Akvizice ApF HU ApF HU

Csiszolók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Csomag tartalma
Védőtok
(98)
Csiszolópapír
(64)
Vágókorong
(60)
Por elleni zsák
(33)
Hordtáska
(31)
Tápellátás
Hálózati
(171)
Akkus
(109)

A csiszológépek úgy vannak megtervezve, hogy az anyagokat leginkább csiszolással, ritkábban pedig vágással vagy polírozással dolgozzák fel. Asztali csiszológépet keresel, vagy elegendő számodra a kézi csiszoló is? A felhasználási cél tekintetében a csiszolók további kategóriákba is sorolhatók. Szívesen adunk Neked tanácsot arra vonatkozóan, hogy melyik típusú csiszoló alkalmas az általad elvégzendő munkához, és hogy mire figyelj a megfelelő típusú csiszológép kiválasztásakor.

Tovább

Sarokcsiszoló, avagy tárcsás csiszológép

A sarokcsiszolók a tárcsatípustól függően különféle anyagok vágására, csiszolására, sőt, néha még polírozásra is használhatók. Egy tárcsás csiszológép könnyedén megmunkálja a fémeket, a fát, a műanyagokat és az összes építőanyagot, rendszerint a követ, a betont, a kerámiát és még sok mást.

Tárcsás csiszológépek természetesen akkus kivitelben is készülnek.

Oszcillációs csiszológép - a legjobb választás fa megmunkálására

Az oszcillációs csiszológépek a csiszolólap rezgését használják a munkához, amelyhez egy szorítószerkezet vagy tépőzár segítségével van rögzítve a csiszolópapír. Leginkább a fa megmunkálására ideálisak, de fémek és egyes építőanyagok csiszolására is kiválóan használhatók.

  • A téglalap alakú csiszolólappal ellátott facsiszológép a nagy és sík felületek csiszolására alkalmas.
  • A hegyes delta csiszolólap pedig a sarkokban és a széleken való munkavégzéshez ideális.

Excentrikus csiszológép a nagyon finom csiszoláshoz

Az excentercsiszolók hasonlóak az oszcillációs csiszológépekhez, ám itt a vibrálás mellett a kör alakú csiszolólap is forog munka közben. Az eredmény? Egy sima, tiszta és egyenletesen megmunkált felület. Az excentrikus csiszológépek kiváló eredményeket érnek el a lekerekített felületek megmunkálása során, például az autók karosszériájának esetében, azonban a sarkokban való munkavégzésre nemigen alkalmasak.

Az egyenes csiszológép a nehezen hozzáférhető helyeken jön igazán jól

Az egyenes csiszológépek száras csiszolószerszámokat használnak a munkához. Elsősorban a nehezen hozzáférhető és osztott területeken való munkavégzésre tervezték őket. Egy egyenes csiszolót szinte bármilyen anyag megmunkálására használhatsz. Alkalmas javítási és modellmunkákhoz, valamint öntvények, hegesztési varratok és egyéb részek csiszolásra. A munkafolyamat során nagy sebességet ér el.

i

A mini csiszológépek, amelyeket mikro csiszológépeknek is szoktunk nevezni, hasonló felépítésűek, mint az egyenes csiszolók. A mini csiszológép kisebb mérettel és súllyal rendelkezik, így egy kézzel is kényelmesen kezelheted. Az ilyen szerszámok leggyakrabban száras elülső vagy oldalsó munkarésszel rendelkeznek. Remekül használhatók kisebb részletmunkákhoz, makettezéshez és befejező munkálatokhoz.

tárcsás csiszoló fémekhez
Tárcsás csiszológép

oszcillációs csiszoló fára
Oszcillációs csiszológép

excentercsiszoló autóra
Excentrikus csiszológép

multifunkciós egyenes csiszoló
Egyenes csiszológép

Kínálatunkban többek között megtalálod a megbízható és jó minőségben kidolgozott AlzaTools csiszológépeket is, amelyek nagyszerű felhasználói élménnyel és az energiatakarékos BatteryONE rendszerrel való kompatibilitással büszkélkedhetnek.

Gipszkartoncsiszoló, avagy falcsiszoló zsiráf

A gipszkartoncsiszoló általában teleszkópos nyéllel van felszerelve, ezért nevezik hosszúnyakú csiszológépnek vagy falcsiszoló zsiráfnak. Vakolat, gipsz és mészvakolat csiszolásához, festék vagy tapéta eltávolításához használatos. A fő része egy forgó, kör alakú csiszolólap cserélhető csiszolópapírral. A háromszög alakú rezgőlap a sarkokban történő munkavégzéshez alkalmas.

A szalagcsiszoló jól bírja a durva munkát

A szalagcsiszolók mozgó csiszolószalaggal csiszolják az anyagot. Fa, műanyag és fémek durva csiszolására tervezték őket, és nagyon gyorsan képesek feldolgozni az anyagot. A szalagcsiszológépek hosszabb felületek csiszolására is alkalmasak.

Asztali csiszológép munkapadra vagy munkalapra

Az asztali csiszológépek a kézi modellekkel ellentétben egy adott felületre, például egy munkapadra rögzített gépek. Az asztali csiszolók közé elsősorban a duplatárcsás csiszológépek, az asztali szalagcsiszolók, a kés- és szerszámcsiszológépek, a fúrócsiszolók és a láncfűrészcsiszológépek tartoznak.

A rögzítő tartozékoknak köszönhetően egyes kézi csiszológépek is használhatók asztali csiszolóként.

Multifunkciós akkumulátoros csiszológépek

Az akkus csiszológépek, tehát az akkumulátorral működtetett csiszolók, több kategóriába sorolhatók. Ide tartoznak például az akkumulátoros sarokcsiszolók vagy az oszcillációs és excentrikus csiszológépek. Ezeknek a szerszámoknak a fő előnye az ügyességük, a rugalmasságuk, valamint az a képességük, hogy áram nélküli helyeken is tudsz dolgozni velük. Ellenben hátrányuk a magasabb ár, a töltés szükségessége és elvétve ugyan, de a kisebb teljesítmény is.

gipszkartoncsiszoló
GPK csiszológép

kézi szalagcsiszológép fémre
Kézi szalagcsiszoló

asztali csiszológép
Asztali csiszoló

akkus csiszoló
Akkus csiszológép

i

Különböző tartozékokat is beszerezhetsz tőlünk az összes típusú csiszológéphez, legyen szó csiszolópapírról, szalagokról vagy csiszoló- és vágókorongokról. Az egyenes és mini csiszológépekhez alkalmas száras csiszolószerszámokat teljes készletekben szállítjuk.

Általában mire érdemes összpontosítanod a megfelelő csiszológép kiválasztásakor?

Az alábbiakban megtekintheted azokat a nélkülözhetetlen paramétereket, amelyek lényegesek az ideális csiszoló kiválasztásának szempontjából.

A csiszológép motorjának felvett teljesítménye a munka nehézségétől függ

Ha kemény anyagokat, például fémet vagy fát szeretnél csiszolni durva csiszolópapírral, vagy ha a csiszológép nagy csiszolási felülettel rendelkezik, akkor egy nagyobb teljesítményfelvétellel rendelkező modell megfelelő lesz a számodra. Nem fog túlmelegedni és akadozni.

Zsák vagy tartály a csiszolati poranyag gyűjtésére

Egyes csiszológépek lehetővé teszik porszívó csatlakoztatását, míg mások a saját tartályukba szívják a csiszolati poranyagot. Ez a tulajdonság abban segít, hogy mindig tiszta munkakörnyezetben dolgozhass.

Egykezes vagy kétkezes csiszológépre lesz szükséged?

Ha egy kézi csiszológépet találsz a legideálisabbnak az adott munkádhoz, mindenképpen ellenőrizd a markolatának típusát, mielőtt megvásárolod!

  • Az egykezes csiszológépek kisebb felületek, vagy olyan sarkok és élek csiszolására alkalmasak, amelyek nem igényelnek nagy erőfeszítést. Általában nem rendelkeznek erős teljesítménnyel, ellenben jóval könnyebben kezelhetők.
  • A kétkezes csiszológépek általában erősebb teljesítményűek és nehezebbek. Leginkább vízszintes (horizontális) helyzetben történő munkavégzésre alkalmasak.

Súly - mikor nem árthat egy nehezebb kézi csiszológép?

Mondhatjuk, hogy minél könnyebb egy kézi csiszoló, annál könnyebb a kezelése. Bár ez az állítás kétségtelenül igaz, leginkább az egykezes csiszológépekre vonatkozik. Ugyanis a kétkezes modelleknél a plusz súly bizony nem rossz dolog, mivel vízszintes munkavégzés során nem kell annyira nyomni a szerszámot. A nagyobb teljesítményű csiszológépek általában nehezebbek is.

Az otthoni barkácsolók és a professzionális kézművesek számára jól jöhet egy gravírozó, avagy gravírozótoll, amellyel tartósan megjelölhetnek és írhatnak olyan anyagokra, mint az üveg, az acél, a puha fémek, a fa vagy a műanyag.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E Szállításra kész 5 db
Láncfűrész élező - mélységkorlátozással, skála a csiszolási szög pontos beállításához, forgó rögzítőszerkezet, 108 × 23 × 3,2 mm-es csiszolótárcsa tartozékként
12 990 Ft

2.
Sarokcsiszoló - teljesítménye 900 W, 125 mm tárcsaátmérő, maximum fordulatszáma 11000 ford/perc, fordulatszám szabályozás és kiegészítő fogantyú, tömege 1,9 kg, védőtok a csomagban
27 990 Ft

3.
Scheppach DS 920 Szállításra kész 4 db
Falcsiszoló - 710 W teljesítmény, tömege: 4,3 kg, csomag tartalma: csiszolópapír és elszívó adapter
47 890 Ft

Még több
291 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 12×
AlzaTools CAG20V BatteryONE 20V
Sarokcsiszoló - 20 V, 125 mm átmérőjű tárcsákhoz, max. fordulatszám 10000 rpm, 3 pozíció az oldalsó fogantyúhoz, karbon típusú motor, zárral, tömege 1,8 kg, lemezborító mellékelve, a billentyűt a lemez felszabadításához, oldalsó fogantyú és csiszolókorong, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Leárazás -7 %
13 590 Ft 14 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT005
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 41×
BOSCH GWS 9-125 S Professional fordulatszám szabályozással
Sarokcsiszoló - teljesítménye 900 W, 125 mm tárcsaátmérő, maximum fordulatszáma 11000 ford/perc, fordulatszám szabályozás és kiegészítő fogantyú, tömege 1,9 kg, védőtok a csomagban
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10c9
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9
Scheppach DS 920
Falcsiszoló - 710 W teljesítmény, tömege: 4,3 kg, csomag tartalma: csiszolópapír és elszívó adapter
47 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GAR355h2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
BOSCH GWX 18V-10 PC
Sarokcsiszoló - akkus, 125 mm tárcsaátmérő, maximális fordulatszáma 9000 ford/perc, fordulatszám szabályozás és kiegészítő fogantyú, tömege 2 kg, védőtok és hordtáska a csomagban, a termék kizárólag a Bosch X-Lock sorozatú korongokkal kompatibilis
95 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOFAC11a4
3,0
Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E
Láncfűrész élező - mélységkorlátozással, skála a csiszolási szög pontos beállításához, forgó rögzítőszerkezet, 108 × 23 × 3,2 mm-es csiszolótárcsa tartozékként
12 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF218
4,7
FIELDMANN FDMB 200172-E Modell csiszoló
Egyenes csiszoló - 170 W teljesítmény, 35000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció, fordulatszabályozás
Leárazás -6 %
18 790 Ft 19 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL024
4,1 11×
AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V
Sarokcsiszoló - 20 V, 125 mm átmérőjű tárcsákhoz, max. fordulatszám 10000 rpm, 3 pozíció az oldalsó fogantyúhoz, szénmentes motortípus, zárral, tömege 1,7 kg, lemezborító mellékelve, a billentyűt a lemez felszabadításához, oldalsó fogantyú és csiszolókorong, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 5 év garancia
Leárazás -71 %
9 900 Ft 33 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT006
5,0
Makita DGA452Z
Sarokcsiszoló - akkus, 115 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszáma 10000 ford/perc, tömege 2,3 kg
39 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIB132i
5,0
BOSCH EasyCut&Grind
Sarokcsiszoló - akkus, 50 mm tárcsaátmérő, maximális fordulatszáma 5800 ford/perc, 3 db korong mellékelve, tömege 0,4 kg, akkumulátor, csiszolópapír és vágókorong a csomagban
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0204
DREMEL 4250 (4250-6/128)
Egyenes csiszoló - 175 W teljesítmény, 35000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció,
94 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOSCDre179
Einhell TC-DW 225 gipszkarton csiszológép
Falcsiszoló - 600 W teljesítmény, tömege: 10 kg, csomag tartalma: vágókorong és hordtáska
59 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOF146a6
Einhell TP-BS 18/457 Li BL-Solo
Szalagcsiszoló - a Power X-Change sorozat tagja, 1 × 18 V-os akkumulátorral működik, szénmentes motor, elektronikus sebességszabályozás, reteszelés a zökkenőmentes működés érdekében, integrált tárolóterület, integrált porelszívó és elszívó adapter, 3x csiszolószalaggal együtt, akkumulátor és töltő nélkül (külön rendelhető)
47 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EINhob011
4,0
Einhell TE-AG 18/150 Li BL Solo Expert
Sarokcsiszoló - akkus, 150 mm tárcsaátmérő, maximum fordulatszáma 8500 ford/perc, kiegészítő fogantyú, tömege 1,78 kg, vágókorong és védőtok a csomagban
Szuper ár
42 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF187
5,0
DREMEL 4250 (4250-35)
Egyenes csiszoló - 175 W teljesítmény, 35000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció,
40 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BOSCDre177
3,7
Einhell RT-BS 75 szalagcsiszoló
Szalagcsiszoló - áramfogyasztás 850W, csiszolófelület: 75x140mm, szalag mérete: 75 x 533mm, állítható szalagsebesség, a csiszolószalag gyors és egyszerű cseréje, adapter és porelszívó zsák
39 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOF006
4,8 105×
Makita GA5030R
Sarokcsiszoló - teljesítménye 720 W, 125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszáma 11000 ford/perc, kiegészítő fogantyú, tömege 1,8 kg, védőtok a csomagban
25 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIB111a3c
4,6
Extol Premium 8894202
Rezgőcsiszoló - hálózati tápellátás, 450 W teljesítmény, 13000 ford/perc, porszűrő, tárcsaátmérő 150 mm, csiszolópapír, vágókorong és por elleni zsák a csomag része
24 940 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAD0027
5,0
Milwaukee AG-800
Sarokcsiszoló - teljesítménye 800 W, 125 mm tárcsaátmérő, maximális fordulatszáma 11500 ford/perc, antivibrációs fogantyú, tömege 2000 g, védőtok a csomagban
Leárazás -26 %
23 190 Ft 31 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MilwAG800
5,0
BOSCH PWS 750-125 koffer nélkül
Sarokcsiszoló - teljesítménye 750 W, 125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszáma 12000 ford/perc, kiegészítő fogantyú és antivibrációs fogantyú, tömege 1,8 kg, védőtok a csomagban
Leárazás -6 %
22 490 Ft 23 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC9p9a
4,9 13×
Makita GA4530R
Sarokcsiszoló - teljesítménye 720 W, 115 mm tárcsaátmérő, maximális fordulatszáma 11000 ford/perc, tömege 1,8 kg
22 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIB111a3b
FIELDMANN FDSB 200251-E
Kéttárcsás csiszoló Padozatcsiszoló, száraz és nedves csiszoláshoz, kerék átmérője 150/200 mm, feszültség / frekvencia: 230 V / 50 Hz, teljesítménybemenet: 250 W S2 30 perc, terhelés nélküli fordulatszám: 2960 / perc, száraz őrlés: 150 x 20 , belső O 12,7 mm, nedves csiszolás: 200 x 40 x 20 mm
19 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD021
4,8
DREMEL állatápoló készlet
Egyenes csiszoló - 18000 ford/perc, akkumulátoros, mini fúró funkció,
16 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSCDre006
3,7
AlzaTools COS20V BatteryONE 20V
Rezgőcsiszoló - 20 V, csiszolólemez 125 mm, 6 sebesség, elektronikus fordulatszám-szabályozás 2000 - 10000 rpm, karbon típusú motor, tömege 1,1 kg, 2 db 120-as és 400-as szemcseméretű csiszolópapír és porzsák tartozék, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Leárazás -29 %
11 290 Ft 15 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT008
Makita sarokcsiszoló DGA157Z 18V, fordulatszám-szabályozóval, akkumulátor nélkül
Sarokcsiszoló - akkus, 125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszáma 8500 ford/perc, fordulatszám szabályozás és kiegészítő fogantyú, tömege 2,1 kg, védőtok, szervizkulcs és segédfogantyú a csomagban
67 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: makdga517z

Csiszolók

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
akku eszközökNői szerszámok - Barkácsolás szoknyában gyorsan és egyszerűen A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és nagyobb javítást és barkácsfeladatot el lehet végezni. A speciálisan nők számára készült, könnyített súlyú női szerszámok elsősorban ergonómiai jellemzőikkel és...
A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik. Milyen elven működik tulajdonképpen a ragasztópisztoly, és mit lehet vele készíteni?
További cikkek

Csiszolók

A Csiszolók kategóriában összesen 292 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó csiszolók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább csiszolók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb csiszolók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: csiszolók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ