Shop roku Akvizice ApF HU

Masszázspisztoly

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fejek száma
3
13
-
Sebességek száma
1
30
-
Funkciók
Automatikus kikapcsolás
(31)
Túlmelegedés elleni védelem
(3)
Töltési funkció okostelefonokhoz
(12)
Készenléti mód
(1)
Csatlakozás mobilalkalmazással
(2)
Bluetooth kapcsolat
(4)
Anyag
Műanyag
(37)
Fém
(17)
Tulajdonságok
Csúszásgátló fogantyú
(38)
Érintésmentes kijelző
(7)
Érintőképernyő
(18)
Ergonomikus kialakítás
(33)
Akkumulátor töltöttség kijelző
(23)
Úti kivitel
(16)
Kefe nélküli motor
(21)
Tápellátás módja
Akkumulátor
(55)
Vezeték nélküli
(8)
Elektromos hálózat
(13)
Elemes
(14)
USB kábelen keresztül
(9)

A masszázspisztoly modern megoldást jelent az izomfeszültség és a fájdalom enyhítésére. Hordozhatóságuknak és egyszerű működésüknek köszönhetően ezek az eszközök nemcsak a sportolók számára ideálisak. Mélyszöveti masszázs technológiát alkalmaznak, amely hatékonyan lazítja az izomcsomókat és elősegíti a regenerációt.

Tovább

Mire jó egy masszázs pisztoly?

A masszírozó pisztoly a mélyszöveti masszázs modern eszköze. Segít az izomfeszültség és a fájdalom leküzdésében. A gyors és célzott lüktetés elvén működnek, amely mélyen behatol az izomszövetbe, azonnali enyhülést biztosít és elősegíti a gyorsabb regenerálódást. Népszerűek a sportolók körében a testmozgás utáni gyors regenerálódás érdekében, de irodai dolgozók vagy idősek is használják őket az izmok ellazítására és a keringés javítására.

  • A masszázspisztoly eszközökre hordozhatóság és könnyű használat jellemző. Kompakt méreteiknek és könnyű kialakításuknak köszönhetően könnyen hordozhatók. A felhasználók nagyra értékelik az intuitív kezelőszerveket, amelyek lehetővé teszik a könnyű kezelhetőséget és az egyéni igényekhez való gyors alkalmazkodást.
  • A masszázs pisztoly mélyszöveti masszázst nyújt, amely hatékonyan oldja az izomcsomókat és a feszültséget. A mozdulatok mélyen behatolnak az izmokba, azonnali fájdalomcsillapítást eredményezve és segítve a gyógyulást. Ez a fajta masszázs különösen hasznos a sportolók és a krónikus fájdalomtól szenvedők számára.
  • A masszázspisztoly többféle cserélhető fejjel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a masszázst a felhasználó sajátos igényeihez és preferenciáihoz lehessen igazítani. A különböző fejek különböző testrészekhez és szövettípusokhoz alkalmasak, növelve a masszázs hatékonyságát. Ezenkívül a masszázs intenzitását és sebességét is beállíthatod.

i

Masszázs pisztoly fejek

A masszázspisztoly fejek alakja és anyaga különböző lehet, ami lehetővé teszi a különböző testrészek és masszázstípusok speciális használatát. Kínálatunkban akár tizenhárom cserélhető fejjel ellátott masszázs pisztoly modellt is vásárolhatsz.

  • A gömbfej ideális a nagy izomcsoportok masszírozására, míg a lapos fej nagyobb területeket masszíroz át hatékonyan.
  • A pontfej lehetővé teszi a célzott masszázst a mély izomcsomók (triggerpontok) ellazítására.
  • A különleges fej néhány masszázs pisztoly kelléke. Segít az érzékeny területek gyengéd masszírozásában.

Masszázspisztoly tápegység

A masszázspisztoly különböző módokon működtethető, ami befolyásolja rugalmasságát és használhatóságát. Egyes modellek akkumulátorról működnek, de vannak olyan elemes változatok is, amelyek alkalmi használatra alkalmasak. Az USB kábeles töltési lehetőséggel rendelkező típusok előnye, hogy könnyen feltölthetők például számítógépről vagy power bankról. Vannak olyan masszázspisztoly változatok is a piacon, amelyek közvetlenül a hálózatra csatlakoztathatók, ami állandó áramellátást biztosít, de csökkenti a hordozhatóságot. A vezeték nélküli modellek biztosítják a legnagyobb mozgásszabadságot masszázs közben. De a masszázs pisztoly töltése más tényezőktől is függ.

  1. Az akkumulátor kapacitása a masszázspisztoly egyik legfontosabb paramétere, mivel befolyásolja, hogy a készülék mennyi ideig használható újratöltés nélkül. A nagyobb akkumulátorkapacitás hosszabb üzemidőt biztosít, ami különösen gyakori vagy hosszan tartó használat esetén előnyös.
  2. A masszázs pisztoly töltési ideje fontos tényező, amely befolyásolja a praktikusságát. A gyorsabb töltés kevesebb várakozást és gyorsabb visszatérést jelent a készülék használatához. A szokásos töltési idő az akkumulátor kapacitásától és az alkalmazott töltési technológiától függően néhány óra.
  3. A masszírozó pisztoly üzemideje kulcsfontosságú paraméter, amely meghatározza, hogy a készüléket mennyi ideig lehet megszakítás nélkül használni. Az akkumulátor élettartama az akkumulátor kapacitásától és a készülék teljesítményétől függően 30 perctől több mint 13 óráig terjedhet. A hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkező masszázs pisztoly típusok ideálisak intenzív használatra.

Vezeték nélküli masszázs pisztoly
Vezeték nélküli masszázspisztoly

Elemes masszázs pisztoly
Elemes masszázs pisztoly

USB masszírozó pisztoly
USB masszázspisztoly

Érdekel, melyik a legjobb masszázs pisztoly? Vásárlóink véleménye biztosan segít a választásban.

A masszázspisztoly érdekes jellemzői

A masszázspisztoly számos olyan funkcióval lehet felszerelve, amelyek növelik a felhasználó kényelmét és az eszköz hatékonyságát. Az ideális modell kiválasztásakor fontos, hogy ne csak a műszaki paramétereket, hanem a készülék kényelméhez és praktikusságához hozzájáruló tervezési és építési elemeket is figyelembe vegyük. Ezek a jellemzők közé tartozik az ergonómia, az anyagok, a motor kialakítása és a felhasználói felület. Ezek a szempontok együttesen határozzák meg a masszázspisztoly használatának általános élményét.

  1. A csúszásmentes fogantyú fontos a masszázs pisztoly biztonságos és kényelmes tartásához használat közben. Ez a funkció biztosítja, hogy a készüléket még hosszabb masszázs során is szilárdan tarthasd kézben. A csúszásmentes fogantyú segít megelőzni a kéz elfáradását és segíti a masszázsfolyamat feletti ellenőrzést.
  2. Az ergonomikus kialakítás kényelmet biztosít és csökkenti a kéz megerőltetésének kockázatát masszázs közben. Az ergonomikusan kialakított masszázspisztoly lehetővé teszi a különböző testrészek könnyű elérését hajlítás és nyújtás nélkül. Ez a funkció különösen fontos, ha rendszeresen vagy hosszabb ideig használod a készüléket.
  3. Az akkumulátor állapotjelzője fontos információt nyújt arról, mennyi töltöttség maradt még a működéshez. Ez lehetővé teszi, hogy jobban megtervezhesd a masszázssorozat hosszát, és megelőzd az akkumulátor lemerülése miatti váratlan megszakítást. A készülék általában fényjelzésekkel vagy kijelzővel jelzi az akkumulátor állapotát.
  4. A kefe nélküli motor biztosítja a csendes és zökkenőmentes működést, ami kulcsfontosságú a pihentető masszázsélményhez. Ez a motortípus energiatakarékosabb is, és hosszabb élettartammal rendelkezik a hagyományos kefés motorokhoz képest. A kefe nélküli motorok hozzájárulnak a masszázspisztoly megbízhatóságához és alacsonyabb karbantartási igénybevételéhez.

i

A masszázspisztoly amplitúdója

Az amplitúdó a masszázs pisztoly egyik legfontosabb paramétere, amely befolyásolja a masszázs intenzitását. Ez 0,6 mm-től 100 mm-ig terjedhet. A nagyobb amplitúdó mélyebb masszázst biztosít, amely alkalmas a mély izomcsomók lazítására és intenzív regenerálódásra. Ezzel szemben a kisebb amplitúdó alkalmas a gyengédebb masszázsra és az érzékenyebb területeken való használatra.

Milyen egyéb jellemzőket és funkciókat kínál egy masszírozó pisztoly?

A masszázs pisztoly nemcsak hatékony masszázst nyújt, hanem a lehető legbiztonságosabb és legkényelmesebb a felhasználó számára. A gyártók olyan fejlett funkciók megvalósítására összpontosítanak, amelyek fokozzák a felhasználó kényelmét és az eszköz biztonságát. Ezek a funkciók nemcsak a masszázs általános élményét javítják, hanem hozzájárulnak a készülék hosszú távú egészségéhez és funkcionalitásához is. Ezek az innovatív funkciók közé tartoznak a különböző biztonsági és technológiai funkciók.

  • Az automatikus kikapcsolás a masszázspisztoly fontos biztonsági funkciója. Ez biztosítja, hogy a készülék automatikusan kikapcsol, ha elér egy bizonyos időtartamot, vagy ha nincs használatban, megakadályozva ezzel a nem kívánt túlmelegedést vagy túlzott elhasználódást.
  • A túlmelegedés elleni védelem elengedhetetlen a masszázspisztoly hosszú élettartamának és biztonságának biztosításához. Ez a funkció figyeli a motor hőmérsékletét, és a készülék túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol. Ez segít megvédeni mind a motort, mind a felhasználót a lehetséges veszélyektől, és növeli a készülék általános megbízhatóságát.
  • A kapcsolat mobilalkalmazással lehetővé teszi a felhasználók számára a masszázsbeállítások testreszabását, a fejlődés és a használati előzmények nyomon követését, valamint hasznos tippek és oktatóvideók elérését. Az alkalmazással való integráció növeli a masszázs pisztoly interaktivitását és személyre szabhatóságát, a kényelem és a masszázs hatékonyságának egy újabb dimenzióját adva hozzá.

A bal oldalon található parametrikus szűrővel kiválaszthatod az egyes masszázs pisztoly modellek funkcióit.

Masszírozó pisztoly tartozékok

A masszázspisztoly tartozékai közé tartoznak a töltőberendezések és a különböző alkalmazásokhoz szükséges különböző típusú adapterek. A töltőeszköz általában egy töltőállomást vagy egy USB kábelt tartalmaz, amely lehetővé teszi a készülék egyszerű és gyors töltését. Az adapterek és egyéb tartozékok, például a különböző típusú masszázshoz szükséges tartozékok segítenek a felhasználási lehetőségek bővítésében és a masszázs pisztoly testreszabásában a felhasználó egyedi igényeihez. Ezek a tartozékok növelik a masszázspisztoly rugalmasságát és hatékonyságát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GymBeam Masszázskészülék VI Black Szállításra kész > 5 db
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, akkumulátor töltöttség jelző, 6 fej, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
30 990 Ft

2.
Stormred PRO REHAB Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszülést, melegíti az izmokat, növeli a mozgásteret, serkenti a vérkeringést, csúszásmentes fogantyúval, érintőképernyővel, ergonomikus, 12 fej, töltő, tok a csomagban, 10 sebesség, amplitúdó 10 mm , akkumulátoros, akkumulátor kapacitása 2500 mAh, üzemidő 5 óra, töltési idő 5 óra, anyaga műanyag, tömeg 1000 g, méretek 23,5 × 22,5 × 4,5 cm (Ma×Szé×Mé), zajszint 40 dB, tégla szín
31 990 Ft

3.
LIFEFIT RELAX Szállításra kész > 5 db
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, érintésmentes kijelző, 4 fej, akkumulátor, koffer a csomag része, 20 sebességfokozat, 9 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 1500 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga műanyag, tömege 720 g, mérete 15,5 × 6 × 20 cm (Ma×Sz×H), zajszint 45 dB, fekete kivitel
24 290 Ft

Még több
88 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
5,0
Stormred SPORT
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszülést, melegíti az izmokat, növeli a mozgásteret, serkenti a vérkeringést, csúszásmentes fogantyúval, érintésmentes kijelzővel, ergonomikus, 6 fej, töltő, tok a csomagban, 30 sebesség, amplitúdó 6 mm, akkumulátoros, akkumulátor kapacitása 1500 mAh, üzemidő 3 óra, töltési idő 5 óra, anyaga műanyag, tömeg 800 g, méretek 22 × 17 × 6,3 cm (Ma x Szé × Mé), zajszint 50 dB, szürke szín
Szuper ár
28 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTstorma002
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 77×
GymBeam Masszázskészülék VI Black
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, akkumulátor töltöttség jelző, 6 fej, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym204
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Misura MB1Pro fekete - Masszázspisztoly Típusok
4,3 12×
Misura MB1Pro fekete
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, csúszásmentes fogantyú, 6 fej, töltő a csomag része, 5 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 8 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, anyaga műanyag, tömege 1050 g, mérete 25 × 7,5 × 22 cm (Ma×Sz×H), zajszint 35 dB, fekete kivitel - 6 498,75 Ft/db
Szuper ár
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmis001
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9
Theragun Prime
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, csatlakozás mobilalkalmazással és bluetooth kapcsolat, kefe nélküli motor, akkumulátor töltöttség jelző, 4 fej, töltő, koffer a csomag része, 5 sebességfokozat, 16 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 2 óra üzemidő, töltési idő 1,5 óra, tömege 1000 g, mérete 22,5 × 7,3 × 16 cm (Ma×Sz×H), fekete kivitel
Szuper ár
113 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTth04
4,5 25×
NAIPO MGG-2103
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, csúszásmentes fogantyú, kefe nélküli motor, 5 fej, akkumulátor, töltő a csomag része, 5 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 10 óra üzemidő, töltési idő 6 óra, tömege 870 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
Szuper ár
43 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16065
4,3 52×
LIFEFIT RELAX
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, érintésmentes kijelző, 4 fej, akkumulátor, koffer a csomag része, 20 sebességfokozat, 9 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 1500 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga műanyag, tömege 720 g, mérete 15,5 × 6 × 20 cm (Ma×Sz×H), zajszint 45 dB, fekete kivitel
24 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16452
4,4 13×
Mujetech M2
Masszázspisztoly - felmelegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, akkumulátor töltöttség jelző, 4 fej, akkumulátor a csomag része, 3 sebességfokozat, 11 mm amplitúdó, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2000 mAh, 7 óra üzemidő, töltési idő 4 óra, anyaga műanyag, tömege 800 g, mérete 23,8 × 18 × 6,2 cm (Ma×Sz×H), zajszint 45 dB, fekete kivitel
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTstr34
Bodysonic BS MG03 - ezüst - Masszázspisztoly
Típusok
4,0 50×
Bodysonic BS MG03 - ezüst
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, felmelegíti az izmokat, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, 6 fej, akkumulátor a csomag része, 20 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, elemes, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, fekete és ezüst kivitel
+Ajándék Tartozék BODYSONIC melynek értéke 9 990 Ft
60 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbod002
5,0
Therabody Theragun mini Desert Rose 2nd Generation
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, bluetooth kapcsolat, kefe nélküli motor, ergonomikus kialakítás, 3 fej, töltő, koffer a csomag része, 1 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, 2 óra üzemidő, anyaga műanyag, tömege 450 g, mérete 14,1 × 12,5 × 4,9 cm (Ma×Sz×H), rózsaszín kivitel
82 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTth027
YUNMAI Massage Gun PRO
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, felmelegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, túlmelegedés elleni védelem, akkumulátor töltöttség jelző, 4 fej a csomag része, 3 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 2600 mAh, 13,3 óra üzemidő, töltési idő 4 óra, anyaga műanyag, tömege 1000 g, mérete 23 × 18,3 × 7,1 cm (Ma×Sz×H), zajszint 45 dB, fekete és szürke kivitel
43 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTyun001
Stormred ERGO - menta - Masszázspisztoly Típusok
3,7
Stormred ERGO - menta
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszülést, melegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, beleértve az akkumulátor állapotjelzőt, 4 fej, töltő a csomagban, 5 sebesség, amplitúdó 6 mm, akkumulátoros, akkumulátor kapacitása 1800 mAh , akkumulátor élettartama 3 óra , töltési idő 3 óra, anyaga műanyag, tömege 580 g, méretei 12 × 17 × 5 cm (Ma xSzé × Mé), zöld szín
Szuper ár
19 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTstorma004
4,2 19×
LIFEFIT SPORTY
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, 6 fej, akkumulátor, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 6000 mAh, 3 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 740 g, mérete 20 × 6,8 × 19 cm (Ma×Sz×H), zajszint 57 dB, fekete kivitel
42 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16453
Stormred ERGO - fekete - Masszázspisztoly Típusok
3,7
Stormred ERGO - fekete
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, a merevséget és az izomfeszülést, melegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, beleértve az akkumulátor állapotjelzőt, 4 fej, töltő a csomagban, 5 sebesség, amplitúdó 6 mm, akkumulátoros, akkumulátor kapacitása 1800 mAh , akkumulátor üzemidő 3 óra , töltési idő 3 óra, anyaga műanyag, tömege 580 g, méretei 12 × 17 × 5 cm (Ma xSzé × Mé), fekete szín
Szuper ár
19 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTstorma003
5,0
Bodysonic BS MG SPORT
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, felmelegíti az izmokat, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, érintőképernyő, úti kivitel, 6 fej, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 11 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 7 óra üzemidő, töltési idő 4 óra, tömege 870 g, fekete kivitel
41 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTbod011
Bodysonic BS MG03 - fekete - Masszázspisztoly Típusok
4,0 50×
Bodysonic BS MG03 - fekete
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, felmelegíti az izmokat, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, 6 fej, akkumulátor a csomag része, 20 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, elemes, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, fekete kivitel
+Ajándék Tartozék BODYSONIC melynek értéke 9 990 Ft
49 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbod001
Misura MB3 Black - Masszázspisztoly Típusok
3,6 20×
Misura MB3 Black
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás és töltési funkció okostelefonokhoz, csúszásmentes fogantyú, ergonomikus kialakítás, 4 fej a csomag része, 4 sebességfokozat, 6 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 2000 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga fém, tömege 465 g, mérete 14,5 × 9 × 4,5 cm (Ma×Sz×H), zajszint 35 dB, fekete kivitel - 1 534,50 Ft/db
30 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmis005
5,0
Therabody Theragun G5 Pro Black
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, felmelegíti az izmokat, csatlakozás mobilalkalmazással és bluetooth kapcsolat, érintőképernyő, kefe nélküli motor, akkumulátor töltöttség jelző, ergonomikus kialakítás, 6 fej, akkumulátor, töltő, koffer a csomag része, 4 sebességfokozat, 16 mm amplitúdó, vezeték nélküli tápellátás, 2,5 óra üzemidő, anyaga műanyag, tömege 1250 g, mérete 21 × 22,5 × 18 cm (Ma×Sz×H), zajszint 52 dB, fekete kivitel
243 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTthe07
5,0
Bodysonic MG10 PROFESSIONAL
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, kefe nélküli motor, úti kivitel, 6 fej, koffer a csomag része, 6 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, elemes, akkumulátor kapacitás 3400 mAh, 7 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, anyaga műanyag, tömege 980 g, fekete és szürke kivitel
87 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbod010
Misura MB3 piros/fekete - Masszázspisztoly Típusok
3,6 20×
Misura MB3 piros/fekete
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás és töltési funkció okostelefonokhoz, csúszásmentes fogantyú, ergonomikus kialakítás, 4 fej a csomag része, 4 sebességfokozat, 6 mm amplitúdó, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 2000 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga fém, tömege 465 g, mérete 14,5 × 9 × 4,5 cm (Ma×Sz×H), zajszint 35 dB, fekete és piros kivitel - 1 424,50 Ft/db
28 490 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: SPTmis006
NAIPO Oyeet Nex Pro Piros - Masszázspisztoly Típusok
4,0
NAIPO Oyeet Nex Pro Piros
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, csúszásmentes fogantyú, ergonomikus kialakítás, 8 fej, akkumulátor, töltőállomás, koffer a csomag része, 4 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 6200 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 6 óra, anyaga fém, tömege 630 g, mérete 17 × 11 × 5 cm (Ma×Sz×H), zajszint 70 dB, piros kivitel
89 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnai004
Misura MB4 Blue/Green - Masszázspisztoly Típusok
3,4 23×
Misura MB4 Blue/Green
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, gyorsítja az izomnövekedést, automatikus kikapcsolás és töltési funkció okostelefonokhoz, csúszásmentes fogantyú, kefe nélküli motor, ergonomikus kialakítás, 4 fej a csomag része, 4 sebességfokozat, 6 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 2000 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga fém, tömege 485 g, mérete 14,5 × 9 × 4,5 cm (Ma×Sz×H), zajszint 35 dB, zöld kivitel - 1 074,50 Ft/db
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmis007
4,0
Therabody Theragun mini Black 2nd Generation
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, bluetooth kapcsolat, kefe nélküli motor, ergonomikus kialakítás, 3 fej, töltő, koffer a csomag része, 1 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, 2 óra üzemidő, anyaga műanyag, mérete 14,1 × 12,5 × 4,9 cm (Ma×Sz×H), fekete kivitel
81 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTth026
NAIPO Oyeet Nex Pro Szürke - Masszázspisztoly Típusok
4,0
NAIPO Oyeet Nex Pro Szürke
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, csúszásmentes fogantyú, ergonomikus kialakítás, 8 fej, akkumulátor, töltőállomás, koffer a csomag része, 4 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, akkumulátoros, tápellátás USB-kábel segítségével, akkumulátor kapacitás 6200 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 6 óra, anyaga fém, tömege 630 g, mérete 17 × 11 × 5 cm (Ma×Sz×H), zajszint 70 dB, szürke kivitel
87 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnai005
3,3
Medivon Gun Pro X2
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, csúszásmentes fogantyú, kefe nélküli motor, akkumulátor töltöttség jelző, ergonomikus kialakítás, úti kivitel, 6 fej, akkumulátor, töltő, koffer a csomag része, 20 sebességfokozat, 14 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, vezeték nélküli tápellátás, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga műanyag, tömege 1000 g, zajszint 30 dB, fekete kivitel
57 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmedi002
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Masszázspisztoly

A Masszázspisztoly kategóriában összesen 88 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó masszázspisztoly Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább masszázspisztoly A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb masszázspisztoly A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: masszázspisztoly vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ