HU Před Startem - Slevy voucherem 15.11 - 4.12 Výměna nevhodného dárku

Vezeték nélküli hangfalak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(490)
2.0
(104)
2.1
(74)
3.1
(33)
5.1.2
(17)
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack
(310)
AUX
(214)
Digitális optikai
(179)
HDMI
(174)
USB
(124)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(848)
Wi-Fi
(215)
Multiroom
(114)
AirPlay
(145)
Chromecast
(91)
NFC
(23)
Szín
Bézs
(7)
Fehér
(75)
Fekete
(620)
Piros
(20)
Lila
(2)
Barna
(31)
Terepmintás
(8)
Kék
(44)
Narancssárga
(3)
Rózsaszín
(10)
Ezüst
(22)
Szürke
(52)
Zöld
(17)
Arany
(6)
Sárga
(3)

Majdnem minden vezeték nélküli hangszóró könnyen hordozható, van köztük azonban olyan is, ami nem igazán alkalmas kültéri használatra. Ha telefonhoz választasz vezeték nélküli hangszórót, amelyiket például egy skateparkban vagy a természetben akarsz használni, válassz a Bluetooth hangszórók közül. Abban az esetben, ha minőségi otthoni vagy munkahelyi használatra keresel vezeték nélküli hangfalat, akkor olyat válassz, amely WiFi csatlakozással rendelkezik.

Tovább

Vezeték nélküli Bluetooth hangszórók (+NFC)

A kompakt bluetooth hangszórókat mobiltelefonokhoz tervezték, olyanok, amiket könnyen magadnál tarthatsz. Tápellátásukat többnyire saját, beépített akkumulátor biztosítja, rendelkeznek bizonyos szintű vízállósággal (IPx szabvány). A mobilhoz legjobban a mini hangszórók illenek, de a kis hangszórók általában jobb basszust tudnak generálni.

Egyes modellek képesek a beépített USB csatlakozón keresztül tölteni a telefont, így bizonyos mértékben powerbank funkciót is ellátnak. Ilyen funkcióval büszkélkedhet a JBL Charge sorozat, amely USB-C porton keresztül képes a telefont tölteni. A bluetooth kapcsolat legfőbb hátránya a korlátozott hatótávolság (kb. 10 m), és az átvitel minősége nem éri el a WiFi csatlakozás minőségét (az SBC kódoláshoz képest jobb minőségű átvitelt az AAC és AptX kodekek biztosítanak). Azokat a vezeték nélküli hangszórókat, amelyek rendelkeznek NFC technológiával, egyszerűen hozzárendelheted a telefonhoz úgy, hogy a mobilt/tabletet a vezeték nélküli hangfalon található NFC jelhez közelíted (az NFC-t támogatnia kell a telefonnak/tabletnek is).

Wifi vezeték nélküli hangfal
Vezeték nélküli soundbar WiFi funkcióval

WiFi hangszórók

Ezek olyan vezeték nélküli hangszórók, amiket az otthoni vagy irodai vezeték nélküli WiFi hálózathoz csatlakoztathatsz. A csatlakoztatás után hallgathatsz rajtuk internetes rádióadásokat (vTuner), streamelhetsz rájuk webes tartalmat (Deezer, Spotify, Tidal stb.), vagy lejátszhatsz rajtuk olyan tartalmat, amit az otthoni/irodai hálózatba osztasz meg (számítógépről, mobilról, tabletről, NAS tárhelyről stb.). Egyes WiFi vezeték nélküli hangfalak képesek együttműködni és többedmagukkal kooperálva kihangosítani az egész háztartást (multiroom rendszerek). Vannak olyan modellek is, amik rendelkeznek Bluetooth hozzáféréssel is, hogy közvetlenül tudják kezelni a telefonról/tabletről történő lejátszást.

A vezeték nélküli hangszórók csatlakoztatása

Bluetooth hangszóró

WiFi hangfal

Bluetooth hangszórók WiFi hangszórók

A vezeték nélküli hangszórók teljesítménye

A vezeték nélküli hangszórókon található wattokban kifejezett érték többnyire csak a vezeték nélküli hangfalba beépített erősítő teljesítményére ad információt (a maximális hangerőt decibelekben adják meg (dB)). Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg a teljesítmény értékét, így előfordulhat, hogy a 20 W RMS érték nagyobb teljesítményt takar, mint a 200 W PMPO. Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a vezeték nélküli hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész hangszóró tömegét. Az alábbi felosztás ezért csak tájékoztató jellegű.

Vezeték nélküli hangfal 10 W-ig

Nagyon kompakt méretű vezeték nélküli hangszórók, amelyek elférnek akár a táskában is, így könnyen hordozhatók. Ne várj tőlük dobhártyaszaggató teljesítményt, és mély basszusokkal sem fognak elkápráztatni.

Ebbe a kategóriába tartoznak a mini hangszórók, vagy a kicsivel nagyobb és nehezebb egydobozos kis hangszórók. 10 W körül kezdődnek a legkisebb soundbarok is és elvétve találunk vezeték nélküli hangfalpárokat is.

Vezeték nélküli hangfal 10 és 50 W között

Azok a vezeték nélküli hangszórók, amelyeknek kb. 20 W RMS teljesítményük van, képesek teljes értékűen reprodukálni a hangot az egész hallható frekvencia spektrumban. Ha nem tartozol az audiofil hallgatók társaságába, akkor biztosan meg leszel elégedve az eredménnyel.

A vezeték nélkuli hangfalak kínálata ebben a tartományban sokszínűbbé válik, megjelennek a vezeték nélküli 2.0 hangfalpárok PC-hez vagy a nagyobb hordozható bluetooth hangfalak is. Ebbe a csoportba tartozik a legtöbb 2.1 PC hangrendszer is.

Vezeték nélküli hangfal 50 W felett

Nagyobb, nehezebb hangszórók, amiket már inkább csak autóval vagy más járművel tudsz szállítani. Képesek egy nagyobb közönség számára kihangosítani a termet és a mély hangok visszaadása kimondottan erőteljes lesz.

A legnagyobb teljesítményű vezeték nélküli hangszórók között találjuk a party hangfalakat és a komolyabb hangrendszereket is. Akár TV-hez keresünk vezeték nélküli hangfalat, vagy erősebb gamer hangszórókat, ebben a teljesítménytartományban több modell közül válogathatunk.

TIP: a szótárunkban közelebbről is megismerkedhetsz a frekvenciatartomány és a teljesítmény (RMS, DIN, PMPO stb.) fogalmával.

Vezeték nélküli hangszóró TV-hez

Az elképesztően vékony TV-k kínálatához igazodik a vezeték nélküli TV hangfalak kínálata is. Fölényben vannak a hangprojektorok, de kaphatók 2.1 tévés vezeték nélküli hangrendszerek is. A vezeték nélküli soundbar hangfalak is képesek térhatást létrehozni, némely modell leválasztható szatellit hangfalakkal is rendelkezik. A vezeték nélküli TV hangfalak számos bemenettel és kapcsolódási móddal rendelkeznek, sok vezeték nélküli hangszóró nem csak Bluetooth, de WiFi kapcsolatra is képes.

Vezeték nélküli hangszóró számítógéphez

A vezeték nélküli technológiák fejlődésének hála már egy kábelrengeteget nélkülöző számítógépes hangfal is elérhető. Ez elsősorban a több csatornás vezeték nélküli hangfalak esetében nagy előny. A PC-hez passzoló 5.1 vezeték nélküli hangszórók jellemzően kisebb szatellit sugárzókkal rendelkeznek. A vezeték nélküli hangrendszer tökéletes működéséhez a hangkártyának támogatnia kell az 5.1 rendszer csatlakoztatását. Népszerűek a PC-hez való vezeték nélküli hangfalpárok is, kisebb méretüknek hála kevés helyet foglalnak az asztalon.

Vezeték nélküli PC hangfal
Vezeték nélküli PC hangfalpár

A vezeték nélküli hangszórók csatlakozói

 • Vonal bemenet/AUX (3,5mm jack) – vezetékes csatlakozási lehetőség minden hangforráshoz, amely rendelkezik vonal-, vagy fejhallgató kimenettel (számítógép, mobil, MP3 lejátszó stb.).
 • Vonal bemenet/AUX (2x RCA/Cinch) – hasonló funkciók ellátására, mint a 3,5mm jack bemenet. A sztereó hatás eléréséhez mindkét csatlakozó használatára van szükség az egy 3,5 mm jack helyett.
 • USB – majdnem minden Bluetooth vezeték nélküli hangszóró arra használja, hogy a beépített akkumulátorát tölthesse vele. Némely vezeték nélküli hangfal az USB csatlakozón keresztül tölteni tudja a hozzá csatlakoztatott telefont vagy tabletet, így töltőállomásként is funkcionál. Az USB porton keresztül a hangszóró digitális tartalom lejátszását is biztosíthatja pl. az iPhone/iPad készülékekről vagy képes lehet hangfájlok lejátszására a csatlakoztatott pendrive-ról.
 • Fejhallgató kimenet (3,5mm jack) – klasszikus vezetékes fejhallgató csatlakoztatására, esetleg a vezeték nélküli hangszóró hangjának továbbítására egy másik hangszóróba az erőteljesebb hangzás eléréséhez (ezt a másik hangszórónak is támogatnia kell).
 • Memóriakártya slot (SD/microSD) – hangfájlok lejátszása a Secure Digital memóriakártyákról, legtöbb esetben az MP3 és a WMA formátum támogatott.
 • Ethernet (RJ-45) – vezetékes hálózati csatlakozó, amivel a vezeték nélküli hangszórót az otthoni vagy irodai hálózatba csatlakoztathatod.

A vezeték nélküli hangszórók egyéb tulajdonságai

 • Vízállóság – abban az esetben, ha kültéri használathoz készülsz vezeték nélküli hangszórót beszerezni, nem szabadna, hogy a vízállóság hiányozzon a tulajdonságai közül. Az egyes vízállósági osztályok konkrét leírását vagy a konkrét modell vízállóságának mértékét az IPx szabvány adja meg.
 • Kijelző – egyszerűsíti a vezérlést és a funkcióválasztást. A kijelző jelenléte főleg akkor indokolt, ha a vezeték nélküli hangszóró WiFi csatlakozást használ a zenei fájlok lejátszására az otthoni/irodai hálózatból vagy az internetről.
 • Mikrofon – lehetővé teszi a handsfree telefonálást és a konferencia-beszélgetéseket.
 • FM Rádió– a rádióadások közvetlen vételt biztosítja telefon vagy táblagép csatlakoztatása nélkül.
 • Fényeffektek - az utóbbi idők slágere a változtatható RGB világítás, amely képes a lejátszott zenének megfelelő akár 16 milliónyi szín előállítására. A party hangfalak egyik jellegzetes funkciója.

Vezeték nélküli hangszóró ár

Mivel a vezeték nélküli hangszórók jelentős részét képezik a mini hangszórók, így az ár szerinti lista elején is ezeket a típusokat találjuk. Tehát egy vezeték nélküli hangfal ára 2 000 Ft körüli áron kezdődik és 10 000 Ft magasságáig váltják egymást a mini és kis hangszórók.

Az ár szerinti lista másik oldalán a stílusos bútorszerű vezeték nélküli hangfalak foglalnak helyett, közösen a prémium hangzást nyújtó soundbar típusú TV hangfalakkal. Ezek a drágább vezeték nélküli hangszórók a Bluetooth kapcsolaton kívül, más vezeték nélküli kapcsolódásra is képesek, mint például az Airplay és a Chromecast.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Flip 6 fekete Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 63 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IP67 védettségi fok, A2DP és AVRCP kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
49 990 Ft

2.
JBL Partybox 710 Szállításra kész 3 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 800W teljesítmény, 35 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
317 790 Ft

3.
Sony SRS-XB100 - fekete Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 5W teljesítmény, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.3, mikrofon, IPX6 védettségi fok, AAC és SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 16 óra akkumulátor üzemidő
19 990 Ft

Még több
892 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 91×
JBL Flip 6 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 63 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IP67 védettségi fok, A2DP és AVRCP kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9o01
Arany középút Kiváló ár/érték arány
JBL Partybox 710 - Bluetooth hangszóró
Ingyen
Alzabox szállítás
4,7
JBL Partybox 710
Bluetooth hangszóró - aktív, 800W teljesítmény, 35 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
Szuper ár
317 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JJ090g8v
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Bang & Olufsen Beosound EMERGE Gold tone - Bluetooth hangszóró Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Bang & Olufsen Beosound EMERGE Gold tone
Bluetooth hangszóró - aktív, 3.0 120W teljesítmény, 49 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, LAN, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, mikrofon, Spotify, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
322 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEO025p1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
JBL Bar 1000 - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
JBL Bar 1000
SoundBar - 7.1.4, 880 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hátsó hangszórók, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, távirányító
Szuper ár
479 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: JJ09a1000
AlzaPower RAGE R2 silver - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,6 225×
AlzaPower RAGE R2 silver
Bluetooth hangszóró - aktív, 90 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX, Bluetooth 4.1, mikrofon, IPx5 védettség, 20 óra akkumulátor üzemidő, 10W teljesítmény
Szuper ár
10 970 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBTS040b
AlzaPower RAGE R2 green - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,6 225×
AlzaPower RAGE R2 green
Bluetooth hangszóró - aktív, 10W teljesítmény, 90 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, Bluetooth 4.1, mikrofon, IPx5 védettségi fok, 20 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBTS040d
AlzaPower RAGE R2 red - Bluetooth hangszóró Típusok
4,6 225×
AlzaPower RAGE R2 red
Bluetooth hangszóró - aktív, 10W teljesítmény, 90 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, Bluetooth 4.1, mikrofon, IPx5 védettségi fok, 20 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: APWBTS040f
4,2
LAMAX Sounder2 Play
Bluetooth hangszóró - aktív, 24W teljesítmény, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth 5.3, hangsegéd, mikrofon, true Wireless Stereo, USB tápellátás, IP67 védettségi fok, SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 24 óra akkumulátor üzemidő
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LMA019t1h
4,8 35×
JBL Partybox 110
Bluetooth hangszóró - aktív, 160W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
150 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8q3
4,5 45×
Creative Stage Air V2
SoundBar - 2.0, 20 W összteljesítmény, AUX, Bluetooth, USB
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ126a06
JBL Boombox 3 fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 38×
JBL Boombox 3 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 180W teljesítmény, 40 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth, IP67 védettségi fok, 24 óra akkumulátor üzemidő
189 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ120a12
4,7 26×
JBL Charge Essential 2
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 20 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9m96
JBL Boombox 3 terepmintás - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 38×
JBL Boombox 3 terepmintás
Bluetooth hangszóró - aktív, 180W teljesítmény, 40 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.3, IP67 védettségi fok, 24 óra akkumulátor üzemidő
174 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ120a13
JBL GO Essential fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 38×
JBL GO Essential fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 3,1W teljesítmény, 180 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 5 óra akkumulátor üzemidő
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ0911c1
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete - SoundBar
Típusok
4,7 35×
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), optikai digitális audió (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
190 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON005a2
5,0
Samsung HW-C450
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, USB flash lejátszás, DTS: X, Dolby Digital, távirányító
Szuper ár
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR624b
Sonos One SL, fekete - Hangszóró
Típusok
4,8 52×
Sonos One SL, fekete
Hangszóró - aktív, LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS vagy Android segítségével,
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON001g
4,7 91×
JBL Flip 6 szürke
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 63 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IP67 védettségi fok, A2DP és AVRCP kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9o04
Sonos One SL, fehér - Hangszóró
Típusok
4,8 52×
Sonos One SL, fehér
Hangszóró - aktív, LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS vagy Android segítségével,
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON001h
4,3 60×
Samsung HW-T420/EN
SoundBar - 2.1, 150 W összteljesítmény, passzív vezetékes mélynyomó, optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, Dolby Digital, távirányító
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622h
3,5
JBL BAR 2.1 Deep Bass MK2
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, ARC, Dolby Digital, távirányító
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c9b
JBL XTREME3 fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 52×
JBL XTREME3 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 50W teljesítmény, 53,5 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettségi fok, 15 óra akkumulátor üzemidő
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090h7a
4,9 100×
JBL CLIP4 kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 5W teljesítmény, 100 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 10 óra akkumulátor üzemidő
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090i1n2
3,9 14×
Havit SK835BT 2.0
Bluetooth hangszóró - aktív, 2.0 10W teljesítmény, 40 Hz - 15000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth 5.0, USB flash lejátszás, IPx5 védettségi fok, SBC kodekek támogatása, rádio, 5 óra akkumulátor üzemidő
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HAVIT001d2

Vezeték nélküli hangfalak

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit kell tenned, hogy mindkét készüléket egyszerre és a folyamatban lévő pénzvisszatérítési akció keretein belül vásárolod meg. Cikkünkből megismerheted az ajánlat...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan?
különleges ajánlatA Xiaomi ökoszisztémia az élet minden területén jelen van A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a termékeiből egy nagyon is jól működő ökoszisztémát alakított ki. A Xiaomi az óráktól a rollereken át egészen a fülhallgatókig számos terméket gyárt.
Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az okos otthon kényelmével. Mindezt egy kellemesen kompakt csomagban, amelyet bárhová magaddal vihetsz. Ehhez még vedd hozzá a hosszú akkumulátor-élettartamot és...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel ellentétben tartóssága nem olyan erős, így nem ajánlott kirándulásokhoz, de a jobb minőségű hangzása ellensúlyozza ezt a hiányosságot. Melyek a hangszóró fő előnyei és...
További cikkek Összes cikk

Vezeték nélküli hangfalak

.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték nélküli hangfalak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vezeték nélküli hangfalak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli hangfalak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték nélküli hangfalak vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ