Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

Black Friday Az otthon kellemes melege

Vezeték nélküli hangfalak

0

Majdnem minden vezeték nélküli hangszóró könnyen hordozható, van köztük azonban olyan is, ami nem igazán alkalmas kültéri használatra. Ha telefonhoz választasz vezeték nélküli hangszórót, amelyiket például egy skateparkban vagy a természetben akarsz használni, válassz a Bluetooth hangszórók közül. Abban az esetben, ha minőségi otthoni vagy munkahelyi használatra keresel vezeték nélküli hangfalat, akkor olyat válassz, amely WiFi csatlakozással rendelkezik.

Tovább

Vezeték nélküli Bluetooth hangszórók (+NFC)

A kompakt bluetooth hangszórókat mobiltelefonokhoz tervezték, olyanok, amiket könnyen magadnál tarthatsz. Tápellátásukat többnyire saját, beépített akkumulátor biztosítja, rendelkeznek bizonyos szintű vízállósággal (IPx szabvány). A mobilhoz legjobban a mini hangszórók illenek, de a kis hangszórók általában jobb basszust tudnak generálni.

Egyes modellek képesek a beépített USB csatlakozón keresztül tölteni a telefont, így bizonyos mértékben powerbank funkciót is ellátnak. Ilyen funkcióval büszkélkedhet a JBL Charge sorozat, amely USB-C porton keresztül képes a telefont tölteni. A bluetooth kapcsolat legfőbb hátránya a korlátozott hatótávolság (kb. 10 m), és az átvitel minősége nem éri el a WiFi csatlakozás minőségét (az SBC kódoláshoz képest jobb minőségű átvitelt az AAC és AptX kodekek biztosítanak). Azokat a vezeték nélküli hangszórókat, amelyek rendelkeznek NFC technológiával, egyszerűen hozzárendelheted a telefonhoz úgy, hogy a mobilt/tabletet a vezeték nélküli hangfalon található NFC jelhez közelíted (az NFC-t támogatnia kell a telefonnak/tabletnek is).

Wifi vezeték nélküli hangfal
Vezeték nélküli soundbar WiFi funkcióval

WiFi hangszórók

Ezek olyan vezeték nélküli hangszórók, amiket az otthoni vagy irodai vezeték nélküli WiFi hálózathoz csatlakoztathatsz. A csatlakoztatás után hallgathatsz rajtuk internetes rádióadásokat (vTuner), streamelhetsz rájuk webes tartalmat (Deezer, Spotify, Tidal stb.), vagy lejátszhatsz rajtuk olyan tartalmat, amit az otthoni/irodai hálózatba osztasz meg (számítógépről, mobilról, tabletről, NAS tárhelyről stb.). Egyes WiFi vezeték nélküli hangfalak képesek együttműködni és többedmagukkal kooperálva kihangosítani az egész háztartást (multiroom rendszerek). Vannak olyan modellek is, amik rendelkeznek Bluetooth hozzáféréssel is, hogy közvetlenül tudják kezelni a telefonról/tabletről történő lejátszást.

A vezeték nélküli hangszórók csatlakoztatása

Bluetooth hangszóró

WiFi hangfal

Bluetooth hangszórók WiFi hangszórók

A vezeték nélküli hangszórók teljesítménye

A vezeték nélküli hangszórókon található wattokban kifejezett érték többnyire csak a vezeték nélküli hangfalba beépített erősítő teljesítményére ad információt (a maximális hangerőt decibelekben adják meg (dB)). Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg a teljesítmény értékét, így előfordulhat, hogy a 20 W RMS érték nagyobb teljesítményt takar, mint a 200 W PMPO. Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a vezeték nélküli hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész hangszóró tömegét. Az alábbi felosztás ezért csak tájékoztató jellegű.

Vezeték nélküli hangfal 10 W-ig

Nagyon kompakt méretű vezeték nélküli hangszórók, amelyek elférnek akár a táskában is, így könnyen hordozhatók. Ne várj tőlük dobhártyaszaggató teljesítményt, és mély basszusokkal sem fognak elkápráztatni.

Ebbe a kategóriába tartoznak a mini hangszórók, vagy a kicsivel nagyobb és nehezebb egydobozos kis hangszórók. 10 W körül kezdődnek a legkisebb soundbarok is és elvétve találunk vezeték nélküli hangfalpárokat is.

Vezeték nélküli hangfal 10 és 50 W között

Azok a vezeték nélküli hangszórók, amelyeknek kb. 20 W RMS teljesítményük van, képesek teljes értékűen reprodukálni a hangot az egész hallható frekvencia spektrumban. Ha nem tartozol az audiofil hallgatók társaságába, akkor biztosan meg leszel elégedve az eredménnyel.

A vezeték nélkuli hangfalak kínálata ebben a tartományban sokszínűbbé válik, megjelennek a vezeték nélküli 2.0 hangfalpárok PC-hez vagy a nagyobb hordozható bluetooth hangfalak is. Ebbe a csoportba tartozik a legtöbb 2.1 PC hangrendszer is.

Vezeték nélküli hangfal 50 W felett

Nagyobb, nehezebb hangszórók, amiket már inkább csak autóval vagy más járművel tudsz szállítani. Képesek egy nagyobb közönség számára kihangosítani a termet és a mély hangok visszaadása kimondottan erőteljes lesz.

A legnagyobb teljesítményű vezeték nélküli hangszórók között találjuk a party hangfalakat és a komolyabb hangrendszereket is. Akár TV-hez keresünk vezeték nélküli hangfalat, vagy erősebb gamer hangszórókat, ebben a teljesítménytartományban több modell közül válogathatunk.

TIP: a szótárunkban közelebbről is megismerkedhetsz a frekvenciatartomány és a teljesítmény (RMS, DIN, PMPO stb.) fogalmával.

Vezeték nélküli hangszóró TV-hez

Az elképesztően vékony TV-k kínálatához igazodik a vezeték nélküli TV hangfalak kínálata is. Fölényben vannak a hangprojektorok, de kaphatók 2.1 tévés vezeték nélküli hangrendszerek is. A vezeték nélküli soundbar hangfalak is képesek térhatást létrehozni, némely modell leválasztható szatellit hangfalakkal is rendelkezik. A vezeték nélküli TV hangfalak számos bemenettel és kapcsolódási móddal rendelkeznek, sok vezeték nélküli hangszóró nem csak Bluetooth, de WiFi kapcsolatra is képes.

Vezeték nélküli hangszóró számítógéphez

A vezeték nélküli technológiák fejlődésének hála már egy kábelrengeteget nélkülöző számítógépes hangfal is elérhető. Ez elsősorban a több csatornás vezeték nélküli hangfalak esetében nagy előny. A PC-hez passzoló 5.1 vezeték nélküli hangszórók jellemzően kisebb szatellit sugárzókkal rendelkeznek. A vezeték nélküli hangrendszer tökéletes működéséhez a hangkártyának támogatnia kell az 5.1 rendszer csatlakoztatását. Népszerűek a PC-hez való vezeték nélküli hangfalpárok is, kisebb méretüknek hála kevés helyet foglalnak az asztalon.

Vezeték nélküli PC hangfal
Vezeték nélküli PC hangfalpár

A vezeték nélküli hangszórók csatlakozói

 • Vonal bemenet/AUX (3,5mm jack) – vezetékes csatlakozási lehetőség minden hangforráshoz, amely rendelkezik vonal-, vagy fejhallgató kimenettel (számítógép, mobil, MP3 lejátszó stb.).
 • Vonal bemenet/AUX (2x RCA/Cinch) – hasonló funkciók ellátására, mint a 3,5mm jack bemenet. A sztereó hatás eléréséhez mindkét csatlakozó használatára van szükség az egy 3,5 mm jack helyett.
 • USB – majdnem minden Bluetooth vezeték nélküli hangszóró arra használja, hogy a beépített akkumulátorát tölthesse vele. Némely vezeték nélküli hangfal az USB csatlakozón keresztül tölteni tudja a hozzá csatlakoztatott telefont vagy tabletet, így töltőállomásként is funkcionál. Az USB porton keresztül a hangszóró digitális tartalom lejátszását is biztosíthatja pl. az iPhone/iPad készülékekről vagy képes lehet hangfájlok lejátszására a csatlakoztatott pendrive-ról.
 • Fejhallgató kimenet (3,5mm jack) – klasszikus vezetékes fejhallgató csatlakoztatására, esetleg a vezeték nélküli hangszóró hangjának továbbítására egy másik hangszóróba az erőteljesebb hangzás eléréséhez (ezt a másik hangszórónak is támogatnia kell).
 • Memóriakártya slot (SD/microSD) – hangfájlok lejátszása a Secure Digital memóriakártyákról, legtöbb esetben az MP3 és a WMA formátum támogatott.
 • Ethernet (RJ-45) – vezetékes hálózati csatlakozó, amivel a vezeték nélküli hangszórót az otthoni vagy irodai hálózatba csatlakoztathatod.

A vezeték nélküli hangszórók egyéb tulajdonságai

 • Vízállóság – abban az esetben, ha kültéri használathoz készülsz vezeték nélküli hangszórót beszerezni, nem szabadna, hogy a vízállóság hiányozzon a tulajdonságai közül. Az egyes vízállósági osztályok konkrét leírását vagy a konkrét modell vízállóságának mértékét az IPx szabvány adja meg.
 • Kijelző – egyszerűsíti a vezérlést és a funkcióválasztást. A kijelző jelenléte főleg akkor indokolt, ha a vezeték nélküli hangszóró WiFi csatlakozást használ a zenei fájlok lejátszására az otthoni/irodai hálózatból vagy az internetről.
 • Mikrofon – lehetővé teszi a handsfree telefonálást és a konferencia-beszélgetéseket.
 • FM Rádió– a rádióadások közvetlen vételt biztosítja telefon vagy táblagép csatlakoztatása nélkül.
 • Fényeffektek - az utóbbi idők slágere a változtatható RGB világítás, amely képes a lejátszott zenének megfelelő akár 16 milliónyi szín előállítására. A party hangfalak egyik jellegzetes funkciója.

Vezeték nélküli hangszóró ár

Mivel a vezeték nélküli hangszórók jelentős részét képezik a mini hangszórók, így az ár szerinti lista elején is ezeket a típusokat találjuk. Tehát egy vezeték nélküli hangfal ára 2 000 Ft körüli áron kezdődik és 10 000 Ft magasságáig váltják egymást a mini és kis hangszórók.

Az ár szerinti lista másik oldalán a stílusos bútorszerű vezeték nélküli hangfalak foglalnak helyett, közösen a prémium hangzást nyújtó soundbar típusú TV hangfalakkal. Ezek a drágább vezeték nélküli hangszórók a Bluetooth kapcsolaton kívül, más vezeték nélküli kapcsolódásra is képesek, mint például az Airplay és a Chromecast.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
JBL GO 3 blue coral Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 110 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 5 óra akkumulátor üzemidő, 4,2W teljesítmény
-10%
14 990 Ft
13 490 Ft

2.
JBL Charge Essential Utolsó 49 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.1, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény
-6%
39 990 Ft
37 590 Ft

3.
LG SJ2 Beszállítás alatt > 5 db Várható 2020. 12. 03.
SoundBar - 2.1 csatornás, 160 W-os, vezeték nélküli mélynyomó, Dolby Digital / DTS, Bluetooth, optikai bemenet, USB, távirányító, 40"-os, vagy ennél nagyobb TV-hez
-6%
34 990 Ft
32 990 Ft

Még több
699 tétel
Classic Kategória
JBL Charge 4 fekete - Bluetooth hangszóró
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
JBL Charge 4 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 30W teljesítmény

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék horgászoknak
Ideális ajándék ügyes ezermestereknek
Ideális ajándék kis és nagy kertészeknek
Ideális ajándék diákoknak
Ideális ajándék tiniknek
Ideális ajándék zeneimádóknak
Ideális ajándék utazóknak
46 990 Ft áfa nélkül 37 000 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9m1
Arany középút
Az akcióból hátralévő idő: 21:41:44
Sonos BEAM fekete - SoundBar
-6%
Típusok
Sonos BEAM fekete
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, Hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, távirányító

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék játékos felnőtteknek
Ideális ajándék minden háztartásba
Ideális ajándék zeneimádóknak
-6% 149 290 Ft
139 990 Ft áfa nélkül 110 230 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: ma 7:00-tól
Utolsó 36 db
Termékkód: SON004g
Premium Kategória
BeoPlay M5 natural - Bluetooth hangszóró
Típusok
BeoPlay M5 natural
Bluetooth hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, LAN, Bluetooth Wi-Fi, AirPlay, Chromecast,

199 990 Ft áfa nélkül 157 470 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BEO010a1
JBL Flip 5 fekete - Bluetooth hangszóró
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
JBL Flip 5 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék horgászoknak
Ideális ajándék ügyes ezermestereknek
Ideális ajándék kis és nagy kertészeknek
Ideális ajándék zeneimádóknak
39 990 Ft áfa nélkül 31 490 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090j3a
JBL Charge 4 kék - Bluetooth hangszóró
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
JBL Charge 4 kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 30W teljesítmény

Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék ügyes ezermestereknek
Ideális ajándék kis és nagy kertészeknek
46 990 Ft áfa nélkül 37 000 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9m2
JBL Bar 9.1 True Wireless Surround
SoundBar - 9.1, 820 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, távirányító

319 990 Ft áfa nélkül 251 960 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c8e1a2
Az akcióból hátralévő idő: 21:41:44
JBL Tuner fekete - Bluetooth hangszóró
-7%
Típusok
JBL Tuner fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 85 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth FM rádió, 8 óra akkumulátor üzemidő, 5W teljesítmény

-7% 30 000 Ft
27 790 Ft áfa nélkül 21 880 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: ma 7:00-tól
Utolsó 95 db
Termékkód: JJ090t1a
Marshall KILBURN II fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
Marshall KILBURN II fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 52 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.0, IPX2 védettség, aptX támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 36W teljesítmény

-1% 99 990 Ft
98 790 Ft áfa nélkül 77 790 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: MRS029d1
Az akcióból hátralévő idő: 21:41:44
Sonos One SL, fehér - Hangszóró
-15%
Típusok
Sonos One SL, fehér
Hangszóró - aktív, LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS vagy Android segítségével,

-15% 69 190 Ft
58 990 Ft áfa nélkül 46 450 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: ma 7:00-tól
Utolsó 61 db
Termékkód: SON001h
Samsung HW-Q70T/EN - SoundBar
-10%
Samsung HW-Q70T/EN
SoundBar - 3.1.2, 330 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio, Bluetooth, Wi-Fi, ARC, 4K Video Pass, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Digital Surround, Spotify, távirányító

-10% 184 990 Ft
167 390 Ft áfa nélkül 131 800 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622o
Logitech Z407 - Hangfal
Új
Több, mint99%Megbízhatóság
Logitech Z407
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, aktív mélynyomó, 3,5 mm jack, Bluetooth, 40W teljesítmény

36 290 Ft áfa nélkül 28 570 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JL010a7
JBL Partybox 1000
Bluetooth hangszóró - aktív, 30 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth mikrofon, 1100W teljesítmény

319 990 Ft áfa nélkül 251 960 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8t
JBL GO 2 kék - Bluetooth hangszóró
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
JBL GO 2 kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 180 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 5 óra akkumulátor üzemidő, 3,1W teljesítmény

Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék fiúknak
Ideális ajándék diákoknak
Ideális ajándék tiniknek
Ideális ajándék utazóknak
9 490 Ft áfa nélkül 7 470 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ0911a2
JBL Charge 4 terepmintás - Bluetooth hangszóró
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
JBL Charge 4 terepmintás
Bluetooth hangszóró - aktív, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 30W teljesítmény

46 990 Ft áfa nélkül 37 000 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9m91
JBL Charge 4 fehér - Bluetooth hangszóró
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
JBL Charge 4 fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 30W teljesítmény

Ideális ajándék lányoknak
46 990 Ft áfa nélkül 37 000 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9m8
Sencor SSS1100 piros - Bluetooth hangszóró
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
Sencor SSS1100 piros
Bluetooth hangszóró - aktív, 150 Hz - 18000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.1, IPx5 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 13 óra akkumulátor üzemidő, 10W teljesítmény

-2% 6 390 Ft
6 290 Ft áfa nélkül 4 950 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JN400i1d
JBL GO 2 cinnamon - Bluetooth hangszóró
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
JBL GO 2 cinnamon
Bluetooth hangszóró - aktív, 180 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 5 óra akkumulátor üzemidő, 3,1W teljesítmény

9 490 Ft áfa nélkül 7 470 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ0911a3
Beoplay M5 - Bronze Tone - Bluetooth hangszóró Típusok
Beoplay M5 - Bronze Tone
Bluetooth hangszóró - aktív, 37 Hz - 22000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, LAN, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, Spotify, Deezer, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 130W teljesítmény

199 990 Ft áfa nélkül 157 470 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BEO010a3
JBL Charge 4 piros - Bluetooth hangszóró
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
JBL Charge 4 piros
Bluetooth hangszóró - aktív, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 30W teljesítmény

46 990 Ft áfa nélkül 37 000 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9m6
JBL XTREME 2 kék - Bluetooth hangszóró
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
JBL XTREME 2 kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 55 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth IPx7 védettség, 15 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

79 990 Ft áfa nélkül 62 980 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090h6b
Creative Stage - Hangfal
Creative Stage
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, 55 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, optikai digi audio, AUX, HDMI, Bluetooth, ARC, SBC támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, távirányító, 40W teljesítmény

34 090 Ft áfa nélkül 26 840 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ209e2
Az akcióból hátralévő idő: 21:41:44
BOSE Solo 5 - SoundBar
BOSE Solo 5
SoundBar -2,0 csatornás, 30W, Bluetooth, analóg bemenet, optikai bemenet, univerzális távirányító

69 990 Ft áfa nélkül 55 110 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Utolsó 27 db
Termékkód: BOS902x
JBL Pulse 4 fekete - Bluetooth hangszóró
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
JBL Pulse 4 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 70 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény

64 990 Ft áfa nélkül 51 170 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090k5a1
JBL Flip 5 fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény

39 990 Ft áfa nélkül 31 490 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090j3f

Vezeték nélküli hangfalak

Bluetooth hangszóróA nappaliban és az erdőben: A Sonos Move hangszóró hangzása mindig nagyszerű Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel...
Vezeték nélküli hangszórót keresel tizenéves gyermeked számára és nem akarsz azon aggódni, hogy mi lesz...

Vezeték nélküli hangfalak

.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó vezeték nélküli hangfalak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább vezeték nélküli hangfalak A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli hangfalak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod vezeték nélküli hangfalak vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
Karácsonyi ajándék ötletek Megjelenít
P-DC1-WEB10
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket