Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Beépíthető mikrohullámú sütők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Belső kapacitás
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(9)
Fekete
(53)
Rozsdamentes acél
(24)
Üveg
(5)
Ezüst
(2)
Szürke
(1)
Külső magasság
35,2 cm
59,5 cm
-
Külső szélesség
59,2 cm
65,1 cm
-
Külső mélység
31,5 cm
57 cm
-
Vezérlés
Tekerőgombok
(9)
Nyomógombos
(55)
Érintőképernyős
(36)

A beépíthető mikrohullámú sütő segítségével sok helyet takaríthatsz meg, és ez a típus jobban illeszkedik a konyhai koncepcióhoz is. A beépíthető mikro nemcsak a letisztult vonalak és az egységes design, hanem az okos praktikum szerelmeseinek is ideális választás. Olvass tovább, és tudj meg többet a beépíthető mikrohullámú sütő típusairól.

Tovább

Mikor szükséges beépíthető mikrohullámú sütő?

A beépített mikrohullámú sütő jól jön olyankor, amikor nincs elég hely a konyhában, vagy ha a konyha átalakítása előtt állsz. Ha azonban már kész van a konyhád, költözést tervezel, gyakran áthelyeznéd a mikrohullámú sütőt, vagy olcsóbb terméket szeretnél, akkor érdemesebb lehet különálló mikrohullámú sütőt választani.

A beépített mikrohullámú sütők sajátosságaik szerint több kategóriába sorolhatók

A beépíthető mikrohullámú sütő kiválasztásakor számos műszaki paramétert kell figyelembe venned, hogy pontosan igényeidnek megfelelő készüléket válassz. A különböző beépíthető mikro típusok nemcsak kialakításukban, hanem a funkcióikban is különböznek egymástól. A grillsütővel rendelkező beépíthető mikrohullámú sütő nagyon népszerű választás.

Beépíthető mikro grillsütővel

A beépíthető mikrohullámú sütő grill funkcióval az ételek melegítése és felolvasztása mellett grillező funkcióval rendelkezik. Ez a beépíthető mikro típus helyettesíti a klasszikus grillsütőt. Modelltől függően a sütésen kívül más hasznos funkciói is lehetnek, így egyszerűbben és gyorsabban készíthetsz finom ételeket.

Beépíthető mikrohullámú sütő légkeveréssel

A légkeveréses beépíthető mikrohullámú sütő a légkeveréses sütőt helyettesíti, és megfelelő alternatívát kínál a kevésbé nagy igényekkel rendelkező szakácsok számára. A légkeverésnek köszönhetően a beépíthető mikro segítségével nemcsak felmelegítheted, hanem meg is főzheted, vagy meg is sütheted az ételeket. Ha csak a légkeverést használod a mikrohullámú sütő funkció nélkül, olyan edényeket is betehetsz a gépbe, amelyeket nem beépített mikrohullámú sütő használatára terveztek.

Rozsdamentes acélból készült beépített mikrohullámú sütők

A rozsdamentes beépíthető mikrohullámú sütő könnyebben tisztítható, a rozsdamentes acélnak köszönhetően pedig a mikrohullámok hatékonyan oszlanak el a melegítés során. A rozsdamentes acél tartós, időtálló dizájnú anyag, így a beépíthető mikro könnyen beilleszthető a modern és a hagyományos konyhákba is.

Légkeveréses beépített mikrohullámú sütő
Légkeveréses

Retró beépített mikró
Retró

A beépített mikrohullámú sütő formatervezése kulcsfontosságú

A beépített mikrohullámú sütő sokféle színkombinációban kapható (például fehér, fekete, ezüst vagy rozsdamentes acél). A mai dizájner beépíthető mikro típusok ajtaja oldalt nyílik, de találkozhatsz olyan modellekkel is, amelyeknek felnyitható ajtaja van.

Fehér beépíthető mikrohullámú sütők

A fehér beépíthető mikrohullámú sütők sokoldalúságuk miatt népszerűek. A semleges fehér szín minden színárnyalathoz illik, így ezt a típust könnyedén elhelyezheted egyszerű vagy extravagáns konyhaszekrényekben is.

Fekete beépíthető mikrohullámú sütő

A fekete beépíthető mikrohullámú sütő kontrasztos dizájnelemként használható a konyhában. A fekete szín eredeti, segítségével hangsúlyozható az összhatás, és egy kis luxust kölcsönözhetsz vele konyhapultodnak.

Retró beépített mikrohullámú sütők

A retró beépített mikrohullámú sütők eredeti kialakításúak. A retró megjelenésnek köszönhetően ezek az eszközök tökéletes kiegészítői lehetnek egy vintage konyhának. Ez a beépíthető mikro érdekes kontrasztelemként is használható egy modern konyhában.

i

Kényelmesen nyitható ajtajú beépíthető mikro

A beépített mikrohullámú sütő kétféleképpen nyitható: választhatsz zsanéros, vagy oldalról nyitható ajtót is. A választásnál ügyelj arra, hogy a nyitott ajtó ne nehezítse feleslegesen a kezelést, és ne korlátozza a konyhában való mozgást.

A beépíthető mikro űrtartalma

A beépített mikrohullámú sütők kapacitása 15 és 50 liter közötti. Ha a beépíthető mikro sütőt nagyobb ételek (pl. baromfi) felolvasztására szeretnéd használni, válassz 20 liternél nagyobb űrtartalmú típust.

A beépíthető mikrohullámú sütő szerelőnyílásának mérete

Mielőtt beépített mikrohullámú sütőt vásárolnál, győződj meg arról, hogy elég nagy nyílás van-e a beszereléshez. A szabványos szerelőnyílás mérete legalább 560 mm (szélesség), 590 mm (magasság) és 550 mm (mélység).

Milyen teljesítményű legyen egy beépített mikrohullámú sütő?

Az eszköz teljesítménye befolyásolja a melegítési időt is. Minél nagyobb a beépíthető mikrohullámú sütő teljesítménye, annál gyorsabban készül el az étel. A grillező funkcióval rendelkező beépített mikró sütőknél a grillhez külön teljesítményérték tartozik. A nagyobb teljesítményű modellek jobb grillezési képességekkel rendelkeznek, és hatékonyabban melegítik fel az ételt.

 • Egy klasszikus, 1 000 W teljesítményű beépített mikrohullámú sütő alapdarab, ugyanakkor ezekben az eszközökben több időt vesz igénybe az ételek elkészítése.
 • A grillfunkcióval rendelkező beépített mikrohullámú sütőnek legalább 1 300 W teljesítményűnek kell lennie.

Beépíthető mikrohullámú sütő 3 melegítési móddal

Teljesítményigénytől függően 3 különböző melegítési típus közül választhatsz.

 1. A monofunkcionális beépített mikrohullámú sütők a legolcsóbb eszközök. Ezekkel a beépített mikro sütőkkel csak melegíteni vagy felolvasztani lehet, és csak nagyon egyszerű ételek elkészítéséhez használhatók.
 2. A bifunkciós beépített mikrohullámú sütő képes melegíteni, kiolvasztani és grillezni is. Ezek a funkciók ma már a legtöbb készüléknél alapvetőnek számítanak.
 3. A többfunkciós beépíthető mikrohullámú sütő légkeveréses funkcióval is rendelkezik, és lehetővé teszi a párolást is. Ez a beépíthető mikro sütő alkalmas összetettebb ételek elkészítésére is.

i

A forgótányér nélküli beépíthető mikrohullámú sütő előnyei

A forgótányér nélküli beépített mikrohullámú sütőt inverternek is nevezik. A hagyományos beépíthető mikro eszközökkel ellentétben ennél a típusnál nincs szükség forgó mozgásra az ételek egyenletes felmelegítéséhez, mivel a mikrohullámok a készülék aljáról áramlanak. Ez a fajta melegítési mód hatékonyabb.

A beépíthető mikrohullámú sütő egyéb funkciói

A fejlett funkciókkal rendelkező beépített mikrohullámú sütő teljesen kiválthatja a hagyományos elektromos sütőt. A praktikus funkciók nemcsak a melegítést és a leolvasztást könnyítik meg, hanem lehetővé teszik bonyolultabb ételek főzését vagy sütését is.

 • A Defrost (olvasztás) olyan alapfunkció, amellyel ma már a legolcsóbb beépíthető mikro modellek is rendelkeznek.
 • A Jet Defrost akár hétszer gyorsabban kiolvasztja az élelmiszereket. Válaszd ki egyszerűen az élelmiszer típusát és súlyát.
 • A grill funkció segítségével grillezett húsokat vagy zöldségeket készíthetsz egyszerűen.
 • A Crips, Autocrips mód segítségével ropogós pizzát vagy szalonnát süthetsz.
 • A Steam (párolás) megőrzi a lehető legtöbb vitamint és tápanyagot az ételben.
 • Az Auto reheat megkönnyíti az előre elkészített ételek felmelegítését. Csak válaszd ki az étel súlyát.
 • A Force Air (légkeverés) funkció segítségével a beépíthető mikrohullámú sütő légkeveréses sütővé alakítható, így sütni is lehet benne.
 • A Jet Start felgyorsítja az ételek felmelegedését, különösen a magas víztartalmú élelmiszerekét.

Beépíthető mikro érdekelne? Különleges ajánlataink, leárazásaink és egyéb kedvezményes ajánlataink lehetővé teszik, hogy jóval alacsonyabb áron vásárolhass multifunkciós beépíthető mikro készüléket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY MIC 201 EX Szállításra kész > 5 db
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 20 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 24,5 cm, meleg levegő, kiolvasztás, grill, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,5 × 34,35 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
49 690 Ft

2.
WHIRLPOOL ABSOLUTE AMW 730 NB Szállításra kész > 5 db
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 2300 W, belső térfogat 31 l, 7 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, grillteljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 32,5 cm, kiolvasztás, grill, crisp pirítás, időzítő, gyerekzár, automatikus programok és gyors olvasztás, lefelé nyíló ajtó, külső méretek 38,5 × 59,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20 × 40,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé)
139 990 Ft

3.
SIGURO MO-B150B Cook Szállításra kész > 5 db
Mikrohullámú sütő - 1200 W teljesítményfelvétel, 20 l űrtartalom, mikrohullámú teljesítmény: 700 W, 8 program, 24,5 cm átmérőjű tányér, egyenletes mikrohullám eloszlás, elegáns akril felület, súly szerinti kiolvasztás funkció, max. 95 perces időzítő, forgótányér, hangjelzés, gyorsan felmelegedő 100%-os teljesítmény 30 másodperc alatt, időzítő funkció, rozsdamentes acél belső - könnyű karbantartás, gyerekzár, balra nyíló ajtó - nyomással, 600 × 362 × 300 mm-es nyílásba alkalmas, belső méretek: 315 × 198 × 297 mm, külső méretek: 595 × 315 × 382 mm (kerettel), kábel hossza 100 cm, tömeg: 12,5 kg, 3 év garancia
59 990 Ft

Még több
93 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,9 10×
SIGURO MO-B150B Cook
Mikrohullámú sütő - 1200 W teljesítményfelvétel, 20 l űrtartalom, mikrohullámú teljesítmény: 700 W, 8 program, 24,5 cm átmérőjű tányér, egyenletes mikrohullám eloszlás, elegáns akril felület, súly szerinti kiolvasztás funkció, max. 95 perces időzítő, forgótányér, hangjelzés, gyorsan felmelegedő 100%-os teljesítmény 30 másodperc alatt, időzítő funkció, rozsdamentes acél belső - könnyű karbantartás, gyerekzár, balra nyíló ajtó - nyomással, 600 × 362 × 300 mm-es nyílásba alkalmas, belső méretek: 315 × 198 × 297 mm, külső méretek: 595 × 315 × 382 mm (kerettel), kábel hossza 100 cm, tömeg: 12,5 kg, 3 év garancia
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_MO_B150B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
WHIRLPOOL ABSOLUTE AMW 730 NB
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 2300 W, belső térfogat 31 l, 7 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, grillteljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 32,5 cm, kiolvasztás, grill, crisp pirítás, időzítő, gyerekzár, automatikus programok és gyors olvasztás, lefelé nyíló ajtó, külső méretek 38,5 × 59,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20 × 40,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé)
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMW034
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
Bosch BFL634GS1
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1220 W, belső térfogat 21 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, kiolvasztás, időzítő, automatikus programok, grill nélküli, gyors olvasztás, kerámia aljjal és inverter, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,4 × 31,8 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
223 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FBT6501c
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH BFL7221B1
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1220 W, belső térfogat 21 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, időzítő, automatikus programok és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,4 × 31,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 23 × 35 × 31,8 cm (Ma×Sz×Mé)
292 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOMIKRO22
4,7 18×
CANDY MIC 201 EX
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 20 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 24,5 cm, meleg levegő, kiolvasztás, grill, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,5 × 34,35 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
Szuper ár
49 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMW007
4,3
WHIRLPOOL WMF250G
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 25 l, 9 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 28,4 cm, kiolvasztás és grill, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 39 × 59,4 × 37,9 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22 × 34 × 37,9 cm (Ma×Sz×Mé)
99 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMW053
4,7 18×
BOSCH BFL623MB3
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 27 cm, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár, automatikus programok és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,5 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 18 × 28 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé)
96 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMIKRO13
4,6 14×
BOSCH BFL623MS3 Serie 2
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 27 cm, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,5 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé)
85 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMIKRO14
3,8
Whirlpool AMW 730 IX
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 2300 W, belső térfogat 31 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, grillteljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 32,5 cm, 3D mikrohullám-elosztó rendszer, kiolvasztás, grill, crisp pirítás, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, lefelé nyíló ajtó, külső méretek 38,5 × 59,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20 × 40,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
138 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FBT6751o
4,5 15×
BOSCH BFL523MS0
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1270 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 25 cm, kiolvasztás, időzítő, automatikus programok és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,4 × 31,7 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20,1 × 30,8 × 31,7 cm (Ma×Sz×Mé)
108 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMIKRO3
BOSCH BFL524MS0 - Mikrohullámú sütő Típusok
4,7 18×
BOSCH BFL524MS0
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1270 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 25 cm, kiolvasztás, időzítő, automatikus programok, grill nélküli és gyors olvasztás, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,4 × 31,7 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20,1 × 30,8 × 31,7 cm (Ma×Sz×Mé)
118 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMIKRO4
4,8
ECG MTD 2390 VGSS
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 23 l, 6 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 27 cm, grill, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 39 × 59,5 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
63 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EAV2216o
4,9 13×
AEG Mastery MSB2547D-M
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1450 W, belső térfogat 23 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 32 cm, grill, időzítő és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,8 × 59,5 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
128 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEGMW002
5,0
WHIRLPOOL AMW 439 IX Mikrohullámú sütő
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1900 W, belső térfogat 22 l, 4 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 750 W, grillteljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25 cm, 3D mikrohullám-elosztó rendszer, kiolvasztás, grill, crisp pirítás, időzítő és gyerekzár, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,5 × 32 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 18,7 × 37 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
143 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHMW007
FAGOR 3MWB-20BTCGN
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1270 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, grill, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,7 × 59,5 × 31,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20,8 × 30,8 × 31,8 cm (Ma×Sz×Mé)
119 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: FAGMW006
BOSCH BFL524MB0 - Mikrohullámú sütő Típusok
4,7 18×
BOSCH BFL524MB0
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1270 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő, automatikus programok, grill nélküli és gyors olvasztás, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,4 × 31,7 cm (Ma×Sz×Mé)
129 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMIKRO5
5,0
AEG Mastery MBB1756SEM
Mikrohullámú sütő - beépíthető, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 27,2 cm, gyerekzár, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 37,1 × 59,4 × 31,6 cm (Ma×Sz×Mé)
189 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEGMW004
5,0
WHIRLPOOL W COLLECTION W9 MN840 IXL
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 2000 W, belső térfogat 22 l, 4 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 750 W, grillteljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25 cm, grill és crisp pirítás, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,5 × 32 cm (Ma×Sz×Mé)
167 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: FBT6751r
4,4
ELECTROLUX 600 FLEX LMS4253TMK
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1400 W, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 27 cm, grill, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,8 × 59,5 × 37,7 cm (Ma×Sz×Mé)
136 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: FBT6100p
5,0
CANDY MIC256EX
Mikrohullámú sütő - beépíthető, keretes, grillel és forró levegővel, 25 literes kapacitás, 5 teljesítményfokozat, 10 automatikus program, gyors leolvasztás, elektronikus és mechanikus vezérlés, 900 W mikrohullámú teljesítmény, 1100 W grill, 2500 W forró levegő, összteljesítmény 4500 W, 31,5 cm átmérőjű forgótányér, elektronikus időzítő hangjelzéssel, digitális óra, gyermekbiztonsági zár, tartozék grillrács, méretek 46 × 59,5 × 46,5 cm (ma × sz × mé), rozsdamentes acélból, kerettel
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC1198a
SAMSUNG MG23A7013CT/EO
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 23 l, 6 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, grillteljesítmény 1100 W, forgótányér átmérője 18,5 cm, grill, időzítő és gyerekzár, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 43,5 × 65,1 × 45,2 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
Leárazás -14 %
61 890 Ft 71 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SAMMW024
WHIRLPOOL W COLLECTION W11I MW161 - Mikrohullámú sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
2,3
WHIRLPOOL W COLLECTION W11I MW161
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 2800 W, belső térfogat 40 l, 7 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, forró levegő teljesítmény 1200 W, grillteljesítmény 1600 W, forgótányér átmérője 40 cm, meleg levegő, kiolvasztás, grill, crisp pirítás, párolás, időzítő, gyerekzár, automatikus programok, automatikus tisztítási ciklus és gyors olvasztás, lefelé nyíló ajtó, külső méretek 45,5 × 59,5 × 56 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 21 × 45 × 56 cm (Ma×Sz×Mé)
321 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WHMW026
GORENJE BM235ORAB
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1400 W, belső térfogat 23 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, forró levegő teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1200 W, forgótányér átmérője 27 cm, kiolvasztás, grill, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 39 × 59,5 × 35,1 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 213 × 348 × 35,1 cm (Ma×Sz×Mé)
160 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GORMW011
GORENJE BM235CLI
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 23 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, grillteljesítmény 1100 W, grill, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 39 × 59,2 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 32,5 × 33 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé)
107 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FBT6400n

Beépíthető mikrohullámú sütők

Beépíthető mikrohullámú sütők

A Beépíthető mikrohullámú sütők kategóriában összesen 93 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető mikrohullámú sütők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább beépíthető mikrohullámú sütők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető mikrohullámú sütők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető mikrohullámú sütők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ