerbank ECO certified 20000 mAh
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 20000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés 15W, 3 kimenet, akár 5 V kimeneti feszültség és 3 A kimeneti áramerősség, LED állapotjelző
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS332a1
4,0
Xiaomi Pocket Edition Pro 33W, 10000mAh (Ivory)
Power bank - telefon/tablet és karóra töltéséhez, 10000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés 22,5W, 2 kimenet, akár 5 V kimeneti feszültség és 3 A kimeneti áramerősség
10 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIpow03
4,6 528×
AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 - ezüst
Power bank - gyorstöltés támogatással, 2x USB-A (max. 3 A), 1x USB-C bemenet / kimenet (max. 3 A), 1x MicroUSB bemenet, gyorstöltés támogatás: QC 3.0 + PD 3.0, 6-szoros biztonsági védelem, akkumulátor állapotjelző LED, 18 W teljesítmény, Li-Polymer - kapacitás 37 Wh, akár 3 készülék egyidejű töltése, USB kábel a csomagban
+Ajándék Adatkábel AlzaPower melynek értéke 2 990 Ft
Szuper ár
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB160o
4,8
Romoss PEA30 30000mAh
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 30000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés 30W, 3 kimenet, akár 5 V kimeneti feszültség és 5 A kimeneti áramerősség, kijelzős
Leárazás -24 %
13 090 Ft 17 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RMS012m40
4,5 81×
COMPASSS Powerbank JUMP STARTER funkcióval 10.000mAh 600A
Indításrásegítő - 600 A indítóáram, USB-A kimenet, 2 kimenet
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR275403
4,7
Trust Primo Powerbank ECO certified 15000 mAh
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 15000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés 15W, 3 kimenet, akár 5 V kimeneti feszültség és 3 A kimeneti áramerősség, LED állapotjelző
Leárazás -25 %
9 990 Ft 13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS332a2
4,5 29×
Romoss PEA40PF 40000mAh
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 40000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés 22,5W, 3 kimenet, akár 12 V kimeneti feszültség és 3 A kimeneti áramerősség, LED állapotjelző, kijelzős
Leárazás -12 %
15 340 Ft 17 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RMS012m35
4,7 36×
Eloop EW35 10000mAh Wireless + PD (18W+), fekete
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 10000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés 18W, QI vezeték nélküli töltés 10W, 2 kimenet, akár 12 V kimeneti feszültség és 3 A kimeneti áramerősség, kijelzős, kis tömeg
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PBELP08
4,5 88×
Swissten Black Core 30000 mAh
Power bank - telefon/tablet és laptop töltéséhez, 30000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés 18W, 3 kimenet, akár 5 V kimeneti feszültség és 3 A kimeneti áramerősség, kijelzős
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSg6
Viking go20 20000 mAh - Power bank
Típusok
4,0 10×
Viking go20 20000 mAh
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 20000 mAh kapacitás 10W, 2 kimenet, akár 5 V kimeneti feszültség és 3 A kimeneti áramerősség, LED állapotjelző, kijelzős
13 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VKNG025

Power bankok

PowerbankPowerbankok repüléshez: melyek ezek és mire kell figyelni? A powerbankok ideális áramforrások a mobiltelefonok és a táblagépek számára a hosszú utazások során. Pozitívum, hogy akár repülőgépen is használhatók. Ennek azonban vannak bizonyos korlátozásai.
Már több évtizede használunk eldobható elemeket. Hosszú fejlődésüknek köszönhetően számos elemtípus létezik, amelyek összetételükben, feszültségükben és méretükben is különböznek egymástól. Cikkünkből megtudhatod, hogyan ismerheted ki magad a különféle eldobható elemek...
A mobilhálózatok ötödik generációja, az úgynevezett 5G egy új szabvány, amelynek paraméterei jelentősen meghaladják a jelenlegi 4G hálózatét. Akár tízszeres sebességnövekedést is eredményezhetnek, ami a válaszidő csökkenésével együtt gyakorlatilag minden eszköz számára...
eszközTOP kütyük 4 válogatás A TOP kütyük következő részében praktikus kiegészítőket mutatunk töltéshez, videókészítéshez vagy személyes tárgyak kereséséhez. Vajon kínálatunk melyik darabja kelti fel most a figyelmedet?
A Quick Charge technológia jelentősen lecsökkenti a mobiltelefonod töltéséhez szükséges időt. A legújabb Quick Charge 4+ szabvány a speciális technológiának köszönhetően szintén nagyban felgyorsítja a töltés. Szeretnél többet megtudni róla?
Powerbankot keresel, de nem vagy biztos benne, hogy melyik lenne ideális a számodra? Számos típus létezik és mindegyik valami másban emelkedik ki. Azonban több alapvető jellemzőt is meghatározhatunk, amelyek alapján kiválaszthatod a megfelelő készüléket. Örömmel...
További cikkek

Power bankok

A Power bankok kategóriában összesen 274 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó power bankok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább power bankok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb power bankok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: power bankok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ