Alza dny HU MPLA299035

Masszázspisztoly

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Fejek száma
1
13
-
Sebességek száma
1
30
-
Funkciók
Automatikus kikapcsolás
(28)
Nyomás érzékelése
(3)
Túlmelegedés elleni védelem
(2)
Töltési funkció okostelefonokhoz
(6)
Készenléti mód
(1)
Csatlakozás mobilalkalmazással
(3)
Bluetooth kapcsolat
(4)
Anyag
Műanyag
(39)
Fém
(10)
Tulajdonságok
Csúszásgátló fogantyú
(29)
Érintésmentes kijelző
(7)
Érintőképernyő
(17)
Ergonomikus kialakítás
(29)
Akkumulátor töltöttség kijelző
(23)
Úti kivitel
(13)
Kefe nélküli motor
(19)
Tápellátás módja
Akkumulátor
(44)
Vezeték nélküli
(6)
Elektromos hálózat
(7)
Elemes
(17)
USB kábelen keresztül
(13)

A masszázspisztoly egy nagyon hasznos sport kiegészítő, de nem csak a sportolás előtti bemelegítést és a fizikai aktivitás utáni regenerálódást segíti. Mindenkinek jól jöhet, akinek időnként szüksége van egy kis izomlazításra, de nem szeretne ezért mindig masszőrhöz menni. Mi is az a masszázspisztoly, hogyan működik és mire jó? Milyen funkciókra és jellemzőkre érdemes figyelni a masszázs pisztoly kiválasztásakor? A válaszokért olvass tovább.

Tovább

A masszázspisztoly működési elve

A masszázspisztoly egy több száz éves terápiás elven működik, de maga a készülék csak 2008-ban öltött testet. A vibrációs terápia elvén működik, de a rezgések mellett lüktető, pulzáló mozgást is használ a még nagyobb hatékonyság érdekében. A masszázspisztoly által kibocsátott rezgés és nyomás célzottan éri az izmokat. Erőteljes készülékről lévén szó az izom mélyebb rétegeit érheti el, mint a hagyományos masszázs során az emberi kéz vagy egy masszázs henger.

A masszázspisztoly hatása

A masszázspisztoly sportolás előtt és után, illetve fizikai aktivitástól függetlenül is jótékony hatással lehet az izomzatra. Általánosságban elmondható, hogy a masszázs pisztoly serkenti a vérkeringést, növeli a bőr hőmérsékletét és csökkenti az izomfájdalmat. Nézzük meg, sportolás előtt és után milyen hatás érhető el a masszázspisztoly használatával:

 • Sportolás, edzés előtt használva gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a bemelegítést.
 • Sportolás, vagy bármilyen testmozgás után felgyorsítja az izom regenerálódását, mérsékli a savasodást az izmokban, ezáltal csökkenti a fájdalmat.

A masszázspisztoly használata

A masszázspisztolyt finoman az izomra helyezve vezessük végig annak teljes hosszán, az izom alakját követve, amennyiben az egész izom masszírozására van szükség. Az izom bizonyos pontja is kezelhető a masszázspisztoly segítségével, többek között ezért is rendelkezik a készülék több különböző méretű és formájú cserélhető fejjel. Egy területet legfeljebb 15 másodpercig masszírozzunk. Egyetlen olyan terület van, amelyet ajánlott kihagyni, mégpedig a gerinc közvetlen környékét, de a mellette húzódó izmok kezelésére már használható a masszázs pisztoly.

i

Ne használjuk a masszázspisztolyt komolyabb sérülés esetén. Ilyen esetben mindig orvoshoz kell fordulni, aki gondoskodik a szakszerű kezelésről.

Masszázspisztoly szettek

Igen ritkán fordul elő, hogy a masszázspisztoly dobozában csak maga a készülék található, természetesen erre is van példa. Legtöbbször azonban masszázspisztoly szettek között válogathatsz, amelyekben a készülék mellett több cserélhető fej is helyet kap. A kínálatunkban szereplő masszázs pisztolyokhoz leggyakrabban 4 fej tartozik. De olyat is találhatsz, amelyhez 6 fejet mellékelnek. A masszázspisztoly szettekben a cserélhető fejek mellett gyakran találhatsz még tokot vagy táskát is, hogy könnyebben magaddal vihesd például az edzőterembe. Az is hasznos lehet, ha még tartalék akkumulátor is lapul a csomagban.

Olyan szettek is kaphatók, amelyekben kizárólag cserélhető fejek vannak, így lehet bővíteni a masszázspisztoly kínálta lehetőségeket.

Masszázspisztoly fejek

Szinte minden masszázspisztoly több cserélhető fejjel rendelkezik, amelyek különböző méretűek és alakúak az egyes területek minél hatékonyabb masszírozása érdekében. Íme, néhány a leggyakrabban előforduló masszázspisztoly fejek közül:

 • Gömbfej - a kar, a láb, általában a nagyobb izomcsoportok masszírozásához.
 • Lapos fej - az izmok lazításához.
 • U alakú fej - a nyaki, a gerinc mellett futó izmok és az Achilles-ín masszírozásához.
 • Töltény fej vagy hengeres fej - mélyszöveti masszázshoz, továbbá az ízületek, a talp és a tenyér, illetve kisebb izmok célzott kezeléséhez.
Masszázspisztoly fejek
Különböző méretű és formájú masszázspisztoly fejek

A masszázspisztoly egyéb jellemzői

 • Ergonomikus kialakítás - nagyon fontos szempont, hogy jól kézre álljon a masszázspisztoly. Nem jön rosszul, ha a markolat felülete csúszásmentes. Az sem mindegy, milyen nehéz a masszázs pisztoly, úgyhogy mindig nézd meg a tömegét is.
 • Ha úgy érzed, hogy neked nem mindegy, milyen nehéz a masszázspisztoly, akkor nézd meg mini masszázspisztoly kínálatunkat, amelyben 400 és 500 g közötti tömegű modellek találhatók.

 • Akkumulátor üzemidő - az üzemidő lehet 2, de akár 8 óra is.
 • Amplitúdó - megmutatja, milyen mélyen képes kezelni a masszázspisztoly az izmot.
 • LED kijelző - nem minden masszázspisztoly büszkélkedhet vele. A legfontosabb információkat, például az akkumulátor töltöttségi szintjét, a sebességfokozatot, jeleníti meg.
 • Bluetooth kapcsolat - segítségével mobiltelefonos alkalmazáshoz csatlakoztatható a masszázs pisztoly, amely összegzi a beérkező adatokat és személyre szabott tanácsokat, beállításokat javasol.

Masszázspisztoly ár

A végére maradt, de nem mellékes szempont a masszázspisztoly kiválasztásánál - az ár. 30 000 forint körül már kapható mini masszázspisztoly, ezek könnyebb, kisebb, 6 mm körüli amplitúdóval rendelkező darabok, általában kijelző nélkül. A legdrágábbak akár 250 000 forintba is kerülhetnek, ezeknél az amplitúdó már 16 mm is lehet és Bluetooth segítségével alkalmazáshoz is csatlakoztathatók. Ha kíváncsi vagy olcsó masszázspisztoly kínálatunkra, nézd meg a legalacsonyabb árútól a legdrágábbig haladva.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GymBeam Masszázskészülék VI Black Szállításra kész > 5 db
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, akkumulátor töltöttség jelző, 6 fej, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
32 690 Ft

2.
LIFEFIT RELAX Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, érintésmentes kijelző, 4 fej, akkumulátor, koffer a csomag része, 20 sebességfokozat, 9 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 1500 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga műanyag, tömege 720 g, mérete 15,5 × 6 × 20 cm (Ma×Sz×H), zajszint 45 dB, fekete kivitel
24 290 Ft

3.
NAIPO MGG-2103 Szállításra kész > 5 db
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, csúszásmentes fogantyú, kefe nélküli motor, 5 fej, akkumulátor, töltő a csomag része, 5 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 10 óra üzemidő, töltési idő 6 óra, tömege 870 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
43 490 Ft

Még több
78 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4 23×
NAIPO MGG-2103
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, csúszásmentes fogantyú, kefe nélküli motor, 5 fej, akkumulátor, töltő a csomag része, 5 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 10 óra üzemidő, töltési idő 6 óra, tömege 870 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
Szuper ár
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16065
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Bodysonic BS MG03 - ezüst - Masszázspisztoly
Típusok
4,0 48×
Bodysonic BS MG03 - ezüst
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, felmelegíti az izmokat, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, 6 fej, akkumulátor a csomag része, 20 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, elemes, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, fekete és ezüst kivitel
60 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbod002
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
Medivon Gun Pro X
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, csúszásmentes fogantyú, akkumulátor töltöttség jelző, ergonomikus kialakítás, úti kivitel, 6 fej, akkumulátor, töltő, koffer a csomag része, 20 sebességfokozat, 14 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, vezeték nélküli tápellátás, akkumulátor kapacitás 2600 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga műanyag, tömege 1000 g, mérete 24 × 17 cm (Ma×H), zajszint 30 dB, fekete kivitel
52 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmedi003
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
NAIPO Oyeet Nex Pro Piros
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, csúszásmentes fogantyú, ergonomikus kialakítás, 8 fej, akkumulátor, töltőállomás, koffer a csomag része, 4 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 6200 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 6 óra, anyaga fém, tömege 630 g, mérete 17 × 11 × 5 cm (Ma×Sz×H), zajszint 70 dB, piros kivitel
89 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnai004
4,0
SKG F7-E
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, felmelegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, automatikus kikapcsolás, érintésmentes kijelző, 4 fej a csomag része, 5 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 1800 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, anyaga műanyag, tömege 350 g, mérete 112 × 49 × 159 cm (Ma×Sz×H), zajszint 45 dB, szürke kivitel
48 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTskg001
4,3 56×
GymBeam Masszázskészülék VI Black
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, akkumulátor töltöttség jelző, 6 fej, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym204
4,3 10×
Mujetech M2
Masszázspisztoly - felmelegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, akkumulátor töltöttség jelző, 4 fej, akkumulátor a csomag része, 3 sebességfokozat, 11 mm amplitúdó, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2000 mAh, 7 óra üzemidő, töltési idő 4 óra, anyaga műanyag, tömege 800 g, mérete 23,8 × 18 × 6,2 cm (Ma×Sz×H), zajszint 45 dB, fekete kivitel
+Ajándék Fitness labda Stormred melynek értéke 3 390 Ft
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTstr34
Mujetech M6 Massage Gun - Masszázspisztoly
Típusok
4,1 12×
Mujetech M6 Massage Gun
Masszázspisztoly - felmelegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, akkumulátor töltöttség jelző, 6 fej, töltőállomás a csomag része, 6 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2400 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga műanyag, tömege 760 g, mérete 21,3 × 19,85 × 7,05 cm (Ma×Sz×H), zajszint 56 dB, fekete kivitel
+Ajándék Fitness labda Stormred melynek értéke 3 390 Ft
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTstr37
Mujetech M6 Fehér - Masszázspisztoly
Típusok
4,1 12×
Mujetech M6 Fehér
Masszázspisztoly - felmelegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, akkumulátor töltöttség jelző, 6 fej, töltőállomás a csomag része, 6 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2400 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga műanyag, tömege 760 g, mérete 21,3 × 19,85 × 7,05 cm (Ma×Sz×H), zajszint 56 dB, fehér kivitel
+Ajándék Fitness labda Stormred melynek értéke 3 390 Ft
25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTstr38
1,0
YUNMAI Extra Mini massage gun Pink
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, felmelegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, túlmelegedés elleni védelem, akkumulátor töltöttség jelző, 4 fej a csomag része, 4 sebességfokozat, 7 mm amplitúdó, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 1300 mAh, 8 óra üzemidő, anyaga műanyag, tömege 250 g, mérete 12,66 × 8,5 × 3,5 cm (Ma×Sz×H), zajszint 47 dB, rózsaszín kivitel
+Ajándék Fitness labda Stormred melynek értéke 3 390 Ft
31 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTyun04
4,4
FitTop Superhit Lite
Masszázspisztoly - felmelegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, akkumulátor töltöttség jelző, ergonomikus kialakítás, 5 fej a csomag része, 5 sebességfokozat, akkumulátoros, anyaga műanyag, tömege 800 g, mérete 253,5 × 145 × 62 cm (Ma×Sz×H), fekete kivitel
+Ajándék Fitness labda Stormred melynek értéke 3 390 Ft
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16363
FitTop SuperHit okos masszázspisztoly
Masszázspisztoly - a teljes test masszírozásához, 5 masszázsfej, 5 sebességfokozat, automatikus időzítő, hosszú, ergonomikus nyél, standard és intelligens üzemmód, Intelligens Control Black 1 (fejfelismerés) és Control Black 2 (hangasszisztens), intelligens vezérlő kijelző ikonokkal, 5 óra működés 1 töltéssel, akkumulátorkímélő készenléti üzemmód
+Ajándék Fitness labda Stormred melynek értéke 3 390 Ft
63 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16362
Misura MB1Pro fekete - Masszázspisztoly Típusok
4,3 12×
Misura MB1Pro fekete
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, csúszásmentes fogantyú, 6 fej, töltő a csomag része, 5 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 8 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, anyaga műanyag, tömege 1050 g, mérete 25 × 7,5 × 22 cm (Ma×Sz×H), zajszint 35 dB, fekete kivitel - 6 498,75 Ft/db
Szuper ár
51 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: SPTmis001
4,9
Theragun Prime
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, csatlakozás mobilalkalmazással és bluetooth kapcsolat, kefe nélküli motor, akkumulátor töltöttség jelző, 4 fej, töltő, koffer a csomag része, 5 sebességfokozat, 16 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 2 óra üzemidő, töltési idő 1,5 óra, tömege 1000 g, mérete 22,5 × 7,3 × 16 cm (Ma×Sz×H), fekete kivitel
Szuper ár
113 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTth04
4,0
LIFEFIT SPORTY
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, 6 fej, akkumulátor, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 6000 mAh, 3 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 740 g, mérete 20 × 6,8 × 19 cm (Ma×Sz×H), zajszint 57 dB, fekete kivitel
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16453
Misura MB4 Blue/Green - Masszázspisztoly Típusok
3,5 19×
Misura MB4 Blue/Green
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, gyorsítja az izomnövekedést, automatikus kikapcsolás és töltési funkció okostelefonokhoz, csúszásmentes fogantyú, kefe nélküli motor, ergonomikus kialakítás, 4 fej a csomag része, 4 sebességfokozat, 6 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 2000 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga fém, tömege 485 g, mérete 14,5 × 9 × 4,5 cm (Ma×Sz×H), zajszint 35 dB, zöld kivitel - 1 074,50 Ft/db
Szuper ár
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmis007
Misura MB4 Beige/Gold - Masszázspisztoly Típusok
3,5 32×
Misura MB4 Beige/Gold
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, gyorsítja az izomnövekedést, automatikus kikapcsolás és töltési funkció okostelefonokhoz, csúszásmentes fogantyú, kefe nélküli motor, ergonomikus kialakítás, 4 fej a csomag része, 4 sebességfokozat, 6 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 2000 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga fém, tömege 485 g, mérete 14,5 × 9 × 4,5 cm (Ma×Sz×H), zajszint 35 dB, arany kivitel - 1 449,50 Ft/db
Szuper ár
28 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmis008
Xiaomi masszázs pisztoly Mini EU
Masszázspisztoly - nyomás érzékelése, ergonomikus kialakítás, 3 fej, akkumulátor a csomag része, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 2600 mAh, 13 óra üzemidő, tömege 375 g, mérete 13,9 × 10,1 × 4,5 cm (Ma×Sz×H), zajszint 40 dB, fekete kivitel
Szuper ár
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAsf2
Bodysonic BS MG03 - fekete - Masszázspisztoly Típusok
4,0 48×
Bodysonic BS MG03 - fekete
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, felmelegíti az izmokat, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, 6 fej, akkumulátor a csomag része, 20 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, elemes, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, fekete kivitel
+Ajándék Tartozék BODYSONIC melynek értéke 9 990 Ft
52 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbod001
Theragun Elite - Masszázspisztoly Típusok
4,7
Theragun Elite
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, 1 fej, akkumulátor a csomag része, 16 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 2 óra üzemidő, töltési idő 1,5 óra, tömege 2400 g, fekete kivitel
165 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTth03
Misura MB3 Black - Masszázspisztoly Típusok
3,6 15×
Misura MB3 Black
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás és töltési funkció okostelefonokhoz, csúszásmentes fogantyú, ergonomikus kialakítás, 4 fej a csomag része, 4 sebességfokozat, 6 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 2000 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga fém, tömege 465 g, mérete 14,5 × 9 × 4,5 cm (Ma×Sz×H), zajszint 35 dB, fekete kivitel - 1 534,50 Ft/db
30 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTmis005
Bodysonic BS MG03 - pezsgőszín - Masszázspisztoly
Típusok
4,0 48×
Bodysonic BS MG03 - pezsgőszín
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, felmelegíti az izmokat, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, 6 fej, akkumulátor a csomag része, 20 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, elemes, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, fekete és arany kivitel
57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbod003
1,0
Xiaomi Mi Fascia gun EU
Masszázspisztoly - automatikus kikapcsolás és nyomás érzékelése, ergonomikus kialakítás, 4 fej, töltő a csomag része, 3 sebességfokozat, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 2900 mAh, 5 óra üzemidő, tömege 900 g, mérete 21,9 × 14 × 6,5 cm (Ma×Sz×H), fekete kivitel
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAsf1
5,0
Bodysonic MG10 PROFESSIONAL
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, kefe nélküli motor, úti kivitel, 6 fej, koffer a csomag része, 6 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, elemes, akkumulátor kapacitás 3400 mAh, 7 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, anyaga műanyag, tömege 980 g, fekete és szürke kivitel
87 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTbod010

Masszázspisztoly

cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Masszázspisztoly

A Masszázspisztoly kategóriában összesen 78 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó masszázspisztoly Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább masszázspisztoly A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb masszázspisztoly A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: masszázspisztoly vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ