ApF HU Shop roku

Vasalók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vasaló típusa
Klasszikus (gőz nélkül)
(8)
Gőzölős
(190)
Gőzgenerátor
(86)
Gőzölő
(80)
Vasalórendszer
(9)
Mángorló
(1)
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés
(142)
Gyorsmelegítés
(226)
3D vasalás
(11)
Automatikus hőmérséklet beállítás
(32)
Termosztát
(72)
Függőleges gőzölés
(27)
Szín
Azúrkék
(3)
Bézs
(2)
Fehér
(116)
Bronz
(3)
Tégla
(2)
Fekete
(97)
Piros
(15)
Lila
(49)
Barna
(5)
Réz
(7)
Kék
(96)
Rózsaszín
(10)
Rózsaarany
(2)
Rose gold
(2)
Ezüst
(9)
Szürke
(26)
Sötétszürke
(3)
Türkiz
(20)
Többszínű
(1)
Többszínű
(11)
Bordó
(4)
Zöld
(29)
Arany
(12)
Sárga
(2)

A vasaló kiválasztásánál nem csak a szép külső számít. Lényeges faktor a vasalótalp anyaga, az egész vasaló tömege, az, hogy a vasaló használ-e gőzt, milyen módon állítható a hőmérséklete és milyen egyéb funkciókkal rendelkezik. Könnyítsd meg a vasalást a megfelelő vasaló kiválasztásával.

Tovább

Melyik típusú vasaló megfelelő a számodra?

A kályhán melegíthető vasalók ideje már rég lejárt, és ma már sokkal kifinomultabban, gyorsabban és biztonságosabban vasalhatod a ruhákat. Különböző típusok közül választhatsz. De vajon melyik lesz a megfelelő számodra a vasalók széles választékából?

  • A gőzölős vasaló használatához vízre van szükség, amelyet a készülék a beépített tartályban forró gőzzé alakít. Ezért rendszeresen vízkőmentesíteni kell vagy desztillált vizet ajánlatos használni. Bármilyen ruha normál vasalásához alkalmas.
  • A gőzállomás a gőzt egy külső tartályban termeli, ahol állandó nyomás alatt tartja. Ennek köszönhetően a gőzállomás nagyobb gőzteljesítménnyel rendelkezik, így finomabb és durvább típusú textíliák vasalásához egyaránt megfelelő.
  • Az úti vasaló kicsi, könnyű, kompakt, mégis ugyanolyan hatékony, mint a hagyományos vasalók. Természetesen tapadásmentes, karcálló a felülete, hőmérséklete szabályozható, így bármilyen textíliához használhatod.
  • A száraz vasaló nem használ gőzt a vasaláshoz, így nem alakulhat ki vízkőlerakódás. A gőz hiánya azonban nem biztos, hogy mindenkinek, minden helyzetben megfelel, ezért ezek a vasalók inkább alkalmi használatra ajánlottak.
  • A függőleges vasalás bizonyos gőzállomás és ruhagőzölő típusok használatával lehetséges, amelyeket összefoglalva kézi vasaló néven is szoktunk emlegetni. A függőleges vasalás előnye, hogy a ruha gyorsan felfrissíthető és a gyűrődések, valamint a kellemetlen szagok és baktériumok könnyebben eltávolíthatók.
  • A mángorló pedállal vezérelhető, amellyel a vasalás sebességét állíthatod be. A mángorló vasalóhenger segítségével vasal, és tökéletesen alkalmazkodik bármilyen anyaghoz. A mángorló ideális megoldás a vasalás felgyorsításához és megkönnyítéséhez.
  • A ruhagőzölő nem rendelkezik vasalótalppal, a gőzfejen áthaladó gőz egy külső tartályból származik. Ideális a kényes és vékony anyagok vasalásához, amelyek nem érintkezhetnek közvetlenül a vasalótalppal.

Vasalók
Száraz vasaló

Vasalók - ruhagőzölő
Ruhagőzölő

Vasalók - gőzállomás
Gőzállomás

A vasalók jellemzői - a vasalótalp anyaga

A gőzölős vasaló és az úti vasaló esetében egyaránt fontos, hogy a vasalótalp minőségi anyagból készüljön, és gőznyílásokkal rendelkezzen - mindkettő megkönnyíti a ruha vasalását. A vasalótalp anyaga azt is meghatározza, hogy milyen gyorsan alkalmazkodik a kiválasztott hőmérséklethez.

  1. A kerámia és a zománc a legjobb minőségű anyagok közé tartoznak. A vasaló könnyen siklik minden típusú anyagon, és karcálló. Ide tartozik a durilium is.
  2. A rozsdamentes acél a kevésbé tartós anyagok közé tartozik, amely sérülés esetén rozsdásodhat vagy hozzátapadhat az anyaghoz. A vasaló lassabban reagál a hőmérsékletváltozásra is.
  3. A zafír négyszer keményebb, mint a rozsdamentes acél. Tökéletesen siklik a ruhákon, és rendkívül tartós. A zafír vasalótalppal rendelkező vasalók tehát sokáig fognak szolgálni.
  4. Az alumínium az egyik legolcsóbb anyag, ami a vasalók árában is megmutatkozik. Nagyon könnyű, könnyen felmelegszik és kihűl. Jól siklik az anyagon. Azonban viszonylag könnyen megkarcolódik.
  5. Az eloxált felületek esetében az eloxon, eloxon premium és eloxalPlus névvel is találkozhatsz. Az alumínium elektrolitikus oxidációja azt eredményezi, hogy a felület tulajdonságai a kerámia felületével lesznek egyenértékűek.

Milyen teljesítményű legyen a vasaló a hatékony vasalás érdekében?

A vasaló megfelelő teljesítménye fontos a gyors felmelegedés, a hatékony gőzölés érdekében, valamint a nagy hőmérséklet-ingadozások elkerülése érdekében. Mindez jelentősen befolyásolja a vasalás minőségét. A hatékony vasalás érdekében a vasalók teljesítményhatára nem lehet kisebb, mint 1 300 W.

A vasalók gőzteljesítménye

Minél nagyobb a gőzteljesítmény, vagyis a termelt gőz mennyisége, annál könnyebben és gyorsabban megy majd a vasalás. Megmutatja, hogy a vasaló percenként hány gramm gőzt képes kibocsátani folyamatosan. Vízszintes vasaláshoz percenként 40-50 g gőz, függőleges vasaláshoz kb. 100 g/perc elegendő. A makacs gyűrődések kisimításához 200 és 600 g/perc közötti értékek szükségesek.

Még mindig nem tudsz dönteni? Hogyan válasszunk vasalót című cikkünk további segítségedre lehet.

i

Gyűrött ruhák esetén használd a gőzölős vasalók gőzlöket funkcióját

A gőzlöket a gőzölős vasalók egyik jellemzője, amely azt mutatja meg, hogy a gomb megnyomásakor mennyi gőz szabadul fel. Különösen a nagyon gyűrött ruháknál veheted hasznát. Az ideális érték 100 és 200 g/perc között van normál és függőleges vasalás esetében egyaránt.

A nagy víztartály megszakítás nélküli vasalást biztosít

Ha nagy gőzteljesítményt szeretnél, akkor a víztartály térfogatát is ellenőrizni kell. Így megszakítás nélkül hosszabb ideig tudsz majd vasalni. A hagyományos kézi gőzölős vasalók körülbelül 300 ml-es, a gőzállomások pedig 2500 ml-es tartállyal rendelkeznek.

A kábel hosszára is vess egy pillantást a vasaló kiválasztásakor

A vasalók paraméterei között nem szabad figyelmen kívül hagyni a kábel hosszát sem. Gondold végig, hol vasalsz leggyakrabban, és mérd le, milyen messze van a konnektortól. A túl rövid kábel korlátoz vasalás közben, vagy esetleg hosszabbítót kell csatlakoztatni.

Már van olyan termék a piacon, amellyel teljes szabadságot élvezhetsz, mégpedig a vezeték nélküli vasaló. Biztosan nem lesz útban a kábel.

A vasalók egyéb hasznos funkciói

A modern vasalók számos egyéb hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a vasalást.

  • A függőleges gőzölés a kézi vasalók segítségével egyszerűen kivitelezhető és olyan kényes anyagok esetében igazán hasznos, amelyek nem érintkezhetnek a vasalótalppal.
  • Az AntiCalc vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi a csapvíz használatát desztillált víz helyett.
  • Az Anti Drip/Drip Stop rendszer megállítja a gőzképződést a vasaló alacsonyabb hőmérsékleten történő használata közben, hogy ne csöpögjön víz a ruhákra.
  • Az öntisztító funkció lehetővé teszi a vasaló mindenféle szennyeződéstől történő megtisztítását.
  • Az automatikus kikapcsolás akkor jön jól, ha megfeledkeznél a vasaló kikapcsolásáról a nagy sietségben.
  • Az Eco mód akár 20%-kal csökkenti a vasalók energiafogyasztását.

Ne feledkezz meg a vasalódeszkáról és egyéb kiegészítőkről sem

A vasalók használatát számos kiegészítő teheti kényelmesebbé, amelyek közül vannak olyanok, például a vasalódeszka, amely nélkül elképzelhetetlen lenne a vasalás. De vannak más termékek is, amelyek megkönnyítik ezt a tevékenységet.

i

A vasalók nélkülözhetetlen kiegészítői - a vasalódeszkák

A vasalódeszka a kényelmes és könnyű vasalás alapja. A választáskor a vasalódeszka magasságára, stabilitására, a vasalófelület és a vasaló tartófelület méretére figyelj.

Praktikus vasaló tartozékok

A vasaló tartozékok nemcsak a vasalást, hanem a vasalók tisztítását is megkönnyítik. Ebben a kategóriában olyan tartozékokat találsz, mint a vízkőmentesítő patronok és különböző tisztítószerek.

Mit kell tudni a vasalók tisztításáról? Erre a kérdésre A vasaló tisztítása című cikkünkben kapsz választ.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal FV6812E0 Ultragliss Plus Szállításra kész > 5 db
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2800 W teljesítmény, spriccelés, gyorsmelegítés és automatikus hőmérséklet beállítás, csapvíz használata és vízkőtelenítés, 270 ml-es tartály, 50 g/perc gőzkibocsátás, 260 g/perc gőzlövet, durilium vasalótalp, kábel hossza 2 m, fehér, kék és ezüst kivitel
22 990 Ft

2.
Tefal FV5696E1 TurboPro Anti-Calc Szállításra kész > 5 db
Vasaló - gőzölős, ruhához, 3000 W teljesítmény, spriccelés, gyorsmelegítés és automatikus hőmérséklet beállítás, csapvíz használata és vízkőtelenítés, 300 ml-es tartály, 50 g/perc gőzkibocsátás, 270 g/perc gőzlövet, durilium vasalótalp, kábel hossza 2 m, fekete és arany kivitel
32 990 Ft

3.
Tefal SV8152E0 Express Vision Szállításra kész > 5 db
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, 2800 W teljesítményfelvétel, 130 g/perc gőzteljesítmény, Eco üzemmód, 1,8 l űrtartalmú tartály, vasalótalp anyaga: Durilium, 1,6 m hosszú tápkábel, 480 g/perc gőzlöket, funkciók: LED világítás, függőleges gőzölés, vízkőgyűjtő, öntisztítás, anti-drip rendszer (csepegés ellen), gyors felmelegedés, biztonsági kikapcsolás, hordzár, kivehető tartály, színe: lila és fekete, 15 év javíthatósági garancia
98 690 Ft

Még több
376 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3
Tefal SV6115E0 Express Essential
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, 2200 W teljesítményfelvétel, gőzkibocsátás 120 g / perc, tartály térfogata 1400 ml, vasalási felületi anyag kerámia, tápkábel hossza 1,6 m, gőzerősítés 280 g / perc, funkciók: függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, csepegésgátló rendszer , gyors fűtés, csapvíz használata, öko mód és automatikus kikapcsolás, türkiz színű, 15 év javíthatósági garancia
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPG034
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 16×
Tefal SV8152E0 Express Vision
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, 2800 W teljesítményfelvétel, 130 g/perc gőzteljesítmény, Eco üzemmód, 1,8 l űrtartalmú tartály, vasalótalp anyaga: Durilium, 1,6 m hosszú tápkábel, 480 g/perc gőzlöket, funkciók: LED világítás, függőleges gőzölés, vízkőgyűjtő, öntisztítás, anti-drip rendszer (csepegés ellen), gyors felmelegedés, biztonsági kikapcsolás, hordzár, kivehető tartály, színe: lila és fekete, 15 év javíthatósági garancia
98 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPG421
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 53×
Philips GC9635 / 20 PerfectCare Elite
Gőzállomás - függőleges gőzölés, kábeles, 2700 W teljesítmény, gőzkibocsátás 155 g/perc, gőzlövet 520 g/perc, gőznyomás 7,5 bar, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, csapvízzel használható, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1800 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, tömege 5100 g, kék kivitel
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHISS0315
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Philips PerfectCare Series 8000 PSG8140/80
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2700 W teljesítmény, gőzkibocsátás 170 g/perc, gőzlövet 700 g/perc, vasalótalp anyaga titán, termosztát, fekete és arany kivitel
169 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPG450
4,7 33×
Electrolux EDB1740LG
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés, vízkőtelenítés, 250 ml-es tartály, 26 g/perc gőzkibocsátás, 110 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,95 m, zöld kivitel
Szuper ár
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELENZ310
5,0
Philips STH7040/80 Series 7000
Ruhagőzölő - 1500 W teljesítmény, 28 g/perc gőzteljesítmény, fekete kivitel
35 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHINO460
Tefal FV2837E0 Express Steam - Vasaló
Típusok
4,2 63×
Tefal FV2837E0 Express Steam
Vasaló - gőzölős, 2400 W teljesítményfelvétel, függőleges gőzölés, Anti-drip csepegésgátló rendszer, vízkőmentesítés, vízspriccelés funkció, gyors bemelegedés, 270 ml-es tartály, 35 g/perc folyamatos gőzadagolás, Turbo Boost funkció akár 165 g/perc gőzlökettel, kerámia vasalótalp, 1,9 m hosszú kábel, kék és fehér, 15 év javíthatósági garancia
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZEH005
4,9 27×
Tefal DT7130E1 Access Steam Easy
Ruhagőzölő 1400 W teljesítmény, gyors felmelegítés 15 másodperc alatt, folyamatos gőzteljesítmény 25 g/perc, 150 ml térfogatú, kivehető víztartály, higiénikusan tisztítja és fertőtleníti a ruhákat, vasalási felület anyaga rozsdamentes acél, kábel hossza 2,6 m, mikroszálas tisztító tartozék, praktikus akasztó, minden típusú ruházathoz alkalmas, kék és fehér színű, 15 év garancia a javíthatóságra
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNO933
4,5 92×
Tefal FV9847E0 Ultimate Pure
Vasaló - gőzölós, felvett teljesítmény 3200 W, függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, öntisztító, csepegésgátló rendszer, gyors felmelegedés, biztonsági leállás, vízsugár funkció, csapvízzel használható, automatikus kikapcsolás, tartály kapacitása 350 ml, gőzteljesítmény 60 g/perc, gőzfúvás 260 g/perc, vasalófelület anyaga durilium, kábel hossza 2,5 m, fekete és arany, 15 év javíthatósági garancia
47 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZE434
Tefal FV5697E1 TurboPro Anti-Calc - Vasaló
Típusok
4,5 165×
Tefal FV5697E1 TurboPro Anti-Calc
Vasaló - 3000 W teljesítményfelvétel, függőleges gőzölés, Anti-drip rendszer csöpögés ellen, automatikus biztonsági kikapcsolás, öntisztítás, vízkőmentesítés, vízkőgyűjtő, vízspriccelés, energiatakarékos mód, gyors felmelegedés, 300 ml űrtartalmú tartály, gőzteljesítmény: 50 g/perc, Turbo Boost funkció nagy mennyiségű, akár 270 g/perces gőzlökettel, vasalótalp anyaga: durilium, kábel hossza: 2 m, színe: fehér és réz, 15 év javíthatósági garancia
30 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNZ453
Tefal FV6830E0 Ultragliss Anti-Calc Plus - Vasaló Típusok
4,4 53×
Tefal FV6830E0 Ultragliss Anti-Calc Plus
Vasaló - gőzölős, 2800 W teljesítményfelvétel, függőleges gőzölés, Anti-drip csepegésgátló rendszer, vízkőmentesítés, vízkőgyűjtő, vízspriccelés funkció, öko mód, gyors bemelegedés, 270 ml-es tartály, 50 g/perc folyamatos gőzadagolás, Turbo Boost funkció akár 250 g/perc gőzlökettel, durilium vasalótalp, 2 m hosszú kábel, kék és szürke, 15 év javíthatósági garancia
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZEH002
Tefal FV9867E0 Ultimate Pure - Vasaló
Típusok
4,7 51×
Tefal FV9867E0 Ultimate Pure
Vasaló - gőzölős, teljesítmény 3000 W, függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, öntisztító, anti-drip csepegésgátló rendszer, gyors felmelegedés, biztonsági leállás, spriccelés funkció, csapvízzel használható, automatikus kikapcsolás, tartály kapacitása 350 ml, gőzteljesítmény 60 g/perc, gőzlöket 260 g/perc, vasalótalp anyaga durilium, kábel hossza 2,5 m, ProtectStyle vasalótalp védő a kényes anyagokhoz, fekete és barackszínű, 15 év javíthatósági garancia
43 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZE465
4,5 142×
Hyundai SI332
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2200 W teljesítmény, spriccelés, 260 ml-es tartály, 35 g/perc gőzkibocsátás, 120 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,9 m, türkiz kivitel
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUZN332
4,7
Philips Azur GC4541/20
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés és gyorsmelegítés, vízkőtelenítés, 45 g/perc gőzkibocsátás, 200 g/perc gőzlövet, fehér és kék kivitel
Szuper ár
19 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHINZ559
4,9
Tefal DT9531E0 Pure Tex - világoskék
Ruhagőzölő - teljesítmény 1700 W, 3 csatlakozó, gyors felmelegedés 25 másodperc alatt, gőzteljesítmény 30 g/perc, víztartály űrtartalma 200 ml, a gőztisztító funkció frissít és fertőtlenít, elpusztítja a vírusok, baktériumok és kórokozók 99,9%-át, könnyű konstrukció és kompakt méret, exkluzív gőzlöket akár 90 g/percig, illat diszperzió MonParfum tartozékkal, minden ruhatípushoz alkalmas, 15 év javíthatósági garancia
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFnz76
Tefal DT2024E1 Pure POP - zöld - Ruhagőzölő
Típusok
4,8 17×
Tefal DT2024E1 Pure POP - zöld
Ruhagőzölő - bemeneti teljesítmény 1300W, gőzteljesítmény akár 20 g/perc, gőzölés és tisztítás egy mozdulattal, szőr, haj és apró szennyeződések eltávolítására, kétoldalas rögzítés, utazásra alkalmas, könnyű tárolás, felmelegedési idő 15 másodperc, fertőtlenítő gőzerő, szagtalanító, frissítő, 15 év garancia a javíthatóságra
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFnp00
Tefal DT6130E0 Access Steam First - Ruhagőzölő
Típusok
4,5 119×
Tefal DT6130E0 Access Steam First
Ruhagőzölő 1300 W teljesítménybemenettel, gyors felmelegítés 15 másodpercig, folyamatos gőzteljesítmény 20 g / perc, 70 ml térfogatú kivehető víztartály, higiénikusan tisztítja és fertőtleníti a ruhákat, könnyűszerkezetű és kompakt méretű, kábelhossz 2,6 m, kefetartó szövetekhez, bármilyen ruházathoz használható, 15 év javíthatósági garancia
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNO450
4,6 20×
Philips 5000 Series DST5030/20
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés és gyorsmelegítés, vízkőtelenítés, 45 g/perc gőzkibocsátás, 180 g/perc gőzlövet, kék kivitel
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZE160
4,2 27×
SENCOR SSI 0860GD
Ruhagőzölő - 1600 W teljesítmény, 25 g/perc gőzteljesítmény, kerámia vasalófelület, gyorsmelegítés, 320 ml-es tartály, arany kivitel
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENNO888
4,3 68×
Tefal DT9100E0 Access Steam Care
Ruhagőzölő - függőleges vasalódeszkával, 1600 W teljesítményfelvétel, folyamatos gőzteljesítmény: akár 30 g/perc, vasalófelület: öntött alumínium kerámia bevonattal, felmelegedés 40 mp alatt, 3 gőzbeállítás, kábel hossza: 3 m, 200 ml-es levehető víztartály, kefés toldóelem a vastagabb textíliákhoz, textil toldóelem a vékony anyagokhoz, ajtóra akasztható nemesacél kampó, zárral ellátott gőzgomb, 15 év javíthatósági garancia
36 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNAP02
5,0
Philips EasySpeed GC1750/20
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2000 W teljesítmény, gyorsmelegítés, vízkőtelenítés, 220 ml-es tartály, 25 g/perc gőzkibocsátás, kerámia vasalótalp, fehér és kék kivitel
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL0098
Tefal DT6131E0 Access Steam First - Ruhagőzölő
Típusok
4,5 119×
Tefal DT6131E0 Access Steam First
Ruhagőzölő 1300 W teljesítményfelvétellel, gyors felmelegedés 15 másodpercen belül, folyamatos gőzkibocsátás 20 g / perc, 70 ml térfogatú kivehető víztartály, higiénikusan tisztítja és fertőtleníti a ruhákat, könnyű felépítés és kompakt méret, kábel hossza 2,6 m, szövet kefe rögzítés, alkalmas minden típusú ruházatra, fehér és türkiz, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNO481
4,8 53×
Electrolux EDB 1720
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2200 W teljesítmény, spriccelés, vízkőtelenítés, 250 ml-es tartály, 26 g/perc gőzkibocsátás, 80 g/perc gőzlövet, rozsdamentes acél vasalótalp, kábel hossza 1,95 m, zöld kivitel
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELXZN006
4,7 29×
Tefal DT8230E1 Access Steam Force
Ruhagőzölő - 2000 W bemeneti teljesítmény, gyors bemelegedés, folyamatos gőzteljesítmény 30 g/perc, gőzlöket 90 g/perc, kivehető víztartály 200 ml kapacitással, higiénikusan tisztítja és fertőtleníti a ruhákat, kábel hossza 2,6 m, 3x mikroszálas tisztító tartozék, automatikus biztonsági kikapcsolás, minden típusú ruházathoz alkalmas, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNO131

Vasalók

értékelésTefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő (TESZT) Tudni szeretnéd, hogyan működik a Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő és hogyan használható a gyakorlatban? Akkor minden bizonnyal te is ugyanolyan kíváncsi vagy, mint én voltam a tesztelés előtt. Hogy végül hogyan állt helyt, és hogy megéri-e beruházni ebbe a praktikus...
Hogy a vasalás könnyű és hatékony legyen, érdemes a vasalót is időnként megtisztítani, és megadni neki a szükséges törődést. Cikkünkben hasznos tippeket és útmutatásokat találsz a vasaló tisztítása, a vasalótalp tisztítása, a gőzölős vasaló tisztítása, valamint a...
Alapos otthoni tesztnek vetettük alá a Tefal YT3040E1 Care For You ruhagőzölőt. A vasalás határozottan nem tartozik a kedvenc tevékenységeim közé, ezért nagy elvárásaim voltak ezzel az otthoni segítővel szemben. Valóban megkönnyíti a vasalást? Hogyan kell használni egy...
KrupsPótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...
Egy házi recenzió keretében teszteltük a számodra a Philips PerfectCare 9000 sorozatú gőzfejlesztőt, amely a világon elsőként rendelkezik mesterséges intelligenciával. A beépített kamerával együtt egyedülálló technológiát hoz, amelynek köszönhetően a vasaló felismeri,...
Kíváncsiak voltunk, hogyan működik a Tefal DT9100E0 ruhagőzölő, és szerettük volna megtudni, hogy jól kihasználható-e egy olyan háztartásban, ahol a formális viselet a mindennapok része, és mennyire képes gondoskodni a ruhák tökéletes megjelenéséről. Mivel okozott...
További cikkek Összes cikk

Vasalók

A vasaló az egyik leggyakrabban használt háztartási készülék. A hagyományos vasalókat két nagy csoportra oszthatjuk:

  • Száraz vasaló - könnyebb, könnyebben kezelhető és olcsóbb, mint a gőzölős vasaló. Bár a gőzölős vasaló népszerűségével nem vetekedhet, vannak olyanok, akik szívesebben használnak száraz vasalót.
  • Gőzölős vasaló - vasaláskor gőzt bocsát ki, ezzel megkönnyíti a vasalást. A benne lévő víz miatt nagyobb a tömege, mint a száraz vasalónak. Ha a nagyobb tömeg zavar, mégis a gőz erejével szeretnél vasalni, érdemes megnézned a gőzállomások kínálatát. A gőzállomás nem más, mint egy külső víztartállyal ellátott vasaló. A gőzállomás egyik nagy előnye, hogy lehetővé teszi a sokszor hasznos függőleges vasalást.

Nincs időd vasalni, mégis szeretnéd kicsit rendbe rakni a ruhádat, mielőtt kilépsz az ajtón? Akkor kapóra jöhet egy ruhagőzölő, amelynek segítségével villámgyorsan kisimíthatod a ruhán lévő gyűrődéseket, le sem kell azt venned a fogasról.

Vasaló márkák

A vasalótól igazából csak egy dolgot várunk el: tegye tökéletesen gyűrődésmentessé frissen mosott ruháinkat és textíliákat. Azonban a legnépszerűbb gyártók próbálják különböző extra funkciókkal és dizájnnal felvértezni a készülékeiket. Melyik számodra a lemegfelelőbb vasaló márka?

Braun vasaló

A Braun vasalók megbízható, könnyen kezelhető és precíz gépek, gondoskodnak róla, hogy a gőz mélyen behatoljon a textil struktúrájába, ezáltal minden apró gyűrődést eltávolítva. A Braun vasalók talpa mindig karcmentes anyagból készül, amely tökéletesen siklik a ruhák felületén.

Eta vasalók

Az ETA vasalók a minőségi kialakításon kívül, számos hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyek könnyítik és gyorsítják a munkát. A talpukra jellemző az egyenletes hőelosztás, valamint a karc- és tapadásmentes kialakítás.

Philips vasalók

A Philips vasalók rendkívül széles kínálatában találsz készüléket a legmakacsabb anyagok és a vékony, lágy textíliák kezelésére is. Jellemző rájuk a talp gyors felhevítése, átlagon felüli teljesítmény és az a formavilág, amely minden gyűrődéssel lazán elbánik. Egy Philips vasalóval kevesebb időtfogsz tölteni a vasalódeszka felett.

Tefal vasalók

A Tefal vasalók ipari felhasználásra is alkalmasak. A Tefal készülékei a legsimább talpfelülettel rendelkeznek, ami gyors vasalást eredményez. A gőzállomásai esetében a gőzlöket intenzitása és adagolása változtatható, kiegészítve az egyenletesen hevülő talppal, bármilyen textíliára tökéletes választás.

A gőzvasalók megjelenése forradalmasította a házimunkát. Már az átlagos gépek is különböző előre beállított programokkal rendelkeznek, amelyek segítenek a háztartásban található összes textília vasalására.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vasalók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vasalók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vasalók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vasalók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ