AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Fagyasztóláda

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
D
(8)
E
(25)
F
(8)
Fagyasztó tulajdonságai
Kijelző
(14)
Gyorsfagyasztás
(21)
Zár
(13)
Gyerekzár
(7)
Kézi hőmérséklet-szabályozás
(9)
Low frost
(2)
LED világítás
(8)

A fagyasztóláda vagy más néven mélyhűtőláda leggyakrabban hosszú távú élelmiszertárolásra használatos. A fagyasztószekrényekkel összehasonlítva a fagyasztóládák sokkal tágasabbak. Hátrányuk lehet a kisebb átláthatóság és a belső elrendezés korlátozottabb lehetőségei. De nézzük, milyen előnyöket és funkciókat kínálnak a fagyasztóládák és mire érdemes figyelni választáskor?

Tovább

A fagyasztóládák legfőbb előnyei

A fagyasztóláda nagy mennyiségű élelmiszer tárolását teszi lehetővé, például nagy mennyiségű hús vagy zöldség tárolását egy helyen. Ezért a mélyhűtőláda ideális kereskedők vagy éttermek számára, de szintén tökéletes választás olyan családok számára, amelyek nagyobb mennyiségű élelmiszer tárolását szeretnék otthon megoldani, például vágóhídról vagy disznóvágásból származó méretes húsok, vagy akciós áron beszerzett nagy mennyiségű áru tárolását.

Fagyasztóláda - Extra tárolóhely és elegancia
Fagyasztóláda - A közepes méretű modellek tökéletes választásnak bizonyulnak kereskedők, éttermek vagy nagyobb családok számára.

Mit kell tudni a fagyasztóládák méretéről és űrtartalmáról?

  • Fagyasztóládák 200 literig - A 100-200 literes fagyasztóláda tisztességes mennyiségű árut képes tárolni, így ideális kiegészítő családok vagy kisebb éttermek számára.
  • Fagyasztóládák 400 literig - A 200–400 liter űrtartalmú fagyasztóláda már megfelelő tárolóhelyet képes biztosítani éttermek és a nagyobb családok élelmiszerkészleteinek raktározására.
  • Fagyasztóládák 400 l felett - A 400 liter feletti űrtartalmú fagyasztóládák elegendő tárolóhelyet biztosítanak akár nagyobb éttermek számára is, vagy ahol nagy mennyiségű étel és hozzávaló tárolását kell megoldani.
  • Kis fagyasztók - A kisméretű, maximum 100 literes fagyasztók hasznos kiegészítőként szolgálnak kombinált vagy fagyasztó nélküli hűtőszekrényhez.

i

Egyes gyártóknál a jobb áttekinthetőség érdekében a fagyasztóládák függesztett kosarakkal vannak felszerelve, amelyek eltávolíthatók, így könnyebb hozzáférést biztosítanak az alsóbb rekeszekben elhelyezett élelmiszerekhez.

Fagyasztóláda tárolórekeszek
A fagyasztóládák tárolórekeszei jobb elrendezést, több tárolóhelyet és könnyebb hozzáférést biztosítanak az alsóbb rekeszekben elhelyezett élelmiszerekhez.

Energiaosztály

A fagyasztóláda energiaosztálya két okból is rendkívül fontos. Az egyik, hogy más háztartási eszközöktől eltérően a mélyhűtőláda folyamatosan üzemel. A másik, hogy a különböző energiaosztályú fagyasztóládák üzemeltetési költségei nagyon eltérőek lehetnek. A leggazdaságosabb jelenleg a "B" (korábban A+++) fagyasztóláda. Egy ilyen fagyasztóláda akár több ezer forint üzemeltetési költséget képes megspórolni a tulajdonosának egy gyengébb energiaosztályú fagyasztóládához képest. Minél alacsonyabb az energiacímkén feltüntetett fogyasztás (kWh/év), annál több pénzt takarít meg. Természetesen a fagyasztóláda üzemeltetési költségei függenek a környezeti hatásoktól is, például attól, hogy milyen hőmérsékletű helyiségben üzemel, vagy hogy milyen gyakran nyitogatják az ajtaját.


Mit jelent a klímaosztály a különböző fagyasztómodellek esetében?

Bár a mélyhűtő láda lényegében egy jégdoboz, hatékonysága nagyban függ attól is, hogy a klímaosztályának megfelelő körülmények között üzemeltetjük-e. A klíma osztályok SN, N, ST, S és T jelölést kaptak, és különböző hőmérsékleti tartományokat jelölnek, amelyek ideálisak az adott fagyasztóláda elhelyezésére. A fagyasztóládák ezeket a klímaosztályokat kombinálva is használják, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy például az SN-ST klímaosztályú fagyasztóláda hőmérséklet-tartománya 10-38 °C.

Klímaosztály jele

Klímaosztály neve

Környezeti hőmérséklet

SN Szubnormális 10 – 32 °C
N Normális 16 – 32 °C
ST Szubtrópusi 18 – 38 °C
T Trópusi 8 – 43 °C

A fagyasztószekrények a fagyasztóládákhoz képest nagyobb átláthatóságot és könnyebb hozzáférhetőséget biztosítanak. Ha számodra ez a két legfontosabb szempont, vagy a rendelkezésre álló hely inkább a fagyasztószekrények magasabb és keskenyebb kialakítását követeli meg, akkor érdemes megtekintened fagyasztószekrény kínálatunkat.

Fagyasztóláda - funkcionalitás, elegancia
Fagyasztóláda - Tökéletes funkcionalitás elegáns külsőbe burkolva.

A fagyasztóláda kiválasztásának legfontosabb paraméterei

  • Energiaosztály - Az energiaosztály határozza meg a mélyhűtőláda energiafogyasztását, melyet A-G közötti skála értékekkel jelölnek. "A" energiaosztályú jelölése a legenergiatakarékosabb fagyasztóládáknak van.
  • Űrtartalom - A fagyasztóláda űrtartalmát saját igényeid szerint válaszd ki. Az ajánlott űrtartalom általában minimum 40 liter/fő.
  • Zajszint - A fagyasztóláda zajszintje legyen minél alacsonyabb, főleg ha olyan helyiségben helyezzük el, ahol sok időt töltünk. A fagyasztóládák zajszintje általában 38 és 45 dB között mozog. Összehasonlításképp, például 30 dB suttogás zajának felel meg, míg a 40 dB körüli érték csendes beszélgetés zajával egyenlő.
  • Fagyasztó teljesítmény - A fagyasztó teljesítmény azt mutatja meg, hogy a fagyasztóláda hány kilogramm élelmiszert képes -16 °C-ra lefagyasztani 24 óra alatt.
  • Visszamelegedési idő - Azt az időtartamot jelöli, amelyet áramszünet esetén az élelmiszer kibír a fagyasztóládában kiolvadás nélkül. Akár 50 óra is lehet.

i

A fagyasztóláda tisztítására és karbantartására fontos időt szánni legalább néhány havonta. Fagyasztó tartozékok oldalunkon egy helyen beszerezhetsz mindent, amire szükséged lehet.

Speciális fagyasztóláda funkciók és felszereltség

  • Ajtózár - Olyan helyeken vagy helyiségekben érdemes használni, ahol fokozott a lopásveszély.
  • Kijelző - A kijelző lehetővé teszi a termosztát egyszerű vezérlését és tájékoztat a fagyasztóláda aktuális állapotáról.
  • Gyorsfagyasztás - Olyan praktikus funkció, amely szinte azonnal lefagyasztja az frissen behelyezett ételeket.
  • A beépített LED világítás energiát takarít meg, és tökéletes megvilágítást biztosít a fagyasztóláda belsejében.
  • A hang- és fényjelzések figyelmeztetnek az emelkedő hőmérsékletre, és arra, ha nyitva maradt a fagyasztóláda ajtaja.
Fagyasztóláda - Átlátható elrendezés
Átlátható belső elrendezés, maximális helykihasználás.

A különböző fagyasztóláda modellek árai

Fagyasztóláda vásárlásakor a legelső szempont, amit figyelembe kell vennünk, hogy milyen űrtartalmú fagyasztóládára van szükségünk. Ha kisméretű fagyasztóláda is elegendő, vagy keskeny fagyasztóláda a cél helyhiány miatt, akkor a legkisebb, 100 liter körüli űrtartalmú fagyasztóládákat érdemes szemügyre vennünk, amelyek ára 60 ezer forintnál kezdődik. 200 literes vagy ahhoz közeli űrtartalom esetén már 90-100 forint feletti árról beszélünk. A legnagyobb űrtartalmú (400 liter vagy felette) modellek ára akár 150 ezer forint felett is lehet, így érdemes átgondolni, hogy milyen méretre és milyen funkciókra van szükségünk. Ha minden álmod egy energiatakarékos fagyasztóláda, akkor használd a bal oldali paraméter szűrőt.

Fagyasztóláda vagy fiókos fagyasztó? Mi a fő különbség?

Ha nem tudod eldönteni, hogy fagyasztóládát vagy fiókos fagyasztót válassz-e, íme egy rövid összefoglaló a főbb különbségekről. A fagyasztóládák űrtartalma nagyobb, emellett gazdaságosabbak, és nagyobb méretű élelmiszerek is elférnek bennük. A fiókos fagyasztók azonban lehetővé teszik, hogy áttekinthetően rendszerezd bennük az élelmiszereket, viszont általában kisebb az űrtartalmuk.

A sokkfűtők és sokkfagyasztók ideális kiegészítői a fagyasztóládáknak

A fagyasztóládák és az úgynevezett sokkolók (sokkoló hűtők és fagyasztók) a modern vendéglátóipari létesítmények alapfelszerelései közé tartoznak. A sokkhűtők lehetővé teszik, hogy kevesebb mint 90 perc alatt 90°C-ról 3°C-ra csökkentsük az élelmiszerek hőmérsékletét. Ez 5-6 nappal meghosszabbítja az eltarthatósági időt. A sokkfagyasztók rövid idő alatt -18 °C-ra fagyasztják le az élelmiszereket, ezzel megőrizve tápértéküket.

Fagyasztóláda - Használt modellek

Ha használt fagyasztóláda is megteszi, vagy egyszerűen csak szeretnéd akciós áron elcsípni a neked megfelelő fagyasztóláda modellt, akkor érdemes egy pillantást vetned Olcsó fagyasztóládák oldalunkra, ahol akciós árakat, illetve a legolcsóbb fagyasztóláda modelljeinket találod.


i

Ha még mindig nem tudsz dönteni, akkor talán tudunk segíteni. Fagyasztóláda vélemények és tesztek oldalunkon a mélyhűtőláda modelleket vélemények és egyéb adatok, mint például vásárlói értékelés, népszerűség vagy panaszok alapján rangsoroltuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL WH1410 A+E Szállításra kész > 5 db
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 132 l, fehér kivitel, gyorsfagyasztás, méretek 86,5 × 57,2 × 64,2 cm (H×Sz×Mé)
85 590 Ft

2.
CANDY CCHH 200 Szállításra kész > 5 db
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 194 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,5 × 82 × 55,5 cm (H×Sz×Mé)
98 990 Ft

3.
GORENJE FH25EAW Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 248 l, fehér kivitel, gyorsfagyasztás, méretek 84,7 × 96,3 × 63 cm (H×Sz×Mé)
129 990 Ft

Még több
41 termék
4,7 45×
Siguro CF-O15W Fast Freeze 400 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztóláda - E energiaosztály, térfogat 400 l, fehér, kijelző, gyorsfagyasztás (-32 °C 26 órán át), belső világítás, 2 kosár az ételek rendszerezéséhez, gyermekzár, fogantyú zárral, inverteres motor, a készülék hűtőszekrényként is használható, hőmérséklet-tartomány +8 és -24 ℃ között, méretek 83,5 × 136,5 × 73,5 cm (H × B × M), súly 58 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra.
Szuper ár
167 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_CF_O150W
4,7 45×
Siguro CF-K15W Fast Freeze 299 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztóláda - E energiaosztály, térfogat 299 l, fehér, kijelző, gyorsfagyasztás (-32 °C 26 órán át), belső világítás, 2 kosár az ételek rendszerezéséhez, gyermekzár, fogantyú zárral, inverteres motor, hűtőszekrényként is használható, hőmérséklet-tartomány +8 és -24 °C között, méretek 83,5 × 112,5 × 61 cm (H × Sz × M), súly 41 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra.
Szuper ár
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_CF_K150W
4,7 13×
GORENJE FH30DCW
Fagyasztóláda - D energiaosztály, kapacitása 303 l, fehér kivitel, gyorsfagyasztás, méretek 85 × 108 × 74 cm (H×Sz×Mé)
156 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR028
4,3
GORENJE FH302CW FreezeProtect -15°C
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 303 l, SN, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 85 × 108 × 74 cm (H×Sz×Mé)
148 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR026
4,7
CANDY CCHH 200
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 194 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,5 × 82 × 55,5 cm (H×Sz×Mé)
98 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR043
4,9 28×
WHIRLPOOL WH1410 A+E
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 132 l, fehér kivitel, gyorsfagyasztás, méretek 86,5 × 57,2 × 64,2 cm (H×Sz×Mé)
85 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR010
4,3
WHIRLPOOL WHE31352 FO 2
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 315 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, kijelző és zár, méretek 91,6 × 118 × 69,8 cm (H×Sz×Mé)
194 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR012
4,6
GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 457 l, N klímaosztály, fehér kivitel, gyorsfagyasztás és zár, méretek 85 × 150 × 74 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -7 %
168 190 Ft 180 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR021
4,9 14×
WHIRLPOOL WHM4611 2
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 437 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, zár, méretek 91,6 × 140,5 × 69,8 cm (H×Sz×Mé)
183 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR013
5,0
GORENJE FH401CW FreezeProtect -15°C
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 384 l, N klímaosztály, fehér kivitel, gyorsfagyasztás és zár, méretek 85 × 130 × 74 cm (H×Sz×Mé)
145 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR022
5,0
GORENJE FH35DW
Fagyasztóláda - D energiaosztály, kapacitása 303 l, N, T, ST, SN klímaosztály, fehér kivitel, gyorsfagyasztás, zár és LED világítás, méretek 85 × 108 × 74 cm (H×Sz×Mé)
178 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR038
4,7
GUZZANTI GZ 101
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 98 l, SN, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,7 × 54,5 × 55 cm (H×Sz×Mé)
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZMR006
4,6 25×
WHIRLPOOL WHS 2121
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 204 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, gyorsfagyasztás, méretek 86,5 × 80,6 × 64,2 cm (H×Sz×Mé)
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC4005z
5,0 17×
WHIRLPOOL WHM22113 3
Fagyasztóláda - D energiaosztály, kapacitása 219 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, zár, méretek 91,6 × 118 × 69,8 cm (H×Sz×Mé)
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR014
4,5
Candy CHAE 1452E
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 137 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, kijelző és gyorsfagyasztás, méretek 84,5 × 69,5 × 55,5 cm (H×Sz×Mé)
89 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR051
4,9
WHIRLPOOL WHM25112 2
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 255 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, zár, méretek 91,6 × 101 × 69,8 cm (H×Sz×Mé)
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR015
BEKO HSM210530
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 104 l, SN-ST klímaosztály, fehér kivitel, low frost, méretek 86 × 53,7 × 58,5 cm (H×Sz×Mé)
71 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEMR013
4,7
GUZZANTI GZ 220A
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 198 l, SN, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,7 × 91 × 55,5 cm (H×Sz×Mé)
101 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GUZMR004
4,7
MORA MP 2204 W
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 142 l, SN,N,ST,T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 85,4 × 62,5 × 55,9 cm (H×Sz×Mé)
92 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMR002
Candy CHAE 2002E
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 196 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, kijelző, gyorsfagyasztás és kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 84,5 × 91,5 × 55,5 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -8 %
98 890 Ft 107 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR052
4,7
HAIER HCE200D
Fagyasztóláda - D energiaosztály, kapacitása 196 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, kijelző, gyorsfagyasztás és zár, méretek 84,5 × 91,5 × 55,5 cm (H×Sz×Mé)
163 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIMR017
Candy CHAE 1002E
Fagyasztóláda - E energiaosztály, kapacitása 97 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, kijelző és gyorsfagyasztás, méretek 84,5 × 54,5 × 49 cm (H×Sz×Mé)
76 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR050
5,0 17×
WHIRLPOOL WHM22113 3
Fagyasztóláda - D energiaosztály, kapacitása 219 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, zár, méretek 91,6 × 118 × 69,8 cm (H×Sz×Mé)
108 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: WHMR014
4,0
CANDY CMCH 100 D
Fagyasztóláda - D energiaosztály, kapacitása 99 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, kijelző és gyerekzár, méretek 83,5 × 54,5 × 47,6 cm (H×Sz×Mé)
135 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR046

Fagyasztóláda

háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...

Fagyasztóláda

Fagyasztóláda modelljeink extra tárolóhelyet kínálnak, ha a kombinált hűtőszekrény nem nyújt elég helyet családodnak

A fagyasztó láda ideális kiegészítő a kombinált hűtőszekrényhez. Ha a hűtőszekrény és relatíve kis fagyasztója nem elég a családod számára, akkor a fagyasztóláda extra tárolóhelyet nyújt, amely nagy mennyiségű élelmiszert képes befogadni. Ha nagy űrtartalmú fagyasztóláda modellt választasz, akkor akár a vágóhídról beszerzett fél sertést is könnyűszerrel elraktározhatod.

Fagyasztóláda? Mélyhűtőláda? Mi a különbség?

A fagyasztóláda vagy mélyhűtőláda, esetleg mélyhűtő láda, ugyanazon termék megnevezése. A fagyasztóládák zárt állapotban általában derékmagasságúak, az ajtajuk pedig felfelé nyílik. Tehát akár a fagyasztóláda, akár a mélyhűtőláda kifejezést halljuk, ugyanarról a készülékről van szó.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fagyasztóláda Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fagyasztóláda A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fagyasztóláda A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fagyasztóláda vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ