ApF HU Shop roku

Dell Inspiron Gaming laptopok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Dell
(2)
Kijelző mérete
15,6 "
16 "
-
Panel
IPS
(1)
WVA
(1)
Kijelző típusa
Matt
(1)
Tükröződésmentes
(1)
Processzor típusa
Intel Core i5
(1)
Intel Core i7
(1)
Videókártya modell
RTX 4050
(1)
RTX 4060
(1)
Operációs rendszer
Windows 11 Home
(1)
Operációs rendszer nélkül
(1)
Tárhelykapacitás
512 GB
1000 GB
-
Felszereltség
Világító billentyűzet
(2)
Operációs rendszerrel
(2)
TPM 2.0
(1)
Nvidia G-SYNC
(1)
NumberPad
(1)

A Dell G Series gaming laptopok nagy teljesítményű, funkciógazdag gépek, amelyek bármely játékbarlangban kitűnnek. Mit tud egy Dell G Series gamer laptop, és mire kell figyelned, amikor kiválasztod? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

Dell G Series - laptopok igényes játékosoknak

Teljesítményt, stílust és minőségi kivitelezést keresel? Ha igen, akkor a Dell G sorozatú gaming laptop minden igényedet kielégíti majd. Nézd meg, milyen funkciókat, előnyöket és egyedi finomságokat kínála Dell Inspiron.

  • A Dell G Series gaming laptopok számos konfigurációban kaphatók.
  • Minden Dell Inspiron gaming laptop kifinomult hűtőrendszerrel is büszkélkedhet.
  • Nem számít, milyen konfigurációt választasz, a Dell Inspiron gaming gépek stílusos megjelenésű laptopok.
  • A nagy frissítési sebességű képernyők és a csúcskategóriás Intel vagy AMD processzorok magától értetődőek.

Dell G Series gaming laptop

Dell Inspiron gaming notebook

gaming laptop Dell Inspiron


Nyolc mag és GeForce RTX - a Dell nehézfegyvereket vet be

A Dell G Series gaming laptopok számos konfigurációban kaphatók. Ha tehát kevésbé nagy igényekkel rendelkező játékos vagy, aki az ideális ár/teljesítmény arányt keresi, el leszel ragadtatva a választéktól. Ugyanez vonatkozik a nagyobb igényekkel rendelkező játékrajongókra is, akik kompromisszumok nélkül igénylik a maximális teljesítményt és funkciókat.

i

A Dell G Series gamer laptopok látványos RGB háttérvilágítású billentyűzetekkel rendelkeznek.

Dell G3 - megfizethető gaming laptopok

Dell G3 sorozat, ezek megfizethető árú játékra alkalmas laptopok, amelyek különösen alkalmasak a nyugodt játékra Full HD felbontásban. A teljesítményt az Intel Core i5 vagy i7 processzorok és az NVIDIA GeForce GTX videokártyák garantálják.

A Dell G5 még egy kicsit erősebb is

A Dell G5 Series rendkívül erős AMD Ryzen 5 és Ryzen 7 vagy 11. generációs Intel Core processzorokkal, NVIDIA GeForce RTX 30 videokártyákkal és 120 Hz-es frissítési frekvenciájú képernyőkkel ellátott laptopokat kínál.

Hogyan válasszuk ki a legjobb játék laptopot? Vedd figyelembe, hogy milyen igényű játékokat játszol, és hogy szükség lesz-e a laptop hordozására. A legerősebb változatok általában nem túl kompaktak.

Alienware Command Center - teljesítmény ellenőrzés alatt

A Dell G Series gaming laptopok néhány nagyszerű szoftveres funkcióval is rendelkeznek. Az Alienware Command Center egy egyedülálló program, amely lehetővé teszi a laptop beállításainak széles körét, a játékkönyvtár kezelését vagy akár makrók létrehozását.


Dell Inspiron gaming laptop

A 15,6"-os Full HD képernyők nagy fényerővel és nagyszerű betekintési szögekkel prémium élményt nyújtanak minden játékhoz, így nem maradsz le egy pillanatról sem.


Dell G gaming laptop meglepő hanggal

Néhány játékban tényleg minden részlet fontos a sikerhez vagy éppen a kudarchoz. Ezért a Dell G gamer laptopok két hangszórót tartalmaznak Nahmic 3D Audio technológiával, így nem maradsz le semmiről.

Egyéb Dell G notebook jellemzők és funkciók

Még mindig nem tudod, melyik Dell Inspiron gamer laptopot válaszd? Nézzd meg az alábbi listában a többi hasznos funkciót és kiegészítőt.

  • A Windows 11 kompatibilitás biztosítja, az összes új Windows funkciót élvezhesd a Dell G laptopon.
  • Az ujjlenyomat-olvasó nemcsak a laptophoz való gyorsabb hozzáférést, hanem az érzékeny adatok védelmét is szolgálja.
  • A memóriakártya-olvasó hasznos a fotósok, videósok, szerkesztők, de a mindennapi felhasználók számára is.

i

Nem érdekel a G Series? Nézz körül többi Dell notebook között is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dell Gaming G16 7630 Szállításra kész > 5 db
Gamer laptop - Intel Core i7 13650HX Raptor Lake, 16" IPS tükröződésmentes 2560 × 1600 165Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB, 1000GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,87 kg, operációs rendszer nélkül
559 990 Ft

2 termék
Dell Gaming G16 7630 - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Dell Gaming G16 7630
Gamer laptop - Intel Core i7 13650HX Raptor Lake, 16" IPS tükröződésmentes 2560 × 1600 165Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB, 1000GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,87 kg, operációs rendszer nélkül
559 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC155hu1
DELL G15 5530 - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
DELL G15 5530
Laptop - Intel Core i5 13450HX Raptor Lake, 15.6" WVA matt 1920 × 1080 165Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4050, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,81 kg, Windows 11 Home
535 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NTD135s21
DellA laptopok is készülhetnek környezetbarát és fenntartható módon A Dell az információs technológia egyik olyan óriásvállalata, amely felismerte a fenntartható fejlődés fontosságát, és aktívan törekszik arra, hogy ezt a gondolatot beépítse a termelési folyamataiba. Milyen konkrét lépéseket tesz, és pontosan hogyan támogatják a...
Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az Alienware márkára, amely a Dell gaming ágazata. Az Alienware-nél megtalálsz mindent, amire egy gamer-nek csak szüksége lehet, és mindig biztos lehetsz benne,...

Dell Inspiron Gaming laptopok

A Dell Inspiron Gaming laptopok kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó dell Inspiron Gaming laptopok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb dell Inspiron Gaming laptopok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: dell Inspiron Gaming laptopok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ