AD květen univerzal Alzaboxy

Booster pokémon box

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Pokémon company
(32)
Csomagolás típusa
Pin Box/Collection
(7)
V Box
(9)
Elite Trainer Box
(15)
Battle box
(1)
Sorozat
Scarlet & Violet
(15)
Sword & Shield
(10)
Kiadás
Scarlet & Violet (SV01)
(3)
Paldea Evolved (SV02)
(1)
Obsidian Flames (SV03)
(1)
Scarlet & Violet 151 (SV3.5)
(5)
Paradox Rift (SV04)
(2)
Szűrés

A Pokémon booster box és különleges box termékek izgalmas részét képezik a gyűjtőkártyák világának. Minden egyes doboz egyedi kártyagyűjteményt rejt, amely ritka és keresett darabokat is tartalmazhat. Fedezd fel a különböző típusú dobozokat, azok tartalmát és tippeket, hogyan válaszd ki a megfelelőt a gyűjteményedhez. Szeretnéd megtudni, milyen kincseket rejthetnek a dobozok? Olvass tovább, hogy felfedezd a Pokémonok világát.

Tovább

Pokémon booster és különleges box - belépés a gyűjtők paradicsomába

A Pokémon kártyák régóta jelentenek remek szórakozást, de egyben szenvedélyes hobbit is a gyűjtők számára világszerte. A gyűjtemény bővítésének egyik legizgalmasabb formája a Pokémon booster box és speciális dobozok. Ezek a dobozok nemcsak lehetőséget kínálnak ritka és értékes kártyák megszerzésére, hanem egy izgalommal és várakozással teli élményt is.


Pokémon kártya box Charizard
Pokémon booster Box Charizard

Pokémon Booster Box 151
Pokémon Booster Box 151

Pokémon Booster Box Scarlet & Violet
Pokémon Booster Scarlet & Violet

Pokemon kártya box
Pokémon Elite Trainer box

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Pokémon booster boxot?

A megfelelő Pokémon box kiválasztása függ a céljaidtól és a preferenciáidtól. Ha lelkes gyűjtő vagy, aki ritka kártyákat keres, akkor ajánlott egyből a különleges, limitált kiadású boxokba befektetned. Azok számára, akik a játékra és gyűjteményük bővítésére összpontosítanak, a Pokémon booster box hatékonyabb és gazdaságosabb megoldás lehet.

Pokémon box Elite Trainer kiadás - Mestereknek való felszerelés

Az Elite Trainer Pokémon booster box a komoly gyűjtők és a Pokémon TCG játékosok számára készült. Ezek a boxok nemcsak kártyapaklikat tartalmaznak, hanem mindent, ami a játékhoz szükséges - a kockáktól és a zsetonoktól kezdve a stratégiai útmutatókig. Az Elite Trainer boxok akár kilenc paklit is tartalmazhatnak (ez akár kilencven kártyát is jelenthet).

Pokémon booster box Battle kiadás – állítsd össze a győztes csapatot

A Battle Pokémon booster box a csata izgalmát hozza el neked. Ezek a boxok gyakran tartalmaznak tematikus paklikat, amelyek egy adott stratégiára vagy Pokémon típusra összpontosítanak, így a játékosok azonnal versenyképes paklit állíthatnak össze. Ha olyan Pokémon boxot keresel, amely segít fejleszteni a játékodat és erősíteni a gyűjteményedet, a Battle Pokémon booster box a tökéletes választás.

Pokémon V booster box, az erő új generációja

A Pokémon V booster box a Pokémon TCG új korszakát képviseli, amit a V és VMAX kártyák uralnak, melyek nagyobb erővel és kevesebb illusztrációval rendelkeznek. A boxok egyedi promóciós kártyákat és egyéb gyűjtői tárgyakat is tartalmaznak, így a Pokémon világ új és tapasztalt rajongói számára egyaránt nagyszerű választásnak bizonyulnak.

Mit rejtenek az egyedi Pin Pokémon boxok?

A Pin Pokémon box a gyűjtők körében népszerűek egyedi tartozékaik - a Pokémon motívumokkal ellátott jelvények (kitűzők) - miatt. A kártyacsomagok és az exkluzív promóciós kártyák mellett ezek a dobozok lehetőséget nyújtanak a gyűjtőknek arra, hogy gyönyörűen megtervezett jelvényeket szerezzenek, amelyeket bemutathatnak vagy elcserélhetnek.

A Pokémon booster box mindenféle kártyát tartalmazhat

A Pokémon booster box különböző típusú kártyákat tartalmazhat, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal és értékekkel rendelkezik. Ezek a kártyák jelentik a gyűjteményed és a játék stratégiájának sarokköveit. Az alap Pokémonoktól kezdve a ritka EX és GX kártyákon át a lenyűgöző Full-Art és Secret Rare kártyákig minden típus új dimenziót hoz a játékba, és végtelen lehetőséget kínál.

  • Az Alap Pokémon kártyák minden csomag alapját képezik. Ezek képviselik azokat a Pokémonokat, amelyeket a játék során harcba küldhetsz. Minden alapkártyán egy Pokémon szerepel az erősségeivel, gyengeségeivel, ellenállóságával és menekülési pontjával.
  • A Stage 1 és Stage 2 Pokémon kártyák az alap Pokémonok továbbfejlesztett változatait képviselik. Ahhoz, hogy elhelyezhesd őket az asztalon, először a Pokémon evolúciójának előző fokozatát kell a pályán tartanod. Ezekkel általában erősebb támadásokat lehet végrehajtani.
  • Az X, GX, V és VMAX kártyák rendkívül erős Pokémonok, magas HP-vel és pusztító támadásokkal. Ezek a kártyák gyakran a győzelem kulcsát jelentik, de legyőzésük komoly hátrányt jelenthet a játékos számára, mivel az ellenfél általában egy helyett két jutalomkártyát kap.
  • A Trainer kártyák számos taktikai lehetőséget biztosítanak, a Pokémonod gyógyításától kezdve azon át, hogy több kártyát tarthass a kezedben, egészen az ellenfél Pokémonjainak befolyásolásáig. Három kategóriába sorolhatók: Item, Supporter és Stadium.
  • Az Energia kártyák a támadások végrehajtásához szükségesek. Többféle energia létezik a Pokémon típusától függően, mint például Water, Fire, Grass, Electric, Psychic és így tovább.
  • A Full-Art és Secret Rare kártyákat a gyűjtők nagyra értékelik egyedi kialakításuk és ritkaságuk miatt. A Full-Art kártyák gyönyörű, részletes illusztrációkkal rendelkeznek, amelyek az egész kártyát beborítják. A Secret Rare kártyák még ritkábbak, és gyakran alternatív színekkel vagy egyedi fényes effektusokkal tarkítottak.

Pokémon booster box kiadások

A Pokémon booster box különböző kiadásokban készülhet. A kiadások különböző sorozatokat és tematikus készleteket képviselnek (Pokémon booster box Crown Zenith, Obsidian Flames és így tovább), amelyek rendszeresen megjelennek, és amelyek célja, hogy gazdagítsák a játékélményt és a gyűjtői szenvedélyt. Minden egyes box kiadás a kártyák egyedi kombinációját kínálja, amelyek egybeesnek egy adott témával, történettel vagy stratégiával.

i

A kiadások egy adott Pokémon vagy Pokémon csoport alapján születnek, ami tükröződik a doboz dizájnjában, a kártyaválasztékban és a mellékelt gyűjthető tárgyakban, például figurákban vagy jelvényekben. Egyes kiadások évfordulókhoz, különleges eseményekhez kapcsolódnak, vagy exkluzív együttműködéseket képviselnek, így a gyűjtők körében igen keresettek.

Pokémon booster box befektetési szempontból

A Pokémon boxok befektetési értéke olyan téma, amely a gyűjtők és a befektetők figyelmét egyaránt felkelti. Az évek során egyes box kiadások a ritkaságuk, egyedi tartalmuk vagy a Pokémon világ jelentős eseményeihez való kapcsolódásuk miatt váltak magas értékűvé. A sorozat népszerűségének növekedésével ezeknek a boxoknak az értéke jelentősen megnőhet, így nem csak gyűjtői darabok, hanem potenciálisan jövedelmező befektetések is lehetnek.

Pokémon boxok - Nyitási stratégia

A boxok kinyitásának stratégiája nagy hatással lehet az élményre és a kártyák potenciális értékére. Egyes gyűjtők a "pack to sleeve" módszert részesítik előnyben, hogy minimalizálják a ritka kártyák sérülésének kockázatát, míg mások a "box battles" izgalmát élvezik, ahol a játékosok azon versenyeznek, hogy ki tudja a legértékesebb kártyákat kihúzni a dobozból. Mindegyik stratégiának megvannak a maga előnyei, és gazdagíthatják a gyűjtés élményét.

A Pokémon boxok kulcsszerepet játszanak a gyűjtők és játékosok közösségének összehozásában. A boxok kibontása, a felfedezések online megosztása és a kártyák cseréje az erős közösségi kötelék sarokkövei. Az új szerzemények örömének megosztása és egymás támogatása a hiányzó kártyák felkutatásában vagy a paklik összeállításában segít a Pokémon közösség életben tartásában és összekovácsolásában.

Az első Pokémon booster box beszerzésére készülsz? Olvass tovább hasznos tanácsokért és tippekért

Az első Pokémon booster boxod egy hihetetlen és szórakoztató kaland kezdete lehet, amely során új arcokat, új helyszíneket és talán még egy új szenvedélyt is megismerhetsz. Adunk néhány tippet, hogy elindulhass:

  1. Válassz olyan boxot, amely megfelel a játékstílusodnak és a preferenciáidnak. Kezdetnek egy aktuális vagy nemrégiben megjelent kiadásból származó doboz is megfelelő lehet, hogy összhangban legyen az aktuális játékszabályokkal.
  2. Ismerd meg a Pokémon TCG szabályait. Számos online forrás, oktatóanyag és útmutató segít megérteni a játék alapjait.
  3. Látogass el a helyi kártyaboltokba, vagy csatlakozz online fórumokhoz és csoportokhoz. A közösség értékes tanácsokkal és támogatással, valamint játék- és csereprogramokkal szolgálhat.
  4. Fektess be jó minőségű kártyatokba és tároló dobozba. A kártyák védelme a sérülésektől kulcsfontosságú értékük és állapotuk megőrzéséhez.
  5. Idővel és sok gyakorlással fejlesztheted a stratégiai gondolkodásodat. Ha versenyeket nézel, stratégiai útmutatókat olvasol, és gyakorolod a különböző paklikkal való játékot, jobb játékossá válhatsz.

Érdekel más is a Pokémon booster box-on kívül? Nézd meg a Pokémon kártyák kategóriát is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma január 2024, angol nyelvű
19 290 Ft

2.
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Temporal Forces (SV05), Elite Trainer Box, kiadás dátuma március 2024, angol nyelvű
18 790 Ft

3.
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Temporal Forces (SV05), Elite Trainer Box, kiadás dátuma március 2024, angol nyelvű
18 790 Ft

Még több
32 termék
4,7 11×
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma január 2024, angol nyelvű
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5333
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - Elite Trainer Box - Flutter Mane - Pokémon kártya
Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - Elite Trainer Box - Flutter Mane
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Temporal Forces (SV05), Elite Trainer Box, kiadás dátuma március 2024, angol nyelvű
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5864b
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - Elite Trainer Box - Iron Thorns - Pokémon kártya
Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - Elite Trainer Box - Iron Thorns
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Temporal Forces (SV05), Elite Trainer Box, kiadás dátuma március 2024, angol nyelvű
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5864a
4,7 15×
Pokémon TCG: SV01 Scarlet & Violet 151 - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Scarlet & Violet 151 (SV3,5), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma szeptember 2023, angol nyelvű
29 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2176
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Elite Trainer Box Iron Valiant - Pokémon kártya
Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Elite Trainer Box Iron Valiant
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023, angol nyelvű
16 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4450b
4,5 18×
Pokémon TCG: SWSH11 Lost Origin - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Sword & Shield: Lost Origin (SWSH11), Elite Trainer Box, 8 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
16 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc02928
5,0 17×
Pokémon TCG: SWSH12 Silver Tempest - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Sword & Shield: Silver Tempest (SWSH12), Elite Trainer Box, 8 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04660
Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith - Regidrago V Box - Pokémon kártya Típusok
4,8 14×
Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith - Regidrago V Box
Pokémon kártya - Sword & Shield: Crown Zenith (SWSH12,5), V Box, 4 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
9 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05295b
4,5
Pokémon TCG: SV03 Obsidian Flames - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Obsidian Flames (SV03), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma augusztus 2023, angol nyelvű
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2168
5,0
Pokémon TCG: Virizion V Box
Pokémon kártya - V Box, 4 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
8 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04116
5,0
Pokémon TCG: Pokémon GO - Pin Box - Squirtle
Pokémon kártya - Sword & Shield: Pokemon GO (SWSH10,5), Pin Box/Collection, 3 csomag a készletben, 6 kártya a csomagban, kiadás dátuma augusztus 2022, angol nyelvű
5 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01994c
3,9
Pokémon TCG: SV01 Scarlet & Violet - Elite Trainer Box - Koraidon
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Scarlet & Violet (SV01), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 11 kártya a csomagban, kiadás dátuma 2023, angol nyelvű
17 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05904b
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Elite Trainer Box Roaring Moon - Pokémon kártya Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Elite Trainer Box Roaring Moon
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023, angol nyelvű
18 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4450a
Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith - Regieleki V Box - Pokémon kártya
Típusok
4,8 14×
Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith - Regieleki V Box
Pokémon kártya - Sword & Shield: Crown Zenith (SWSH12,5), V Box, 4 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
Leárazás -5 %
9 490 Ft 9 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05295a
4,3
Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldea Evolved (SV02), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma június 2023, angol nyelvű
15 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06787
5,0
Pokémon TCG: Hisuian Electrode V Box
Pokémon kártya - V Box, 4 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04663
5,0
Pokémon TCG: Pokémon GO - Pin Box - Charmander
Pokémon kártya - Sword & Shield: Pokemon GO (SWSH10,5), Pin Box/Collection, 3 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma augusztus 2022, angol nyelvű
9 690 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01994b
5,0
Pokémon TCG: Infernape V Box
Kártyajáték - kiadás éve 2022
9 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc02930
5,0
Pokémon TCG: Pokémon GO - Pin Box - Bulbasaur
Pokémon kártya - Sword & Shield: Pokemon GO (SWSH10,5), Pin Box/Collection, kiadás dátuma augusztus 2022
8 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01994a
Pokémon TCG: SWSH 4.5 Pikachu V Box
Pokémon kártya - Sword & Shield, V Box, 4 csomag a készletben, angol nyelvű
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz16065
Pokémon TCG: Boltund V Box Showcase
Pokémon kártya - V Box, 3 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
8 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00114
4,7
Pokémon TCG: SWSH03 Darkness Ablaze - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Sword & Shield: Darkness Ablaze (SWSH03), Elite Trainer Box, 8 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
19 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz06304
Pokémon TCG: Pokémon GO - Elite Trainer Box - Pokémon kártya Típusok
4,9 30×
Pokémon TCG: Pokémon GO - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Sword & Shield: Pokemon GO (SWSH10,5), Elite Trainer Box, 10 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz36085
4,4
Pokémon TCG: SV01 Scarlet & Violet - Elite Trainer Box - Miraidon
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Scarlet & Violet (SV01), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 11 kártya a csomagban, kiadás dátuma március 2023, angol nyelvű
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc05904a

Booster pokémon box

Booster pokémon box

A Booster pokémon box kategóriában összesen 32 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó booster pokémon box A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb booster pokémon box A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: booster pokémon box vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ