Audio/Video - EU ucho

Vezeték nélküli hangfalak

Majdnem minden vezeték nélküli hangszóró könnyen hordozható, van köztük azonban olyan is, ami nem igazán alkalmas kültéri használatra. Ha telefonhoz választasz vezeték nélküli hangszórót, amelyiket például egy skateparkban vagy a természetben akarsz használni, válassz a Bluetooth hangszórók közül. Abban az esetben, ha minőségi otthoni vagy munkahelyi használatra keresel vezeték nélküli hangfalat, akkor olyat válassz, amely WiFi csatlakozással rendelkezik.

Tovább

Vezeték nélküli Bluetooth hangszórók (+NFC)

A kompakt bluetooth hangszórókat mobiltelefonokhoz tervezték, olyanok, amiket könnyen magadnál tarthatsz. Tápellátásukat többnyire saját, beépített akkumulátor biztosítja, rendelkeznek bizonyos szintű vízállósággal (IPx szabvány). A mobilhoz legjobban a mini hangszórók illenek, de a kis hangszórók általában jobb basszust tudnak generálni.

Egyes modellek képesek a beépített USB csatlakozón keresztül tölteni a telefont, így bizonyos mértékben powerbank funkciót is ellátnak. Ilyen funkcióval büszkélkedhet a JBL Charge sorozat, amely USB-C porton keresztül képes a telefont tölteni. A bluetooth kapcsolat legfőbb hátránya a korlátozott hatótávolság (kb. 10 m), és az átvitel minősége nem éri el a WiFi csatlakozás minőségét (az SBC kódoláshoz képest jobb minőségű átvitelt az AAC és AptX kodekek biztosítanak). Azokat a vezeték nélküli hangszórókat, amelyek rendelkeznek NFC technológiával, egyszerűen hozzárendelheted a telefonhoz úgy, hogy a mobilt/tabletet a vezeték nélküli hangfalon található NFC jelhez közelíted (az NFC-t támogatnia kell a telefonnak/tabletnek is).

Wifi vezeték nélküli hangfal
Vezeték nélküli soundbar WiFi funkcióval

WiFi hangszórók

Ezek olyan vezeték nélküli hangszórók, amiket az otthoni vagy irodai vezeték nélküli WiFi hálózathoz csatlakoztathatsz. A csatlakoztatás után hallgathatsz rajtuk internetes rádióadásokat (vTuner), streamelhetsz rájuk webes tartalmat (Deezer, Spotify, Tidal stb.), vagy lejátszhatsz rajtuk olyan tartalmat, amit az otthoni/irodai hálózatba osztasz meg (számítógépről, mobilról, tabletről, NAS tárhelyről stb.). Egyes WiFi vezeték nélküli hangfalak képesek együttműködni és többedmagukkal kooperálva kihangosítani az egész háztartást (multiroom rendszerek). Vannak olyan modellek is, amik rendelkeznek Bluetooth hozzáféréssel is, hogy közvetlenül tudják kezelni a telefonról/tabletről történő lejátszást.

A vezeték nélküli hangszórók csatlakoztatása

Bluetooth hangszóró

WiFi hangfal

Bluetooth hangszórók WiFi hangszórók

A vezeték nélküli hangszórók teljesítménye

A vezeték nélküli hangszórókon található wattokban kifejezett érték többnyire csak a vezeték nélküli hangfalba beépített erősítő teljesítményére ad információt (a maximális hangerőt decibelekben adják meg (dB)). Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg a teljesítmény értékét, így előfordulhat, hogy a 20 W RMS érték nagyobb teljesítményt takar, mint a 200 W PMPO. Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a vezeték nélküli hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész hangszóró tömegét. Az alábbi felosztás ezért csak tájékoztató jellegű.

Vezeték nélküli hangfal 10 W-ig

Nagyon kompakt méretű vezeték nélküli hangszórók, amelyek elférnek akár a táskában is, így könnyen hordozhatók. Ne várj tőlük dobhártyaszaggató teljesítményt, és mély basszusokkal sem fognak elkápráztatni.

Ebbe a kategóriába tartoznak a mini hangszórók, vagy a kicsivel nagyobb és nehezebb egydobozos kis hangszórók. 10 W körül kezdődnek a legkisebb soundbarok is és elvétve találunk vezeték nélküli hangfalpárokat is.

Vezeték nélküli hangfal 10 és 50 W között

Azok a vezeték nélküli hangszórók, amelyeknek kb. 20 W RMS teljesítményük van, képesek teljes értékűen reprodukálni a hangot az egész hallható frekvencia spektrumban. Ha nem tartozol az audiofil hallgatók társaságába, akkor biztosan meg leszel elégedve az eredménnyel.

A vezeték nélkuli hangfalak kínálata ebben a tartományban sokszínűbbé válik, megjelennek a vezeték nélküli 2.0 hangfalpárok PC-hez vagy a nagyobb hordozható bluetooth hangfalak is. Ebbe a csoportba tartozik a legtöbb 2.1 PC hangrendszer is.

Vezeték nélküli hangfal 50 W felett

Nagyobb, nehezebb hangszórók, amiket már inkább csak autóval vagy más járművel tudsz szállítani. Képesek egy nagyobb közönség számára kihangosítani a termet és a mély hangok visszaadása kimondottan erőteljes lesz.

A legnagyobb teljesítményű vezeték nélküli hangszórók között találjuk a party hangfalakat és a komolyabb hangrendszereket is. Akár TV-hez keresünk vezeték nélküli hangfalat, vagy erősebb gamer hangszórókat, ebben a teljesítménytartományban több modell közül válogathatunk.

TIP: a szótárunkban közelebbről is megismerkedhetsz a frekvenciatartomány és a teljesítmény (RMS, DIN, PMPO stb.) fogalmával.

Vezeték nélküli hangszóró TV-hez

Az elképesztően vékony TV-k kínálatához igazodik a vezeték nélküli TV hangfalak kínálata is. Fölényben vannak a hangprojektorok, de kaphatók 2.1 tévés vezeték nélküli hangrendszerek is. A vezeték nélküli soundbar hangfalak is képesek térhatást létrehozni, némely modell leválasztható szatellit hangfalakkal is rendelkezik. A vezeték nélküli TV hangfalak számos bemenettel és kapcsolódási móddal rendelkeznek, sok vezeték nélküli hangszóró nem csak Bluetooth, de WiFi kapcsolatra is képes.

Vezeték nélküli hangszóró számítógéphez

A vezeték nélküli technológiák fejlődésének hála már egy kábelrengeteget nélkülöző számítógépes hangfal is elérhető. Ez elsősorban a több csatornás vezeték nélküli hangfalak esetében nagy előny. A PC-hez passzoló 5.1 vezeték nélküli hangszórók jellemzően kisebb szatellit sugárzókkal rendelkeznek. A vezeték nélküli hangrendszer tökéletes működéséhez a hangkártyának támogatnia kell az 5.1 rendszer csatlakoztatását. Népszerűek a PC-hez való vezeték nélküli hangfalpárok is, kisebb méretüknek hála kevés helyet foglalnak az asztalon.

Vezeték nélküli PC hangfal
Vezeték nélküli PC hangfalpár

A vezeték nélküli hangszórók csatlakozói

 • Vonal bemenet/AUX (3,5mm jack) – vezetékes csatlakozási lehetőség minden hangforráshoz, amely rendelkezik vonal-, vagy fejhallgató kimenettel (számítógép, mobil, MP3 lejátszó stb.).
 • Vonal bemenet/AUX (2x RCA/Cinch) – hasonló funkciók ellátására, mint a 3,5mm jack bemenet. A sztereó hatás eléréséhez mindkét csatlakozó használatára van szükség az egy 3,5 mm jack helyett.
 • USB – majdnem minden Bluetooth vezeték nélküli hangszóró arra használja, hogy a beépített akkumulátorát tölthesse vele. Némely vezeték nélküli hangfal az USB csatlakozón keresztül tölteni tudja a hozzá csatlakoztatott telefont vagy tabletet, így töltőállomásként is funkcionál. Az USB porton keresztül a hangszóró digitális tartalom lejátszását is biztosíthatja pl. az iPhone/iPad készülékekről vagy képes lehet hangfájlok lejátszására a csatlakoztatott pendrive-ról.
 • Fejhallgató kimenet (3,5mm jack) – klasszikus vezetékes fejhallgató csatlakoztatására, esetleg a vezeték nélküli hangszóró hangjának továbbítására egy másik hangszóróba az erőteljesebb hangzás eléréséhez (ezt a másik hangszórónak is támogatnia kell).
 • Memóriakártya slot (SD/microSD) – hangfájlok lejátszása a Secure Digital memóriakártyákról, legtöbb esetben az MP3 és a WMA formátum támogatott.
 • Ethernet (RJ-45) – vezetékes hálózati csatlakozó, amivel a vezeték nélküli hangszórót az otthoni vagy irodai hálózatba csatlakoztathatod.

A vezeték nélküli hangszórók egyéb tulajdonságai

 • Vízállóság – abban az esetben, ha kültéri használathoz készülsz vezeték nélküli hangszórót beszerezni, nem szabadna, hogy a vízállóság hiányozzon a tulajdonságai közül. Az egyes vízállósági osztályok konkrét leírását vagy a konkrét modell vízállóságának mértékét az IPx szabvány adja meg.
 • Kijelző – egyszerűsíti a vezérlést és a funkcióválasztást. A kijelző jelenléte főleg akkor indokolt, ha a vezeték nélküli hangszóró WiFi csatlakozást használ a zenei fájlok lejátszására az otthoni/irodai hálózatból vagy az internetről.
 • Mikrofon – lehetővé teszi a handsfree telefonálást és a konferencia-beszélgetéseket.
 • FM Rádió– a rádióadások közvetlen vételt biztosítja telefon vagy táblagép csatlakoztatása nélkül.
 • Fényeffektek - az utóbbi idők slágere a változtatható RGB világítás, amely képes a lejátszott zenének megfelelő akár 16 milliónyi szín előállítására. A party hangfalak egyik jellegzetes funkciója.

Vezeték nélküli hangszóró ár

Mivel a vezeték nélküli hangszórók jelentős részét képezik a mini hangszórók, így az ár szerinti lista elején is ezeket a típusokat találjuk. Tehát egy vezeték nélküli hangfal ára 2 000 Ft körüli áron kezdődik és 10 000 Ft magasságáig váltják egymást a mini és kis hangszórók.

Az ár szerinti lista másik oldalán a stílusos bútorszerű vezeték nélküli hangfalak foglalnak helyett, közösen a prémium hangzást nyújtó soundbar típusú TV hangfalakkal. Ezek a drágább vezeték nélküli hangszórók a Bluetooth kapcsolaton kívül, más vezeték nélküli kapcsolódásra is képesek, mint például az Airplay és a Chromecast.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Flip 5 fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény
39 990 Ft

2.
JBL Charge 5 fekete Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény
59 990 Ft

3.
JBL Charge 5 Tomorrowland Edition Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény
59 990 Ft

Még több
1 012 termék
Classic Kategória
JBL Charge 5 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

59 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n01
Arany középút
JBL Partybox 310
Bluetooth hangszóró - aktív, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPX4 védettség, vezérlés Android segítségével, 18 óra akkumulátor üzemidő, 240W teljesítmény

204 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8s1
Premium Kategória
Samsung HW-Q950A
SoundBar - 11.1.4, 616 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, 4K Video Pass, ARC, HDR, SmartThings, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround, Spotify, vezérlés iOS készülékkel, távirányító

Leárazás -3 %
349 990 Ft 362 490 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR621i
JBL Charge 5 Tomorrowland Edition
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

59 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n10
JBL Partybox 110
Bluetooth hangszóró - aktív, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápegység, IPX4 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 160W teljesítmény

137 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8q3
JBL Flip 5 fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
JBL Flip 5 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény

39 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090j3a
JBL Partybox GO
Bluetooth hangszóró - aktív, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPX4 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 6 óra akkumulátor üzemidő, 100W teljesítmény

104 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8q2
JBL XTREME3 fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
JBL XTREME3 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 53,5 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, 15 óra akkumulátor üzemidő, 50W teljesítmény

119 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090h7a
JBL Charge 5 szürke
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

59 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n04
LG SJ3
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, kijelző, távirányító

Leárazás -11 %
49 990 Ft 56 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG500b8c
JBL Charge 5 türkiz
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

59 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n08
Marshall Stockwell II Black & Brass - Bluetooth hangszóró
Típusok
Marshall Stockwell II Black & Brass
Bluetooth hangszóró - aktív, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.0, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény

72 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MRS029n8
Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker (16W) fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker (16W) fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.0, IPx7 védettség, 16W teljesítmény

13 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XI300I1a1
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete - SoundBar
Típusok
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, Hangsegéd, Mikrofon, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS készülékkel vagy Android készülékkel

186 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON005a2
LG SN5
SoundBar - 2.1, 400 W összteljesítmény, HDMI, optikus digi. audio, Bluetooth, ARC, Hi-Res audio, Dolby Digital, DTS Digital Surround

69 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502b1a
JBL GO 3 fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
JBL GO 3 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 110 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 5 óra akkumulátor üzemidő, 4,2W teljesítmény

14 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ0911b1
Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen Nordic ICE - Bluetooth hangszóró
Típusok
Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen Nordic ICE
Bluetooth hangszóró - aktív, 55 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, hangsegéd, mikrofon, IPx7 védettség, AAC és aptX támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 18 óra akkumulátor üzemidő, 60W teljesítmény

89 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEO001h6
JBL Charge 5 piros
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

59 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n06
JBL Boombox 2 fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
JBL Boombox 2 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, kijelző, 24 óra akkumulátor üzemidő, 80W teljesítmény

199 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8m1
JBL Flip 6 fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
JBL Flip 6 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 63 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 30W teljesítmény

49 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9o01
LAMAX Sounder2 Max
Bluetooth hangszóró - aktív, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.0, hangsegéd, mikrofon, USB tápegység, IPx7 védettség, AAC és SBC támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 50W teljesítmény

+ INGYEN Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Lamax

30 590 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LMA019t1c
JBL Charge 5 zöld
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

59 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n03
JBL GO Essential piros - Bluetooth hangszóró
Típusok
JBL GO Essential piros
Bluetooth hangszóró - aktív, 180 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 5 óra akkumulátor üzemidő, 3,1W teljesítmény

11 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ0911c3
JBL Flip 5 rózsaszín - Bluetooth hangszóró
Típusok
JBL Flip 5 rózsaszín
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény

39 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090j3g

Vezeték nélküli hangfalak

philips Philips pénzvisszatérítés: 55 000 Ft TV és hangprojektor együttes vásárlása esetén Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük...
A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a...
Bluetooth hangszóróA nappaliban és az erdőben: A Sonos Move hangszóró hangzása mindig nagyszerű Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel...
Vezeték nélküli hangszórót keresel tizenéves gyermeked számára és nem akarsz azon aggódni, hogy mi lesz...
További cikkek

Vezeték nélküli hangfalak

.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték nélküli hangfalak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vezeték nélküli hangfalak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli hangfalak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték nélküli hangfalak vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ