Apple Watch 6 (iWatch 6)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Apple
(1)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(1)
Bluetooth
(1)
WiFi
(1)
GPS
(1)
Sporttevékenységek
Futás
(1)
Kerékpározás
(1)
Fitnesz
(1)
Jóga
(1)
Túrázás
(1)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(1)
Pulzusfrekvencia
(1)
Tevékenység észlelése
(1)
Távolság
(1)
Kalóriaszámítás
(1)

Az Apple Watch Series 6 okosóra elegáns és hasznos társ, amely mindenhová elkísér. Akár a focipályára mész, akár vacsorameghívásod van, az Apple Watch Series 6 nagyszerű kiegészítőként szolgál. Az új funkciókkal az egészséges életmód valóban gyerekjáték. Nézzük mit várhatunk az Apple Watch 6 és a WatchOS operációs rendszer házasságától.

Tovább

Mit kínál az Apple Watch Series 6?

Bármit is csinálsz, az Apple Watch Series 6 megkönnyíti a dolgodat. Jobb sporteredményeket próbálsz elérni? Nem probléma - az óra különféle test- és fitnesz-érzékelőkkel van felszerelve. Az eredményeidet így könnyedén összehasonlíthatod barátaidéval. Az Apple Watch 6 az egyvonalas EKG-hez hasonló elektrokardiogramot is képes generálni. Ugyanakkor egyszerűen elegáns és bármilyen eseménynél képes a megjelenésedet feldobni.

Apple Watch 6 alap jellemzői

  • Mindig működő retina kijelző. Az Always-on kijelző fényereje is megnövekedett és az Apple Watch 6 okosórára tervezett számlapok két verziót tartalmaznak (egy aktív, ami átvált, ha leengeded a karod).
  • 44 vagy 40 mm-es óratok a könnyebb viselés érdekében. A kisebb Apple Watch 6 modellek inkább csajos verziónak számítanak.
  • Pulzusmérés és EKG érzékelő – a pulzusmérés csuklón eddig is elérhető volt, az EKG mérés arról tanúskodik, hogy az Apple Watch 6 már az egészségügyi órák közé tartozik.
  • Digitális korona haptikus visszajelzéssel – ez a kezelőeszköz az Apple Watch 6 esetén is kulcsszerepet tölt be.
  • Iránytű, barométeres magasságmérő és zuhanásérzékelő – tekintve, hogy most már egy iPhone telefonhoz több Apple Watch 6 csatlakoztatható, az esésérzékelés az idősek esetén életet is menthet.
  • Stílusos új óraszíjak elsősorban a kék és piros Apple Watch 6 számára.
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia.

i

Az Apple Watch Series 6 okos óra erős, az Apple iPhone 11 okostelefonból ismert A13 Bionic alapú Apple S6 processzorral van felszerelve.

Az Apple Watch Series 6 okosóra mint health watch

Az Apple Watch 6 egyértelmű lépés afelé, hogy egy Apple órából a jövőben egészségügyi okosóra váljon. Sikerült tovább bővíteni az egészségügyi funkciókat:

  • Az Apple Watch Series 6 alvásfigyelő eszközként is sikeresen helytáll. A Sleep alkalmazás megtanít rendszeres időben lefeküdni, és áttekintést nyújt az alvásod minőségéről.
  • Az EKG mérés már az Apple Watch 5 esetében is jelen volt, így a Series 6-ból sem maradhatott ki. Meglepően pontos adatokat tud biztosítani, tehát kis túlzással az Apple Watch 6 által egy kardiológiai központot hordhatunk a csuklónkon.
  • Véroxigénszint mérés - Egy igazi újdonság, amellyel az Apple Watch 6 fel van szerelve, amely négy csoport LED-ből és négy fotodiódából áll, s egy különleges hátsó kristályba van beépítve. Az Oxygen Saturation alkalmazással együtt segít meghatározni a vér oxigénellátásának szintjét. Az Apple Watch 6 ezzel tovább bővítette a diagnosztikai funkciókat.

i

Tűnj ki a tömegből az új Apple Watch 6 óraszíjakkal

Az Apple Watch 6 intelligens órát valóban mindenki hordhatja, így a vásárló végtelenül sokféle stílusos óraszíj közül választhat. Igazi újdonság a szilikon pánt bármilyen varrat vagy csat nélkül, rugalmas szilikon gumiból. Tekintsd meg Apple Watch óraszíjak kínálatunkat.

Az Apple Watch 6 megörvendeztet az Apple Fitness + szolgáltatással

Apple Watch 6 órádat még jobbá teheted az új Apple Fitness+ funkcióval, mely egy speciális szolgáltatás az Apple okosórák számára, s amolyan zsebben elférő személyi edzőként működik. Megmutatja, hogy a videótárból mely gyakorlatok a legmegfelelőbbek számodra.

Apple Watch 6 előnyök és hátrányok

  • Erősebb S6 processzor
  • Véroxigénszintmérő
  • Always-on kijelző nagyobb fényereje
  • Új színek (kék és piros)
  • Megnövekedett üzemidő
  • Az Apple Watch 6 csomagjában ne keressük a töltőt.
Apple Watch 6 színek
Az Apple Watch 6 új színekkel érkezett

Apple Watch 6 processzora

Essen pár szó még az újonnan bemutatott S6 processzorról. Az Apple Watch órák esetében, már hagyománnyá vált, hogy az új generáció érkeztével, új proci is megjelenik. Ez a sorminta picit megtört, mert az Apple Watch SE megkapta a Series 5 processzorát, azonban az Apple Watch 6 új lapkakészlettel érkezett.

Milyen fejlesztéseket hozott az S6 az Apple Watch 6 számára?

  • A gyártó 20%-kal gyorsabb működést ígér, ami az Apple Watch 6 esetében a gyakorlatban is megmutatkozik. Gyorsabban állnak fel az alkalmazások és a működés is simább.
  • Sokkal jobb energiagazdálkodás – talán ez a legnagyobb különbség az előző modellekkel szemben. Még az Always-on kijelző mellett is sokkal jobb üzemidő értékeket produkál az Apple Watch 6. Még aktív használat mellett sem kell naponta tölteni. Ez a tulajdonság pár év múlva lehet hasznos, ha csökken idővel az akkumulátor kapacitása, az Apple Watch 6 még mindig bőven használható lesz.
  • Világosabb Always-on kijelző – ez összefügg az S6 processzor gazdaságos működésével, lehetőség nyílt az üzemidő romlása nélkül világosabb kijelzőt működtetni.
Apple Watch 6 processzor
Apple Watch 6 processzor

Apple Watch 6 – kinek ajánljuk

Az Apple Watch Series 6 forradalmi változásokat nem hozott, aránylag kevés a különbség az előző generációval szemben, azonban a jobb üzemidő és véroxigénszintmérő gondolkodóba ejtheti az Apple Watch 5 tulajdonosokat is. Az Apple Watch 4 is aránylag gyors és friss működéssel örvendeztet meg minket. Az Apple Watch 3 az a szint, amelyről erősen ajánlatos váltani az Apple Watch 6 felé.

Az Apple Watch 6 azon érdeklődőket is megszólíthatja, akik eddig unalmasnak tartották az eddigi színváltozatokat. A ragyogó piros és elegánsabb sötétkék verzió újdonságnak számít az Apple okosórák között.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
5,0
Apple Watch Nike Series 6 44mm Cellular Ezüstszínű rozsdamentes acél tok ezüstszínű milánói szíjjal
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, esés érzékelő, rozsdamentes acél tok
Ár hamarosan
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA059c1q
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
Az iPhone 14 sorozat mindenki számára tartogat valamit. Már a két alapmodell, az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus is a csúcsminőséget képviseli. Az Apple új színváltozatban mutatta be őket, ami történetesen a sárga.
iOSiPhone 14 Pro Max (TESZT): újfajta interakció és kompromisszumok nélküli fotózás Az iPhone 14 Pro Max olyan jól fel lett szerelve, hogy napjaink legjobb mobiltelefonjai közé tartozik. Mit kellett tennie a gyártónak azért, hogy ez így legyen? Leteszteltük a mindennapi használat során, és az eredményeket ebben a bemutatóban foglaljuk össze.
A népszerű Apple Watch sorozat új zászlóshajó változata már ott figyel a boltok polcain. Olvasd el cikkünket, ha kíváncsi vagy, milyen újításokat hoz magával...
Ez az első Apple Watch, amelyet a legszélsőségesebb körülmények közé is magaddal vihetsz. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit tudnod kell...
További cikkek Összes cikk

Apple Watch 6 (iWatch 6)

A Apple Watch 6 (iWatch 6) kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó apple Watch 6 (iWatch 6) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb apple Watch 6 (iWatch 6) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: apple Watch 6 (iWatch 6) vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ