30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Dell notebookok (Dell laptopok)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Dell
(103)
Kijelző mérete
13,4 "
16 "
-
Panel
OLED
(3)
IPS
(51)
VA
(3)
LED
(2)
WVA
(38)
Kijelző típusa
Fényes
(1)
Matt
(23)
Tükröződésmentes
(77)
Processzor típusa
AMD Ryzen 5
(2)
AMD Ryzen 7
(6)
Intel Core i3
(17)
Intel Core i5
(42)
Intel Core i7
(36)
RAM memória mérete
4 GB
32 GB
-
Grafikus kártya típusa
Játék
(8)
Dedikált
(16)
Integrált
(79)
Grafikus kártya márkája
AMD Radeon
(6)
AMD Radeon RX
(1)
Intel
(71)
NVIDIA GeForce
(25)
Videókártya modell
Iris Xe Graphics
(52)
UHD Graphics
(19)
RTX 4050
(7)
RTX 4060
(7)
Graphics
(6)
Operációs rendszer
Windows 11 Home
(24)
Windows 11 Pro
(41)
Windows 10 Home
(1)
Linux
(24)
Operációs rendszer nélkül
(11)
Tárhelykapacitás
256 GB
2000 GB
-
Felszereltség
Világító billentyűzet
(75)
Numerikus billentyűzet
(54)
Érintőképernyő
(9)
Ujjlenyomat-olvasó
(26)
Kártyaolvasó
(73)
USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető
(39)
Nem tölthető
(55)
Ház anyaga
Fém (unibody)
(7)
Fém + műanyag
(8)
Műanyag
(11)
Karbonszál
(2)
Fém + karbonszál
(4)
Fém + üveg
(1)
Üzemmód
Átalakítható
(5)
Klasszikus laptop
(98)
Szín
Fekete
(58)
Ezüst
(24)
Szürke
(19)

A Dell laptopok folyamatosan átveszik az uralmat az irodákban az asztali számítógépek felett, de gamer vonalon is egyre meghatározóbb a szerepük.

Tovább

A Dell laptopok egy Round Rock nevű texas-i kisvárosból származnak. Itt van a gyártó székhelye, innen épített multinacionális birodalmat az IT felszerelések terén. Termékpalettáján találhatóak asztali számítógépek, szerverek, monitorok és persze laptopok minden felhasználási területre. A Dell munka laptopok közismerten megbízható mobil munkaállomások, jól kidolgozott biztonsági rendszerekkel. Az üzleti laptopok terén a Dell sikeréhez nagyban hozzájárul az NBD On-Site (Next Business Day) szolgáltatása, amely keretein belül két munkanapon belül biztosítja a garanciális javítást.

Dell laptopok processzor szerint

Az, hogy a Dell laptopok a teljesítményre összpontosítanak, látszik a processzorok típusából is. A Dell notebookok döntő többsége Intel core processzort használ, a legolcsóbb belepőszintű processzorok (pl. Intel Pentium), nem jellemző a Dell laptopok szintjén.

Dell laptopok i7 processzorral

A Dell laptopok esetében a legerősebb CPU-ról van szó. Nem meglepő módon leginkább gamer gépeket találunk a Dell i7 laptopok között. Azonban a prémium gamer vasakon kívül, akár 300 000 Ft alatt is találunk csúcsminőségű irodai laptopot a Dell Inspiron sorozatból. A Dell i7 laptopok a konstrukció terén is tartják a lépést a belső konfigurációval, a képernyő zsanérjai több tízezer felnyitásra és 10 millió billentyűleütésre lettek tervezve.

Dell laptopok i5 processzorral

Az elérhető Dell laptopok több mint fele kapott i5 procit, az i7 laptopokkal ellentétben, ebben az osztályban már megjelennek a 14 colos, gyakori hordozásra tervezett Dell laptopok is. Ezek ideális irodai notebookok, kiváltképp az USB-c csatlakozóval rendelkező modellek, amelyek könnyen dokkolhatóak. Az ilyen középkategóriás Dell laptopok között a Dell Vostro sorozat dominál, de találunk 300 000 Ft alatt belepőszintű gamer laptopot a Dell Inspiron Gaming szériából.

Dell laptopok i3 processzorral

A Dell i3 laptopok esetében sikerült megőrizni a gyártó gépeit jellemző minőségi külső kialakítást alacsony áron. Ezek a Dell laptopok otthoni, multimédiás felhasználás során szerepelnek a legjobban, szabványméretű, 15,6 colos kijelzővel rendelkeznek. Az olcsó i3 Dell laptopok sajátossága a hatalmas háttértár, a klasszikus HDD winchesternek köszönhetően, 200 000 Ft alatt nem ritka akár az 1 TB tárhely.

Dell laptopok munkára

Nagy teljesítmény, elegáns kialakítású házban. Ez jellemzi legjobban a Dell munka laptopjait. Az igényesebb felhasználók számára számos sorozaton belül kínál megfelelő laptopokat. A Dell munka laptopok esetében nem ritkák az Nvidia GeForce MX és AMD Radeon dedikált videókártyák. A kategória tipikus képviselői az ISV tanúsítvánnyal rendelkező Dell Precision laptopok, amely garantálják több száz, teljesítmény-igényes alkalmazás problémamentes futtatásást.

Dell irodai laptopok

Nem csak a prémium üzleti laptopokat kínál munkára a Dell, de jelentős a kínálattal bír a középkategóriás irodai laptopok között is. A Dell Vostro sorozatot megfizethető ár jellemzi és könnyedén megbirkóznak a kevésbé igényes irodai alkalmazásokkal és remekül teljesítenek, mint otthoni laptopok is. A Dell Latitude sorozat a business laptopok világában számít komoly névnek. A sorozat laptopjai még a Dell berkein belül is a hosszútávon legmegbízhatóbb gépeknek számítanak. Az irodai Dell laptopok közül 13 és 15 colos mérettartományban válogathatunk, de folyamatosan növekszik a 2in1 Dell laptopok kínálata is.

Dell laptopok akkumulátor üzemidő

A Dell kiemelt figyelmet fordít arra, hogy laptopjait minőségi akkumulátorokkal szerelje fel. Ez nem csak a tipikus Dell munka laptopokra érvényes, hanem meglepő módon a gamer gépekre is. A gamer laptopok esetében, mindenki rendkívül alacsony üzemidővel számol, az energiaigényes processzor és videókártya miatt. A Dell nem az összetevők teljesítményének limitálásával oldotta meg a feladatot, hanem 3-cellás nagy kapacitású akkumulátorokkal, így, ha a társaid már a töltőkábelt keresgetik, a te Dell laptopod még gond nélkül bírja.

2in1 Dell laptopok

A 2in1 Dell laptopok a tabletek és laptopok előnyeit egyesítik egy készülékben. Ezt a hibrid kategóriát képviselik a Dell Inspiron és Dell XPS sorozatok. A Dell laptopok között kétféle tablet PC típust találhatunk. Egyik verzió a 360˚-ban kihajtható kijelzőjű 2:1 laptopok, a másik vonal a hagyományos kialakítású notebookok, amelyek kijelzője érintőképernyő. A 2in1 Dell laptopok sajátossága a minőségi akkumulátor és az ebből fakadó kiemelkedő üzemidő. Ez a tulajdonság utazás során is nélkülözhetetlen partnerekké teszi a 2:1 Dell laptopokat.

Dell XPS laptop
Dell XPS laptop

Hagyományos érintőkijelzős Dell laptopok

Mivel a Dell törekszik az időtálló konstrukciók megalkotására, az érintőképernyős laptopok között inkább a hagyományos kialakítású, de érintős képernyővel ellátott laptopokat kínál. A 360˚-ban kihajtható kijelző mérnöki szempontból nehezen megoldható és sérülékeny. A Dell 2in1 laptopok maradtak megbízható munkaeszközök, azzal a plusz funkcióval, hogy a billentyűzeten és touchpad-en kívül, kaptak még egy beviteli eszközt – magát az érintőkijelzőt.

Gamer Dell laptopok

Hiba lenne a Dell laptopokat csak irodai és üzleti gépeknek elkönyvelni. Elsősorban a belepőszintű és középkategóriás gamer laptopok között szerepelnek jól az Inspiron Gaming sorozat Dell laptopjai.

Dell Inspiron Gaming laptop
Dell Inspiron Gaming laptop agresszív hűtőrácsa

Megfizethető Dell laptopok

A belépőszintű Dell laptopok remek univerzális családi laptopként szolgálhatnak. Legyen szó otthoni szórakozásról, tartalomfogyasztásról, szövegszerkesztésről, böngészésről a Dell laptopok között biztosan találunk olcsó és minőségi modellt. Ezekre a műveletekre ideálisak a Dell Vostro és Dell Inspiron sorozatok olcsóbb változatai. A kisebb modellek ideális diák laptopok, a nagyméretű 15,6 colos gépek pedig otthoni használatra a legalkalmasabbak.

Dell laptopok ár szerint

A Dell laptopok ár szerinti rangsorának elején, olyan gépeket találunk, amelyek nem rendelkeznek operációs rendszerrel. Ha a felhasználó megbirkózik ezzel a nem túl bonyolult feladattal, akkor hozzájuthat egy nagyon megbízható alap konfigurációhoz, ami az otthoni feladatokkal simán megbirkózik. A Dell laptopok esetében ez az ár, amely mellett AMD Ryzen processzorok kerültek az alaplapra.

Az ár szerinti lista másik végén a prémium üzleti laptopok vannak, konkrétan a Dell Latitude széria, amelyek a legerősebb i7 processzort és 16 GB RAM-ot nyújtanak. A drágább Dell Latitude laptopokat USB-c csatlakozón keresztül is tölthetjük. A nagy, 15,6 colos kijelző ellenére a gépek tömegét sikerült 2 Kg alatt tartani.

Dell Latitude laptop
Dell Latitude prémium munka laptop

Dell laptop kiegészítők – táskák, toltok, akkumulátorok

A táskák terén is tetten érhető a Dell-t jellemző elegancia és megbízhatóság. Azonban a Dell gamer hátizsákok esetében sem kell más gyártók táskáihoz nyúlni, a Dell a konkrét gamer sorozatok külső jegyei szerint tervezte meg a hátizsákokat is.

A Dell laptoptöltők között érdekes a Dell powerbank kínálata. Ezekkel a mobil töltőkkel tovább tudjuk növelni az amúgysem alacsony üzemidő értékét.

A Dell laptopok hosszútávú használatra lettek tervezve, így könnyen előfordulhat, hogy a váz hibátlan és a konfiguráció is bírja a terhelést, de az akkumulátor idővel nem képes hozni az új laptopok esetében tapasztalt üzemidő értékeket. Ezesetben elég csak az egységet egy másik Dell akkumulátorra cserélni és laptopunk újra régi fényében tündökölhet.

Legérdekesebb Dell laptop sorozatok

  • Dell Inspiron – a széles kínálatban találunk otthoni olcsó laptopot és középkategóriás irodai notebookot is
  • Dell Vostro – ideális irodai laptopok
  • Dell XPS – igazi üzleti laptopok, alacsony tömeggel és megnyerő külsővel
  • Dell Latitude – prémium munka laptopok
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dell Vostro 3520 Black Szállításra kész > 5 db
Laptop - Intel Core i7 1255U Alder Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 120Hz, 8GB RAM DDR4, Intel UHD Graphics, 512GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,95 kg, Windows 11 Pro
279 890 Ft

2.
Dell Inspiron 16 5620 Ezüst Szállításra kész 2 db
Laptop - Intel Core i7 1255U Alder Lake, 16" IPS tükröződésmentes 1920 × 1200, 16GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 1000GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,87 kg, Windows 11 Home
389 990 Ft

3.
Dell Vostro 3430 Black Szállításra kész > 5 db
Laptop - Intel Core i3 1305U Raptor Lake, 14" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, Intel UHD Graphics, 256GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,46 kg, Windows 11 Pro
211 990 Ft

Még több
103 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Dell Inspiron 15 3520 Silver
Laptop - Intel Core i7 1255U Alder Lake, 15.6" IPS matt 1920 × 1080, 16GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,83 kg, Linux
289 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC153hu1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Dell Inspiron 16 5620 Ezüst - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Dell Inspiron 16 5620 Ezüst
Laptop - Intel Core i7 1255U Alder Lake, 16" IPS tükröződésmentes 1920 × 1200, 16GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 1000GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,87 kg, Windows 11 Home
389 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440h1hu6
Arany középút Kiváló ár/érték arány
DELL VOSTRO 3430 Black - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
DELL VOSTRO 3430 Black
Laptop - Intel Core i7 1355U Raptor Lake, 14" WVA tükröződésmentes 1920 × 1080, 16GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,44 kg, Windows 11 Pro
339 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NTD135s2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Dell G15 (15) Gaming 5530 Grey - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Dell G15 (15) Gaming 5530 Grey
Gamer laptop - Intel Core i7 13650HX Raptor Lake, 15.6" IPS matt 1920 × 1080 165Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB 115 W, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,81 kg, Windows 11 Home
595 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC155h99x4g
Dell Vostro 3520 Black
Laptop - Intel Core i7 1255U Alder Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 120Hz, 8GB RAM DDR4, Intel UHD Graphics, 512GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,95 kg, Windows 11 Pro
279 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440h2hu9
Dell Vostro 3430 Black
Laptop - Intel Core i3 1305U Raptor Lake, 14" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, Intel UHD Graphics, 256GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,46 kg, Windows 11 Pro
211 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440h2hu3
Dell Vostro 3530 Black - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Dell Vostro 3530 Black
Laptop - Intel Core i7 1355U Raptor Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 120Hz, 8GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce MX550 2GB 25 W, 512GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,95 kg, Linux
349 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440h2hu19
Dell Inspiron 16 Plus 7630 Silver - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Dell Inspiron 16 Plus 7630 Silver
Laptop - Intel Core i7 13700H Raptor Lake, 16" WVA tükröződésmentes 2560 × 1600, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB, 1000GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, Bluetooth, tömege 2,22 kg, Windows 11 Pro
682 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC153hu12
DELL VOSTRO 3430 Black - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
DELL VOSTRO 3430 Black
Laptop - Intel Core i5 1335U Raptor Lake, 14" WVA tükröződésmentes 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,44 kg, Windows 11 Pro
302 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NTD135s1
Dell Inspiron 15 3000 (3511) Fekete - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Dell Inspiron 15 3000 (3511) Fekete
Laptop - Intel Core i3 1115G4 Tiger Lake, 15.6" WVA matt 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, Intel UHD Graphics, 256GB SSD , numerikus billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 5, tömege 1,73 kg, Windows 11 Home
319 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC153j1j6e4
DELL VOSTRO 3420
Laptop - Intel Core i5 1335U Raptor Lake, 14" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 16GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,5 kg, Linux
276 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NTD135s9
Dell Inspiron 15 3525 Black
Laptop - AMD Ryzen 7 5825U, 15.6" WVA tükröződésmentes 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM DDR4, AMD Radeon Graphics, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Bluetooth, tömege 1,94 kg, Linux
264 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC153hu2
Dell Vostro 3530 Black
Laptop - Intel Core i5 1335U Raptor Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 120Hz, 8GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,63 kg, Linux
259 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440h2hu10
DELL VOSTRO 3530
Laptop - Intel Core i5 1335U Raptor Lake, 15.6" WVA tükröződésmentes 1920 × 1080 120Hz, 8GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 256GB SSD , USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,9 kg, Linux
238 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NTD135s5
Dell Inspiron 3520
Laptop - Intel Core i5 1235U Alder Lake, 15.6" LCD matt 1920 × 1080 120Hz, 8GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,9 kg, operációs rendszer nélkül
188 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440h1hu13
Dell Gaming G16 7630 - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Dell Gaming G16 7630
Gamer laptop - Intel Core i7 13650HX Raptor Lake, 16" IPS tükröződésmentes 2560 × 1600 165Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB, 1000GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,87 kg, operációs rendszer nélkül
559 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC155hu1
DELL NB Inspiron 14 5420 - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
DELL NB Inspiron 14 5420
Laptop - Intel Core i7 1255U Alder Lake, 14" WVA tükröződésmentes 1920 × 1200, 16GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6E, WiFi, Bluetooth, tömege 1,55 kg, Windows 11 Home
399 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC452e30o3
DELL Latitude 3540 - Laptop Ingyenes
szállítás boltjainkba
DELL Latitude 3540
Laptop - Intel Core i5 1335U Raptor Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 6E, WiFi, Bluetooth, tömege 1,81 kg, Windows 11 Pro
389 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440g9hu3
DELL NB Inspiron 3530 - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
DELL NB Inspiron 3530
Laptop - Intel Core i7 1355U Raptor Lake, 15.6" WVA tükröződésmentes 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,64 kg, Windows 11 Home
339 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC452e30o4
DELL Latitude 3540 - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
DELL Latitude 3540
Laptop - Intel Core i5 1335U Raptor Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,81 kg, Linux
333 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440g9hu7
Dell Vostro 3530 Black - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Dell Vostro 3530 Black
Laptop - Intel Core i7 1355U Raptor Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,66 kg, Linux
329 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440h2hu16
Dell Vostro 3530 Black
Laptop - Intel Core i3 1305U Raptor Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 120Hz, 8GB RAM DDR4, Intel UHD Graphics, 256GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,95 kg, Windows 11 Pro
239 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440h2hu14
Dell Vostro 3430 Black
Laptop - Intel Core i3 1305U Raptor Lake, 14" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, Intel UHD Graphics, 256GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Bluetooth, tömege 1,46 kg, Linux
171 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440h2hu4
4,0
Dell Vostro 3530
Laptop - Intel Core i3 1305U Raptor Lake, 15.6" WVA matt 1920 × 1080 120Hz, 8GB RAM DDR4, Intel UHD Graphics, 256GB SSD , numerikus billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, tömege 1,66 kg, Linux
166 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC440h1hu11

Dell notebookok (Dell laptopok)

kapacitásMi az akkumulátorkapacitás? A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
A Liquid Retina XDR az Apple által használt elnevezés a csúcskategóriás kijelzőkre, amelyek rendkívül nagy felbontást, széles színskálát és magas kontrasztarányt kínálnak. Ez a paneltípus kivételes képminőséget biztosít a legigényesebb feladatokhoz is.
2024-től a mobiltelefonokon és tableteken csak USB-C csatlakozóval találkozhatunk majd, 2026-tól pedig ugyanez vonatkozik majd a laptopokra is. Mit jelent ez a felhasználók szempontjából és mit jelent az elektronikai gyártók számára?
DellA laptopok is készülhetnek környezetbarát és fenntartható módon A Dell az információs technológia egyik olyan óriásvállalata, amely felismerte a fenntartható fejlődés fontosságát, és aktívan törekszik arra, hogy ezt a gondolatot beépítse a termelési folyamataiba. Milyen konkrét lépéseket tesz, és pontosan hogyan támogatják a...
A kormányzati intézkedések eredményeként otthon kell maradnod a gyermekeddel vagy karanténban vagy? És lehetőséged van otthonról dolgozni, de hiányzik a szükséges felszerelés? Számos módot tudunk az otthoni irodai felszerelés olcsóbb megszerzésére egyetlen nap alatt.
Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az Alienware márkára, amely a Dell gaming ágazata. Az Alienware-nél megtalálsz mindent, amire egy gamer-nek csak szüksége lehet, és mindig biztos lehetsz benne,...
További cikkek Összes cikk

Dell notebookok (Dell laptopok)

A Dell notebookok (Dell laptopok) kategóriában összesen 103 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó dell notebookok (Dell laptopok) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább dell notebookok (Dell laptopok) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb dell notebookok (Dell laptopok) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: dell notebookok (Dell laptopok) vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ