Matricák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tulajdonságok
Újrahasználható
(4)
Vízálló
(5)
Motívum
Állatok
(12)
Mesék és filmek
(2)
Karakterek
(2)
Természet
(2)
Színek
(1)
Szerelem
(1)
Növények
(1)
Matricák száma a készletben
16 db
1000 db
-
Alsó korhatár
1 éves kortól
4 éves kortól
-
Szűrés

A gyermekeknek szánt matricák szórakoztató és kreatív elemek, amelyek örömet okoznak a kis felfedezőknek, és lehetővé teszik számukra, hogy kifejezzék képzeletüket. Az állat-, karakter-, szín- és betűmotívumokat tartalmazó gyermekmatricák széles választékával kifejezhetik magukat, és minden tárgyat egyedivé varázsolhatnak. Milyen matrica típusokból lehet választani? Olvass tovább, és tudd meg, mely matricák tartoznak a legnépszerűbbek közé.

Tovább

Milyen gyerek matricák kaphatók?

A matrica gyerekeknek nagyszerű módja annak, hogy ösztönözzük a kicsik kreativitását, fejlesszük a motoros készségeiket, és ugyanakkor szórakozást és élvezetet nyújtsunk nekik. A matricák segítségével a gyerekek díszíthetik játékaikat, naplójukat, albumukat, vagy saját dekorációt készíthetnek szobájukba. Nagyszerű eszközök a képzeletük és önkifejezésük fejlesztéséhez. Miért érdemes matrica típusokat választani?

  • A fali matricák egyszerű és gyors eszközei a szoba, a bútorok vagy a notebook megjelenésének megváltoztatására.
  • A matricák lehetővé teszik, hogy kifejezd saját személyiségedet és egyedi stílusodat. Olyan dizájnt hozhatsz létre, amely valóban a sajátod.
  • A matricák használata során a gyerekek fejlesztik finommotoros képességeiket és szem-kéz koordinációjukat.
  • Az újrafelhasználható matricák lehetővé teszik, hogy a megjelenést az aktuális igényeknek és hangulatoknak megfelelően lehessen igazítani.
  • A matricák nagyszerűek a kreativitás fejlesztéséhez és a tervezéssel való játékhoz. Különösen a gyermekek számára nagyszerű módja annak, hogy ösztönözzék a képzelőerőt és a képzelőerő fejlődését.
  • Ha egyszerű és megfizethető módon szeretnéd felfrissíteni belső tereidet, a fali matricák remek választásnak bizonyulnak.

Matrica gyerekeknek különböző motívumokkal
Gyerek matricák

Matrica jégkrém motívummal
Matricák édesség mintával

Matrica az iskolai füzethez
Matricák jegyzetfüzetekhez

Matrica egyszarvúval
Matricák unikornisokkal

Hol használhatók a matricák gyerekeknek?

A gyermek matricák számtalan módon felhasználhatók. Gyermekeid szeretnék díszíteni a füzetüket és a jegyzettömbjeiket? Az engedélyeddel díszítik a bútoraikat vagy a kerékpárjukat? Vagy csak játszani szeretnének és történetet alkotni belőlük a papírra? A gyermekeknek szánt matricák mindezt lehetővé teszik számukra, hiszen szinte bármire felhasználhatók.

A legnépszerűbbek a papír matricák és a napló matricák

Még a legkisebbek is élvezni fogják a papírra ragasztott matrica fajtákat. Ezek nem feltétlenül hétköznapiak. A matricák sokféle kivitelben kaphatók, a csillogó vagy strasszos mintáktól az egyszerű természeti motívumokig. Ezenkívül naplómatricaként is használhatók az idősebb gyermekek számára, illetve az iskolai füzetek címkéiként vagy a gyermekek hirdetőtábláinak kreatív díszeként. De a képzeletnek természetesen semmi nem szabhat határt, a matricák elhelyezésének eredeti módjait is kitalálhatja.

Hogyan díszítsük fel közlekedési eszközeinket? A kerékpár matricák a legjobb megoldás

Egy népszerű közlekedési eszköz és sport figyelmet érdemel. Ezért kaphatók kerékpár matricák gyermekek és felnőttek számára, amelyek a közönséges kerékpárokat és tartozékaikat eredeti közúti modellekké változtatják. A lányok virágokkal vagy egyszarvúkkal, míg a fiúk szuperhősökkel díszíthetik kerékpárjukat.

Használhatsz sisakra való matrica típust is. Kisebb és nagyobb gyerekeknek is vannak motívumok, így mindenki elkészítheti a saját menő sisakját, ami senki másnak nincs. Nagyobb és kisebb matricákat is használhatsz erre a célra.

Matrica könyvek - oktatás és szórakozás egyben

A matrica könyvek interaktív élményt nyújtanak, amely ösztönzi a gyerekek kreativitását és a motoros készségeiket. A változatos témáknak és színes képeknek köszönhetően ezek a könyvek alkalmasak szórakozásra és oktatásra is. A gyerekek önállóan ragaszthatnak, alkothatnak és felfedezhetik az őket körülvevő világot. Ezek a könyvek ösztönzik a gyermekek képzeletének és fantáziájának fejlődését. A gyerekek ragaszthatják a megfelelő formákat vagy kedvenc filmek és mesék szereplőit.


Matricák gyerekeknek
Matricák gyerekeknek

Színező matricák
Színező matricák

 Matrica könyvek
Matrica könyv

i

Eredeti matrica típust keresel? Próbáld ki azokat, amelyeket a gyerekek maguk is kiszínezhetnek

Ha igazán eredeti matrica fajtákat keresel, próbáld ki a színezőket. A gyerekek saját elképzeléseik szerint fogják kiszínezni őket, és így a készségeik mellett a képzelőerejüket és kreativitásukat is edzik. Kínálatunkban különböző motívumokat találsz.

Természetesen gyerek fali matricák is kaphatók

A gyerek fali matricák nagyszerű módja annak, hogy játékosságot, örömöt és inspirációt varázsolj gyermeked szobájába. Ezek a matricák szórakoztató és interaktív elemként szolgálhatnak, amely ösztönzi a gyermekek kreativitását és képzelőerejét. Játszhatnak velük, mozgathatják őket ízlésük szerint, és létrehozhatják saját történeteiket és jeleneteiket a falakon. A matrica bármelyik gyerekszobát feldobja, és a felismerhetetlenségig átalakíthatja azt, anélkül, hogy nagyobb beavatkozásra lenne szükség.

  • A fali matricák fiúknak autók, sportok, szuperhősök, űr, dinoszauruszok és egyéb kalandos elemek lehetnek. A fiúk átalakíthatják szobájukat egy vidám térré, amely tele van kedvenc témáikkal és színeikkel. Természetesen a választék nem korlátozódik a fiúkra, még a lányok is választanak ezek közül a témák közül.
  • A fali matricák lányoknak hercegnők, virágok, egyszarvúak, szívek, pillangók és más motívumokat jelentenek. Saját mesevilágot teremtenek, és lágyságot, harmóniát és örömöt adnak a szobájuknak. Gyermeked igazán örülni fog egy ilyen szobának.

A kis matricák gyakran szolgálnak olyan részletként, amelyek feldobhatják a falat, a bútorokat vagy a papírt. A nagyméretű fali matricák viszont nagyszerű választásnak bizonyulnak erős vizuális hatás létrehozására és nagyobb területek módosítására.

Dekorációt keresel? Szép matricák mindenki számára

A szép matricák közül mindenkinek mások tetszenek, és ezért van belőlük rengeteg a kínálatunkban. A színek és minták közül választhatsz a lányoknak és fiúknak, a kicsiknek és a nagyobbaknak valót is. A lányok a pillangók, az egyszarvúak, a hercegnők vagy kedvenc mesefiguráik motívumait fogják értékelni, a fiúk ezzel szemben a járműveket, szuperhősöket vagy a számítógépes vagy konzolos játékokból származó matrica fajtákat kedvelik. Az idősebb gyerekek értékelni fogják az ajándékok díszítésére alkalmas egyszerű motívumokat is.

i

A filmes és mesehősös matricák a legtöbb gyermeknek tetszenek

A filmes és mesehősös matricák nagyon népszerűek a kisebb és nagyobb gyerekek körében. Találhatsz például Peppa Pig, Paw Patrol, Ice Kingdom vagy a népszerű Harry Potter filmes matrica fajtákat is. Mindenki megtalálja, amit keres.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy matrica?

A matrica számos olyan funkciót kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy egyedi környezetet teremthess otthonodban - különböző motívumok közül választhatsz. A matricák a kreativitás és játék ösztönzésére is nagyszerűek, különösen a gyermekek számára, akik játszhatnak elrendezésükkel és saját történetek és jelenetek létrehozásával.

Újrafelhasználható és vízálló matricák

Néhány matrica újrafelhasználható, így hangulatodtól függően könnyen átrendezheted vagy áthelyezheted őket máshová. Az általad kiválasztott matrica vízálló is lehet, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódni amiatt, hogy tisztításkor vagy véletlenül kiömlő víz miatt megsérül. Az újrafelhasználható matricák külön-külön, könyvben és falmatricaként is kaphatók. S az ilyen típusoknak hála sokáig élvezheted szépségüket és stílusukat.

Matricák cipőkhöz

A matricák stílusosan díszíthetik a gyermekek cipőjét is.

A 3D matricák feldobják a papírt, a falat és a könyveket is

A 3D matricák a gyermekek számára szórakoztató és interaktív módon fejleszthetik kreativitásukat és képzelőerejüket. Ezek a változatok színes és mozgó elemeket keltenek életre, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy saját jeleneteket és történeteket hozzanak létre. Könnyen használhatók, és a gyermekek számára örömöt szereznek az alkotás örömével, ráadásul ez a tevékenység a finommotorikus készségek és a képzelőerő fejlesztésére is ösztönöz.

Különböző számú matricák kaphatók

A matricák különböző számban kaphatók attól függően, hogy nagy mennyiségű matrica kellene hosszabb időre, vagy csak néhány matrica egy fal díszítésére. A csomagok több tucat és több száz (néha több ezer) matricát tartalmaznak, így kiválaszthatod, amelyik neked megfelel.

Tudtad, hogy saját logóval ellátott matricák is kaphatók?

Ha szereted az eredetiséget, és nem találod a kínálatban, amit keresel, megpróbálhatsz saját logóval ellátott matrica típust szerezni. Bármit rájuk nyomtathatsz, amit te vagy a gyermeked szeretnétek. Az egyedi matricák nagyszerű ajándékként is szolgálhatnak.

Valami megfizethetőt keresel? Vess egy pillantást a olcsó matricák kínálatunkra, ami az alacsony ár ellenére örömet okoz majd.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
19 termék
5,0
Történet újrapozícionálható matricákkal Titokzatos erdő
Matrica gyerekeknek - újrahasználható, 50 matrica a csomagban, ajánlott 4 éves kortól, mérete 23 × 22 cm (Ma×Sz), állatok, karakterek és természet motívum
3 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk004972
2,3
Ses Az első állatkás matricám
Matrica gyerekeknek - újrahasználható, 16 matrica a csomagban, ajánlott 1 éves kortól, állatok motívum, anyaga papír
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls805
DJECO Királyság matricák
Matrica gyerekeknek - 160 matrica a csomagban, ajánlott 4 éves kortól, mérete 20 × 20 cm (Ma×Sz), mesék és filmek motívum, anyaga papír
1 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07294
DJECO Alkotás matricákkal Állatok és drágakövek
Matrica gyerekeknek - 200 matrica a csomagban, ajánlott 3 éves kortól, mérete 23,5 × 31 cm (Ma×Sz), állatok motívum, anyaga papír
5 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07293
Előrendelési ár
3 390 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: GMERCHc2387
4,0
DJECO matricák - szörnyek
Matrica gyerekeknek - 160 matrica a csomagban, ajánlott 4 éves kortól, mérete 20 × 20 cm (Ma×Sz), állatok motívum, anyaga papír
1 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc07297
Petit Collage Újrafelhasználható matricák dinoszauruszokkal - Matrica gyerekeknek Típusok
4,8
Petit Collage Újrafelhasználható matricák dinoszauruszokkal
Matrica gyerekeknek - újrahasználható, ajánlott 3 éves kortól, állatok motívum
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc01518
DJECO Tengeri világ matricák
Matrica gyerekeknek - 160 matrica a csomagban, ajánlott 4 éves kortól, mérete 20 × 20 cm (Ma×Sz), állatok motívum, anyaga papír
1 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc07291
Ezer matrica
Matrica gyerekeknek - dekoratív, 1000 matrica a csomagban, ajánlott 3 éves kortól, állatok motívum
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk004973
Történet újrapozícionálható matricákkal Víz alatti kalandok
Matrica gyerekeknek - ajánlott 4 éves kortól, mérete 23 × 22 cm (Ma×Sz), állatok motívum
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk004971
Baker Ross Samolepky Halloween AX455
Matrica gyerekeknek - 780 matrica a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
2 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAaaa1374
Baker Ross Pěnové samolepky jarní květiny AT638
Matrica gyerekeknek - dekoratív, 120 matrica a csomagban, ajánlott 2 éves kortól, növények motívum, anyaga PVC
2 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAaaa1371
Baker Ross Pěnové samolepky Velikonoční vajíčka AR153
Matrica gyerekeknek - vízálló kivitel, 125 matrica a csomagban, ajánlott 2 éves kortól, színek motívum, anyaga PVC
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAaaa1370
Baker Ross Pěnové samolepky veselý hmyz (AR228)
Matrica gyerekeknek - vízálló kivitel, 120 matrica a csomagban, ajánlott 3 éves kortól, természet motívum
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAaaa1369
Baker Ross Plstěné samolepky kuřátka AT438
Matrica gyerekeknek - dekoratív, vízálló kivitel, 100 matrica a csomagban, ajánlott 2 éves kortól, állatok motívum
2 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAaaa1368
Baker Ross Samolepící pěnová srdce E392
Matrica gyerekeknek - dekoratív, vízálló kivitel, 150 matrica a csomagban, ajánlott 2 éves kortól, szerelem motívum, anyaga PVC
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAaaa1365
DJECO Kreatív készlet matricákkal Nagy állatok
Matrica gyerekeknek - 200 matrica a csomagban, ajánlott 3 éves kortól, állatok motívum, anyaga papír
5 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc07292
Vaják matricakészlet
Matrica gyerekeknek - gyűjthető, újrahasználható és vízálló kivitel, 30 matrica a csomagban, mérete 20 × 14 cm (Ma×Sz), mesék és filmek motívum, The Witcher (Vaják) tematika, anyaga PVC
2 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz28525
DJECO Tengeri világ matricák
Matrica gyerekeknek - 160 matrica a csomagban, ajánlott 4 éves kortól, mérete 20 × 20 cm (Ma×Sz), állatok motívum, anyaga papír
1 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAkc07291

Matricák

A Matricák kategóriában összesen 19 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó matricák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább matricák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb matricák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: matricák vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ