Apple watch (iWatch)

Márka/modell

Az Apple Watch az egyik legnépszerűbb wearables eszköz, történelme 2015-ig nyúlik vissza, akkor született meg az Apple okosóra fogalma. Az Apple Watch népszerűsége generációról generációra növekszik rövid idő alatt állócsillaggá vált az okosórák egén.

Tovább

Az Apple Watch minimalista kialakítása igazán egyedi, a nyújtott téglalap óratok, lekerekített sarkokkal, rengeteg egyéb márka számára szolgál inspirációként. Egy Apple Watch iPhone-tulajdonosok számára készült, a kompatibilitás az Apple óra és iPhone között garantált. Nézzük, mire képes az Apple Watch, vagy más néven Apple óra, és miben különböznek a különféle modellek.

Apple Watch - sokféle lehetőség

Az Apple Watch az iPhone kinyújtott kezeként működik. Értesítéseket, alapvető alkalmazások kezelését kínálja, és sporttevékenységek mérésére is használható. Ezenkívül az AirPods és az Apple Music segítségével bármikor, bárhol hallgathatod kedvenc zenédet. Ez a lehetőség a kezdetektől elérhető volt, mivel már az első iWatch is 8 GB tárhellyel érkezett, a 2020-ban bejelentett Apple Watch Series 6 és SE modellek belső memóriája már 32 GB.

Ami a konstrukciót illeti, az Apple Watch alumínium és rozsdamentes acél tokozással kapható, különböző színekben, amelyek közül a Rose Gold a legnépszerűbb. Az Apple Watch 6 tovább bővítette a színváltozatok palettáját, így mindenki könnyen talál magának megfelelő Apple okosórát.

Apple Watch Rose Gold
Apple Watch Rose Gold

Apple Watch előnyök 10 pontban

 • Hosszú távú Apple támogatás a WatchOS operációs rendszer formájában és az ezáltal generált tökéletes kompatibilitás. A WatchOS folyamatos fejlődése a régebbi Apple óra generációk számára is lehetővé tesz bizonyos fejlesztések, applikációk használatát.
 • Az Apple okosóra saját belső tárhelyet kínál zene és fájlok számára (8-32 GB). Az Apple Watch az elejétől fogva a konkurencia előtt jár ezzel a gazdag tárhelykínálattal.
 • Személyes virtuális asszisztens Siri néven (a magyar nyelv nem támogatott). Az üzenet diktálás funkció azonban magyarul rendkívül jól működik, így az Apple okosóra chatelés közben is megállja a helyét.
 • Az Apple okosóra stílusának megváltoztatása a cserélhető óraszíj segítségével lehetséges. A bőr szíjaktól kezdve a prémium milanese szíjakon át a sportos szövet szíjakig rengeteg változat elérhető, attól függően mire szeretnénk használni az Apple Watch készüléket.
 • Az intelligens otthon (Smart Home) irányítása Appla okosóra segítségével a HomeKit alkalmazáson keresztül. Ugyanúgy például az Apple TV dobozával is tökéletesen együtt tud működni az Apple Watch, így tartalomfogyasztás során is hasznos.
 • Beépített fitnesz funkciók és a felhasználók közötti verseny lehetősége. Habár az Apple Watch nem szolgál ütésálló és tankszerű konstrukcióval, rengeteg olyan sport funkciót tartalmaz, amit a prémium sportóráknál hiába keresnénk.
 • Az órára szabott alkalmazások és saját AppStore (a WatchOS 6 és 7 esetén). Az alkalmazások fejlődésével egyre kevésbé van szükség az iPhone telefonra, az Apple Watch rengeteg feladatot maga képes elvégezni.
 • Kiválasztható óralap, akár Mickey Mouse ikonikus karakterével is. Az efféle testreszabhatóság jelenti az Apple Watch egyik legnagyobb hozzáadott értékét. Az Apple Watch 6 óta tovább bővültek a lehetőségek, az Apple engedélyezte a munkaspecifikus (például orvosi) számlapok fejlesztését is.
 • Az Apple okosóra érintés nélküli fizetést kínál az Apple Pay fizetési módnak köszönhetően.
 • Nagyon széles kiegészítő kínálat, amelynek az iWatch óraszíjak, csak egy részét képezik, az Apple Watch strapabírását tovább növelik a különböző tokok és fóliák is.

Az Apple Pay használatához ellenőrizned kell, hogy bankod támogatja-e ezt a fizetési módot.

Az Apple Watch két méretben kapható

Az Apple Watch 4. generációs és annál újabb modelljei 40 mm-es és 44 mm-es méretben, míg a régebbi változatok 38 mm-es és 42 mm-es méretben kaphatók. A nagyobb változatok általában férfiaknak és szélesebb csuklóra alkalmasak. A kisebbik ideális női Apple óra modell. Az Apple Watch 7 megtöri ezt a hagyományt, és 41 és 45 mm-es méretben kapható.

Nemes anyagból készült Apple Watch tokozás

A színes kialakítás mellett az Apple Watch tokozás két típusban elérhető:

 • A rozsdamentes acél kivitelt érezni fogod a csuklódon, de ezen túl az órának luxus megjelenést és a tartósságot is biztosít.
 • Az alumínium kialakítás az alumínium, a cink és a magnézium ötvözésével készült. Így az Apple Watch könnyű, mégis ellenáll a kopásnak és a karcolásoknak.
 • Az Apple Watch kerámia mintái praktikus megjelenést kínálnak, amely eleganciával ötvöződik. Ennek ellenére ezek az órák tartósak, ugyanakkor könnyűek.

i

Apple Watch kiegészítők szekciónkban tartozékok széles választékát találod, amelyek az óraszíjak mellett tartalmaznak töltőállványokat, védőfóliákat, szilikon tokokat és egyéb hasznos dolgokat, amelyeket hasznosnak fogsz találni Apple okosórád kiegészítéséhez.

Apple Watch óraszíjak

Az Apple Watch óraszíjak az óra szerves részét képezik, amelyekbe azonnal beleszeretsz. Könnyen cserélhetők, színpalettájuk pedig valóban széles, így könnyedén stílusodhoz igazíthatod okosórád általános megjelenését. Szilikon, szövet, bőr vagy fém közül választhatsz.

Apple Watch milanese szíj
Apple Watch milanese szíjak

Apple Watch milanese szíjak

Az egyedi milanese vagy milanói Apple Watch óraszíjak rozsdamentes acélból készülnek és mágneses csatt gondoskodik a rögzítésükről. Színekben igazodnak az Apple Watch megszokott színkombinációihoz, tehát kapható Rose Gold verzióban is. Előnyük a hagyományos fémszíjakkal szemben, hogy gyorsabban csatlakoztathatók a mágneses megoldásnak hála és a finom fémes mintázatuk is rendkívül dekoratív.

Kínálatunk speciális tömör óraszíjakat is tartalmaz egyetlen varrás, csat vagy kapocs nélkül. Csak tedd fel a csuklódra és kész.

Apple Watch Series 7

Az Apple Watch 7 a legfrissebb újdonság az amerikai óriáscég műhelyéből. A korábbi modellektől mindenekelőtt az óratokok új méretével különbözik, 41 és 45 mm. További újdonság az új Apple okosóra titánium dizájnja, amely a stílust és a tartósságot egyedi és elegáns kombinációban ötvözi. Milyen egyéb előnyöket kínál az új Apple óra?

 • Az Apple Watch 7 akkumulátora akár 33%-kal gyorsabban feltölt
 • A kijelző szinte teljesen szegély nélküli, és 20%-kal nagyobb, mint az előző modell, az Apple Watch Series 6 esetén
 • A forradalmi QuickPath funkció kényelmes gépelést biztosít a QWERTY billentyűzeten
 • Az Apple Watch Series 7 rekordot döntő tartósságát az IP6X porállóság és a vastagabb előlap üveg biztosítja

Apple Watch 7 2021 Apple okosóra

Az Apple Watch Series 7 öt élénk és egyedi színben szerezhető be.

Apple Watch SE

Az Apple Watch SE az Apple okosórák családjának 2020-as kiegészítése. Mi teszi őket különlegessé? Az, hogy számos hasznos funkciót ötvöznek megfizethető áron. Az órát egy S5 chip működteti, amelyet az SE az Apple Watch 5 modellből örökölt, melynek köszönhetően kétszer gyorsabb, mint az Apple Watch Series 2.

Az Apple Watch SE egy felturbózott Apple Watch 4-nek felel meg, a gyártó igyekezett meglovagolni az iPhone SE sikerét és létrehozni egy megfizethető, de minőségi Apple okosórát.

Vessünk egy pillantást az Apple Watch SE egyéb előnyeire:

 • Páratlan és kellemes Retina kijelző, a 44 mm-es Apple Watch SE kijelzőjének felbontása 368 × 448 px.
 • Megfelelő ár-teljesítmény arány, mivel az Apple Watch SE ára 110 000 Ft körül kezdődik, ez jóval alacsonyabb, mint az Apple Watch 5 ára.
 • Számos gondosan hangolt AppStore alkalmazás, ami az Apple okosórák egyik legnagyobb ütőkártyája.
 • Figyelmeztet a hangos zajra, az elégtelen kézmosásra vagy a rövid alvásra, ami igazolja, hogy az Apple Watch egyre inkább közelít az egészségügyi okosórák irányába és egyre több hasznos diagnosztikai lehetőséget nyújt.
 • A menstruációs ciklus követésének lehetősége közvetlenül a csuklón, ami szintén arról tanúskodik, hogy hamarosan az Apple Watch orvosi okoseszközzé fog alakulni.

Az Apple Watch SE intelligens órákban nincs EKG-érzékelő, és hiányzik az Always-on kijelző is.

Apple Watch Series 6

Az Apple Watch Series 6 erőteljes Apple S6 processzorral van felszerelve. Alapja az Apple A13 Bionic, amely megtalálható az Apple iPhone 11-ben. Ez a 2020-as Apple okosóra tehát 20% -kal gyorsabb, mint az előző generációs S5, amely az Apple Watch 5-t hajtja. További újdonság az átalakított alsó érzékelő, amelyet most új véroxigénszintmérővel láttak el. Az Oxygen Saturation alkalmazásnak köszönhetően most megtudhatod az oxigénellátás szintjét a véredben.

Az Apple Watch 6 újításai:

 • Kiváló minőségű Always-On kijelző, aminek köszönhetően az Apple okosóra mindig éber.
 • Vadonatúj véroxigénszintmérő, amely lehetővé teszi a vér oxigénellátásának figyelemmel kísérését, ez egy újabb hasznos diagnosztikai funkció.
 • Az Apple Watch 6-tal érkező WatchOS 7 operációs rendszer, amire érkezett az alvásfigyelő alkalmazás és a számlapmegosztás lehetősége.
 • Az Apple Watch új funkcióihoz szükséges új AppStore alkalmazások széles választéka.
 • Az új Apple Fitness+ szolgáltatással személyi edződ lesz, aki személyre szabja edzéstervedet és ellenőrzi annak végrehajtását.

Apple Watch Series 5

Az Apple Watch Series 5 a 6-os sorozat megjelenésével 2020 szeptemberében kifutó modell lett. S5 processzort használ, amely biztosítja a WatchOS operációs rendszer zavartalan működését. Ugyanez a processzor működteti az Apple Watch SE okosórát is. Először az Apple Watch 5 kínált 32 GB tárhelyet zene és alkalmazások számára. Az órát iPhone-odhoz WiFi vagy Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül csatlakoztathatod, és így még többet kínál.

Az Apple Watch 5 legfontosabb jellemzői:

 • Always-on kijelző, amellyel a szükséges információk mindig a szemed előtt lesznek.
 • Beépített iránytű, így mindig megtalálod a megfelelő irányt, így az Apple Watch outdoor óraként is megállja a helyét.
 • Egyre több okosórára optimalizált alkalmazást kínál az App Store felülete, amelynek köszönhetően csuklóból telepítheted az alkalmazásokat.
 • Egy óra, amely gondot fordít a hallásodra, a zajszint mérőnek köszönhetően, az Apple Watch 5 indult el először az egészségügyi okosórák irányába.
 • A hölgyek könnyedén követhetik a menstruációs ciklusukat.

Az Apple Watch Series 4 és annál újabb sorozatokat 40 mm és 44 mm méretben, míg a régebbi verziókat 38 mm és 42 mm méretben árusítják. Méret kiválasztásakor fordíts figyelmet a csuklód kerületére. A nagyobbik Apple okosóra általában férfiaknak és szélesebb csuklójúaknak megfelelő, míg a kisebbik Apple Watch jobban passzol a nők csuklójához.

Apple Watch Series 4

Az S4 processzorral az Apple Watch Series 4 agilisabb WatchOS élményt nyújtott. A kijelző lekerekített sarkai új dimenziót adnak az órának, és a 16 GB-os belső memóriával nemcsak a zenét, hanem a népszerű alkalmazásokat is élvezheted. Ez az Apple okosóra óra WiFi, Bluetooth 5.0, GPS és egyéb szolgáltatásokat szintén kínált.

Az Apple Watch 4 jellemzői:

 • Új kialakítás lekerekített sarkokkal.
 • Az óra észleli, ha elesel, és vészhelyzet esetén felhívja a segélyvonalat. Az Apple Watch 4 ezen funkciója elsősorban idősek számára lehet nagyon hasznos.
 • Meglepően pontos pulzusmérés csuklón.
 • 16 GB belső tárhely, ahol alkalmazásokat és zenét tárolhatsz. Az Apple Watch 4 2018-as megjelenésekor, ez ritkaságszámba ment.
 • Új korona vezérlő mechanizmus, haptikus visszajelzéssel.

Az Apple Watch Series 3

Az Apple Watch Series 3 az első Apple okosóra, amellyel telefonálni lehetett. Ez az első Apple Watch, amely támogatta a kettős eSIM használatát, amelynek köszönhetően iPhone nélkül is működik. Számos egyéb érdekességgel is szolgál:

 • Az akkumulátor élettartama akár 18 óra.
 • Siri intelligens asszisztens.
 • Az első Apple Watch, amely iPhone nélkül is képes önállóan működni.
 • 8 GB belső memóriát kínál.

Apple Watch LTE - telefonálj közvetlenül az óráról

Az Apple Watch LTE lehetővé teszi, hogy az iPhone csatlakoztatása nélkül telefonálj és küldj szöveges üzeneteket az óráról. Ehhez különleges eSIM szükséges, amelyet mindegyik hazai szolgáltató támogat. Szeretnél többet megtudni az eSim-ről? Olvasd el cikkünket: Mi az az eSIM?.

Használt Apple Watch

Mivel egy Apple óra nem olcsó mulatság, minden akció és árcsökkentés segítség lehet a vásárlás során. Ilyen mentőövként szolgálhatnak a használt Apple Watch órák, amelyek akár 20%-os kedvezménnyel kerülnek forgalomba. Ezek felbontott csomagolású, vagy újszerű használt Apple Watch termékek garanciával.

A használt Apple Watch órák kínálata nagyon dinamikusan változik, ezért megéri naponta figyelni az ebben a kategóriában megjelenő termékeket.

Használt Apple Watch kiegészítők

Nem csak Apple okosórát, de eredeti Apple Watch kiegészítőket is találunk a felbontott csomagolású kínálatban. Segítségükkel nagyon olcsón tudunk például egy Apple Watch – óraszíjdokkoló kombót összeállítani. A megtakarítás ezesetben több 10 000 Ft is lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple Watch SE 40 mm-es ezüst alumínium, mélytengeri kék sportpánttal Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok
-7 %
122 990 Ft
114 990 Ft

2.
Apple Watch Series 7 41mm Csillagfény alumínium csillagfény sportszíjjal Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok
-5 %
173 090 Ft
164 990 Ft

3.
Okosóra - női magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, esés érzékelő, alumínium tok
-1 %
155 990 Ft
153 990 Ft

Még több
116 termék
Classic Kategória
Apple Watch SE 40 mm-es ezüst alumínium, mélytengeri kék sportpánttal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

Leárazás -7 %
114 990 Ft 122 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA060c5a
Arany középút
Apple Watch Series 7 45 mm (PRODUCT)RED alumínium (PRODUCT)RED sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

199 990 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JA070d45h5
Premium Kategória
Apple Watch Series 7 41 mm-es Cellular Ezüstszínű rozsdamentes acél ezüstszínű milánói szíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, rozsdamentes acél tok

333 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA070c41n2
Apple Watch Series 7 41mm Csillagfény alumínium csillagfény sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

Leárazás -5 %
164 990 Ft 173 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA070d41h2
Apple Watch Series 7 45mm Cellular Csillagfény alumínium csillagfény sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

240 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA070c45h2
Apple Watch SE 44 mm Asztroszürke alumínium, éjfekete sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

Leárazás -5 %
126 990 Ft 133 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA060c5f
Apple Watch SE 44 mm Arany alumínium csillagfény sportszíjjal
Okosóra - női magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

Leárazás -8 %
122 990 Ft 132 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA060c5e
Apple Watch Series 7 45mm Csillagfény alumínium csillagfény sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

174 990 Ft 179 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA070d45h2
Apple Watch Nike SE 44 mm Asztroszürke alumínium, antracit-fekete Nike sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

Leárazás -8 %
122 990 Ft 133 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA060c5nd
Apple Watch Series 3 38mm GPS Asztroszürke alumíniumtok fekete sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, alumínium tok

87 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA057a1b1
Apple Watch SE 40 mm Arany alumínium csillagfény sportszíjjal
Okosóra - női magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

Leárazás -9 %
112 990 Ft 123 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA060c5b
Apple Watch Series 7 45mm Cellular Grafitszínű rozsdamentes acél grafitszínű milánói szíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, rozsdamentes acél tok

350 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA070c45n6
Apple Watch Series 7 41mm (PRODUCT)RED alumínium (PRODUCT)RED sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

199 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA070d41h5
Apple Watch Series 7 41mm Cellular Éjfekete alumínium éjfekete sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

232 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA070c41h1
Apple Watch Series 7 45 mm Zöld alumínium rétzöld sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

199 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: JA070d45h3
Apple Watch Series 7 45mm Cellular Grafitszínű rozsdamentes acél mély indigókék sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, rozsdamentes acél tok

333 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA070c45n5
Apple Watch Series 7 41mm Cellular (PRODUCT)RED alumínium (PRODUCT)RED sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

219 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA070c41h5
Apple Watch Series 7 45 mm Kék alumínium mély indigókék sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

181 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA070d45h4
Apple Watch Nike Series 7 41mm Éjfekete alumínium antracit-fekete Nike sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

167 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA070n41h2
Apple Watch SE 44 mm Cellular Arany alumínium kukoricasárga-fehér sportpánttal
Okosóra - női magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

157 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JA060c5i4
Apple Watch SE 40 mm Asztroszürke alumínium, éjfekete sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

Leárazás -8 %
114 990 Ft 124 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA060c5c
Apple Watch SE 44 mm Cellular Asztroszürke alumínium, éjfekete sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

161 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA060c5i5
Apple Watch SE 44 mm Cellular Ezüst alumínium, mély indigókék sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

157 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: JA060c5i1
Apple Watch Nike SE Cellular 44 mm Asztroszürke alumínium antracit/fekete Nike sportszíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , esés érzékelő, alumínium tok

166 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA060c5k2

Apple watch (iWatch)

watchosHogyan válasszunk okosórát? (ÚTMUTATÓ) Rendszeresen frissített útmutatónk segít eligazodni az okosórák színes világában, így itt minden felmerülő...
Mit hoz a legendás Apple Watch legújabb generációja? Nagyobb kijelző, ellenállóbb konstrukció és új...
Készítettünk egy áttekintést a jelenleg elérhető legjobb okosórákról. Téged is érdekel valamelyik?
AppleApple Watch összehasonlítás (2021) Milyen különbségek vannak az Apple Watch egyes generációi között, és vajon melyik modell a megfelelő a te...
Az Apple ismét bemutatta az elmúlt egy év legnagyobb újdonságait, köztük az új iPhone 13-at, a régóta várt...
Az Apple Watch különféle előre telepített alkalmazásokkal érkezik, amelyekkel nyomon követheted az...
További cikkek Összes cikk

Apple watch (iWatch)

A Apple watch (iWatch) kategóriában összesen 117 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó apple watch (iWatch) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább apple watch (iWatch) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb apple watch (iWatch) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: apple watch (iWatch) vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ