30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Kerti kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

Ha van kerted, jó helyen jársz! Itt találhatók a kerti kiegészítők - többek között berendezések, szerszámok és eszközök hatalmas választékát hozzuk el neked. Termékeink segítenek a kert gondozásában és karbantartásában, de tartunk olyan holmit, amivel stílusosabbá teheted a teret, és többek között olyan kiegészítőket is, amelyek ülőhelyet biztosíthatnak. A kerti kiegészítők termékcsoport számos különböző alkategóriára oszlik. Melyek ezek? Gyere, tarts velünk, és nézzük meg együtt! 

Tovább

Kerti kiegészítők, hogy könnyebb legyen a munka és a kert gondozása

Minden kert igényli a megfelelő gondozást: a kialakításától függ, hogy időnként, vagy minden nap lesz valami tennivalónk. Legyen szó takarításról, ültetésről vagy fűnyírásról, a kerti kiegészítők sokat segíthetnek az elvégzendő feladatok során.

Technológia a kertben - gépek a kerti kiegészítők között

A kertészeti kiegészítők kerti technológia alkategóriában a hatékony, egyszerű és gyors kertápoláshoz találsz termékeket. Ide kerültek a fűnyírók, fűkaszák, kistraktorok, szegélyvágók, lombfúvók és láncfűrészek. Itt böngészhetsz az elektromos kerti szerszámok között, ezek közül a legtöbb kapható benzines, hálózatról táplálható vagy akkumulátoros változatban is, pontosan a te igényeidnek megfelelően.

Kézi eszközök is találhatók a kerti kiegészítők széles választékában

A kerti kiegészítők kerti szerszámok csoportjában elsősorban kézi szerszámok találhatók, amelyek elengedhetetlenek a kert precíz ápolásához. Többek között fejszéket, ásókat, lapátokat, vasvillák, metszőollókat és kézi fűrészeket soroltunk be ide. A kertben használatos kisgépekkel összehasonlítva ezek általában olcsóbb termékek, és kompakt kivitelben készülnek, ugyanakkor kevésbé hatékonyak. Vannak azonban bizonyos kerti szerszámok, amelyeket nem lehet elektromos szerszámokkal kiváltani! 

i

A kerti kiegészítők között találsz kerti szerszámkészletet is, amely számos eszközt tartalmaz egy kényelmes csomagban.

Kerti szerszámok - ha fontos a termés!

A kerti kiegészítők ültetés alkategóriába került az összes olyan tartozék és kiegészítő, amely nemcsak a gyümölcsök és zöldségek termesztéséhez, hanem a gyep és a virágok sikeres ápolásához is elengedhetetlenül szükséges. Itt találod a cserepeket, magokat, virágföldet, műtrágyát és komposztálót. A kerti kiegészítők segítségével bárki gyönyörű zöld pázsitot és csodálatos virágokat nevelhet, sőt, finom gyümölcsöket is termeszthet!

Kerti kiegészítők az öntözéshez

A kert napi gondozása során elengedhetetlen az öntözés! A kerti kiegészítők öntözésre összpontosított alkategóriájában megtalálsz mindent az egyszerű kézi öntözőpisztolytól kezdve a kert legtávolabbi szegletét is elérő, összetett öntözőrendszerekig. A hatékony öntözés elengedhetetlen, és a nagy választéknak köszönhetően nálunk megvásárolhatod a kertedhez megfelelő, öntözéshez szükséges kiegészítőket.

A szórósó gondoskodik arról, hogy biztonságos legyen sétálni és vezetni a fagyos napokon.

Kerti kiegészítők az anyagmozgatáshoz

kezelő berendezések a kertben akkor jelentenek nagy segítséget, ha nehéz tárgyakat vagy nagyobb mennyiségű anyagot szeretnél mozgatni. A kerti kiegészítők beszerzésekor gondolj arra is, hogy anyagtól vagy igénytől függően szükséged lehet talicskára, kerekes kocsira vagy molnárkocsira. A szórókocsik továbbá hasznosak lesznek a zsákos kiszerelésű anyagok egyenletes szétterítéséhez.

Magasnyomású mosókat is találsz a kerti kiegészítők között

A magasnyomású mosók olyan kerti kiegészítők, amelyeket erős vízsugárral történő tisztításra terveztek. Sokféle felületet le lehet velük takarítani, a járdáktól a homlokzatokon át az autókig. A mosóval megszabadulhatsz a portól, a penésztől, a mohától és a különböző foltoktól, beleértve a graffitiket is.

Kerti bútorok, világítás, dekoráció és építés - kerti kiegészítők a szépítés jegyében

Az összes kertnek rendelkeznie kellene némi bútorral, világítással, esetleg dekorációval.

Kerti bútorok

Kerti bútorok sem hiányozhatnak a kertből! Ezek a kerti kiegészítők szép időben kellemes pihenést vagy nagyszerű grillezést tesznek lehetővé, így nyugodtan meghívhatod a családot és a barátokat. A pavilonok és napernyők garantálják a zavartalan relaxálást, sőt ünnepséget és partit is lehet szervezni, még akkor is, ha rossz az idő.

i

Olcsó kerti bútorokat keresel? A kerti bútorok akciós áron oldal pontosan ezt kínálja! Kattints a linkre!

Kerti kiegészítők - fókuszban a ház és a terasz kültéri világítása

Ne feledkezz meg a kültéri világításról sem! Ezek a kerti kiegészítők nemcsak arra valók, hogy biztonságosan mozoghass szürkületben, hanem meleg és meghitt hangulatot is varázsolnak, legyen bármilyen évszak. Használhatsz világítást közvetlenül a homlokzaton, a teraszon, a járda mentén vagy akár a füvön is - a kerti kiegészítők között mindenre találsz megoldást! A karácsonyi ünnepek alatt is csodálatos ünnepi hangulatot teremthetsz kültéri világítással!

Népszerű az olyan érzékelőkkel rendelkező kültéri világítás, amelyet a látószögében észlelt mozgás aktivál. Ez a megoldás rendkívül intuitív, soha nem kell keresgélni a kapcsolót, és még energiát is megtakaríthatsz.

A kerti kiegészítők listájáról nem hiányozhat a WPC - teraszok és padlók kialakítására ajánljuk

Ha kerti kiegészítők a téma, akkor meg kell említenünk a teraszokat, kiülőket is! Szeretnél egy különleges helyet kialakítani a kertben, ahol le lehet ülni? A WPC egy speciális anyag (fa-műanyag kompozit), amely egyesíti a fa és a polimerek legjobb tulajdonságait. WPC-ből is elkészítheted álmaid teraszát, mivel biztonságos, vízálló és csúszásmentes anyag. 

Kerti kiegészítők tavakhoz

Egy kerti tó képes teljes egészében megváltoztatni a kert hangulatát. A tavak leggyakrabban műanyag tartályokból készülnek, amelyeket vízzel töltenek meg, de sokan esztétikai okokból speciális tómedret választanak - ugyancsak műanyagból. Majd világítással és különféle dekorációkkal, például virágokkal vagy úszó kacsákkal teszik tetszetősebbé a tavat.

Szökőkutak

A kerti szökőkutak is a kerti kiegészítők közé tartoznak. Bármely kertet a luxus és az elegancia paradicsomává varázsolnak. Válassz a különböző stílusok közül, a klasszikus márványtól az egyszerű modernen át a nyugtató, keleti ihletésű, kőből készült Zen szökőkutakig!

i

A szemeteskuka ugyancsak az egyik legfontosabb kerti kiegészítő. Segítségével megakadályozhatod a hulladék felhalmozódását - semmiképpen sem hiányozhat egyetlen házból sem.

Kerti kiegészítők kisállatokhoz

A kert gyakran ad otthont szeretett háziállatoknak, de a nemkívánatos látogatóknak is. Milyen kerti kiegészítők lehetnek hasznosak, ha van házi kedvencünk?

Házak állatok számára

Helyet adnak nemcsak a háziállatoknak, hanem más ártalmatlan élőlényeknek is, amelyeket akár etethetsz is. A kerti kiegészítők ezen csoportjába tartoznak a kutyafuttatók, kutyaólak, madáretetők, nyúlketrecek, de akár még a rovarhotelek is.

A védekezéshez fontos kerti kiegészítők - riasztók és vadriasztók

A védekezésnél elengedhetetlen madárijesztők és riasztók is bekerültek a kerti kiegészítők széles választékába. Segítségükkel gondoskodhatunk arról, hogy a nemkívánatos állatok elkerüljék a kertünket. A madárijesztők általában hangot, rezgést vagy fényt produkálnak, míg a riasztók a szaglásra alapozva működnek. Ezek a meglehetősen fontos kerti kiegészítők elijesztik a vadon élő állatokat, többek között a nyestet, rágcsálókat, vakondot és az őzet.

A kerti kiegészítők között említsük meg a könyveket és kertészkedéssel foglalkozó magazinokat is, amelyek azon túl, hogy érdekes olvasmányok, hasznos tanácsokat kínálnak a kertészkedéssel kapcsolatban - a kezdő és haladó kertészek minden bizonnyal értékelik és örömmel forgatják az ilyen jellegű kiadványokat! 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
FERRIDA SC 4018 Szállításra kész > 5 db
Gyeplazító - elektromos, 1800 W, vágási szélesség 40 cm, 2 cserélhető henger (lazító 20 pengével, szellőztető 24 rugóval), munkamélység központi beállítása 5 pozícióban (-12, -9, -6, -3, +6 mm), gyűjtőkosár űrtartalma 55 l, csuklós fogantyú a hordozáshoz, 3 magassági pozícióban állítható fogantyú, kábelrekesz, kapcsolón elhelyezett védőbiztosíték súlya 12.8 kg
68 090 Ft

2.
Fiskars X27 hasítófejsze (XXL) Szállításra kész > 5 db
Fejsze - lyukasztható, hossza 96,4 cm, fej tömege 1830 g, teljes tömege 2600 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, rozsdamentes acél fej, nyél anyaga üvegszál, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal
24 790 Ft

3.
FERRIDA teleszkópos ágvágó Szállításra kész > 10 db
Ágvágó - penge hossza: 9 cm, nyél hossza: 51-74 cm, maximális vágási átmérő: 32 mm, szénacél penge, ergonomikus markolat
9 890 Ft

Még több
2 541 termék
4,6 28×
FERRIDA SC 4018
Gyeplazító - elektromos, 1800 W, vágási szélesség 40 cm, 2 cserélhető henger (lazító 20 pengével, szellőztető 24 rugóval), munkamélység központi beállítása 5 pozícióban (-12, -9, -6, -3, +6 mm), gyűjtőkosár űrtartalma 55 l, csuklós fogantyú a hordozáshoz, 3 magassági pozícióban állítható fogantyú, kábelrekesz, kapcsolón elhelyezett védőbiztosíték súlya 12.8 kg
Szuper ár
68 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ver019
5,0 53×
Fiskars X27 hasítófejsze (XXL)
Fejsze - lyukasztható, hossza 96,4 cm, fej tömege 1830 g, teljes tömege 2600 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, rozsdamentes acél fej, nyél anyaga üvegszál, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal
Szuper ár
24 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR005d
4,8 14×
Bosch Pro Pruner Szett (2x 3.0Ah/12V, karton)
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, kétpengés, hossza 311 mm, max. vágási átmérő 25 mm, penge anyaga rozsdamentes acél, 2 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 12 V, akkumulátor kapacitás 3 Ah
92 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0342
4,8
Einhell GC-GP 6538 Classic
Vízszivattyú - 650 W teljesítmény, 3800 l/h szállítási teljesítmény, emelőmagasság 36 m, bemerülési mélység 8 m, tömege 5,91 kg
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF144j
4,8 16×
Bosch Mobil műhely PSB 1800 18V, 2x1,5Ah
Akkumulátoros fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába, falba és vasba való fúráshoz, maximum fordulatszáma 1350 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 38 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,3 kg
57 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0310
4,7
FERRIDA teleszkópos ágvágó
Ágvágó - penge hossza: 9 cm, nyél hossza: 51-74 cm, maximális vágási átmérő: 32 mm, szénacél penge, ergonomikus markolat
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: FRDGT027
5,0 55×
Fiskars X11 hasítófejsze - S X11 1015640
Fejsze - lyukasztható, hossza 44,4 cm, fej tömege 840 g, teljes tömege 1100 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, rozsdamentes acél fej, nyél anyaga gumi, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal
Szuper ár
15 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR005a2
4,9
FERRIDA teleszkópos locsoló pisztoly 10
Locsoló pisztoly - 10 mód, maximális nyomás: 60 PSI (4,1 BAR), gyorscsatlakozó, dönthető fej, ergonomikus, teleszkópos fogantyú, hossz: 73 - 109 cm, alkalmas az 1/2"-es (13 mm) csatlakozókhoz
Szuper ár
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: FRDGT025
5,0
Fiskars Prima hegyes gereblye 1011568
Ásó - 19,5 cm élszélesség, csúcsos alakú él
5 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: fiskars1011568
4,5
Einhell TE-MS 18/210 Li-Solo
Gérvágó fűrész - 3000 ford/perc, LED világítás, 210 mm × 30 mm, tömege 9,5 kg
56 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF149
4,3 39×
BOSCH EasyCut 12
Láncfűrész - akkumulátoros, 7 cm rúdhossz, vágási mélység 65 mm, tömege 0,9 kg
48 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10j1
4,7 78×
BOSCH 18V akkumulátor szett
Töltő és pótakkumulátor - szett, a csomag tartalma: 2x 2.5 Ah-s akkumulátor és AL 1830 CV töltő
37 950 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10j6
5,0 38×
Fiskars X17 Hasítófejsze (M)
Fejsze - lyukasztható, hossza 60 cm, fej tömege 1090 g, teljes tömege 1270 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, rozsdamentes acél fej, nyél anyaga üvegszál, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal, tok a csomag része
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR010a
4,6 21×
SCHEPPACH HL 760 LS állvánnyal
Ágaprító - horizontális, 2200 W, 7 t max. hasítóerő, 52 cm max. hasítási hossz, rönk max. átmérője 25 cm, tömege: 59 kg
134 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SCHWSE947
5,0
Fiskars kétpengés metszőolló (M) Solid™ P321
Ágvágó - egykezes, kétpengés, max. vágási átmérő 20 mm
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR992i9
4,3
Campgo multifunkcionális ásó 90 cm
Ásó - összecsukható, 16 cm élszélesség, csúcsos alakú él
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgen014
4,5
AlzaTools CB20V BatteryONE 20V
Lombfúvó - 20 V, műanyag test, levehető kúpos fúvóka, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, 12 000 fordulat/perc. /min, légsebesség 190 km/h, légáram 78 m3/h, 1 sebesség, szénkefés motor, csomagolás akkumulátor és töltő nélkül, méretek 80,6 × 15 × 17 cm, súlya 1,2 kg, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT022
4,1 17×
Bosch PBA 18 V 2,5 Ah W-B (1.600.A00.5B0)
Akkumulátor akkus szerszámokhoz - Li-Ion akkumulátor, 18 V feszültség, 2,5 Ah kapacitás
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC07c
4,7 39×
Fieldmann FVC 2003-EK
Iszapszivattyú - 400 W teljesítmény, 7500 l/h szállítási teljesítmény, 5 m bemerülési mélység, emelőmagasság 5 m, szivattyúzható részecskeméret 25 mm
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ104b
4,2 15×
Bosch EasyGrassCut 23
Szegélynyíró - elektromos, 280 W
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0467
4,6 22×
BOSCH AdvancedCut 18V, 1x2,5Ah
Láncfűrész - akkumulátoros, vágási mélység 65 mm, tömege 0,7 kg
73 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC9o5
5,0 17×
Fiskars X21 hasító fejsze és Xsharp késélező
Szerszámkészlet - kempingezéshez, a szett tartalma: X21 hasító fejsze, Xsharp kés és fejsze élező
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR801c
4,7 20×
BOSCH AFS 23-37
Bozótvágó - elektromos, 950 W, damil és penge vágórendszer,
54 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC904a3
4,3 14×
Fiskars kerti olló 1000597 univerzális
Ágvágó - egypengés,, max. vágási átmérő 32 mm
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR403d

Kerti kiegészítők

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
Megbízhatóság, tartósság és mindenekelőtt 100%-os pontosság. Ezek a Bosch méréstechnikai eszközök főbb jellemzői. Mi mindent kínálnak, milyen modern technológiákra és újításokra támaszkodnak? Cikkünkből megtudhatod.
Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
BoschA Bosch 18V POWER FOR ALL akkumulátor a Bosch szerszámok széles köréhez használható Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
Gondoskodj gyepedről egész évben. Az ősz jó alkalom a kertépítésre. A nedvesség és a kellemes hőmérséklet ideális környezetet biztosít az új fűmagok gyors gyökeresedéséhez. A megfelelő őszi trágya kiválasztása szintén fontos. Cikkünkből most megtudhatod, milyen egyéb...
Már régóta nem szükséges minden erőd megfeszítésével húzgálni a csavarokat, és pláne nem kalapáccsal ütögetni őket. Ma már az alapvető megoldás az, ha a csavarokat nyomatékkulccsal húzzuk meg az előírt nyomatékra. Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen célra, milyen típusú...
További cikkek Összes cikk

Kerti kiegészítők

A Kerti kiegészítők kategóriában összesen 2541 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerti kiegészítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerti kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerti kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerti kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ