Alzaboxy Q1 MPLA317262

Pokémon kártyák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Pokémon company
(148)
Ultrapro
(38)
Csomagolás típusa
TiN
(33)
Booster
(25)
Pin Box/Collection
(4)
V Box
(10)
Elite Trainer Box
(14)
Sorozat
Scarlet & Violet
(65)
Sword & Shield
(47)
Kiadás
Scarlet & Violet (SV01)
(11)
Paldea Evolved (SV02)
(10)
Obsidian Flames (SV03)
(7)
Scarlet & Violet 151 (SV3.5)
(6)
Paradox Rift (SV04)
(7)
Termék típusa
Kártyajáték
(147)
Album
(37)

A Pokémon kártyák világszerte jelenséggé váltak a gyerekek és a felnőttek körében. Nemcsak lehetőséget kínálnak arra, hogy Pokémon-idomárrá, -gyűjtővé és -stratégává váljunk, hanem generációkat is összehoznak egy közös szenvedélyen keresztül. Olvass tovább, és engedd, hogy a Pokémon kártyák elkísérjenek a végtelen kalandokba!

Tovább

Pokémon kártyák - élj át olyan kalandokat, mint még soha korábban

Akár gyűjtő vagy, akár játékos, vagy csak kedveled a Pokémon kártya játékokat, nálunk találhatsz különleges darabokat is. Minden alkalommal, amikor kinyitsz egy paklit, új és ritka Pokémonokat fedezhetsz fel. És ki tudja? Talán hazaviszed azt az álom ritka kártyát, amire mindenki vágyik.

A Pokémon kártyák típusai

A Pokémonos kártyák öt alapvető csoportra oszthatók: Pokémonok és evolúciójuk, energiakártyák, trainer kártyák, támogatói kártyák és stádiumkártyák. Lássuk az egyes kártyatípusokat, és beszéljünk arról, hogyan használhatod őket a játékban.

Pokémoj kártya evolúció szerint

A Pokémon kártyák különböző változatokban létezhetnek. Lehetnek alapfokozatúak, vagy evolúciós fokozatok (amelyek magukban foglalják az első és a második evolúciós fokozatok első és második fokozatát). Az evolúciós kártyák funkciója ugyanaz, mint az alapkártyáké, de az adott Pokémon továbbfejlesztett formája vagy magasabb evolúcióját jelenítik meg.

Az energia Pokemonos kártya energiát biztosít a támadásokhoz

Az energiakártyák energiát adnak a Pokémonjaidnak a támadásaikhoz. Egyes támadásokhoz különleges típusú energiára van szükség. Ne pusztítsd el a csatolt Energiakártyákat anélkül, hogy a támadás utasítana a megsemmisítésükre, még a támadás használata után sem. Ez azért van így, mert azok továbbra is a kijátszott Pokémonhoz maradnak csatolva.

A trainer Pokémon kártyák lehetővé teszik, hogy stratégiát készíts

A trainer Pokémon kártya a rajtuk szereplő speciális hatás vagy előny alkalmazására szolgálnak. Ezután a dobóhalomba kerülnek.

A segítő Pokémon kártyák erős ászt jelentenek

A segítő Pokemonos kártya típusok megegyeznek az edzőkártyákkal, de erejük miatt csak egyszer játszhatod ki őket egy körben. Olyan erősek, hogy megváltoztathatják a játék menetét.

A Pokémon kártya játéktér a mérkőzések környezetét szimbolizálja

A Pokémon kártya játéktér a harci arénát (környezetet) jelképezi, és mindaddig játékban marad, amíg az egyik játékos ki nem választ egy másik arénát a megfelelő kártyával.

Hogyan lehet új kártyákat szerezni? Egy Pokemon kártya csomag jó választás lehet

Ha új kártyákat szeretnél felfedezni, a Pokemon kártya csomag tökéletes kiindulópont. Nemcsak a boosterekben, hanem a különleges dobozokban és gyűjteményekben is találsz új kártyákat.

  • A Pokémon kártyák - boosterek és blisterek a bővítőcsomagok alap formái, általában 10-11 kártyát tartalmaznak. Nem találsz bennük ritka kártyákat.
  • A Pokémon booster box és különeleges box olyan szettek, amelyek akár 36 kártyát is tartalmazhatnak. Lehetnek bennük exkluzív kártyák, boosterek és gyűjthető játékok is.
  • A Pokémon battle deck előre elkészített pakli, amelyet úgy terveztek, hogy "a dobozból" játszható legyen. Ezek a Pokémon kártyák általában egyensúlyban vannak az ellenfél kártyáival.
  • A Pokémon tin általában több boostert és egy speciális promóciós Pokémon kártya típust tartalmaznak. Ezeket a dobozokat gyakran népszerű Pokémonok díszítik.
  • Pokémon kitűzők és V dobozok több boostert, egy nagy promóciós kártyát, egy kisebb promóciós kártyát és gyakran egy különleges kitűzőt vagy jelvényt tartalmaznak.
  • A Pokémon prémium kollekció nagy Pokemon kártya csomag típust tartalmaz, amelyben általában néhány különleges promóciós kártya, néhány booster és egyéb bónuszok, például patchek találhatók. .

Pokémon kártya - Blister és Booster
Blister és booster

Pokémon kártyák - Különleges box
Különleges battle deck box

Pokémon kártya – Tin
Tin

Pokémonos kártyák – különleges kollekció
Prémium kollekció

100 db Pokémon kártya és több specifikus darab is megtalálható a Pokémon booster box és különleges boxban is.

Az albumokban biztonságosan tárolhatók a Pokémon kártyák

A Pokémon kártya album hasznos, ha az összes Pokémon kártya típusodat egy helyen szeretnéd tartani. Az albumok tartós anyagokból, például műbőrből vagy PVC-ből készülnek, így megvédik a kártyáidat a sérülésektől. Hála nekik könnyedén böngészheted a gyűjteményedet, és megmutathatod minden barátodnak.

Editions that get you - Pokémon kártyák és kiadások

A Pokémon kártyák különböző kiadásokban kaphatók, amelyekben különböző Pokémon-, trainer- és aréna kártyák találhatók.

  • A Pokémon Crown Zenith a Sword and Shield sorozat utolsó darabja. A 2020-2022-es évek legnépszerűbb kártyáit tartalmazza.
  • A Pokémon Silver Tempest a Pokémon TCG Sword and Shield sorozat tizenkettedik szettje, amely több mint 190 kártyát tartalmaz, köztük 15 új V. Pokémont.
  • A Pokémon Lost Origin a tizenegyedik a Sword and Shield sorozatban. 14 új V Pokémon, egy VMAX és 6 VSTAR Pokémon vár rád.
  • A Pokémon Astral Radiance sorozat tizedik darabja. Ez a készlet új Pokémon kártya típusokat vezet be: V, VStar és az új Sugárzás képességet.
  • A Pokémon TCG Pokémon GO a Pokémon kártyák egy kiadása, amely 2022 nyarán jelent meg. Tematikailag kapcsolódik a Pokémon Go online mobiljátékhoz.
  • A Pokémon Scarlet & Violet segítségével beléphetsz a kilencedik generációba. Több mint 190 Pokémon kártya található a sorozatban.
  • A Pokémon Scarlet & Violet 151 a névnek megfelelően 151 első generációs Pokémont tartalmaz, a Kanto generáció eredeti Pokémonjait. Ez egy különleges készlet.
  • A Pokémon Paldea Evolved kibővíti a Paldea régiót és több új Pokémont mutat be. Több mint 190 új Pokémon kártya típust tartalmaz, köztük több mint 15 új Pokémon ex.
  • A Pokémon Obsidian Flames főleg Charizardra, a népszerű tűz Pokémonra koncentrál. Gazdagítsd a gyűjteményedet még több új Pokémon kártya modellel.
  • A Pokémon Paradox Rift úgynevezett Paradox Pokémonokat tartalmaz, azaz a múltból vagy a jövőből származó Pokémonok is szerepelnek benne.

i

Kíváncsi vagy, honnan származik a Pokemonos kártya? Az eredeti történetet a képregényekből és a tévésorozatból ismerheted meg

Szereted a Pokémon kártyákat? Akkor az azonos című animációs sorozat is tetszeni fog, amely mindent elmesél a Pokémonok eredetéről és megmutatja az egész világukat. A játékkártyák is sokat elárulnak, és a Pokémonok egy-egy más aspektusát fedezheted fel...

Merch és még sok minden más a Pokémon kártyák rajongóinak

A Pokémon nem korlátozódik csupán a kártyákra. Plüssfigurák, figurák és egyéb hivatalos Pokémon termékek széles választékát kínáljuk.

Pokémon TCG – plüss
Pokémon TCG – plüss

Pokémon TCG – figura
Pokémon TCG – figura

Pokémon TCG – Merch
Pokémon TCG – merch

Adventi naptárak: Pokémon kártya minden napra

A Pokémon adventi naptárak karácsony közeledtével bárkinek örömet okozhat. Fedezz fel minden nap egy új Pokémon-kártyát vagy egy kis ajándékot, és szerezz élményeket.

Pokémon kártyák - a játék szabályai

A Pokémonos kártyák sajátos és különleges szabályokkal rendelkeznek, de számos közös pontjuk is van más gyűjtős játékokkal. Itt megtudhatod, hogyan kell játszani velük.

Mi a Pokémon kártya lényege?

A Pokémon kártya játék elkezdéséhez neked és ellenfelednek a következőkre van szükségetek: egy pakli, amely a kedvenc Pokémonjaitokból áll. Szükség lesz energiára a támadáshoz és trainer kártyákra a stratégia fejlesztéséhez. Pokémonjaid erősebb fokozatra fejlődhetnek, és támadásaikkal legyőzhetik ellenfeledét.

Mire van szükség a Pokémon kártyák mellett?

Mindössze egy 60 darabos Pokémon kártya alap készletre, a Pokémonjaid sebzésének jelölésére szolgáló zsetonokra, valamint egy érmére vagy kockára van szükséged, hogy meghatározd az első fordulódat és a játék során dobj. Használhatsz játékteret is, de ez nem feltétlenül szükséges. Arra jó, hogy nyomon tudd követni a kártyáidat.

Mikor ér véget a Pokémon kártya játék?

A Pokemonos kártya játék akkor véget ér, ha a következő helyzetek bármelyike bekövetkezik:

  • Megszerzed az utolsó jutalomkártyát.
  • Kiütöd az ellenfeled utolsó Pokémonját a játékból (a jutalmak számától függetlenül).
  • Ellenfeled nem tud kártyát húzni a fordulója kezdetén (már nincs lap a paklijában).

Szeretnéd megtanulni, hogyan kezdj neki a Pokémon kártyajátéknak? A részletesebb útmutatónkban összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet.

A megmaradt Pokémon kártya lapokat elcserélheted egy másikra

Ha több booster csomagot veszel, lehetséges, hogy duplikált Pokémon-kártyát kapsz. A felesleges kártyáktól cserével szabadulhatsz meg. A többi edzővel elcserélheted a kártyáidat, például egy ritka vagy erős kártyát két vagy három alap Pokémon kártyára.

Pokémon kártyák - ár és gyűjtési érték

A 10 véletlenszerű Pokémon kártya típusból álló csomag ára csupán párezer forint. Vannak azonban drágább, több kártyát tartalmazó dobozok is. Természetesen a kis csomagokban is vannak ritka gyűjtői kártyák, amelyekből az egész világon csak néhány van, és rengeteg pénzért kelnek el.

i

Honnan lehet felismerni a ritka Pokémon kártya típusokat?

A ritka Pokémon kártya a koráról (minél régebbi, annál ritkább) és a megjelenéséről (egyedi megjelenésű és kiváló állapotban lévő kártyák) ismerhető fel. Leggyakrabban ezek a GX és EX Pokémon kártyák, gyönyörű illusztrációkkal és ultra erős támadásokkal.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Booster Szállításra kész > 20 db
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Booster, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023
több darab vásárlása esetén 1 320 Ft-tól

2.
Pokémon TCG: SV03 Obsidian Flames - Booster Szállításra kész > 20 db
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Obsidian Flames (SV03), Booster, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma augusztus 2023
több darab vásárlása esetén 1 660 Ft-tól

3.
Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle Szállításra kész > 5 db
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), Booster, 6 csomag a készletben, kiadás dátuma február 2024
11 390 Ft

Még több
186 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Pokémon UP: SV02 Paldea Evolved - A4 album
Gyűjtőalbum - Pokémon, A4 formátum, kapacitása 252 kártya, 14 oldalas, 18 zseb/oldal, varrott kötés, mérete 29,5 × 24 cm (Ma×Sz)
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1832
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), Booster, 6 csomag a készletben, kiadás dátuma február 2024
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07409
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Pokémon TCG: Pokémon GO - Radiant Eevee Premium Collection - Pokémon kártya
Típusok
4,8 28×
Pokémon TCG: Pokémon GO - Radiant Eevee Premium Collection
Pokémon kártya - Sword & Shield: Pokemon GO (SWSH10,5), Premium Collection, 8 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban
15 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36086
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma január 2024
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5333
4,0
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Booster, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023
1 320 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4446
4,9 18×
Pokémon TCG: SV03 Obsidian Flames - Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Obsidian Flames (SV03), Booster, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma augusztus 2023
1 660 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: HRAls2164
4,8 38×
Pokémon TCG: SWSH12 Silver Tempest - Booster
Pokémon kártya - Sword & Shield: Silver Tempest (SWSH12), Booster, 10 kártya a csomagban
1 850 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04667
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Elite Trainer Box Iron Valiant - Pokémon kártya Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Elite Trainer Box Iron Valiant
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4450b
4,8 13×
Pokémon TCG: SV03 Obsidian Flames - 1 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Obsidian Flames (SV03), Booster, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma augusztus 2023
1 660 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2165
4,6 27×
Pokémon TCG: 2022 Ultra Premium Collection Charizard
Pokémon kártya - Sword & Shield, Premium Collection, 16 csomag a készletben
49 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03386
4,8 23×
Pokémon TCG: SWSH10 Astral Radiance - 1 Blister Booster
Pokémon kártya - Sword & Shield: Astral Radiance (SWSH10), Booster, 10 kártya a csomagban
1 820 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00322
4,7 16×
Pokémon TCG: SV01 Scarlet & Violet - Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Scarlet & Violet (SV01), Booster, 10 kártya a csomagban
1 820 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05900
4,8 29×
Pokémon TCG: SWSH08 Fusion Strike - Booster
Pokémon kártya - Sword & Shield: Fusion Strike (SWSH08 ), Booster, 10 kártya a csomagban
2 050 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz25487
4,6
Pokémon TCG: Charizard ex Premium Collection
Pokémon kártya - Premium Collection, 6 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma október 2023
17 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4445
4,8 18×
Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldea Evolved (SV02), Booster, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma június 2023
1 660 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06783
5,0 17×
Pokémon TCG: SWSH12 Silver Tempest - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Sword & Shield: Silver Tempest (SWSH12), Elite Trainer Box, 8 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04660
4,4
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - 1 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Blister, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023
1 660 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4447
4,4 26×
Pokémon TCG: SWSH11 Lost Origin - Booster
Pokémon kártya - Sword & Shield: Lost Origin (SWSH11), Booster, 10 kártya a csomagban
1 980 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc02923
4,6 13×
Pokémon TCG: SV01 Scarlet & Violet - 1 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Scarlet & Violet (SV01), Booster, 10 kártya a csomagban
1 820 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05901
4,5
Pokémon TCG: SV03 Obsidian Flames - 3 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Obsidian Flames (SV03), Booster, 3 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma augusztus 2023
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2166
4,5
Pokémon TCG: Trick or Trade Booster Pack
Pokémon kártya - Booster, 50 csomag a készletben, 3 kártya a csomagban, kiadás dátuma szeptember 2023
8 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3139
4,8
Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - 1 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldea Evolved (SV02), Blister, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma június 2023
1 820 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06784
Pokémon UP: GS Scorching Summit - A5, 80 kártyás - Gyűjtőalbum
Típusok
4,9
Pokémon UP: GS Scorching Summit - A5, 80 kártyás
Gyűjtőalbum - Pokémon, A5 formátum, kapacitása 80 kártya, 10 oldalas
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2359
5,0
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - 3 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Blister, 3 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023
5 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4448

Pokémon kártyák

Pokémon kártyák

A Pokémon kártyák kategóriában összesen 186 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pokémon kártyák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább pokémon kártyák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pokémon kártyák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pokémon kártyák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ