30 dnů na vrácení Alza days HU

Kombinált hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Energiaosztály
B
(2)
C
(17)
D
(36)
E
(100)
F
(52)
Modell típusa
Szabadonálló
(167)
Beépíthető
(41)
Funkciók
No Frost
(47)
Total No Frost
(47)
Önleolvasztó fagyasztó
(12)
Automatikus leolvasztás
(65)
Párásító
(8)
Szín
Bézs
(11)
Fehér
(66)
Fekete
(24)
Piros
(6)
Kék
(2)
Inox
(39)
Ezüst
(12)
Szürke
(5)
Sötétszürke
(1)
Többszínű
(1)
Borvörös
(1)
Zöld
(1)
Nincs
(33)
Sárga
(1)

A kombinált hűtő az egyik legpraktikusabb és legelterjedtebb fagyasztós hűtőszekrény típus a piacon. Kimagasló népszerűsége abban az egyszerű tulajdonságban rejlik, hogy a kombinált hűtőszekrény hűtő- és fagyasztó része két külön ajtóval nyílik, tehát teljesen elkülönülnek egymástól. Kombi hűtő vásárlásakor a kialakításon és a méreteken kívül érdemes szem előtt tartani néhány egyéb tényezőt is. Ha kíváncsi vagy, melyek ezek, akkor olvass tovább és mi segítünk eligazodni a kombinált hűtők színes választékában.

Tovább

A fagyasztóval kombinált hűtők előnyei és hátrányai

 • Külön ajtóval nyíló hűtő- és fagyasztó rész
 • Méretek és funkciók szempontjából hatalmas a választék
 • Felül- és alulfagyasztós kombinált hűtő is kapható
 • A kombi hűtő fagyasztójának űrtartalma általában kevesebb

i

A kombinált hűtő megfelelő működése érdekében fontos, hogy az egyenletes légkeringés érdekében hagyj körülötte néhány centiméternyi szabad helyet. Ha a fagyasztós hűtő körül kevés a szabad hely, akkor magasabb lehet a fogyasztása.

Kombinált hűtőszekrény méretek és kapacitás

Banális tanácsnak tűnhet, de a kiszemelt fagyasztós hűtő megvásárlása előtt mindenképp érdemes lemérni a helyének szánt tér méreteit, megbizonyosodni róla, hogy biztosan elfér és semminek nem lesz az útjában, hiszen a kényelem sokszor csupán néhány centiméteren múlik.

A fagyasztós hűtő nettó űrtartalmát érdemes a háztartás tagjainak száma alapján kiválasztani.

 • Általánosságban elmondható, hogy személyenként körülbelül 60 literes hűtőtérrel és 25 literes fagyasztótérrel kell számolni.
 • Fontos szempont lehet az is, hogy a kombinált hűtő belső elrendezése a saját igényeidnek megfelelően alakítható legyen.

A fagyasztós kombi hűtő gazdaságos használata érdekében érdemes úgy kalkulálni, hogy a rendelkezésre álló űrtartalom 70%-a legyen megtöltve élelmiszerrel. Ha azonban az benne tárolt étel mennyisége 90% vagy annál több, akkor előfordulhat, hogy a kombinált hűtő már nem képes azt megfelelően lehűteni.

Amit a fagyasztós hűtő energiafogyasztásáról tudni kell

Abból az egyszerű tényből kiindulva, hogy a kombinált hűtő folyamatosan üzemel, elengedhetetlen, hogy tisztában légy a fogyasztásával, ezt szem előtt tartva dönts egyik-másik modell mellett. A piacon manapság a fagyasztóval kombinált hűtőszekrényeket is egy A-G közötti skálán sorolják be energiatakarékossági osztályokba, ahol A legtakarékosabb, G a legkevésbé takarékos készülékeket jelöli.

Amit a kombinált hűtő fagyasztójának teljesítményéről tudni kell

Az alábbi paraméterek azt jelzik, hogy a kombinált hűtő fagyasztója milyen hatékonysággal és milyen gyorsan képes tenni a dolgát.

 • A fagyasztó teljesítmény azt mutatja meg, hogy a kombinált hűtő fagyasztója hány kilogramm élelmiszer lefagyasztására képes 24 óra alatt. Ez a mennyiség általában 2 és 24 kg között mozog.
 • A fagyasztási osztály pedig azt határozza meg, hogy a fagyasztó milyen hőmérsékletre képes lehűteni az élelmiszert, és mennyi ideig alkalmas annak tárolásra. A kombinált hűtő fagyasztási osztályát csillagokkal jelzik.
Fagyasztási osztály Tárolási időtartam Hőmérséklet
* napok -6 °C
** hetek -12 °C
*** hónapok -18 °C
**** hosszútáv -24 °C
i A kiválasztás során ne hagyd figyelmen kívül a kombinált hűtő visszamelegedési idejét sem, hiszen ez azt az időtartamot jelzi, ameddig a fagyasztó hűtő képes az élelmiszereket fagyott állapotban tartani áramellátás nélkül.

Hűtőszekrény fagyasztóval - hasznos funkciók

A kombinált hűtők számos olyan hasznos technológiával rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak az energiatakarékossághoz, megakadályozzák a jegesedést és gátolják a baktériumok szaporodását.

 • Kombinált hűtőszekrény No Frost technológiával - megakadályozza a kombi hűtő falainak jegesedését, ezzel egyidejűleg automatikusan leolvaszt.
 • A kombinált hűtő belső, antibakteriális felülete megakadályozza a baktériumok és gombák elszaporodását.
 • Az ionizátor jobb mikroklímát tart fenn a kombinált hűtő belsejében, így az élelmiszer kevésbé romlik.
 • A párásító hideg levegőt áramoltat a fagyasztó környezetében. Ha a kombinált hűtőszekrény hűtőterén belül egy külön tárolóként került kialakításra, akkor alkalmas fagyasztott élelmiszerek hűtésére és tárolására is, azonban csak rövid időre.
 • A nulla fokos zóna ideális környezetet teremt a gyümölcsök, zöldségek és sajtok tárolására.
 • A nyaralási üzemmód a távolléted ideje alatt stabil hőmérsékletet tart fenn a fagyasztós hűtő belső terében.
 • A Multiairflow biztosítja a hideg levegő állandó és egyenletes áramlását a kombinált hűtő teljes hűtőterében. Ennek eredményeként az étel hosszabb ideig megtartja frissességét.
 • A szuperhűtés és szuperfagyasztás olyan funkció, amely lehetővé teszi élelmiszerek gyors lehűtését azáltal, hogy rövid időre 2 °C alá csökkenti a hőmérsékletet. Ez a funkció leginkább akkor bizonyul hasznosnak, amikor friss élelmiszerekkel töltöd meg a kombinált hűtőszekrényt.

i

Kombinált hűtő ár
A kombi hűtő árak egészen széles skálán mozognak. A legkisebbek 35 ezer forint környékén kezdődnek, az átlagár körülbelül 140-150 ezer forint közé tehető, azonban a legdrágább modellek ára elérheti a 400-500 ezer forintot is.

Kombinált hűtő akció
Kombinált hűtőszekrény olcsón úgy szerezhető be legkönnyebben, ha az akciós kombinált hűtőszekrény kínálatunkból válogatsz.

Kombinált hűtő válaszható zsanérral

A bal oldali menü paraméterszűrője segítségével kilistázhatod a válaszható zsanéros kombinált hűtőszekrények kínálatát. Ez a funkció lehetőséget kínál a kombi hűtő ajtónyitási irányának megváltoztatására, mely hasznos lehet, ha például lakásfelújításra kerül sor és át kell helyezni a készüléket egy másik helyre.

Ha még mindig bizonytalan vagy a döntésben, nézd meg, melyek voltak a legjobb hűtőszekrények 2020-ban!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE NRK6202EXL4 Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
176 990 Ft

2.
CANDY CFM 14504SN Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
126 690 Ft

3.
CANDY CHCS 4144WN Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
120 790 Ft

Még több
208 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro BF-J140Y Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,7 24×
Siguro BF-J140Y Arctic - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140Y
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4 18×
CANDY CHCS 4144WN
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
120 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL119
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6
GORENJE NRK6202EBXL4 IonAir
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
204 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL160
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,2 28×
GORENJE NRK62CAW4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 255 l, fagyasztó kapacitás 106 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, méretek 200 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
250 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL186
Siguro BF-J140S Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,7 24×
Siguro BF-J140S Arctic
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140S
Siguro BF-O120W Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,9 13×
Siguro BF-O120W Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 219 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, gyerekzár, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
204 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120W
Siguro TF-J140W Fresh - Hűtőszekrény Típusok
4,6 35×
Siguro TF-J140W Fresh - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, összkapacitás: 211 l, hűtőszekrény űrtartalma: 170 l, fagyasztó űrtartalma: 41 l, E energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, hűtőszekrény polcainak száma: 3, kihúzható fiók friss élelmiszerek tárolására, polcok száma az ajtón: 3, rozsdamentes acél üvegtartó, rekeszek száma a fagyasztóban: 2, LED világítás, kézi hőmérsékletszabályozás, fehér színű, N/ST klímaosztály, méretek: 142,8 × 54 × 55,1 cm (magasság×szélesség×mélység), tömeg: 40 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia a hűtőszekréyre
Szuper ár
90 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TF_J140W
Siguro BF-J140W Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,7 24×
Siguro BF-J140W Arctic - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140W
Siguro TF-J140S Fresh - Hűtőszekrény Típusok
4,6 35×
Siguro TF-J140S Fresh - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, összkapacitás: 211 l, hűtőszekrény kapacitás: 170 l, fagyasztó kapacitás: 41 l, E energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, polcok száma a hűtőszekrényben: 3, kihúzható fiók friss élelmiszerek tárolására, polcok száma az ajtón: 3, rozsdamentes acél palacktartó, rekeszek száma a fagyasztóban: 2, LED világítás, manuális hőmérséklet-szabályozás, sötétszürke/fekete, N/ST klímaosztály, mérete: 142,8 × 54 × 55,1 cm (ma×szé×mé), tömege: 40 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
Szuper ár
96 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TF_J140S
GORENJE NRK6202EXL4 - Hűtőszekrény Típusok
4,6 31×
GORENJE NRK6202EXL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
176 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL151
BOSCH KGN397ICT - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 12×
BOSCH KGN397ICT
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 203 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
389 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOCHL129
4,5 28×
CANDY CFM 14504SN
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
126 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL120
4,8 11×
CANDY CCG1S 518EW
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 188 l, fagyasztó kapacitás 64 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, szuper fagyasztás, statikus hűtés, méretek 179,4 × 54,5 × 54,5 cm (H×Sz×Mé)
122 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL156
BOSCH KGN392ICF - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 17×
BOSCH KGN392ICF
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 203 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
339 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL128
4,7
CANDY CCG1S 518EX
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 188 l, fagyasztó kapacitás 64 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, szuper fagyasztás, statikus hűtés, méretek 179,4 × 54,5 × 54,5 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
122 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL155
5,0
HISENSE RB372N4CCD
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, fagyasztó kapacitás 85 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, méretek 186 × 64,5 × 62,8 cm (H×Sz×Mé)
211 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL049
4,8
WHIRLPOOL W55TM 4110 W 1
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 171 l, fagyasztó kapacitás 41 l, választható nyitási irány, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 144 × 54 × 57 cm (H×Sz×Mé)
110 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL087
GORENJE N619EAXL4 KitchenFit - Hűtőszekrény Típusok
4,7 40×
GORENJE N619EAXL4 KitchenFit
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, zero zone, LED világítás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 186 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL131
4,5 28×
WHIRLPOOL W5 921E OX 2
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 261 l, fagyasztó kapacitás 111 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, 6, érzék, méretek 201,3 × 59,5 × 65,5 cm (H×Sz×Mé)
232 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL083
5,0
ELECTROLUX No Frost ENT6TF18S
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 193 l, fagyasztótér tárolókapacitása 61 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177,2 × 54 × 54,9 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXCHL111
GORENJE NRC69BSXL5 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
GORENJE NRC69BSXL5
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, B energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, no Frost, kijelző, zero zone, LED világítás, szuper hűtés, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
309 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL208
4,8 15×
HYINDAI RSD086GW8AF
Kis hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály F, klímaosztály N, ST és T, hűtőtér tárolókapacitása 93 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 86 × 47,2 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
58 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETCHL063
Siguro TF-J140Y Fresh - Hűtőszekrény Típusok
4,6 35×
Siguro TF-J140Y Fresh - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, összkapacitás: 211 l, hűtőszekrény kapacitás: 170 l, fagyasztó kapacitás: 41 l, E energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, polcok száma a hűtőszekrényben: 3, kihúzható fiók friss élelmiszerek tárolására, polcok száma az ajtón: 3, rozsdamentes acél palacktartó, rekeszek száma a fagyasztóban: 2, LED világítás, manuális hőmérséklet-szabályozás, ezüst, N/ST klímaosztály, mérete: 142,8 × 54 × 55,1 cm (ma×szé×mé), tömege: 40 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
Szuper ár
96 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TF_J140Y
Siguro TT-E250S Chill and Freeze - Kis hűtő Típusok
3,8
Siguro TT-E250S Chill and Freeze
Kis hűtő - felül fagyasztós, teljes kapacitás 107 l, hűtési térfogat 94 l, fagyasztórekesz kapacitása 13 l, C energiaosztály, N/ST osztály, opcionális ajtónyílási oldal, 2 polcos hűtőszekrény, 1 kihúzható fiók a friss élelmiszerek számára, 1 fagyasztórekesz, 3 polc az ajtóban, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, rozsdamentes acél kivitel, méretek 84,5 × 54,9 × 55,7 cm (m×sz×m), tömege 31 kg, 3 év garancia
Szuper ár
81 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TT_E250S

Kombinált hűtő

háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
tisztításA hűtőszekrény tisztítása (ÚTMUTATÓ) Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. Az energiacímke, amely minden hűtőszekrényen kötelezően szerepel, megkönnyítheti a választást . A fogyasztást ideális működési feltételek mellett - 20 °C-os környezeti hőmérséklet és a...
További cikkek

Kombinált hűtő

A Kombinált hűtő kategóriában összesen 208 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kombinált hűtő Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kombinált hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kombinált hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kombinált hűtő vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ