30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Elektromos grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Működési elv
Faszén tüzelésű
(2)
Elektromos
(192)
Grill típusa
Asztali
(147)
Hordozható
(113)
Kontakt
(99)
BBQ
(38)
Kerti
(19)
Grillezőfelület anyaga
Alumínium
(70)
Teflon
(21)
Fém
(17)
Rozsdamentes acél
(10)
Öntöttvas
(8)
Grillfelület átmérője
21,5 cm
53,5 cm
-
Grillfelület szélessége
18,5 cm
60 cm
-
Grillfelület mélysége
0,6 cm
100 cm
-
Grill magassága
5,5 cm
116 cm
-
Grill szélessége
13 cm
125 cm
-
Grill mélysége
11 cm
71,5 cm
-
Tejlesítmény
550 W
3000 W
-
Grillfelületek száma
0
(1)
1
(72)
2
(115)
3
(2)
5
(1)
Mosogatógépben mosható
Igen
(57)
Nem
(57)

Szeretnél grillezett finomságokat élvezni, de nem szereted, ha a füst csípi a szemedet és tüzelőanyag vásárlásával sem akarsz bajlódni? Akkor az elektromos grillsütő az ideális választás, amellyel erkélyen vagy akár házon belül is grillezhetsz. Milyen elektromos grill modellek találhatók a piacon? Melyik használható a konyhában akár szendvicsek készítésére is, és melyik alkalmas inkább kerti grillezésre?

Tovább

Elektromos grillező - A legfontosabb jellemzők

Az elektromos grillező tökéletes társ mindazok számára, akik imádnak grillezni, de nem akarják túlbonyolítani a folyamatot. Az elektromos grill szinte teljesen füstmentes, és gyorsan használatra kész - csak dugd be a konnektorba, várd meg, míg felmelegedik a kívánt hőmérsékletre, és máris kezdődhet a grillezés. Más grilltípusokkal ellentétben nem szükséges tüzelőanyagot vásárolni a működtetésükhöz.

  • Az elektromos grill szinte egyáltalán nem termelnek füstöt
  • Zárt helyiségekben is használhatók
  • Az elektromos grillsütők Gyorsan felmelegednek és karbantartásuk egyszerű
  • Kisebb helyiségek számára is alkalmas méretűek
  • Könnyen tárolhatók és könnyen kezelhetők
  • A villanyos grill használatukhoz nincs szükség faszénre vagy brikettre
  • Áram nélkül nem használhatók
  • Az elektromos grillezők nem nyújtják a faszénen sült ételek jellegzetes füstös aromáját

Elektromos grillsütő - Válassz aszerint, hogy mire fogod használni

Elektromos grillsütő választásakor legyen az első szempont, hogy mire és hogyan fogod használni. Különösen azt vedd figyelembe, hogy milyen típusú ételeket és milyen mennyiségben fogsz készíteni. Melyik elektromos grillsütő alkalmas szendvicsek elkészítéséhez, és melyik nagyobb grillpartikhoz?

A kontakt elektromos grillező tökéletes hús, zöldségek és szendvicsek készítéséhez

A kontakt elektromos grillező két grillfelülettel rendelkezik, így gyorsabb, kétoldalas grillezést tesz lehetővé. A steakek, zöldségek és halak sütése mellett a kontakt elektromos grill alkalmas pirítós vagy panini szendvicsek készítésére is, így különösen konyhai grillsütőként használható.

A 180°-ban nyitható kontakt elektromos grill egyoldalú grillezésre is használható és nagyobb grillfelületet kínál.

Asztali elektromos grill az egész családnak

Az asztali elektromos grill jellemzője a méretes grillezőfelület - így egyszerre nagy mennyiségű étel elkészítését teszi lehetővé. Könnyen moshatók és hordozhatók. Egyes asztali elektromos grill modellek különálló vagy kombinált grillezőfelületet is kínálnak.

i

A raclette elektromos grillek ideálisak az ínyenceknek

A raclette elektromos grillek kétszintes grillezőfelületet kínálnak - a felső szinten húst vagy zöldségeket grillezhetsz, míg az alsó szintre serpenyők helyezhetők sajt vagy más ételek grillezésére.

Függőleges elektromos grillsütő – tökéletes csirkéhez és gyroshoz

A függőleges elektromos grillező, vagy néha elektromos csirke grillező, leginkább otthonra és kisebb létesítményekbe alkalmas, és ideális csirke vagy gyros grillezéséhez. Egy nagyobb nyársat kínálnak egy nagy darab hús elkészítéséhez, vagy több kisebb nyársat különféle nyársételek elkészítéséhez.

Elektromos kerti grillező az erkélyre vagy teraszra

Az elektromos kerti grillsütő általában fedővel van felszerelve, amely felgyorsítja a grillezési folyamatot és megakadályozza a villany grill lehűlését szeles időben. Az elektromos kerti grillező nagyszerű városi grillezéshez.

Az elektromos kerti grillekre jellemző az állványos megoldás, amely gyakran leszerelhető, így a grillt asztalra is helyezheted.

Kontakt elektromos grill
Kontakt elektromos grillsütő

Asztali elektromos grill
Asztali elektromos grillsütő

Függőleges elektromos grill csirkéhez vagy gyroshoz
Függőleges elektromos grillsütő

Elektromos kerti grill fedéllel
Elektromos kerti grill

A nagyobb teljesítményű elektromos grill gyorsabb sütést és ízletesebb ételeket garantál

Az elektromos grill kiválasztásakor vedd figyelembe a grill teljesítményét is, mely általában 1 000 és 2 400 W között mozog. A nagyobb teljesítményű elektromos grillsütő általában gyorsabban felmelegszik a kívánt hőmérsékletre, így az étel gyorsabban megsül, és nem kell túl sokáig várni az elkészültére. Még egy kisebb elektromos grill esetében is fontos a megfelelő teljesítmény.

Elektromos grillsütő - A grillezőfelület anyaga szintén fontos

Az elektromos grill esetében is fontos, hogy a grillezőfelület anyaga jó minőségű legyen. Mindegyik anyag egyedi - adott típusú grillezéshez alkalmas, és saját előnyei vannak a többi típussal szemben.

  1. Öntöttvas elektromos grill - Egyenletesen osztja el a hőt, és nagyon gyorsan felmelegszik. Ideális steakek, hamburgerek vagy szalonna sütéséhez. További előnye a kiváló hőtartás a grillezés egész időtartama során.
  2. Természetes kő grillezőfelület - Előnye, hogy lehetővé teszi ízletes ételek egészséges elkészítését extra olaj vagy zsír használata nélkül. A grillezőköves elektromos grillező egy kicsit lassabban melegszik fel, viszont sokáig megtartja a hőt.
  3. Terrakotta grillezőfelület - Terrakotta agyagból készül, tehát szintén teljesen természetes. Elég csak nagyon kevés olajat csepegtetni rá, s máris kezdheted a grillezést. Az ételt a terrakotta tartósságának köszönhetően közvetlenül a grillezőfelületen szeletelheted. A terrakotta elektromos grill nagyon könnyen tisztítható.
  4. Kerámia grillezőfelület - Ételek széles skálájának elkészítéséhez alkalmas. Nemcsak halat vagy zöldségeket grillezhetsz rajta, hanem akár palacsintát vagy tükörtojást is süthetsz a felületén. A tapadásmentes felület lehetővé teszi a zsiradék nélküli grillezést, és a karbantartása is nagyon egyszerű.

Az ételek gyors és egyszerű elkészítéséhez használj megfelelő grill eszközöket, mint például grillező kesztyűk, fogók, villák, és grillező szettek, melyekben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

A grillezőfelület kialakításának szerepe elektromos grill esetében

Az elektromos grillek grillfelülete különböző kialakítású lehet. Mindegyik típus egy kicsit más típusú grillezésre alkalmas, ezért körültekintően válassz.

  • Lapos felület - Alkalmas a legkülönfélébb ételek - hal, tojás, zöldségek vagy palacsinta - elkészítésére.
  • Bordázott felület - Leginkább a steak elektromos grillekre jellemző. Alkalmas hús vagy hal grillezésére.
  • Kombinált felület - Egyszerre többféle étel elkészítésére is alkalmas, például steak vagy tükörtojás.
  • Öntöttvas rács - Jellegzetes rácsformát alakít ki az ételeken, s bármilyen hús elkészítésére alkalmas.

i

És a tisztítás? Elektromos grillsütőnél gyerekjáték!

Ha végeztél a grillezéssel, csak annyit kell tenned, hogy letörlöd az ételmaradékot, eltávolítod a grillezőfelületet (ha olyan típusú a grilled), és vízzel megtisztítod, vagy mosogatógépbe helyezed és arra bízod a tisztítást. Az elektromos grillsütő csepptálcáját is meg kell tisztítani, amely általában szintén eltávolítható.

Az elektromos grill számos hasznos funkciót és tulajdonságot kínál

Egy elektromos grillsütő már önmagában is nagyon hasznos eszköz, de ha a következő funkciókkal is rendelkezik, akkor igazi grillmesterré válhatsz.

  • Tapadásmentes felület - Segítségével olaj nélkül grillezhetsz, így egészségesebb ételeket készíthetsz, ugyanakkor a grillezőfelület tisztítása is könnyebb.
  • Termosztát - Az elektromos grill hőmérsékletének fokozatos vagy folyamatos szabályozására szolgál. Gyakran a drágább modelleken található meg.
  • Jelzőfények - Nemcsak azt jelzik, hogy az elektromos grillsütő be van kapcsolva és működik, hanem azt is, hogy a kiválasztott hőmérsékletet elérte.
  • Csepptálca - Összegyűjti a lecsöpögő zsírt, így az nem folyik rá a spirálra, és nem teszi tönkre a készüléket.
  • Szétszedhető konstrukció - Megkönnyíti a villany grill tisztítását. Így az egyes részeket elmoshatod vízzel, vagy beteheted őket a mosogatógépbe.
  • Tárolófelület - A grillezett ételek tárolására szolgál, így azok tovább maradnak melegek.
  • Időzítő - Figyelmeztet a grillezési idő lejártára, így a húst mindkét oldalán azonos ideig tudod sütni.
  • Hosszú kábel - Erre biztosan szükséged lesz, mivel megkönnyíti az elektromos grill elhelyezését, így nem kell mindenképp a konnektorhoz legközelebb elhelyezned.
  • Kijelző - A kijelzőn nyomon követheted a grillezéssel kapcsolatos összes folyamatot, nevezetesen a hátralévő időt vagy a grillfelület hőmérsékletét.

Elektromos grillsütő - További segítség

Ha még továbbra is habozol és nem vagy benne biztos, hogy melyik elektromos grill a megfelelő számodra, akkor hasznosnak fogod találni Hogy válasszunk elektromos grillsütőt című cikkünket, amelyben minden információt megtalálsz, amelyre szükséged lehet a választáshoz.

Elektromos grillező ár

Az elektromos grillezők ára rendkívül változatos, és típustól, minőségtől és a kínált extra funkcióktól függően változik. Szinte mindegyik villany grill típus kínál akár már 15-20 ezer forinttól elérhető modelleket. Ezek a legolcsóbb modellek általában kompaktak, s ha erre van szükséged, akkor nyert ügyed van. Viszont ne feledd, hogy minél kisebb a grillezőfelület mérete, annál kevesebb ételt tudsz egyidőben elkészíteni. Ugyanakkor rengeteg kontakt elektromos grill található ebben az árkategóriában, amelyekkel fedeles kialakításuknak köszönhetően kétoldalas grillezésre is lehetőség van.

Ha a legjobb ár-érték arányt szeretnéd megtalálni, akkor érdemesebb a 30-100 ezer forint közötti árkategóriából választanod. A kínálat is itt a legszélesebb. A 100 ezer forint feletti modellek az elektromos grillezés legnagyobb szerelmeseinek ajánlottak, s extra funkciók sokaságát kínálják.

Ha az a gyanúd, hogy talán mégsem az elektromos grill a legideálisabb számodra, akkor érdekesnek fogod találni Milyen grillsütőt vegyek? című cikkünket, amelyben bemutatjuk a grillek minden fajtáját és tanácsot adunk a választáshoz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill Szállításra kész > 5 db
Airfryer - forrólevegős, térfogat 11 l, kapacitás legfeljebb 1,7 kg élelmiszer, 8 automatikus program, kijelző, érintésvezérlés, időzítő, min hőmérséklet 45 ° C, max hőmérséklet 200 ° C, 2050 W, öntöttvas grillrács, sütőkosár, csirkenyárs, 2 klasszikus rács, csepegtetőtálca, 3 étel készíthető egyszerre, a levehető részek mosogatógépben moshatók, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
58 800 Ft

2.
Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic Szállításra kész > 5 db
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, összesen 600 cm2 grillfelület, 2 tapadásmentes grill lemez, grill anyaga: rozsdamentes acél, zsiradékgyűjtő tálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, grill lemezek anyaga tapadásmentes, tömege: 4,13 kg, 15 év javíthatósági garancia
-4 %
33 990 Ft
32 490 Ft

3.
Tefal GC241D38 Inicio Grill Szállításra kész > 5 db
Kontakt grill - teljesítmény 2000 W, panini prés funkció, többféle ételhez használható, öntött alumíniumból készült lemezek, a lemezek tapadásmentes felülete, grillfelület 750 cm2, kivehető csepptálca a zsiradékhoz, függőleges helyzetben tárolható, 15 év javíthatósági garancia
24 690 Ft

Még több
205 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 47×
Tefal GC241D38 Inicio Grill
Kontakt grill - teljesítmény 2000 W, panini prés funkció, többféle ételhez használható, öntött alumíniumból készült lemezek, a lemezek tapadásmentes felülete, grillfelület 750 cm2, kivehető csepptálca a zsiradékhoz, függőleges helyzetben tárolható, 15 év javíthatósági garancia
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1579
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 91×
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill
Airfryer - forrólevegős, térfogat 11 l, kapacitás legfeljebb 1,7 kg élelmiszer, 8 automatikus program, kijelző, érintésvezérlés, időzítő, min hőmérséklet 45 ° C, max hőmérséklet 200 ° C, 2050 W, öntöttvas grillrács, sütőkosár, csirkenyárs, 2 klasszikus rács, csepegtetőtálca, 3 étel készíthető egyszerre, a levehető részek mosogatógépben moshatók, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
58 800 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR645
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával - Kontakt grill
Típusok
4,9 184×
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 9 grillprogram, grillezési folyamatjelző, automatikus grillérzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lemezek, 800 cm2 grillfelület tapadásmentes bevonattal, kivehető zsírtálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, 15 év javítási garancia
68 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEG722
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5
Steba VG 350
Elektromos grill - 2200 W teljesítmény, 6 program, grillező anyaga: alumínium, 1 db fém, összesen 55 × 41 cm széles grillfelület, 1,2 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, fedő, hőszabályzás, hőbiztosíték, hőmérő és kivehető rács, tömege: 10,2 kg
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EPV1001c
Tefal GC712D34 Optigrill+ INOX EE - Kontakt grill
Típusok
4,9 307×
Tefal GC712D34 Optigrill+ INOX EE
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 6 grillező program, grillezés folyamatjelző, automata grillezés-érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium sütőlapok, 600 cm2 tapadásmentes grillező felület, eltávolítható csepptálca, a sütőlapok és a csepptálca mosogatógépben mosható, 15 év javíthatósági garancia
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFGR003
Tefal GC722D34 Optigrill+ XL - Kontakt grill
Típusok
4,9 184×
Tefal GC722D34 Optigrill+ XL
Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 9 grillezési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezés érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető csepptálca, a sütőlapok és a csepptálca tisztítható mosogatógépben, 15 év javíthatósági garancia
68 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFGR002
Tefal GC712834 Optigrill+ BLACK - Kontakt grill
Típusok
4,9 307×
Tefal GC712834 Optigrill+ BLACK
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 6 grillezési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillező szenzor technológia, 600 cm2 tapadásmentes grillező felület, kivehető csepptálca, állítható termosztát, hőmérő és kivehető rács, alumínium öntvény lapok, grill anyaga: rozsdamentes acél, tömege: 4,62 kg, mosogatógépben mosható tányérok és tálca, 15 év garancia a javításra
Szuper ár
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG074
5,0
Siguro AF-M900 Air Fryer Grill
Elektromos grill - multifunkciós forrólevegős grill 16 az 1-ben, teljesítmény 1500 - 1700 W, tartozékok grillezéshez, forrólevegős sütéshez és pizzakészítéshez, csepegtető edény, csepegtető tálca, levehető grillrács, 16 előre beállított program, 360° hot air flow technológia - 360°-os légkeringés a legjobb eredmény érdekében, digitális érintőképernyő, időzítő, kész ételek hőmérsékletének fenntartása, késleltetett indítás, automatikus kikapcsolás, max. 230 °C, min. hőmérséklet 50 °C, kábel hossza 1 m, méretek 29,5 × 47 × 26,5 cm, súly 6,5 kg, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AF_M900B
4,0
Guzzanti GZ 350
Elektromos grill - 2400 W teljesítmény, grillező anyaga: fém, 1 db öntöttvas, összesen 55 × 41 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 11 kg
79 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZEG153
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL - Kontakt grill
Típusok
4,8 91×
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL
Kontakt grill - kontakt, asztali és hordozható, 2200 W teljesítményfelvétel, 16 program, grillező anyaga rozsdamentes acél, grillezési felület anyaga alumínium, 800 cm2 grillezési felület, 2 grillezési felület, tömeg 5,2 kg, 0,8 m hosszú tápkábel, hőmérő, hőmérséklet-szabályozás, kivehető rács, tapadásmentes felület, lecsöpögtető tálca, időzítő, 15 év garancia a javíthatóságra
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG080
Tefal GC461B34 SuperGrill Timer XL - Kontakt grill
Típusok
4,8 105×
Tefal GC461B34 SuperGrill Timer XL
Kontakt grill - teljesítmény 2400 W, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, levehető lapok, 4 pozíciós termosztát, Max üzemmód, digitális időzítő, grill vagy barbecue pozíció, eltávolítható zsiradékgyűjtő tálca, a lapok és a zsiradékgyűjtő tálca mosogatógépben moshatók, 15 év garancia a javíthatóságra
Leárazás -7 %
47 690 Ft 51 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPRD554
3,7 16×
Concept GE2010
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, teflon, összesen 667 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, kivehető rács, tömege: 4,9 kg
54 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEG957
Tefal GC722834 Optigrill+ XL Black - Kontakt grill
Típusok
4,9 184×
Tefal GC722834 Optigrill+ XL Black
Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 9 grillezési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezési érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető lecsöpögtető tálca, a lapok és a tálca mosogatógépben moshatók, 15 év garancia a javíthatóságra
75 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG293
Tefal GC714834 OptiGrill+ és tartozékok - Kontakt grill
Típusok
4,9 307×
Tefal GC714834 OptiGrill+ és tartozékok
Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 6 ételkészítési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezési érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 600 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető lecsöpögtető tálca, a lapok és a tálca mosogatógépben moshatók, tartozékok sós és édes finomságokhoz, 15 év javíthatósági garancia
80 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFGR009
4,4 12×
ROHNSON R-2530
Elektromos grill - 1500 W teljesítmény, jellemzői: időzítő, csepptálca és hőbiztosíték, tömege: 5,1 kg
50 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHEG127
Tefal GC451B12 SuperGrill UC 700 - Kontakt grill
Típusok
4,8 105×
Tefal GC451B12 SuperGrill UC 700
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 600 cm2-es tapadásmentes sütőfelület, eltávolítható grillező lapok, 4 állású termosztát, Max üzemmód, digitális időzítő, grill vagy barbecue pozíció, eltávolítható zsiradékgyűjtő tálca, a grill lemezek és a csepptálca moshatók mosogatógépben, 15 év javíthatósági garancia
55 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFGR004
4,0
De'Longhi CGH920
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, grill anyaga: rozsdamentes acél, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás és kivehető rács, tömege: 5,3 kg
44 190 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELGR525
5,0
SENCOR SBG 108BK
Elektromos grill - 2300 W teljesítmény, grillező anyaga: alumínium, 2 db összesen 31 × 47 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: hőszabályzás, tömege: 3,1 kg
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENEG341
Concept GE3500 - Elektromos grill
Típusok
4,9
Concept GE3500
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 11 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db alumínium, összesen 28,1 × 24,3 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 5,4 kg
75 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEG350
4,3
Jata GR195
Elektromos grill - 2200 W teljesítmény, grillező anyaga: fém, 1 db kerámia, összesen 46 × 25 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca és hőszabályzás, tömege: 2,5 kg
Leárazás -24 %
19 290 Ft 25 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc2004
Weber PULSE 2000 elektromos grill kocsival, fekete - Elektromos grill
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Weber PULSE 2000 elektromos grill kocsival, fekete
Elektromos grill - 2200 W teljesítmény, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db összesen 49 × 39 cm széles grillfelület, jellemzői: kijelző, csepptálca, lehajtható felület, hőszabályzás, hőmérő és hőmérséklet-érzékelő, tömege: 34,2 kg
Leárazás -15 %
426 190 Ft 500 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBR149
4,8 260×
Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, összesen 600 cm2 grillfelület, 2 tapadásmentes grill lemez, grill anyaga: rozsdamentes acél, zsiradékgyűjtő tálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, grill lemezek anyaga tapadásmentes, tömege: 4,13 kg, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -4 %
32 490 Ft 33 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV1007d
4,9
SENCOR SBG 2070SS
Elektromos grill - 1000 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db összesen 23 × 14,5 cm széles grillfelület, 0,85 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület és csepptálca, tömege: 1,65 kg
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENEG913
4,3 12×
GORENJE GPCI 240R
Grillező lap - minden típusú főzőlapon, sütőn és grillen használható, rendkívül tartós, tömör öntöttvasból készült, 43 × 2,5 × 24 cm
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XXGRILPL01

Elektromos grillek

TefalStílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett...
A német WMF cég egyedülálló promóciója lehetőséget kínál arra, hogy olyan termékeket szerezz be, amelyek kellemesebbé teszik a konyhában töltött időt. A kiváló minőségű anyagfelhasználásnak és a kifinomult dizájnnak köszönhetően bármilyen konyhában megtalálják a...
A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás és társadalmi esemény közé sorolható. Grill ötletek - 5 tipp, hogy hogyan grillezhetsz könnyedén és stílusosan, bárhol és bármikor!
marinírozGrillezés mesterfokon - a grill hús előkészítése A magyarok szeretik a családi és baráti összejöveteleket, a finom húsokat, a grillezés pont ezekről szól, éppen ezért örvend egyre nagyobb népszerűségnek hazánkban is. Felmérések szerint majdnem minden negyedik magyar hódol nyáron a grillezés szenvedélyének. Te is azt...
A grillen sült hús illatának kevesen tudnak ellenállni. Nem csoda, hogy a grillsütő a gyakori háztartási berendezések közé tartozik. Új grill vásárlásán gondolkodsz, de nem tudod eldönteni, melyik grillsütő modellt válaszd? Segítünk meghatározni, hogy melyik grillsütő...
Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy faszenes, elektromos vagy gáz grillsütőt válassz? Cikkünkben elmagyarázzuk a különböző típusok közötti különbségeket, és segítünk kiválasztani az ideális társat a kerti...
További cikkek Összes cikk

Elektromos grillek

A Elektromos grillek kategóriában összesen 205 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos grillek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos grillek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ