DNY LEGO ApF HU

Társasjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Termék típusa
Társasjáték
(127)
Kártyajáték
(92)
Asztali
(71)
Fejtörő
(17)
Memóriajáték
(20)
Termék típusa
Alapjáték
(354)
Kiegészítő (csak az alapjátékkal játszható)
(13)
Kiegészítő (külön is játszható)
(29)
Játékosok minimum száma
-
Játékosok maximális száma
-
Játék hossza
0,25 perc
1200 perc
-
Nyelv
Cseh
(168)
Szlovák
(67)
Angol
(115)
Német
(24)
Magyar
(74)
Polština
(12)
Francia
(2)
Műfaj
Gyerek
(202)
Party
(21)
Stratégiai
(63)
Logikai
(85)
Tudásnövelő és oktató
(35)
Alműfaj (téma)
Klasszikus/retro
(90)
Film/játék/könyv
(88)
Fantasy
(52)
Állatok
(46)
Mese
(14)
Játék és filmsorozat
Pokémon
(24)
Harry Potter
(10)
Mancs őrjárat
(8)
Animal Crossing
(6)
Minecraft
(4)
Alsó korhatár
0,33 éves kortól
17 éves kortól
-

A társasjátékok mindig megbízhatók az unalom elűzésében, és sok szórakozást és új ismereteket nyújtanak. A társasjátékok típus, nehézség, életkor vagy a játékosok száma szerint is feloszthatók. Melyek a társasjátékok különböző változatai, és hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Merülj el velünk a játékok világában, és olvass tovább.

Tovább

A társasjáték egy népszerű időtöltés

A társasjátékok, más néven társas- vagy asztali játékok szinte minden háztartásban megtalálhatóak. Az egyszerű kártyajátékok és a klasszikus társasjátékok, valamint a nagyszabású stratégiai játékok egyaránt népszerűek. Társasjátéknak minősül minden olyan játék, amelynek előre megállapított szabályai legalább két játékost igényelnek. A játékoknak számos előnye van, és nem számít, hogy milyen játékba kezdesz, vagy hány éves vagy.

 • Javítják a koncentrációs képességet.
 • Erősítik a logikus gondolkodást, az éleslátást és a kreativitást.
 • Szórakozást nyújt fiatal és idős játékosoknak.
 • Bátorítja a kommunikációt, bővíti a szókincset és a tudást.

Aszerint válasszuk ki a társasjátékok fajtáját, hogy ki fogja játszani őket

Az ajánlott életkor nagyon fontos tényező a társasjáték kiválasztásakor, és mindig figyelembe kell venni, különösen akkor, ha gyerekekkel szeretnél együtt játszani. A korosztályi ajánlást azonban ne úgy vedd, hogy a gyerekeknek szóló játékok nem lesznek szórakoztatóak a felnőttek számára. Éppen ellenkezőleg, a legnépszerűbb játékok közül sok generációkon átívelően már hétéves korban is játszható.

 • A felnőtteknek szóló játékok tökéletesek bármilyen partira, amelyet feldobnak. De ebbe a kategóriába tartoznak a kihívásokkal teli stratégiai játékok vagy az izgalmas témájú játékok is.
 • A gyerek társasjátékok nem hiányozhatnak egyetlen gyermekes családból sem. Szórakoztatják a gyerekeket, tanítanak nekik valami újat, lehetővé teszik számukra, hogy értelmesen töltsék az idejüket, és segítenek nekik a szükséges készségek megfelelő fejlesztésében.

gyermek társasjátékok
Gyerek társasjátékok

társasjátékok felnőtteknek
Felnőtt társasjátékok

Hogyan osztjuk fel a társasjátékokat?

A társasjátékok sokféle változatban léteznek. Mivel az ember játékos lény, a különböző társasjátékok már ősidők óta velünk vannak. A jelenlegi kínálat olyan gazdag, hogy valóban mindenki számára van kínálat.

A kártyajátékok a legnépszerűbb klasszikusok közé tartoznak

Mindenki ismeri a kártyajátékokat. A kártyák minimális helyet foglalnak, bárhová magaddal viheted őket, és számos játékváltozatot kínálnak. Ezek azonban már nem korlátozódnak az olyan kártyajátékokra, mint a snapszer, a póker vagy a kanaszta. A modern kártyás társasjátékok nem szokványos játékelveket is alkalmaznak, így játék közben például rejtélyeket oldhatunk meg, edzhetjük a figyelmünket, megakadályozhatjuk a bűnözést vagy elutazhatunk egy fantáziavilágba.

i

Maria és a francia kártyák nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. Ha más kártyajátékokat szeretnél kipróbálni, akkor a Dobble, az UNO és a Bang! a legnépszerűbbek.

Szinte minden buliban dübörögnek a partijátékok

A party társasjátékokat gyors és mozgékony játékmechanizmus jellemzi, ennek köszönhetően a játékosok nem fognak elfáradni, és garantálják, hogy senki sem fog unatkozni játék közben. A társasjátékok és a partik tökéletes kombinációja, amely felejthetetlen szórakozást garantál. Gyermekek és felnőttek számára készült változatokban kaphatók, és nagyobb számú játékosok számára tervezték őket. A legnépszerűbbek közé tartoznak a legendás Activity, a Party Alias és a Fedőnevek.

társasjáték
Kártyajátékok

társasjáték
Party társasjátékok

Stratégiai, logikai és üzleti társasjátékok az elméd edzésére

Szereted a hosszú játékokat, amelyek jól megdolgoztatják az agyadat? Szeretsz tökéletes stratégiát kidolgozni, vagy szeretnéd bővíteni tudásodat társasjáték közben? Akkor a társasjátékok ezekből az igazán gazdag kategóriákból tökéletesek számodra:

 • A stratégiai társasjátékok kártyás és hagyományos társasjáték formátumban is kaphatók. Gyakorolhatod a taktikai készségeket, a logikus gondolkodást és a türelmet. Változékonyságuknak és számtalan kombinációs lehetőségüknek köszönhetően sosem válnak unalmassá.
 • A gazdasági társasjátékok az üzleti életre, a számokra és a logikára nevelnek. A Monopoly, a Ticket to Ride és a Lóverseny a legnépszerűbb társasjátékok közé tartozik.
 • A logikai társasjátékok tesztelik az agyhullámaidat. Ezek különböző logikai rejtvények, kirakós játékok, de akár tudáspróbák formájában is megjelenhetnek. Ezek közé tartoznak a népszerű Szabadulópakli.

A klasszikus és retró társasjátékok megbízhatóak

A klasszikus és retró társasjátékok kategóriában a legnépszerűbb és időtlen játékokból válogathatunk. Játssz a gyerekekkel Ki nevet a végén játékot, pörgesd fel az agyadat sakkozással, és teszteld a szókincsedet Scrabble-játékkal. Olyan társasjáték készleteket is kaphatsz, amelyek több különböző játékot kínálnak egy kompakt csomagban a végtelen szórakozás érdekében.

i

Lelkes társasjáték rajongó vagy? Akkor tartsd szemmel rendszeresen a Hírek kategóriánkat, és nem maradsz le a legújabb társasjátékokról.

A társasjáték kiválasztásakor a játékosok számát is vedd figyelembe

Egy másik fontos paraméter a társasjáték kiválasztásakor a játékosok száma. A játékhoz általában legalább kettőre van szükség. A játékosok maximális száma 4 és 16 között lehet. Egyes társasjátékok esetében ez még korlátlan is.

társasjátékok
Társasjáték szavakkal

társasjáték
Stratégiai társasjáték

Van kedvenced? Válaszd ki a legjobb társasjátékokat széria szerint

Számos társasjáték kínál különböző bővítményeket vagy kiegészítő változatokat, amelyek lehetővé teszik, hogy kedvenc játékodat új témákkal vagy szabályokkal játszd. Ha neked is van kedvenc társasjátékod, akkor van egy praktikus válogatási rendszerünk a számodra. Az összes bővítményt és változatot egy helyen találod. Milyen konkrét játékokról van szó?

 • Az Activity teszteli, hogy mennyire jól tudsz leírni, lerajzolni vagy bemutatni mindenféle dolgot. Fiatalok és idősebbek számára egyaránt elérhető, és garantáltan nevetést hoz minden buliba.
 • A Bang! egy kártyajáték, amely a vadnyugatra repít, ahol bűnözővé vagy rendfenntartóvá válhatsz.
 • A Carcassone egy népszerű stratégiai társasjáték, amely a középkorba invitál. Építs, taktikázz és győzz. Számos bővítmény, valamint egy gyermekeknek szóló változat is elérhető.
 • A Fekete történetek kihozzák belőled a detektívet. Rajtad múlik, hogy megoldd a rejtélyes, kísérteties és bonyolult nyomozói eseteket. És ha végeztél, kaphatsz egy másik változatot.
 • A Ki nevet a végén? egy klasszikus, amely különösen a gyermekek szórakoztatására szolgál. A hagyományos játék mellett számos tematikus társasjáték változatot is lehet kapni, például kedvenc mesehőseivel.
 • A Dobble egy kártyás társasjáték, amely a megfigyelőképességet tornáztatja. Gyerekeket és felnőtteket egyaránt szórakoztat, és számos különböző kivitelben is kapható.
 • A Lóverseny társasjátékok a lóversenyzés világába repítenek el. Vásárolj lovakat, tegyél fogadásokat, és szerezd meg a legjobb versenyzőket.
 • A Ticket to Ride egy olyan társasjáték, amely az utóbbi években jelenséggé vált. Építs vasútvonalakat és irányítsd a térképet. Különböző térképstílusok közül választhatsz.
 • A Fedőnevek egy titkosszolgálati környezet által inspirált társasjáték, amely minden bulit feldob. Duet változatban vagy Disney-figurákkal is kapható.
 • A Monopoly társasjáték lehetővé teszi, hogy ingatlanokat vásárolj és bővítsd a vagyonodat. Ez a népszerű társasjáték számos változatban kapható, például Junior, Fortnite, Star Wars és még sok más.
 • A Catan telepesei egy népszerű stratégiai társasjáték, amelyben egy szigetet kell benépesíteni. Számos érdekes bővítményt és a legkisebb játékosoknak szóló változatot is kínál.
 • A Party Alias minden bulin beindítja a hangulatot. A társasjáték edzi a szókincsedet, és nem hagyja, hogy unatkozz.
 • A Scrabble és a Kris-Kros többek, mint klasszikus társasjátékok, amelyekben szavakat alkotsz és edzed az agyadat. A Scrabble egyszerűsített gyermekváltozatban is elérhető.
 • Az Ubongo egy társasjáték, amely Afrikába repít, ahol gyémántokat kell keresned. Ha egyszer összeállítod a megfelelő darabokat, a győzelem a tiéd.
 • A Karak az egyik legjobb családi társasjátékok közé tartozik, mert a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt szórakoztatja. Legyetek bátor harcosok, győzzétek le az összes szörnyet, és szálljatok szembe az alattomos sárkánnyal!

i

A társasjátékokat témák szerint is osztályozzák. Válassz egy játékot aszerint, hogy mit szeretsz. Szereted a fantasy, sport, zenei vagy horror játékokat?

A kockajáték is társasjátéknak minősül

A kockajátékok az egyik legrégebbi társasjáték, és népszerűsége még ma sem csökken. Kockás társasjátékok állnak rendelkezésre, és nem különböznek a kártya- vagy társasjátékoktól. Szórakoztatóak, összecsukhatóak, könnyen hordozhatók, eredeti játékelvvel rendelkeznek, és garantáltan minden hosszú pillanatot feldobnak.

Fejtörők, hogy bárhol és bármikor szórakoztassanak

Nincs kivel játszania, de szeretnéd megmozgatni az agyadat? Akkor a fejtörők ideálisak lesznek számodra, amelyek akkor is szórakoztatnak, ha nincs csapattársad. Az olyan klasszikusokat választod, mint a Rubik-kocka vagy a Sündisznó a ketrecben, vagy a szokatlan rejtvények egyikét? A választásnál vedd figyelembe a nehézségi szintet.

egyszemélyes játék

A fejtörő nem hagyja, hogy unatkozz.

Melyik társasjáték a megfelelő a számodra?

Még mindig nem tudod, melyik társasjátékkal ütheted el az időt? Próbáld megválaszolni a következő kérdéseket:

 1. Kinek vásárolod a játékot? Milyen játékokat szeretsz, milyen játéktapasztalattal rendelkeznek a játékosok, és hány évesek?
 2. Hány emberrel játszol a leggyakrabban?
 3. Milyen típusú játékot részesítesz előnyben? Valami egyszerű és szórakoztató, vagy inkább stratégia?
 4. Mennyi időt szeretnél a játékkal tölteni? A játékoknak különböző játékidejük van.
 5. Mennyit vagy hajlandó áldozni egy társasjátékra?
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Rummikub Szállításra kész > 5 db
Társasjáték - logikai játék, 2-4 játékos számára, játék hossza 20 perc, magyar nyelvű, ajánlott 7 éves kortól
8 490 Ft

2.
Jenga Szállításra kész > 10 db
Társasjáték - party és logikai játék, 2 - 6 játékos számára, játék hossza 10 perc, ajánlott 6 éves kortól
-11 %
8 890 Ft
7 890 Ft

3.
Társasjáték - stratégiai, családi, filmek és játékok szerint, 2-4 játékos számára, játék hossza 25 perc, magyar nyelvű, ajánlott 7 éves kortól
-12 %
12 290 Ft
10 790 Ft

Még több
406 termék
Classic Kategória
4,9 109×
Jenga
Társasjáték - party és logikai játék, 2 - 6 játékos számára, játék hossza 10 perc, ajánlott 6 éves kortól
Leárazás -11 %
7 890 Ft 8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA985e
Arany középút
4,8 33×
Ravensburger 268672 Minecraft
Társasjáték - stratégiai játék, 2-4 játékos számára, nehézségi foka közepes, játék hossza 60 perc, ajánlott 10 éves kortól
17 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAb1878
Arany középút
4,9
Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash
Társasjáték - stratégiai és családi játék,, ajánlott 10 éves kortól
16 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01765
Premium Kategória
Pixio Orange Animals Smart mágneses
Építőjáték - mágneses, 162 darabos készlet, téma állatok, anyaga műanyag, ajánlott 6 éveskortól, 3D modellek, alkalmazással
33 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PIXIO22_06
4,0
Monopoly Builder - HU version
Társasjáték - stratégiai és kereskedelmi játék, 2-4 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 97 perc magyar nyelvű, ajánlott 8 éves kortól
14 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22565
4,0
Monopoly Junior Peppa malac HU
Társasjáték - gyerek játék, 2-4 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 45 perc magyar nyelvű, ajánlott 5 éves kortól
10 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15852
Dobble - Társasjáték Típusok
4,8 562×
Dobble
Társasjáték - gyerek, party, úti és megfigyelős játék, 2 - 8 játékos számára, játék hossza 15 perc,, ajánlott 6 éves kortól
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ZA054f
5,0
Klasszikus Monopoly
Társasjáték - gyerek és kereskedelmi játék, 2 - 5 játékos számára, nehézségi foka közepes, játék hossza 60 perc magyar nyelvű, ajánlott 8 éves kortól
12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAhu0014
4,0
Monopoly - A rossz veszteseknek HU változat
Társasjáték - kereskedelmi játék, 2 - 6 játékos számára, játék hossza 120 perc magyar nyelvű, ajánlott 8 éves kortól
10 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz02682
4,7
Pokémon UP: GS Snorlax Munchlax - A4 album na 180 karet
Gyűjtőalbum - Pokémon, A4 formátum, kapacitása 252 kártya, 14 oldalas, 18 zseb/oldal, mérete 30 × 23 cm (Ma×Sz)
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06428
4,9 23×
Autómárkák társasjáték
Memóriajáték - ajánlott életkor: 4 éves, 20 perc játékidő, nehézsége könnyű, téma: film/játék/könyv, anyaga: karton
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif8315
5,0
Small Foot Ki nevet a végén? - Állatos
Társasjáték - gyerek és családi játék, 2-4 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 20 perc, ajánlott 4 éves kortól
8 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAmm00267
5,0
Ravensburger 270781 Furfangos labirintus
Társasjáték - családi játék, 2-4 játékos számára, nehézségi foka közepes, magyar nyelvű, ajánlott 7 éves kortól
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk005167
3,8
Dominó
Dominó - lányok és fiúk számára, anyag: műanyag és fa, 2-4 játékos részére, minimális korhatár: 3 év
Szuper ár
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00133
5,0
Dominó
Dominó - nehézségi foka könnyű, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00137
3,9 18×
Éhes kishalak
Társasjáték - gyerek és megfigyelős játék, 1 játékos számára, ajánlott 3 éves kortól
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa1347
4,7 11×
Animal Crossing amiibo cards - Sanrio Collab
Gyűjthető kártya - Bővítsd ismereteidet az Animal Crossingról egy ingyenes frissítéssel. A telepítés után az összes Animal Crossing amiibo figura és kártya kompatibilis lesz a játékkal. Használd kedvenc háziállataid amiibóit, hogy meglátogassák a városodat.
2 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0681
5,0
Brain Twister
Logikai játék - anyaga fa, ajánlott életkor 3 éves kortól
Szuper ár
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00135
Chiroo Társasjáték készlet
Társasjáték - stratégiai, logikai és családi játék, 2-4 játékos számára, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
15 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00132
2,6
Chiroo Sakk
Társasjáték - stratégiai és logikai játék, számára 2 játékos, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
8 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00136
5,0
Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith Pin Collection - Inteleon
Kártyajáték - gyerek játék, 2 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 20 perc, ajánlott 6 éves kortól
6 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls391a
Dáma és malom
Társasjáték - gyerek játék, számára 2 játékos, játék hossza 30 perc magyar nyelvű, ajánlott 6 éves kortól
2 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HRAif12941
5,0
Monopoly Speed
Társasjáték - családi játék, 2-4 játékos számára, játék hossza 10 perc,, ajánlott 8 éves kortól
10 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAhu0101
4,8
Ravensburger 209361 Minecraft: Heroes of the Village
Társasjáték - stratégiai, családi, filmek és játékok szerint, 2-4 játékos számára, játék hossza 25 perc, magyar nyelvű, ajánlott 7 éves kortól
Leárazás -12 %
10 790 Ft 12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01766

Társasjátékok

tippek és trükkökHogyan kezdjek neki a Pokémon kártyajátéknak? A népszerű rajzfilmsorozathoz hasonlóan a kártyajátékban is két út áll előtted Pokémon-edzőként: vagy megszerzed mindet, vagy a legjobb leszel. Ha szeretnéd kipróbálni stratégiai gondolkodásodat a Pokémonok világában, íme egy cikk, amelyből mindent megtudhatsz, amit a...
A 11-14 éves lányok esetében a klasszikus játékok helyett a fiatalabb generációnak szánt ajándékokra összpontosítunk. Kifejezetten lányoknak szóló ékszerek, szépségápolási és dekorációs termékek, okosórák és érdekes társasjátékok. A kínálat rendkívül bőséges, jól...

Társasjátékok

A Társasjátékok kategóriában összesen 406 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó társasjátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább társasjátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb társasjátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: társasjátékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ