30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Csiszolók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csomag tartalma
Védőtok
(98)
Csiszolópapír
(66)
Vágókorong
(57)
Por elleni zsák
(33)
Hordtáska
(32)
Tápellátás
Hálózati
(174)
Akkus
(107)

A csiszológépek úgy vannak megtervezve, hogy az anyagokat leginkább csiszolással, ritkábban pedig vágással vagy polírozással dolgozzák fel. Asztali csiszológépet keresel, vagy elegendő számodra a kézi csiszoló is? A felhasználási cél tekintetében a csiszolók további kategóriákba is sorolhatók. Szívesen adunk Neked tanácsot arra vonatkozóan, hogy melyik típusú csiszoló alkalmas az általad elvégzendő munkához, és hogy mire figyelj a megfelelő típusú csiszológép kiválasztásakor.

Tovább

Sarokcsiszoló, avagy tárcsás csiszológép

A sarokcsiszolók a tárcsatípustól függően különféle anyagok vágására, csiszolására, sőt, néha még polírozásra is használhatók. Egy tárcsás csiszológép könnyedén megmunkálja a fémeket, a fát, a műanyagokat és az összes építőanyagot, rendszerint a követ, a betont, a kerámiát és még sok mást.

Tárcsás csiszológépek természetesen akkus kivitelben is készülnek.

Oszcillációs csiszológép - a legjobb választás fa megmunkálására

Az oszcillációs csiszológépek a csiszolólap rezgését használják a munkához, amelyhez egy szorítószerkezet vagy tépőzár segítségével van rögzítve a csiszolópapír. Leginkább a fa megmunkálására ideálisak, de fémek és egyes építőanyagok csiszolására is kiválóan használhatók.

  • A téglalap alakú csiszolólappal ellátott facsiszológép a nagy és sík felületek csiszolására alkalmas.
  • A hegyes delta csiszolólap pedig a sarkokban és a széleken való munkavégzéshez ideális.

Excentrikus csiszológép a nagyon finom csiszoláshoz

Az excentercsiszolók hasonlóak az oszcillációs csiszológépekhez, ám itt a vibrálás mellett a kör alakú csiszolólap is forog munka közben. Az eredmény? Egy sima, tiszta és egyenletesen megmunkált felület. Az excentrikus csiszológépek kiváló eredményeket érnek el a lekerekített felületek megmunkálása során, például az autók karosszériájának esetében, azonban a sarkokban való munkavégzésre nemigen alkalmasak.

Az egyenes csiszológép a nehezen hozzáférhető helyeken jön igazán jól

Az egyenes csiszológépek száras csiszolószerszámokat használnak a munkához. Elsősorban a nehezen hozzáférhető és osztott területeken való munkavégzésre tervezték őket. Egy egyenes csiszolót szinte bármilyen anyag megmunkálására használhatsz. Alkalmas javítási és modellmunkákhoz, valamint öntvények, hegesztési varratok és egyéb részek csiszolásra. A munkafolyamat során nagy sebességet ér el.

i

A mini csiszológépek, amelyeket mikro csiszológépeknek is szoktunk nevezni, hasonló felépítésűek, mint az egyenes csiszolók. A mini csiszológép kisebb mérettel és súllyal rendelkezik, így egy kézzel is kényelmesen kezelheted. Az ilyen szerszámok leggyakrabban száras elülső vagy oldalsó munkarésszel rendelkeznek. Remekül használhatók kisebb részletmunkákhoz, makettezéshez és befejező munkálatokhoz.

tárcsás csiszoló fémekhez
Tárcsás csiszológép

oszcillációs csiszoló fára
Oszcillációs csiszológép

excentercsiszoló autóra
Excentrikus csiszológép

multifunkciós egyenes csiszoló
Egyenes csiszológép

Kínálatunkban többek között megtalálod a megbízható és jó minőségben kidolgozott AlzaTools csiszológépeket is, amelyek nagyszerű felhasználói élménnyel és az energiatakarékos BatteryONE rendszerrel való kompatibilitással büszkélkedhetnek.

Gipszkartoncsiszoló, avagy falcsiszoló zsiráf

A gipszkartoncsiszoló általában teleszkópos nyéllel van felszerelve, ezért nevezik hosszúnyakú csiszológépnek vagy falcsiszoló zsiráfnak. Vakolat, gipsz és mészvakolat csiszolásához, festék vagy tapéta eltávolításához használatos. A fő része egy forgó, kör alakú csiszolólap cserélhető csiszolópapírral. A háromszög alakú rezgőlap a sarkokban történő munkavégzéshez alkalmas.

A szalagcsiszoló jól bírja a durva munkát

A szalagcsiszolók mozgó csiszolószalaggal csiszolják az anyagot. Fa, műanyag és fémek durva csiszolására tervezték őket, és nagyon gyorsan képesek feldolgozni az anyagot. A szalagcsiszológépek hosszabb felületek csiszolására is alkalmasak.

Asztali csiszológép munkapadra vagy munkalapra

Az asztali csiszológépek a kézi modellekkel ellentétben egy adott felületre, például egy munkapadra rögzített gépek. Az asztali csiszolók közé elsősorban a duplatárcsás csiszológépek, az asztali szalagcsiszolók, a kés- és szerszámcsiszológépek, a fúrócsiszolók és a láncfűrészcsiszológépek tartoznak.

A rögzítő tartozékoknak köszönhetően egyes kézi csiszológépek is használhatók asztali csiszolóként.

Multifunkciós akkumulátoros csiszológépek

Az akkus csiszológépek, tehát az akkumulátorral működtetett csiszolók, több kategóriába sorolhatók. Ide tartoznak például az akkumulátoros sarokcsiszolók vagy az oszcillációs és excentrikus csiszológépek. Ezeknek a szerszámoknak a fő előnye az ügyességük, a rugalmasságuk, valamint az a képességük, hogy áram nélküli helyeken is tudsz dolgozni velük. Ellenben hátrányuk a magasabb ár, a töltés szükségessége és elvétve ugyan, de a kisebb teljesítmény is.

gipszkartoncsiszoló
GPK csiszológép

kézi szalagcsiszológép fémre
Kézi szalagcsiszoló

asztali csiszológép
Asztali csiszoló

akkus csiszoló
Akkus csiszológép

i

Különböző tartozékokat is beszerezhetsz tőlünk az összes típusú csiszológéphez, legyen szó csiszolópapírról, szalagokról vagy csiszoló- és vágókorongokról. Az egyenes és mini csiszológépekhez alkalmas száras csiszolószerszámokat teljes készletekben szállítjuk.

Általában mire érdemes összpontosítanod a megfelelő csiszológép kiválasztásakor?

Az alábbiakban megtekintheted azokat a nélkülözhetetlen paramétereket, amelyek lényegesek az ideális csiszoló kiválasztásának szempontjából.

A csiszológép motorjának felvett teljesítménye a munka nehézségétől függ

Ha kemény anyagokat, például fémet vagy fát szeretnél csiszolni durva csiszolópapírral, vagy ha a csiszológép nagy csiszolási felülettel rendelkezik, akkor egy nagyobb teljesítményfelvétellel rendelkező modell megfelelő lesz a számodra. Nem fog túlmelegedni és akadozni.

Zsák vagy tartály a csiszolati poranyag gyűjtésére

Egyes csiszológépek lehetővé teszik porszívó csatlakoztatását, míg mások a saját tartályukba szívják a csiszolati poranyagot. Ez a tulajdonság abban segít, hogy mindig tiszta munkakörnyezetben dolgozhass.

Egykezes vagy kétkezes csiszológépre lesz szükséged?

Ha egy kézi csiszológépet találsz a legideálisabbnak az adott munkádhoz, mindenképpen ellenőrizd a markolatának típusát, mielőtt megvásárolod!

  • Az egykezes csiszológépek kisebb felületek, vagy olyan sarkok és élek csiszolására alkalmasak, amelyek nem igényelnek nagy erőfeszítést. Általában nem rendelkeznek erős teljesítménnyel, ellenben jóval könnyebben kezelhetők.
  • A kétkezes csiszológépek általában erősebb teljesítményűek és nehezebbek. Leginkább vízszintes (horizontális) helyzetben történő munkavégzésre alkalmasak.

Súly - mikor nem árthat egy nehezebb kézi csiszológép?

Mondhatjuk, hogy minél könnyebb egy kézi csiszoló, annál könnyebb a kezelése. Bár ez az állítás kétségtelenül igaz, leginkább az egykezes csiszológépekre vonatkozik. Ugyanis a kétkezes modelleknél a plusz súly bizony nem rossz dolog, mivel vízszintes munkavégzés során nem kell annyira nyomni a szerszámot. A nagyobb teljesítményű csiszológépek általában nehezebbek is.

Az otthoni barkácsolók és a professzionális kézművesek számára jól jöhet egy gravírozó, avagy gravírozótoll, amellyel tartósan megjelölhetnek és írhatnak olyan anyagokra, mint az üveg, az acél, a puha fémek, a fa vagy a műanyag.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Milwaukee AG-800 Szállításra kész > 5 db
Sarokcsiszoló - teljesítménye 800 W, 125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszáma 11500 ford/perc, antivibrációs fogantyú, tömege 2 kg, védőtok a csomagban
31 390 Ft

2.
Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E Szállításra kész 2 db
Láncfűrész élező - mélységkorlátozással, skála a csiszolási szög pontos beállításához, forgó rögzítőszerkezet, 108 × 23 × 3,2 mm-es csiszolótárcsa tartozékként
13 090 Ft

3.
FIELDMANN FDMB 200172-E Modell csiszoló Szállításra kész > 5 db
Egyenes csiszoló - 170 W teljesítmény, 35000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció, fordulatszabályozás
19 990 Ft

Még több
292 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 12×
AlzaTools CAG20V BatteryONE 20V
Sarokcsiszoló - 20 V, 125 mm átmérőjű tárcsákhoz, max. fordulatszám 10000 rpm, 3 pozíció az oldalsó fogantyúhoz, karbon típusú motor, zárral, tömege 1,8 kg, lemezborító mellékelve, a billentyűt a lemez felszabadításához, oldalsó fogantyú és csiszolókorong, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT005
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Milwaukee AG-800
Sarokcsiszoló - teljesítménye 800 W, 125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszáma 11500 ford/perc, antivibrációs fogantyú, tömege 2 kg, védőtok a csomagban
Szuper ár
31 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MilwAG800
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Einhell TC-WG 200
Kéttárcsás csiszoló - nedves csiszolásra is alkalmas, 4 gumiláb a megbízható stabilitásért, alacsony rezgés mellett, rozsdamentes acél víztartály hűti a munkadarabot, bőrből készült csiszolókoronggal a sorjázáshoz.
57 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EINbru03
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Bosch GWS 180-LI (2 x 4.0 Ah, koffer) - Sarokcsiszoló Típusok
4,6
Bosch GWS 180-LI (2 x 4.0 Ah, koffer)
Sarokcsiszoló - akkus, teljesítménye 700 W, 125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszáma 11000 ford/perc, kiegészítő fogantyú, tömege 1,6 kg, akkumulátor, töltő, védőtok és hordtáska a csomagban
116 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0354
3,4
Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E
Láncfűrész élező - mélységkorlátozással, skála a csiszolási szög pontos beállításához, forgó rögzítőszerkezet, 108 × 23 × 3,2 mm-es csiszolótárcsa tartozékként
13 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF218
4,8
FIELDMANN FDMB 200172-E Modell csiszoló
Egyenes csiszoló - 170 W teljesítmény, 35000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció, fordulatszabályozás
Szuper ár
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL024
4,8 41×
BOSCH GWS 9-125 S Professional fordulatszám szabályozással
Sarokcsiszoló - teljesítménye 900 W, 125 mm tárcsaátmérő, maximum fordulatszáma 11000 ford/perc, fordulatszám szabályozás és kiegészítő fogantyú, tömege 1,9 kg, védőtok a csomagban
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10c9
5,0
DREMEL 3000 Series
Egyenes csiszoló - 130 W teljesítmény, 33000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció, fordulatszabályozás
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSCDre001
5,0
FIELDMANN FDB 200301-E Multifunkciós szerszámok
Oszcilláló csiszológép - 300 W, tömege: 2 kg
15 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD203
Einhell Akkus falcsiszoló TE-DW 18/225 Li-Solo
Falcsiszoló - tömege: 9,08 kg, csomag tartalma: hordtáska
+Ajándék Töltő és pótakkumulátor Einhell melynek értéke 21 290 Ft
91 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOFE025
5,0
Einhell Akkus sarokcsiszoló TC-AG 18/115 Li-Solo
Sarokcsiszoló - akkus, 115 mm tárcsaátmérő, maximum fordulatszáma 8500 ford/perc, kiegészítő fogantyú, tömege 1,65 kg
Szuper ár
19 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF236
DREMEL 4250 (4250-3/45)
Egyenes csiszoló - 175 W teljesítmény, 35000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció,
60 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOSCDre178
4,0
Einhell TC-DW 225 gipszkarton csiszológép
Falcsiszoló - 600 W teljesítmény, tömege: 10 kg, csomag tartalma: vágókorong és hordtáska
59 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOF146a6
MAKITA BO5041
Rezgőcsiszoló - hálózati tápellátás, 300 W teljesítmény, 12000 ford/perc, kiegészítő fogantyú, tárcsaátmérő 125 mm, elszívó adapter a csomag része
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAKInar118
Bosch GWS 180-LI Professional, akku nélkül - Sarokcsiszoló Típusok
4,6
Bosch GWS 180-LI Professional, akku nélkül
Sarokcsiszoló - akkus, teljesítménye 700 W, 125 mm tárcsaátmérő, maximum fordulatszáma 11000 ford/perc, kiegészítő fogantyú, tömege 1,6 kg, védőtok a csomagban
48 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0353
Bosch PSM 200 AES, koffer (0.603.3B6.000)
Rezgőcsiszoló - 200 W teljesítmény, 26000 rezgés/perc, téglalap alakú és delta csiszolótalp, tépőzáras, fordulatszám szabályozás, antivibrációs fogantyú és porszűrő, tömege 1 kg, csiszolópapír és por elleni zsák a csomagban
39 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCh08427
Ryobi R18BS-0
Szalagcsiszoló - 18 V-os One Plus™ szalagcsiszoló, a szalag hossza 457 mm, a szalag szélessége 76 mm, 3x csiszolópapír (60, 100, 120 mm), porelszívó adapter, porzsák, akkumulátor és töltő nélkül
38 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RYOBI209
5,0
Makita DGA452Z
Sarokcsiszoló - akkus, 115 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszáma 10000 ford/perc, tömege 2,3 kg
38 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIB132i
5,0
BOSCH EasyCut&Grind
Sarokcsiszoló - akkus, 50 mm tárcsaátmérő, maximális fordulatszáma 5800 ford/perc, 3 db korong mellékelve, tömege 0,4 kg, akkumulátor, csiszolópapír és vágókorong a csomagban
Leárazás -4 %
31 590 Ft 32 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0204
5,0
DREMEL 7760 Lite
Egyenes csiszoló - 25000 ford/perc, akkumulátoros, mini fúró funkció,
27 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSCDre010
5,0
DREMEL 3000 sorozat
Egyenes csiszoló - 130 W teljesítmény, 33000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció, fordulatszabályozás
25 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSCDre002
4,6 45×
PowerPlus POWX1341
Egyenes csiszoló - 200 W teljesítmény, 40000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció, fordulatszabályozás, LED világítás
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP147
4,6
Extol Premium 8894202
Rezgőcsiszoló - hálózati tápellátás, 450 W teljesítmény, 13000 ford/perc, porszűrő, tárcsaátmérő 150 mm, csiszolópapír, vágókorong és por elleni zsák a csomag része
24 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAD0027
4,8
Fieldmann FDB 202201-E
Sarokcsiszoló - teljesítménye 2200 W, 230 mm tárcsaátmérő, maximális fordulatszáma 6000 ford/perc, kiegészítő fogantyú, tömege 5700 g, védőtok a csomagban
Szuper ár
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ005e

Csiszolók

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
akku eszközökNői szerszámok - Barkácsolás szoknyában gyorsan és egyszerűen A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és nagyobb javítást és barkácsfeladatot el lehet végezni. A speciálisan nők számára készült, könnyített súlyú női szerszámok elsősorban ergonómiai jellemzőikkel és...
A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik. Milyen elven működik tulajdonképpen a ragasztópisztoly, és mit lehet vele készíteni?
További cikkek

Csiszolók

A Csiszolók kategóriában összesen 292 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó csiszolók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább csiszolók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb csiszolók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: csiszolók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ