ApF HU DJI MPLA312749 ,MPLA312748

Internetes rádiók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rádió típus
Internetes
(91)
Klasszikus
(43)
Ébresztős
(3)
Rendeltetés
Konyhai
(5)
Hordozható
(65)
Lejátszható formátum
CD
(40)
MicroSD kártya
(2)
Pendrive
(60)
Bemenetek
USB
(66)
3,5 mm Jack
(59)
AUX
(6)
Digitális koax
(1)
Digitális optikai
(1)
Micro USB
(1)
Kapcsolódás
Bluetooth
(83)
DLNA
(13)
NFC
(4)
UPnP
(26)
Wi-Fi
(85)
Támogatott formátumok
AAC
(30)
FLAC
(9)
(67)
WAV
(25)
WMA
(28)
Streaming szolgáltatások
Spotify
(44)
Deezer
(2)
Apple Music
(3)
YouTube Premium
(1)
Felszerelés
Ébresztőóra
(81)
Óra
(79)
SOS gomb
(1)
Tápellátás
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(16)
Fekete
(65)
Piros
(1)
Barna
(9)
Ezüst
(23)
Szürke
(8)

Az internetes rádió új korszakot nyitott a rádiózás korában. Internetes rádió készülék segítségével az összes hazai analóg és digitális rádióállomás adása vehető, s ha WiFi-hez csatlakoztatjuk, akkor több mint 20 ezer internetes adás válik elérhetővé. Nézzük, miért érdemes elgondolkodni internetes rádió készülék vásárlásán, milyen funkciókat kínál és mire fontos figyelmet fordítani választáskor.

Tovább

Internet rádió - Az internetes rádió működése

Az internet rádió vagy más néven netes rádió nemcsak analóg rádiócsatornák vételére képes, hanem a DAB/DAB+ rendszerű digitális földfelszíni rádiós sugárzás vételére is, illetve - WiFi vagy vezetékes LAN internetes kapcsolattal - a világ bármely részén sugárzott digitális csatornák adását is gond nélkül lejátssza. Ily módon több mint 20 ezer digitális adás közül válogathatsz a világ minden tájáról, amelyeket régió és műfaj szerint is szűrhetsz. Nem létezik olyan lényeges adó, amely csak az AM/FM vonalon mozogna, internet rádió segítségével tisztán lehet fogni az online adásokat. Így lehetőséged van szinte bármely ország rádióit hallgatni, illetve elérhetsz olyan olyan hazai vagy külföldi digitális tartalmakat is, mint például a podcast-ok vagy zene streamelő szolgáltatások tartalmai, pl. Spotify.

i

Internet rádió - rendben, de mi is az a DAB/DAB+? Míg az FM egy jól bevált, általánosan elfogadott és hosszú évek óta használt analóg technológia, a DAB/DAB+ digitális rendszerű rádiósugárzás, amely számos előnyt kínál, amelyek közül a fogasztó szempontjából a legfontosabb a digitális, ezért zajmentes átvitel és az ebből adódó jobb hangminőség. Továbbá a digitális átvitel több kiegészítő információ sugárzását teszi lehetővé, például információk az aktuális műsorról, elektromos műsorfüzet, de akár közlekedési szalaghírek vagy képi kísérőinformációk átvitelére is lehetőség van. A szolgáltatók szemszögéből pedig előny, hogy egyetlen frekvencián akár 10-18 adó is továbbítható.

Internetes rádió működése

Sokak számára ismerős a helyzet, amikor az FM rádió kihúzható antennájával, mint egy varázslótanonc, próbálunk addig integetni, amíg a súgás helyett rádióadást hallunk. Internetes rádió esetén ezt a problémát már elengedhetjük. Nem gond, ha kedvenc adónk nem rendelkezik országos lefedettséggel, elég ha aktív az online térben. Az adás mindig egyforma minőségű lesz, nem kell rettegnünk a precízen beállított antenna elmozdulásától. Az egyetlen amire szükségünk van, az a stabil wifi kapcsolat.

Milyen internet rádiót vegyek?

Internet rádió
Internet rádió - otthonod ízléses része.

Az internet rádiók funkciók és szolgáltatások széles választékát kínálják, így a számodra legmegfelelőbb készülék az, amelyik a legtöbb számodra fontos funkciót kínálja. Nézzük, melyek az internetes rádió készülékek legfontosabb funkciói?

  • Analóg és digitális csatornák és tartalmak vétele - FM (VKV), DAD/DAB+, RDS, valamint WiFi kapcsolat segítségével a világ bármely táján működő rádió műsorait hallgathatod, valamint egyéb digitális tartalmakat, például podcastok.
  • Kedvenc csatornák tárolása memóriában - A választékunkban található internetes rádió készülékek 20-60 csatorna tárolására képesek memóriájukban.
  • Bluetooth - A legtöbb internetrádió képes zene lejátszására Bluetooth eszközökről, például okostelefonról vagy tabletről, illetve Bluetooth hangszórókhoz való csatlakozásra is lehetőséget ad.
  • USB port - Az internet rádiók többsége USB porttal van felszerelve, amely lehetővé teszik tartalmak lejátszását külső merevlemezről vagy pendrive-ról.
  • 3.5 mm Jack kimenet - Arra az esetre, ha nem kívánod a szomszédokat vagy családod tagjait zavarni. Ha vezeték nélküli fejhallgatót választasz, akkor kedvenc rádióműsoraid élvezete közben nem vagy helyhezkötve, szabadon mozoghatsz otthonodban, akár főzhetsz, vagy bármilyen más tevékenységet végezhetsz.
  • Színes LCD kijelző - Az internet rádió funkcióinak kiválasztásához, információk megjelenítésére az aktuális rádióműsorról, időjárás információ, ébresztőóra, stb.
  • Távirányító - Hogy az internetrádió használata minél kényelmesebb legyen.
  • Elegáns dizájn - Az internetes rádió készülékek vonzó, modern kialakítása biztosítja, hogy bármelyik modell otthonod ízléses része legyen.

Az internetrádió USB portja nemcsak külső meghajtó vagy pendrive csatlakoztatására alkalmas, hanem egyéb perifériák, például mobiltelefon vagy MP3 lejátszó töltésére is.

Hordozható internet rádió

Méretének és tömegének köszönhetően nem mindegyik internetes rádió készülék hordozható könnyen, de a legtöbb modell akkumulátorról is képes működni. Így a kisebb wifi internet rádió modelleket valóban könnyedén hordozhatod magaddal az irodában vagy otthonodban egyik helyiségből a másikba. A legkönnyebb modellek alig nyomnak 1-1,5 kg-ot, így könnyen felkaphatod őket, ha helyet változtatsz.

Hordozható internet rádió
Hordozható internet rádió. A legtöbb internetes rádió készülék akkumulátorról is üzemeltethető.

i

Ha mégsem vagy benne biztos, hogy az internet rádió a megfelelő választás számodra, akkor tekintsd meg általános rádió kínálatunkat, ahol többszáz modell közül válogathatsz.

Rádió kiegészítők - Antennák

Gyenge a vétel a konyhában vagy a nappaliban? Recseg-ropog és sistereg a kedvenc csatornád? Ezen könnyen segíthetsz egy FM rádió antenna vagy DAB+ antenna használatával, amelyek némelyike nem csak digitális, hanem analóg jel vételére is képes.

Internet rádió
Az olcsóbb és középárkategóriás internetes rádió készülékek is ízléses formatervezést és stílusos megjelenést kínálnak.

Internetes rádió ár szerint

Internetes rádió készülék vásárlásakor a következő szempontok a legfontosabbak:

  • Formatervezés és elegancia - Nincs értelme olyan modellt választani, amely ugyan nyújtja a számunkra fontos funkciókat, de megjelenése, stílusa nem tetszetős vagy nem illik otthonunkba.
  • Funkciók és szolgáltatások - Általánosságban a magasabb árszint kifinomultabb minőséget és funkciók szélesebb skáláját jelzi.
  • Internetes rádió ár - Az árszintet nemcsak a pénztárcánk határozhatja meg, hanem az is, hogy milyen funkciókra van valóban szükségünk. Nincs értelme magasabb árat fizetni olyan funkciókért, amelyeket úgysem fogunk használni.

Az internetes rádió készülékek ára nagyjából 25 és 100 ezer forint között mozog. A legolcsóbb és középkategóriás modellek is funkciók sokaságát és ízléses formatervezést kínálnak, míg a legdrágább internetrádiók, 70 ezer forinttól felfelé, olyan extra szolgáltatásokat kínálnak, amelyek a legkényesebb modern zenerajongó igényeit is kielégítik.

Ha biztosra akarsz menni és a lehető legjobb áron szeretnél internetes rádió tulajdonosává válni, akkor vess egy pillantást olcsó internetes rádiók oldalunkra, ahol az internetes rádió készülékeket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Technisat DIGITRADIO 602 dió-ezüst Szállításra kész 1 db
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 24 előre beállítható csatorna, AAC, MP3, WAV és WMA formátum támogatás, 70 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD és pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 170 × 400 × 215 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,97 kg, barna és ezüst kivitel
163 990 Ft

2.
TechniSat CLASSIC 300 IR Szállításra kész > 5 db
Rádió - internetes, hordozható, FM és RDS tuner 349 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 10 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, ébresztőóra a csomag része, hálózati tápellátás, mérete 140 × 310 × 115 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete kivitel
34 990 Ft

3.
TechniSat VIOLA 2 C IR Kérés esetén megrendeljük 3 db
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Wi-Fi, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 112 × 204 × 90 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,508 kg, fehér és fekete kivitel
28 890 Ft

Még több
91 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
KENWOOD CR-ST100S-W - Rádió Típusok
4,6 15×
KENWOOD CR-ST100S-W
Rádió - internetes, konyhai, DAB+, FM és RDS tuner 20 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 20 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás és automatikus kikapcsolás, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 145 × 245 × 115 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér és ezüst kivitel
68 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KNW03e1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Technisat DIGITRADIO 602 dió-ezüst - Rádió Típusok
4,5
Technisat DIGITRADIO 602 dió-ezüst
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 24 előre beállítható csatorna, AAC, MP3, WAV és WMA formátum támogatás, 70 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD és pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 170 × 400 × 215 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,97 kg, barna és ezüst kivitel
163 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JT858l6i
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Technisat DIGITRADIO 602 antracit-ezüst - Rádió Típusok
4,5
Technisat DIGITRADIO 602 antracit-ezüst
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 24 előre beállítható csatorna, AAC, MP3, WAV és WMA formátum támogatás, 70 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD és pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 170 × 400 × 215 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,97 kg, fekete és ezüst kivitel
148 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JT858l6f
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
TechniSat DIGITRADIO 650, anthrazit - Rádió Típusok
TechniSat DIGITRADIO 650, anthrazit
Rádió - internetes, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 60 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 70 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth, NFC és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD és pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, beépített elem, mérete 180 × 500 × 230 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,94 kg, fekete kivitel
252 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858w31
5,0
TechniSat CLASSIC 300 IR
Rádió - internetes, hordozható, FM és RDS tuner 349 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 10 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, ébresztőóra a csomag része, hálózati tápellátás, mérete 140 × 310 × 115 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete kivitel
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858w23
4,8 67×
JVC RA-E981B
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+ és FM tuner 80 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 10 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 125 × 302 × 175 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,83 kg, fekete kivitel
74 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25g3
4,6 15×
GoGEN IR 237 BTDAB
Rádió - internetes, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 4 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, hangszínszabályzó, sleep és snooze, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra, akkumulátor, távirányító és adapter a csomag része, hálózati tápellátás, modern design, mérete 132 × 210 × 112 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,716 kg, barna kivitel
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG982g9a
TechniSat TECHNIRADIO 6 IR fekete - Rádió Típusok
4,8
TechniSat TECHNIRADIO 6 IR fekete
Rádió - internetes, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 40 előre beállítható csatorna, 3 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth és Wi-Fi, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, BL 5C elem, mérete 110 × 175 × 75 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,42 kg, fekete kivitel
29 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858r2
3,8 21×
Sencor SIR 6000WDB
Rádió - internetes, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 20 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 14 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, automatikus kikapcsolás és időjárás előrejelzés, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 99 × 255 × 180 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,4 kg, fekete kivitel
46 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK725a2
TechniSat STERNRADIO IR 2 fehér - Rádió Típusok
3,1 10×
TechniSat STERNRADIO IR 2 fehér
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, AAC, MP3, WAV és WMA formátum támogatás, 2 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus kikapcsolás és időjárás előrejelzés, UPnP és Wi-Fi, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, beépített elem, klasszikus design, mérete 108 × 180 × 50 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,338 kg, fehér kivitel
23 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858p3a
TechniSat STERNRADIO IR 2 fekete - Rádió Típusok
3,1 10×
TechniSat STERNRADIO IR 2 fekete
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, AAC, MP3, WAV és WMA formátum támogatás, 2 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus kikapcsolás és időjárás előrejelzés, UPnP és Wi-Fi, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, beépített elem, klasszikus design, mérete 108 × 180 × 50 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,338 kg, fekete kivitel
24 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858p3
4,2 75×
Gogen IR 167 BTB fekete
Rádió - internetes és klasszikus, FM tuner 20 előre beállítható csatorna, AAC, FLAC, MP3, WAV és WMA formátum támogatás, 14 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás és időjárás előrejelzés, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 105 × 255 × 185 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,48 kg, fekete kivitel
48 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG983d
4,3 31×
Sencor SIR 5000WDB
Rádió - internetes, klasszikus és ébresztős, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 20 előre beállítható csatorna, 6 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus kikapcsolás és időjárás előrejelzés, Bluetooth, ébresztőóra, kijelző és óra, akkumulátor, távirányító, adapter és AUX kábel a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 110 × 220 × 110 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete kivitel
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK725a1
4,6 25×
Maxxo DAB + internetes - DT02
Internetes rádió - internetes, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 80 előre beállítható csatorna, 3 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás és automatikus kikapcsolás, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, beépített elem, klasszikus design, mérete 114 × 190 × 100 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,8 kg, fekete kivitel
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR009a
TechniSat TECHNIRADIO 6 IR, white/grey - Rádió Típusok
4,8
TechniSat TECHNIRADIO 6 IR, white/grey
Rádió - internetes, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 40 előre beállítható csatorna, 3 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth és Wi-Fi, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, BL 5C elem, mérete 110 × 175 × 75 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,42 kg, fehér és szürke kivitel
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858r1
4,5 25×
Maxxo DAB+ internetes - CD03
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 99 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 20 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD, MicroSD kártya és pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, Deezer és Apple Music, ébresztőóra és kijelző, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, retro / Vintage design, fehér és fekete kivitel
52 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR009b
TechniSat DIGITRADIO 451 CD IR antracit - Rádió Típusok
4,7 12×
TechniSat DIGITRADIO 451 CD IR antracit
Rádió - internetes és klasszikus, DAB+, FM, RDS és PLL tuner 80 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 30 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus kikapcsolás, hangszínszabályzó és snooze, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD és pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 150 × 375 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,58 kg, fekete és szürke kivitel
90 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858k1
4,0
TechniSat TECHNIRADIO 4 IR
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 80 előre beállítható csatorna, 3 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Wi-Fi, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 130 × 210 × 90 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,675 kg, fekete kivitel
37 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JT858p8
TechniSat MULTYRADIO 4.0 fekete/fehér - Rádió Típusok
5,0
TechniSat MULTYRADIO 4.0 fekete/fehér
Rádió - internetes, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 24 előre beállítható csatorna, AAC, MP3, WAV és WMA formátum támogatás, 20 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD és pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 230 × 445 × 190 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,83 kg, fehér és fekete kivitel
129 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: JT858o1
4,7
TechniSat DIGITRADIO 370 CD IR fehér
Rádió - internetes és klasszikus, DAB+, FM és RDS tuner 40 előre beállítható csatorna, AAC, MP3, WAV és WMA formátum támogatás, 10 W teljesítmény, USB, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus kikapcsolás, hangszínszabályzó és snooze, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD és pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra, akkumulátor, távirányító és tápegység a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 120 × 350 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,75 kg, fehér és ezüst kivitel
81 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858j1
TechniSat DIGITRADIO 371 CD IR, black - Rádió Típusok
5,0
TechniSat DIGITRADIO 371 CD IR, black
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 40 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 10 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 120 × 350 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,75 kg, fekete kivitel
82 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JT858w9
5,0
TechniSat DIGITRADIO 143 (V3) black
Rádió - internetes, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 60 előre beállítható csatorna, AAC és MP3 formátum támogatás, USB és 3,5 mm Jack bemenet, automatikus kikapcsolás, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, mérete 75 × 435 × 290 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,27 kg, fekete kivitel
81 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858w1
4,6
Maxxo TR04 HI-Fi tuner
Tuner Internetes rádió, DAB+, DAB, FM, RDS tuner, AAC, MP3, WAV és WMA támogatás, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, LAN, Spotify, automatikus hangolás, ébresztőóra, távirányító, 2,4'' színes kijelző és óra, menü teljesen cseh nyelven
67 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR11
4,0
Lenco PDR-040BAMBOOBK
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 60 előre beállítható csatorna, 3 W teljesítmény, micro USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus kikapcsolás és sleep, Bluetooth, ébresztőóra, kijelző és óra, akkumulátor és tápegység a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, beépített elem, klasszikus design, mérete 94 × 155 × 33 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,3 kg, bézs és fekete kivitel
30 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WZ995a20i
4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Az internetes rádiók több ezer rádióállomás hallgatását teszik lehetővé. Nincs semmi bonyolult a vételükben, csak megfelelő eszközzel kell rendelkezned, és az alapvető feltétel az internetkapcsolat. Hogyan lehet ráhangolódni az internetes rádióra, és egyáltalán, miben...

Internetes rádiók

A Internetes rádiók kategóriában összesen 91 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó internetes rádiók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább internetes rádiók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb internetes rádiók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: internetes rádiók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ